Electronic Arts Inc.
Πολιτική Απορρήτου και Cookie

Τελευταία ενημέρωση: 6 Ιουλίου 2020

TRUSTeTRUSTe

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι σημαντικά για την EA και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία τους. Η παρούσα πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Electronic Arts Inc. (συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών της και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, συλλογικά, «EA»), επεξεργάζεται τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για κινητές συσκευές και για το διαδίκτυο, καθώς προϊόντα/υπηρεσίες κατόπιν λήψης ή όταν συμμετέχετε σε ζωντανά γεγονότα που φιλοξενούνται από ή σε σχέση με την EA (συλλογικά «Υπηρεσίες»).

Η EA στα πλαίσια ασπίδας προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ - Η.Π.Α. και Ελβετίας - Η.Π.Α. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACYSHIELD/US/el/PC/.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

  1. Πληροφορίες που συλλέγουμε
  2. Πώς συλλέγουμε πληροφορίες
  3. Πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας
  4. Πληροφορίες που κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη
  5. Πού φυλάσσουμε τα στοιχεία σας
  6. Πώς προστατεύουμε τα στοιχεία σας
  7. Παιδιά
  8. Οι επιλογές σας και οι έλεγχοί σας
  9. Υπηρεσίες τρίτων μερών
  10. Αλλαγές στην πολιτική μας
  11. Επικοινωνήστε μαζί μας
  12. Δικαίωμα επικοινωνίας με μια αρχή προστασίας δεδομένων
  13. Περισσότερες πληροφορίες

1. Πληροφορίες που συλλέγουμε

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από τις Υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και από τον τρόπο που τις χρησιμοποιείτε. Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.
  1. Πληροφορίες που μας παρέχετε άμεσα

    Συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, των ακολούθων:

    • Τα στοιχεία του λογαριασμού ΕΑ, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης, του ονόματος χρήστη, της ημερομηνίας γέννησης, του τηλεφωνικού αριθμού και του κωδικού πρόσβασης.
    • Τις ερωτήσεις ασφαλείας και τις απαντήσεις σας.
    • Στοιχεία που παρέχετε, ανταποκρινόμενοι σε έρευνες για τις Υπηρεσίες μας.
    • Στοιχεία που μας παρέχετε όταν ζητάτε βοήθεια από εμάς, όπως για παράδειγμα το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας και αρχεία (συμπεριλαμβανομένων των ηχογραφήσεων κλήσεων) των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.
    • Στοιχεία τιμολόγησης, όπως το όνομα, ο αριθμός κάρτας πληρωμών, τα στοιχεία λογαριασμού πληρωμών σας και η διεύθυνση αποστολής.

  2. Πληροφορίες που παρέχετε όταν παίζετε στο διαδίκτυο

    Όταν συμμετέχετε σε κοινωνικές δυνατότητες, όπως η συνομιλία, οι πληροφορίες ήχου, εικόνας και οι ηλεκτρονικές πληροφορίες που αποκαλύπτετε ενδέχεται να δημοσιοποιηθούν. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων σας αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις σας.

    Όταν συμμετέχετε σε διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες, τα στοιχεία του προφίλ σας εντός του παιχνιδιού, το παιχνίδι και τα στατιστικά στοιχεία σας είναι ορατά. Σε ορισμένους από τους τίτλους μας, όταν παίζετε σε συγκεκριμένους τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, καταγράφουμε το παιχνίδι σας και να το αναπαράγουμε σε άλλους παίκτες. Σε λειτουργίες ανταγωνιστικών παιχνιδιών, όπως το FUT Champions, ενδέχεται να καταγράψουμε το παιχνίδι σας και τα δεδομένα που εισάγονται στο πλήκτρο ελέγχου σας και να τα αναπαραγάγουμε σε συνδυασμό με τα στοιχεία του προφίλ σας εντός του παιχνιδιού και τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού σε άλλους παίκτες εντός του παιχνιδιού και σε ζωντανά γεγονότα της ΕΑ ή συνεργατών της.


  3. Άλλες πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας

    Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας συλλέγουμε και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, των ακολούθων:

    • Τη διεύθυνση IP.
    • Πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, το υλικό και το λογισμικό σας, όπως τα αναγνωριστικά στοιχεία του υλικού σας, ο τύπος της πλατφόρμας που χρησιμοποιείτε, οι ρυθμίσεις και ο εξοπλισμός σας, το λογισμικό και οι ενημερώσεις της EA που έχετε εγκαταστήσει ή χρησιμοποιείτε, καθώς και η ύπαρξη των απαιτούμενων προσθηκών.
    • Δεδομένα γεωεντοπισμού, κατά προσέγγιση (που προέρχονται από ρυθμίσεις IP ή συσκευών).
    • Πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του τύπου του προγράμματος περιήγησης και της γλώσσας προτίμησής σας.
    • Σελίδες παραπομπής και εξόδου, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που έχουν προβληθεί και άλλων αλληλεπιδράσεων με περιεχόμενο Web.
    • Στοιχεία για τα παιχνίδια ή τις υπηρεσίες της EA που αγοράζετε ή αποκτάτε και για τη χρήση που κάνετε.
    • Πληροφορίες συμβάντων συσκευής, συμπεριλαμβανομένων των ακολούθων: αναφορές σφαλμάτων, διευθύνσεις URL αίτησης και παραπομπής και στοιχεία δραστηριότητας συστήματος (π.χ. αν αντιμετωπίσατε σφάλμα παίζοντας τα παιχνίδια μας ή αν χάσατε την πρόσβαση στο διαδίκτυο).
    • Βιομετρικά στοιχεία (για συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως εφαρμογές σάρωσης προσώπου).
    • Άλλες πληροφορίες (όπως η ομοιότητά σας) που μπορείτε να παρέχετε ως μέρος της συμμετοχής σας σε ζωντανές εκδηλώσεις.

    Επίσης, μπορεί να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε πληροφορίες τοπικά στη συσκευή σας, χρησιμοποιώντας μηχανισμούς όπως τα cookie, αποθήκευση περιεχομένου web προγράμματος περιήγησης (HTML 5 συμπεριλαμβανομένου) και cache δεδομένων εφαρμογών.

  4. Πληροφορίες που μας παρέχονται από τρίτα μέρη

    Συστήματα ψυχαγωγίας υπολογιστή PlayStation®3 και PlayStation®4. Με την εγγραφή σας προκειμένου να χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της ΕΑ μέσω συστήματος ψυχαγωγίας υπολογιστή PlayStation®3 ή PlayStation®4, συμφωνείτε να παρασχεθούν τα στοιχεία του λογαριασμού σας για το PlayStation™Network στην ΕΑ, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό EA για εσάς. Χρειάζεστε έναν λογαριασμό EA για να προσπελάσετε τις διαδικτυακές Υπηρεσίες της EA. Από τη Sony, λαμβάνουμε πληροφορίες που περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το ηλεκτρονικό αναγνωριστικό σας, τη χώρα, τον νομό ή την επαρχία σας, τη γλώσσα και την ημερομηνία γέννησής σας. Δεν λαμβάνουμε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία.

    Xbox Live. Με την εγγραφή σας προκειμένου να προσπελάσετε τις διαδικτυακές Υπηρεσίες της EA στην υπηρεσία Xbox Live Service της Microsoft, συμφωνείτε ότι η Microsoft μπορεί να μας παρέχει τα στοιχεία του λογαριασμού χρήστη σας της Microsoft, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό ΕΑ για εσάς. Χρειάζεστε έναν λογαριασμό EA για να προσπελάσετε τις διαδικτυακές Υπηρεσίες της EA. Από τη Microsoft, λαμβάνουμε πληροφορίες όπως μεταξύ άλλων το Gamertag, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον νομό ή την επαρχία, τη χώρα, τη γλώσσα και την ηλικία σας. Δεν λαμβάνουμε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία.

    Wii / Wii U. Με την εγγραφή σας προκειμένου να προσπελάσετε τις διαδικτυακές Υπηρεσίες της ΕΑ μέσω της κονσόλας Wii ή Wii U της Nintendo, συμφωνείτε ότι η Nintendo μπορεί να μας παρέχει τα στοιχεία του λογαριασμού σας χρήστη της Nintendo, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό ΕΑ για εσάς. Χρειάζεστε έναν λογαριασμό EA για να προσπελάσετε τις διαδικτυακές Υπηρεσίες της EA. Τα στοιχεία που λαμβάνουμε από την Nintendo περιλαμβάνουν τα στοιχεία σας Mii, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το αναγνωριστικό Nintendo Network, τον κατάλογο φίλων σας, τη χώρα, τη γλώσσα και την ημερομηνία γέννησής σας. Δεν λαμβάνουμε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία.

    Nintendo Switch™. Με την εγγραφή σας προκειμένου να προσπελάσετε τις διαδικτυακές Υπηρεσίες της ΕΑ μέσω μιας κονσόλας Nintendo Switch™, συμφωνείτε ότι η Nintendo μπορεί να μας παρέχει τα στοιχεία του λογαριασμού σας Nintendo Account, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν Λογαριασμό ΕΑ για εσάς. Χρειάζεστε έναν λογαριασμό EA για να προσπελάσετε τις διαδικτυακές Υπηρεσίες της EA. Στα δεδομένα που λαμβάνουμε από την Nintendo περιλαμβάνεται το ψευδώνυμο, η διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, η λίστα φίλων, η χώρα, η γλώσσα και η ημερομηνία γέννησής σας. Δεν λαμβάνουμε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία.

    Πλατφόρμες κινητών συσκευών. Αν παίζετε ή αγοράζετε τα παιχνίδια μας με τη συσκευή κινητού τηλεφώνου σας ή/και την ταμπλέτα σας, λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς από τα καταστήματα εφαρμογών και άλλους παρόχους πλατφορμών κινητών συσκευών. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη σας ή/και το αναγνωριστικό της συσκευής σας και το γεγονός ότι κάνατε την αγορά, αλλά δεν περιλαμβάνουν καμία ευαίσθητη ή οικονομική πληροφορία. Ορισμένες από τις πλατφόρμες κινητών συσκευών μας μπορεί να αποστείλουν ορισμένες πληροφορίες σε εμάς τις οποίες τους επιτρέπετε να παρέχουν. Τα παιχνίδια μας για κινητά επίσης ενδέχεται να ζητήσουν επιπλέον προσωπικά στοιχεία από εσάς, όπως διακριτικά ειδοποίησης push, τη θέση της συσκευής σας ή τη λίστα επαφών σας, και θα συλλέξουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας.

    Άλλα τρίτα μέρη

    Ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες από τρίτα μέρη, όπως το Facebook ή το Apple Game Center, όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες με τα παιχνίδια μας. Επίσης μπορούμε να λάβουμε πληροφορίες για εσάς όταν άλλοι παίχτες επιλέγουν να μας κοινοποιήσουν τους καταλόγους επαφών τους.

  5. Νομική βάση για την επεξεργασία

    Η νομική μας βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας, όπως υποδεικνύεται κατά τη δημιουργία και ρύθμιση του λογαριασμού σας.

    Εάν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (στο βαθμό που ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ισχύει στην εν λόγω δικαιοδοσία), βασιζόμαστε σε μια σειρά νομικών βάσεων για την επεξεργασία πληροφοριών σχετικά με εσάς, ανάλογα με το είδος των πληροφοριών και το πλαίσιο εντός του οποίου τις συλλέγουμε. Θα εξεργαζόμαστε τα σχετικά με εσάς στοιχεία όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας, όπου έχουμε έννομο συμφέρον για κάτι τέτοιο, όπου η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης που έχουμε συνάψει με εσάς και όπου είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να τα επεξεργαστούμε. Για παράδειγμα, βασιζόμαστε στα εξής:

    • Συγκατάθεση κατά την τοποθέτηση cookie στη συσκευή σας στο διαδίκτυο (μέσω του διαχειριστή συγκατάθεσης cookie) ή για την παροχή στοχευμένης διαφήμισης τρίτων μερών σε εσάς μέσω των υπηρεσιών μας.
    • Τα νόμιμα συμφέροντά μας ως προς την επεξεργασία των στοιχεία σας, όταν σας παρέχουμε υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών, προκειμένου να εξυπηρετούμε στοχευμένη εμπορία των υπηρεσιών μας, για σκοπούς πρόληψης και ασφάλειας απάτης.
    • Τη συμβατική αναγκαιότητα ως προς την επεξεργασία των στοιχεία σας όταν δημιουργείτε έναν Λογαριασμό EA και μας δίνετε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας.

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νομική βάση όπου βασιζόμαστε για να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των επιλογών στην ενότητα 11 παρακάτω.

    Εάν είστε κάτοικος άλλης δικαιοδοσίας (δηλ. εκτός ΕΕ/ΕΟΧ), η νομική μας βάση για την επεξεργασία των στοιχείων σας έγκεται στην συγκατάθεσή σας ως προς την παρούσα Πολιτική ή/και με οποιαδήποτε συγκεκριμένη συγκατάθεση για την επεξεργασία των στοιχείων σας που έχετε παράσχει.

2. Πώς συλλέγουμε πληροφορίες

Εμείς και τα τρίτα μέρη χρησιμοποιούμε τις τεχνολογίες οι οποίες περιγράφονται παρακάτω για να συλλέξουμε πληροφορίες προκειμένου να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας.
  1. Cookie και παρόμοιες τεχνολογίες

    Τα cookie αποτελούν μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε cookie και παρόμοιες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε ποιες ιστοσελίδες, δυνατότητες ή διαφημίσεις προβάλετε και ποια παιχνίδια παίζετε. Αυτές οι πληροφορίες μάς βοηθούν να παρακολουθούμε το καλάθι αγορών σας, να μετράμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών μας, να διασφαλίζουμε ότι δεν βλέπετε επαναλαμβανόμενα την ίδια διαφήμιση, καθώς και γενικότερα να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως παίκτης. Μπορείτε να απενεργοποιήστε τα cookie, να περιορίσετε τον τύπο cookie που επιτρέπετε ή να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να σας ειδοποιεί κάθε φορά που αποστέλλονται cookie. Ανατρέξτε στις οδηγίες που παρέχονται στο πρόγραμμα περιήγησης web που χρησιμοποιείτε, αν χρειάζεστε βοήθεια στη διαχείριση των προτιμήσεων cookie σας. Παρέχουμε επίσης εργαλεία συγκατάθεσης cookie σε ορισμένες περιοχές για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τα cookie σας.

    Ενδέχεται να κάνουμε χρήση pixel εντοπισμού ή διαφανών GIF για να συλλέξουμε πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και την απόκρισή σας στα διαφημιστικά μας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιούμε τα αρχεία καταγραφής διαδικτύου (που περιέχουν τεχνικά δεδομένα όπως η διεύθυνση IP σας) για να παρακολουθήσουμε την κίνηση στις Υπηρεσίες μας, να επιλύσουμε τεχνικά προβλήματα, να εντοπίσουμε και να προλάβουμε την απάτη και να εφαρμόζουμε τη Σύμβαση χρήστη μας. Επί του παρόντος δεν απαντάμε σε σήματα Do Not Track (DNT). Μπορείτε να εξαιρεθείτε από συγκεκριμένους τύπους εντοπισμού και παρακολούθησης στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στοιχείων ανάλυσης και προσαρμοσμένης διαφήμισης, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις για τα cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή μέσω των εργαλείων συγκατάθεσης που παρέχουμε.

    Επίσης, στις Υπηρεσίες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες ανάλυσης, διαφήμισης και τεχνολογίες κατά της απάτης. Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα ίδια cookie ή παρόμοιους μηχανισμούς, όπως περιγράφεται παρακάτω.

  2. Τεχνολογίες ανάλυσης

    Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες ανάλυσης, τόσο εσωτερικά όσο και μέσω τρίτων μερών, προκειμένου να συλλέγουμε πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, για τον υπολογιστή σας, καθώς και για την κατάσταση λειτουργίας των Υπηρεσιών μας.

    Για παράδειγμα, η EA μπορεί να συλλέγει και να αποθηκεύει δεδομένα από τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν τεχνικές και άλλες σχετικές πληροφορίες για τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και το λειτουργικό σας σύστημα (όπως τη διεύθυνση IP σας και το αναγνωριστικό συσκευής σας), πληροφορίες για την από μέρους σας χρήση κάποιας συγκεκριμένης δυνατότητας ή λειτουργίας, τα στατιστικά παιχνιδιού και χρήσης, τις αλληλεπιδράσεις συστήματος και το περιφερειακό υλικό σας, για σκοπούς που περιγράφονται στην Ενότητα 3 παρακάτω. Εάν παίζετε κάποιο παιχνίδι εκτός σύνδεσης, χωρίς δηλαδή να είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, τα εν λόγω δεδομένα θα αποθηκεύονται στη συσκευή σας και θα μεταβιβάζονται στην EA όταν η συσκευή σας συνδέεται στο Διαδίκτυο. Εάν συμμετέχετε σε διαδικτυακές Υπηρεσίες, η ΕΑ ενδέχεται επίσης να συλλέξει, να χρησιμοποιήσει, να αποθηκεύσει, να μεταφέρει και να εμφανίσει δημόσια την εικονική προσωπικότητά σας ή/και τα στατιστικά δεδομένα που αφορούν το παιχνίδι σας (συμπεριλαμβανομένων των βαθμολογιών, των κατατάξεων και των επιτυχιών), ή να αναγνωρίσει περιεχόμενο, που δημιουργήθηκε και κοινοποιήθηκε από εσάς με άλλους παίκτες.

    Οι υπηρεσίες ανάλυσης τρίτων μερών που ενσωματώνονται στις Υπηρεσίες μας ενδέχεται να συνδυάζουν τις πληροφορίες που συλλέγουν σε σχέση με τις Υπηρεσίες της ΕΑ με πληροφορίες που έχουν συλλέξει ανεξάρτητα κατά καιρούς και σε διαφορετικές πλατφόρμες. Πολλές από αυτές τις εταιρείες συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες σύμφωνα με τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε έναν κατάλογο εταιρειών αναλύσεων τρίτων μερών, με τις οποίες συνεργαζόμαστε για τις Υπηρεσίες μας, καθώς και τον τρόπο εξαίρεσης, στον βαθμό που είναι εφικτό, στη διεύθυνση privacyappendix.ea.com/el.

  3. Τεχνολογίες προβολής διαφημίσεων

    Ορισμένες από τις Υπηρεσίες μας αξιοποιούν τεχνολογίες προβολής διαφημίσεων που χρησιμοποιούν cookie, διαφανή GIF, web beacon, pixel παρακολούθησης, και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες, για να σας προτείνουν προσφορές. Ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες μπορούν να συγχρονίσουν ή να συνδέσουν συμπεριφορές από διάφορους ιστοτόπους, εφαρμογές κινητής και συσκευές, προκειμένου να προσαρμόσουν τις προσφορές στα ενδιαφέροντά σας. Για παράδειγμα, μπορεί να σας παρουσιαστεί προσφορά για παιχνίδι το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσει. Επίσης, αν εκφράσετε ενδιαφέρον για ένα παιχνίδι, ίσως λάβετε αργότερα μια διαφήμιση για αυτό το παιχνίδι ή για παρόμοιες Υπηρεσίες σε ιστοτόπους της ΕΑ ή τρίτων μερών. Άλλες τεχνολογίες διαφήμισης μέσα στα παιχνίδια κάνουν εφικτή τη λήψη προσφορών προσωρινά στο παιχνίδι σας, το πρόγραμμα περιήγησης ή την κινητή συσκευή σας και να αντικατασταθεί αργότερα όταν θα είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

    Αυτές οι τεχνολογίες συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες, προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε τις κατάλληλες προσφορές, καθώς και να μετράμε την αποτελεσματικότητα αυτών των προσφορών. Επιπλέον των αναγνωριστικών, αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν:

    • Τις διαφημίσεις που παρουσιάστηκαν και την τοποθεσία της διαφήμισης.
    • Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ήταν ορατή η διαφήμιση.
    • Είδος τομέα, διεύθυνση IP, μέγεθος της διαφήμισης.
    • Και ανταπόκριση στη διαφήμιση.

  4. Οι διαφημιστικές εταιρείες - τρίτα μέρη ενδέχεται να συνδυάζουν τις πληροφορίες που συλλέγονται στο πλαίσιο της παροχής μιας προσφοράς σε εσάς μέσω των Υπηρεσιών μας με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλέξει ανεξάρτητα κατά καιρούς και σε διάφορους ιστοτόπους. Πολλές από αυτές τις εταιρείες συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες σύμφωνα με τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε έναν κατάλογο των εταιρειών που παρέχουν διαφημίσεις και χρησιμοποιούν τα δικά τους δίκτυα στις δικές μας Υπηρεσίες, καθώς και τρόπους εξαίρεσης, στον βαθμό που είναι εφικτό, στη διεύθυνση privacyappendix.ea.com/el.

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με κάποιες από τις πρακτικές τέτοιων δικτύων παροχής διαφημίσεων ή για να εξαιρεθείτε από στοχευμένες διαφημίσεις τρίτων μερών, μπορείτε να επισκεφτείτε τις διευθύνσεις www.networkadvertising.org, www.aboutads.info/choices, youradchoices.ca ή www.youronlinechoices.eu. Σημειώστε ότι η εξαίρεση δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει κάποιος διαφημίσεις, απλώς σημαίνει ότι η διαφήμιση που βλέπει ίσως είναι λιγότερο σχετική με τα ενδιαφέροντά του.

  5. Τεχνολογίες κατά της απάτης και τεχνολογίες πρόληψης απάτης

    Η EA καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να παρέχει ένα ασφαλές και δίκαιο περιβάλλον παιχνιδιού για όλους τους παίκτες. Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, εμείς ή τρίτα μέρη ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookie και παρόμοιες τεχνολογίες ή να συλλέξουμε δεδομένα για το μηχάνημα ή τη συσκευή σας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα «αποτύπωμα» του μηχανήματός σας ή «κατακερματισμό» των στοιχείων του μηχανήματός σας, για σκοπούς πρόληψης απάτης, ασφάλειας και ελέγχου ταυτότητας. Ενδέχεται επίσης να παρακολουθούμε πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό, τις διαδικτυακές τοποθεσίες τρίτων ή/και τη χρήση της τεχνολογίας κατά της απάτης στις Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων αυτοματοποιημένων αλγορίθμων κατά της απάτης και κατά της κατάχρησης των Υπηρεσιών μας. Εάν πιστεύετε ότι η πρόσβασή σας στα παιχνίδια ή/και τις Υπηρεσίες μας παρεμποδίστηκε από αυτήν την τεχνολογία από λάθος, επικοινωνήστε με τη Βοήθεια της ΕΑ στη διεύθυνση help.ea.com.

3. Πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, τόσο μεμονωμένα όσο και συνδυαστικά, με τους ακόλουθους τρόπους.

Για να λειτουργήσει η επιχείρησή μας και να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την εμπειρία παιχνιδιού σας, συμπεριλαμβανομένων των ακολούθων:
Για να σας παρέχουμε υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων των ακολούθων:
Για να εξατομικεύσουμε την επικοινωνία μας μαζί σας, συμπεριλαμβανομένων των ακολούθων:
Διατηρούμε τα στοιχεία που συλλέγουμε για όσο χρειάζεται για να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας, ενώ ενδέχεται να διατηρήσουμε τα στοιχεία αυτά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο για νομικούς, λειτουργικούς ή άλλους σύννομους λόγους.

Ενδέχεται, επίσης, να αφαιρέσουμε τα στοιχεία ταυτοποίησης, να τα καταστήσουμε ανώνυμα ή να συγκεντρώσουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε με τρόπο που δεν καθιστά δυνατή την άμεση ταυτοποίησή σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε και να κοινοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία, όπως απαιτείται, για τους επιχειρηματικούς σκοπούς μας και όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

4. Πληροφορίες που κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη

Δεν μοιραζόμαστε, δεν πωλούμε (ως ορίζεται η πώληση βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως ο νόμος περί προστασίας απορρήτου καταναλωτών της Καλιφόρνια) και δεν αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, παρά μόνο στις περιπτώσεις που παρατίθενται στην παρούσα πολιτική. Για μια λίστα με τις κατηγορίες προσωπικών στοιχείων που έχουμε πωλήσει ή αποκαλύψει σχετικά με τους καταναλωτές για επιχειρηματικούς σκοπούς τους τελευταίους 12 μήνες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας όπως ορίζεται στην Ενότητα 11 παρακάτω.

Πάροχοι υπηρεσιών. Χρησιμοποιούμε τρίτα μέρη που βρίσκονται εντός και εκτός της χώρας κατοικίας σας (ακόμη και εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, ΕΟΧ) προκειμένου να συλλέξουν ή να επεξεργαστούν τα προσωπικά στοιχεία εκ μέρους μας για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Ενότητα 3 παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της πραγματοποίησης ερευνών αγοράς, της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και συναφών υπηρεσιών, της διευκόλυνσης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών ή της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσον αφορά τυχόν τρίτα μέρη, απαιτούμε να χρησιμοποιούν τα εν λόγω δεδομένα μόνο για δικό μας λογαριασμό και για σκοπούς συνεπείς με την παρούσα πολιτική.

Επιχειρηματικοί εταίροι. Ενδέχεται να παράσχουμε προσωπικά στοιχεία σε επιχειρηματικούς εταίρους με τους οποίους παρέχουμε Υπηρεσίες από κοινού. Οι εν λόγω εταίροι περιλαμβάνουν τις εταιρείες που παρέχουν τα παιχνίδια ή την πλατφόρμα στην οποία παίζετε, όπως η Sony (PlayStation®), η Microsoft (Xbox) ή άλλες.

Συνδεδεμένες ή θυγατρικές εταιρείες εταιρείες. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις συνδεδεμένες ή θυγατρικές εταιρείες μας.

Εταίροι διαφήμισης. Μέσω των Υπηρεσιών μας, ενδέχεται να επιτρέψουμε σε τρίτα μέρη εταίρους διαφήμισης να χρησιμοποιήσουν τεχνολογίες και άλλα εργαλεία παρακολούθησης, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους χρήση των Υπηρεσιών της ΕΑ και της συσκευής σας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τα αναγνωριστικά κινητών συσκευών, τις σελίδες που επισκεφθήκατε, την τοποθεσία, πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης, την ώρα της ημέρας). Ενδέχεται επίσης να συνδυάσουμε και να κοινοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες και άλλες πληροφορίες (όπως τα στοιχεία του λογαριασμού σας χωρίς προσδιοριστικά αναγνώρισης, δημογραφικά στοιχεία, προδιαγραφές υλικού και ιστορικό αγοράς) με τα τρίτα μέρη εταίρους διαφήμισης. Αυτοί οι εταίροι διαφήμισης μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες (και παρόμοιες πληροφορίες που συλλέγονται από άλλους ιστότοπους) για σκοπούς παροχής στοχευμένων διαφημίσεων σε εσάς όταν επισκέπτεστε ιστότοπους τρίτων μερών εντός των δικτύων τους. Αυτή η πρακτική αναφέρεται συνήθως ως «διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος» ή «διαφήμιση στο διαδίκτυο με βάση τη συμπεριφορά». Ενδέχεται να επιτρέψουμε την πρόσβαση σε άλλα δεδομένα που συλλέγονται από τις υπηρεσίες για την ανταλλαγή πληροφοριών που ενδέχεται να είναι χρήσιμες, σχετικές, πολύτιμες ή αλλιώς που σας ενδιαφέρουν.

Εάν προτιμάτε να μην κοινοποιείτε τα προσωπικά σας στοιχεία EA σε τρίτα μέρη εταίρους διαφήμισης, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες σε αυτήν τη σελίδα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας: να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας: https://tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACYCA/US/en/PC/.

Ανατρέξτε επίσης στην Ενότητα 2(D) παραπάνω για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Αποκάλυψη στοιχείων για την προστασία μας ή την προστασία άλλων. Ενδέχεται να προσπελάσουμε, να διατηρούμε και να αποκαλύψουμε οποιαδήποτε πληροφορία που έχουμε αποθηκεύσει σε σχέση με εσάς σε εξωτερικά μέρη, εάν πιστεύουμε, καλόπιστα, ότι αυτό απαιτείται ή ενδείκνυται για: Συμμόρφωση με αιτήματα που αφορούν την επιβολή του νόμου ή την εθνική ασφάλεια και τις νομικές διαδικασίες, όπως δικαστική απόφαση ή κλήτευση. Προστασία των δικαιωμάτων, της περιουσίας ή της ασφάλειάς σας ή των δικαιωμάτων, της περιουσίας ή της ασφάλειας τρίτων μερών. Εφαρμογή των πολιτικών ή των συμβάσεών μας. Είσπραξη των ποσών που μας οφείλονται. Συμβολή σε έρευνα ή δίωξη για πιθανολογούμενη ή διαπιστωμένη παράνομη δραστηριότητα. Ειδικότερα, εάν λάβουμε μια αναφορά ότι έχετε παραβιάσει τις πολιτικές μας (όπως το Positive Play Charter,που παρατίθεται στη διεύθυνση https://www.ea.com/commitments/positive-play/charter), ενδέχεται να κοινοποιήσουμε την εν λόγω αναφορά και άλλες σχετικές πληροφορίες στην πλατφόρμα στην οποία παίζετε τα παιχνίδια μας, όπως η Sony (PlayStation®), η Microsoft (Xbox) και άλλες.

Γνωστοποίηση σε περίπτωση συγχώνευσης, πώλησης ή άλλης μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων. Στην περίπτωση αναδιοργάνωσης, πώλησης, συγχώνευσης, πώλησης ή πτώχευσης, ενδέχεται να μεταβιβάσουμε όλες τις πληροφορίες που συλλέγουμε στο σχετικό τρίτο μέρος και εφόσον απαιτείται από τον νόμο θα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας σχετικά.

Προσθήκες τρίτων κατασκευαστών. Όταν οι τεχνολογίες τρίτου μέρους ή τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης ενσωματώνονται στις Υπηρεσίες μας, τα εν λόγω τρίτα μέρη ενδέχεται να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Παράδειγμα αυτού είναι το κουμπί «Μου αρέσει» του Facebook.

Κοινή χρήση σε διάφορες πλατφόρμες. Μερικά από τα παιχνίδια μας σάς επιτρέπουν να συνδέεστε και να παίζετε με φίλους και μέλη της κοινότητας ενός παιχνιδιού, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζουν. Για παράδειγμα, κάποιος χρήστης Xbox θα μπορούσε να συμμετέχει σε μια αναμέτρηση με έναν παίκτη που χρησιμοποιεί PlayStation®. Ονομάζουμε αυτήν τη δυνατότητα αντιστοίχισης παικτών σε διάφορες πλατφόρμες, "Cross-Play". Όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα "Cross-Play" και παίζετε με κάποιον σε κάποια άλλη πλατφόρμα, αυτή η άλλη πλατφόρμα ενδέχεται να λάβει το αναγνωριστικό της πλατφόρμας σας (όπως η ετικέτα παίκτη gamertagr του Xbox ή το ηλεκτρονικό αναγνωριστικό PlayStation™Network) μαζί με άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "Cross-Play". Επιπλέον, ενδέχεται να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των λειτουργιών Cross-Play στην πλατφόρμα στην οποία παίζετε τα παιχνίδια μας. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας για το Cross-Play, από το μενού ρυθμίσεων του παιχνιδιού.

Ορισμένα από τα παιχνίδια μας ενδέχεται επίσης να σας επιτρέπουν να συνδέετε τους λογαριασμούς σας σε διάφορες πλατφόρμες. Αυτό θα μπορούσε να σας επιτρέψει να συνεχίσετε την πρόοδό σας σε ένα παιχνίδι σε μια άλλη πλατφόρμα, καθώς και να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα οι αγορές σας σε μία πλατφόρμα να είναι διαθέσιμες σε κάποια άλλη. Θα κοινοποιήσουμε επίσης τις πληροφορίες στις πλατφόρμες στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να ενεργοποιηθούν αυτές οι δυνατότητες.

Άλλες πλατφόρμες που λαμβάνουν τα στοιχεία σας ενδέχεται να περιλαμβάνουν τις Sony (PlayStation®), Microsoft (Xbox), Nintendo (Nintendo Switch), Google (Stadia), Valve (Steam), Epic και πρόσθετες πλατφόρμες, καθώς καθίστανται διαθέσιμες για αυτές τις δυνατότητες. Τα στοιχεία που λαμβάνονται από αυτές τις πλατφόρμες ενδέχεται να υπόκεινται στις αντίστοιχες δηλώσεις περί προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων.


Με τη συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες με άλλα τρίτα μέρη με τη ρητή συγκατάθεσή σας, εκτός εάν περιγράφεται διαφορετικά ανωτέρω. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμφωνήσετε να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με κάποια εταιρεία ή οργανισμό για να μάθετε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις προσφορές τους. Επίσης, σε περίπτωση που μας δηλώσετε ότι επιθυμείτε να συνδέσουμε τον Λογαριασμό EA που διαθέτετε με τις υπηρεσίες κάποιας άλλης εταιρείας. Η χρήση των στοιχείων που συμφωνείτε ότι θα κοινοποιηθεί, θα υπόκειται στις αντίστοιχες δηλώσεις προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων των εν λόγω τρίτων μερών.

5. Πού φυλάσσουμε τα στοιχεία σας

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε δύνανται να αποθηκεύονται και να υφίστανται επεξεργασία για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookie στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στην οποία δραστηριοποιούνται η EA, οι θυγατρικές της ή τρίτοι αντιπρόσωποι. Με την από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών μας, αναγνωρίζετε και αποδέχετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να μεταβιβάζονται σε παραλήπτες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες, όπου ενδέχεται να μην παρέχεται το ίδιο επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων,με εκείνο που προβλέπουν οι νόμοι στη χώρα διαμονής ή υπηκοότητάς σας..

Οι πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων της EA συμμορφώνονται με το σύστημα Διασυνοριακών Κανόνων Απορρήτου APEC. Το σύστημα ΔΣΚΑ του APEC παρέχει στους οργανισμούς ένα πλαίσιο για τη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών πληροφοριών που μεταβιβάζονται μεταξύ των οικονομιών που συμμετέχουν στον APEC. Περισσότερες πληροφορίες για το πλαίσιο του APEC είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.apec.org/Groups/Committee-on-Trade-and-Investment/~/media/Files/Groups/ECSG/CBPR/CBPR-PoliciesRulesGuidelines.ashx.

Η Electronic Arts Inc. διαθέτει πιστοποιήσεις σύμφωνα με την ασπίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ - Η.Π.Α. και Ελβετίας - Η.Π.Α., που μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.privacyshield.gov. Όταν η Electronic Arts Inc. μεταφέρει στοιχεία από τον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΛβετία σε άλλες θυγατρικές ή συνδεδεμένες επιχειρήσεις, αντιπροσώπους ή παρόχους υπηρεσιών εκτός του ΕΟΧ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας, το πράττει σε συμμόρφωση με την αρχή περί «Ευθύνης για περαιτέρω διαβίβαση» της ασπίδας προστασίας προσωπικών δεδομένων.

6. Πώς προστατεύουμε τα στοιχεία σας

Η ασφάλεια των στοιχείων των παικτών μας αποτελεί προτεραιότητα για την EA και λαμβάνουμε ένα ευρύ φάσμα μέτρων για να μπορέσουμε να τα προστατέψουμε, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης των ευαίσθητων στοιχείων. Ακόμη και έτσι, κανένα μέτρο ασφαλείας δεν είναι άψογο κατά 100%. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των στοιχείων σας και δεν αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση στα στοιχεία σας που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας.

7. Παιδιά

Η EA αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των παιδιών στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα διαδικτυακά παιχνίδια και Υπηρεσίες καθώς και παιχνίδια και Υπηρεσίες για κινητές συσκευές της ΕΑ προορίζονται για ενηλίκους και δεν συλλέγουν εν γνώσει μας οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο από παιδιά. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως παιδί ορίζεται από το νόμο ένα άτομο ηλικίας κάτω των 13 ετών. Κατά περίπτωση, ακολουθούμε τις διάφορες κατευθυντήριες γραμμές για την ελάχιστη ηλικία που ορίζουν οι νόμοι άλλων χωρών ή εδαφών.

Όταν οι παίκτες αυτοπροσδιορίζονται ως παιδιά, θα προβούμε στις εξής ενέργειες:
(1) Θα ζητήσουμε συγκατάθεση από τους γονείς για τη χρήση των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Για παράδειγμα, επιτρέπουμε στους γονείς να δημιουργούν έναν παιδικό λογαριασμό EA σε ορισμένες υπηρεσίες και, με τη γονική συγκατάθεση, η EA θα συλλέγει και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία ορισμένων παιδιών για τη διαχείριση ενός παιδικού λογαριασμού EA.

(2) Θα απενεργοποιήσουμε τις δυνατότητες ορισμένων υπηρεσιών, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε ένα παιδί να μοιραστεί πληροφορίες που τα ταυτοποιούν άμεσα. Για παράδειγμα, θα απενεργοποιηθούν οι δυνατότητες για παιδιά που θα τους επέτρεπαν να εισάγουν προσωπικά στοιχεία (π.χ. συνομιλίες ή μηνύματα κειμένου) σε διαδικτυακά παιχνίδια ή παιχνίδια για πολλούς παίκτες.

(3) Θα συλλέγουμε και θα χρησιμοποιούμε ορισμένα στοιχεία αποκλειστικά για περιορισμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, ενδέχεται να αποστέλλουμε τοπικές ειδοποιήσεις εντός εφαρμογής, οι οποίες όμως δεν βασίζονται στη συλλογή προσωπικών στοιχείων. Επίσης, τα μόνιμα αναγνωριστικά (π.χ. η διεύθυνση IP ή το αναγνωριστικό διαφήμισης συσκευής στις κινητές συσκευές) ενδέχεται να συλλεχθούν για να υποστηρίξουν τις εσωτερικές μας λειτουργίες, όπως: (4) Δεν θα θέσουμε τη συμμετοχή ενός παιδιού σε μία δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα διαγωνισμούς, υπό την προϋπόθεση της αποκάλυψης πιο προσωπικών στοιχείων από το παιδί από αυτά που είναι εύλογα απαραίτητα για τη συμμετοχή στη δραστηριότητα. Σε ορισμένες δραστηριότητες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες ενδέχεται να μην επιτρέπουμε στα παιδιά να συμμετέχουν καθόλου, ακόμα και αν έχουμε συγκατάθεση..

Γονικός έλεγχος και επιλογές:
Εάν είστε γονέας και επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση που έχετε ήδη δώσει, να ελέγξετε τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από το παιδί σας ή εάν θέλετε να διαγραφούν τα εν λόγω στοιχεία, επικοινωνήστε με τον αρμόδιο Διαχειριστή Πολιτικής Απορρήτου της χώρας σας που παρατίθεται στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com. Εάν αντιληφθούμε ότι κάποιο παιδί μάς παρείχε προσωπικά στοιχεία, θα διαγράψουμε τυχόν προσωπικά στοιχεία που συλλέξαμε, εκτός εάν έχουμε την υποχρέωση από τον νόμο να τα διατηρήσουμε και θα καταργήσουμε τον λογαριασμό του παιδιού και/ή θα τον επαναφέρουμε στην εμπειρία για ανήλικους, ανάλογα με την περίπτωση.

Αν κάνουμε σημαντικές αλλαγές στο πώς χρησιμοποιούμε, συλλέγουμε, μοιραζόμαστε ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού, θα ενημερώνουμε τους γονείς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ειδοποίηση μέσα από το παιχνίδι προκειμένου να λάβουμε τη συγκατάθεσή τους για τις νέες χρήσεις των προσωπικών στοιχείων του παιδιού.

Σας ενθαρρύνουμε να μιλήσετε με τα παιδιά σας για την επικοινωνία με ξένους και τον κίνδυνο που εγκυμονεί τυχόν αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων στο διαδίκτυο. Εσείς και το παιδί σας θα πρέπει να μελετήσετε την ιστοσελίδα μας για την Ασφάλεια στο διαδίκτυο στη σελίδα https://tos.ea.com/legalapp/OnlineSafety/US/el/PC/ για επιπρόσθετες πληροφορίες για τη χρήση του διαδικτύου με ασφάλεια.

8. Οι επιλογές σας και οι έλεγχοί σας

Σας δίνουμε λογικές επιλογές σε ό,τι αφορά τη χρήση και συλλογή των στοιχείων σας. Για παράδειγμα, εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον προωθητικά μηνύματα ηλ. ταχυδρομείου από την EA, μπορείτε να κάνετε κλικ στη σύνδεση ακύρωσης εγγραφής που βρίσκεται στο υποσέλιδο κάθε προωθητικού μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου που στέλνουμε.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που παρατίθενται παρακάτω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης help.ea.com ή μέσω του αρμόδιου Διαχειριστή Πολιτικής Απορρήτου για τη χώρα σας που παρατίθεται στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com , μέσω ηλ. ταχυδρομείου, φυσικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Για τη διασφάλιση της προστασίας του λογαριασμού σας και των προσωπικών σας στοιχείων, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την κυριότητα του λογαριασμού σας προτού ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα. Αφού πιστοποιήσετε ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού σας, μπορεί επίσης να απαιτηθεί να παράσχετε επιβεβαίωση με την οποία εξουσιοδοτείτε έναν πληρεξούσιο να ασκήσει αυτά τα δικαιώματα για λογαριασμό σας.

Δικαίωμα διαγραφής. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον Λογαριασμό EA ή να διαγράψετε προσωπικά στοιχεία που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας επικοινωνώντας στη διεύθυνση help.ea.com ή με τον Διαχειριστή Πολιτικής Απορρήτου στη χώρα σας, που παρατίθεται στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com. Αν προβείτε στις ανωτέρω ενέργειες, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στα παιχνίδια EA ή στις Yπηρεσίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Σημειώστε ότι η EA ενδέχεται να κρατήσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την επίλυση διαφορών, την εφαρμογή των συμβάσεων χρήστη, την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας και τη συμμόρφωση με τις τεχνικές και νομικές απαιτήσεις και τους περιορισμούς που σχετίζονται με την ασφάλεια, την ακεραιότητα και τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας. Διαφορετικά, θα διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για όσο καιρό είναι ευλόγως απαραίτητο, προκειμένου να σας παρέχουμε υπηρεσίες, να δημιουργούμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας, καθώς και να συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία.

Δικαίωμα πρόσβασης. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία σας τα οποία φυλάσσουμε σε φορητή μορφή. Μπορείτε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου των στοιχείων του δικού σας λογαριασμού EA, επισκεπτόμενοι τον λογαριασμό EA και κάνοντας κλικ στην καρτέλα «Τα Δεδομένα EA σας» ή επισκεπτόμενοι τη διεύθυνση: https://myaccount.ea.com/cp-ui/downloaddata/index?locale=el_EL. Για να ζητήσετε πρόσβαση σε πρόσθετα δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης help.ea.com. Προτού επεξεργαστούμε οποιοδήποτε αίτημα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παρέχετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία, ώστε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας.

Δικαίωμα διόρθωσης. Μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας στοιχείων, όταν αυτά είναι ανακριβή ή ελλιπή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να παρέχουμε εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης, όπως αυτά που είναι διαθέσιμα στην πύλη λογαριασμού EA πελατών, στη διεύθυνση https://myaccount.ea.com/cp-ui/aboutme/index?locale=el_EL, που σας επιτρέπουν να ενημερώνετε κάποια από τα προσωπικά σας στοιχεία.

Δικαίωμα εξαίρεσης ή άρνησης συγκεκριμένης επεξεργασίας. Ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από την πώληση των προσωπικών σας στοιχείων σε τρίτα μέρη, εάν ισχύει, ή να αρνηθείτε κάποια επεξεργασία των δεδομένων σας, στις περιπτώσεις όπου τα εν λόγω αιτήματα επιτρέπονται από το νόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACYCA/US/en/PC/.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, ώστε να εμποδίζει ορισμένα στοιχεία διαδικτυακής παρακολούθησης, όπως cookie, με τον τρόπο που περιγράφεται στην Ενότητα 2(A).

Έχετε το δικαίωμα να μην υπόκειστε σε μεροληπτική μεταχείριση για την άσκηση των δικαιωμάτων προστασίας απορρήτου που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα.

9. Υπηρεσίες τρίτων μερών

Οι ιστότοποι και οι Υπηρεσίες μας ενδέχεται να περιέχουν διαφημίσεις ή συνδέσμους προς υπηρεσίες τρίτων μερών (όπως το κουμπί «Μου αρέσει» του Facebook ή συνδέσμους προς ιστοτόπους τρίτων μερών). Αν κάνετε κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους, συμπεριλαμβανομένης κάποιας διαφήμισης, θα φύγετε από την Υπηρεσία της EA και θα μεταβείτε στην υπηρεσία ή τον ιστότοπο τρίτου μέρους που έχετε επιλέξει. Αν επισκεφτείτε ιστότοπο τρίτου μέρους ή χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες τρίτου μέρους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων του εν λόγω ιστοτόπου ή υπηρεσίας, καθώς η από μέρους σας χρήση τους διέπεται από την εκάστοτε πολιτική.

10. Αλλαγές στην πολιτική μας

Ενδέχεται να ενημερώνουμε περιστασιακά την παρούσα πολιτική απορρήτου. Όταν το κάνουμε, θα αναθεωρήσουμε την ημερομηνία στα δεξιά της ένδειξης «Τελευταία ενημέρωση:» στο επάνω μέρος της πολιτικής. Εάν υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα πολιτική, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας ειδοποιήσουμε, είτε αναρτώντας σε περίοπτη θέση μια ειδοποίηση για τις αλλαγές αυτές, προτού τεθούν σε ισχύ, είτε στέλνοντάς σας άμεσα μια ειδοποίηση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τοπικής νομοθεσίας.

11. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε κάποιο παράπονο ή ερώτηση για την παρούσα πολιτική, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή Πολιτικής Απορρήτου για τη χώρα σας, που παρατίθεται στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων της ΕΑ στη διεύθυνση dpo@ea.com. Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα ή τη χρήση δεδομένων που δεν έχουμε επεξηγήσει ικανοποιητικά, επικοινωνήστε με τον πάροχο επίλυσης διενέξεων τρίτων μερών με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες (χωρίς χρέωση) στη διεύθυνση https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ο έλεγχος των προσωπικών στοιχείων που υπόκεινται σε επεξεργασία στο πλαίσιο της παρούσας πολιτικής πραγματοποιείται από την Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065. Αντιπρόσωπος της Electronic Arts Inc. στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Electronic Arts Limited, Onslow House, Onslow Street, Guildford, GU1 4TN, United Kingdom.

12. Δικαίωμα επικοινωνίας με μια αρχή προστασίας δεδομένων

Εάν έχετε κάποια ανησυχία για τον τρόπο που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων, εάν προτιμάτε. Μπορείτε να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας των αρχών προστασίας δεδομένων της Ε.Ε. στη διεύθυνση ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

13. Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σε σχέση με την παρούσα πολιτική επισκεφτείτε τη διεύθυνση privacy.ea.com/el.


Τρέχουσα Πολιτική Απορρήτου και Cookie