Electronic Arts Inc.
Retningslinjer om personvern og informasjonskapsler

Sist oppdatert: 18. januar 2018
Effektiv dato: 18. februar 2018

TRUSTeTRUSTe

Personvernet ditt er viktig for oss, og vi tar ansvaret vi har i forhold til dette svært alvorlig. Disse retningslinjene beskriver hvilken informasjon EA samler inn når du bruker produkter og tjenester ("produkter") som EA og dets underselskaper tilbyr på mobilen, på nett eller laster dem ned. For en liste over underselskapene våre, kan du gå til denne koblingen: https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/712515/000071251517000035/ex-211subsidiariesofthereg.htm. Ved å bruke produktene våre, sier du deg enig i disse retningslinjene.

EA deltar i EU-U.S. og Swiss-U.S. Privacy Shield-rammeverk. For å finne ut mer kan du gå til https://tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACYSHIELD/US/no/PC/.


INNHOLD

  1. Informasjon vi samler inn
  2. Hvordan vi samler inn informasjon
  3. Hvordan vi bruker informasjonen
  4. Informasjon vi deler med tredjeparter
  5. Hvor vi oppbevarer informasjonen din
  6. Hvordan vi beskytter den personlige informasjonen din
  7. Barn
  8. Dine valg og kontroller
  9. Tredjeparters tjenester
  10. Endringer av retningslinjene våre
  11. Kontakt oss

1. Informasjon vi samler inn


Informasjonen vi samler inn, avhenger av hvilke produkter du bruker og hvordan du bruker dem. Behandlingsansvarlig for den personlige informasjonen samlet inn er Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065.

  1. Informasjon du gir oss direkte

    Vi samler inn informasjon du gir oss, inkludert:

    • E-postadresse, brukernavn, land, fødselsdato, telefonnummer og passord.
    • Sikkerhetsspørsmål og svarene.
    • Demografisk informasjon, for eksempel i forbindelse med spørreundersøkelser om produktene våre.
    • Informasjon du oppgir når du trenger hjelp fra oss, som navnet ditt og det du skriver om problemet du opplever.
    • Faktureringsinformasjon, som navn, adresse, telefonnummer, betalingskortnummer og informasjon om betalingskonto.
    • Informasjon om EA-kontoen din.
    • Informasjon du oppgir når du deltar i konkurranser eller loddtrekning om gaver. Hvis du vinner, trenger vi kanskje personnummeret ditt, postadressen din og/eller det nasjonale ID-nummeret ditt. Denne informasjonen trengs både i forbindelse med levering av premien og i skattesammenheng.

    Når du tar del i sosiale funksjoner (som chat), er informasjonen du oppgir ansett som offentlig informasjon. Vi kan lagre og benytte denne informasjonen, og den kan blant annet bli lest, kopiert, samlet inn eller brukt av andre brukere uten samtykke fra deg. Sørg for at personverninnstillingene din reflekterer preferansene dine.

    Når du deltar i nettbaserte spill for flere spillere vil profilinformasjonen din i spillet, spillet og statistikker være synlige for alle. Vi kan ta opp spillingen din inkludert tilkoblede enheter, og spille dem av sammen med profilinformasjon og spillstatistikker til andre spillere i spillet uten å varsle deg, for eksempel som en del av en tilskuermodus eller i kampanjekjøp utenfor spillet.

  2. Annen informasjon vi samler inn når du bruker våre produkter

    Vi samler inn en del annen informasjon automatisk når du bruker produktene våre, og denne informasjonen inkluderer:

    • IP-adressen din.
    • Identifikatorer for mobile enheter og annen maskinvare.
    • Nettleserinformasjon, blant annet type nettleser og språket du foretrekker.
    • Siden du kommer fra og sider du forlater, blant annet landingssider og sider du har besøkt.
    • Type plattform du bruker.
    • Informasjon om media, enhet, maskinvare og programvare, som maskinvareinnstillinger og komponenter, EA-programvaren og oppdateringer du har installert eller brukt, og om du har nødvendige tillegg.
    • Detaljer om hvilke EA-produkter du bruker og bruken din av dem.
    • Informasjon om hendelser på enheten, blant annet rapporter om krasjer, forespørsler, henvisende nettadresser og informasjon om systemaktivitet (f.eks. om det oppsto en feil da du spilte våre spill eller om du mistet tilgangen til Internett).

    Vi kan også samle inn og lagre informasjon om enheten din, bruk av mekanismer som informasjonskapsler, nettleserlagring (inkludert HTML 5) og hurtigbuffer for programmer.

  3. Informasjon vi mottar fra tredjeparter

    PlayStation®3- & PlayStation®4-underholdningssystemer. Ved å registrere deg og spille produktene våre på et PlayStation®3- eller PlayStation®4-underholdningssystem, godtar du at Sony Entertainment Network-kontoinformasjonen din oppgis til EA, så vi kan opprette en EA-konto for deg. Du trenger en EA-konto for å kunne spilles EAs produkter på nettet. Fra Sony mottar vi blant annet navn, e-postadresse, Online-ID, land, fylke, språk og fødselsdato. Vi mottar ikke kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon.

    Xbox Live. Ved å registrere deg og spille produktene våre på Microsofts Xbox Live Service, godtar du at Microsoft kan sende oss Microsoft-kontoinformasjonen din, så vi kan opprette en EA-konto for deg. Du trenger en EA-konto for å kunne spilles EAs produkter på nettet. Fra Microsoft mottar vi blant annet Gamertag, e-postadresse, fylke, land, språk og alder. Vi mottar ikke kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon.

    Wii / Wii U. Ved å registrere deg og spille produktene våre på Nintendo Wii eller Wii U, godtar du at Nintendo kan sende oss Nintendo-kontoinformasjonen din, så vi kan opprette en EA-konto for deg. Du trenger en EA-konto for å kunne spilles EAs produkter på nettet. Fra Nintendo mottar vi blant annet Mii-informasjon, e-postadresse, Nintendo Network ID, venneliste, land, språk og fødselsdato. Vi mottar ikke kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon.

    Nintendo Switch™. Ved å registrere deg og spille produktene våre på en Nintendo Switch™-konsoll, godtar du at Nintendo kan sende oss Nintendo Account -informasjonen din, så vi kan opprette en EA-konto for deg. Du trenger en EA-konto for å kunne spilles EAs produkter på nettet. Informasjonen vi mottar fra Nintendo inkluderer kallenavn, e-postadresse, venneliste, land, språk og fødselsdato. Vi mottar ikke kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon.

    Mobile plattformer. Hvis du spiller eller kjøper spillene våre på den mobile enheten din og/eller et nettbrett, mottar vi informasjon om deg fra app-butikkene og andre tilbydere av mobile plattformer. Denne informasjonen inkluderer brukernavn og/eller enhets-ID, og det faktum at du har gjennomført et kjøp. Den inkluderer imidlertid ikke noen sensitiv eller finansiell informasjon. Noen av våre mobile plattformer kan også sende oss informasjon som du har gitt dem lov til å sende oss. De mobile produktene våre kan også be om ekstra personlig informasjon fra deg, som polletter for pushvarsel, den presise plasseringen din eller kontaktlisten din, og vi samler bare inn denne informasjonen og hvis du gir oss eksplisitt samtykke til dette.

    Andre tredjeparter

    Vi kan også motta informasjon fra tredjeparter, som Facebook eller Game Center, når du bruker disse tjenestene i forbindelse med produktene våre. Vi kan også motta informasjon om deg når andre spillere velger å dele kontaktlisten sin med oss. Vi kan også motta informasjon fra tredjeparter som supplementerer informasjonen vi mottar fra deg. Vi bruker informasjonen fra disse selskapene hovedsakelig til å hjelpe oss med å levere relevant markedsføring til deg. En representativ liste med denne typen tredjeparter finner du på privacyappendix.ea.com/no. Vi kan også bruke informasjon fra tredjeparter, for eksempel for å hjelpe oss med å finne din omtrentlige geografiske plassering via IP-adressen din på grunn av skattemessige hensyn, eller for å tilpasse bestemte tjenester til plasseringen din, og for å forebygge svindel og/eller misbruk.

2. Hvordan vi samler inn informasjon


Vi samler inn noe informasjon fra deg når du oppgir den til oss direkte, f.eks. via et nettskjema eller når du snakker med kundestøtten vår. Vi og tredjeparter bruker også visse teknologier, som er beskrevet nedenfor, til å samle inn informasjon så vi kan levere en god opplevelse til deg.

  1. Informasjonskapsler og lignende teknologier

    Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å hjelpe oss med å forstå forskjellige ting, blant annet hvilke nettsteder, funksjoner eller reklamer du ser på, og hvilke spill du spiller. Denne informasjonen hjelper oss med å holde oversikt over handlevognen din, måle hvor effektiv markedsføringen vår er, sørge for at du ikke ser den samme reklamen igjen og igjen, og på andre måter bidra til å forbedre opplevelsen din. Du kan deaktivere informasjonskapsler, begrense typen informasjonskapsler du tillater eller stille inn nettleseren slik at den varsler deg når informasjonskapsler sendes. Se http://www.allaboutcookies.org eller informasjonen du mottar via den individuelle nettleseren din hvis du ønsker hjelp i forbindelse med å justere innstillingene for informasjonskapsler.

    Vi bruker andre teknologier til lignende formål som vi bruker en informasjonskapsel. Vi bruker piksler eller gjennomsikte GIF-er til å samle inn informasjon om bruken din av produkter og responsen din på e-poster vi sender ut i markedsføringssammenheng. Vi bruker Internett-loggfiler (som inneholder teknisk data, blant annet IP-adressen din) til å overvåke trafikken på våre produkter, feilsøke tekniske problemer, oppdage og hindre svindel, og håndheve brukeravtalen vår. Andre eksempler inkluderer HTML 5-informasjonskapsler, Silverlight Application Storage, enhetens fingeravtrykk og "flash-informasjonskapsler". Hvis du vil fjerne flash-informasjonskapsler eller hindre dem fra å plasseres hos deg, må du justere innstillingene i Macromedia Website Privacy Settings Panel på www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/.
    Vi responderer ikke i øyeblikket på Do Not Track (DNT)-signaler. Det kan hende vi begynner å bruke en DNT-standard hvis en slik standard etableres. I mellomtiden, kan du melde deg ut av visse typer sporing, blant annet visse analytiske verktøy og skreddersydd markedsføring, ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

    Vi bruker også analytiske teknologier, markedsføringsteknologier og teknologier mot juks og svindel i produktene som benytter seg av de samme informasjonskapslene og lignende mekanismer. Disse teknologiene er beskrevet nedenfor.

  2. Analytiske teknologier

    Vi bruker våre egne spillservere og interne og tredjeparts anatytiske teknologier til å samle inn informasjon om hvordan du bruker produktene våre, datamaskinen eller enhetne din, og helsen til produktene våre.

    EA kan for eksempel samle inn og lagre data fra datamaskinen eller enheten din når du bruker produktene våre. Denne informasjonen inkluderer teknisk og relatert informasjon om datamaskinen eller enheten og operativsystemet (som IP-adresse og enhetens ID), informasjon om bruk av funksjonen, statistikk om spilling og bruk, interaksjoner med systemet og ekstern maskinvare for formål beskrevet i avsnitt 3 nedenfor. Hvis du spiller et spill, vil data lagres på enheten og overføres til EA når enheten kobler seg til Internett. Hvis du benytter nettjenester, kan EA også samle inn, bruke, lagre og offentliggjøre statistikk fra selve spillet (som poengsummer, rangeringer og bragder) eller identifisere innhold som lages og deles med andre spillere av deg.

    Tredjeparters analytiske tjenester som er integrert i produktene våre, kan kombinere informasjonen de samler inn i forbindelse med EAs tjenester, med informasjon de har samlet inn på egenhånd over tid og på tvers av forskjellige nettsteder. Mange av disse selskapene samler inn og bruker informasjon underlagt sitt eget personvernregelverk. En representativ liste over tredjepartsselskaper som driver med slik analyse og som er å finne i våre produkter, finner du på privacyappendix.ea.com/no
    .

  3. Markedsføringsteknologier

    Noen av produktene våre benytter seg av markedsføringsteknologier som bruker informasjonskapsler, gjennomsiktige GIF-er, nettsendere, sporingspiksler og andre lignende teknologier, som identifikatorer, for å levere tilbud til deg. Noen av disse teknologiene kan synkronisere og koble sammen oppførsel på tvers av forskjellige nettsteder, mobile apper og enheter. Markedsføringen kan skreddersys interessene dine. Du kan for eksempel få et tilbud på et spill vi tror du kommer til å like. Eller hvis du uttrykker interesse for et spill, kan det hende du mottar markedsføring på et senere tidspunkt for det spillet, eller for lignende produkter, hos EA eller på tredjeparters nettsteder. Andre markedsføringsteknologier i spillet lar oss midlertidig laste opp markedsføring til spillet ditt, eller den mobile enheten din, og senere bytte ut markedsføringen mens du er tilkoblet Internett.

    Disse teknologiene samler inn og bruker informasjon, slik at vi kan levere passende markedsføring til deg samt spore og måle effektiviteten til markedsføringen. I tillegg til identifikatorer, inkluderer denne informasjonen:

    • Markedsføring som blir vist og lokasjonen til markedsføringen.
    • Lengden markedsføringen var synlig.
    • Domene-type, IP-adresse og størrelse på markedsføringen.
    • Respons på markedsføring.

    Tredjeparts markedsføringsselskaper kan kombinere informasjonen de samler inn for å levere en reklame til deg via våre produkter og tjenester, med annen informasjon de uavhengig har samlet inn over tid og på andre nettsteder. Mange av disse selskapene samler inn og bruker informasjon underlagt sitt eget personvernregelverk. En representativ liste over markedsføringsselskaper som driver sine egne nettverk på sidene og/eller mobilproduktene og/eller tjenestene våre. Det er også forklart hvordan du kan melde deg ut, i den grad det er mulig, på privacyappendix.ea.com/no.

    For å finne ut mer om hvordan noen av disse reklamenettverkene fungerer, eller for å melde deg ut av tredjeparters målrettede reklame, kan du gå til https://www.networkadvertising.org, https://www.aboutads.info/choices/, http://youradchoices.ca/ eller https://www.youronlinechoices.eu/. Merk deg at det å melde seg ut, ikke betyr at du ikke lenger vil se reklame. Det betyr bare at reklamen du ser kan være mindre relevant i forhold til dine interesser.

  4. Teknologier mot juks og svindel

    EA gjør alt i sin makt for å tilby et trygt og rettferdig spillmiljø for alle sine spillere. Når du logger deg på et av produktene våre, setter opp en EA-konto eller foretar kjøp, kan vi eller tredjeparter bruke informasjonskapsler eller lignende teknologi, eller samle inndata om maskinen eller enheten din, til å opprette et "fingeravtrykk" eller "hash" for maskinen din og komponentene dens. Dette kan brukes til å hindre svindel, bedre sikkerheten og hjelpe til med verifisering. Vi kan også bruke andre teknologier mot juks sammen med produktene våre. 

3. Hvordan vi bruker informasjonen


Vi bruker den personlige og ikke-personlige informasjonen din, både individuelt og kombinert, på følgende måter:

Til å drive virksomheten vår, og forbedre og tilpasse spillopplevelsen din, inkludert til å:
Til å tilby deg støtte, inkludert å:
Til å personliggjøre kommunikasjonen vår med deg, inkludert å:

4. Informasjon vi deler med tredjeparter


Vi deler ikke personlig informasjon som direkte identifiserer deg (som navn, e-postadresse eller postadresse) med uavhengige tredjeparter uten samtykke fra deg, så fremt det ikke kreves av lovgivningen eller vi finner at det å gjøre informasjonen tilgjengelig er nødvendig for å håndheve rettighetene våre eller beskytte eiendommen eller driften vår, eller for å beskytte spillerne våre eller tredjeparter. Vi kan dele anonym eller oppsamlet informasjon, eller annen data som ikke direkte identifiserer deg, med tredjeparter, for eksempel profilen din på ledertavler eller for å vise trender om bruken av våre produkter.

Vi ansetter tredjeparter både i og utenfor landet der du bor (inkludert utenfor EØS) til å samle inn eller behandle personlig informasjon på våre vegne av mange forskjellige grunner, som å gjennomføre markedsundersøkelser, gjennomføre kredittkortkjøp eller sende ut e-poster. Når våre tredjepartsagenter eller tjenestetilbydere samler inn eller mottar personlig informasjon, krever vi at de kun bruker dataene på våre vegne og til formål som er i samsvar med disse retningslinjene.

Vi oppgir ikke vitende personlig informasjon om barn under 18 år til uavhengige tredjeparter, selv om det foreligger samtykke.

Men dersom det gjennomføres en reorganisering, berøvelse, sammenslåing, salg eller konkurs, kan det hende vi overfører all informasjon vi samler inn til relevant tredjepart. Vi vil skaffe samtykke fra deg før vi gjør dette, dersom lovgivningen krever det.

Vi kontrollerer ikke informasjon sendt fra nettleseren din til tredjeparter, som markedsføringsnettverk og selskaper som driver med analyse, i forbindelse med den vanlige aktiviteten din på Internett. Når tredjepartsteknologier eller sosiale verktøy er integrert i produktene våre, kan slike tredjeparter samle inn informasjon når du bruker produktene våre. Et eksempel er "Liker"-knappen til Facebook.

5. Hvor vi oppbevarer informasjonen din


Personlig informasjon vi samler inn, kan bli lagret og behandlet for de formål som er angitt i disse retningslinjene om personvern og informasjonskapsler i USA eller andre land der EA, dets datterselskaper eller tredjeparts agenter opererer. Ved å bruke våre produkter samtykker du til at dine personlige opplysninger kan overføres til mottakere i USA og andre land, som kanskje ikke har samme nivå når det kommer til beskyttelse av personvern som lovene i landet der du bor eller er statsborger.

Electronic Arts sine retningslinjer hva angår personvern, som beskrevet i disse retningslinjene om personvern og informasjonskapsler, er i samsvar med APEC Cross Border Privacy Rules-systemet. APEC CBPR-systemet tilbyr et rammeverk til organisasjonene. Dette rammeverket bidrar til å sikre at personlig informasjon som overføres blant deltakende APEC-økonomier er beskyttet og trygg. Mer informasjon om APEC-rammeverket finner du på https://www.apec.org/Groups/Committee-on-Trade-and-Investment/~/media/Files/Groups/ECSG/CBPR/CBPR-PoliciesRulesGuidelines.ashx.

6. Hvordan vi beskytter den personlige informasjonen din


Sikkerheten til spillernes informasjon er noe EA prioriteter høyt, og vi har en rekke tiltak som bidrar til å beskytte den, blant annet kryptering av sensitiv informasjon. Når det er sagt, er det ingen sikkerhetstiltak som er 100 % perfekte. Det betyr at vi ikke kan garanter sikkerheten til informasjonen din, og vi tar ikke noe ansvar for uautorisert bruke eller tilgang til informasjonen din som er under vår kontroll.

7. Barn


Det å beskytte personvernet til barn er ekstremt viktig for EA. Mange av EAs nett- eller mobilprodukter og -tjenester er ment for et generelt publikum og innhenter ikke personlig informasjon fra barn. Når brukere identifiserer seg som barn (f.eks. at de er under 15 år eller under minimumsalderen i det aktuelle landet), i samsvar med gjeldende lov, vil vi: (1) ikke gi dem en bane hvor de kan skrive inn personlig informasjon, (2) samle inn bestemt informasjon kun til begrensede formål (i henhold med gjeldende lov), (3) blokkere eller begrense barnet fra å få tilgang til relevante tjenester (som chat), og/eller (4) skaffe samtykke fra foreldre for innsamling, bruk og deling av barnets personlige informasjon.

Gjennom våre mobilprogrammer vil barnet kunne motta lokale varsler i appen, som ikke samler inn noen personlig informasjon.

Vær oppmerksom på at du kan gi samtykke til at barnet ditt kan bruke EAs nett- eller mobilprodukter og -tjenester. Dette omfatter publikumskommunikasjonstjenester som e-post, direktemeldinger (instant messaging) og nettgrupper. Barnet vil da kunne kommunisere med og oppgi personlige opplysninger til andre brukere i alle aldre.

Hvis du er en forelder og ønsker å trekke tilbake ditt tidligere samtykke, se gjennom informasjonen samlet inn fra barnet ditt eller få informasjonen slettet, tar du kontakt med den aktuelle administratoren for personvern i landet ditt, som du finner på privacyadmin.ea.com, ved å skrive til Privacy Policy Administrator, 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065 eller ved å ringe (650) 628-1393.

Informasjon som samles inn sikres på en måte som er i samsvar med retningslinjene om personvern og informasjonskapsler (se avsnitt 6 over). Hvis vi gjennomfører materielle endringer i forbindelse med hvordan vi bruker, samler inn eller deler den personlige informasjonen til barnet ditt, varsler vi foreldre via e-post eller med varsel i spillet, for å kunne skaffe en ny verifiserbar godkjenning for de nye bruksområdene for den personlige informasjonen til barnet.

Vi oppfordrer deg til å snakke med barnet ditt om kommunikasjon med fremmede og å oppgi personlige opplysninger på nett. Du og barnet ditt bør se gjennom siden Sikkerhet på Internett, som dere finner på https://tos.ea.com/legalapp/OnlineSafety/US/no/PC/, for mer informasjon om sikkerhet på Internett.

Vi vil ikke under noen omstendighet kreve at barnas deltakelse i aktiviteter, som f.eks. konkurranser, forutsetter at de oppgir flere personlige opplysninger enn det som er nødvendig for å delta i aktiviteten. På bestemte sider kan det hende vi ikke lar barn delta i det hele tatt, uavhengig av en eventuell tillatelse.

8. Dine valg og kontroller


Vi gir deg meningsfulle valg når det kommer til viktig bruk og innsamling av informasjon. Du kan for eksempel oppdatere kontoinformasjonen og innstillingene dine, velge å melde deg inn eller ut av EAs markedsføringen e-poster, og velge om du vil dele informasjonen din med valgte EA-partnere. Hvis du ønsker å melde deg ut på hvilket som helst tidspunkt etter at du har gitt ditt samtykke, kontakter du aktuelle administrator for personvern for landet ditt, som du finner på privacyadmin.ea.com eller ved å skrive til Privacy Policy Administrator, Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065.

Du kan også se gjennom og endre de fleste av innstillingene dine inne på EA-kontoen din. Hvis du skulle trenge mer hjelp, er det bare å ta kontakt på help.ea.com/no.

Du kan deaktivere EA-kontoen din eller slette personlig informasjon assosiert med kontoen ved å kontakte help.ea.com/no eller administratoren din for personvern, som du finner på privacyadmin.ea.com. Hvis du gjør det, vil du ikke lenger ha tilgang til EA-spill eller -tjenester assosiert med kontoen din. Merk deg at EA kan beholde informasjon som trengs for å løse uenigheter, håndheve brukeravtalene våre og beskytte våre juridiske rettigheter, og som vi trenger for å være i samsvar med tekniske og juridiske krav relatert til sikkerhet, integritet og driften av produktene våre. Ellers vil vi beholde den personlige informasjonen din så lenge det anses som rimelig, for å kunne tilby deg tjenester, skape eller forbedre produktene våre, være i samsvar med loven og drive virksomheten vår.

Du kan få tilgang til den personlige informasjonen vi har om deg. For å be om tilgang, sender du en e-post til privacy_policy@ea.com med emnet "Subject Access Request". Før vi behandler noen forespørsler, kan det hende vi ber deg om personlig informasjon for å bekrefte identiteten din, og vi kan be om betaling der lovverket tillater det. Der det er tillatt i henhold til lokal lovgivning, kan vi komme til å avslå forespørsler som er urimelige eller ugjennomførlige. Vi svarer på forespørselen din innen rimelig tid.

Du kan også justere innstillingene i nettleseren din for å blokkere noe av sporingen som gjøres på Internett, f.eks. informasjonskapsler.

9. Tredjeparters tjenester


Våre nettstedet og produkter kan inneholde markedsføring eller tredjepartstjenester (som Facebook sin Liker-knapp og koblinger til tredjeparters nettsteder). Hvis du klikker på disse koblingene, inkludert en reklame, forlater du EAs nettsted og går til siden du valgte. Hvis du besøker en tredjepart sitt nettsted eller bruker en tredjeparts sin tjeneste, bør du lese gjennom det nettstedet eller den tjenestens retningslinjer om personvern.

10. Endringer av retningslinjene våre


Vi kan endre disse retningslinjene fra tid til annen, så les den ofte. Vi varsler deg om materielle endringer via et varsel på nettstedet vårt (www.ea.com/no) tretti dager før endringer blir gjeldende. Din fortsatte bruk av produktene våre innebærer at du godtar endringene. Når du godtar disse retningslinjene, vil vi ikke håndheve fremtidige endringer vi i god tro anser er materielt uten ditt samtykke etter endrede vilkår. Hvis du blir bedt om å godta materielle endringer av disse retningslinjene, og du avslår å gjøre det, kan du ikke fortsette å bruke programmet.

11. Kontakt oss


Hvis du har en klage eller spørsmål i forbindelse med disse retningslinjene, kan du kontakte oss på privacy_policy@ea.com. Hvis du har uløste spørsmål angående personvern eller databruk som vi ikke har håndtert på en tilfredsstillende måte, kan du kontakte vår tredjeparts leverandør for problemløsninger i USA (gratis) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Hvis du vil ha mer informasjon om disse retningslinjene, kan du gå til privacy.ea.com/no.



Nåværende retningslinjene for personvern og informasjonskapsler