VILKÅR FOR EA PLAY


Disse vilkårene beskriver dine tilgangsrettigheter for EA Play. EA kan til enhver tid endre disse vilkårene, etter eget skjønn. Ved eventuelle revisjoner endrer vi datoen for «sist oppdatert» nedenfor og legger inn de reviderte vilkårene på https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/no/PC/. Revisjoner av vilkårene som påvirker eksisterende EA Play-abonnementer trer i kraft 30 dager etter deling på https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/no/PC/.

EA Play-abonnement kjøpes fra følgende plattformer («plattformene»):
For å abonnere, fullfør den valgte plattformens kjøpsprosess. Plattformkonto og aksept av gjeldende plattformvilkår påkrevd. Regelmessige fornyelsesbetalinger hentes fra den valgte betalingsmetoden i henhold til abonnementskjøpet. Se plattformforhandlernettstedet for mer informasjon, inkludert kanselleringsrettigheter. Kjøp av et EA Play-abonnement på én plattform gjør det ikke mulig for en bruker å få tilgang til EA Play-tjenestene på en annen plattform. Etter avbestilling kan du fortsette å spille frem til slutten av den gjeldende abonnementsperioden.

Betingelser, begrensninger og unntak kan gjelde. Tilgjengeligheten av medlemsfordeler og Play List-titler kan variere etter plattform og territorium og de kan endres over tid. Visse titler er kanskje ikke tilgjengelige for enkelte spillere på grunn av begrensninger knyttet til den angitte aldersgrensen. Se www.ea.com/nb-no/ea-play for mer informasjon.

Internett-tilkobling, EA-konto (aldersbegrensninger gjelder, se https://o.ea.com/ea/child-access-no for mer informasjon), aksept eller bekreftelse (avhengig av bostedsland) av EAs retningslinjer om personvern og informasjonskapsler (privacy.ea.com/no), brukeravtale (terms.ea.com/no) og gjeldende spillprogramvare som kreves fra The Play List. Tittelspesifikke og ytterligere opplysninger tilgjengelig på www.ea.com/nb-no/legal.

Play List-titler krever en internett-tilkobling for å bekrefte et aktivt EA Play-abonnement ved første oppstart av Play List-programvaren og deretter for tilkoblet og frakoblet spilling.

Medlemsfordeler: begrensede prøveversjoner krever vedvarende internett-tilkobling. Der det gjelder, gir gratis prøveversjoner midlertidig fri tilgang til enkelte Play List-titler. Betalingsmetode kan være påkrevd for å delta. Etter den kostnadsfrie prøveperioden belastes EA Play-medlemskapet ditt for én måned, ett år eller annen angitt tidsperiode. Du kan avbryte kostnadsfritt under prøveperioden. Enkelte prøveversjoner kan være begrenset til én per EA-konto per spill på tvers av flere plattformmedlemskap. Når EA Play-abonnementet ditt eller en prøveperiode avsluttes, vil du ikke lenger ha tilgang til medlemsfordelene, inkludert Play List-titler, spilloppgraderinger eller kjøp i spillet som er gjort i en Play List-tittel, med mindre du har separat tilgang til den spesifikke Play List-tittelen på den aktuelle plattformen. Regelmessige belønninger som tilbys er tittelbaserte og krever et aktivt EA Play-abonnement og at spill fra The Play List er installert på den siste dagen i måneden for at den neste belønningen skal være tilgjengelig i spillet den påfølgende måneden. Innholdsfordeler er ikke garantert og kan til en hver tid bli byttet ut, lagt til eller fjernet. 10 % medlemsrabatt: inkluderer ikke Star Wars: The Old Republic, enkelte partnertitler distribuert av EA, game time-koder og abonnement på PC. Inkluderer heller ikke bakoverkompatible Xbox 360-titler på Xbox.

EA kan avslutte EA Play-abonnementstjenesten etter minst 30 dagers forvarsel lagt ut på www.ea.com/nb-no/service-updates og https://www.ea.com/nb-no/ea-play/terms/service-games-updates.


SIST OPPDATERT: 14. APRIL 2021