ELECTRONIC ARTS
ZMLUVA S POUŽÍVATEĽOM

POSLEDNÁ AKTUALIZÁCIA: 22. február 2018


Vitajte v EA. Táto zmluva upravuje váš prístup k softvérovým produktom, ako je herný softvér obsiahnutý na disku alebo prevzatý, a používanie softvérových produktov, ktoré ponúka spoločnosť EA a jej dcérske spoločnosti (ďalej len „EA“), a súvisiace aktualizácie, inovácie a funkcie, rovnako ako online a mobilné služby, funkcie, obsah a webové lokality ponúkané spoločnosťou EA (ďalej súhrnne len „služby EA“). Táto zmluva je medzi vami a subjektom EA uvedeným v oddiele 14 nižšie.

POUŽÍVANÍM SLUŽIEB EA SÚHLASÍTE S TÝMITO PODMIENKAMI. AK NESÚHLASÍTE, SLUŽBY EA SI NEINŠTALUJTE ANI ICH NEPOUŽÍVAJTE. V PRÍPADE OBYVATEĽOV NIEKTORÝCH KRAJÍN SÚHLASÍTE S TÝM, ŽE NA ÚČELY ROZHODNUTIA AKÝCHKOĽVEK SPOROV SO SPOLOČNOSŤOU EA SA VZŤAHUJE ROZHODCOVSKÁ ZMLUVA A ZRIEKNUTIE SA PRÁVA NA KOLEKTÍVNU ŽALOBU UVEDENÉ V ODDIELE 15.

Obsah

  1. Účet EA
  2. Licencia
  3. Obsah a oprávnenia
  4. Dostupnosť služieb a aktualizácií EA
  5. Váš OVP
  6. Pravidlá správania
  7. Počítačové produkty
  8. Zrušenie zmluvy a ďalšie postihy
  9. Súhlas s používaním údajov
  10. Ostatný softvér, pomocné programy a nástroje
  11. Tretie strany
  12. Odopretie záruky; Obmedzenie zodpovednosti
  13. Všeobecné podmienky
  14. Zmeny tejto zmluvy
  15. Riešenie sporov záväzným rozhodcovským konaním
  16. Dodatočné podmienky pre PlayStation®


1. Účet EA

Ak chcete získať prístup k mnohým službám EA vrátane hrania online a používať ich, potrebujete účet EA.

Ak chcete vytvoriť účet EA, musíte mať platnú e-mailovú adresu a uviesť pravdivé a presné informácie. Musíte byť oprávnení na používanie služby EA, na účely ktorej ste sa zaregistrovali, a musíte byť osoba s trvalým pobytom v krajine, kde je využívanie služieb EA povolené.

Ak chcete vytvoriť účet EA, musíte mať aspoň 13 rokov (alebo takýto iný minimálny vek platný v krajine vášho bydliska). Ak ste vo veku medzi príslušným minimálnym vekom a vekom 18 rokov (alebo zákonným vekom plnoletosti v krajine, kde žijete), je nutné, aby ste túto zmluvu prečítali spolu so svojím rodičom alebo zákonným zástupcom. Za činy detí mladších ako 18 rokov pri využívaní služieb EA nesú zodpovednosť rodičia a zákonní zástupcovia. Spoločnosť EA rodičom a zákonným zástupcom odporúča, aby sa oboznámili s možnosťami rodičovskej kontroly na zariadeniach, ktoré svojmu dieťaťu poskytujú.

Za činnosť súvisiacu s vaším účtom EA nesiete zodpovednosť. V prípade, že váš účet EA používa niekto iný na vykonávanie činnosti, ktorá porušuje podmienky stanovené v tejto zmluve, váš účet EA môže byť pozastavený alebo zrušený.

Svoj účet EA môžete kedykoľvek zrušiť. Kedykoľvek môžete zrušiť aj predplatné na určitú službu EA. Ak chcete zrušiť svoj účet EA, obráťte sa na oddelenie služieb zákazníkom na webových stránkach help.ea.com. Spoločnosť EA môže na účely spracovania vašej žiadosti vyberať poplatky alebo vám účtovať vzniknuté náklady v prípade, že sú povolené zákonom, a všetky sumy dlhované externým dodávateľom alebo poskytovateľom obsahu.

2. Licencia

Služby EA sa vám nepredávajú, ale sa vám na ne udeľuje licencia. Spoločnosť EA vám udeľuje osobnú, obmedzenú, neprenosnú, odvolateľnú a nevýhradnú licenciu na využívanie služieb EA, ku ktorým máte prístup na účely ich nekomerčného používania, pokiaľ budete dodržiavať podmienky tejto zmluvy. K žiadnej službe EA, obsahu alebo oprávneniam (podľa nižšie uvedeného vymedzenia týchto pojmov) nesmiete pristupovať, nesmiete ich kopírovať, upravovať ani distribuovať, pokiaľ na to spoločnosť EA nedala svoj výslovný súhlas alebo pokiaľ to nie je povolené príslušnými právnymi predpismi. Zo služieb EA nesmiete spätne analyzovať ani sa pokúšať extrahovať ani inak používať zdrojový kód alebo iné údaje, pokiaľ na to spoločnosť EA nedala svoj výslovný súhlas alebo pokiaľ to nie je povolené príslušnými právnymi predpismi. Spoločnosť EA alebo jej poskytovatelia licencií vlastnia a vyhradzujú si všetky ostatné práva, a to vrátane všetkých práv, titulov a záujmov v rámci služieb EA a súvisiacich práv duševného vlastníctva.

3. Obsah a oprávnenia

Služby EA zahŕňajú obsah a oprávnenia. Obsah predstavuje softvér, technológie, text, príspevky do fór alebo konverzácií, profily, miniaplikácie, správy, prepojenia, e-maily, hudbu, zvuk, grafiku, obrázky, videá, kódy a všetok audiovizuálny alebo iný materiál zobrazený v rámci služieb EA, generovaný týmito službami alebo odosielaný do služieb EA, rovnako ako dizajn a vzhľad našich webových stránok. Súčasťou obsahu je aj obsah vytvorený používateľmi (ďalej len „OVP“). OVP zahŕňa postavy účtu EA, príspevky na fórach, obsah profilu a ďalší obsah, ktorým používatelia prispievajú do služieb EA. Všetok obsah je buď vo vlastníctve spoločnosti EA alebo jej poskytovateľov licencií, alebo sa spoločnosti EA alebo jej poskytovateľom licencií poskytuje na tento obsah licencia podľa oddielu 5 nižšie.

Oprávnenia sú práva, ktoré vám spoločnosť EA v rámci licencie udeľuje na prístup a používanie online alebo offline prvkov služieb EA. Medzi príklady oprávnení patrí prístup k digitálnemu alebo odomykateľnému obsahu, dodatočným alebo vylepšeným funkciám (vrátane služieb hrania viacerými hráčmi); predplatnému; virtuálnym aktívam; kľúčom alebo kódom na odomykanie, sériovým kódom alebo online autentifikácii; výsledkom dosiahnutým v rámci hry; virtuálnym bodom, minciam alebo menám.

Tieto virtuálne body, mince alebo meny označujeme ako „virtuálnu menu EA“. Keď od nás alebo našich autorizovaných partnerov získate virtuálnu menu EA, dostanete osobnú, obmedzenú, neprenosnú, nevýhradnú, odvolateľnú licenciu na prístup a výber oprávnení, ktoré vám spoločnosť EA výslovne dáva k dispozícii.

Virtuálna mena EA nemá žiadnu peňažnú hodnotu a nemá žiadnu hodnotu ani mimo našich produktov a služieb. Virtuálnu menu EA nemožno predávať, nemožno s ňou obchodovať ani ju nemožno vymieňať za hotovosť; je možné ňou zaplatiť za oprávnenia dostupné pre danú službu EA. Virtuálna mena EA je nenávratná a v prípade, že ju nevyužijete, nemáte právo na žiadnu peňažnú náhradu. Po zaplatení virtuálnou menou EA za oprávnenie nemôžete toto oprávnenie vrátiť, vymeniť ani zaň žiadať náhradu. Ak ste obyvateľom Japonska, súhlasíte s tým, že akúkoľvek virtuálnu menu EA použijete do 180 dní od dátumu jej nákupu.

Ak chcete získať prístup k službám EA a využívať ich, musíte si na svoje vlastné náklady zabezpečiť vybavenie, pripojenie k internetu a požadované poplatky.

4. Dostupnosť služieb a aktualizácií EA

Nezaručujeme, že každá služba EA, obsah alebo oprávnenie budú po celý čas, na všetkých miestach alebo v danom čase k dispozícii, ani to, že budeme určitú službu EA, obsah alebo oprávnenia aj naďalej ponúkať počas určitého obdobia. Spoločnosť EA nezaručuje, že k službám EA bude možný prístup na všetkých zariadeniach, prostredníctvom konkrétneho poskytovateľa internetu alebo pripojenia, alebo vo všetkých geografických oblastiach.

Spoločnosť EA môže čas od času službu EA, obsah alebo oprávnenia aktualizovať, zmeniť alebo upraviť, a to bez toho, aby vás vopred na to upozornila. Tieto aktualizácie a úpravy môžu byť potrebné na to, aby sa služby EA mohli aj naďalej používať.

Pre spoločnosť EA môže byť potrebné aktualizovať alebo resetovať určité parametre na účely vyváženia hrania hier a používania služieb EA. Tieto aktualizácie alebo „resetovania“ môžu spôsobiť prekážky v rámci príslušného herného sveta a môžu mať vplyv na postavy, hry, skupiny alebo ďalšie oprávnenia, nad ktorými máte kontrolu.

5. Váš OVP

Za svoj OVP ste zodpovední vy. Nesmiete nahrávať OVP, ktorý porušuje práva duševného vlastníctva tretej strany alebo ktorý porušuje právne predpisy, túto zmluvu alebo právo tretej strany na ochranu súkromia alebo právo tretej strany na ochranu osobnosti v publikovaných materiáloch.

Spoločnosť EA môže podľa svojho uváženia OVP odstrániť, upraviť alebo zakázať z akéhokoľvek dôvodu vrátane prípadu, že spoločnosť EA dôjde opodstatnene k záveru, že OVP porušuje túto zmluvu. Spoločnosť EA nenesie žiadnu zodpovednosť ani nepreberá žiadne záväzky za OVP, za jeho odstránenie, alebo za neodstránenie OVP alebo iného obsahu. Spoločnosť EA nevykonáva predbežnú kontrolu všetkého OVP a žiadny OVP, ktorý je k dispozícii v rámci služieb EA, nepodlieha jej schvaľovaniu alebo súhlasu.

Keď prispejete OVP, udelíte tým spoločnosti EA, ako aj jej poskytovateľom a nadobúdateľom licencií nevýhradnú, trvalú, prenosnú, celosvetovo platnú, ďalej prevoditeľnú licenciu na používanie, hosťovanie, ukladanie, reprodukciu, úpravu, vytváranie odvodených diel z tohto obsahu, verejné vystavovanie alebo predvádzanie, resp. iné prenášanie a oznamovanie OVP alebo ktorejkoľvek jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom alebo v akejkoľvek forme a na akomkoľvek médiu alebo na akomkoľvek fóre, či už v súčasnosti známych, alebo neskoršie vymyslených, bez akéhokoľvek predchádzajúceho upozornenia, finančnej úhrady alebo akéhokoľvek prisúdenia vám alebo akejkoľvek tretej strane. Udeľujete taktiež všetkým ostatným používateľom, ktorí majú možnosť prístupu a používania OVP v rámci služby EA, právo na používanie, kopírovanie, úpravu, vystavovanie, predvádzanie, vytváranie odvodených diel a na iné typy oznamovania a distribúcie vášho OVP v príslušnej službe EA alebo prostredníctvom tejto služby, a to bez ďalšieho upozornenia, prisúdenia alebo poskytnutia kompenzácie vašej osobe.

6. Pravidlá správania

Pri prístupe alebo používaní služby EA súhlasíte s tým, že nebudete:

Ak vy alebo osoba používajúca váš účet EA poruší tieto pravidlá a ani po upozornení nedôjde k náprave, spoločnosť EA môže proti vám zakročiť napríklad aj formou zrušenia prístupu k niektorým alebo k všetkým službám, obsahu resp. oprávneniam EA alebo formou zrušenia vášho účtu EA podľa popisu v oddiele 8. V prípade závažného porušenia môže spoločnosť EA zakročiť bez zaslania predchádzajúceho upozornenia. K príkladom závažného porušenia môže patriť okrem iného: propagácia alebo podporovanie prenikanie do obsahu inou než štandardnou cestou, predaj účtov alebo oprávnení EA (vrátane virtuálnych mien a položiek) bez povolenia spoločnosti EA resp. nezákonné činnosti extrémneho obťažovania alebo zastrašovania. Ak to bude možné, spoločnosť EA vás bude o prijatých opatreniach, ktoré budú reakciou na porušenie týchto pravidiel alebo porušenie podmienok stanovených v tejto zmluve, informovať.

Konkrétne služby EA môžu zverejniť dodatočné pravidlá, ktoré sa vzťahujú na vaše správanie v rámci týchto služieb.

Ak natrafíte na iného používateľa, ktorý porušuje ktorékoľvek z týchto pravidiel, nahláste v prípade potreby túto činnosť spoločnosti EA prostredníctvom funkcií „Help“ (Pomocník) alebo „Report Abuse“ (Nahlásenie zneužitia) v príslušnej službe EA alebo sa obráťte na zákaznícku podporu na stránkach help.ea.com.

Spoločnosť EA môže podľa svojho uváženia monitorovať alebo zaznamenávať online aktivitu alebo obsah v rámci služieb EA a na základe vlastného posúdenia môže z ľubovoľnej služby EA odstrániť akýkoľvek obsah. Nezabúdajte na to, že vaša komunikácia a váš OVP v službe EA sú verejné a ostatní ich budú vidieť.

Vaše používanie služieb EA podlieha zásadám ochrany osobných údajov a pravidlám používania súborov cookie dostupným na webovej lokalite spoločnosti EA privacy.ea.com/sk, ktoré sú vo forme prepojenia zahrnuté do tejto zmluvy.

7. Počítačové produkty

Tento oddiel sa vzťahuje na služby EA určené na hranie na osobnom počítači (ďalej len „produkty EA pre PC“). Na získanie prístupu k službám EA spojeným s produktom EA pre PC môže byť potrebné, aby ste sa najprv zaregistrovali pomocou sériového kódu, ktorý je pripojený k tomuto produktu.

  1. Technické opatrenia a opatrenia na ochranu obsahu

    Spoločnosť EA využíva niektoré technické opatrenia a opatrenia na ochranu obsahu na to, aby zabránila pirátstvu a neoprávnenému kopírovaniu alebo používaniu produktu EA pre PC. V prípade produktov EA pre PC sa používa online aktivácia Origin. Rovnako sa môže používať aj technológia na ochranu obsahu s názvom Denuvo od spoločnosti Sony DADC Austria AG. Informácie o tom, pri ktorých hrách sa používa Denuvo, získate na webových stránkach https://www.ea.com/legal. Na autentifikáciu produktu EA pre PC a overenie vašej licencie pri prvom spustení produktov EA pre PC na akomkoľvek jedinečnom počítači („Autentifikovať“ alebo „Autentifikácia“) je potrebný účet EA vrátane vyjadrenia súhlasu s touto zmluvou a zásadami ochrany osobných údajov a pravidlami používania súborov cookie, ktoré uplatňuje spoločnosť EA, na webových stránkach privacy.ea.com/sk , inštalácia klientskej aplikácie Origin (https://www.origin.com/en-us/about), vyjadrenie súhlasu s licenčnou zmluvou s koncovým používateľom o poskytnutí služby Origin a pripojenie k internetu. Overenie tohto sériového kódu, ktorý vám bol poskytnutý spolu s produktmi EA pre PC, sa vykoná pri autentifikácii. Autentifikácia je obmedzená na jeden účet EA na jeden sériový kód, čo znamená, že produkt EA pre PC je neprenosný. Spoločnosť EA môže overiť vašu licenciu následnou online autentifikáciou. Počet počítačov, na ktorých sa môže vykonať autentifikácia produktov EA pre PC, je neobmedzený. Produkt EA pre PC však môžete spustiť a otvoriť na maximálne piatich jedinečných počítačoch v ľubovoľnom prevádzkovom 24-hodinovom období. Ak sa pokúsite tieto technické ochranné opatrenia obísť, deaktivovať ich alebo s nimi nedovolene manipulovať, produkt EA pre PC nebude fungovať správne a platnosť tejto licencie zanikne z dôvodu vášho závažného porušenia. Svoj sériový kód si uschovajte, pretože ho môžete potrebovať vtedy, keď budete chcieť nainštalovať službu EA pre PC na iné počítače. Táto technológia môže zasahovať do určitých aplikácií, ako sú nástroje na hľadanie chýb vo fáze ladenia, ktoré sa môžu použiť na obchádzanie technológie na riadenie prístupu.

  2. Monitorovanie

    Spoločnosť EA využíva niektoré technológie na zisťovanie podvodného konania pri hraní online hier a predchádzanie tomuto konaniu v súvislosti s používaním produktov EA pre PC. Tieto technológie sú opísané nižšie. Informácie o tom, ktorá technológia sa používa pri každom produkte EA pre PC, nájdete na webových stránkach https://www.ea.com/legal.

    PunkBuster. Spoločnosť EA môže používať technológiu určenú na odhaľovanie podvodného konania pri hraní hier s názvom PunkBuster od spoločnosti Even Balance, Inc. Pri inštalácii produktu EA pre PC sa môžete rozhodnúť, či si program PunkBuster nainštalujete. Ak sa nainštaluje, po pripojení online k hernému serveru pomocou programu PunkBuster bude tento program monitorovať pamäť s náhodným prístupom (RAM) vášho počítača, pokiaľ ide o neoprávnené programy tretích strán, ktoré bežia paralelne s produktom EA pre PC a všetky zmeny súborov tohto produktu, ktoré umožňujú alebo uľahčujú podvodné konanie pri hraní online hier. Neoprávnený program tretej strany je program alebo súbor tretej strany (napríklad „addon“, „mod“, „hack“, „trainer“ alebo „cheat“), o ktorých je spoločnosť EA presvedčená, že (i) umožňujú alebo uľahčujú podvádzanie akéhokoľvek druhu: (ii) umožňujú používateľom upravovať herné rozhranie, prostredie a/alebo zážitok z hry, alebo do nich preniknúť, a to akýmkoľvek spôsobom, ktorý spoločnosť EA výslovne nepovolila, alebo: (iii) zachytávajú, „dolujú“ alebo inak zhromažďujú informácie z hry alebo prostredníctvom hry. Ak produkt EA pre PC odinštalujete, PunkBuster zostane v počítači v nečinnom stave. Na odinštalovanie programu PunkBuster spusťte spustiteľný súbor na webových stránkach https://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe.

    Technológie spoločnosti EA na odhaľovanie podvodného konania pri hraní hier. Spoločnosť EA môže používať svoje vlastné technológie na odhaľovanie podvodného konania pri hraní online hier. Keď sa pripojíte online k hernému serveru, tieto technológie sa aktivujú a budú monitorovať vaše hranie hry, herné súbory spojené s produktom EA pre PC a RAM vášho počítača. Tieto technológie odhaľujú podvádzanie a neoprávnené programy tretích strán, ktoré bežia paralelne s produktom EA pre PC, a všetky zmeny súborov tohto produktu, ktoré umožňujú alebo uľahčujú podvodné konanie pri hraní online hier.

    V prípade, že niektorá z týchto technológií na odhaľovanie podvodného konania pri hraní hier zistí takéto konanie, môžeme zhromažďovať relevantné informácie vrátane názvu vášho účtu, údajov o neoprávnenom programe tretej strany a zistených úpravách súborov produktu EA pre PC, rovnako ako času a dátumu, kedy došlo k zisteniu. Taktiež ak zistíme, že ste pri hraní podvádzali, môžeme ukončiť platnosť vašej licencie a váš účet EA.

    Keď sa od herného servera odpojíte, tieto technológie na odhaľovanie podvodného konania sa deaktivujú.

  3. Odinštalovanie

    Produkty EA pre PC môžete kedykoľvek odinštalovať v nastaveniach hier v klientovi služby Origin. Niektoré lokálne uložené súbory môžu zostať v počítači aj po odinštalovaní. Tieto súbory môžete odstrániť ručne tak, že vyhľadáte herný titul vo svojom priečinku Moje dokumenty v počítači alebo pomocou vyhľadávania súborov v zariadení so systémom Mac.

8. Zrušenie zmluvy a ďalšie postihy

Táto zmluva je účinná dovtedy, kým ju neukončíte vy alebo spoločnosť EA. Spoločnosť EA môže ukončiť váš prístup k akýmkoľvek službám EA alebo účtu EA alebo ich používanie, ak zistí, že ste porušili túto zmluvu alebo že došlo k nezákonnému, nevhodnému alebo podvodnému využívaniu služieb EA spojenému s vaším účtom EA. Ak to bude možné, spoločnosť EA vás bude o tomto ukončení informovať. Dôsledkom zrušenia účtu EA môže byt strata používateľského mena a postavy. Ak máte viac ako jeden účet EA, spoločnosť EA môže v závislosti od typu porušenia alebo zneužitia zrušiť všetky vaše účty EA aj všetky súvisiace oprávnenia. Ak sa váš účet EA ukončí, už nebudete mať k svojmu účtu EA alebo oprávneniam prístup a môžete byť vylúčení z možnosti opätovného získania prístupu k akejkoľvek službe EA alebo jej používaniu. Po ukončení zanikne aj platnosť vašej licencie podľa tejto zmluvy.

Namiesto zrušenia zmluvy a pred jej zrušením vám môže spoločnosť EA poslať upozornenie, pozastaviť alebo zmeniť vám prístup k niektorej službe EA alebo k účtu EA, odstrániť alebo zrušiť oprávnenia na úrovni účtu EA alebo zariadenia, odstrániť alebo vymazať akýkoľvek obsah, ktorý je v rozpore s touto zmluvou, alebo zabrániť vášmu zariadeniu alebo počítaču v prístupe ku konkrétnym službám EA. Ak spoločnosť EA prijme akékoľvek opatrenie uvedené v tomto oddiele, nebudete mať nárok na vrátenie peňazí (s výhradou práv na zákonné náhrady) a žiadne oprávnenia sa vám nepripíšu ani neprevedú na hotovosť, či iné formy náhrady.

Spoločnosť EA môže kedykoľvek ukončiť akúkoľvek službu EA poskytnutím výpovede najmenej tridsať dní vopred buď e-mailom (ak je k dispozícii), a to v rámci dotknutej služby EA, alebo na stránke webovej lokality spoločnosti EA venovanej aktualizácii služieb (https://www.ea.com/service-updates). Po ukončení online služby sa na naše hry nebudú vzťahovať žiadne aktualizácie softvéru a nemôžeme zaručiť, že naše mobilné hry budú naďalej dostupné na stiahnutie prostredníctvom služby iCloud (alebo iných použiteľných cloudových služieb). Akékoľvek hry dostupné prostredníctvom služby iCloud môžu byť po ukončení online služby odstránené zo služby iCloud bez toho, že by vám to bolo oznámené.

Ak si myslíte, že akékoľvek opatrenie voči vášmu účtu alebo zariadeniu bolo prijaté omylom, obráťte sa na podporu zákazníkov na stránkach help.ea.com.

Oddiely 5, 8 – 9, 11 – 15 tejto zmluvy zostávajú účinné aj po ukončení tejto zmluvy.

9. Používanie údajov

Keď používate službu EA, spoločnosť EA môže zhromažďovať a ukladať údaje z vášho počítača alebo zariadenia, a to vrátane informácií o vašom počítači, zariadení alebo operačnom systéme (ako je IP adresa a ID zariadenia), informácií o vašom používaní služby EA, štatistických údajov o hraní a využívaní služby, interakciách systému a periférnom hardvéri (napr. na ochranu vašich herných štatistík môže spoločnosť EA v úložisku Keychain vášho zariadenia umiestniť náhodne vygenerované identifikačné číslo. Tento identifikátor sa odstráni po resetovaní vášho zariadenia). Ak hráte hru v rámci služby EA v režime offline, tieto údaje sa uložia na vaše zariadenie a do spoločnosti EA sa prenesú, keď sa zariadenie pripojí k internetu. Spoločnosť EA používa tieto údaje na vykonávanie svojej obchodnej činnosti, na zlepšovanie svojich produktov a služieb, poskytovanie služieb vám a komunikáciu s vami (vrátane marketingových účelov), poskytovanie aktualizácií softvéru, dynamicky poskytovaného obsahu a softvérovej podpory a na riešenie softvérových chýb alebo iné spôsoby dosahovania vašej spokojnosti. Ak sa zapájate do online služieb, spoločnosť EA môže tiež zhromažďovať, používať, ukladať, prenášať a verejne zobrazovať štatistické údaje týkajúce sa hrania hier (vrátane skóre, rebríčkov a dosiahnutých výsledkov) alebo identifikovať obsah, ktorý ste vytvorili a zdieľate ho s inými hráčmi.

Vaše údaje zhromažďuje, používa, uchováva a prenáša spoločnosť EA Inc. v Spojených štátoch, a to v súlade so zásadami ochrany osobných údajov a pravidlami používania súborov cookie, ktoré sú k dispozícii na webovej lokalite spoločnosti EA privacy.ea.com/sk.

10. Ostatný softvér, pomocné programy a nástroje

Služby EA môžu od vás vyžadovať alebo vám môžu umožňovať, aby ste z webovej lokality spoločnosti EA alebo jej poskytovateľov licencií prevzali do svojho počítača, herného systému alebo zariadenia softvér, aktualizácie alebo opravy softvéru alebo ďalšie pomocné programy a nástroje. Tieto technológie môžu byť na rôznych platformách rozdielne a výkonnosť služieb EA sa môže v závislosti od vášho počítača a iného vybavenia líšiť. Beriete na vedomie, že na pokračovanie v používaní služieb EA sa môžu vyžadovať určité aktualizácie týchto technológií. Niektoré z týchto aktualizácií môžu obsahovať zamknuté funkcie alebo obsah, ktoré si vyžadujú, aby ste na získanie prístupu k nim zaplatili ďalší poplatok. Súhlasíte s tým, aby spoločnosť EA automaticky aktualizovala všetky dostupné aktualizácie služieb EA. Ak sa dostupné aktualizácie nenainštalujú, nemusí byť možné hrať hry v rámci služieb EA a produktov EA pre PC.

11. Tretie strany

Niektoré služby EA vám môžu poskytnúť možnosť hrať na serveroch, ktoré spoločnosť EA nevlastní ani nekontroluje. Spoločnosť EA tieto služby nekontroluje a nenesie zodpovednosť za vaše používanie služby EA v rámci alebo prostredníctvom týchto služieb. Tieto služby tretích strán vás môžu vystaviť podliehaniu ďalším alebo odlišným podmienkam a obmedzeniam.

Služby EA môžu zahŕňať hypertextové prepojenia na webové stránky tretích strán. Tieto stránky môžu zhromažďovať údaje alebo od vás žiadať osobné údaje. Spoločnosť EA tieto stránky nekontroluje a nenesie zodpovednosť za ich obsah ani za zhromažďovanie, používanie alebo poskytovanie osobných informácií vykonávané týmito stránkami.

12. Záruky; Obmedzenie zodpovednosti.

AK ŽIJETE V EURÓPSKOM HOSPODÁRSKOM PRIESTORE (EHP) ALEBO VO ŠVAJČIARSKU, SLUŽBY EA SA BUDÚ POSKYTOVAŤ S PRIMERANOU STAROSTLIVOSŤOU A ZRUČNOSŤOU A V SÚVISLOSTI S TÝMITO SLUŽBAMI EA SA NEPOSKYTUJÚ ŽIADNE SĽUBY ANI ZÁRUKY. AK ŽIJETE MIMO EHP A ŠVAJČIARSKA, SLUŽBY EA PODLIEHAJÚ UDELENIU LICENCIE A POSKYTUJÚ SA „TAK, AKO SÚ“. POUŽÍVATE ICH NA SVOJE VLASTNÉ RIZIKO. SPOLOČNOSŤ EA, V PLNOM ROZSAHU POVOLENOM PLATNÝMI PRÁVNYMI PREDPISMI, NEPOSKYTUJE ŽIADNE VÝSLOVNÉ, PREDPOKLADANÉ ANI ZÁKONNÉ ZÁRUKY VRÁTANE IMPLICITNÝCH ZÁRUK OBCHODOVATEĽNOSTI A VHODNOSTI NA KONKRÉTNY ÚČEL, NEPORUŠENIA PRÁV TRETÍCH STRÁN A ZÁRUK VYPLÝVAJÚCICH Z PRIEBEHU ROKOVANIA, POUŽÍVANIA ALEBO PRAXE. SPOLOČNOSŤ EA NEZARUČUJE, ŽE NEDÔJDE K NARUŠENIU VAŠEJ SPOKOJNOSTI PRI POUŽÍVANÍ PRODUKTU ALEBO SLUŽBY EA; ŽE SLUŽBA EA SPLNÍ VAŠE POŽIADAVKY; ŽE SA PREVÁDZKA SLUŽBY EA NEPRERUŠÍ ALEBO SA PRI NEJ NEVYSKYTNÚ CHYBY, PORUCHY, POŠKODENIE, STRATA, RUŠENIE, PRENIKNUTIE ALEBO VÍRUSY, ALEBO ŽE SLUŽBY EA BUDÚ SPOLUPRACOVAŤ ALEBO BUDÚ KOMPATIBILNÉ S AKÝMKOĽVEK INÝM SOFTVÉROM. SPOLOČNOSŤ EA NEPOSKYTUJE ZÁRUKU ANI SA NEZARUČUJE ZA ŽIADNY PRODUKT ALEBO SLUŽBU TRETEJ STRANY PONÚKANÉ PROSTREDNÍCTVOM ORIGIN STORE. POZRI https://help.ea.com/en-us/help/account/electronic-arts-warranty-policy/ VIAC INFORMÁCIÍ O ZÁKONNEJ ZÁRUKE A INÝCH ZÁKONNÝCH PRÁVACH SPOTREBITEĽA V RÁMCI VÁŠHO ÚZEMIA NÁJDETE NA ADRESE https://help.ea.com/en-au/help/account/electronic-arts-warranty-policy/ INFORMÁCIE O PRÁVACH, KTORÉ MAJÚ K DISPOZÍCII SPOTREBITELIA V AUSTRÁLII SÚ DOSTUPNÉ NA ADRESE.

AK ŽIJETE V EHP ALEBO VO ŠVAJČIARSKU, SPOLOČNOSŤ EA A JEJ ZAMESTNANCI, POSKYTOVATELIA LICENCIÍ A OBCHODNÍ PARTNERI NEBUDÚ VOČI VÁM ZODPOVEDNÍ ZA ŽIADNE STRATY ALEBO ŠKODY VYPLÝVAJÚCE Z VAŠICH ČINOV ALEBO PORUŠENIA TEJTO ZMLUVY, ALEBO KTORÉ VZNIKNÚ V DÔSLEDKU ČINOV ALEBO OPOMENUTÍ TRETEJ STRANY, KTORÉ SÚ MIMO NAŠU KONTROLU. AK ŽIJETE MIMO EHP ALEBO ŠVAJČIARSKA, SPOLOČNOSŤ EA A JEJ ZAMESTNANCI, POSKYTOVATELIA LICENCIÍ A OBCHODNÍ PARTNERI NEBUDÚ, A TO V PLNOM ROZSAHU POVOLENOM PLATNÝMI PRÁVNYMI PREDPISMI, VOČI VÁM ZODPOVEDNÍ ZA ŽIADNE STRATY, KTORÉ NEBOLI SPÔSOBENÉ PORUŠENÍM TEJTO ZMLUVY ZO STRANY SPOLOČNOSTI EA, ANI ZA ŽIADNE NEPRIAME, NÁHODNÉ, NÁSLEDNÉ, TRESTNÉ ALEBO OSOBITNÉ ŠKODY. TYPY VYLÚČENÝCH ŠKÔD ZAHŔŇAJÚ NAPRÍKLAD FINANČNÉ STRATY (AKO JE STRATA PRÍJMU ALEBO ZISKOV), NÁKLADY NA NÁHRADNÝ TOVAR ALEBO SLUŽBY, NARUŠENIE ALEBO ZASTAVENIE CHODU FIRMY, STRATU ÚDAJOV, STRATU DOBREJ POVESTI A ZLYHANIE ALEBO PORUCHU POČÍTAČA. TOTO OBMEDZENIE SA VZŤAHUJE NA AKÝKOĽVEK NÁROK VYPLÝVAJÚCI Z LICENCIE ALEBO SLUŽBY EA ALEBO SA NA NICH VZŤAHUJÚCI, ČI UŽ NA ZÁKLADE ZMLUVY, ÚMYSELNÉHO PORUŠENIA PRÁVA, ZÁKONA, PRÍSNEJ ZODPOVEDNOSTI ALEBO INAK. PLATÍ AJ V PRÍPADE, ŽE SPOLOČNOSŤ EA VEDELA ALEBO MALA VEDIEŤ O MOŽNOSTI TAKEJTO ŠKODY. MÔŽETE DOSTAŤ NÁHRADU ZA PRIAME ŠKODY V AKEJKOĽVEK VÝŠKE, KTORÁ NIE JE VÄČŠIA AKO SUMA, KTORÚ STE SKUTOČNE ZAPLATILI ZA PRÍSLUŠNÚ SLUŽBU EA. SPOLOČNOSŤ EA NEOBMEDZUJE SVOJU ZODPOVEDNOSŤ ZA PODVOD, HRUBÚ NEDBANLIVOSŤ, ÚMYSLENÉ POCHYBENIE ALEBO ZRANENIE, ČI SMRŤ. NIEKTORÉ JURISDIKCIE NEPOVOĽUJÚ VYŠŠIE UVEDENÉ VYLÚČENIA A OBMEDZENIA, PRETO SA NIEKTORÉ Z NICH ALEBO VŠETKY NA VÁS NEMUSIA VZŤAHOVAŤ.

Ak ste si zakúpili fyzickú kópiu služby EA vo fyzickej predajni v Spojených štátoch a nesúhlasíte s podmienkami tejto zmluvy a ešte ste si nenainštalovali ani ste nepoužili službu EA, môžete ju vrátiť a vráti sa vám uhradená suma alebo ju môžete vymeniť do tridsiatich (30) dní odo dňa zakúpenia podľa pokynov na vrátenie tovaru, ktoré sú k dispozícii na webovej lokalite https://help.ea.com/en-us/help/account/electronic-arts-warranty-policy/.

13. Všeobecné podmienky

  1. Úplnosť zmluvy

    Táto zmluva spolu s akýmikoľvek ďalšími podmienkami spoločnosti EA, ktoré riadia vaše využívanie služieb EA, predstavuje celú zmluvu medzi vami a spoločnosťou EA. Táto zmluva sa nesmie meniť ani upravovať, pokiaľ tieto zmeny a úpravy nemajú písomnú formu s podpisom spoločnosti EA. Neuplatnenie akéhokoľvek práva na strane spoločnosti EA na základe tejto zmluvy nesmie predstavovať vzdanie sa tohto práva alebo akéhokoľvek iného práva. Ak sa niektorá časť tejto zmluvy považuje za nevykonateľnú, všetky ostatné časti tejto zmluvy zostávajú aj naďalej účinné.

  2. Rozhodné právo

    Ak žijete v EHP, vo Švajčiarsku, v Brazílii, v Hongkongu alebo v Rusku, (i) táto zmluva je medzi vami a EA Swiss Sàrl, spoločnosťou zapísanou v Obchodnom registri v Ženeve pod registračným číslom: CH-660-2328005-8 a so sídlom na adrese 8 Place du Molard, 1204 Ženeva, Švajčiarsko; (ii) zákony krajiny vášho bydliska upravujú túto zmluvu a vaše využívanie služieb EA; a (iii) výslovne súhlasíte s tým, že výhradnú jurisdikciu v prípade akéhokoľvek nároku alebo žaloby vyplývajúcich z tejto zmluvy alebo sa vzťahujúcich na túto zmluvu alebo služby EA majú právo vykonávať súdy v krajine vášho bydliska.

    Ak žijete v Kórejskej republike, (i) táto zmluva je medzi vami a EA Swiss Sàrl, spoločnosťou zapísanou v Obchodnom registri v Ženeve pod registračným číslom: CH-660-2328005-8 a so sídlom na adrese 8 Place du Molard, 1204 Ženeva, Švajčiarsko; (ii) zákony Kórey, s výnimkou kolíznych noriem, upravujú túto zmluvu a vaše využívanie služieb EA; a (iii) výslovne súhlasíte s tým, že výhradnú jurisdikciu v prípade akéhokoľvek nároku alebo žaloby vyplývajúcich z tejto zmluvy alebo sa vzťahujúcich na túto zmluvu alebo služby EA majú právo vykonávať súdy Kórey.

    Ak žijete v Spojených štátoch, Kanade alebo Japonsku, (i) táto zmluva je medzi vami a Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, USA; (ii) zákony štátu Kalifornia, s výnimkou kolíznych noriem, upravujú túto zmluvu a vaše využívanie služieb EA; a (iii) výslovne súhlasíte, že v prípade nárokov alebo sporov, ktoré nepodliehajú rozhodcovskej zmluve nižšie, výhradnú jurisdikciu v prípade akéhokoľvek nároku alebo žaloby vyplývajúcich z tejto zmluvy alebo sa vzťahujúcich na túto zmluvu alebo služby EA majú právo vykonávať federálne alebo štátne súdy, ktoré riadia okres San Mateo v štáte Kalifornia a výslovne súhlasíte s vykonávaním osobnej jurisdikcie týchto súdov.

    Ak žijete v akejkoľvek inej krajine, (i) táto zmluva je medzi vami a EA Swiss Sàrl, spoločnosťou zapísanou v Obchodnom registri v Ženeve pod registračným číslom: CH-660-2328005-8 a so sídlom na adrese 8 Place du Molard, 1204 Ženeva, Švajčiarsko; (ii) zákony štátu Kalifornia, s výnimkou kolíznych noriem, upravujú túto zmluvu a vaše využívanie služieb EA; a (iii) výslovne súhlasíte, že v prípade nárokov alebo sporov, ktoré nepodliehajú rozhodcovskej zmluve nižšie, výhradnú jurisdikciu v prípade akéhokoľvek nároku alebo žaloby vyplývajúcich z tejto zmluvy alebo sa vzťahujúcich na túto zmluvu alebo služby EA majú právo vykonávať federálne alebo štátne súdy, ktoré riadia okres San Mateo v štáte Kalifornia a výslovne súhlasíte s vykonávaním osobnej jurisdikcie týchto súdov.

    Na túto zmluvu alebo akýkoľvek spor vyplývajúci z tejto zmluvy alebo sa vzťahujúci na túto zmluvu sa nevzťahuje dohovor OSN o zmluvách o medzinárodnej kúpe tovaru (Viedeň, 1980).

  3. Vývoz

    Súhlasíte s tým, že budete dodržiavať americké a iné zákony o kontrole exportu a súhlasíte s tým, že neprevediete službu EA na cudzieho štátneho príslušníka ani miesto, ktoré sú týmito zákonmi zakázané. Taktiež potvrdzujete, že nie ste osoba, s ktorou má spoločnosť EA na základe príslušných právnych predpisov o kontrole exportu zakázané obchodovať.

14. Zmeny tejto zmluvy

Spoločnosť EA môže občas upraviť túto zmluvu, takže by ste ju mali často kontrolovať. V prípade hráčov EA, ktorí súhlasili s verziou tejto zmluvy pred úpravou, dané revízie nadobudnú účinnosť 30 dní po zverejnení na webových stránkach terms.ea.com/sk. Pokračovanie v používaní služieb EA znamená, že so zmenami súhlasíte. Hneď ako vyjadríte súhlas s verziou zmluvy, nebudeme uplatňovať budúce podstatné zmeny bez vášho výslovného súhlasu s nimi. Ak vás požiadame, aby ste prijali podstatné zmeny tejto dohody a vy tieto zmeny odmietnete, možno nebudete môcť ďalej používať poskytnutú službu EA.

15. Riešenie sporov záväzným rozhodcovským konaním

TENTO ODDIEL SA TÝKA VŠETKÝCH SPOTREBITEĽOV A ĽUDÍ, KTORÍ PRIJALI PODMIENKY TEJTO DOHODY. VYLUČUJE OBYVATEĽOV QUEBECU, RUSKA, ŠVAJČIARSKA, BRAZÍLIE, MEXIKA, ČLENSKÝCH ŠTÁTOV EHP A KÓREJSKEJ REPUBLIKY. PRIJATÍM PODMIENOK TEJTO DOHODY SA VY I SPOLOČNOSŤ EA VÝSLOVNE VZDÁVATE PRÁVA NA SÚDNY PROCES S POROTOU ALEBO NA ÚČASŤ NA SKUPINOVEJ ŽALOBE.

V tomto oddiele sa ponúka zjednodušený spôsob vyriešenia prípadných sporov medzi nami. Väčšinu vašich záležitostí je možné vyriešiť rýchlo a uspokojivo prihlásením sa do rozhrania podpory zákazníkov spoločnosti EA pomocou vášho účtu na stránkach help.ea.com. Ak spoločnosť EA nevie vyriešiť vašu záležitosť, vy a spoločnosť EA súhlasíte s tým, že budete viazaní postupom vyriešenia akýchkoľvek a všetkých sporov medzi vami uvedeným v tomto oddiele.

Tento oddiel je dohoda medzi vami a spoločnosťou EA a vzťahuje sa na našich príslušných zástupcov, zamestnancov, dcérske spoločnosti, predchodcov, príjemcov a nadobúdateľov. Táto dohoda o rozhodcovskom konaní je dôkazom medzištátnej obchodnej transakcie, preto sa interpretácia a vykonateľnosť tohto oddielu riadia zákonom Spojených štátov o federálnom rozhodcovskom konaní. Tento oddiel sa má vykladať extenzívne a zostane účinný aj po ukončení tejto zmluvy.

  1. Nároky, na ktoré sa vzťahuje rozhodcovské konanie

    Všetky spory, nároky alebo sporné otázky vyplývajúce z tejto zmluvy alebo sa vzťahujúce na túto zmluvu, akúkoľvek službu EA a jej nákup, alebo vzťah medzi vami a spoločnosťou EA (ďalej len „spory“) sa určujú výhradne záväzným rozhodcovským konaním. Patria sem nároky, ktoré vznikli pred uzavretím tejto zmluvy. Jediné spory, na ktoré sa tento oddiel nevzťahuje, sú nároky (i) týkajúce sa porušenia, ochrany alebo platnosti obchodného tajomstva alebo autorských práv, ochranných známok alebo patentových práv vašich, spoločnosti EA alebo jej poskytovateľov licencií; (ii) ak bývate v Austrálii, uplatnenia zákonného práva spotrebiteľov podľa austrálskych právnych predpisov o ochrane spotrebiteľa, a (iii) predložené malým pohľadávkovým súdom.

  2. Neformálne rokovania

    Vy a spoločnosť EA sa najprv pokúsite vyriešiť spor neformálnou cestou, a to najmenej počas 30 dní pred začatím rozhodcovského konania. Tieto neformálne rokovania sa začnú na základe doručenia písomného oznámenia jednej osoby druhej osobe (ďalej len „oznámenie o spore“). Oznámenia o spore musia: (a) obsahovať úplné meno a kontaktné informácie strany, ktorá podáva sťažnosť, (b) obsahovať popis charakteru a základu nároku alebo sporu, a (c) uvádzať konkrétnu požadovanú nápravu. Spoločnosť EA zašle svoje oznámenie o spore na vašu fakturačnú alebo e-mailovú adresu. Vaše Oznámenie o spore zašlite na adresu: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department.

  3. Záväzné rozhodcovské konanie

    V prípade, že vy a spoločnosť EA nedokážete vyriešiť spor neformálnou cestou, vy alebo spoločnosť EA máte možnosť sa rozhodnúť, či sa tento spor nechá definitívne a výhradne vyriešiť záväzným rozhodcovským konaním. Akékoľvek rozhodnutie jednej strany pristúpiť k rozhodcovskému konaniu je konečné a záväzné aj pre druhú stranu. Rozhodcovské konanie bude riadiť Americká asociácia pre rozhodcovské konanie (American Arbitration Association, ďalej len „AAA“) v súlade s pravidlami komerčného rozhodcovského konania, prípadne doplňujúcimi postupmi asociácie AAA pre spory týkajúce sa spotrebiteľov (ďalej len „Pravidlá asociácie AAA pre spory so spotrebiteľmi“); oba dokumenty sú k dispozícii na webovej lokalite asociácie AAA www.adr.org. Poplatky za rozhodcovské konanie a váš podiel na odmene pre rozhodcu sa riadia pravidlami asociácie AAA, prípadne sú obmedzené Pravidlami asociácie AAA pre spory so spotrebiteľmi. Ak rozhodca stanoví, že takéto náklady sú neprimerané alebo ak zašlete spoločnosti EA oznámenie na adresu uvedenú na účely Oznámenia o spore, že nedokážete zaplatiť požadované poplatky potrebné na začatie rozhodcovského konania, spoločnosť EA zaplatí všetky poplatky a náklady na rozhodcovské konanie. Rozhodcovské konanie môže prebiehať s osobnou účasťou, formou predloženia dokumentov, telefonicky alebo online. Rozhodca vydá rozhodnutie písomne a na žiadosť ktorejkoľvek zo strán uvedie zdôvodnenie. Rozhodca musí postupovať v súlade s platnými zákonmi, v opačnom prípade možno voči rozhodnutiu vzniesť námietky. Vy i spoločnosť EA sa môžete obrátiť na súd s cieľom vynútenia rozhodcovského konania, pokračovania neukončeného rozhodcovského konania alebo potvrdenia, upravenia, zrušenia alebo vydania súdneho rozhodnutia vo vzťahu k nálezu rozhodcu.

  4. Obmedzenia

    VY I SPOLOČNOSŤ EA SÚHLASÍTE S TÝM, ŽE KAŽDÁ STRANA MÔŽE VZNIESŤ NÁROKY VOČI DRUHEJ STRANE IBA JEDNOTLIVO A NIE AKO ŽALOBCA ANI ČLEN SKUPINY V AKOMKOĽVEK DOMNELOM SKUPINOVOM ALEBO ZÁSTUPNOM KONANÍ. Rozhodca nesmie spájať nároky inej osoby s vašimi nárokmi a nemie predsedať žiadnemu druhu zástupného alebo skupinového konania. Rozhodca môže priznať určujúcu alebo prikazujúcu nápravu iba v prospech jednotlivej strany, ktorá žiada o nápravu, a iba v rozsahu nevyhnutne potrebnom na zabezpečenie nápravy zaručenej jednotlivým nárokom danej strany. Ak sa ukáže, že tento konkrétny pododdiel je nevykonateľný, celá táto dohoda o rozhodcovskom konaní sa musí považovať za neplatnú.

  5. Miesto konania

    Ak žijete v Spojených štátoch, rozhodcovské konanie sa uskutoční na ktoromkoľvek prijateľnom mieste, ktoré vám vyhovuje. Pre osoby s trvalým pobytom mimo Spojených štátov bude rozhodcovské konanie iniciované v okrese San Mateo v štáte Kalifornia v Spojených štátoch amerických a vy i spoločnosť EA súhlasíte s tým, že sa podriadite osobnej jurisdikcii tohto súdu na účely vynútenia rozhodcovského konania, pokračovania neukončeného rozhodcovského konania alebo potvrdenia, upravenia, zrušenia alebo vydania súdneho rozhodnutia vo vzťahu k nálezu rozhodcu.

  6. Vyrovnanie

    Ak rozhodca rozhodne pri akomkoľvek nároku, ktorý vznesiete voči spoločnosti EA, vo váš prospech a prizná vám náhradu, ktorá je v peňažnom vyjadrení vyššia ako posledná písomná ponuka spoločnosti EA na finančné vyrovnanie predložená pred záverečnými písomnými podaniami rozhodcovi, spoločnosť EA:

    1. vám zaplatí 150 % odškodnenia priznaného rozhodcom do výšky 5 000 USD nad hodnotu odškodnenia priznaného rozhodcom; a
    2. uhradí arbitrážne poplatky, ktoré ste zaplatili asociácii AAA.

  7. Zmeny tejto rozhodcovskej zmluvy

    Spoločnosť EA nebude presadzovať podstatné zmeny tejto dohody o rozhodcovskom konaní, ak nebudete výslovne súhlasiť s týmito zmenami.

16. Dodatočné podmienky pre PlayStation®


Pre nákupy v PlayStation™Store v Európe

Akýkolvek obsah zakúpený v obchode v rámci hry bude zakúpený od spolocnosti Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (“SIENE”) a bude podliehat zmluvným podmienkam a zmluve s používatelom spolocnosti PlayStation™Network, ktoré sú k dispozícii v PlayStation™Store. Zoznámte sa pri každom nákupu s právami pre používanie, pretože tieto práva sa môžu menit v závislosti na príslušnej položke. Ak nie je uvedené inak, uplatnuje sa na obsah dostupný v ktoromkolvek obchode v rámci hry rovnaká veková hranica, aká sa vztahuje na samotnú hru.

Stávajúca zmluva s používateľom