ELECTRONIC ARTS
ACORD CU UTILIZATORULSunteți de acord cu acești termeni atunci când utilizați jocurile sau oricare dintre serviciile noastre.

Bine ați venit la EA. Acest acord guvernează accesul dumneavoastră și utilizarea produselor, conținutului și serviciilor oferite de EA și filialele companiei („EA”), precum produsele software pentru jocuri conținute și actualizările, upgrade-urile și caracteristicile aferente, precum și serviciile online sau mobile, platformele, site-urile web și evenimentele live găzduite de EA sau în legătură cu EA (denumite colectiv „EA Services” („Serviciile EA”)). Prezentul acord este încheiat între dumneavoastră și entitatea EA menționată în secțiunea 13B de mai jos.

Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu instalați sau să nu utilizați jocurile sau serviciile noastre.

PRIN UTILIZAREA EA SERVICES SUNTEȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD, NU INSTALAȚI ȘI NU UTILIZAȚI EA SERVICES. PENTRU REZIDENȚII DIN ANUMITE ȚĂRI, SUNTEȚI DE ACORD CU CONVENȚIA DE ARBITRAJ ȘI CU RENUNȚAREA LA ACȚIUNEA COLECTIVĂ DESCRISĂ ÎN SECȚIUNEA 15 PENTRU A SOLUȚIONA ORICE DISPUTĂ CU EA.


CUPRINS

 1. Cont EA
 2. Licența
 3. Conținut și privilegii
 4. Disponibilitatea EA Services și a actualizărilor
 5. Conținut generat de dumneavoastră - CGU (Conținut Generat de Utilizator)
 6. Reguli de conduită
 7. Jocuri
 8. Încetarea serviciilor și alte sancțiuni
 9. Utilizarea datelor
 10. Alte produse software, utilități și instrumente
 11. Terțe părți
 12. Garanții; Limitare a răspunderii
 13. Termeni generali
 14. Modificări la prezentul acord
 15. Soluționarea disputelor prin arbitraj cu caracter obligatoriu
 16. Termeni suplimentari pentru PlayStation®
 17. Termeni suplimentari aplicabili achizițiilor pentru dispozitive mobile

1. Cont EA

Aveți nevoie de un cont EA pentru a juca majoritatea jocurilor EA. Pentru a crea unul, trebuie să aveți cel puțin vârsta minimă, iar părinții dumneavoastră trebuie să citească și să fie de acord cu acești termeni, dacă sunteți minor. EA vă poate suspenda sau închide contul dacă încălcați acest acord. Vă puteți anula contul EA sau orice abonament EA în orice moment.

Aveți nevoie de un cont EA pentru a accesa și utiliza multe dintre serviciile oferite de EA Services, inclusiv pentru a juca online.

Pentru a crea un cont EA, trebuie să aveți o adresă de e-mail validă și să furnizați informații reale și corecte. Trebuie să fiți eligibili să utilizați EA Service pentru care vă înregistrați și trebuie să fiți rezident într-o țară în care este permisă utilizarea EA Services.

Trebuie să aveți cel puțin 16 ani (sau vârsta minimă care se aplică în țara dumneavoastră de reședință) pentru a crea un cont EA. Dacă vă încadrați între vârsta minimă relevantă și vârsta de 18 ani (sau vârsta majoratului acolo unde locuiți), dumneavoastră și părintele sau tutorele dumneavoastră trebuie să revizuiți acest acord împreună. Părinții și tutorii sunt responsabili pentru faptele copiilor sub 18 ani atunci când aceștia utilizează EA Services. EA recomandă părinților și tutorilor să se familiarizeze cu controlul parental existent pe dispozitivele pe care le oferă copilului.

Sunteți responsabil pentru activitatea din contul dumneavoastră EA; este al dumneavoastră, nu îl partajați. Contul dumneavoastră EA poate fi suspendat sau închis dacă este utilizat de altă persoană pentru a se implica într-o activitate care încalcă prezentul acord.

Vă puteți anula contul EA sau un abonament la un EA Service, în orice moment, contactând Departamentul de asistență pentru clienți al EA la adresa help.ea.com. Pentru a finaliza solicitarea dumneavoastră, EA poate colecta taxele sau costurile suportate, dacă legea permite acest lucru, precum și orice sumă datorată furnizorilor terți sau furnizorilor de conținut.

2. Licența

EA vă oferă acces la jocurile și serviciile noastre pentru distracția dumneavoastră personală.

EA Services sunt licențiate pentru dumneavoastră, nu vândute. EA vă acordă o licență personală, limitată, netransferabilă (adică nu trebuie partajată), revocabilă și neexclusivă pentru a utiliza EA Services, la care aveți acces pentru utilizarea necomercială, cu condiția respectării prezentului acord. Nu aveți dreptul să accesați, să copiați, să modificați sau să distribuiți EA Service, conținut sau privilegii (așa cum acești termeni sunt definiți în continuare), cu excepția cazului în care acest lucru este autorizat în mod expres de către EA sau este permis de lege. Nu aveți dreptul să rescrieți sau să încercați să extrageți sau să utilizați în alt mod codul sursă sau alte date de la EA Services, cu excepția cazului în care acest lucru este autorizat în mod expres de EA sau este permis de lege. EA sau licențiatorii acesteia dețin și își rezervă toate celelalte drepturi, inclusiv toate drepturile, titlurile și interesele asupra EA Services și drepturile de proprietate intelectuală asociate.

3. Conținut și privilegii

EA oferă jocuri, caracteristici și conținut printr-o serie de privilegii. Unele privilegii se deblochează utilizând valuta virtuală, care nu are nicio valoare în afara jocurilor noastre.

EA Services include conținutul și privilegiile. Conținutul este software-ul, tehnologia, textul, postările de pe forumuri, postările de pe chaturi, profilurile, widget-urile, mesajele, linkurile, e-mailurile, muzica, sunetul, grafica, imaginile, videoclipurile, codurile și toate materialele audiovizuale sau de altă natură care apar în cadrul EA Services sau care provin de la EA Services, precum și designul și aspectul site-urilor noastre web. Conținutul include, de asemenea, conținutul generat de utilizator („CGU”). CGU include personajele contului EA, postările de pe forumuri, conținutul profilului și alte tipuri de conținut cu care contribuie utilizatorii la EA Services. Întregul conținut este fie deținut de EA, fie de licențiatorii acesteia, sau este licențiat pentru EA și licențiatorii acesteia conform secțiunii 5 de mai jos.

Privilegiile sunt drepturi licențiate pentru dumneavoastră pe care EA le acordă pentru a accesa sau utiliza elementele online sau offline ale EA Services. Exemple de privilegii includ accesul la conținut digital sau deblocabil, funcționalități suplimentare sau îmbunătățite (inclusiv servicii pentru jocurile cu mai mulți participanți); abonamente; active virtuale; chei sau coduri de deblocare, coduri seriale sau autentificarea online; realizările din joc și puncte, monede sau valute virtuale.

Definim aceste puncte, monede sau valute virtuale drept „Valută virtuală EA”. Când obțineți valuta virtuală EA de la noi sau de la partenerii noștri autorizați, primiți o licență personală, limitată, netransmisibilă, neexclusivă, revocabilă pentru a accesa și a selecta privilegiile pe care EA le pune în mod expres la dispoziția dumneavoastră.

Valuta virtuală EA nu are nicio valoare monetară și nu are nicio valoare în afara produselor și serviciilor noastre. Valuta virtuală EA nu poate fi vândută, comercializată, transferată sau schimbată pentru numerar; poate fi valorificată numai pentru privilegiile disponibile pentru EA Service. Valuta virtuală EA nu este rambursabilă și nu aveți dreptul la o rambursare pentru nicio valută virtuală EA neutilizată. Odată ce valorificați valuta virtuală EA pentru un privilegiu, acest privilegiu nu poate fi returnat, schimbat sau rambursat. Dacă locuiți în Japonia, sunteți de acord să utilizați orice valută virtuală EA în termen de 180 de zile de la data achiziționării.

Veți furniza pe propria cheltuială echipamentele, conexiunile la internet și taxele necesare pentru accesarea și utilizarea EA Services.

4. Disponibilitatea EA Services și a actualizărilor

Este posibil ca jocurile și serviciile noastre să nu fie întotdeauna disponibile sau să nu funcționeze pe toate dispozitivele. Este posibil, de asemenea, să efectuăm actualizări sau modificări ale jocurilor și serviciilor noastre, care ar putea avea impact asupra utilizării sau progresului în joc.

Nu garantăm că orice EA Service, conținut sau privilegii vor fi disponibile tot timpul, în toate locațiile geografice sau la orice moment anume sau că vom continua să oferim un anumit EA Service, conținut sau anumite privilegii pentru o anumită perioadă de timp. EA nu garantează că EA Services pot fi accesate pe toate dispozitivele, prin intermediul unui anumit furnizor de internet sau în toate locațiile geografice.

Periodic, EA poate actualiza, schimba sau modifica un EA Service, conținut sau privilegiu, fără notificare. Aceste actualizări și modificări pot fi necesare pentru a continua utilizarea EA Services.

EA poate considera necesar să actualizeze sau să reinițializeze anumiți parametri pentru a echilibra utilizarea jocurilor și utilizarea EA Services. Aceste actualizări sau „reinițializări” vă pot provoca întârzieri în cadrul jocurilor relevante și pot afecta personajele, jocurile, grupurile sau alte privilegii aflate sub controlul dumneavoastră.

EA poate, de asemenea, să ia măsuri privind contul și privilegiile dumneavoastră EA, fără notificare, pentru a vă proteja pe dumneavoastră sau pentru a proteja EA, cum ar fi prevenirea accesului neautorizat, resetarea parolelor contului EA, suspendarea accesului la contul EA, ștergerea datelor sau eliminarea conturilor EA din EA Services. Disponibilitatea dumneavoastră pentru EA Services poate fi, de asemenea, afectată ca răspuns la încălcările efective sau suspectate ale Regulilor de conduită, după cum este descris în detaliu în Secțiunea 6.

5. Conținut generat de dumneavoastră - CGU (Conținut Generat de Utilizator)

Dumneavoastră acceptați ca EA și jucătorii noștri să utilizeze gratuit tot ce încărcați sau creați (CGU) în cadrul jocurilor și serviciilor noastre. Sunteți responsabil pentru propriul CGU, iar acesta trebuie să fie conținutul dumneavoastră propriu sau conținutul pe care vi se permite să îl utilizați.

Sunteți responsabil pentru propriul CGU. Nu puteți încărca CGU care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unui terț sau care încalcă legea, care încalcă prezentul acord sau dreptul de confidențialitate sau dreptul de publicitate al unei terțe părți.

EA poate, la discreția acesteia, să elimine, să editeze sau să dezactiveze CGU pentru orice motiv, inclusiv dacă EA stabilește în mod rezonabil că CGU încalcă prezentul acord. EA nu-și asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru CGU, pentru eliminarea sau neeliminarea acestuia sau a altui conținut. EA nu verifică dinainte întregul CGU și nu susține sau aprobă orice CGU disponibil în EA Services.

Atunci când contribuiți cu CGU, acordați EA, licențiatorilor și licențiaților săi o licență neexclusivă, perpetuă, transferabilă, internațională, cu posibilitate de subcontractare pentru a utiliza, găzdui, stoca, reproduce, modifica, crea lucrări derivate pe baza acesteia, a afișa și prezenta public sau, cu alte cuvinte, a transmite și comunica CGU sau orice parte a acestuia, în orice mod sau formă și în orice mediu sau forum, cunoscute sau create ulterior, fără notificare, plată sau recunoaștere a meritelor de orice natură pentru dumneavoastră sau orice parte terță. De asemenea, acordați tuturor celorlalți utilizatori care pot accesa și utiliza propriul dumneavoastră CGU în cadrul unui EA Service dreptul de a utiliza, copia, modifica, afișa, prezenta, crea lucrări derivate pe baza acestuia și de a comunica și distribui CGU în cadrul sau prin intermediul EA Service relevant, fără notificare ulterioară, recunoaștere a meritelor sau compensație pentru dumneavoastră.

6. Reguli de conduită

Ne dorim să vă distrați jucând jocurile noastre. Așadar, ne așteptăm ca dumneavoastră, la fel ca toți jucătorii, să respectați EA, să-i respectați pe angajații și pe reprezentanții noștri, precum și pe ceilalți jucători. Acest lucru înseamnă, de exemplu, să respectați legea, să nu trișați, să nu folosiți un limbaj jignitor, să nu accesați ilegal software-ul nostru, să nu trimiteți mesaje spam sau robotizate sau să nu (îi) mințiți EA sau pe jucătorii noștri. Acestea sunt aspectele importante. Citiți lista completă a acțiunilor interzise în Regulile de conduită.

Când accesați sau utilizați un EA Service, sunteți de acord să nu:

Pentru a pune în aplicare aceste reguli, este posibil să vă monitorizăm activitatea și să eliminăm orice CGU. Dacă nu respectați aceste reguli, este posibil să vă avertizăm, să vă suspendăm, să vă blocăm permanent sau să plasăm alte restricții asupra Contului dumneavoastră EA, a jocurilor sau a serviciilor asociate.

Dacă dumneavoastră sau cineva care utilizează contul dumneavoastră EA încalcă aceste reguli și nu reușește să remedieze această încălcare după un avertisment, EA poate lua măsuri împotriva dumneavoastră, inclusiv revocarea accesului la anumite servicii sau la toate EA Services, la conținutul sau privilegiile EA sau închiderea contului EA așa cum este descris în secțiunea 8. În cazul unor încălcări grave, EA poate lua aceste măsuri fără a emite un avertisment prealabil. Exemple de încălcări grave includ, dar nu se limitează la: promovarea, încurajarea sau implicarea în activități destinate accesului ilegal (hacking), vânzarea de conturi sau privilegii EA (inclusiv valute și articole virtuale) fără permisiunea EA, hărțuire extremă sau amenințare cu activități ilegale. Când este posibil, EA vă va notifica despre măsurile pe care le va lua ca urmare a încălcării acestor reguli sau a încălcării prezentului acord.

Anumite EA Services pot publica reguli suplimentare care se aplică în ceea ce privește comportamentul dumneavoastră privind serviciile respective.

Dacă întâlniți un alt utilizator care încalcă vreuna dintre aceste reguli, vă rugăm să raportați această activitate la EA, utilizând funcțiile „Ajutor” sau „Raportare abuz” din cadrul EA Service (serviciului EA) relevant, dacă sunt disponibile sau să contactați serviciul de asistență pentru clienți de la adresa help.ea.com.

EA poate, la discreția acesteia, să monitorizeze sau să înregistreze activitatea online sau conținutul EA Services și poate elimina orice conținut de la orice EA Service, la discreția acesteia. Comunicările dumneavoastră și propriul CGU dintr-un EA Service sunt publice și pot fi văzute de alte persoane.

Utilizarea EA Services este supusă politicii de confidențialitate și cookie a EA de la adresa privacy.ea.com/ro, care este inclusă prin referință în prezentul acord.

7. Jocuri

Această secțiune se aplică jocurilor noastre, în special jocurilor pentru PC, și platformelor de joc deținute de EA, precum EA app sau Origin.

Această secțiune se aplică pentru jocurile și abonamentele la jocurile EA („jocurile EA”), inclusiv jocurile EA care sunt rulate pe un computer personal („jocurile EA pentru PC”), precum și aplicațiile client deținute de EA și serviciile conexe care distribuie jocurile EA pentru PC („EA app”, în prezent la adresa https://www.origin.com/en-us/about).

A. Măsuri de protecție tehnică și de conținut

Utilizăm software de securitate specific pentru a combate pirateria și trișarea, iar manipularea frauduloasă poate duce la pierderea accesului la jocurile noastre.

EA utilizează anumite măsuri de protecție tehnică sau de conținut, dezvoltate de EA sau de către terțe părți, pentru EA Services, pentru a preveni pirateria și copierea sau utilizarea neautorizată a jocurilor EA. Dacă încercați să ocoliți, să dezactivați sau să manipulați aceste măsuri de protecție tehnică, astfel de acțiuni vor duce la rezilierea acestei licențe.

B. EA app

Pentru a juca jocurile noastre pentru PC, poate fi necesar să instalați software-ul platformei noastre de distribuție pentru PC. Este posibil să actualizăm automat software-ul. Oferim instrucțiuni pentru dezinstalarea software-ului și jocurilor noastre.

Pentru a putea juca jocuri EA pentru PC, EA vă poate solicita să instalați și să utilizați aplicația client EA app sau aplicația care o va succeda pe aceasta. Un cont EA, acceptarea prezentului acord și o conexiune la internet sunt necesare pentru ca EA app să autentifice și să verifice licența dumneavoastră pentru jocul EA pentru PC („Autentificați-vă” sau „Autentificare”).

Pentru a accesa și a utiliza EA Services asociate cu un joc EA pentru PC, poate fi necesar să vă înregistrați mai întâi cu codul de serie al jocului EA pentru PC. Codul de serie furnizat cu acest joc EA pentru PC va fi verificat în timpul autentificării. Autentificarea este limitată la un cont EA per cod serial, ceea ce înseamnă că jocul EA pentru PC nu este transferabil. Puteți lansa și accesa un joc EA pentru PC pe cel mult cinci dispozitive unice în orice interval de 24 de ore.

EA app și jocurile EA pentru PC pot descărca și instala actualizări, upgrade-uri și caracteristici suplimentare. Sunteți de acord că EA nu are nicio obligație de a susține versiunea (versiunile) anterioară(e) a (ale) EA app în cazul apariției unei actualizări, unui upgrade și/sau a implementării unor caracteristici suplimentare. EA vă poate oferi opțiunea de a descărca, instala și utiliza o versiune alpha sau beta a EA app în conformitate cu acești termeni.

Instrucțiunile pentru dezinstalarea clientului EA app pot fi găsite pe site-ul web de asistență al EA, help.ea.com.

Puteți dezinstala jocurile EA pentru PC în orice moment, utilizând interfața EA app și ștergând orice fișier salvat local rămas. Punkbuster poate rămâne pe computer după dezinstalare. Pentru a dezinstala Punkbuster, executați fișierul executabilul de la adresa https://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe.

C. Măsuri de monitorizare și de prevenire a trișării

EA instalează software pentru a detecta situațiile de trișare sau acces ilegal („hacking”). Aceste programe trimit date de pe calculatorul dumneavoastră către EA.

EA utilizează anumite tehnologii pentru a detecta și a preveni trișarea în legătură cu utilizarea EA Services și în special a jocurilor EA. Aceste tehnologii pot fi dezvoltate de EA sau de o terță parte.

Când lansați un joc care poate utiliza conexiunea de internet, aceste tehnologii pot fi activate utilizând privilegiile kernel, ale administratorului sau ale utilizatorului, și monitorizează sesiunea de joc și memoria RAM, procesele, comunicațiile și stocarea fișierelor în scopul detectării încălcărilor și aplicării Codului de conduită din secțiunea 6, inclusiv utilizarea unor programe terțe neautorizate. Un program terț neautorizat este un program sau un fișier de la o terță parte (cum ar fi „add-on”, „mod”, „hack”, „trainer” sau „cheat”) despre care EA consideră că (i) permite sau facilitează trișarea sub orice formă; (ii) permite utilizatorilor să modifice sau să acceseze ilegal interfața, mediul și/sau experiența jocului în orice mod care nu este autorizat expres de EA; sau (iii) interceptează, „minează” sau colectează în alt mod informații din sau prin intermediul jocului.

EA poate colecta informații relevante necesare în scopuri de investigare și aplicare a măsurilor noastre, cum ar fi informații ale contului dumneavoastră, detalii referitoare la un program terț neautorizat, orice fișiere ale jocurilor EA pentru PC care au fost modificate și momente în care s-au detectat acțiuni de trișare. De asemenea, vă putem închide licența și contul dumneavoastră EA dacă stabilim că ați trișat.

Când ieșiți dintr-un joc care poate fi conectat la internet, aceste tehnologii împotriva trișării vor fi dezactivate.

8. Încetarea serviciilor și alte sancțiuni

Dacă încălcați prezentul acord sau legea, EA vă poate suspenda sau bloca accesul la jocurile și serviciile noastre, fără rambursări.

Dacă decidem să închidem un joc sau un serviciu, vă vom informa în acest sens cu cel puțin 30 de zile în avans.

Prezentul acord este valabil până când va fi încheiat de dumneavoastră sau de EA. EA vă poate bloca accesul și utilizarea EA Services sau vă poate închide contul dumneavoastră EA dacă va stabili că ați încălcat prezentul acord sau că au existat utilizări ale EA Services ilegale, necorespunzătoare sau frauduloase asociate contului dumneavoastră EA. Atunci când este posibil, EA vă va notifica cu privire la încetare. Este posibil să vă pierdeți numele de utilizator și personajul ca urmare a închiderii unui cont EA. Dacă aveți mai mult de un cont EA, în funcție de tipul de încălcare sau de utilizare incorectă, EA poate închide toate conturile dumneavoastră EA și poate bloca toate privilegiile aferente. În cazul în care contul dumneavoastră EA este închis, nu veți avea acces la cont sau la privilegii și este posibil să vi se interzică accesul sau utilizarea EA Services pe viitor. De asemenea, atunci când contul va fi închis licența dumneavoastră în conformitate cu prezentul acord va înceta.

În loc de închidere și înainte de orice blocare, EA vă poate emite un avertisment, vă poate suspenda sau modifica accesul la un anumit EA Service sau la contul EA, poate elimina sau revoca privilegii la nivel de cont EA sau dispozitiv, poate elimina sau șterge orice conținut care încălcă prezentul acord sau poate bloca accesul dispozitivului sau aparatului dumneavoastră la anumite EA Services. Dacă EA întreprinde orice acțiune descrisă în această secțiune, nu veți avea dreptul la nicio rambursare (sub rezerva oricăror drepturi legale de rambursare) și niciun privilegiu nu va fi creditat sau nu va fi convertit în numerar sau în alte forme de rambursare.

EA poate bloca orice EA Service în orice moment prin notificarea cu cel puțin treizeci de zile fie prin e-mail (dacă este disponibil), în cadrul acelui EA Service afectat, fie pe pagina de actualizări de servicii a site-ului web EA (https://www.ea.com/service-updates). După blocarea serviciului online, nu se vor aplica actualizări de software pentru jocurile noastre și nu putem garanta că jocurile vor continua să fie disponibile pentru descărcare prin serviciilor de distribuire a aplicațiilor, cum ar fi App Store pentru iOS și magazinul Google Play. După blocarea serviciului online, orice jocuri disponibile prin astfel de servicii de distribuire a aplicațiilor pot fi eliminate fără a vă notifica în prealabil.

În cazul în care considerați că a fost luată eronat o măsură împotriva contului dumneavoastră, vă rugăm să contactați serviciul de asistență pentru clienți de la adresa help.ea.com.

Dacă reziliați prezentul acord, sunteți de acord să încetați orice utilizare a EA Services.

Secțiunile 5, 8-9, 11-15 ale prezentului acord rămân valabile și după încetarea acordului.

9. Utilizarea datelor

EA colectează diverse informații atunci când jucați jocurile noastre (chiar și offline) pentru a ne desfășura activitatea, pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile, pentru a ne pune în aplicare regulile și pentru a comunica cu dumneavoastră. Vă recomandăm să citiți politica de Confidențialitate și cookie a EA, la privacy.ea.com/ro.

Atunci când utilizați un serviciu EA, EA poate să colecteze și să stocheze date de pe computer sau de pe dispozitivul dumneavoastră, inclusiv informații referitoare la calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră și la sistemul de operare (cum ar fi adresa IP și ID-ul dispozitivului), informații referitoare la utilizarea EA Services, statistici referitoare la sesiunea de joc și la utilizare, interacțiunile sistemului și componentele hardware periferice. Dacă jucați un EA Service offline, aceste date vor fi stocate pe dispozitiv și transmise către EA atunci când dispozitivul se conectează la internet. EA utilizează aceste informații pentru a-și desfășura afacerea, pentru a-și îmbunătăți produsele și serviciile, pentru a vă furniza servicii și a comunica cu dumneavoastră (inclusiv în scopuri de marketing), pentru a furniza actualizări de software, conținut difuzat dinamic și asistență software, pentru executarea prezentului acord, pentru a soluționa erorile sau cu alte cuvinte pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră. Dacă participați la servicii online, este posibil, de asemenea, ca EA să colecteze, să utilizeze, să stocheze, să transmită și să afișeze în mod public datele statistice referitoare la sesiunea de joc (inclusiv scoruri, ierarhizări și realizări) sau să identifice conținutul care este creat și împărtășit de dumneavoastră cu alți jucători.

Datele dumneavoastră sunt colectate, utilizate, stocate și transmise de către EA Inc. în Statele Unite, în conformitate cu politica de confidențialitate și cookie a EA de la adresa privacy.ea.com/ro.

Aveți posibilitatea să gestionați anumite preferințe de colectare a datelor din fila Setări a clientului pentru jocurile EA pentru PC.

10. Alte produse software, utilități și instrumente

Dacă actualizăm jocurile este posibil să aveți nevoie de software nou pentru a continua să jucați jocurile noastre.

EA Services vă pot solicita sau permite să descărcați software, actualizări de software sau corecții sau alte utilități și instrumente care provin de la EA sau de la licențiatorii acesteia pe computerul, pe sistemul de divertisment sau pe dispozitivul dumneavoastră. Aceste tehnologii pot fi diferite pe mai multe platforme, iar performanța EA Services poate varia în funcție de computerul dumneavoastră și de alte echipamente. Înțelegeți că anumite actualizări pentru aceste tehnologii pot fi necesare pentru a continua utilizarea EA Services. Unele dintre aceste actualizări pot conține funcții sau conținut blocat și este nevoie de plata unei taxe suplimentare pentru a le accesa. Sunteți de acord ca EA să instaleze automat toate actualizările disponibile pentru EA Services. Neinstalarea actualizărilor disponibile poate face ca EA Services, inclusiv jocurile EA pentru PC, să nu poată fi utilizate.

11. Terțe părți

Sunteți responsabil pentru utilizarea serverelor și serviciilor pentru jocuri care nu sunt deținute de EA.

Unele EA Services vă pot oferi opțiunea de a juca pe servere care nu sunt deținute sau controlate de EA. EA nu controlează aceste servicii și nu este responsabilă pentru utilizarea de către dumneavoastră a EA Service în cadrul sau prin intermediul unui astfel de serviciu. Aceste servicii terțe pot avea termeni și restricții suplimentare sau diferite.

EA Services pot include hyperlink-uri către site-uri web ale unor terțe părți. Aceste site-uri web pot colecta date sau solicita informații personale de la dumneavoastră. EA nu controlează aceste site-uri web și nu este responsabilă pentru conținutul acestora sau pentru colectarea, utilizarea sau divulgarea informațiilor personale.

12. Garanții; Limitare a răspunderii

EA nu face nicio promisiune cu privire la software-ul nostru, dar legislația locală din țara dumneavoastră poate include anumite garanții. Daunele-interese pe care le puteți obține prin acțiuni în justiție sunt limitate.

DACĂ LOCUIȚI ÎN SPAȚIUL ECONOMIC EUROPEAN (SEE), ÎN REGATUL UNIT SAU ÎN ELVEȚIA, EA SERVICES VOR FI FURNIZATE CU GRIJĂ ȘI ABILITĂȚI REZONABILE ȘI NU VOR FI FĂCUTE ALTE PROMISIUNI SAU GARANȚII CU PRIVIRE LA EA SERVICES. DACĂ LOCUIȚI ÎN AFARA SPAȚIULUI ECONOMIC EUROPEAN, REGATULUI UNIT ȘI ELVEȚIEI, EA SERVICES SUNT LICENȚIATE ȘI FURNIZATE „CA ATARE”. LE UTILIZAȚI PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC. ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ, EA NU OFERĂ GARANȚII EXPRESE, IMPLICITE SAU LEGALE, INCLUSIV GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE CALITATE SATISFĂCĂTOARE, DE POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP, GARANȚII PENTRU NERESPECTAREA DREPTURILOR PĂRȚILOR TERȚE ȘI GARANȚII CARE REZULTĂ DINTR-UN PROCES DE TRANZACȚIONARE, UTILIZARE SAU PRACTICĂ. EA NU GARANTEAZĂ CĂ NU VOR EXISTA INTERFERENȚE ASUPRA MODULUI ÎN CARE VĂ BUCURAȚI DE PRODUS SAU DE EA SERVICE; CĂ EA SERVICE VA SATISFACE CERINȚELE DUMNEAVOASTRĂ; CĂ FUNCȚIONAREA EA SERVICE VA FI NEÎNTRERUPTĂ SAU LIPSITĂ DE ERORI, CORUPȚIE, PIERDERE, INTERFERENȚE, ACCES ILEGAL SAU VIRUȘI SAU CĂ EA SERVICES VOR FUNCȚIONA SAU VOR FI COMPATIBILE CU ORICE SOFTWARE. EA NU GARANTEAZĂ NICIUN PRODUS SAU SERVICIU AL UNEI TERȚE PĂRȚI OFERIT PRIN MAGAZINUL EA APP. CONSULTAȚI ADRESA https://help.ea.com/en-us/help/account/electronic-arts-warranty-policy/ PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII PRIVIND GARANȚIA LEGALĂ ȘI ALTE DREPTURI LEGALE ALE CONSUMATORULUI, APLICABILE PE TERITORIUL DUMNEAVOASTRĂ ȘI ADRESA https://help.ea.com/en-au/help/account/electronic-arts-warranty-policy/ PENTRU DREPTURILE CONSUMATORILOR AUSTRALIENI.

DACĂ LOCUIȚI ÎN SEE, REGATUL UNIT SAU ELVEȚIA, EA ȘI ANGAJAȚII, LICENȚIATORII ȘI PARTENERII SĂI DE AFACERI NU VOR RĂSPUNDE FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU NICIUN FEL DE PIERDERI SAU DAUNE REZULTATE DIN ACȚIUNILE DUMNEAVOASTRĂ SAU DIN ÎNCĂLCAREA ACESTUI ACORD SAU CARE APAR CA URMARE A UNOR ACȚIUNI SAU OMISIUNI ALE UNEI TERȚE PĂRȚI (SAU ALE ORICUI ALTCUIVA), CARE NU POT FI CONTROLATE DE NOI. DACĂ LOCUIȚI ÎN AFARA SEE, REGATULUI UNIT ȘI A ELVEȚIEI, EA ȘI ANGAJAȚII ACESTEIA, LICENȚIATORII ȘI PARTENERII DE AFACERI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ORICE FEL DE PIERDERI CARE NU AU FOST CAUZATE DE ÎNCĂLCAREA ACESTUI ACORD DE CĂTRE EA SAU INDIRECT, PENTRU DAUNE INCIDENTALE, PE CALE DE CONSECINȚĂ, PUNITIVE SAU SPECIALE. PRINTRE EXEMPLELE DE DAUNE CARE SUNT EXCLUSE SE NUMĂRĂ PIERDERILE FINANCIARE (CUM AR FI VENITURI SAU PROFITURI DIN PIERDERI), COSTUL BUNURILOR SAU SERVICIILOR SUBSTITUITE, ÎNTRERUPEREA SAU STOPAREA ACTIVITĂȚII AFACERII, PIERDEREA DATELOR, PIERDEREA FONDULUI COMERCIAL ȘI DEFECȚIUNEA COMPUTERULUI SAU FUNCȚIONAREA DEFECTUOASĂ. ACEASTĂ LIMITARE SE APLICĂ ORICĂREI RECLAMAȚII CARE REZULTĂ DIN ACEASTĂ LICENȚĂ SAU SE REFERĂ LA ACEASTA SAU EA SERVICE, ÎN BAZA UNUI CONTRACT, PREJUDICIU, STATUT SAU A UNEI RĂSPUNDERI STRICTE SAU DE ALTĂ NATURĂ. DE ASEMENEA, SE APLICĂ ȘI ÎN CAZUL ÎN CARE EA AVEA CUNOȘTINȚĂ SAU AR FI TREBUIT SĂ AIBĂ CUNOȘTINȚĂ DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. PUTEȚI RECUPERA NUMAI DAUNELE DIRECTE ȘI VALOAREA DAUNEI NU VA DEPĂȘI SUMA PE CARE AȚI PLĂTIT-O EFECTIV PENTRU ACEL EA SERVICE RELEVANT. EA NU ÎȘI LIMITEAZĂ RĂSPUNDEREA PENTRU FRAUDĂ, NEGLIJENȚĂ GRAVĂ, CONDUITĂ NECORESPUNZĂTOARE INTENȚIONATĂ SAU PENTRU DECES SAU VĂTĂMARE CORPORALĂ. DEOARECE ANUMITE JURISDICȚII NU PERMIT EXCLUDERILE ȘI LIMITĂRILE DE MAI SUS ESTE POSIBIL CA UNELE SAU TOATE ACESTEA SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ.

Dacă ați achiziționat o copie fizică a unui EA Service dintr-un magazin fizic din Statele Unite și nu sunteți de acord cu termenii prezentului acord și nu ați instalat sau utilizat acel EA Service, îl puteți returna pentru a fi rambursat sau schimbat în termen de treizeci (30) de zile de la data achiziționării în magazinul de unde a fost achiziționat, urmând instrucțiunile de returnare disponibile la adresa https://help.ea.com/en-us/help/account/electronic-arts-warranty-policy/.

13. Termeni generali

A. Întregul acord

Acest acord poate fi modificat doar în scris și semnat de EA.

Prezentul acord, împreună cu orice alți termeni EA care guvernează utilizarea de către dumneavoastră a EA Services, constituie întregul acord încheiat între dumneavoastră și EA. Acordul nu poate fi amendat sau modificat cu excepția cazului în care modificările sunt formulate în scris și semnate de EA. Neexercitarea oricărui drept din prezentul acord nu va constitui o renunțare la respectivul drept sau la oricare alt drept. În cazul în care o parte a prezentului acord este considerată inaplicabilă, toate celelalte părți ale acordului vor continua să rămână în vigoare și să producă efecte.

B. Legea aplicabilă

Dacă locuiți în Statele Unite ale Americii, Canada sau Japonia, prezentul acord este încheiat între dumneavoastră și Electronic Arts Inc. Dacă locuiți într-o altă țară, prezentul acord este încheiat între dumneavoastră și EA Swiss Sàrl.

Dacă locuiți în SEE, Regatul Unit, Elveția, Brazilia, Hong Kong, Mexic sau Rusia, (i) prezentul acord este încheiat între dumneavoastră și EA Swiss Sàrl, o societate înmatriculată în Registrul societăților comerciale din Geneva cu numărul de înregistrare: CH-660-2328005-8 și cu sediul la adresa 8 Place du Molard, 1204 Geneva, Elveția; (ii) legile din țara dumneavoastră de reședință reglementează prezentul acord și utilizarea de către dumneavoastră a EA Services; și (iii) sunteți de acord în mod expres că instanțele din țara dumneavoastră de reședință vor avea competența exclusivă pentru orice cerere în pretenții sau acțiune rezultată din sau în legătură cu prezentul acord sau cu EA Services.

Dacă locuiți în Republica Coreea, (i) prezentul acord este încheiat între dumneavoastră și EA Swiss Sàrl, o societate înmatriculată în Registrul societăților comerciale din Geneva cu numărul de înregistrare: CH-660-2328005-8 și cu sediul la adresa 8 Place du Molard, 1204 Geneva, Elveția; (ii) legile Coreei, cu excepția normelor sale privind conflictele de legi, reglementează prezentul acord și utilizarea de către dumneavoastră a EA Services; și (iii) sunteți de acord în mod expres că instanțele din Coreea vor avea competența exclusivă pentru orice cerere în pretenții sau acțiune rezultată din sau în legătură cu prezentul acord sau cu EA Services.

Dacă locuiți în Statele Unite ale Americii, Canada sau Japonia, (i) prezentul acord este încheiat între dumneavoastră și Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, SUA; (ii) legile Statului California, excluzând normele privind conflictul de legi, reglementează prezentul acord și utilizarea de către dumneavoastră a EA Services; și (iii) sunteți de acord în mod expres că, pentru reclamațiile și disputele care nu fac obiectul acordului de arbitraj de mai jos, instanțele federale sau statale din districtul San Mateo, Statul California, vor avea competența exclusivă pentru orice cerere în pretenții sau acțiune rezultată din sau în legătură cu prezentul acord sau cu EA Services și sunteți de acord în mod expres cu exercitarea competenței acestor instanțe.

Dacă locuiți într-o altă țară, (i) prezentul acord este încheiat între dumneavoastră și EA Swiss Sàrl, o societate înmatriculată în Registrul societăților comerciale din Geneva cu numărul de înregistrare: CH-660-2328005-8 și cu sediul la adresa 8 Place du Molard, 1204 Geneva, Elveția; (ii) legile Statului California, excluzând normele privind conflictul de legi, reglementează prezentul acord și utilizarea de către dumneavoastră a EA Services; și (iii) sunteți de acord în mod expres că, pentru reclamațiile și disputele care nu fac obiectul acordului de arbitraj de mai jos, instanțele federale sau statale din districtul San Mateo, Statul California, vor avea competența exclusivă pentru orice cerere în pretenții sau acțiune rezultată din sau în legătură cu prezentul acord sau cu EA Services și sunteți de acord în mod expres cu exercitarea competenței acestor instanțe.

Convenția ONU asupra contractelor de vânzare internațională de mărfuri (Viena, 1980) nu se aplică în cazul prezentului acord sau în cazul oricărei dispute care rezultă din prezentul acord sau se referă la acesta.

C. Exportul

Trebuie să respectați toate legile privind exporturile și sunteți de acord că nu sunteți o persoană interzisă în temeiul legilor privind exporturile.

Sunteți de acord să urmați legile din S.U.A. și alte legi privind controlul exporturilor și să nu transferați un EA Service către o destinație străină sau națională interzisă de respectivele de legi. De asemenea, confirmați că nu sunteți o persoană cu care EA are interzis să facă afaceri în temeiul acestor legi privind controlul exporturilor.

14. Modificări la prezentul acord

Acest acord poate fi actualizat de EA în orice moment. Dacă nu sunteți de acord cu anumite modificări semnificative, este posibil să nu puteți juca jocurile noastre.

EA poate modifica acest acord periodic, așa că vă rugăm să îl consultați frecvent. Pentru jucătorii EA care au acceptat o versiune a acestui acord, revizuirile vor intra în vigoare la 30 de zile de la postarea la adresa terms.ea.com/ro. Prin utilizarea în continuare a EA Services se înțelege că acceptați modificările. Odată ce acceptați o versiune a acordului, nu vom impune modificări semnificative viitoare fără acordul dumneavoastră expres. Dacă vi se solicită să acceptați modificări semnificative ale prezentului acord și refuzați să faceți acest lucru, este posibil să nu puteți continua să utilizați EA Service (serviciul EA) furnizat.

15. Soluționarea disputelor prin arbitraj cu caracter obligatoriu

Această secțiune se aplică numai dacă locuiți în afara Quebecului, Rusiei, Elveției, Braziliei, Mexicului, statelor membre ale SEE, Regatului Unit și Republicii Coreea.

Dacă sunteți implicat într-o dispută, sunteți de acord să trimiteți detalii în scris către EA, iar apoi să dați curs unui arbitraj. Sunteți de acord că orice cerere în pretenții pe care o înaintați împotriva EA vă implică în calitate personală și nu ca solicitant colectiv, reprezentant al unui grup de solicitanți sau parte a unei acțiuni colective.

ACEASTĂ SECȚIUNE SE APLICĂ ÎN CAZUL TUTUROR CONSUMATORILOR ȘI PERSOANELOR CARE AU ACCEPTAT TERMENII ACESTUI ACORD. SUNT EXCLUȘI REZIDENȚII DIN QUEBEC, RUSIA, ELVEȚIA, BRAZILIA, MEXIC, STATELE MEMBRE ALE SEE, REGATUL UNIT ȘI REPUBLICA COREEA. PRIN ACCEPTAREA TERMENILOR ACESTUI ACORD, DUMNEAVOASTRĂ ȘI EA RENUNȚAȚI ÎN MOD EXPRES LA DREPTUL LA UN PROCES CU JURAȚI ȘI LA DREPTUL DE A PARTICIPA LA O ACȚIUNE COLECTIVĂ.

Scopul acestei secțiuni 15 este de a furniza o metodă simplificată de soluționare a disputelor dintre noi, dacă apar. Majoritatea problemelor dumneavoastră pot fi soluționate rapid și satisfăcător prin conectarea la interfața de asistență clienți, cu ajutorul contului dumneavoastră EA, la adresa help.ea.com. Dacă EA nu vă poate soluționa problema dumneavoastră atunci dumneavoastră și EA sunteți de acord să vă obligați prin procedura descrisă în această secțiune să soluționați oricare și toate disputele apărute între noi.

Această secțiune 15 constituie un acord încheiat între dumneavoastră și EA și se aplică agenților, angajaților, filialelor, predecesorilor, succesorilor, beneficiarilor și împuterniciților noștri. Acest acord privind arbitrajul evidențiază o tranzacție din domeniul comerțului interstatal și astfel, Federal Arbitration Act („Legea federală privind arbitrajul”) reglementează interpretarea și punerea în aplicare a secțiunii 15. Secțiunea 15 va fi interpretată pe larg și va rămâne valabilă și după încetarea prezentului acord.

A. Reclamațiile acoperite de arbitraj

Toate disputele, reclamațiile sau controversele rezultate din prezentul acord sau în legătură cu acesta, orice EA Service și comercializarea acestuia sau relația dintre dumneavoastră și EA, inclusiv validitatea, aplicabilitatea și aria de aplicare a prezentei secțiuni 15 („Dispute”), vor fi soluționate exclusiv prin arbitraj cu caracter obligatoriu. Inclusiv reclamații apărute înainte de a încheia acest acord. Singurele dispute care nu sunt acoperite de secțiunea 15 sunt reclamațiile (i) privind încălcarea, protejarea sau valabilitatea secretelor comerciale, drepturilor de autor, mărcii comerciale sau a drepturilor de brevet ale dumneavoastră, ale EA sau ale oricărui licențiator EA; (ii) dacă aveți reședința în Australia, aplicarea unui drept legal de protecție a consumatorului în conformitate cu legislația pentru protecția consumatorilor din Australia; și (iii) reclamațiile aduse în fața instanței pentru delicte minore.

B. Negocieri informale

Dumneavoastră și EA sunteți de acord să încercați mai întâi să soluționați în mod informal orice dispută, timp de 30 de zile, înainte de a iniția arbitrajul. Negocierile informale încep la primirea unei notificări scrise de către una dintre părți, de la cealaltă parte („Notificarea disputei”). Notificarea disputei trebuie: (a) să conțină numele complet și informațiile de contact ale părții reclamante; (b) să descrie natura și baza reclamației sau a disputei; și (c) să stabilească măsurile reparatorii concrete. EA va trimite propria notificare a disputei la adresa dumneavoastră de facturare sau pe adresa de e-mail. Dumneavoastră veți trimite notificarea disputei la adresa: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department (ÎN ATENȚIA: Departamentul juridic).

C. Arbitrajul cu caracter obligatoriu

În cazul în care disputa dintre dumneavoastră și EA nu poate fi soluționată prin negocieri informale, dumneavoastră sau EA puteți alege ca disputa să fie soluționată în mode definitiv și exclusiv prin arbitraj obligatoriu. Orice alegere de arbitraj a unei părți va fi definitivă și obligatorie pentru cealaltă. Arbitrajul va fi administrat de American Arbitration Association (Asociația Americană de Arbitraj - „AAA”) în conformitate cu Consumer Arbitration Rules - „Normele de arbitraj privind consumatorii” („AAA Consumer Rules” - „Normele AAA privind consumatorii”), care sunt disponibile la adresa www.adr.org sau la numărul de telefon 1-800-778-7879, cu următoarele modificări:

1. Taxele și costurile de arbitraj sunt reglementate de AAA Consumer Rules („Normele AAA privind consumatorii”). Dacă aceste costuri sunt stabilite de arbitru ca fiind excesive sau dacă dumneavoastră trimiteți la EA o notificare la adresa sus-menționată a notificării disputei indicând faptul că nu puteți achita taxele administrative solicitate pentru a iniția arbitrajul, atunci EA va plăti toate taxele administrative pentru AAA.

2. În cazul în care valoarea disputei nu depășește 25.000 USD, arbitrajul va fi efectuat exclusiv în temeiul documentelor scrise.

3. Părțile pot formula orice cerere incidentală sau cerere în cursul procedurii.

4. Arbitrul va lua o decizie în scris, care va include constatările și concluziile pe care se bazează decizia. Arbitrul are autoritatea de a emite orice măsuri reparatorii permise de legislația aplicabilă, dar arbitrul nu va avea autoritatea de a emite măsuri reparatorii decât pe bază individuală. Arbitrul poate acorda o compensație la nivel declarativ sau executoriu numai în favoarea părții individuale care solicită compensația și numai în măsura în care este necesar pentru a acorda o compensație justificată de revendicarea individuală a acelei părți.

Arbitrul trebuie să respecte legislația aplicabilă și orice decizie poate fi contestată dacă arbitrul nu face acest lucru. Dumneavoastră și EA puteți să deschideți un proces în instanță pentru a impune arbitrajul, să amânați procedura până la finalizarea arbitrajului sau să confirmați, să modificați, să anulați sau să procedați la judecată cu privire la decizia emisă de arbitru.

D. Limitări

DUMNEAVOASTRĂ ȘI EA SUNTEȚI DE ACORD CA FIECARE SĂ FACĂ RECLAMAȚII UNUL ÎMPOTRIVA CELUILALT DOAR ÎN CAPACITATEA INDIVIDUALĂ A FIECĂRUIA ȘI NU CA RECLAMANT SAU MEMBRU AL UNEI ACȚIUNI COLECTIVE ÎN CADRUL ORICĂREI PROCEDURI COLECTIVE SAU DE REPREZENTARE REFERITOARE LA ORICE DISPUTĂ. Arbitrul nu poate consolida reclamațiile altei persoane cu reclamațiile dumneavoastră și nu poate prezida nicio formă de reprezentare sau procedură colectivă. Dacă acest paragraf D nu poate fi pus în aplicare, atunci acest acord privind arbitrajul va fi considerat în totalitate nul și lipsit de efecte.

E. Locația

Dacă locuiți în Statele Unite ale Americii, arbitrajul va avea loc în districtul în care aveți reședința. Pentru persoanele care nu locuiesc în Statele Unite, arbitrajul va fi inițiat în districtul San Mateo, Statul California, Statele Unite ale Americii și dumneavoastră și EA sunteți de acord să intrați sub incidența competenței personale a instanței respective, pentru a solicita arbitrajul, pentru a pune în așteptare o procedură în așteptarea rezultatelor arbitrajului sau pentru a confirma, modifica, anula sau a proceda la judecată cu privire la decizia emisă de arbitru.

F. Recuperarea

Dacă arbitrul decide în favoarea dumneavoastră cu privire la fondul oricărei reclamații pe care o depuneți împotriva EA și vă acordă o compensație cu o valoare monetară mai mare decât ultima ofertă de înțelegere, scrisă, din partea EA, efectuată înainte ca documentele finale scrise să fie depuse către arbitru, atunci EA:

1. Vă va plăti 150% din suma acordată de arbitru, până la o sumă cu 5.000 USD mai mare decât ceea ce acordă arbitrajul; și

2. Va rambursa taxele de arbitraj pe care le-ați plătit la AAA.

G. Modificări la prezentul acord de arbitraj

EA nu va pune în aplicare modificări semnificative ale acestui acord pentru arbitraj fără a avea consimțământul dumneavoastră expres în ceea ce privește aceste modificări.

H. Separabilitatea

Dacă orice clauză din cadrul acestei secțiuni 15 (alta decât clauza de renunțare la acțiunea colectivă de la punctul D de mai sus) nu poate fi pusă în aplicare, deoarece ar împiedica o anumită cerere sau despăgubire (cum ar fi măsurile punitive publice), respectiva cerere sau remediere (și numai acea cerere sau remediere) trebuie separată de arbitraj și poate fi adusă în fața instanței, în timp ce orice reclamații sau căi de atac rămase vor fi soluționate prin arbitraj. Dacă orice clauză din cadrul acestei secțiuni 15 (alta decât clauza de renunțare la acțiunea colectivă menționată la punctul D de mai sus) nu poate fi pusă în aplicare din orice alt motiv, clauza menționată va fi separată de prezenta secțiune 15, iar restul secțiunii 15 va rămâne în vigoare și va continua să producă efecte.

16. Termeni suplimentari pentru PlayStation®

Pentru achizițiile PlayStation™Store se aplică termeni suplimentari.

Pentru achiziții în PlayStation™Store din Europa

Any content purchased in an in-game store will be purchased from Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (“SIENE”) and be subject to PlayStation™Network Terms of Service and User Agreement which is available on the PlayStation™Store. Please check usage rights for each purchase as these may differ from item to item. Unless otherwise shown, content available in any in-game store has the same age rating as the game.

17. Termeni suplimentari aplicabili achizițiilor pentru dispozitive mobile

În cazul achizițiilor pentru dispozitive mobile se aplică termeni suplimentari.

Dacă locuiți în Statele Unite ale Americii, Canada sau Japonia, vânzătorul conținutului și al privilegiilor achiziționate de la EA pentru utilizare pe un dispozitiv mobil este Electronic Arts Inc. Dacă locuiți într-o altă țară, vânzătorul conținutului și al privilegiilor achiziționate de la EA este EA Swiss Sàrl. Orice filială EA identificată în magazinul de aplicații mobile drept vânzător al conținutului și al privilegiilor acționează în calitate de agent al Electronic Arts Inc. sau al EA Swiss Sàrl.Ultima actualizare: 7 noiembrie 2022

Versiuni anterioare ale Termenilor de utilizare/Acordului cu utilizatorul