Mevcut Kullanıcı Sözleşmesi

SON GÜNCELLEME TARİHİ: 17.09.2012

ELECTRONIC ARTS HİZMET KOŞULLARI


Electronic Arts veya herhangi bir bağlı kuruluşunun ve iştirakinin (müştereken "EA") kişisel bilgisayar, oyun sistemi veya mobil cihaz için sunduğu çevrimiçi veya mobil ürünlere ya da hizmetlere ("EA Hizmetleri") erişmek için kullandığınız herhangi bir Origin Hesabı kullanımızın yanı sıra, erişmek, kurmak veya oynamak için İnternet bağlantısı ya da Origin Hesabı gereken herhangi bir ürünü veya hizmeti kullanımınız, erişim sahibi olduğunuz herhangi bir çevrimiçi ya da mobil ürünü veya hizmeti kullanımınız, zaman zaman değiştirildiği haliyle bu Hizmet Koşullarına tabidir. Amerika Birleşik Devletleri'nde, Kanada'da veya Japonya'da yaşıyorsanız, bu koşullar sizinle Electronic Arts Inc. arasındaki anlaşmayı teşkil eder. Başka bir ülkede yaşıyorsanız, bu durumda, bu koşullar sizinle merkezi 8 Place du Molar, 1204 Geneva, İsviçreadresinde olan ve Cenova Şirket Sicil Kaydına CH-660-2328005-8 numarasıyla kayıtlı bir şirket olan EA Swiss Sàrl arasında anlaşmayı teşkil eder. Kullandığınız EA Hizmetini (veya EA Hizmetlerini) ilgilendiren ek koşullar ve/veya sözleşmeler varsa, EA Hizmetlerini kullanımınız, o ek koşul ve/veya sözleşmelere de ayrıca tabidir.   

Bu Hizmet Koşulları ve privacy.ea.com adresinde bulunan EA Gizlilik Politikası (bu belgede referans olarak verilmiştir) sizinle EA arasında yasal bağlayıcılığı olan anlaşmaları teşkil eder. EA Hizmetlerini kullanarak, en az 18 yaşında olduğunuzu (veya yaşadığınız yerde reşit olma yaşı 18 değilse, reşit olma yaşını doldurduğunuzu) ya da bu Sözleşmeyi ebeveyninizle veya velinizle incelediğinizi ve kendisinin bu Hizmet Koşullarını sizin adınıza kabul ettiğini ve bu koşullara uyacağınız konusunda tüm sorumluluğu üzerine aldığını onaylamış olursunuz. Sizin ve/veya ebeveyninizin veya velinizin bu Hizmet Koşullarında belirtilen şartlara, koşullara, yükümlülüklere, vekilliklere ve sorumluluklara iştirak etmek için tam anlamıyla uygun ve yeterli olduğunuzu ve bu Hizmet Koşullarına bağlı kalmayı ve uymayı kabul edersiniz.

EA Hizmetlerini kullanımınızı düzenleyen yeni bilgiler ve koşullar için düzenli aralıklarla terms.ea.com adresini kontrol etmeyi kabul edersiniz. EA, Hizmet Koşullarını istediği zaman değiştirebilir. Mevcut EA Hizmetlerini etkileyen koşul düzeltmeleri terms.ea.com adresinde yayınlandıktan otuz (30) gün sonra geçerli olacaktır. Yeni EA Hizmetlerinin koşulları, terms.ea.com adresinde yayınlanmasıyla birlikte hemen yürürlüğe girer.

İçindekiler Tablosu

1. Origin Hesabı
2. İçerik
3. Yetkiler
4. İçerik ve Yetkilerin Kullanımı ve Süresinin Dolması/Genel Lisans Kısıtlamaları
5. İçerik ve Yetki Geçerliliği
6. EA Hizmetlerine Üçüncü Taraf İçeriği Katılımı
7. EA Hizmetlerine UGC İçeriği Ekleme; EA ve Başkalarına Lisans Verme
8. Paralı Hizmetler
9. EA Hizmetlerinin Sonlandırılması
10. Hesabınızın İptali
11. Davranış Kuralları
12. EA Tarafından Denetlenmeyen Hizmetler
13. Yazılımlar, Yardımcı Uygulamalar ve Araçlar
14. İhracat Kontrol Kanunları
15. EA Hizmetleri Güncellemeleri
16. Garanti ve Sorumluluk Sınırlamaları
17. Tazminat
18. Üçüncü Taraf Sitelere Bağlantılar
19. Genel Koşullar
20. Zorunlu Tahkimle Anlaşmazlıkların Çözümü
21. Tüm Anlaşma.
22. California'da Yaşayanlar için Uyarı
23. Ek Koşullar


1. Origin Hesabı

Belli EA Hizmetlerine erişmek ve kullanmak için, bir Origin Hesabı (eskiden EA Hesabı) ("Hesap") gerekebilir. Hesap kaydı ile ilgili sorularınız varsa lütfen help.ea.com, support.popcap.com sayfasını (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support sayfasını (Star Wars™: The Old Republic için) ziyaret edin.

Hesap oluşturmak için, bir e-posta adresine sahip olmanız, doğru ve kesin bilgi sağlamanız gerekir. Kaydolacağınız EA Hizmetini kullanmak için uygun nitelikte olmalısınız. Buna ek olarak, bazı EA Hizmetleri, sizi oyun içinde ve çevrimiçi temsil edecek bir "kullanıcı adı" veya bir "karakter" oluşturmanızı gerektirebilir. Kullanıcı adları ve karakterler Hesabınıza bağlıdır. Başka birisi tarafından kullanılan, edebe aykırı veya yakışıksız olan ya da bu Hizmet Koşullarını başka şekilde ihlal eden bir kullanıcı adı veya karakter kullanamazsınız.

Hesabınızdaki tüm faaliyetlerden yalnızca siz sorumlusunuzdur. Hesabınızı bir başkası, Hizmet Koşullarını ihlal eden veya uygunsuz ya da yasal olmayan eylemler yapmak için kullanırsa Hesabınız sonlandırılabilir. Hesabınızın şifresini başkalarının öğrenmesine izin vermemelisiniz. EA, sizden şifrenizi bildirmenizi istemez veya şifre güvenlik sorularınızın cevaplarını öğrenmek için sizinle iletişim kurmaya çalışmaz.

2. İçerik 

EA Hizmetlerindeki "İçerik", web sitelerimizin tasarımı ve görünümü de dahil olmak üzere, EA Hizmetlerinde görünen ve/veya EA Hizmetlerinden yayılan yazılımı, teknolojiyi, metni, forum gönderilerini, sohbet gönderilerini, profilleri, programcıkları, mesajları, bağlantıları, e-postaları, müziği, sesi, grafikleri, resimleri, videoyu, kodu ve tüm sesli görselleri ve diğer materyalleri kapsar. İçerik, kullanıcının ürettiği İçeriği ("UGC") kapsar. UGC, Hesap karakterleri, forum gönderileri, profil içeriği ve EA Hizmetlerinin kullanıcıları tarafından sağlanan diğer İçerikler dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere pek çok şeyi kapsar. EA İçeriği ve UGC müştereken "İçerik" olarak anılacaktır. Aşağıda Bölüm 6 ve 7'de ele alınan UGC hariç tüm İçerik EA'ya, bağlı kuruluşlarına, iştiraklerine, lisans verenlerine veya tedarikçilerine aittir. EA Hizmetlerinde bulunan UGC'nin tüm bütünlük, doğruluk ve/veya yararlılık riskini siz üstlenirsiniz.

3. Yetkiler

"Yetkiler", EA Hizmetleri ve/veya ürünlerinin çevrimiçi ya da çevrimdışı öğelerine veya özelliklerine erişmek ve/veya kullanmak için size tahsis edilmiş, verilmiş, sağlanmış ve/veya satın aldığınız lisanslı haklardır. Yetkiler, başka bir Dijital Hizmet Sözleşmesine tabi olmadıkça, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, ücretli ve ücretsiz indirilebilir içeriği, kilidi açılabilir içeriği, dijital ve/veya sanal varlıkları, kilit açma anahtarlarına ya da kodlarına, her türlü seri kodlara ve/veya çevrimiçi kimlik doğrulamaya, oyun içi başarılara ve sanal ya da kurgusal paralara bağlı kullanım haklarını kapsar.

4. İçerik ve Yetkilerin Kullanımı ve Süresinin Dolması/Genel Lisans Kısıtlamaları 

EA size İçerik ve Yetkileri kullanmak için yalnızca burada öngörülen ve eriştiğiniz EA Hizmetlerine uygulanabilir herhangi ek bir belge ve/veya sözleşmede öngörülen kişisel, özel, ticari olmayan, devredilemez, yalnızca sınırlı kullanıma izin veren kişisel, sınırlı, özel olmayan bir lisans verir. EA Hizmetleri aracılığıyla sunulan ürünler ve hizmetler dahil olmak üzere, EA Hizmetleri içinde veya EA Hizmetleri ile ilgili İçerik ve Yetkiler ve tüm diğer fikri mülkiyet hakları, EA veya EA’in üçüncü taraf lisans verenlerine aittir ve Birleşik Devletler ve Uluslararası telif hakkı, ticari takdim şekli, patent ve ticari marka kanunları, uluslararası anlaşmalar ve fikri mülkiyetlerle, ilgili müseccel haklara yönelik diğer kanunlar tarafından korunmaktadır. Açıkça yetkilendirilmediğiniz sürece bir EA Hizmetinden herhangi bir İçeriği ve/veya Yetkileri kopyalayamaz veya indiremezsiniz. Ek olarak, açıkça EA tarafından yetkilendirilmediğiniz sürece, yayamaz, alenen icra edemez veya sergileyemez, uzun süreli kiraya veremez, satamaz, iletemez, aktaramaz, yayınlayamaz, düzenleyemez, kopyalayamaz, türetilmiş çalışmalar oluşturamaz, kiralayamaz, alt lisans çıkaramaz, dağıtamaz, geri derleyemez, parçalara ayıramaz, tersine mühendislik uygulayamaz ya da İçerik veya Yetkileri izinsiz kullanamazsınız. Her türlü ticari kullanım yasaktır. İçeriğe ekli telif hakkı, patent, ticari marka veya diğer müseccel hakların bildirimlerini kaldırmamayı, gizlememeyi ya da değiştirmemeyi kabul edersiniz. Haklarınız, kullandığınız EA Hizmetlerine uygulanabilir herhangi diğer sözleşmeler dahil olmak üzere, bu Hizmet Koşullarına uymanıza tabidir.

EA, bu Hizmet Koşullarında size açıkça verilmeyen, İçerik, Yetkiler ve tüm ilgili telif hakları, ticari markalar ve diğer fikri mülkiyet haklarının tüm hak, sahiplik ve faydasını saklı tutar. Yukarıda açıklandığı şekilde kullanımınıza izin verilmiş İçerik ve Yetkiler, EA’nın fikri mülkiyet haklarıyla sınırlandırılmıştır ve diğer patent veya fikri mülkiyet haklarını içermez. EA Hizmetlerinde bulunan İçerik ve/veya Yetkilerin izinsiz kopyalarının veya dağıtımının yapılması, Hesabınızın (Hesaplarınızın) sonlandırılmasına, EA Hizmetlerinin kullanımının yasaklanmasına ve başkaca yasal işlemlere yol açabilir. İçerik ve/veya Yetki sahipleri, fikri mülkiyetlerin izinsiz kullanımı için size karşı cezai veya sivil işlemde bulunabilir. EA Hizmetlerinde, tarafınızdan veya Hesabınızın kullanımı aracılığıyla gerçekleştirilen izinsiz veya yasal olmayan her türlü eylem için EA’yı tazmin etmeyi ve sorumlu tutmamayı kabul edersiniz.

5. EA Hizmetleri, İçerik ve Yetki Geçerliliği

Yetkiler, sadece İçerik ve Yetkilere erişime ve kullanıma izin verilen ülkelerin yasal mukimlerine ait olan Hesaplarda tutulabilir. Yetkiler sadece EA’dan veya yetkili bir satıcıdan satın alınabilir ya da temin edilebilir. EA, Yetkileri elde etme istek veya isteklerinizi reddetme ve herhangi bir nedenden dolayı Yetkileri elde etmeye yönelik her türlü isteği sınırlama veya engelleme hakkını saklı tutar.

Herhangi bir İçerik ya da Yetkinin her zaman veya belirli herhangi bir zamanda bütün ülkelerde ve/veya herhangi bir coğrafi bölgede mevcut olacağını ya da belirli herhangi bir süre zarfında belirli İçeriği veya Yetkiyi sunmaya devam edeceğimizi garanti etmeyiz. Size haber vermeden İçerik ve Yetkileri değiştirme ve güncelleme hakkını saklı tutarız. Yetkilerinizi geri aldığınızda, söz konusu içerik, diğer Yetkiler veya nakit ya da diğer ürün ve hizmetler için iade edilemez, takas edilemez veya para iadesi yapılamaz.

6. EA Hizmetlerine UGC İçeriği Ekleme

EA, tüm UGC İçeriklerini taramaz ve sizin veya başkalarının EA Hizmetlerine eklediğiniz tüm UGC İçeriklerini kabul etmez veya onaylamaz. UGC’nizin sorumluluğu yalnızca size aittir ve gönderdiğiniz UGC’den yükümlü tutulabilirsiniz.

EA, başkalarının fikri mülkiyet haklarına saygı gösterir. EA Hizmetlerine UGC yüklemek için yasal hakkınızın olması gerekir. EA Hizmetleri üzerinde üçüncü bir tarafın telif hakkını, ticari markasını veya diğer fikri mülkiyet haklarını ihlal eden herhangi bir UGC'yi yükleyemez veya yayınlayamazsınız ve herhangi bir üçüncü tarafın gizliliğini veya yayın hakkını ihlal eden UGC'yi yükleyemezsiniz. Sadece sahibi veya yasa tarafından yüklemenize izin verilmiş UGC'yi yükleyebilirsiniz. EA, size önceden haber vermeden ve tamamen kendi kararıyla, bir üçüncü tarafın fikri mülkiyet veya diğer haklarını ihlal edebilecek UGC'yi kaldırabilir. EA’nın veya bir üçüncü tarafın fikri mülkiyet veya diğer haklarını sürekli ihlal etmeye devam ederseniz, EA size haber vermeden Hesabınızı sonlandırabilir. Hesabınız veya Hesaplarınız sonlandırıldıysa, ödemiş olduğunuz hiçbir ücretin iade edilmesi hakkına sahip olmazsınız ve Hesabınızla bağlantılı Yetkilerin erişimini kaybedersiniz.

EA, EA'nın UGC içeriğinin bu koşulları ihlal etmesi dahil olmak üzere herhangi bir nedenle UGC içeriğini kaldırma, engelleme, düzenleme, taşıma veya devreden çıkarma hakkını saklı tutar (kanunca aksi gerekmedikçe herhangi bir yükümlülüğü yoktur). İstediği zaman UGC veya diğer İçeriği kaldırma kararı EA’nın kendi ve nihai takdirindedir. İlgili kanunun izin verdiği en geniş kapsamda, UGC için veya UGC içeriğinin kaldırılması için ya da diğer İçeriğin kaldırılmasındaki acziyet veya gecikme için EA herhangi bir sorumluluk ya da yükümlülük üstlenmez.

7. EA ve Başkalarına Lisans Verme

Bir EA Hizmetine UGC içeriği eklediğinizde, ister şimdi bilinsin ister sonradan tasarlansın size veya başka herhangi bir üçüncü tarafa bildirim, ödeme veya atıf yapılmadan herhangi bir şekilde veya biçimde herhangi bir ortamda veya forumda UGC içeriğini alıntılama, tekrar gönderme, basma, kullanma, adapte etme, tercüme etme, arşivleme, saklama, çoğaltma, modifiye etme, türev çalışmalar oluşturma, toptan gazetelere ve dergilere satma, lisans verme, yazdırma, alt lisans verme, dağıtma, iletme, radyo ve televizyonda yayınlama ve başka türlü duyurma, halka açık şekilde görüntüleme ve icra etmeye yönelik dünya çapında, münhasır olmayan, daimi, eksiksiz ve alt lisansı verilebilir, geri alınamaz bir lisansı EA'ya ve lisans verenlerine açıkça verirsiniz. Bu tür UGC içeriğini bu tür amaçlarla EA ve lisans verenlerinin kullanabilmeleri için tüm lisansları, izinleri ve onayları EA'ya ve lisans verenlerine verirsiniz. Bu tür UGC içeriği ile alakalı sahip olabileceğiniz herhangi bir manevi haktan veya benzer haktan vazgeçersiniz ve talepte bulunmamayı kabul edersiniz.

UGC içeriği sağladığınız EA Hizmeti, o EA Hizmetinin parçası olarak bu UGC içeriğine başka kullanıcıların erişmesine ve kullanmasına izin veriyorsa, bu durumda, size başkaca bildirim, atıf yapılmadan veya tazminat ödemeden ilgili EA Hizmeti aracılığıyla veya ilgili EA Hizmeti üzerinde UGC içeriğinizi kullanma, kopyalama, modifiye etme, görüntüleme, icra etme, türev çalışmalar oluşturma ve başka türlü bildirme ve dağıtma hakkını ilgili EA Hizmetinin tüm kullanıcılarına da verirsiniz.

8. Paralı Hizmetler

Bazı EA Hizmetleri bir ücret ödenmesini gerektirir. Bu etkinliklerde yer almak için bir Hesabınız olmalı ve abonelik veya diğer ücretleri ödemelisiniz. Belirli hizmetlerin abonelik ve diğer ücretleri hakkında bilgi almak için help.ea.com, support.popcap.com sayfasını (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support sayfasını (Star Wars™: The Old Republic için) ziyaret edin.

ÜCRETLER ÖNCEDEN ÖDENEBİLİR VE TAMAMEN YA DA KISMEN PARA İADESİ YAPILMAZ.

EA, herhangi bir anda ücretlerimizi veya fatura yöntemlerimizi değiştirme hakkını saklı tutar. Bir EA Hizmeti için düzenli (örn. aylık) abonelik ücreti ödüyorsanız, EA Hizmetinde bu tür değişiklikleri en az otuz (30) gün önceden yayınlayarak ücretlerdeki veya faturalandırmadaki her türlü değişiklikten EA sizi haberdar edecektir. Bu tür değişikliklerden zamanında haberdar olmak için EA Hizmetini denetlemekten kendiniz sorumlusunuzdur. Değişiklikler yayınlandıktan otuz (30) gün veya daha fazla EA Hizmetini kullanmaya devam etmeniz bu değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Yapılan herhangi bir değişiklik sizin için kabul edilemezse, istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz ancak EA, aboneliğinizin iptalinden önce gerçekleşmiş herhangi bir ücretlendirme için iade yapmayacaktır ve herhangi bir abonelik ücreti için belirli bir oranda paylaştırma yapmayacağız. EA Hizmetlerini kullanımınız, kullanım veya satış vergisine tabi tutuluyorsa, EA, abonelik ve diğer ücretlere ek olarak bu gibi vergiler için de sizi ücretlendirebilir. Daha fazla bilgi için support.ea.com adresini ziyaret edin.

A. Ödeme Seçenekleri.  Belirli EA Hizmetleri için mevcut ödeme yöntemlerini kullanarak ücretleri ödeyebilirsiniz ve seçtiğiniz her ödeme yöntemi için uygulanan hüküm ve şartları kabul edersiniz. Ödeme yöntemleri EA Hizmetine göre değişiklik gösterebilir. EA’ya kredi kartı veya diğer ödeme bilgilerini sağladığınızda, kredi kartının veya diğer ödeme yönteminin yetkili kullanıcısı olduğunuzu EA’ya beyan etmiş olursunuz. Bu Hizmet Koşullarını kabul ederek, EA’ya verdiğiniz geçerli bir kredi kartı numarasıyla ödeme yapmak suretiyle bir EA Hizmetine aboneliğinizin otomatik olarak yenilenmesi için EA’ya izin vermeyi kabul etmiş olursunuz. Aboneliğiniz, siz iptal etmediğiniz sürece, süresinin bitmesinden otuz (30) gün önce ve sonraki her dönemde, herhangi bir promosyon ve ücret indirimi hariç EA’nın o zamanki mevcut ücretinden daha fazla olmayacak şekilde otomatik olarak yenilenecektir. Fatura hesabınız için güncel, eksiksiz ve doğru bilgi sağlamalısınız. Fatura hesabınızı güncel, eksiksiz ve doğru tutmak için tüm bilgilerinizi gecikmeden güncellemelisiniz (fatura adresindeki, kredi kartı numarasındaki veya kredi kartı son kullanma tarihindeki bir değişiklik gibi) ve kredi kartınız iptal edildiyse (örneğin kayıp veya çalınma), gecikmeden EA’i bilgilendirmelisiniz. Bu tür bilgilerde değişiklikler, help.ea.com, support.popcap.com sayfasında (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support sayfasında (Star Wars™: The Old Republic için) Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek yapılabilir. Sözü geçen bilgilerden herhangi birini EA'ya sağlayamazsanız, aboneliğinizin süresinin bitiminden en az otuz (30) gün önce aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece EA'nın herhangi bir aboneliğinizi otomatik olarak yenileyerek sizi ücretlendirmeye devam etmesini kabul etmiş olursunuz. EA, tarafınızdan EA’ya sağlanmış kredi kartlarındaki güncel son kullanım tarihlerini elde etmek için üçüncü taraf kredi kartı güncelleme hizmetlerini kullanma hakkını saklı tutar. Kredi kartından başka bir ödeme yöntemini kullanan müşteriler ek bir ödeme işlemi ücretine tabi tutulabilirler ve aboneliklerini otomatik olarak yenileyemeyebilirler. Daha fazla bilgi almak için help.ea.com, support.popcap.com sayfasını (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support sayfasını (Star Wars™: The Old Republic için) ziyaret edin.

Hesap sahibi olarak, yürürlükteki vergiler dahil uygulanan her ücretlendirmeden ve tarafınızdan veya aileniz ya da arkadaşlarınız dahil Hesabınızı kullanan herhangi biri tarafından yapılan tüm satın almalardan sorumlusunuzdur.

B. Deneme Abonelikleri. Bazı EA Hizmetleri için, EA ücretsiz bir deneme aboneliği sunabilir. Ücretsiz bir deneme aboneliğini kabul ederseniz, aboneliğinizi deneme süresi bitmeden önce iptal etmediğiniz sürece, EA söz konusu EA Hizmeti için ücretsiz deneme aboneliğinizin süresi bittiğinde Hesabınızı faturalandırmaya başlayacaktır. Ücretsiz bir deneme aboneliği sunduğumuzda dahi, EA Hizmetlerini kullanırken tarafınıza uygulanabilen her türlü internet hizmet sağlayıcı, telefon, kablosuz ve diğer bağlantı ücretlerinden her zaman kendiniz sorumlusunuzdur. Deneme abonelikleri devredilemez.

C. Üçüncü Taraf Siteler ve Satıcılar Tarafından Uygulanan Ücretler. Başka web sitelerine bağlantılar sağlayabiliriz. Bu web sitelerinin bazıları EA’ya ödediğiniz herhangi bir abonelik veya diğer ücretler tarafından kapsanmayan ayrı ücretler uygulayabilir. Üçüncü taraflarla yaptığınız anlaşmalarla tarafınıza uygulanan her türlü ayrı ücretlendirme ve yükümlülüklerden kendiniz sorumlusunuzdur.

9. EA Hizmetlerinin Sonlandırılması

EA, herhangi bir anda, ilgili EA Hizmetine katıldığınız tarihte belirlenmiş süre zarfında size bildirimde bulunarak veya bildirim için süre zarfı belirlenmemişse, bu durumda bildirim e-posta ile size duyurulduktan sonraki veya ilgili ürün ya da EA Hizmeti üzerinde veyahttp://www.ea.com/2/service-updates adresinde yayınlandıktan sonraki (EA'nın kendi takdirindedir) otuz (30) gün içinde herhangi bir çevrimiçi veya mobil ürüne ve/veya EA Hizmetine (ve/veya bunların herhangi bir bölümüne) erişimi sonlandırabilir.

Ayrıca, EA, tamamıyla kendi takdiriyle, EA Hizmetlerini kullanımınızın EA Hizmetlerini başkaları ve/veya küçükler için daha az güvenli kıldığını EA Hizmetlerinin, İçeriğin, Yetkilerin veya EA Fikri Mülkiyetinin yasadışı veya uygun olmayan şekilde kullanıldığını addederse, EA bu Hizmet Koşullarının ihlalinden dolayı EA Hizmetlerine erişimi sonlandırabilir. Sonlandırma sonucunda kullanıcı adınızı ve karakterinizi kaybedebilirsiniz. Birden (1) fazla Hesabınız varsa, EA tüm Hesaplarınızı ve ilgili tüm Yetkilerinizi sonlandırabilir. Bu Hizmet Koşullarını veya eriştiğiniz EA Hizmetleriyle alakalı başka herhangi bir anlaşmayı ihlale cevaben, EA ihtar verebilir, Hesabınızı askıya alabilir, bir Hesaptaki ve/veya cihaz seviyesindeki Yetkileri seçerek kaldırabilir, geri alabilir ve/veya haczedebilir, oluşturmuş olduğunuz herhangi bir Hesabı veya bütün Hesapları derhal sonlandırabilir ve/veya cihazınızın ve/veya makinenizin tüm EA hizmetlerine ya da belli EA Hizmetlerine erişimini geçici olarak veya temelli yasaklayabilir. Bu tür bir durumda, Hesabınızı sonlandırmak veya askıya almak için hareket geçmeden, cihazınızın bütün veya belli EA Hizmetlerinden geçici olarak veya temelli yasaklamadan veya Hesabınızla alakalı Yetkileri seçerek kaldırmadan, geri almadan veya haczetmeden önce, EA'in size bildirimde bulunması gerekmediğini kabullenirsiniz. EA, Hesabınızı sonlandırırsa, EA’in kesin izni olmadan tekrardan bir EA Hizmetine katılamazsınız. EA, herhangi bir birey için Hesapları saklama ve EA Hizmetlerini sağlamayı reddetme hakkını saklı tutar. EA tarafından Hesapları sonlandırılmış şahısların sizin Hesabınızı kullanmalarına izin vermemelisiniz.

Hesabınız veya Hesabınıza bağlı bir EA Hizmeti için belirli bir aboneliğiniz sonlandırılırsa, askıya alınırsa ve/veya Hesabınızdan herhangi bir Yetki seçilerek kaldırılırsa, geri alınırsa veya haczedilirse ve/veya cihazınızın belli veya tüm EA Hizmetlerine erişimi geçici olarak veya temelli yasaklanırsa, hiçbir para iadesi yapılmaz, hiçbir Yetki size ait kabul edilmez veya paraya ya da diğer geri ödeme şekillerine dönüştürülmez ve bundan böyle Hesabınıza veya Hesabınıza bağlı Yetkilere veya belirli EA Hizmetine erişiminiz kalmaz. Hesabınıza veya cihazınıza karşı yanlışlıkla bir işlem uygulandığını düşünüyorsanız, lütfen help.ea.com, support.popcap.com sayfasından (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support sayfasından (Star Wars™: The Old Republic için) Müşteri Desteği ile irtibata geçin.

10. Hesabınızın İptali

Hesabınızı veya bir EA Hizmetindeki belli bir aboneliği istediğiniz zaman iptal etme hakkınız vardır. Bu Hizmet Koşullarındaki hükümleri kabul etmiyorsanız, tek çözüm olarak yapmanız gereken EA Hizmetlerini kullanmamak ve Hesabınızı veya ilgili aboneliklerinizi iptal etmektir. (1) Bu Hizmet Koşullarının herhangi bir hükmü veya bu Hizmet Koşullarının EA tarafından uygulanması veya icrası, (2) EA Hizmetlerinde bulunan İçerik ve Yetkiler veya EA Hizmetleri tarafından sağlanan İçerik veya Yetkilerdeki herhangi değişiklik, (3) EA Hizmetlerine ve/veya herhangi bir İçeriğe veya Yetkilere erişim ve/veya kullanım imkanınız veya (4) EA Hizmetleri ve/veya herhangi bir İçeriğin veya Yetkilerin ücretlerinin, ek ücretlerinin, uygulanan vergilerinin, faturalandırma yöntemlerinin miktarı veya çeşitleri veya ücretler, uygulanan vergiler, ek ücretler veya faturalandırma yöntemlerindeki herhangi bir değişiklik ile alakalı veya bu sayılanlardan doğan herhangi bir ihtilaf dahil, EA ile herhangi bir ihtilaf durumunda Hesabınızın veya belli bir aboneliğinizin iptalinin tek hakkınız ve çözüm yolu olduğunu anlar ve kabul edersiniz.

Hesabınızı iptal etmek için help.ea.com, support.popcap.com sayfasında (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support sayfasında (Star Wars™: The Old Republic için) EA'nın Müşteri Hizmetleri Departmanı ile irtibata geçin. EA, Hesabınızı veya bir EA Hizmeti aboneliğinizi iptal etmenizden önce uygulanan ücretleri, ek ücretleri ve maliyetleri tahsil etme hakkını saklı tutar. İptal işleminizden önceki üçüncü taraf satıcılara veya içerik sağlayıcılara olan tüm borç miktarlarından da kendiniz sorumlusunuzdur. Yeni bir Hesap açmadan önce, herhangi bir geciktirilmiş veya ödenmemiş ücret ödenmeli ve EA Hizmetleri ile çözümlenmemiş diğer konular çözümlenmelidir.

11. Davranış Kuralları

EA, yalnızca kendi takdiriyle aşağıdaki eylemleri yaptığınızı belirlerse, bu Hizmet Koşullarını ihlal etmiş olabilirsiniz:

- Yasadışı olan İçerik gönderme, iletme, tanıtma veya dağıtma.
- Sürekli istenmeyen mesajlar gönderme, ırk, cinsel tercih, din, köken vb. ile alakalı şahsi saldırılar yapma veya ifadeler kullanma gibi başka oyunculara istenmeyen şeyler yapma, taciz etme, tehdit etme, mahcup etme veya istenmeyen mesaj yağdırma.
- Kişisel mahremiyeti veya şahsi hakları ihlal eden, çiğneyen, zararlı, kötü niyetli, nefret dolu, ırki, etnik, dini veya başka türlü rahatsız edici, edebe aykırı, tehdit edici, korkutucu, kaba, cinsel yönden açık saçık, karalayıcı, kanunu ihlal eden veya makul sıradan birisinin görüşüne göre yakışıksız ve/veya nahoş davranışı teşvik eden herhangi bir faaliyet, grup, ekip organize etme, oluşturma veya bunlara katılma. Nefret söylemine müsamaha gösterilmez.
- Küfürlü, nahoş veya küçük düşürücü kullanıcı adları ve/veya karakterleri kullanma.
- Sohbet bölümlerinde, oyun bölümlerinde, forumlarda veya EA Hizmetlerinin başka herhangi bir bölümünde veya kısmında işleyişi aksatan davranışlarda bulunma. Sayılanlarla sınırlı olmamak kaydıyla, işleyişi aksatan davranışlar, oyunun normal akışını veya bir EA Hizmetiyle diyaloğu bozan hareketlerdir. Ticari yayınlar, talepler ve reklamlar da işleyişi aksatan davranışlar arasında sayılır.
- Sohbet odalarında kaba dil kullanarak, taciz edici davranarak, durmadan giriş tuşuna basarak veya ekranın okunamayacak kadar hızlı ilerlemesine neden olacak büyük resimler girerek, başkalarını rahatsız etmek amacıyla aşırı bağırarak [her şeyi büyük harflerle yazarak], "spam" veya “flood” yaparak[aynı metni tekrar tekrar yayınlayarak] sohbet akışını bozma.
- Başka birisini taklit etme (ünlü kişiler dahil), yalandan EA temsilcisi veya EA çalışanı olduğunu belirtme, EA veya herhangi bir EA ortağını veya iştirakini temsil etiğini belirterek kullanıcıları yanlış yönlendirmeye yeltenme.
- Parola, hesap bilgileri veya EA Hizmetleri üzerindeki herhangi birisinden başka özel bilgiler almaya yeltenme.
- Size ait olmayan veya bedava dağıtma izniniz olmayan herhangi bir yazılımı veya İçeriği karşıya yükleme.
- Kullanmakta olduğunuz belli bir EA Hizmetiyle ile ilgili herhangi bir ek Davranış kurallarını ihlal etme.
- Bilgisayar korsanlığı, şifre kırma, kimlik hırsızlığı (phishing) ile alakalı, açıkları ya da hileleri istismar etme ve/veya sahte yazılım ve/veya sanal para/öğe dağıtımı ile ilgili herhangi bir faaliyeti tanıtma, teşvik etme veya bu faaliyetlere katılım
- EA Hizmetlerinin işleyişini aksatabilecek, müdahil olabilecek veya zarar verebilecek bir bilgisayar programı, bir virüs, solucan, casus yazılım, saatli bomba, bozuk veri içeren dosyaları karşıya yükleme.
- Kişisel iletişim haricinde, reklam veya tanıtım mesajları, zincir mektuplar, saadet zincirleri veya başka ticari faaliyet dahil, başka herhangi bir maksatla mesajlar gönderme.
- Oyun içi desteği veya şikayet düğmelerini uygunsuz kullanma veya EA personeline yalandan bildirim yapma.
- İzin verilmeyen "otomatik" yazılım programları, "makro" yazılım programları veya başka "hile" yazılım programı veya uygulamaları kullanma veya dağıtma.
- Oyunu kıran/değiştiren/hile yapan yazılımlar veya araçlar kullanma.
- EA'nın size değiştirmek için özel olarak izin vermediği herhangi bir dosyayı veya EA Hizmetinin başka herhangi bir kısmını değiştirme veya değiştirmeye yeltenme.
- Bir EA Hizmetini kullanarak herhangi birisinin gerçek dünyadaki şahsi bilgilerini gönderme veya yayınlama.
- Bir EA Hizmetinin sunucularına giren veya çıkan herhangi bir iletime müdahale etmeye, bunu kırmaya veya çözmeye yeltenme.
- Açıkları ve/veya hileleri kullanma ve yayınlama.
- Electronic Arts tarafından izin verilmeyen veya denetlenmeyen herhangi bir hizmet üzerinden veya aracılığıyla EA Yazılımını kullanmaya yeltenme. Bu şekildeki herhangi bir kullanım sizin mesuliyetinizdedir ve ek veya farklı koşullara tabi tutulabilirsiniz. Electronic Arts tarafından denetlenmeyen herhangi bir hizmet üzerinde veya aracılığıyla EA Yazılımını kullanımınızdan dolayı EA hiçbir sorumluluk üstlenmez.
- Başkalarının bir EA Hizmetiyle oynamaktan keyif alabilmesini önleme veya bütün kullanıcıların zevkle oyun oynamaları için bir EA hizmeti sunmanın maliyetini maddi olarak artıran veya önleyen eylemler gerçekleştirme.
- EA tarafından açıkça izin verilmedikçe, EA Hizmetlerine, İçeriğine veya Yetkilerine herhangi bir erişiminizi veya Hesabınızı, açık artırma web sitelerini kullanma dahil olmak üzere, satma, alma, ticaretini yapma veya başka türlü devretme.
- Telif hakkı ihlali, ticari marka ihlali, karalama, mahremiyetin ihlali, kimlik çalma, bilgisayar korsanlığı, takip etme, dolandırıcılık veya sahte yazılım dağıtma dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir adli yargı alanının kanunlarını ihlal eden herhangi bir faaliyet yürütemezsiniz.
- Oyun içinde veya forumlarda istenmeyen reklamlar, promosyon materyalleri veya başka türlü talepler gönderme veya iletme.
- Oyundaki yazılım açıklarını, belgeye dökülmemiş özellikleri, tasarım hatalarını veya sorunlarını kötüye kullanma veya istismar etme.
- “Rol üstlenme" (role-playing), bu veya başka herhangi bir politikayı ihlal etmek için bir bahane değildir.

Belirli EA Hizmetleri, bu hizmetlerdeki davranışlarınızı ilgilendiren ek kurallar da yayınlayabilir.

EA Hizmetlerini kullanırken, etkinliklerinizi ilgilendiren federal, ulusal ve yerel yasalara, yönetmeliklere ve kurallara da ayrıca uymanız gerekir. Hesabınız, yasal olmayan bir etkinliğin gerçekleştirilmesi veya bu Hizmet Koşullarının ihlal edilmesi için kullanıldıysa, EA, Hesabınızın sonlandırılma ve herhangi bir veya tüm EA Hizmetlerini kullanmanızı engelleme hakkını saklı tutar.

Aksi belirtilmedikçe, iletişimler dahil EA Hizmetleri üzerindeki herhangi bir çevrimiçi faaliyeti EA'nın izlemesi veya kayıt etmesi gerekmez veya beklenmez. Bununla birlikte, EA, EA Hizmetleri üzerindeki herhangi bir çevrimiçi faaliyeti izleme ve/veya kaydetme hakkını saklı tutar ve faaliyetlerinizin izlenmesi ve kaydedilmesi için EA’ya açıkça onayınızı verirsiniz. EA, tamamen kendi takdiriyle, herhangi bir EA Hizmetinden herhangi bir içeriği kaldırma hakkını saklı tutar.   Bu Anlaşmayı sizin veya herhangi bir üçüncü tarafın ihlalinden dolayı EA hiçbir yükümlülük üstlenmez.

Herhangi bir Davranış Kuralını ihlal eden başka bir kullanıcıya rastlarsanız, lütfen, ilgili EA Hizmetindeki "Yardım" veya "İstismarı Bildir" özelliklerini kullanarak bu faaliyeti EA'ye bildirin veya mümkünse, Müşteri Desteğiyle iletişime geçin: help.ea.com, support.popcap.com (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic için).

12. EA Tarafından Denetlenmeyen Hizmetler

Bazı ürünler size, EA tarafından denetlenmeyen bir hizmet üzerinde veya aracılığıyla EA Yazılımını kullanma seçeneğini verebilir. Örneğin, sahipliğini veya denetimini EA’in yapmadığı sunucularda EA Yazılımını çevrimiçi oynama seçeneği verilmiş olabilir. Böyle bir hizmet üzerinde veya söz konusu hizmet aracılığıyla EA Yazılımını kullanımınızla ilgili olarak EA hiçbir sorumluluk üstlenmez ve ayrıca söz konusu hizmetlerin sunumu, yönetimi veya işletilmesi üzerinde hiçbir denetimi yoktur. EA tarafından denetlenmeyen hizmetlerin bu şekilde her türlü kullanımının sorumluluğu size aittir ve söz konusu hizmeti yürüten üçüncü taraf aracılığıyla ek veya farklı koşul ve kısıtlamalara tabi tutulabilirsiniz.

13. Yazılımlar, Yardımcı Uygulamalar ve Araçlar

EA Hizmetleri, EA'den veya lisans verenlerinden bilgisayarınıza, eğlence sisteminize veya cihazınıza yazılımlar, yazılım güncellemeleri veya yamaları ya da başka yardımcı uygulamalar ve araçlar indirmenizi gerektirebilir veya bunları indirmenize olanak sağlayabilir ("EA Yazılımı"). EA, EA Yazılımının size sunulduğu anda yalnızca EA tarafından belirtilen amaçla size EA Yazılımını kullanmanız için münhasır olmayan, sınırlı lisans verir. EA Yazılımıyla birlikte Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi veya Son Kullanıcı Erişim ve Lisans Sözleşmesi verilirse, EA Yazılımını kullanımınız o lisans sözleşmesinin koşullarına tabidir.   EA Yazılımını kullanmak veya EA Yazılımına erişmek için alt lisans veremezsiniz veya başkalarından ücret alamazsınız. EA Yazılımını tercüme edemez, tersine mühendislikten geçiremez, tersine derleyemez veya geri derleyemez ya da EA Yazılımından türev çalışmalar yapamazsınız. EA Yazılımını değiştiremez veya EA tarafından açık biçimde izin verilmeyen herhangi bir şekilde kullanamazsınız. EA'nın çeşitli teknolojileri hizmete almasının bütün platformlar çapında tutarlı olmayabileceğini ve EA Yazılımının ve ilgili EA Hizmetlerinin performansının bilgisayarınıza ve başka ekipmanınıza bağlı olarak farklılık gösterebileceğini anlarsınız.

Arada sırada, Electronic Arts, EA Yazılımı için size güncellemeler veya değişiklikler sunabilir. Belli güncellemelerin ve değişikliklerin EA Yazılımını ve EA Hizmetlerini kullanmaya devam etmek için gerekli olabileceğini kabul edersiniz.

14. İhracat Kontrol Kanunları

EA Yazılımı, Amerika Birleşik Devletleri ihracat kontrollerine ve diğer hukuki bölgelerin ihracat kontrollerine tabi olabilir. EA'den EA Yazılımı indirerek, Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği veya başka herhangi bir hukuki bölgenin mal ambargosu uyguladığı herhangi bir şahsa veya yere EA Yazılımı ihraç etmediğinizi veya ambargo uygulanan herhangi bir ülkede bulunmadığınızı taahhüt edersiniz.

Amerika Birleşik Devletleri ve ilgili başka ihracat kontrol kanunlarına uymayı ve gerekli devlet iznini ilk önce almaksızın ve sonra da uymaksızın, bu tür ihracat kontrol kanunları çerçevesinde kısıtlamalara tabi herhangi bir İçeriği veya EA yazılımını, bu tür kanunlarca men edilmiş bir ulusal bölgeye elektronik olarak veya başka türlü iletmemeyi kabul edersiniz. Ayrıca, önceden yazılı devlet izni olmadan, belli kriptolama yazılımı dahil olmak üzere ancak bununla sınırlı olmayan her türlü veriyi veya yazılımı EA Hizmetlerine yüklememeyi kabul edersiniz. Bu Bölümdeki güvenceler ve taahhütler bu Sözleşmenin bitişinden itibaren de geçerli olmaya devam edecektir.

15. EA Hizmetleri Güncellemeleri

ÖNEMLİ: EA, OYUN OYNAMAYI VE EA HİZMETLERİNİN KULLANIMINI DENGELEMEK İÇİN BELİRLİ PARAMETRELERİ SIFIRLAMAYI VEYA GÜNCELLEMEYİ GEREKLİ GÖREBİLİR. BU GÜNCELLEMELER VEYA "SIFIRLAMALAR", İLGİLİ OYUN DÜNYASINDA SİZİN İÇİN AKSİLİKLERE SEBEP OLABİLİR VEYA KONTROLÜNÜZ ALTINDAKİ KARAKTERLERİ, GRUPLARI VEYA DİĞER YETKİLERİ ETKİLEYEBİLİR. EA, BU GÜNCELLEMELERİ YAPMA HAKKINI SAKLI TUTAR VE BU DEĞİŞİKLİKLERDEN DOLAYI SİZE KARŞI YÜKÜMLÜ DEĞİLDİR.

16. Garanti ve Sorumluluk Sınırlamaları

EA HİZMETLERİNİ, EA YAZILIMINI VE İNTERNETİ KULLANMA RİSKİNİN YALNIZCA KENDİNİZE AİT OLDUĞUNU, İLGİLİ KANUNCA İZİN VERİLEN MAKSİMUM KAPSAMDA AÇIKÇA KABUL EDERSİNİZ. EA HİZMETLERİ, EA YAZILIMI, EA ÜRÜNLERİ VE ÜÇÜNCÜ TARAF SERVİSLER VE ÜRÜNLER, GARANTİLERİN HARİÇ TUTULMASI YASAL YÖNDEN MÜMKÜN OLMADIKÇA, İSTER AÇIK İSTER ÖRTÜLÜ HERHANGİ BİR TÜRDE GARANTİ OLMADAN KULLANIMINIZ İÇİN "OLDUĞU GİBİ" VE "HAZIRDAKİ HALİYLE" SUNULUR. EA YAZILIMI VEYA EA HİZMETLERİNİN KALİTESİ, İŞLEVSELLİĞİ, KULLANILABİLİRLİĞİ VEYA PERFORMANSI HAKKINDA HİÇBİR GARANTİ VERİLMEZ. EA, HERHANGİ BİR İÇERİĞİN, YETKİNİN, MALIN VEYA HİZMETİN ALINAMAMASI VEYA KULLANILAMAMASIYLA İLGİLİ YÜKÜMLÜLÜK ÜSTLENMEZ. EA, EA HİZMETLERİNİ TİCARETEN MAKUL BİR TEMELDE SUNAR VE EA HİZMETLERİNE İSTEDİĞİNİZ ZAMAN YA DA İSTEDİĞİNİZ YERDE ERİŞEBİLECEĞİNİZİ YA DA KULLANABİLECEĞİNİZİ VEYA EA ŞİRKETİNİN HERHANGİ BİR COĞRAFİ BÖLGEDE EA HİZMETLERİ İÇİN YETERLİ KAPASİTEYE SAHİP OLACAĞINI GARANTİ ETMEZ.

İLGİLİ KANUNCA İZİN VERİLEN KAPSAMA KADAR, EA VEYA LİSANS VERENLERİ İLE ARANIZDAKİ EA HİZMETLERİ VE/VEYA EA ÜRÜNLERİNDEN DOĞAN VEYA ONLARLA ALAKALI HERHANGİ BİR İHTİLAFIN YEGANE VE TEK ÇÖZÜM YOLUNUN EA HİZMETLERİNİ KULLANMAYI DURDURMAK VE HESABINIZI İPTAL ETMEK OLDUĞUNU ANLAR VE KABUL EDERSİNİZ. EA ŞİRKETİNİN, LİSANS VERENLERİNİN, LİSANS SAHİPLERİNİN VE İŞTİRAKLERİNİN EA HİZMETLERİ VEYA EA YAZILIMINA DAİR İCRA, İLETİŞİM VEYA İÇERİKLE İLGİLİ, ONLARIN VEYA BAŞKA HERHANGİ BİR ŞAHSIN HERHANGİ BİR EYLEMİNDEN VEYA YETERSİZLİĞİNDEN YÜKÜMLÜ OLMADIĞINI ANLAR VE KABUL EDERSİNİZ. EA ŞİRKETİNİN VEYA LİSANS VERENLERİNİN, LİSANS SAHİPLERİNİN, İŞTİRAKLERİNİN, ÇALIŞANLARININ, YETKİLİLERİN VEYA YÖNETİCİLERİNİN (TOPLUCA "EA İŞTİRAKLERİ") SİZE OLAN YÜKÜMLÜLÜĞÜ, EA HİZMETLERİ İÇİN EA ŞİRKETİNE YAPTIĞINIZ ÖDEME MİKTARINI KESİNLİKLE GEÇEMEZ. EA, LİSANS VERENLERİ, EA İŞTİRAKLERİ, EA HİZMETLERİNİ, EA YAZILIMINI, İNTERNETİ KULLANIMINIZDAN DOĞAN ARIZİ YA DA NETİCE İTİBARİYLE ORTAYA ÇIKAN ZARARLARDAN VEYA EA HİZMETLERİNİ VEYA HESAPLARINI KULLANIMINIZLA HERHANGİ BİR ŞEKİLDE İLGİSİ OLAN HERHANGİ BİR TALEPTEN DOLAYI KESİNLİKLE YÜKÜMLÜ DEĞİLDİR. EA'İN KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ KORUMAK İÇİN TİCARİ OLARAK MAKUL OLAN TÜM YÖNTEMLERİ KULLANMASINA RAĞMEN, EA VE LİSANS VERENLERİ, HERHANGİ BİR EA HİZMETİNİ, İÇERİĞİNİ EA YAZILIMINI BİLGİSAYARINIZ VE/VEYA CİHAZINIZLA KULLANMA SONUCUNDA, İSTER DOĞRUDAN İSTER DOLAYLI OLSUN, ARIZİ, ÖZEL VEYA NETİCE OLARAK ORTAYA ÇIKAN VEYA BAŞKA TÜRLÜ MEYDANA GELEN SİZİ VEYA HERHANGİ BİR ÜÇÜNCÜ TARAFI BULAN HERHANGİ BİR KAYIPTAN VEYA ZARARDAN, YAZILIMINIZA VEYA DONANIMINIZA GELEN ZARARDAN, VERİ KAYBINDAN DOLAYI HİÇBİR YÜKÜMLÜLÜK ÜSTLENMEZ.

BAZI EYALETLERİN VEYA HUKUKİ BÖLGELERİN DOLAYLI VEYA TESADÜFİ ZARARLARA KARŞI YÜKÜMLÜLÜĞÜ SINIRLANDIRMAYA VEYA HARİÇ TUTMAYA İZİN VERMEMESİ YÜZÜNDEN, EA'NIN, EA'NIN LİSANS VERENLERİNİN VE EA İŞTİRAKLERİNİN YÜKÜMLÜLÜĞÜ KANUNCA İZİN VERİLEN TAM KAPSAMLA SINIRLIDIR. EA, EA ARACILIĞIYLA SUNULAN, ÜÇÜNCÜ TARAFLARA AİT HERHANGİ BİR ÜRÜN VEYA HİZMET İÇİN ONAY, GARANTİ VEYA GÜVENCE VERMEZ VE ÜRÜN VEYA HİZMETLERİN ÜÇÜNCÜ TARAF SAĞLAYICILARI İLE SİZİN ARANIZDAKİ HERHANGİ BİR İŞLEMİ İZLEMEKTEN DOLAYI HERHANGİ BİR BİÇİMDE SORUMLU DEĞİLDİR VEYA TARAF DEĞİLDİR.

17. Tazminat

EA'nın ve/veya lisans verenlerinin talebi üzerine, EA Hizmetleri üzerinde veya aracılığıyla herhangi bir İçeriğin dağıtımıyla bağlantılı olarak veya bu dağıtımdan sorumlu olduğunuz bu Hizmet Koşullarının ihlalinden doğan veya ihlalle alakalı bütün yükümlülüklerden, taleplerden ve, avukatlık ücretleri dahil, hizmetlerden dolayı EA'yı, lisans verenlerini, EA İştiraklerini, yüklenicilerini, satıcılarını ve içerik sağlayıcılarını savunmayı, tazmin etmeyi ve sorumlu tutmamayı kabul edersiniz. Yukarıda bahsedilen genel hususları sınırlamaksızın, Hesabınızı kullanması için izin verdiğiniz herhangi birinin Hesabınızı yasadışı veya uygunsuz kullanması dahil, Hesabınızın herhangi bir biçimde uygunsuz veya yasadışı kullanımından EA'in ve lisans verenlerinin zarar görmesini engellemeyi, tazmin etmeyi ve savunmayı kabul edersiniz. Eklediğiniz herhangi bir İçerik dahil, EA Hizmetleri üzerindeki tüm iletişiminizden ve faaliyetinizden ve EA Hizmetlerini kullanımınızdan şahsen kendinizin sorumlu olacağını ve eklediğiniz herhangi bir İçerik dahil, EA Hizmetleri üzerindeki hareketinizden doğan herhangi bir yükümlülük veya zarardan dolayı EA'yı, EA'nın lisans verenlerini ve EA İştiraklerini tazmin edeceğinizi ve EA'nın, EA'nın lisans verenlerinin ve EA İştiraklerinin zarar görmesini önleyeceğinizi kabul edersiniz.

Sizin tazmin etmenize tabi başka türlü herhangi bir meselenin münhasır savunması ve kontrolünü masrafları kendilerine ait olacak şekilde üstlenme hakkını EA ve lisans verenleri saklı tutar. Bu durumda, bu mesele için EA'ye ve/veya lisans verenlerine başkaca tazminat verme yükümlülüğünüz bulunmaz. Bu Bölüm bu Hizmet Koşullarının bitişinden sonra geçerli olmaya devam edecektir.

18. Üçüncü Taraf Sitelere Bağlantılar

EA Hizmetleri, reklamcılar ve diğer içerik sağlayıcıları dahil üçüncü taraflarca işletilen web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu siteler veri toplayabilir veya sizden kişisel bilgiler talep edebilir. EA, bu tür web sitelerini kontrol etmez ve içeriklerinden, gizlilik politikalarından, bu siteler tarafından her türlü bilginin toplanmasından, kullanımından veya ifşasından sorumlu değildir.

19. Genel Koşullar

A. Çözümler. Bu Hizmet Koşullarının, Bu Hizmet Koşullarındaki taraflar haricinde hiç kimseye herhangi bir hak veya çözüm sunma amacında olmadığını ve sunmadığını kabul edersiniz. Sayılan politikaların EA tarafından icrası dahil, bu Hizmet Koşullarının, EA Gizlilik Politikasının ve bu Hizmet Koşullarınca kapsanan Ek Koşulların herhangi şahsa herhangi bir hak veya çözüm sunma amacında olmadığını ve sunmadığını anlar ve kabul edersiniz.

B. Bölünebilirlik. Bu Hizmet Koşullarının herhangi bir bölümü geçersiz veya uygulanamaz addedilirse, bu bölüm EA şirketinin asıl niyetlerini olabildiğince yansıtacak biçimde ilgili kanunla tutarlı şekilde yorumlanacak ve kalan bölümler tümüyle yürürlükte ve geçerli olacaktır.

C. Feragat. Bu Hizmet Koşullarının herhangi bir hakkını veya hükmünü uygulamakta veya icra etmekte EA şirketinin yetersiz kalması bu hakkın veya hükmün feragatine sebep olmaz. Bu Hizmet Koşullarının herhangi bir hükmünden herhangi bir biçimde feragat edilmesi, yalnızca EA tarafından imzalı bir yazı verilmişse, geçerli olacaktır.

D. Geçerli Kanunlar. Avrupa Birliği üyesi bir devlette ikamet ediyorsanız: (i) bu Hizmet Koşulları ve Hesabınız/Hesaplarınız, yasalar arasındaki çatışmalar hakkındaki kurallar hariç İngiltere kanunlarına tabidir; (ii) EA ile veya Hesabınız/Hesaplarınız veya EA Hizmetlerini kullanımınızla herhangi bir şekilde ilgili herhangi bir talep veya ihtilafla ilgili yegane kanuni yetkinin İngiltere Mahkemelerine ait olduğunu açık biçimde kabul edersiniz ve EA veya iştirakleri, çalışanları, yüklenicileri, yetkilileri, yöneticileri, satıcıları ve içerik sağlayıcılarıyla ilgili herhangi bir talep dahil böylesi herhangi bir ihtilafla ilgili olarak kişisel yargılama için İngiltere mahkemelerine başvuracağınızı ayrıca kabul eder ve buna açıkça rıza gösterirsiniz. Kore Cumhuriyeti'nde ikamet ediyorsanız: (i) bu Hizmet Koşulları, yasalar arasındaki çatışmalar hakkındaki kurallar hariç Kore Cumhuriyeti kanunlarına tabidir; (ii) Satış Koşulları ile ilgili herhangi bir talep veya ihtilafla ilgili yegane kanuni yetkinin Kore Cumhuriyeti Mahkemelerine ait olduğunu açık biçimde kabul edersiniz ve böylesi herhangi bir ihtilafla ilgili olarak kişisel yargılama için bu mahkemelere başvuracağınıza açıkça rıza gösterirsiniz. Başka bir yerde ikamet ediyorsanız: (i) Bu Hizmet Koşulları ve Hesabınız/Hesaplarınız, yasalar arasındaki çatışmalar hakkındaki kurallar hariç, California Eyaleti kanunlarına tabidir; (ii) aşağıda 20. Bölüme uygun olarak izin verilen kapsama kadar, EA ile herhangi bir anlaşmazlık ve EA ile alakalı herhangi bir talep ile ilgili olarak, Hesabınız (Hesaplarınız) veya EA Hizmetlerini kullanımınızla herhangi bir şekilde ilgili veya bundan doğan herhangi bir talep veya ihtilafla ilgili münhasır yargılama yetkisinin Kuzey California Bölgesi, ABD Bölge Mahkemesi dahilindeki federal ve eyalet mahkemelerine ait olduğunu açık biçimde kabul edersiniz ve EA veya EA İştirakleri, bağlı kuruluşları, yüklenicileri, satıcıları ve içerik sağlayıcılarıyla ilgili herhangi bir talep dahil, aşağıda 20. Bölümde engellenmemiş böylesi herhangi bir ihtilafla ilgili olarak kişisel yargılama için bu mahkemelere başvuracağınızı (aşağıda 20. Bölüme uygun olarak ilgili kapsama kadar) ayrıca kabul eder ve buna açıkça rıza gösterirsiniz. Yukarıda belirtildiği gibi, eylemleriniz diğer yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası kanunlara tabidir.

20. Zorunlu Tahkimle Anlaşmazlıkların Çözümü

Bu Bölümün amacı, aramızda anlaşmazlık vuku bulduğunda bu anlaşmazlıkların çözümü için düzenli bir yöntem sunmaktır. 20. Bölümün e fıkrasında ele alındığı gibi, anlaşmazlıklarımızı uzlaşmayla halledemiyorsak ve EA'nın uzlaşma için en son sizi teklif ettiği miktardan daha yüksek bir miktarı (teklif etmişse) tahkimde kazanırsanız, EA, tahkimde karar verilenin tazminatın üzerine 5000 Amerikan dolarına kadar bir miktarı, tahkim tazminatının %150'si olarak size ödeyecektir.

LÜTFEN BURAYI DİKKATLE OKUYUN. HAKLARINIZI ETKİLER.

Çoğu müşteri sorununu, help.ea.com, support.popcap.com (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic için) sayfasında Origin Hesabınızla müşteri desteği ara yüzümüzde oturum açarak hızlı ve sizi memnun edecek bir şekilde çözebilirsiniz. EA’nın sorununuzu sizi memnun edecek biçimde çözümleyemediği (veya EA sizinle ilgili bir sorunu uzlaşma ile çözme girişiminde bulunduktan sonra sorunu çözemediği), pek de olası olmayan bir durumda, siz ve EA, aramızdaki herhangi ve her türlü anlaşmazlığın çözümünde aşağıdaki prosedüre bağlı olduğunuzu kabul edersiniz. Bu hükümler yasaların izin verdiği en geniş sınırlarda tüm tüketicilere uygulanır, ancak Quebec, Rusya, İsviçre ve Avrupa Birliği üyesi ülkelerde ve Kore Cumhuriyeti'nde yaşayanlar özellikle hariç tutulur. Bu Anlaşmayı kabul ederek, siz ve EA jüri tarafından yargılanma veya bir topluluk davasına katılma hakkınızdan açıkça feragat edersiniz. Bu sözleşme geniş kapsamda değerlendirilmek üzere tasarlanmıştır. Bu Bölüm, aramızdaki herhangi bir ve her türlü anlaşmazlığı (“Anlaşmazlıklar”), sınırlama olmaksızın aşağıdakiler dahil olmak üzere kapsar:

- Sözleşmeye, haksız fiile, kanuna, sahtekarlığa, yanlış tanıtmaya veya herhangi başka bir yasal kurama dayanan, aramızdaki ilişkinin herhangi bir yönü ile alakalı veya bu ilişkiden doğan iddia ve talepler;
- Bu Anlaşmadan veya herhangi bir önceki anlaşmadan (reklamla ilgili iddialar dahil ancak bununla sınırlı olmaksızın) doğan iddia ve talepler;
- Bir yetkili topluluk üyesi olmadığınız mevcut iddia topluluğu davasına konu olan iddia ve talepler ve
- Bu Anlaşmanın sona erdirilmesinden sonra doğabilecek iddia ve talepler.

Bu Bölümün kapsamadığı anlaşmazlıklar sadece aşağıda belirtildiği gibidir:

- Sizin herhangi bir fikri mülkiyet hakkınızın veya EA’nın (veya EA’nın herhangi bir lisans vereninin) herhangi bir fikri mülkiyet hakkının geçerliliği ile ilgili bir gereğin yerine getirilmesi veya korunmasına yönelik bir iddia ve talep
- Hırsızlık suçlamaları, gizlilik veya yetkisiz kulanım ile ilgili ya da bunlardan doğan bir iddia ve talep
- Ek olarak, bu Anlaşmadaki hiçbir şey her iki tarafın da adi tazminat mahkemesi davası açmasını engellemez.

"EA," "siz" ve "biz" atıfları, ilgili bağlı kuruluşlarımızı, iştiraklerimizi, temsilcilerimizi, çalışanlarımızı, ilgili seleflerimizi, haleflerimizi ve atadıklarımızı ve ayrıca tüm yetkili veya yetkisiz kullanıcıları ya da bizimle bu veya daha önceki anlaşmaların şartları altında hizmetlerden veya Yazılımdan faydalananları içerir. Bu tahkim hükmü, eyaletler arası bir ticari işlemi kanıtlar ve bu yüzden, Federal Tahkim Kanunu, bu hükmün yorumlanmasını ve icrasını düzenler. Bu tahkim hükmü, bu Hizmet Koşullarının sona ermesinden sonra geçerli olmaya devam eder.

a. Gayri Resmi Uzlaşmalar/Anlaşmazlık Bildirimi. Siz ve EA, tahkime gitmeden önce, ilkin en az 30 gün boyunca gayri resmi olarak herhangi bir Anlaşmazlığı müzakere etmeye çalışmayı kabul edersiniz. Bu gibi gayri resmi müzakereler, bir kişinin diğerinden yazılı bir bildirim alması üzerine başlar (“Anlaşmazlık Bildirimi”). Anlaşmazlık Bildirimi: (a) şikayetçi tarafın tam adını ve iletişim bilgisini içermelidir; (b) iddianın veya anlaşmazlığın mahiyetini ve kaynağını açıklamalıdır ve (c) gereksinimi karşılayacağı düşünülen özgün çözümü belirtmelidir ("Talep"). EA, kendi Anlaşmazlık Bildirimini fatura adresinize (bize bildirdiyseniz) veya bize bildirdiğiniz e-posta adresine gönderecektir. Anlaşmazlık Bildiriminizi: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065 adresine ve ATTENTION: Legal Department ibaresiyle göndereceksiniz.

b. Zorunlu Tahkim. Anlaşmazlık Bildiriminin alınmasından sonra 30 gün içinde siz ve EA bir Anlaşmazlığı çözemezseniz, siz veya EA’den herhangi bir taraf, Anlaşmazlığın nihai şekilde ve yalnızca zorunlu tahkim tarafından çözülmesini seçebilirsiniz. Bir tarafın tahkim seçimi diğer taraf için nihai ve bağlayıcı olabilir. BU HÜKÜMLE SİZİN VE EA'NIN MAHKEMEDE DAVA AÇMA VE JÜRİ TARAFINDAN YARGILANMA HAKKINIZDAN FERAGAT EDİYOR OLDUĞUNUZU ANLARSINIZ. Tahkim, Amerikan Tahkim Birliğinin (“AAA”) Ticari Tahkim Kuralları ve uygun olan durumlarda, AAA’in Tüketicilerle İlgili Anlaşmazlıklar (“AAA Tüketici Kuralları”) için Ek Prosedürleri çerçevesinde başlatılmalı ve yönetilmelidir. Bu kuralların her biri, Amerikan Tahkim Birliğinin www.adr.org adresindeki internet sitesinde bulunabilir. Tahkim ücretleriniz ve hakem bedeli payınız AAA Kuralları tarafından düzenlenir ve uygun olan durumlarda AAA Tüketici Kuralları tarafından sınırlandırılır. Hakem tarafından belirlenen bu tür masraflar aşırı olursa veya EA’in yukarıdaki Anlaşmazlık Bildirimi adresine tahkimi başlatmak için gerekli ücretleri ödeyemeyeceğinize dair bir bildirim gönderirseniz, EA derhal tüm tahkim ücretlerini ve masrafları ödeyecektir. Tahkim, telefon veya internet aracılığıyla belgelerin sunulmasıyla şahsen yürütülebilir. Hakem mercii, yazılı bir karar verir ve iki taraftan herhangi birisinin isteği üzerine bir gerekçe beyanında bulunabilir. Hakem, yürürlükteki kanunları izlemelidir ve hakem tazminata itiraz etmemiş olsa dahi, herhangi bir tazminata itiraz edilebilir. Siz ve EA, tahkimi zorunlu kılmak, tahkim kararı bekleyen davada kalmak veya hakem tarafından belirlenen tazminatı onaylamak, değiştirmek, feshetmek ya da karar belirlemek için mahkemede dava açabilirsiniz.

c. Kısıtlamalar. Siz ve EA, her türlü tahkimin bireysel olarak EA ile sizin aranızdaki Anlaşmazlıkla sınırlı olduğunu kabul edersiniz. Yasaların izin verdiği en geniş sınırlarla: (a) Hiçbir tahkim başka bir tahkim davasıyla birleştirilemez, (b) topluluk davası esaslı hiçbir Anlaşmazlık tahkime götürme veya topluluk davası prosedürlerinden yararlanma hakkı veya yetkisi yoktur ve (c) hiçbir Anlaşmazlık için genel kamu veya diğer kişiler adına vekillik sıfatı iddia etme hakkı veya yetkisi yoktur. SİZ VE EA, HERHANGİ BİR TOPLU DAVADA VEYA BİR KİŞİNİN TOPLULUK ADINA AÇTIĞI DAVADA DAVACI OLARAK DEĞİL, SADECE BİREYSEL SIFATLARINIZLA BİRBİRİNİZE KARŞI İDDİALAR ORTAYA KOYMAYI KABUL EDERSİNİZ. Ayrıca, hem siz hem EA birlikte farklı bir şekilde anlaşmadıkça, hakem birden fazla kişinin iddiasını birleştiremez ve başka şekilde herhangi bir tür vekil veya topluluk davasına başkanlık edemez. Bu özel hüküm uygulanamaz bulunursa, bu tahkim hükmünün tamamı geçersiz ve hükümsüz hale gelir.

d. Konum. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşıyorsanız, tahkim sizin için uygun olan herhangi makul bir yerde gerçekleşir. Birleşik Devletler’in dışında ikamet edenler için tahkim, Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinin San Mateo bölgesinde başlatılmalıdır ve siz ve EA, tahkimi zorunlu kılmak, tahkim kararı bekleyen davada kalmak veya hakemin belirlediği tazminatı onaylamak, değiştirmek, feshetmek ya da karar belirlemek için o mahkemenin şahsi yargısına razı olmayı kabul edersiniz.

e. Tazmin ve Avukat Ücretleri. Hakem, EA’ya karşı herhangi bir iddianızda esasa ilişkin lehinize karar verirse ve hakeme verilen nihai yazılı ibrazlardan önceki EA'nın son yazılı uzlaşma teklifinden daha yüksek bir para değerindeki bir tazminatı lehinize kararlaştırırsa, bu durumda EA:

- Tahkim tazminatınızın üzerinde ve üstünde 5000 $’a kadar, tahkim tazminatınızın %150’sini size ödeyecektir ve

- Avukatınıza ödeme yapacaktır, varsa avukatlık ücretleri miktarını ve sizin ve avukatınızın tahkimde iddianızın soruşturulması, hazırlığı ve takibi için makul bir şekilde tahakkuk ettirdiği her türlü masrafı (uzman görüşü ücretleri ve masrafları dahil) karşılayacaktır ("avukat primi").

Hakem, dava sürecinin herhangi bir anında ve hakemin esasa ilişkin hükmünden sonra on dört (14) gün içinde taraflardan herhangi birinin isteği üzerine, harçlar, masraflar, alternatif ödeme ve avukatlık ücretleriyle alakalı anlaşmazlıkları çözebilir ve kararlar alabilir.
Yukarıda bahsedilen avukatlık ücretleri ve masraflarına yürürlükteki yasalar altında haklı olan avukatlık ücretleri ve masrafları eklenir ancak siz avukatlık ücretlerinin veya masraflarının tazminatının aynısını tazmin edemezsiniz. EA, aramızdaki her türlü tahkimle bağlantılı avukatlık ücretleri ve masraflarının tazminatını arayabileceği her türlü haktan feragat eder.

f. Hakem Yetkisinin Sınırlandırılması. Hakem, sadece muafiyet isteyen tek tarafın lehine ve o tarafın bireysel iddiası tarafından teminatlı muafiyeti sağlamak için sadece gereken kapsama kadar tespit veya ihtiyati tedbir tazminatı verebilir.

g. Bu Hükümde Yapılacak Değişiklikler. Bu Sözleşmedeki herhangi bir aksi hükme rağmen, EA bu tahkim hükmünde gelecekte herhangi bir değişiklik (Bildirim adresi haricinde bir değişiklik) yaparsa, yukarıda belirtilen Anlaşmazlık Bildirimi adresine, değişiklikten sonra otuz (30) gün içinde bize yazılı bir bildirim göndererek böylesi herhangi bir değişikliğe itiraz edebileceğinizi kabul ederiz. Gelecekte yapılabilecek herhangi bir değişikliğe itiraz ederek, bizimle aranızdaki herhangi bir anlaşmazlıkta bu hükümler gereğince tahkime gideceğinizi kabul edersiniz. 

21. Tüm Anlaşma.

Hizmet Koşulları (EA Gizlilik Politikası ve bu belgede referans olarak kapsanan diğer Ek Koşullar dahil) ve belli bir oyun, faaliyet, yarışma veya çekilişlerle ilgili yayınlanan herhangi bir kural veya talimat EA Hizmetlerinin kullanımına dair haklarınız ve yükümlülüklerinizle ilgili olarak siz ve EA arasındaki tüm sözleşmeyi teşkil eder. Hizmet Koşulları ile bir EA Hizmeti üzerinde yayınlanmış herhangi bir kural veya talimat arasında herhangi bir ihtilaf olursa, EA ihtilafı kendi takdirine bağlı olarak çözer.

22. California'da Yaşayanlar için Uyarı 

California Medeni Kanunu § 1789.3 uyarınca, lütfen, (a) EA şirketinin 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065 adresinde bulunduğunu, (b) EA Hizmetleri için ücretlerin ve masrafların seçtiğiniz hizmetlere bağlı olarak farklılık gösterdiğini aklınızda tutun ve (c) EA Hizmetleriyle ilgili bir şikayetiniz varsa ve EA Hizmetlerinin kullanımı hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, EA Müşteri Destek web sayfalarını ziyaret edin: help.ea.com, support.popcap.com (PopCap ürünleri için) veya swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic için). Şikayetler için, yazılı olarak 400 "R" Street, Sacramento, CA 95814 adresinden veya telefonla (916) 445-1254 veya (800) 952-5210 hattından Müşteri İlişkileri Departmanına bağlı Müşteri Hizmetleri Bölümünün Şikayet Birimine başvurabilirsiniz.

Tarayıcınızda terms.ea.com adresini yer imlerine ekleyin ve EA Hizmet Koşullarında yapılan değişiklikler için siteyi düzenli olarak ziyaret edin.

23. Ek Koşullar

Belli EA Hizmetleri için Ek Şartlar ve Koşullar

Belli EA Hizmetleri, o EA hizmetine özgü şartları ve koşulları okuyup kabul etmenizi gerektirebilir.   O EA Hizmetini kullanma hakkınız, bu özel koşullara ve bu Hizmet Koşullarına tabidir. Özel koşullar ile bu koşullar arasında herhangi bir tutarsızlık varsa, bu tür herhangi bir tutarsızlığın nihai ve yegane hakemi EA'dır..

Beta Testleri

Kendi takdirine bağlı olarak, EA, piyasa çıkarmadan önce program hatalarını saptamak maksadıyla bir veya birden fazla oyunu, oyunların bölümünü veya çevrimiçi özellikleri incelemeniz ve değerlendirmeniz için sizinle temas kurabilir. Oyunu/oyunları veya site özelliğini/özelliklerini inceleyip değerlendirirken deneyimlerinizle ilgili olarak EA'ya (ve sadece EA'ya) bazı yorumlar ve öneriler sunmanız istenecektir. Bu işleme "Beta Testi" denir. Test etmenize izin verilmeden ("Test eden kişi") ÖNCE ve herhangi bir yazılım size verilmeden veya kullanımınıza sunulmadan ÖNCE, her özel Beta Testi için bir Ön Sürüm Yazılım Gizlilik Sözleşmesini ("Gizlilik Sözleşmesi") imzalayıp EA şirketine göndermeniz gereklidir. Test eden kişi olarak katılımınız, bu Gizlilik Sözleşmesine ve takip eden şartlara ve koşullara tabidir.

Beta Testiyle bağlantılı olarak, EA, bir oyunun piyasaya çıkış öncesi kopyasını, EA sitesindeki bir özelliğe erişimi size sunabilir. Size sağlanan ön sürüm kopyanın ve diğer materyallerin gizli veya EA şirketinin kendi mülkiyetinde olan bilgiler olduğunu anlar ve kabul edersiniz. Bir Beta Testine katılmanın şartı olarak (i) gizli veya özel mülkiyette olan bilgileri ve ön sürüm kopyayı kopyalamamayı veya çoğaltmamayı, (ii) ön sürüm kopyayı ve gizli ve özel mülkiyette olan bilgileri korumayı ve ön sürüm kopyanın ve gizli ve özel mülkiyette olan bilgilere izin verilmeyen erişimi, bilgilerin çoğaltılmasını ve/veya izin verilmeyen kullanımını önlemeyi ve (iii) Gizlilik Sözleşmesinin hüküm ve koşullarına tamamen uymayı kabul edersiniz.

Testi şahsen kendiniz yapacak ve ön sürüm materyallere erişimi başka herhangi bir kişiye sağlamayacaksınız. Yukarıdaki yükümlülükleri ihlal etmenin, EA şirketine telafi edilemez zarar vereceğini ve yükümlülükleri ihlali veya ihlal tehlikesini önlemek için EA şirketinin tek taraflı teminatsız ihtiyatı tedbir kararı (buna ilaveten diğer herhangi bir çözümle birlikte) alma hakkına sahip olduğunu kabul edersiniz. Beta oyunları gizli tutma yükümlülüğünüz, test etmekte olduğunuz oyunların her birini ve içeriği EA piyasaya dağıtana dek veya sizin kabahatiniz olmadan oyunlar ve içerik başka türlü biçimde kamuya ifşa edilmişse, devam edecektir.

Talep edildiğinde, size sunulan gizli veya özel mülkiyette bulunan bilgileri ve ön sürüm kopyasının tüm kopyalarını derhal EA'ya iade etmeyi kabul edersiniz.

Test eden kişi olarak, yalnızca oyunları değerlendirmek ve hataları tespit etmek amacıyla beta oyunları oynamak üzere davetlisinizdir. Bu kılavuzlardaki veya bu sitedeki hiçbir şey, burada bulduğunuz beta oyunlar veya içerikle ilgili olarak herhangi bir türde ayrıcalığı veya hakkı size verecek şekilde yorumlanamaz. Beta oyunlar, test etmek için "olduğu gibi" ve "mevcut haliyle" sunulur ve size karşı herhangi bir türde zımni veya açık taahhütte bulunmayız.

Bazı beta oyunları oynarken, hazine, tecrübe puanları, ekipmanlar veya değerli başka göstergeler ya da başka statü göstergeleri biriktirebilirsiniz. Bu veriler, test işlemi sırasında herhangi bir anda ve belirli bir oyun test aşamasını tamamlayınca sıfırlanabilir. Her halükarda, tüm oyuncu geçmişi ve verileri silinecek ve her oyuncu acemi statüsüne geri dönecektir.

Bir beta oyun oynamak için "Oyna" düğmesini seçerek: (i) Beta oyunlar oynamanın riskinin size ait olduğunu ve beta oyunların bilinen veya bilinmeyen program hataları barındırabileceğini bildiğinizi, (ii) oyun oynarken kazandığınız herhangi bir değer veya statü göstergesinin herhangi bir anda silinebileceğini, (iii) EA'nın herhangi bir süre zarfında ücret talep etmeden oynamak için bu oyunları sunma ya da daha baştan oyunları sunma yükümlülüğünün olmadığını, (iv) bu oyunların, Beta Testi süreci tamamlandıktan sonra veya gelecekte herhangi bir anda yalnızca abonelikle oynanabileceğini, (v) test safhasında oyunları kullanımınızın EA'nın Hizmet Koşullarına tabi olduğunu ve (vi) kapalı bir beta testi söz konusuysa, üstte belirtildiği gibi beta oyunlar hakkındaki tüm bilgileri gizli tutacağınızı ve bu tür bilgileri başka birisine ifşa etmeyeceğinizi kabul edersiniz.

Beta Testi hesapları, kati surette devredilemez.

Nintendo Network Hizmetleri Kullanıcı Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası
Nintendo Network Hizmetleri Kullanıcı Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası, tamamıyla geçerli olmaya devam eder ve Wii U konsolu üzerinden EA Hizmetlerine eriştiğinizde kullanımınızı düzenler. Nintendo Network Hizmetleri Kullanıcı Sözleşmesinin, EA Hizmet Koşulları ile çatıştığı kapsama kadar Nintendo Network Hizmetleri Kullanıcı Sözleşmesi geçerlidir. EA, yalnızca EA Hizmetlerinin içeriğinden ve faaliyetinden sorumludur.

Xbox Live® Kullanım Koşulları
Xbox Live® üzerinden EA Hizmetlerine erişirken, Xbox Live® Kullanım Koşulları bütünüyle geçerli olmaya ve davranışlarınızı düzenlemeye devam eder. Xbox Live® Kullanım Koşullarının EA Hizmet Koşullarıyla çatıştığı kapsama kadar, Xbox Live® Kullanım Koşulları geçerli olur. EA, yalnızca EA Hizmetlerinin içeriğinden ve faaliyetinden sorumludur. Xbox Live® aracılığıyla EA Hizmetlerine erişirken, Microsoft, hakkınızda ve Xbox Live® sistemini kullanımınız konusunda bilgiler toplayabilir ve bu bilgileri kullanabilir. Bu tür bilgilerin Microsoft tarafından kullanımı ve toplanması Xbox Live® Gizlilik Bildirimine tabidir (xbox.com adresinden veya 1-800-4MY-XBOX hattından bildirimi edinebilirsiniz). Xbox Live® ARACILIĞIYLA EA HİZMETLERİNE ERİŞEREK, Xbox Live® HİZMETİ ARACILIĞIYLA EA HİZMETLERİNE ERİŞİRKEN MARUZ KALABİLECEĞİNİZ HERHANGİ BİR TÜRDEKİ HERHANGİ BİR ZARAR İÇİN MICROSOFT'UN YÜKÜMLÜ OLMADIĞINI KABUL EDERSİNİZ VE BU TÜR ZARARLARDAN VEYA EA HİZMETLERİNİ KULLANIMINIZDAN DOĞAN, MICROSOFT'A KARŞI İDDİA EDEBİLECEĞİNİZ HERHANGİ BİR VEYA TÜM EYLEM VE TALEP DAVALARINDAN FERAGAT EDERSİNİZ. EA, yalnızca EA Hizmetleri aracılığıyla alınan hizmetler için fatura vermeden ve eksiksiz müşteri desteği sunmadan sorumludur.

PlayStation®2 Bilgisayar Eğlence Sistemi için EA Çevrimiçi Hizmeti
- Sony Computer Entertainment 'in (Kuzey Amerika) Bildirimi
"DNAS"
Bu Yazılım, Sony Computer Entertainment Inc. ("SCEI") tarafından yaratılan ve özel mülkiyette bulunan bir doğrulama sistemi olan "DNAS" (Dinamik Ağ Doğrulama Sistemi) sistemini kullanır. "DNAS", doğrulama, kopyalamaya karşı koruma, hesap engelleme, sistem, kural veya oyun yönetimi ve başka amaçlar için kullanıcının donanımı ve yazılımı hakkında bilgiler toplar. Toplanan bilgiler, kullanıcının kişisel bilgilerini açığa vurmaz ve SCE bünyesinde olmayan herhangi bir şirketle paylaşılmayacaktır. KULLANICI, KİMLİĞİ AÇIĞA VURAN BİLGİLERİ SAĞLARSA, BİR YAYINCI BU BİLGİLERİ YAYINCININ KAYITLARINDAKİ KİMLİĞİ AÇIĞA VURAN BİLGİLERLE BİRLEŞTİREBİLİR. BİR YAYINCIYA HERHANGİ BİR KİŞİSEL BİLGİ VERMEDEN ÖNCE, LÜTFEN YAYINCININ GİZLİLİK POLİTİKASI İLE KULLANIM HÜKÜM VE KOŞULLARINI İNCELEYİN. KULLANIM ŞARTLARINI VE YAYINCININ ŞARTLARINI KABUL ETMEDİKÇE, BİR YAYINCIYA KİMLİĞİ AÇIĞA VURAN BİLGİLER VERMEYİN. SCEI, Sony Computer Entertainment America ("SCEA") ve iştirakleri, "DNAS" sunucularının kesintisiz çalışacağını garanti etmez. SCEA, "DNAS" sunucularının herhangi bir çalışma arızasından veya gecikmesinden yükümlü değildir. Oturum açma sırasında "DNAS" doğrulama hatasıyla ilgili bir mesaj alırsanız, lütfen 1-866-466-5333 hattından SCEA Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin. "DNAS" ile ilgili ek bilgiler için, www.us.playstation.com/DNAS adresini ziyaret edin. DNAS ile sistem uyuşmazlığı veya çalışmazlığı ortaya çıktığında, SCEI, SCEA ve iştiraklerinin yegane yükümlülüğü, SCEA takdirinde olacak şekilde kullanıcının etkilenen oyun yazılımını, sistemini veya çevre birimlerini onarmak veya değiştirmekle sınırlıdır. SCEA, ana şirketleri, iştirakleri veya lisanslı Yayıncıları, bazen çevrimiçi oyunu veya oyuna erişimi etkileyebilecek herhangi bir gecikmeden, sistem arızasından, doğrulama sorunlarından veya sistem kesintilerden yükümlü değildir.

- Sony Computer Entertainment'ın (Avrupa) Bildirimi
Bu Yazılım, Sony Computer Entertainment Inc. ("SCEI") tarafından yaratılan ve özel mülkiyette bulunan bir doğrulama sistemi olan "DNAS" (Dinamik Ağ Doğrulama Sistemi) sistemini kullanır. "DNAS", doğrulama, kopyalamaya karşı koruma, hesap engelleme, sistem, kural veya oyun yönetimi ve başka amaçlar için kullanıcının donanımı ve yazılımı hakkında bilgiler toplar. SCEI, Sony Computer Entertainment Europe ("SCEE") ve iştirakleri, "DNAS" sunucularının kesintisiz çalışacağını garanti etmez. SCEE, "DNAS" sunucularının herhangi bir çalışma arızasından veya gecikmesinden yükümlü değildir. Oturum açma sırasında "DNAS" doğrulama hatasıyla ilgili bir mesaj alırsanız, lütfen yazılım kılavuzunda verilen yerel PlayStation Müşteri Destek hattıyla iletişime geçin. "DNAS" ile ilgili ek bilgiler için PlayStation.com adresine bakın. DNAS ile sistem uyuşmazlığı veya çalışmazlığı ortaya çıktığında, SCEI, SCEE ve iştiraklerinin yegane yükümlülüğü, SCEE takdirinde olacak şekilde kullanıcının etkilenen oyun yazılımını, sistemini veya çevre birimlerini onarmak veya değiştirmekle sınırlıdır. SCEE, ana şirketleri, iştirakleri veya lisanslı Yayıncıları, bazen çevrimiçi oyunu veya oyuna erişimi etkileyebilecek herhangi bir gecikmeden, sistem arızasından, doğrulama sorunlarından veya sistem kesintilerden yükümlü değildir.
 
- Sony Computer Entertainment'ın (Japonya) Gizlilik Politikası ve Ağ Bildirimi
Bu Yazılım, Ağ Doğrulama Sistemi kullanır. Ağ Doğrulama Sistemi, doğrulama, kopyalamaya karşı koruma, hesap engelleme, sistem, kural veya oyun yönetimi ve başka amaçlar için kullanıcının donanımı ve yazılımı hakkında bilgiler toplar. Toplanan bilgiler kullanıcının kimliğini açığa vurmaz. Kimliği açığa vuran bilgileri verirseniz, Electronic Arts, kendi kayıtlarından kimliği açığa vuran bilgileri bu bilgiler ile birleştirebilir. Electronic Arts'a herhangi bir kişisel bilgi vermeden önce, Electronic Arts gizlilik politikasını ve kullanım koşullarını lütfen inceleyin. Kullanım koşullarını ve gizlilik politikasının şartlarını kabul etmiyorsanız, Electronic Arts'a kimliği açığa vuran bilgiler vermeyin.

PlayStation®3 Bilgisayar Eğlence Sistemi için EA Çevrimiçi Hizmeti
PlayStation™Network üzerinden EA Çevrimiçine erişirken, PlayStation™Network Hizmet Koşulları bütünüyle geçerli olmaya ve davranışlarınızı düzenlemeye devam eder. EA Çevrimiçi Hizmet Koşulları, PlayStation™Network Hizmet Koşulları ve Kullanıcı Sözleşmesi arasındaki herhangi bir ihtilaf, PlayStation™Network Hizmetleri ve Kullanıcı Sözleşmesi lehine çözümlenir.

Avrupa'da PlayStation®Store Alışverişleri

Oyun içi mağaza içinden satın alınan tüm içerik Sony Network Entertainment Europe Limited ("SNEE") şirketinden satın alınacak olup, PlayStation®Store'da bulunan PlayStation™Network Hizmet Şartları'na tabidir. Öğeden öğeye farklılık gösterebileceği için lütfen her satın almaya ilişkin kullanım haklarını kontrol edin. Aksi belirtilmediği müddetçe, oyun içi mağazadan satın alınan içerik, oyunla aynı yaş sınıflandırmasına sahiptir.

ABD ve Kanada'da PlayStation®Store Alışverişleri
Bir şeyler satın almak ve kullanmak, PlayStation™Network Hizmet Koşullarına ve Kullanıcı Sözleşmesine tabidir. Bu çevrimiçi hizmetin alt lisansı size Sony Computer Entertainment America tarafından verilmiştir.

Adobe® Ürünleri
Adobe® Flash® Player. Telif Hakkı © 1996 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. Patentler Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerde beklemededir. Adobe ve Flash, Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerde ticari markalardır veya tescilli ticari markalardır.

Adobe® Shockwave® Player. Telif Hakkı © 1996 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. Adobe ve Shockwave, Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerde ticari markalardır veya tescilli ticari markalardır.

Adobe® AIR™. Telif Hakkı © 2007 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Tüm Hakları Saklıdır. Adobe ve Adobe AIR, Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerde ticari markalardır veya tescilli ticari markalardır.


Versiyon 45372_10