Τρέχουσα Συμβαση χρηστη


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:   17 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ELECTRONIC ARTS


Οι παρόντες Όροι της Υπηρεσίας και όλοι οι συμπληρωματικοί όροι,όπως τροποποιούνται κατά καιρούς, διέπουν τη χρήση από εσάς οποιουδήποτε διαδικτυακού προϊόντος ή υπηρεσίας καθώς και οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας για φορητές συσκευές στα οποία έχετε πρόσβαση, οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας που απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο ή Λογαριασμό Origin για να αποκτήσετε πρόσβαση, να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση ή να παίξετε, καθώς και οποιουδήποτε Λογαριασμού Origin που χρησιμοποιείτε για να προσπελάσετε διαδικτυακά προϊόντα ή υπηρεσίες καθώς και προϊόντα ή υπηρεσίες για φορητές συσκευές («Υπηρεσίες ΕA») που παρέχεται από την Electronic Arts ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή συνδεόμενες εταιρείες αυτής (συλλογικά, η «EA») για PC, συστήματα παιχνιδιού ή φορητές συσκευές. Εάν κατοικείτε στις Η.Π.Α., στον Καναδά ή στην Ιαπωνία, οι παρόντες όροι είναι μια σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την Electronic Arts Inc. Εάν κατοικείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, τότε αυτοί οι όροι είναι μια σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την EA Swiss Sàrl, μια εταιρεία εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εταιρειών της Γενεύης με αριθμό μητρώου εταιρείας CH-660-2328005-8 και με γραφεία στη διεύθυνση 8 Place du Molard, 1204 Geneva, Switzerland. Εάν ισχύουν επιπλέον όροι ή/και συμβάσεις για την/τις Υπηρεσία(ες) EA που χρησιμοποιείτε, οι επιπλέον αυτοί όροι ή/και συμβάσεις διέπουν επίσης τη χρήση των Υπηρεσιών ΕΑ από εσάς.   

Οι παρόντες Όροι της Υπηρεσίας, καθώς και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της EA στη διεύθυνση privacy.ea.com (ενσωματώνεται στο παρόν κείμενο με σχετική αναφορά) συνιστούν νομικά δεσμευτικές συμβάσεις ανάμεσα σε εσάς και την EA. Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες EA, δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών (ή ότι έχετε ενηλικιωθεί, εάν τα 18 έτη δεν είναι η ηλικία ενηλικίωσης στη χώρα όπου ζείτε) ή ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά την παρούσα Σύμβαση με τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας και ότι συναινεί στους εν λόγω Όρους της Υπηρεσίας για λογαριασμό σας και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμόρφωσής σας με αυτούς. Συμφωνείτε ότι εσείς ή/και ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας μπορείτε και είστε πλήρως ικανοί να κατανοήσετε τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις υποχρεώσεις, τις δηλώσεις και τις ευθύνες που διατυπώνονται στους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας, καθώς και να τηρείτε και να συμμορφώνεστε με τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας.

Συμφωνείτε να επισκέπτεστε περιοδικά τη διεύθυνση terms.ea.com/el για νέες πληροφορίες και όρους που διέπουν τη χρήση των Υπηρεσιών EA από εσάς. Η ΕΑ δύναται να τροποποιήσει τους Όρους της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή. Οι αναθεωρήσεις όρων που επηρεάζουν τις υφιστάμενες Υπηρεσίες ΕΑ θα τίθενται σε ισχύ τριάντα (30) ημέρες μετά την ανάρτησή τους στη διεύθυνση terms.ea.com/el. Οι όροι για τις νέες Υπηρεσίες ΕΑ τίθενται άμεσα σε ισχύ μετά την ανάρτησή τους στη διεύθυνση terms.ea.com/el.

Πίνακας περιεχομένων

1. Λογαριασμός Origin
2. Περιεχόμενο
3. Δικαιώματα
4. Χρήση και λήξη Περιεχομένου και Δικαιωμάτων/Γενικοί περιορισμοί παραχώρησης άδειας χρήσης
5. Διαθεσιμότητα του Περιεχομένου και των Δικαιωμάτων
6. Συνεισφορά Περιεχομένου τρίτων στις Υπηρεσίες EA
7. Συνεισφορά UGC στις Υπηρεσίες EA, εκχώρηση άδειας στην EA και σε τρίτους
8. Υπηρεσίες επί πληρωμή
9. Τερματισμός των Υπηρεσιών EA
10. Ακύρωση του Λογαριασμού σας
11. Κανόνες συμπεριφοράς
12. Υπηρεσίες που δεν τελούν υπό τον έλεγχο της ΕΑ
13. Λογισμικό, βοηθητικά προγράμματα και εργαλεία
14. Νόμοι ελέγχου εξαγωγών
15. Ενημερώσεις των Υπηρεσιών EA
16. Περιορισμοί όσον αφορά την εγγύηση και την υπαιτιότητα
17. Αποζημίωση
18. Σύνδεσμοι προς τοποθεσίες τρίτων
19. Γενικοί Όροι
20. Επίλυση διαφορών μέσω δεσμευτικής διαιτησίας.
21. Πλήρης σύμβαση
22. Ανακοίνωση για τους κατοίκους της Καλιφόρνιας
23. Συμπληρωματικοί Όροι


1. Λογαριασμός Origin

Για να προσπελάσετε και να χρησιμοποιήσετε ορισμένες Υπηρεσίες EA, ενδέχεται να είναι απαραίτητος ένας Λογαριασμός Origin (πρώην Λογαριασμός ΕΑ) («Λογαριασμός»). Εάν έχετε απορίες σχετικά με την εγγραφή σε Λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μα: επισκεφθείτε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic).

Για να δημιουργήσετε ένα Λογαριασμό, πρέπει να έχετε διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου και να παρέχετε αληθείς και ακριβείς πληροφορίες. Πρέπει να πληροίτε τις προϋποθέσεις χρήσης της Υπηρεσίας EA, για την οποία πραγματοποιείτε εγγραφή. Επιπλέον, ορισμένες Υπηρεσίες EA ενδέχεται να απαιτούν τη δημιουργία «ονόματος χρήστη» ή «περσόνας» που θα σας αντιπροσωπεύει στο παιχνίδι ή στο Διαδίκτυο. Τα ονόματα χρήστη και οι περσόνες συνδέονται στο Λογαριασμό σας. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε όνομα χρήστη ή περσόνα που χρησιμοποιείται από κάποιον άλλο, είναι χυδαία ή προσβλητικά ή παραβαίνουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τους Όρους της Υπηρεσίας.

Φέρετε την αποκλειστική ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες στο Λογαριασμό σας. Ο Λογαριασμός σας ενδέχεται να τερματιστεί, εάν κάποιος άλλος τον χρησιμοποιήσει για να εμπλακεί σε δραστηριότητες που παραβαίνουν τους Όρους της Υπηρεσίας ή που είναι ανάρμοστες ή παράνομες με άλλον τρόπο. Δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας σε άλλους. Η EA δεν θα σας ζητήσει να αποκαλύψετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ούτε θα ξεκινήσει επικοινωνία μαζί σας ζητώντας σας απαντήσεις για τις ερωτήσεις ασφαλείας σχετικά με τον κωδικό πρόσβασής σας.

2. Περιεχόμενο 

Το «Περιεχόμενο» των Υπηρεσιών EA περιλαμβάνει λογισμικό, τεχνολογία, κείμενο, αναρτήσεις στα φόρουμ, συνομιλίες, προφίλ, widgets, μηνύματα, συνδέσμους, μηνύματα ηλ. ταχυδρομείου, μουσική, ήχους, γραφικά, εικόνες, βίντεο, κώδικα και όλο το οπτικοακουστικό ή άλλο υλικό που εμφανίζεται ή προέρχεται από τις Υπηρεσίες EA, καθώς και τη σχεδίαση και την εμφάνιση των διαδικτυακών τοποθεσιών μας. Το Περιεχόμενο περιλαμβάνει Περιεχόμενο παραγόμενο από χρήστες (User-generated Content – «UGC»). Το UGC περιλαμβάνει, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό, τις περσόνες Λογαριασμών, τις αναρτήσεις στα φόρουμ, αναρτήσεις σε συνομιλίες, το περιεχόμενο προφίλ και οποιοδήποτε άλλο Περιεχόμενο έχουν συνεισφέρει οι χρήστες στις Υπηρεσίες EA. Το Περιεχόμενο της EA και το UGC θα αναφέρονται συνολικά ως «Περιεχόμενο». Όλο το Περιεχόμενο, με εξαίρεση το UGC το οποίο πραγματεύονται οι Ενότητες 6 και 7 που ακολουθούν, είναι ιδιοκτησία της EA ή των συνδεόμενων ή των θυγατρικών εταιρειών της, των εκχωρούντων άδεια χρήσης για λογαριασμό της ή των προμηθευτών της. Φέρετε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την αρτιότητα, την ακρίβεια και τη χρησιμότητα του UGC που διατίθεται στις Υπηρεσίες EA.

3. Δικαιώματα

Τα «Δικαιώματα» είναι δικαιώματα που προστατεύονται από άδεια χρήσης και σας έχουν παραχωρηθεί, χορηγηθεί, παρασχεθεί ή/και τα έχετε αποκτήσει, προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε ή/και να χρησιμοποιείτε στοιχεία ή δυνατότητες των Υπηρεσιών ΕΑ ή/και προϊόντων της ΕΑ στο Διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης. Τα Δικαιώματα συμπεριλαμβάνουν, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό, περιεχόμενο για λήψη επί πληρωμή ή δωρεάν, περιεχόμενο για ξεκλείδωμα, ψηφιακά ή/και εικονικά προνόμια, δικαιώματα χρήσης που συνδέονται με ξεκλείδωμα κλειδιών ή κωδικών, σειριακούς κωδικούς ή/και ηλεκτρονική πιστοποίηση ταυτότητας οποιουδήποτε είδους, επιτεύγματα εντός του παιχνιδιού και εικονικά ή φανταστικά νομίσματα τα οποία δεν διέπονται με κανέναν άλλο τρόπο από Σύμβαση Ψηφιακών Υπηρεσιών.

4. Χρήση και λήξη Περιεχομένου και Δικαιωμάτων/Γενικοί περιορισμοί παραχώρησης άδειας χρήσης 

Η EA σας εκχωρεί μια προσωπική, περιορισμένη, μη αποκλειστική άδεια για να χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο και τα Δικαιώματα στα οποία έχετε πρόσβαση για προσωπική, ιδιωτική, μη εμπορική, μη μεταβιβάσιμη, περιορισμένη χρήση αποκλειστικά όπως ορίζεται στην παρούσα και όπως ορίζεται σε τυχόν πρόσθετο υλικό τεκμηρίωσης ή/και στις ισχύουσες συμβάσεις για τις Υπηρεσίες ΕΑ στις οποίες έχετε πρόσβαση. Το Περιεχόμενο, τα Δικαιώματα και όλα τα υπόλοιπα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με ή στο πλαίσιο των Υπηρεσιών EA, καθώς και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω των Υπηρεσιών ΕΑ, ανήκουν στην ΕΑ ή σε τρίτους εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της και προστατεύεται από τους νόμους των Η.Π.Α. καθώς και από τους Διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών χαρακτηριστικών, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων, από διεθνείς συμβάσεις και λοιπούς νόμους που προστατεύουν την πνευματική ιδιοκτησία και τα συναφή δικαιώματα κυριότητας. Απαγορεύεται να αντιγράψετε ή να κάνετε λήψη οποιουδήποτε Περιεχομένου ή/και Δικαιωμάτων από μια Υπηρεσία EA, εκτός εάν έχετε λάβει ρητή σχετική εξουσιοδότηση. Επιπλέον, εκτός αν έχετε λάβει ρητή εξουσιοδότηση από την ΕΑ, απαγορεύεται η διανομή, η δημόσια παρουσίαση ή αναπαραγωγή, η εκμίσθωση, η πώληση, η μετάδοση, η μεταβίβαση, η δημοσίευση, η επεξεργασία, η αντιγραφή, η δημιουργία παράγωγων έργων από, η ενοικίαση, η εκχώρηση άδειας χρήσης, η διανομή, η απομεταγλώττιση, η αποσυμπίλιση, η αντίστροφη ανάλυση ή η με άλλον τρόπο μη εξουσιοδοτημένη χρήση του Περιεχομένου ή των Δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση. Συμφωνείτε πως δεν θα αφαιρέσετε, αποκρύψετε ή τροποποιήσετε πνευματικά δικαιώματα, δικαιώματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, δικαιώματα εμπορικών σημάτων ή λοιπές ειδοποιήσεις περί δικαιωμάτων κυριότητας που συνοδεύουν το Περιεχόμενο. Τα δικαιώματά σας υπόκεινται στη συμμόρφωσή σας με τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας, καθώς και με όλες τις υπόλοιπες συμβάσεις που ισχύουν για τις Υπηρεσίες EA που χρησιμοποιείτε.

Η EA διατηρεί όλα τα δικαιώματα, τους τίτλους και τα συμφέροντα για το Περιεχόμενο, τα Δικαιώματα και όλα τα σχετιζόμενα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και λοιπά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που απορρέουν και δεν σας έχουν παραχωρηθεί ρητά στους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας. Η χρήση που σας έχει επιτραπεί αναφορικά με το Περιεχόμενο και τα Δικαιώματα, όπως περιγράφεται ανωτέρω, περιορίζεται από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της EA και δεν περιλαμβάνει κανένα δικαίωμα για άλλα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή άλλη πνευματική ιδιοκτησία. Η δημιουργία μη εξουσιοδοτημένων αντιγράφων ή η διανομή του Περιεχομένου ή/και των Δικαιωμάτων που είναι διαθέσιμα στις Υπηρεσίες EA ενδέχεται να επιφέρει τον τερματισμό του/των Λογαριασμού(ών) σας, την απαγόρευση χρήσης των Υπηρεσιών EA, καθώς και περαιτέρω νομικές ενέργειες. Οι ιδιοκτήτες του Περιεχομένου ή/και των Δικαιωμάτων ενδέχεται να ασκήσουν ποινική ή αστική δίωξη εναντίον σας για μη εξουσιοδοτημένη χρήση πνευματικής ιδιοκτησίας. Συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε την EA για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη συμπεριφορά εκ μέρους σας, ή μέσω της χρήσης του Λογαριασμού σας, στις Υπηρεσίες EA.

5. Διαθεσιμότητα των Υπηρεσιών ΕΑ, του Περιεχομένου και των Δικαιωμάτων

Τα Δικαιώματα δύνανται να τηρούνται αποκλειστικά σε Λογαριασμούς που ανήκουν σε νόμιμους κατοίκους χωρών, στις οποίες επιτρέπονται η πρόσβαση σε και η χρήση του Περιεχομένου και των Δικαιωμάτων. Μπορείτε να αγοράσετε ή να αποκτήσετε Δικαιώματα μόνον από την EA ή από κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα λιανικής. Η EA διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει το/τα αίτημά(ατά) σας για αγορά Δικαιωμάτων, και η ΕΑ διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να εμποδίσει οποιοδήποτε αίτημα αγοράς Δικαιωμάτων για οποιονδήποτε λόγο.

Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο ή Δικαίωμα θα είναι διαθέσιμο πάντα, σε όλες τις χώρες ή/και τις γεωγραφικές τοποθεσίες, ή ανά πάσα στιγμή ή ότι θα εξακολουθήσουμε να προσφέρουμε συγκεκριμένο Περιεχόμενο ή Δικαιώματα για οποιοδήποτε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε το Περιεχόμενο και τα Δικαιώματα, χωρίς να σας ειδοποιήσουμε. Αφού εξαργυρώσετε τα Δικαιώματά σας, δεν μπορείτε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο με άλλα Δικαιώματα ή μετρητά, ούτε με άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες.

6. Συνεισφορά UGC στις Υπηρεσίες EA

Η EA δεν προβαίνει σε προκαταρκτικό έλεγχο επί του συνόλου του UGC και δεν επιδοκιμάζει ή εγκρίνει οποιοδήποτε UGC που ενδεχομένως συνεισφέρετε εσείς και άλλοι χρήστες στις Υπηρεσίες EA. Φέρετε την αποκλειστική ευθύνη για το UGC σας και ενδέχεται να θεωρηθείτε υπεύθυνοι για το UGC που αναρτάτε.

Η EA σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Πρέπει να κατέχετε το νόμιμο δικαίωμα για την αποστολή UGC στις Υπηρεσίες EA. Δεν μπορείτε να κάνετε αποστολή ή να αναρτάτε οποιοδήποτε UGC στις Υπηρεσίες EA, το οποίο παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, τα δικαιώματα εμπορικών σημάτων ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ούτε μπορείτε να κάνετε αποστολή UGC το οποίο καταπατά τη νομοθεσία, τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας ή/και τα δικαιώματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων ή τα δικαιώματα δημοσιοποίησης οποιουδήποτε τρίτου. Μπορείτε να κάνετε αποστολή μόνο UGC που επιτρέπεται να κάνετε αποστολή από τον ιδιοκτήτη ή τη νομοθεσία. Η EA δύναται, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς και κατά την αποκλειστική της κρίση, να καταργήσει UGC που ενδέχεται να παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων. Εάν παραβιάζετε επανειλημμένα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα της ΕΑ ή τρίτων, η EA έχει το δικαίωμα να τερματίσει το Λογαριασμό σας χωρίς να σας ειδοποιήσει. Σε περίπτωση τερματισμού του/των Λογαριασμού(ών) σας, δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων για οποιεσδήποτε χρεώσεις έχετε καταβάλει, ενώ θα χάσετε την πρόσβαση σε Δικαιώματα που σχετίζονται με το Λογαριασμό σας.

Η EA διατηρεί το δικαίωμα (αλλά δεν υπέχει καμία άλλη υποχρέωση εκτός εάν απαιτείται από τη νομοθεσία) να καταργήσει, να αποκλείσει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να απενεργοποιήσει το UGC για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων κατά τις οποίες η EA κρίνει ότι το UGC παραβαίνει τους παρόντες όρους. Η απόφαση κατάργησης του UGC ή οποιουδήποτε άλλου Περιεχομένου ανά πάσα στιγμή εναπόκειται στην αποκλειστική και οριστική διακριτική ευχέρεια της EA. Στο μέγιστο βαθμό που αυτό επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η EA δεν φέρει καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα για το UGC ή για την κατάργηση του UGC, ή για τυχόν αποτυχία ή καθυστέρηση ως προς την κατάργηση του UGC ή οποιουδήποτε άλλου Περιεχομένου.

7. Παραχώρηση άδειας χρήσης του UGC στην EA και σε τρίτους

Όταν συνεισφέρετε UGC σε μια Υπηρεσία EA, παρέχετε ρητώς στην EA και στους εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της το μη αποκλειστικό, μόνιμο, παγκόσμιο, πλήρες, με δυνατότητα εκχώρησης άδειας χρήσης και αμετάκλητο δικαίωμα να παραθέσει, να αναρτήσει εκ νέου, να δημοσιεύσει, να χρησιμοποιήσει, να διασκευάσει, να μεταφράσει, να αρχειοθετήσει, να αποθηκεύσει, να αναπαραγάγει, να τροποποιήσει, να δημιουργήσει παράγωγα έργα από, να εμπορευθεί σε πολλά μέσα, να εκχωρήσει άδεια, να εκτυπώσει, να εκχωρήσει άδεια σε τρίτους, να διανείμει, να μεταδώσει, να αναμεταδώσει ή να επικοινωνήσει με διαφορετικό τρόπο, να προβάλει και να αναπαράγει δημόσια το UGC, ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού, με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή και σε οποιοδήποτε μέσο ή φόρουμ που υφίσταται επί του παρόντος ή θα ανακαλυφθεί στο μέλλον, χωρίς προειδοποίηση, καταβολή πληρωμής ή απόδοση οποιουδήποτε είδους σε εσάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο. Παραχωρείτε στην EA και στους εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της όλες τις άδειες χρήσης, συγκαταθέσεις και εξουσιοδοτήσεις, προκειμένου να μπορούν η EA και οι εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της να χρησιμοποιούν το εν λόγω UGC για τους συγκεκριμένους σκοπούς. Παραιτείστε και συμφωνείτε να μην υποβάλλετε αξίωση για οποιοδήποτε ηθικό ή παρόμοιο δικαίωμα που ενδεχομένως έχετε όσον αφορά το εν λόγω UGC.

Εάν η Υπηρεσία EA στην οποία συνεισφέρετε UGC επιτρέπει σε άλλους χρήστες την πρόσβαση και τη χρήση του εν λόγω UGC στο πλαίσιο της Υπηρεσίας EA, σε αυτή την περίπτωση παραχωρείτε και σε όλους τους άλλους χρήστες της σχετικής Υπηρεσίας EA το δικαίωμα χρήσης, αντιγραφής, τροποποίησης, προβολής, εκτέλεσης, δημιουργίας παράγωγων έργων από, καθώς και επικοινωνίας και διανομής με άλλον τρόπο του UGC που συνεισφέρατε στη ή μέσω της σχετικής Υπηρεσίας EA χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, απόδοση ή αποζημίωση προς εσάς.

8. Υπηρεσίες επί πληρωμή

Ορισμένες Υπηρεσίες EA απαιτούν την καταβολή κάποιας χρέωσης. Πρέπει να διαθέτετε Λογαριασμό και να καταβάλετε τη συνδρομή ή άλλες χρεώσεις, προκειμένου να συμμετέχετε σε αυτές τις δραστηριότητες. Για πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή και τις άλλες χρεώσεις για συγκεκριμένες υπηρεσίες, επισκεφθείτε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic).

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ.

Η EA διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις χρεώσεις ή τους τρόπους χρέωσης ανά πάσα στιγμή. Εάν καταβάλλετε περιοδική (π.χ. μηνιαία) συνδρομή για μια Υπηρεσία EA, η ΕΑ θα σας αποστείλει ειδοποίηση σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή στις χρεώσεις ή τους τρόπους χρέωσης τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες νωρίτερα, αναρτώντας τις συγκεκριμένες αλλαγές στην Υπηρεσία EA. Είστε υπεύθυνοι να επανεξετάζετε την Υπηρεσία EA, προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα για αυτές τις αλλαγές. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία EA τριάντα (30) ημέρες ή περισσότερο μετά την ανάρτηση των αλλαγών, σημαίνει ότι αποδέχεστε τις εν λόγω αλλαγές. Εάν δεν δέχεστε καμία αλλαγή, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, αλλά η EA δεν θα σας επιστρέψει τυχόν χρεώσεις που συνδέονται με το Λογαριασμό σας πριν από την ακύρωση της συνδρομής σας, και δεν θα επιστρέψει αναλογικές χρεώσεις για οποιαδήποτε συνδρομή. Εάν η χρήση των Υπηρεσιών ΕΑ από εσάς υπόκειται σε φόρο χρήσης ή πώλησης, τότε η EA ενδέχεται επίσης να σας χρεώσει για τυχόν τέτοιους φόρους, εκτός από τα τέλη συνδρομής ή άλλες χρεώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα support.ea.com.

A. Δυνατότητες πληρωμής.  Μπορείτε να καταβάλλετε τις χρεώσεις χρησιμοποιώντας τους τρόπους που είναι διαθέσιμοι για τη συγκεκριμένη Υπηρεσία EA και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για κάθε τρόπο πληρωμής που επιλέγετε. Οι τρόποι πληρωμής ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την Υπηρεσία EA. Όταν παρέχετε στοιχεία πιστωτικών καρτών ή άλλα στοιχεία πληρωμής στην EA, δηλώνετε στην EA πως είστε ο εξουσιοδοτημένος χρήστης της πιστωτικής κάρτας ή άλλου τρόπου πληρωμής. Εφόσον αποδέχεστε τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας, έχετε συμφωνήσει να επιτρέπετε στην EA να ανανεώνει αυτόματα τη συνδρομή σας σε κάποια Υπηρεσία EA, χρεώνοντας τον αριθμό μιας έγκυρης πιστωτικής κάρτας τον οποίο παρείχατε στην EA. Η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα τριάντα (30) ημέρες πριν από τη λήξη της περιόδου συνδρομής και, στη συνέχεια, σε κάθε επέτειο έναντι χρέωσης όχι μεγαλύτερης από την ισχύουσα τιμή της EA για την τρέχουσα περίοδο, με εξαίρεση τις τιμές προώθησης ή έκπτωσης, εκτός εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Πρέπει να παρέχετε ισχύουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες για το λογαριασμό χρέωσής σας. Πρέπει να ενημερώνετε εγκαίρως όλες τις πληροφορίες ώστε να διατηρείτε το λογαριασμό χρέωσής σας ενημερωμένο, πλήρη και ακριβή (όπως η αλλαγή της διεύθυνσης αποστολής χρεώσεων, του αριθμού της πιστωτικής κάρτας ή της ημερομηνίας λήξης της πιστωτικής κάρτας), και πρέπει να ενημερώσετε αμέσως την EA εάν η πιστωτική σας κάρτα ακυρωθεί (για παράδειγμα, λόγω απώλειας ή κλοπής). Αλλαγές σε αυτές τις πληροφορίες μπορούν να πραγματοποιηθούν κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic). Εάν δεν δώσετε στην EA οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες, συμφωνείτε ότι η EA δύναται να συνεχίσει να σας χρεώνει για κάθε αυτόματη ανανέωση συνδρομής, εκτός εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν από τη λήξη της συνδρομής. Η EA διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τρίτες υπηρεσίες ενημέρωσης πιστωτικών καρτών, προκειμένου να εξασφαλίζει τις ισχύουσες ημερομηνίες λήξης των πιστωτικών καρτών που παρείχατε στην EA. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν τρόπο πληρωμής διαφορετικό από πιστωτική κάρτα ενδέχεται να επιβαρύνονται με επιπλέον τέλος διεκπεραίωσης και ενδέχεται να μην μπορούν να ανανεώνουν αυτόματα τις συνδρομές τους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic).

Ως κάτοχοι του Λογαριασμού, είστε υπεύθυνοι για όλες τις χρεώσεις που προκύπτουν, συμπεριλαμβανομένων των ισχυόντων φόρων, και για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται από εσάς ή οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών ή των φίλων σας.

B. Δοκιμαστικές συνδρομές. Για ορισμένες Υπηρεσίες EA, η EA ενδέχεται να προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή. Εάν αποδεχτείτε μια δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή, η EA θα ξεκινήσει να χρεώνει το Λογαριασμό σας για τη συγκεκριμένη Υπηρεσία EA όταν λήξει η δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή, εκτός εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από τη συγκεκριμένη στιγμή. Είστε πάντα υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε χρεώσεις παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου, τηλεφώνου, ασύρματης σύνδεσης και για άλλες χρεώσεις σύνδεσης με τις οποίες ενδέχεται να επιβαρύνεστε όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες EA, ακόμα και όταν προσφέρουμε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή. Οι δοκιμαστικές συνδρομές δεν μεταβιβάζονται.

Γ. Χρεώσεις που επιβάλλονται από τοποθεσίες τρίτων και τρίτους προμηθευτές. Ενδέχεται να παρέχουμε συνδέσμους προς άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες. Ορισμένες από τις συγκεκριμένες διαδικτυακές τοποθεσίες ενδέχεται να επιβάλλουν επιμέρους χρεώσεις, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται σε οποιαδήποτε συνδρομή ή άλλες χρεώσεις που ενδέχεται να καταβάλλετε στην EA. Τυχόν επιμέρους χρεώσεις ή υποχρεώσεις με τις οποίες επιβαρύνεστε κατά τις συναλλαγές σας με τρίτους είναι δική σας ευθύνη.

9. Τερματισμός των Υπηρεσιών EA

Η EA δύναται να τερματίσει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε διαδικτυακό προϊόν ή προϊόν για φορητές συσκευές ή/και σε οποιαδήποτε Υπηρεσία EA (ή/και σε οποιοδήποτε τμήμα αυτών) ανά πάσα στιγμή, ειδοποιώντας σας για τον εν λόγω τερματισμό εντός της χρονικής περιόδου που ορίστηκε κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη Υπηρεσία ΕΑ ή, σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χρονική περίοδος ειδοποίησης τερματισμού, εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία (κατά τη διακριτική ευχέρεια της EA) είτε παροχής της εν λόγω ειδοποίησης σε εσάς μέσω ηλ. ταχυδρομείου είτε ανάρτησης της εν λόγω ειδοποίησης στο αντίστοιχο προϊόν ή στην αντίστοιχη Υπηρεσία EA ή στη διεύθυνση http://www.ea.com/2/service-updates.

Η EA δύναται επίσης να τερματίσει την πρόσβαση στις Υπηρεσίες EA λόγω παράβασης των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας, εάν η EA (κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια) κρίνει ότι η χρήση των Υπηρεσιών EA από εσάς καθιστά τις Υπηρεσίες EA λιγότερο ασφαλείς για άλλους ή/και ανηλίκους ή για παράνομη ή ακατάλληλη χρήση των Υπηρεσιών EA, Περιεχομένου, Δικαιώματος, προϊόντων ή Πνευματικής Ιδιοκτησίας της EA, όπως καθορίζεται από την ΕΑ κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια. Ως αποτέλεσμα του τερματισμού, ενδέχεται να χάσετε το όνομα χρήστη και την περσόνα σας. Εάν έχετε περισσότερους από έναν (1) Λογαριασμούς, η EA δύναται να τερματίσει όλους τους Λογαριασμούς σας, καθώς και όλα τα σχετικά Δικαιώματα. Σε περίπτωση παράβασης των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε άλλης σύμβασης που ισχύει για Υπηρεσίες EA στις οποίες έχετε πρόσβαση, η EA ενδέχεται να σας στείλει μια προειδοποίηση, να αναστείλει το Λογαριασμό σας, επιλεκτικά να καταργήσει, να ανακαλέσει ή να κατασχέσει Δικαιώματα σε ένα Λογαριασμό ή/και επίπεδο συσκευής, να τερματίσει άμεσα οποιονδήποτε και όλους τους Λογαριασμούς που έχετε δημιουργήσει ή/και να απαγορεύσει προσωρινά ή μόνιμα την πρόσβαση της συσκευής ή/και του μηχανήματός σας σε όλες τις Υπηρεσίες EA ή σε συγκεκριμένες Υπηρεσίες EA. Αναγνωρίζετε ότι σε μια τέτοια περίπτωση, η EA δεν είναι υποχρεωμένη να σας ειδοποιήσει προτού προβεί στις ενέργειες για την αναστολή ή τον τερματισμό του Λογαριασμού σας, την προσωρινή ή μόνιμη απαγόρευση πρόσβασης της συσκευής σας σε μερικές ή όλες τις Υπηρεσίες EA ή την επιλεκτική κατάργηση, ανάκληση ή κατάσχεση Δικαιωμάτων που σχετίζονται με το Λογαριασμό σας. Εάν η EA τερματίσει το Λογαριασμό σας, δεν θα επιτρέπεται να συμμετάσχετε ξανά σε κάποια Υπηρεσία EA χωρίς τη ρητή άδεια της EA. Η EA διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να διατηρήσει Λογαριασμούς καθώς και να παρέχει Υπηρεσίες EA σε οποιοδήποτε άτομο. Δεν πρέπει να επιτρέπετε τη χρήση του Λογαριασμού σας από άτομα των οποίων οι Λογαριασμοί έχουν τερματιστεί από την EA.

Εάν ο Λογαριασμός σας, ή μια συγκεκριμένη συνδρομή για κάποια Υπηρεσία EA που σχετίζεται με το Λογαριασμό σας, τερματιστεί, ανασταλεί ή/και εάν καταργηθούν, ανακληθούν ή κατασχεθούν επιλεκτικά οποιαδήποτε Δικαιώματα από το Λογαριασμό σας ή/και εάν απαγορευτεί προσωρινά ή μόνιμα η πρόσβαση της συσκευής σας σε μερικές ή όλες τις Υπηρεσίες ΕΑ, δεν πραγματοποιείται καμία επιστροφή χρημάτων, δεν θα πιστωθούν σε εσάς Δικαιώματα ούτε θα σας αποδοθούν σε μετρητά ή άλλη μορφή αποζημίωσης, και δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο Λογαριασμό σας ή σε Δικαιώματα που σχετίζονται με το Λογαριασμό σας ή με τη συγκεκριμένη Υπηρεσία ΕΑ. Εάν πιστεύετε ότι υπήρξαν ενέργειες εναντίον του Λογαριασμού ή της συσκευής σας κατά λάθος, επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic).

10. Ακύρωση του Λογαριασμού σας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε το Λογαριασμό σας ή κάποια συγκεκριμένη συνδρομή σε Υπηρεσία EA ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους στους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας, μοναδική σας επιλογή είναι να μην χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες EA, καθώς και να ακυρώσετε το Λογαριασμό σας και τις αντίστοιχες συνδρομές. Καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι η ακύρωση του Λογαριασμού σας ή κάποιας συγκεκριμένης συνδρομής είναι αποκλειστικό σας δικαίωμα και ένδικο μέσο σε οποιαδήποτε διαφορά με την EA, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε διαφοράς που σχετίζεται ή προκύπτει από: (1) οποιονδήποτε όρο των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας, ή από την επιβολή ή την εφαρμογή των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας από την EA, (2) το Περιεχόμενο και τα Δικαιώματα που είναι διαθέσιμα μέσω των Υπηρεσιών EA ή από οποιαδήποτε αλλαγή στο Περιεχόμενο ή τα Δικαιώματα που παρέχονται μέσω των Υπηρεσιών EA, (3) την ικανότητά σας να προσπελαύνετε ή/και να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες EA ή/και οποιοδήποτε σχετικό Περιεχόμενο ή Δικαίωμα, ή (4) το ποσό ή το είδος των χρεώσεων, των επιβαρύνσεων, των ισχυόντων φόρων, των τρόπων χρέωσης, ή από οποιαδήποτε αλλαγή στις χρεώσεις, τους ισχύοντες φόρους, τις επιβαρύνσεις ή τους τρόπους χρέωσης για τις Υπηρεσίες EA ή/και οποιοδήποτε σχετικό Περιεχόμενο ή Δικαίωμα.

Για να ακυρώσετε το Λογαριασμό σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της EA σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic). Η EA διατηρεί το δικαίωμα να συλλέγει χρεώσεις, επιβαρύνσεις ή δαπάνες που προέκυψαν προτού ακυρώσετε το Λογαριασμό σας ή τη συνδρομή σας σε κάποια Υπηρεσία EA. Επιπλέον, είστε υπεύθυνοι για τυχόν ποσά που οφείλονται σε τρίτους προμηθευτές ή παρόχους περιεχομένου πριν από την ακύρωσή σας. Τυχόν εκπρόθεσμες ή απλήρωτες χρεώσεις καθώς και ανεπίλυτα ζητήματα με τις Υπηρεσίες EA πρέπει να διευθετηθούν, προτού δημιουργήσετε ένα νέο Λογαριασμό.

11. Κανόνες συμπεριφοράς

Ενδέχεται να παραβείτε τους Όρους της Υπηρεσίας εάν, όπως ορίζει η EA κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια:

- Αναρτήσετε, μεταδώσετε, προωθήσετε ή διανείμετε Περιεχόμενο που είναι παράνομο.
- Παρενοχλήσετε, απειλήσετε, εξευτελίσετε, στείλετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη ανεπιθύμητη πράξη προς άλλον παίκτη, όπως η συνεχής αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή η πραγματοποίηση προσωπικών επιθέσεων ή επικριτικών σχολίων σχετικά με τη φυλή, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, το θρήσκευμα, την κληρονομιά του κ.λπ.
- Οργανώσετε, υλοποιήσετε ή συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ομάδα, συντεχνία που είναι επιβλαβής, υβριστική, κακόβουλη, φυλετικά, εθνολογικά, θρησκευτικά ή άλλως προσβλητική, άσεμνη, απειλητική, εκβιαστική, χυδαία, κατηγορηματικά σεξιστική, συκοφαντική, που εισβάλλει στην προσωπική ζωή ή καταπατά τα δικαιώματα δημοσίευσης, που ενθαρρύνει συμπεριφορά η οποία θα οδηγούσε σε παράβαση κάποιου νόμου ή είναι εύλογα ανάρμοστη ή/και ακατάλληλη από την οπτική γωνία κάποιου ατόμου. Η εχθρική φρασεολογία δεν επιτρέπεται.
- Χρησιμοποιήσετε υβριστικά, επιθετικά ή συκοφαντικά ψευδώνυμα ή/και περσόνες.
- Υιοθετήσετε ενοχλητική συμπεριφορά σε περιοχές συνομιλίας, περιοχές παιχνιδιού, φόρουμ, ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή ή πτυχή των Υπηρεσιών ΕΑ. Η ενοχλητική συμπεριφορά περιλαμβάνει, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό, τη συμπεριφορά που επεμβαίνει στη φυσιολογική ροή του παιχνιδιού ή του διαλόγου εντός κάποιας Υπηρεσίας EA. Η ενοχλητική συμπεριφορά θα περιλαμβάνει επίσης, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό, εμπορικές αναρτήσεις, επαφές προς άγρα πελατείας και διαφημίσεις.
- Διαταράσσετε τη ροή της συνομιλίας στα δωμάτια συνομιλίας χρησιμοποιώντας χυδαία ή υβριστική γλώσσα, πατώντας επανειλημμένα το πλήκτρο επιστροφής ή εισάγοντας μεγάλες εικόνες, έτσι ώστε η οθόνη να μετακυλίεται πολύ γρήγορα για να διαβαστεί, χρησιμοποιώντας υπερβολικές κραυγές (όλα κεφαλαία) με σκοπό να αναστατώσετε άλλους χρήστες, στέλνοντας ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spamming) ή επαναλαμβανόμενα μηνύματα (flooding).
- Υποδύεστε κάποιο άλλο πρόσωπο (συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων), αφήνετε ψευδώς να εννοηθεί ότι είστε εργαζόμενος της EA ή εκπρόσωπος της EA, ή επιχειρείτε να παραπλανήσετε τους χρήστες υπονοώντας ότι εκπροσωπείτε την EA ή οποιονδήποτε από τους εταίρους ή τις συνδεόμενες εταιρείες της EA.
- Επιχειρήσετε να μάθετε τον κωδικό πρόσβασης, τα στοιχεία λογαριασμού ή άλλα προσωπικά στοιχεία από οποιονδήποτε άλλο στις Υπηρεσίες EA.
- Κάνετε αποστολή οποιουδήποτε λογισμικού ή Περιεχομένου που δεν σας ανήκει ή δεν έχετε άδεια να διανείμετε ελεύθερα.
- Παραβείτε τυχόν πρόσθετους Κανόνες συμπεριφοράς που ισχύουν για κάποια συγκεκριμένη Υπηρεσία EA που χρησιμοποιείτε.
- Προωθήσετε, ενθαρρύνετε ή συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων της αλλοίωσης κώδικα (hacking), της παραβίασης κώδικα (cracking), του «ψαρέματος» (phishing), της εκμετάλλευσης προγραμμάτων εκμετάλλευσης ευπάθειας (exploits) ή κλεψιμάτων (cheats) ή/και της διανομής πλαστού λογισμικού ή/και εικονικών νομισμάτων/αντικειμένων.
- Κάνετε αποστολή αρχείων που περιέχουν ιούς, ιούς τύπου worm, λογισμικό κατασκοπίας, λογισμικό «ωρολογιακή βόμβα» (time bomb), κατεστραμμένα δεδομένα ή άλλα προγράμματα για υπολογιστές τα οποία μπορεί να καταστρέψουν, να παρεμποδίσουν ή να διακόψουν την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών EA.
- Αναρτήσετε μηνύματα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός της προσωπικής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων ή υλικού προώθησης, της αλυσιδωτής αλληλογραφίας, του διαφημιστικού υλικού τύπου πυραμίδας ή άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων.
- Χρησιμοποιήσετε αντικανονικά τα κουμπιά υποστήριξης ή παραπόνων εντός του παιχνιδιού ή στείλετε ψευδείς αναφορές στο προσωπικό της EA.
- Χρησιμοποιήσετε ή διανείμετε μη εξουσιοδοτημένα προγράμματα λογισμικού αυτόματης εκτέλεσης, προγράμματα λογισμικού που περιέχουν μακροεντολές ή άλλα προγράμματα ή εφαρμογές λογισμικού που περιλαμβάνουν «βοηθητικά προγράμματα εξαπάτησης».
- Χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λογισμικό ή εργαλεία για την αλλοίωση κώδικα/την τροποποίηση/την κλοπή του παιχνιδιού.
- Τροποποιήσετε ή επιχειρήσετε να τροποποιήσετε οποιοδήποτε αρχείο ή οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας EA, για το οποίο η EA δεν σας παρέχει συγκεκριμένη εξουσιοδότηση τροποποίησης.
- Αναρτήσετε ή παρέχετε τα πραγματικά προσωπικά στοιχεία οποιουδήποτε ατόμου που χρησιμοποιεί κάποια Υπηρεσία EA.
- Επιχειρήσετε να παρεμβληθείτε, να παραβιάσετε ή να αποκωδικοποιήσετε οποιεσδήποτε μεταδόσεις από ή προς τους διακομιστές κάποιας Υπηρεσίας EA.
- Χρησιμοποιήσετε ή δημοσιοποιήσετε προγράμματα εκμετάλλευσης ευπάθειας (exploits) ή/και κλεψιμάτων (cheats).
- Επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε Λογισμικό EA σε ή μέσω οποιασδήποτε υπηρεσίας που δεν τελεί υπό τον έλεγχο ούτε έχει λάβει εξουσιοδότηση από την Electronic Arts. Οποιαδήποτε χρήση τέτοιου είδους πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη και ενδέχεται να σας θέσει υπό πρόσθετους ή διαφορετικούς όρους. Η EA δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη χρήση του Λογισμικού EA από εσάς σε ή μέσω οποιασδήποτε υπηρεσίας που δεν τελεί υπό τον έλεγχο της Electronic Arts.
- Παρεμποδίσετε τη δυνατότητα άλλων να διασκεδάζουν παίζοντας σε κάποια Υπηρεσία EA ή προβείτε σε ενέργειες που συνιστούν επέμβαση ή αυξάνουν ουσιωδώς το κόστος παροχής κάποιας Υπηρεσίας EA που προορίζεται για τη διασκέδαση όλων των χρηστών της.
- Απαγορεύεται να πουλήσετε, να αγοράσετε, να ανταλλάξετε ή να μεταβιβάσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο το Λογαριασμό σας ή οποιαδήποτε προσωπική σας πρόσβαση στις Υπηρεσίες ΕΑ, το Περιεχόμενο ή τα Δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης διαδικτυακών τοποθεσιών πλειστηριασμών, εκτός εάν έχετε λάβει ρητή εξουσιοδότηση από την ΕΑ.
- Απαγορεύεται να προβείτε σε τυχόν δραστηριότητες που παραβαίνουν τους νόμους οποιασδήποτε δικαιοδοσίας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό, της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, της παραβίασης εμπορικών σημάτων, της δυσφήμησης, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, της κλοπής ταυτότητας, της αλλοίωσης κώδικα (hacking), της παρενόχλησης, της εξαπάτησης και της διανομής πλαστού λογισμικού.
- Αναρτήσετε ή μεταδώσετε ανεπιθύμητες διαφημίσεις, υλικό προώθησης ή άλλες μορφές επικοινωνίας προς άγρα πελατείας εντός του παιχνιδιού ή στα φόρουμ.
- Κάνετε κατάχρηση ή εκμεταλλευτείτε σφάλματα, μη τεκμηριωμένες δυνατότητες, σφάλματα ή προβλήματα σχεδίασης στο παιχνίδι.
- Το παιχνίδι ρόλων δεν αποτελεί δικαιολογία για την παράβαση αυτής ή οποιασδήποτε άλλης πολιτικής.

Ορισμένες Υπηρεσίες EA ενδέχεται επίσης να αναρτούν πρόσθετους κανόνες που ισχύουν για τη συμπεριφορά σας στις υπηρεσίες αυτές.

Πρέπει επίσης να συμμορφώνεστε με όλους τους ομοσπονδιακούς, κρατικούς και τοπικούς νόμους, κανονισμούς και κανόνες που ισχύουν για τις δραστηριότητές σας, όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες EA. Η EA διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει το Λογαριασμό σας και να εμποδίσει τη χρήση από εσάς οποιασδήποτε και όλων των Υπηρεσιών EA, εάν ο Λογαριασμός σας χρησιμοποιείται για τη συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες ή για την παράβαση των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας.

Εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό, δεν υπάρχει καμία απαίτηση ή προσδοκία ότι η EA θα παρακολουθεί ή θα καταγράφει οποιαδήποτε διαδικτυακή δραστηριότητα στις Υπηρεσίες EA, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών. Ωστόσο, η EA διατηρεί το δικαίωμα να προσπελαύνει ή/και να καταγράφει οποιαδήποτε διαδικτυακή δραστηριότητα στις Υπηρεσίες EA, και δίνετε στην EA τη ρητή σας συγκατάθεση για να προσπελαύνει και να καταγράφει τις δραστηριότητές σας. Η EA διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει τυχόν περιεχόμενο από οποιαδήποτε Υπηρεσία EA κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της EA. Η EA δεν υπέχει καμία ευθύνη, εάν εσείς ή οποιοσδήποτε τρίτος παραβεί την παρούσα Σύμβαση.

Εάν συναντήσετε άλλον χρήστη που παραβαίνει οποιονδήποτε από τους Κανόνες συμπεριφοράς, αναφέρετε αυτή τη δραστηριότητα στην EA χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες «Βοήθεια» ή «Αναφορά εξύβρισης» στην αντίστοιχη Υπηρεσία EA, εάν είναι διαθέσιμη, ή επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic).

12. Υπηρεσίες που δεν τελούν υπό τον έλεγχο της ΕΑ

Ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το Λογισμικό EA σε ή μέσω μιας υπηρεσίας που δεν τελεί υπό τον έλεγχο της EA. Για παράδειγμα, μπορεί να σας δοθεί η επιλογή να παίξετε με Λογισμικό EA στο Διαδίκτυο σε διακομιστές που δεν ανήκουν ούτε τελούν υπό τον έλεγχο της EA. Η EA δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη χρήση Λογισμικού EA σε ή μέσω οποιασδήποτε τέτοιας υπηρεσίας και, κατά τ' άλλα, δεν έχει κανέναν έλεγχο σχετικά με τον τρόπο που αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται, διοικούνται ή λειτουργούν. Οποιαδήποτε τέτοια χρήση υπηρεσιών που δεν τελούν υπό τον έλεγχο της EA πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη και ενδέχεται να σας θέσουν υπό πρόσθετους ή διαφορετικούς όρους και περιορισμούς από τον τρίτο που διαχειρίζεται την υπηρεσία.

13. Λογισμικό, βοηθητικά προγράμματα και εργαλεία

Οι Υπηρεσίες EA ενδέχεται να απαιτήσουν ή να σας επιτρέψουν να κάνετε λήψη λογισμικού, ενημερώσεων λογισμικού ή ενημερώσεων κώδικα, ή άλλων βοηθητικών προγραμμάτων και εργαλείων από την EA ή των εκχωρούντων άδεια χρήσης για λογαριασμό της («Λογισμικό ΕΑ»). Η EA σας παραχωρεί μη αποκλειστική, περιορισμένη άδεια χρήσης του Λογισμικού EA αποκλειστικά για το σκοπό που ορίζεται από την EA κατά τη χρονική στιγμή που το Λογισμικό EA διατίθεται σε εσάς. Εάν με το Λογισμικό EA παρέχεται μια Σύμβαση Παραχώρησης Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη ή μια Σύμβαση Παραχώρησης Πρόσβασης και Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη, η χρήση του Λογισμικού EA από εσάς υπόκειται στους όρους της συγκεκριμένης σύμβασης παραχώρησης άδειας χρήσης. Δεν μπορείτε να εκχωρήσετε την άδεια χρήσης ή να χρεώνετε άλλους για τη χρήση ή την πρόσβαση στο Λογισμικό EA. Δεν επιτρέπεται η μετάφραση, η αντίστροφη ανάλυση, η αντίστροφη μεταγλώττιση ή η απομεταγλώττιση, η αποσυμπίλιση ή η δημιουργία παράγωγων έργων από το Λογισμικό EA. Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε το Λογισμικό EA ή να το χρησιμοποιήσετε καθ’ οιονδήποτε τρόπο χωρίς τη ρητή και γραπτή εξουσιοδότηση από την EA. Κατανοείτε ότι η εισαγωγή διαφόρων τεχνολογιών της EA ενδέχεται να μην είναι σύμφωνη με όλες τις πλατφόρμες και ότι η απόδοση του Λογισμικού EA και των σχετικών Υπηρεσιών EA ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τον υπολογιστή και τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας.

Κατά καιρούς, η Electronic Arts ενδέχεται να σας παρέχει ενημερωμένες ή τροποποιημένες εκδόσεις του Λογισμικού EA. Κατανοείτε πως ενδέχεται να χρειαστούν ορισμένες ενημερώσεις και τροποποιήσεις, προκειμένου να συνεχίσετε τη χρήση του Λογισμικού EA και των Υπηρεσιών EA.

14. Νόμοι ελέγχου εξαγωγών

Το Λογισμικό EA ενδέχεται να υπόκειται σε ελέγχους εξαγωγών στις Η.Π.Α., καθώς και σε ελέγχους εξαγωγών που εμπίπτουν σε άλλες δικαιοδοσίες. Με τη λήψη Λογισμικού EA από την EA, εγγυάστε ότι δεν βρίσκεστε σε χώρα ή ότι δεν εξάγετε το Λογισμικό EA σε οποιοδήποτε άτομο ή τοποθεσία, στα οποία οι Η.Π.Α., η Ευρωπαϊκή Ένωση ή οποιαδήποτε άλλη δικαιοδοσία έχουν επιβάλει εμπορικό αποκλεισμό αγαθών.

Συμφωνείτε να τηρείτε τη νομοθεσία των Η.Π.Α. και άλλους ισχύοντες νόμους ελέγχου εξαγωγών και να μην μεταβιβάζετε, μέσω ηλεκτρονικής μετάδοσης ή άλλου τρόπου, οποιοδήποτε Περιεχόμενο ή Λογισμικό EA που υπόκειται στους περιορισμούς των συγκεκριμένων νόμων, σε εθνικό προορισμό που απαγορεύουν οι εν λόγω νόμοι, χωρίς να λάβετε πρώτα και, στη συνέχεια, να συμμορφωθείτε με οποιαδήποτε απαιτούμενη κρατική εξουσιοδότηση. Επιπλέον, συμφωνείτε να μην κάνετε αποστολή στις Υπηρεσίες EA τυχόν δεδομένων ή λογισμικού των οποίων η εξαγωγή απαγορεύεται χωρίς προηγούμενη γραπτή κρατική εξουσιοδότηση, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό, ορισμένων τύπων λογισμικού κρυπτογράφησης. Οι διαβεβαιώσεις και οι δεσμεύσεις σε αυτή την Ενότητα ισχύουν και μετά τον τερματισμό της παρούσας Σύμβασης.

15. Ενημερώσεις των Υπηρεσιών EA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η EA ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ EA. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Ή «ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ» ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Ή ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ. Η EA ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ.

16. Περιορισμοί όσον αφορά την εγγύηση και την υπαιτιότητα

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EA, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ EA ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EA, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ EA, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ EA ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΡΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ. ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ EA Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ EA. Η EA ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ Ή ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΑΓΑΘΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η EA ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΥΛΟΓΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΥΝΕΤΕ Ή ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ Ή ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ, Ή ΟΤΙ Η EA ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΚΑΝΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑ ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ EA Ή ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑ Ή/ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΑ, ΟΙ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ Ή ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ή ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΑ Ή ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ EA Ή ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΩΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ή ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΑΥΤΗΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, «ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ EA») ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ EA ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η EA, ΟΙ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Ή ΟΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ EA ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ EA, ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ EA, ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΠΑΡΟΤΙ Η ΕΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΥΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ, Η ΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Ή ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΣ, ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΗ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ Ή ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΑ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ EA ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή/ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ Ή ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ Ή ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ Ή ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΑ, ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΩΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. Η EA ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ή ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

17. Αποζημίωση

Κατόπιν αιτήματος της EA ή/και των εκχωρούντων άδεια χρήσης για λογαριασμό της, συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε την EA και τους Συνδεόμενους Εταίρους ΕΑ, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους παρόχους περιεχομένου από οποιαδήποτε υπαιτιότητα, αξίωση και δαπάνη, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών δικηγόρων, που προκύπτουν από ή συνδέονται με την παράβαση των Όρων της Υπηρεσίας για την οποία είστε υπεύθυνοι ή σε σχέση με τη διανομή οποιουδήποτε Περιεχομένου από εσάς στις ή μέσω των Υπηρεσιών EA. Χωρίς περιορισμό της γενικής διατύπωσης όσων προαναφέρθηκαν, συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε την ΕΑ και τους εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της για οποιαδήποτε ανάρμοστη ή παράνομη χρήση του Λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης ή ανάρμοστης χρήσης του Λογαριασμού σας από κάποιον στον οποίο επιτρέψατε να χρησιμοποιήσει το Λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι θα είστε προσωπικά υπεύθυνοι για τη χρήση των Υπηρεσιών EA από εσάς και για όλες τις επικοινωνίες και δραστηριότητές σας στο πλαίσιο των Υπηρεσιών EA, συμπεριλαμβανομένου τυχόν Περιεχομένου που συνεισφέρετε, και ότι θα αποζημιώσετε και θα απαλλάξετε την EA, τους εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της και τους Συνδεόμενους Εταίρους ΕΑ αναφορικά με οποιαδήποτε υπαιτιότητα ή ζημίες που θα προκύψουν από τη συμπεριφορά σας στο πλαίσιο των Υπηρεσιών EA, συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου που συνεισφέρετε.

Η EA και οι εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της διατηρούν το δικαίωμα, με δικά τους έξοδα, να αναλάβουν την αποκλειστική υπεράσπισή τους και τον έλεγχο για οποιοδήποτε θέμα υπόκειται με άλλο τρόπο σε αποζημίωση από εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχετε καμία περαιτέρω υποχρέωση να παρέχετε αποζημίωση στην EA ή/και τους εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της για αυτό το θέμα. Αυτή η Ενότητα θα ισχύει και μετά τον τερματισμό των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας.

18. Σύνδεσμοι προς τοποθεσίες τρίτων

Οι Υπηρεσίες EA ενδέχεται να περιλαμβάνουν υπερσυνδέσμους προς διαδικτυακές τοποθεσίες που τελούν υπό τη διαχείριση τρίτων, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστών και άλλων παρόχων περιεχομένου. Οι συγκεκριμένες τοποθεσίες ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα ή να ζητούν προσωπικά στοιχεία από εσάς. Η EA δεν ελέγχει τις εν λόγω διαδικτυακές τοποθεσίες και δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενό τους, για τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων ή για τη συλλογή, χρήση ή γνωστοποίηση οποιωνδήποτε πληροφοριών ενδέχεται να συλλέξουν αυτές οι τοποθεσίες.

19. Γενικοί Όροι

A. Ένδικα μέσα. Συμφωνείτε ότι οι παρόντες Όροι της Υπηρεσίας δεν αποσκοπούν να παρέχουν και δεν παρέχουν οποιαδήποτε δικαιώματα ή ένδικα μέσα σε οποιοδήποτε άτομο εκτός από τους συμβαλλομένους στους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας. Κατανοείτε επίσης και συμφωνείτε ότι οι παρόντες Όροι της Υπηρεσίας, η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΑ και οι Συμπληρωματικοί Όροι που ενσωματώνονται στους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής των εν λόγω πολιτικών από την ΕΑ, δεν αποσκοπούν να παρέχουν, και δεν παρέχουν, οποιαδήποτε δικαιώματα ή ένδικα μέσα σε οποιοδήποτε άτομο.

B. Δυνατότητα διαχωρισμού. Εάν οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας καταστεί άκυρο ή ανεφάρμοστο, το εν λόγω μέρος θα ερμηνευτεί κατά τρόπο συνεπή με την ισχύουσα νομοθεσία, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει, κατά το μέγιστο δυνατό, τις αρχικές προθέσεις της ΕΑ, ενώ τα υπόλοιπα μέρη θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή.

Γ. Δήλωση αποποίησης. Η αποτυχία της EA ως προς την άσκηση και την επιβολή οποιουδήποτε δικαιώματος ή διάταξης των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας δεν συνιστά αποποίηση του εν λόγω δικαιώματος ή της διάταξης. Τυχόν αποποίηση οποιασδήποτε διάταξης των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας θα ισχύει μόνον εάν υπάρχει σε έγγραφο που φέρει την υπογραφή της EA.

Δ. Ισχύουσα νομοθεσία. Εάν είστε κάτοικοι Κράτους-Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης: (i) οι νόμοι της Αγγλίας, με εξαίρεση τις διατάξεις περί σύγκρουσης δικαίων, διέπουν τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας και το/τους Λογαριασμό(ούς) σας και (ii) συμφωνείτε ρητά ότι η αποκλειστική δικαιοδοσία για οποιαδήποτε αξίωση ή διαφορά με την EA ή που σχετίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το/τους Λογαριασμό(ούς) σας ή τη χρήση των Υπηρεσιών ΕΑ από εσάς εμπίπτει στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αγγλίας και, επιπλέον, συμφωνείτε και συναινείτε ρητά στην άσκηση της προσωπικής δικαιοδοσίας στα δικαστήρια της Αγγλίας σε σχέση με οποιεσδήποτε διαφορές τέτοιου είδους, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε αξίωσης αφορά την EA και τις συνδεόμενες εταιρείες αυτής, τους εργαζομένους, τους αναδόχους, τα στελέχη, τους διευθυντές, τους προμηθευτές και τους παρόχους περιεχομένου αυτής. Εάν είστε κάτοικοι της Δημοκρατίας της Κορέας, (i) οι νόμοι της Δημοκρατίας της Κορέας, με εξαίρεση τις διατάξεις περί σύγκρουσης δικαίων, διέπουν τους Όρους Πώλησης και (ii) συμφωνείτε ρητά ότι η αποκλειστική δικαιοδοσία για οποιαδήποτε αξίωση ή αγωγή, η οποία απορρέει από ή σχετίζεται με τους Όρους Πώλησης, θα εμπίπτει στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Δημοκρατίας της Κορέας και συναινείτε ρητά στην άσκηση της προσωπικής δικαιοδοσίας στα εν λόγω δικαστήρια. Εάν είστε κάτοικοι κράτους εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης: (i) οι νόμοι της Πολιτείας της Καλιφόρνιας, με εξαίρεση τις διατάξεις περί σύγκρουσης δικαίων, διέπουν τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας και το/τους Λογαριασμό(ούς) σας και (ii) στο βαθμό που ισχύει δυνάμει της Ενότητας 20 κατωτέρω, συμφωνείτε ρητά ότι η αποκλειστική δικαιοδοσία για οποιαδήποτε αξίωση ή διαφορά με την EA που οφείλεται ή σχετίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το/τους Λογαριασμό(ούς) σας ή τη χρήση των Υπηρεσιών ΕΑ από εσάς εμπίπτει στην αρμοδιότητα των ομοσπονδιακών και πολιτειακών δικαστηρίων εντός της δικαιοδοσίας του Περιφερειακού Δικαστηρίου των Η.Π.Α. για τη Βόρεια Περιφέρεια της Καλιφόρνιας και, επιπλέον, συμφωνείτε και συναινείτε ρητά (στο βαθμό που ισχύει δυνάμει της Ενότητας 20 κατωτέρω) στην άσκηση της προσωπικής δικαιοδοσίας σε αυτά τα δικαστήρια σε σχέση με οποιεσδήποτε διαφορές τέτοιου είδους, η οποία δεν εξαιρείται από την Ενότητα 20 κατωτέρω, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε αξίωσης που αφορά την EA και τους Συνδεόμενους Εταίρους ΕΑ, τις θυγατρικές, τους αναδόχους, τους προμηθευτές και τους παρόχους περιεχομένου αυτής. Όπως σημειώνεται ανωτέρω, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως υπόκειται σε άλλους τοπικούς, κρατικούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους.

20. Επίλυση διαφορών μέσω δεσμευτικής διαιτησίας

Σκοπός αυτής της Ενότητας είναι να παρέχει μια εξορθολογισμένη μέθοδο για την επίλυση διαφορών που ενδέχεται να προκύψουν ανάμεσά μας. Όπως παρατίθεται στην Ενότητα 20.ε κατωτέρω, εάν δεν μπορούμε να επιλύσουμε τις διαφορές μας ανεπισήμως και σας επιδικαστεί ποσό από διαιτησία μεγαλύτερο από την τελευταία προσφορά διακανονισμού της EA προς εσάς (εάν υπήρξε), η EA θα σας καταβάλει ποσό ίσο με το 150% της διαιτητικής απόφασης, έως 5.000 δολάρια Η.Π.Α. περισσότερα από το ποσό της διαιτητικής απόφασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Οι περισσότεροι προβληματισμοί πελατών μπορούν να επιλυθούν γρήγορα και προς όφελός σας, εάν συνδεθείτε στο περιβάλλον χρήσης εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας με το δικό σας Λογαριασμό Origin σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic). Στην απίθανη περίπτωση που η EA δεν μπορεί να επιλύσει κάποιον προβληματισμό προς όφελός σας (ή εάν η EA δεν μπορεί να επιλύσει κάποιον προβληματισμό που έχει μαζί σας αφότου επιχείρησε να το επιλύσει ανεπίσημα), τότε εσείς και η EA συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την παρακάτω διαδικασία για την επίλυση οποιωνδήποτε και όλων των μεταξύ μας διαφορών. Αυτή η διάταξη ισχύει για όλους τους πελάτες στον πληρέστερο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, αλλά εξαιρεί ρητά τους κατοίκους του Κεμπέκ, της Ρωσίας, της Ελβετίας, των Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατίας της Κορέας. Με την αποδοχή των παρόντων όρων, εσείς και η EA παραιτείστε ρητά του δικαιώματος παραπομπής σε δίκη με ενόρκους ή συμμετοχής σε συλλογική αγωγή. Η παρούσα σύμβαση προορίζεται για διασταλτική ερμηνεία. Αυτή η Ενότητα καλύπτει οποιεσδήποτε και όλες τις διαφορές ανάμεσά μας («Διαφορές»), συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό:

- των αξιώσεων που εγείρονται από ή σχετίζονται με οποιαδήποτε πλευρά της μεταξύ μας σχέσης, είτε βασίζονται σε σύμβαση, αδικοπραξία, νομοθέτημα, απάτη, ψευδή δήλωση είτε σε άλλη νομική θεωρία,
- των αξιώσεων που είχαν εγερθεί πριν από την παρούσα Σύμβαση ή από οποιαδήποτε άλλη προγενέστερη σύμβαση (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό, των αξιώσεων που σχετίζονται με τη διαφήμιση),
- των αξιώσεων που προς το παρόν αποτελούν αντικείμενο υποτιθέμενης συλλογικής αγωγής, στην οποία δεν συμμετέχετε ως μέλος πιστοποιημένης συλλογικής αγωγής, και
- των αξιώσεων που ενδέχεται να προκύψουν μετά την καταγγελία της παρούσας Σύμβασης.

Οι μοναδικές διαφορές που δεν καλύπτονται από αυτή την Ενότητα είναι οι εξής:
- αξίωση για την επιβολή ή την προστασία ή σχετικά με την εγκυρότητα οποιωνδήποτε δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν σε εσάς ή στην EA (ή σε οποιουσδήποτε εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της EA),
- αξίωση που σχετίζεται με ή εγείρεται από ισχυρισμούς για κλοπή, πειρατεία ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση.
- Επιπλέον, τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτή την Ενότητα δεν εμποδίζει οποιονδήποτε συμβαλλόμενο να εκκινήσει διαδικασίες προσφυγής για μικροδιαφορές.

Οι αναφορές στην «EA», σε «εσάς» και σε «εμάς» περιλαμβάνουν τις αντίστοιχες θυγατρικές και συνδεόμενες εταιρείες, τους αντιπροσώπους, εργαζομένους, προκατόχους συμφέροντος, διαδόχους και εκδοχείς μας, καθώς και όλους τους εξουσιοδοτημένους και μη εξουσιοδοτημένους χρήστες ή δικαιούχους υπηρεσιών ή Λογισμικού δυνάμει αυτής ή άλλων προγενέστερων Συμβάσεων που συνήφθησαν μεταξύ μας. Η παρούσα διάταξη διαιτησίας καταδεικνύει μια συναλλαγή διαπολιτειακού εμπορίου και, ως εκ τούτου, ο Ομοσπονδιακός Νόμος περί Διαιτησίας διέπει την ερμηνεία και την επιβολή της παρούσας διάταξης. Αυτή η διάταξη σχετικά με τη διαιτησία θα ισχύει και μετά την καταγγελία των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας.

α. Ανεπίσημες διαπραγματεύσεις/Ειδοποίηση διαφοράς. Εσείς και η EA συμφωνείτε να επιχειρήσετε πρώτα να διαπραγματευτείτε ανεπίσημα οποιαδήποτε Διαφορά για διάστημα τουλάχιστον 30 ημερών πριν από την εκκίνηση της διαδικασίας διαιτησίας. Αυτές οι ανεπίσημες διαπραγματεύσεις ξεκινούν κατά την παραλαβή γραπτής ειδοποίησης που έχει στείλει κάποιο άτομο σε ένα άλλο («Ειδοποίηση διαφοράς»). Οι Ειδοποιήσεις διαφοράς πρέπει: (α) να συμπεριλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας του καταγγέλλοντος συμβαλλόμενου, (β) να περιγράφουν τη φύση και τη βάση της αξίωσης ή της διαφοράς και (γ) να διατυπώνουν τη συγκεκριμένη αποζημίωση που επιδιώκεται («Απαίτηση»). Η EA θα στείλει την Ειδοποίηση διαφοράς στη διεύθυνση χρέωσής σας (εάν μας την έχετε δώσει) ή στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που μας παρείχατε. Μπορείτε να στείλετε τη δική σας Ειδοποίηση διαφοράς στη διεύθυνση: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department.

β. Δεσμευτική διαιτησία. Εάν εσείς και η EA δεν καταφέρετε να επιλύσετε τη Διαφορά μέσω ανεπίσημων διαπραγματεύσεων εντός 30 ημερών από την παραλαβή της Ειδοποίησης διαφοράς, είτε εσείς είτε η EA μπορείτε να επιλέξετε να επιλυθεί η Διαφορά οριστικά και αποκλειστικά μέσω δεσμευτικής διαιτησίας. Οποιαδήποτε επιλογή για διαιτησία από τον έναν συμβαλλόμενο θα είναι οριστική και δεσμευτική για τον έτερο συμβαλλόμενο. ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΚΗ ΜΕ ΕΝΟΡΚΟΥΣ. Η διαιτησία θα ξεκινήσει και θα διεξαχθεί με βάση τους Κανονισμούς Εμπορικής Διαιτησίας της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας (American Arbitration Association – «AAA») και, όπου απαιτείται, με βάση τις Συμπληρωματικές Διαδικασίες της AAA για Διαφορές σχετικές με Θέματα Καταναλωτών («Κανονισμοί της ΑAA για τους Καταναλωτές»), που διατίθενται στη διαδικτυακή τοποθεσία της AAA www.adr.org. Τα τέλη διαιτησίας και το μερίδιό σας για την αμοιβή του διαιτητή θα διέπονται από τους Κανονισμούς της AAA και, όπου χρειάζεται, θα περιορίζονται από τους Κανονισμούς της AAA για τους Καταναλωτές. Εάν τα εν λόγω έξοδα καθοριστούν από τον διαιτητή ως υπερβολικά, ή εάν στείλετε στην EA μια ειδοποίηση στη διεύθυνση αποστολής της Ειδοποίησης διαφοράς που αναφέρεται ανωτέρω, στην οποία θα υποδεικνύετε ότι δεν είστε σε θέση να καταβάλετε τα τέλη που απαιτούνται για την εκκίνηση της διαδικασίας διαιτησίας, η EA θα καταβάλλει αμέσως όλα τα τέλη και τις δαπάνες διαιτησίας. Η διαιτησία μπορεί να διεξαχθεί προσωπικά, μέσω της υποβολής εγγράφων, τηλεφωνικά ή μέσω Διαδικτύου. Ο διαιτητής θα διατυπώσει την απόφαση γραπτώς και θα παρέχει αιτιολογική έκθεση, εάν αυτό ζητηθεί από οποιονδήποτε από τους συμβαλλομένους. Ο διαιτητής πρέπει να τηρεί την ισχύουσα νομοθεσία, και οποιαδήποτε διαιτητική απόφαση ενδέχεται να αμφισβητηθεί εάν ο διαιτητής δεν τηρήσει τη νομοθεσία. Εσείς και η EA μπορείτε να προσφύγετε στο δικαστήριο προκειμένου να επιβληθεί η απόφαση της διαιτησίας, να ανασταλεί η δικαστική διαδικασία της εκκρεμούσας διαιτησίας ή να επιβεβαιωθεί, να τροποποιηθεί, να ακυρωθεί ή να εκδοθεί δικαστική απόφαση σε σχέση με την απόφαση του διαιτητή.

γ. Περιορισμοί. Εσείς και η EA συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαιτησία θα περιορίζεται στη Διαφορά ανάμεσα στην ΕΑ και σε εσάς προσωπικά. Στον πλήρη βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, (1) καμία διαιτησία δεν μπορεί να ενωθεί με άλλη, (2) δεν υπάρχει το δικαίωμα ή η εξουσία οποιαδήποτε Διαφορά να επιλυθεί με διαιτησία βάσει συλλογικής αγωγής ή εφαρμόζοντας διαδικασίες συλλογικής αγωγής, και (3) δεν υπάρχει το δικαίωμα ή η εξουσία οποιαδήποτε Διαφορά να εγερθεί υπό την υποτιθέμενη ιδιότητα εκπροσώπου για λογαριασμό του ευρέος κοινού ή οποιωνδήποτε άλλων προσώπων. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η EA ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΑ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ Ή ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Επιπλέον, εκτός εάν εσείς και η EA συμφωνήσετε κάτι διαφορετικό, ο διαιτητής απαγορεύεται να ενοποιήσει αξιώσεις περισσότερων του ενός ατόμων και απαγορεύεται να προΐσταται διαφορετικά σε οποιαδήποτε μορφή αντιπροσωπευτικής ή συλλογικής δικαστικής διαδικασίας. Εάν διαπιστωθεί ότι αυτή η συγκεκριμένη διάταξη είναι ανεφάρμοστη, τότε η εν λόγω διάταξη περί διαιτησίας θα ακυρωθεί στο σύνολό της.

δ. Τοποθεσία. Εάν είστε κάτοικοι Η.Π.Α., η διαιτησία θα λάβει χώρα σε οποιαδήποτε εύλογη τοποθεσία σας εξυπηρετεί. Εάν δεν είστε κάτοικοι Η.Π.Α., η διαιτησία θα εκκινηθεί στην Κομητεία του Σαν Ματέο, στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και εσείς και η EA συμφωνείτε να υπόκειστε στην προσωπική δικαιοδοσία του συγκεκριμένου δικαστηρίου, προκειμένου να επιβληθεί η απόφαση της διαιτησίας, να ανασταλεί η δικαστική διαδικασία της εκκρεμούσας διαιτησίας ή να επιβεβαιωθεί, να τροποποιηθεί, να ακυρωθεί ή να εκδοθεί δικαστική απόφαση σε σχέση με την απόφαση του διαιτητή.

ε. Αποζημίωση και αμοιβές δικηγόρων. Εάν ο διαιτητής αποφανθεί προς όφελός σας ως προς την ουσία οποιασδήποτε αξίωσης εγείρετε έναντι της EA και εκδώσει απόφαση με χρηματική αξία υψηλότερη από την τελευταία γραπτή προσφορά διακανονισμού της EA που πραγματοποιήθηκε προτού υποβληθούν οι γραπτές προτάσεις στον διαιτητή, τότε η EA:

- Θα σας καταβάλει το 150% της διαιτητικής απόφασης, έως και 5.000 δολάρια Η.Π.Α. περισσότερα από τη διαιτητική απόφαση, και

- Θα καταβάλει στον δικηγόρο σας, εάν υπάρχει, το ποσό των δικηγορικών αμοιβών και θα καλύψει οποιεσδήποτε δαπάνες (συμπεριλαμβανομένων της αμοιβής και των εξόδων των πραγματογνωμόνων) που ορίζετε εύλογα εσείς ή ο δικηγόρος σας για τη διερεύνηση, την προετοιμασία και την υποβολή της αξίωσής σας για διαιτησία («αμοιβή δικηγόρου»).

Ο διαιτητής δύναται να λάβει αποφάσεις και να επιλύσει διαφορές ως προς την καταβολή και την εξόφληση των αμοιβών, των εξόδων, καθώς και της εναλλακτικής πληρωμής και της αμοιβής δικηγόρου ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας και κατόπιν απαίτησης που θα υποβάλλει οποιοσδήποτε συμβαλλόμενος εντός 14 ημερών από την απόφαση του διαιτητή επί της ουσίας της αξίωσης.

Το δικαίωμα ως προς τις αμοιβές και τα έξοδα δικηγόρων που αναφέρθηκε ανωτέρω συμπληρώνει οποιοδήποτε δικαίωμα ως προς τις αμοιβές και τα έξοδα δικηγόρων ενδέχεται να έχετε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αν και δεν μπορείτε να λάβετε διπλή αποζημίωση για τις αμοιβές ή τα έξοδα δικηγόρων. Η EA παραιτείται οποιουδήποτε δικαιώματος ενδέχεται να έχει ως προς την επιδίωξη αποζημίωσης για τις αμοιβές και τα έξοδα δικηγόρων σχετικά με οποιαδήποτε διαδικασία διαιτησίας διεξάγεται μεταξύ μας.

στ. Περιορισμός της εξουσίας του διαιτητή. Ο διαιτητής μπορεί να επιδικάζει αναγνωριστική ή προσωρινή αποζημίωση μόνον υπέρ του μεμονωμένου συμβαλλομένου που επιδιώκει αποζημίωση και μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητος για την παροχή αποζημίωσης, η οποία επιβεβαιώνεται από την ατομική αξίωση του εν λόγω συμβαλλομένου.

ζ. Αλλαγές στην παρούσα διάταξη. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Σύμβασης για το αντίθετο, συμφωνούμε ότι εάν η EA πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτή τη διάταξη περί διαιτησίας στο μέλλον (εκτός από αλλαγή στη διεύθυνση αποστολής της Ειδοποίησης), μπορείτε να απορρίψετε οποιαδήποτε ανάλογη αλλαγή στέλνοντάς μας γραπτή ειδοποίηση εντός 30 ημερών από την πραγματοποίηση της αλλαγής στη διεύθυνση αποστολής της Ειδοποίησης Διαιτησίας που παρέχεται ανωτέρω. Απορρίπτοντας οποιαδήποτε μελλοντική αλλαγή, συμφωνείτε ότι θα προβαίνετε σε διαιτησία οποιασδήποτε διαφοράς υπάρξει μεταξύ μας σύμφωνα με τη διατύπωση της παρούσας διάταξης.

21. Πλήρης σύμβαση

Οι Όροι της Υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της EA και άλλων Συμπληρωματικών Όρων που ενσωματώνονται με σχετική αναφορά στο παρόν έγγραφο) και τυχόν αναρτημένοι κανονισμοί ή οδηγίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, δραστηριότητα, διαγωνισμό ή κληρώσεις συνιστούν την πλήρη σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την EA, σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε σχέση με τη χρήση των Υπηρεσιών EA. Εάν υπάρξει οποιαδήποτε σύγκρουση ανάμεσα στους Όρους της Υπηρεσίας και οποιουσδήποτε άλλους κανονισμούς ή οδηγίες έχουν αναρτηθεί στην Υπηρεσία EA, η EA θα επιλύσει τη σύγκρουση κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.

22. Ανακοίνωση για τους κατοίκους της Καλιφόρνιας 

Σύμφωνα με την παρ. 1789.3 του Αστικού Κώδικα της Καλιφόρνιας, επισημαίνεται ότι (α) η EA βρίσκεται στη διεύθυνση 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, (β) οι χρεώσεις και οι επιβαρύνσεις για τις Υπηρεσίες EA ποικίλλουν ανάλογα με τις υπηρεσίες που έχετε επιλέξει και (γ) εάν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με τις Υπηρεσίες EA ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών EA, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της EA help.ea.com, support.popcap.com (για προϊόντα PopCap) ή swtor.com/support (για το Star Wars™: The Old Republic). Για παράπονα, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε γραπτώς με τη Μονάδα Βοήθειας Παραπόνων στη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Καταναλωτών του Τμήματος Υποθέσεων Καταναλωτών, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 400 "R" Street, Sacramento, CA 95814 ή τηλεφωνικά στους αριθμούς (916) 445-1254 ή (800) 952-5210.

Καταχωρίστε στους σελιδοδείκτες σας την τοποθεσία terms.ea.com/el, προκειμένου να την επισκέπτεστε τακτικά για ενημερώσεις σχετικά με τους Όρους της Υπηρεσίας της EA.

23. Συμπληρωματικοί Όροι

Πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις για συγκεκριμένες Υπηρεσίες ΕΑ

Ορισμένες Υπηρεσίες EA ενδέχεται να απαιτούν να διαβάσετε και να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που αφορούν τη συγκεκριμένη Υπηρεσία ΕΑ. Το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε την εν λόγω Υπηρεσία ΕΑ υπόκειται στους συγκεκριμένους όρους και τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας. Εάν υπάρχουν τυχόν αντιφάσεις ανάμεσα στους συγκεκριμένους όρους και τους παρόντες όρους, η EA θα είναι ο τελικός και αποκλειστικός διαιτητής των εν λόγω αντιφάσεων.

Δοκιμές Beta

Κατά τη αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια, η ΕΑ ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να εξετάσετε και να αξιολογήσετε ένα ή περισσότερα παιχνίδια, επιμέρους στοιχεία παιχνιδιών ή διαδικτυακές δυνατότητες πριν από την εμπορική τους κυκλοφορία με σκοπό τον εντοπισμό σφαλμάτων στο πρόγραμμα. Θα σας ζητηθεί να δώσετε στην ΕΑ (και μόνο στην ΕΑ) συγκεκριμένες παρατηρήσεις και προτάσεις σχετικά με τις εμπειρίες σας κατά την εξέταση και αξιολόγηση του/των παιχνιδιού(ών) ή της/των δυνατότητας(ων) τοποθεσίας. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως «Δοκιμή Beta». Πρέπει να υπογράψετε και να επιστρέψετε στην ΕΑ μία Σύμβαση Εμπιστευτικότητας Δοκιμαστικού Λογισμικού («Σύμβαση Εμπιστευτικότητας») για κάθε επιμέρους δοκιμή Beta ΠΡΟΤΟΥ λάβετε την άδεια να γίνετε δοκιμαστής («Δοκιμαστής») και ΠΡΟΤΟΥ λάβετε ή αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε λογισμικό. Η συμμετοχή σας ως Δοκιμαστής υπόκειται στη Σύμβαση Εμπιστευτικότητας και στους όρους και προϋποθέσεις που ακολουθούν.

Αναφορικά με τη Δοκιμή Beta, η ΕΑ ενδέχεται να σας παρέχει, σε προσωρινή βάση, ένα δοκιμαστικό αντίγραφο παιχνιδιού ή πρόσβαση σε μια δυνατότητα στην τοποθεσία της ΕΑ. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι το δοκιμαστικό αντίγραφο και όλο το υπόλοιπο υλικό που σας παρέχεται αποτελούν εμπιστευτικές ή απόρρητες πληροφορίες της ΕΑ. Ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας σε Δοκιμή Beta, συμφωνείτε (i) να μην αντιγράψετε ούτε να αναπαραγάγετε το δοκιμαστικό αντίγραφο και τις εμπιστευτικές ή απόρρητες πληροφορίες, (ii) να προστατέψετε το δοκιμαστικό αντίγραφο, καθώς και τις εμπιστευτικές και τις απόρρητες πληροφορίες, και να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αναπαραγωγή, γνωστοποίηση ή/και μη εξουσιοδοτημένη χρήση του δοκιμαστικού αντιγράφου, καθώς και των εμπιστευτικών και απόρρητων πληροφοριών, και (iii) να συμμορφωθείτε πλήρως με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Σύμβασης Εμπιστευτικότητας.

Θα διεξάγετε τη δοκιμή προσωπικά και δεν θα παρέχετε σε κανένα άλλο άτομο πρόσβαση στο δοκιμαστικό υλικό. Συμφωνείτε ότι η παράβαση των παραπάνω υποχρεώσεων θα προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στην EA, και η EA δικαιούται (επιπρόσθετα οποιωνδήποτε άλλων ένδικων μέσων έχει στη διάθεσή της) να καταθέσει μονομερώς αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα αποκατάστασης, χωρίς να δεσμευτεί ότι θα παρεμποδίσει την παράβαση ή την απειλή παράβασης των υποχρεώσεών σας. Η υποχρέωσή σας να διατηρήσετε τον εμπιστευτικό χαρακτήρα των παιχνιδιών beta θα συνεχιστεί, έως ότου η EA διανείμει δημόσια ή γνωστοποιήσει με άλλο τρόπο στο κοινό χωρίς δική σας υπαιτιότητα, κάθε ένα από τα παιχνίδια και το περιεχόμενο που δοκιμάζετε.

Συμφωνείτε να επιστρέψετε, κατόπιν αιτήματος, άμεσα στην ΕΑ όλα τα αντίγραφα του δοκιμαστικού αντιγράφου, καθώς και τις εμπιστευτικές ή απόρρητες πληροφορίες που σας παρείχε η ΕΑ.

Ως Δοκιμαστής, καλείστε να παίξετε παιχνίδια beta με μοναδικό σκοπό την αξιολόγηση των παιχνιδιών και τον εντοπισμό σφαλμάτων. Τίποτα στις παρούσες οδηγίες ή σε αυτή την τοποθεσία, δεν θα ερμηνευτεί ως παραχώρηση οποιουδήποτε δικαιώματος ή προνομίου οποιουδήποτε είδους, όσον αφορά τα παιχνίδια ή το περιεχόμενο beta που υπάρχει εδώ. Τα παιχνίδια beta παρέχονται για δοκιμή «ως έχουν» και «ως διατίθενται» και δεν σας παρέχουμε καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή έμμεση.

Όταν παίζετε ορισμένα παιχνίδια beta, μπορεί να συγκεντρώσετε θησαυρούς, βαθμούς εμπειρίας, εξοπλισμό ή άλλους δείκτες αξίας ή κατάστασης. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να μηδενιστούν ανά πάσα στιγμή κατά τη διαδικασία δοκιμής, και ενδέχεται να μηδενιστούν όταν το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώσει τη φάση δοκιμών. Σε αυτή την περίπτωση, όλο το ιστορικό και τα δεδομένα του παίκτη θα διαγραφούν και κάθε παίκτης θα επιστρέψει στο επίπεδο αρχάριου.

Επιλέγοντας το κουμπί «Παιχνίδι» για να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι beta,συμφωνείτε ότι: (i) παίζετε παιχνίδια beta με δική σας ευθύνη και γνωρίζετε ότι τα παιχνίδια ενδέχεται να περιλαμβάνουν γνωστά ή άγνωστα σφάλματα, (ii) τυχόν δείκτες αξίας ή κατάστασης που πετυχαίνετε στο παιχνίδι ενδέχεται να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή, (iii) η EA δεν έχει καμία υποχρέωση να διαθέσει αυτά τα παιχνίδια για παιχνίδι χωρίς χρέωση σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο, ούτε να τα διαθέσει γενικότερα, (iv) αυτά τα παιχνίδια δύνανται να είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν συνδρομής μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της Δοκιμής Beta ανά πάσα στιγμή στο μέλλον, (v) οι Όροι της Υπηρεσίας της ΕΑ ισχύουν για τη χρήση των παιχνιδιών από εσάς κατά τη φάση δοκιμών και (vi) εάν πρόκειται για κλειστή δοκιμή beta, θα διατηρήσετε τον εμπιστευτικό χαρακτήρα όλων των πληροφοριών σχετικά με τα παιχνίδια beta, όπως ορίζεται ανωτέρω, και δεν θα γνωστοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές σε κανέναν άλλον.

Οι λογαριασμοί δοκιμών Beta δεν είναι μεταβιβάσιμοι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σύμβαση Χρήσης των Υπηρεσιών Δικτύου και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το Nintendo
Η Σύμβαση Χρήσης των Υπηρεσιών Δικτύου και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το Nintendo εξακολουθούν να ισχύουν στο σύνολό τους και να διέπουν τη συμπεριφορά σας κατά την πρόσβασή σας σε Υπηρεσίες EA μέσω της κονσόλας Wii U. Στο βαθμό που η Σύμβαση Χρήσης των Υπηρεσιών Δικτύου για το Nintendo συγκρούεται με τους Όρους της Υπηρεσίας της EA, υπερισχύει η Σύμβαση Χρήσης των Υπηρεσιών Δικτύου για το Nintendo. Η ΕΑ φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία και το περιεχόμενο των Υπηρεσιών ΕΑ.

Όροι Χρήσης του Xbox Live®
Οι Όροι Χρήσης του Xbox Live® εξακολουθούν να ισχύουν στο σύνολό τους και διέπουν την συμπεριφορά σας κατά την πρόσβασή σας σε Υπηρεσίες EA μέσω του Xbox Live®. Στο βαθμό που οι Όροι Χρήσης του Xbox Live® συγκρούονται με τους Όρους της Υπηρεσίας της EA, υπερισχύουν οι Όροι Χρήσης του Xbox Live®. Η ΕΑ φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία και το περιεχόμενο των Υπηρεσιών ΕΑ. Η Microsoft δύναται να συλλέξει και να χρησιμοποιήσει πληροφορίες σχετικά με εσάς και τη χρήση από εσάς του Xbox Live® κατά την πρόσβασή σας σε Υπηρεσίες ΕΑ μέσω του Xbox Live®. Η χρήση και η συλλογή ανάλογων πληροφοριών από τη Microsoft διέπεται από τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Xbox Live® (διατίθεται στη διαδικτυακή τοποθεσία xbox.com ή τηλεφωνικά από τον αριθμό 1-800-4MY-XBOX). ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EA ΜΕΣΩ ΤΟΥ Xbox Live® ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΟΤΙ Η MICROSOFT ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΕΛΑΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Xbox Live®, ΕΝΩ ΑΠΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ MICROSOFT, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Ή ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ EA ΑΠΟ ΕΣΑΣ. Η ΕΑ φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης πελατών και χρεώσεων για υπηρεσίες που λαμβάνονται μέσω των Υπηρεσιών EA.

Υπηρεσία της EA Online για το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ψυχαγωγίας PlayStation®2
- Δήλωση της Sony Computer Entertainment (North America)
«DNAS»
Αυτό το Λογισμικό χρησιμοποιεί «DNAS» (Dynamic Network Authentication System – Σύστημα Δυναμικής Πιστοποίησης Ταυτότητας Δικτύου), ένα αποκλειστικής κυριότητας σύστημα πιστοποίησης ταυτότητας που δημιουργήθηκε από τη Sony Computer Entertainment Inc.(«SCEI»). Το «DNAS» ανακτά πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό ενός χρήστη με σκοπό την πιστοποίηση ταυτότητας, την προστασία από αντιγραφή, τη φραγή λογαριασμού, τη διαχείριση συστήματος, κανονισμών ή παιχνιδιού, καθώς και για άλλους σκοπούς. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται δεν προσδιορίζουν την ταυτότητα του χρήστη και δεν κοινοποιούνται σε καμία εταιρεία εκτός της SCE. ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ, ΕΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΠΡΟΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΔΟΤΗ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΔΟΤΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΗ. Η SCEI, η Sony Computer Entertainment America («SCEA») και οι συνδεόμενες εταιρείες αυτών δεν μπορούν να εγγυηθούν τη συνεχή λειτουργία των διακομιστών «DNAS». Η SCEA δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή αδυναμία λειτουργίας των διακομιστών «DNAS». Εάν λάβετε κατά τη διαδικασία σύνδεσης ένα μήνυμα που υποδεικνύει σφάλμα πιστοποίησης ταυτότητας «DNAS», επικοινωνήστε με τις Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της SCEA στον αριθμό 1-866-466-5333. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «DNAS», επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.us.playstation.com/DNAS. Σε περίπτωση ασυμβατότητας ή αδυναμίας λειτουργίας του συστήματος με το DNAS, η αποκλειστική ευθύνη της SCEI, της SCEA και των συνδεόμενων εταιρειών αυτών θα περιορίζεται στην επισκευή ή την αντικατάσταση του προβληματικού λογισμικού του παιχνιδιού, του συστήματος ή των περιφερειακών του χρήστη κατ’ επιλογήν της SCEA. Η SCEA, οι μητρικές και οι συνδεόμενες εταιρείες αυτής ή οι Εκδότες με άδεια χρήσης δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αδυναμίες του συστήματος, αδυναμίες πιστοποίησης ταυτότητας ή αδυναμίες λειτουργίας του συστήματος, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν, από καιρό σε καιρό, τη διεξαγωγή του παιχνιδιού στο Διαδίκτυο ή την πρόσβαση σε αυτό.

- Δήλωση της Sony Computer Entertainment (Europe)
Αυτό το Λογισμικό χρησιμοποιεί «DNAS» (Dynamic Network Authentication System – Σύστημα Δυναμικής Πιστοποίησης Ταυτότητας Δικτύου), ένα αποκλειστικής κυριότητας σύστημα πιστοποίησης ταυτότητας που δημιουργήθηκε από τη Sony Computer Entertainment Inc.(«SCEI»). Το «DNAS» ανακτά πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό ενός χρήστη με σκοπό την πιστοποίηση ταυτότητας, την προστασία από αντιγραφή, τη φραγή λογαριασμού, τη διαχείριση συστήματος, κανονισμών ή παιχνιδιού, καθώς και για άλλους σκοπούς. Η SCEI, η Sony Computer Entertainment Europe («SCEE») και οι συνδεόμενες εταιρείες αυτών δεν μπορούν να εγγυηθούν τη συνεχή λειτουργία των διακομιστών «DNAS». Η SCEE δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή αδυναμία λειτουργίας των διακομιστών «DNAS». Εάν λάβετε κατά τη διαδικασία σύνδεσης μήνυμα που υποδεικνύει σφάλμα πιστοποίησης ταυτότητας «DNAS», επικοινωνήστε με την τοπική Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών του PlayStation στον αριθμό που παρέχεται στο βιβλίο οδηγιών του λογισμικού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «DNAS», ανατρέξτε στη διαδικτυακή τοποθεσία PlayStation.com. Σε περίπτωση ασυμβατότητας ή αδυναμίας λειτουργίας του συστήματος με το DNAS, η αποκλειστική ευθύνη της SCEI, της SCEE και των συνδεόμενων εταιρειών αυτών θα περιορίζεται στην επισκευή ή την αντικατάσταση του προβληματικού λογισμικού του παιχνιδιού, του συστήματος ή των περιφερειακών του χρήστη κατ’ επιλογήν της SCEE. Η SCEE, οι μητρικές και οι συνδεόμενες εταιρείες αυτής ή οι Εκδότες με άδεια χρήσης δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αδυναμίες του συστήματος, αδυναμίες πιστοποίησης ταυτότητας ή αδυναμίες λειτουργίας του συστήματος, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν, από καιρό σε καιρό, τη διεξαγωγή του παιχνιδιού στο Διαδίκτυο ή την πρόσβαση σε αυτό.

- Δήλωση της Sony Computer Entertainment (Japan) για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και το Δίκτυο
Αυτό το Λογισμικό χρησιμοποιεί Σύστημα Πιστοποίησης Ταυτότητας Δικτύου (Network Authentication System). Το Σύστημα Πιστοποίησης Ταυτότητας Δικτύου ανακτά πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό ενός χρήστη με σκοπό την πιστοποίηση ταυτότητας, την προστασία από αντιγραφή, τη φραγή λογαριασμού, τη διαχείριση συστήματος, κανονισμών ή παιχνιδιού, καθώς και για άλλους σκοπούς. Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν επιτρέπουν τον προσδιορισμό της ταυτότητας του χρήστη. Η Electronic Arts μπορεί να συνδυάσει αυτές τις πληροφορίες με πληροφορίες προσδιορισμού ταυτότητας από τα αρχεία της Electronic Arts, εάν προσφέρετε πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας. Προτού δώσετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες στην Electronic Arts, φροντίστε να εξετάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της Electronic Arts. Μην δίνετε πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας στην Electronic Arts, παρά μόνον εάν αποδέχεστε τις προϋποθέσεις χρήσης και τους όρους της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας.

Υπηρεσία της EA Online για το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ψυχαγωγίας PlayStation®3
Οι Όροι της Υπηρεσίας του PlayStation™Network εξακολουθούν να ισχύουν στο σύνολό τους και να διέπουν τη συμπεριφορά σας κατά την πρόσβασή σας στην EA Online μέσω του PlayStation™Network. Οποιαδήποτε σύγκρουση μεταξύ αφενός των Όρων της Υπηρεσίας EA Online και αφετέρου των Όρων της Υπηρεσίας και της Σύμβασης Χρήσης του PlayStation™Network επιλύεται υπέρ των Όρων της Υπηρεσίας και της Σύμβασης Χρήσης του PlayStation™Network.

Αγορές στην Ευρώπη από το PlayStation®Store
Οποιοδήποτε περιεχόμενο αγοράζεται από κατάστημα εντός του παιχνιδιού, θα αγοράζεται από την Sony Network Entertainment Europe Limited ("SNEE") και θα υπόκειται στους Όρους της Υπηρεσίας και στη Σύμβαση Χρήσης της PlayStation™Network που είναι διαθέσιμα στο PlayStation®Store. Ελέγχετε τα δικαιώματα χρήσης για κάθε αγορά, καθώς μπορεί να διαφέρουν για κάθε προϊόν. Το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε κατάστημα εντός του παιχνιδιού έχει την ίδια ηλικιακή διαβάθμιση με το παιχνίδι, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

Αγορές στις Η.Π.Α. και στον Καναδά από το PlayStation®Store
Η αγορά και η χρήση αντικειμένων υπόκεινται στους Όρους της Υπηρεσίας και τη Σύμβαση Χρήσης του PlayStation™Network. Αυτή η ηλεκτρονική υπηρεσία διατίθεται σε εσάς κατόπιν εκχώρησης άδειας της Sony Computer Entertainment America.

Προϊόντα Adobe®
Adobe® Flash® Player. Πνευματικά Δικαιώματα © 1996 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Εκκρεμούν διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Τα Adobe και Flash είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. ή/και σε άλλες χώρες.

Adobe® Shockwave® Player. Πνευματικά Δικαιώματα © 1996 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα Adobe και Shockwave είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. ή/και σε άλλες χώρες.

Adobe® AIR™. Πνευματικά Δικαιώματα © 2007 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα Adobe και Adobe AIR είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. ή/και σε άλλες χώρες.


Έκδοση 45372_10