Τρέχουσα Πολιτική Απορρήτου και Cookie


ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ ΚΑΙ COOKIE ELECTRONIC ARTS

Ημερομηνία έναρξης ισχύος:  14 Σεπτεμβρίου 2012

Με την εγγραφή σας σε ένα λογαριασμό Origin (γνωστός επίσης ως Λογαριασμός EA) («Λογαριασμός»), χρησιμοποιώντας αυτή την τοποθεσία ή/και οποιοδήποτε διαδικτυακό προϊόν και υπηρεσία ή οποιοδήποτε προϊόν και υπηρεσία για φορητές συσκευές, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΑ και ότι μπορούμε να μεταβιβάζουμε και να αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας στις Η.Π.Α. Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε ότι η EA δύναται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας σύμφωνα με την παρακάτω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ότι θα τηρείτε τους Όρους της Υπηρεσίας της ΕΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ ΕΑ. Εάν αλλάξουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας, θα αναρτήσουμε τις εν λόγω αλλαγές στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, στην αρχική μας σελίδα ή σε άλλα μέρη προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, εάν προκύψει, τις γνωστοποιούμε. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος τροποποίησης της παρούσας δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή και, ως εκ τούτου, παρακαλείστε να τη συμβουλεύεστε τακτικά. Εάν προβούμε σε ουσιαστικές ή σημαντικές αλλαγές στην παρούσα πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα στοιχεία του παιδιού σας, θα ενημερώσουμε εσάς ή τον γονέα/κηδεμόνα, μέσω μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου ή μέσω ειδοποίησης στην αρχική μας σελίδα προτού τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα διαδικτυακά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για φορητές συσκευές, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τις αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Διαδίκτυο.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

I.      Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΑ στο Διαδίκτυο: Εισαγωγή
II.    Τι είναι τα προσωπικά στοιχεία και πότε συλλέγονται από την EA;
III.   Τι είναι τα μη προσωπικά στοιχεία και πότε συλλέγονται από την EA;
IV.    Πληροφορίες που παρέχονται στην EA μέσω τρίτων.
V.     Τι γίνεται με τα στοιχεία που συλλέγει η ΕΑ;
VI.    Πού φυλάσσονται αυτά τα στοιχεία;
VII.   Πώς προστατεύει η ΕΑ τα προσωπικά στοιχεία σας;
VIII.   Επανεξέταση, διόρθωση των στοιχείων σας, αίτηση εξαίρεσης από τις λίστες αλληλογραφίας και απενεργοποίηση του λογαριασμού σας
IX.     Ειδική σημείωση για τα παιδιά.
X.      Δημόσιες πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων του περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, διαδικτυακών φόρουμ, ιστολογίων και προφίλ
XI.     Τοποθεσίες τρίτων.
XII.    Προϊόντα που παρέχονται σε συνεργασία με τρίτους
XIII.   Στοιχεία επικοινωνίας
XIV.   Κάτοικοι της Καλιφόρνιας: Τα Δικαιώματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην Καλιφόρνια
XV.     Επίλυση διαφορών μέσω δεσμευτικής διαιτησίας

I.    Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΑ στο Διαδίκτυο και στις Φορητές Συσκευές: Εισαγωγή

Η EA και οι θυγατρικές εταιρείες της γνωρίζουν ότι σας ενδιαφέρει με ποιο τρόπο χρησιμοποιούνται και κοινοποιούνται οι πληροφορίες που σας αφορούν, και εκτιμούμε το γεγονός ότι μας εμπιστεύεστε ότι θα προχωρήσουμε στις παραπάνω ενέργειες με προσοχή και σύνεση. Σεβόμαστε τα δικαιώματα προστασίας προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών και αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των στοιχείων που συλλέγονται σχετικά με εσάς. Υιοθετήσαμε αυτή την παγκόσμια Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Διαδίκτυο, προκειμένου να εξηγήσουμε πώς αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά και μη προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε μέσω Διαδικτύου από τις διαδικτυακές τοποθεσίες της εταιρείας μας, ενόσω χρησιμοποιείτε τα διαδικτυακά προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών στο Διαδίκτυο), και από τις πλατφόρμες για φορητές συσκευές. Αυτή η πολιτική δεν καλύπτει τα στοιχεία που παρέχονται μέσω Διαδικτύου αναφορικά με θέσεις εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για Θέσεις Εργασίας στην ΕΑ που βρίσκεται στη διαδικτυακή τοποθεσία της EA για θέσεις εργασίας, στη διεύθυνση www.jobs.ea.com.

Εάν κατοικείτε στις Η.Π.Α., στον Καναδά ή στην Ιαπωνία, αυτοί οι όροι είναι μια σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την Electronic Arts Inc. Εάν κατοικείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, τότε αυτοί οι όροι είναι μια σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την Electronic Arts Swiss Sàrl.

Η EA συμμορφώνεται με το πλαίσιο ασφαλείας U.S.-EU Safe Harbor και το πλαίσιο ασφαλείας U.S.-Swiss Safe Harbor, όπως αυτά ορίζονται από το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α., αναφορικά με τη συλλογή, τη χρήση και τη φύλαξη δεδομένων από τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελβετία.   Η EA πιστοποιεί ότι τηρεί τις Αρχές Ασφαλείας Safe Harbor αναφορικά με τη γνωστοποίηση, την επιλογή, τη μετέπειτα μεταβίβαση, την ασφάλεια, την ακεραιότητα δεδομένων, την πρόσβαση και την επιβολή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Safe Harbor, καθώς και για να δείτε την πιστοποίηση της ΕA, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.export.gov/safeharbor/.

II.    Τι είναι τα προσωπικά στοιχεία και πότε συλλέγονται από την EA;

Η EA συλλέγει τόσο προσωπικά όσο και μη προσωπικά στοιχεία από τους καταναλωτές. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από την ΕΑ αναλύονται παρακάτω σε αυτή την ενότητα. Τα μη προσωπικά στοιχεία αναλύονται παρακάτω στην Ενότητα III.

Τα προσωπικά στοιχεία είναι στοιχεία που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μόνα τους για την επικοινωνία μαζί σας, σε σύνδεση ή εκτός σύνδεσης. Η EA δύναται να συλλέγει προσωπικά στοιχεία από τους διαδικτυακούς επισκέπτες της κατά τη διάρκεια:

-    Εγγραφής σε διαγωνισμούς και αποδοχής βραβείων
-    Εγγραφής σε εγγύηση και υποβολής αιτημάτων
-    Υποστήριξης πελατών ή/και υποβολής αιτημάτων προς τις τεχνικές υπηρεσίες
-    Υπηρεσιών αντιστοίχισης παικτών και άλλων διαγωνισμών «ένας εναντίον ενός» μέσω Διαδικτύου
-    Εγγραφής σε παιχνίδια ή/και σε ειδικές διοργανώσεις για συγκεκριμένα παιχνίδια
-    Συνδρομής σε ενημερωτικά δελτία, υπηρεσιών συστάσεων, καθώς και λοιπών διαφημιστικών ερευνών και εκστρατειών μέσω ηλ. ταχυδρομείου
-    Εγγραφής σε λογαριασμούς Origin ή/και σε λογαριασμούς άλλων υπηρεσιών
-    Δημιουργίας προσωπικού προφίλ
-    Παραγγελιών προϊόντων, υπηρεσιών ή/και συνδρομής
-    Αιτήσεων για υπηρεσίες από τρίτους παρόχους υπηρεσιών μέσω της τοποθεσίας μας
-    Πρόσβασης στα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας από κοινωνικά δίκτυα ή άλλες υπηρεσίες τρίτων, και
-    Με άλλους τρόπους μέσω της χρήσης του λογισμικού, των υπηρεσιών για φορητές συσκευές ή των διαδικτυακών υπηρεσιών μας, όπου απαιτούνται προσωπικά στοιχεία για τη χρήση ή/και τη συμμετοχή σε αυτά.

Τα στοιχεία που συλλέγονται ποικίλλουν ανάλογα με τη δραστηριότητα και μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας, την ημερομηνία γέννησής σας, τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Από τους επισκέπτες του EA Mobile μπορεί να ζητηθεί να παρέχουν το όνομα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας, το μοντέλο του κινητού τους τηλεφώνου και έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε οδηγίες αγοράς απευθείας στο κινητό τους τηλέφωνο. Σε αυτό το πλαίσιο, ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή σε εσάς ενός μηνύματος κειμένου με ένα σύνδεσμο για τη λήψη του παιχνιδιού σας και δεν θα διατηρηθεί για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους νικητές βραβείων να παρέχουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους ή άλλον αριθμό εγγράφου ταυτοποίησης για φορολογικούς σκοπούς, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την παράδοση του βραβείου.

III.    Τι είναι τα μη προσωπικά στοιχεία και πότε τα συλλέγει η EA;

Τα μη προσωπικά στοιχεία από μόνα τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητάς σας ή για την επικοινωνία μαζί σας. Η EA συλλέγει μη προσωπικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση από εσάς των διαδικτυακών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και των προϊόντων και των υπηρεσιών για φορητές συσκευές, τόσο στη διαδικτυακή τοποθεσία της εταιρείας μας όσο και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και της χρήσης λογισμικού (σε PC, πλατφόρμες για φορητές συσκευές και για συστήματα παιχνιδιού).

Θα διατηρήσουμε τα στοιχεία σας για όσο διάστημα είναι ενεργός ο δικός σας Λογαριασμός Origin, ή για όσο διάστημα απαιτείται για να σας παρέχουμε υπηρεσίες. Εάν θέλετε να ακυρώσετε το δικό σας Λογαριασμό Origin ή να ζητήσετε τη διακοπή χρήσης των στοιχείων σας, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη χώρα σας, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στην τοποθεσία μας στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com, ή, εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α.   Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες απαιτείται, βάσει της νομοθεσίας, να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας.

A.    Τι είδους μη προσωπικά στοιχεία συλλέγει η ΕΑ;

Όταν χρησιμοποιείτε διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές της ΕΑ, ή όταν παίζετε τα παιχνίδια μας στο PC ή στο σύστημα παιχνιδιού σας, ενδέχεται να συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες που δεν προσδιορίζουν την ταυτότητα του κατόχου τους για διάφορους σκοπούς, όπως να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να παρέχουμε υπηρεσίες προς εσάς, να επιλύσουμε σφάλματα, να διευκολύνουμε την παροχή αναβαθμίσεων του λογισμικού, περιεχομένου που παρέχεται δυναμικά και υποστήριξης των προϊόντων, καθώς και για να επικοινωνούμε μαζί σας.   Τα μη προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται ενδέχεται να περιλαμβάνουν δημογραφικά στοιχεία, όπως το φύλο, την ηλικία, τον ταχυδρομικό κώδικα, τις πληροφορίες για τον υπολογιστή, το υλικό, το λογισμικό, την πλατφόρμα, το σύστημα παιχνιδιού, τα μέσα, τη φορητή συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών αναγνωριστικών συσκευής ή άλλων προσδιοριστικών συσκευής, των δεδομένων γεγονότων, της διεύθυνσης Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), της διεύθυνσης και της σύνδεσης όσον αφορά τον έλεγχο πρόσβασης στα μέσα δικτύου (MAC). Συλλέγουμε επίσης άλλα μη προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομα χρήστη, το αναγνωριστικό ή την περσόνα χρήστη, τη χρήση δυνατοτήτων, τα στατιστικά στοιχεία, τις βαθμολογίες και τα επιτεύγματα σε παιχνίδια, την κατάταξη χρηστών, το χρόνο που αφιερώνεται στο παίξιμο παιχνιδιών μας και το ιστορικό των περιηγήσεων των χρηστών στο Διαδίκτυο, καθώς και άλλα δεδομένα που ενδέχεται να παρέχετε σε έρευνες, μέσω των προτιμήσεων λογαριασμού ή των προφίλ σας στο Διαδίκτυο, όπως λίστες φίλων ή αγορές, για παράδειγμα. Μπορούμε επίσης να λάβουμε πληροφορίες από τρίτους αναφορικά με μελέτες αγοράς και δημογραφικές μελέτες ή/και άλλα δεδομένα που χρησιμοποιούμε για να συμπληρώσουμε τα προσωπικά στοιχεία που λαμβάνουμε απευθείας από εσάς.

B.    Πώς συλλέγει η ΕΑ μη προσωπικά στοιχεία;

Η EA συλλέγει μη προσωπικά στοιχεία μαζί με προσωπικά στοιχεία όταν παρέχετε ενεργά τα στοιχεία αυτά στο πλαίσιο διαφόρων διαδικτυακών δραστηριοτήτων ή δραστηριοτήτων σε φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών αγορών ή των αγορών από φορητές συσκευές, της εγγραφής παιχνιδιών και των προωθητικών ερευνών, για παράδειγμα. Επιπλέον, εμείς και λοιποί τρίτοι χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες για την παθητική συλλογή μη προσωπικών δημογραφικών στοιχείων, την εξατομίκευση του δικού σας περιβάλλοντος χρήσης στις τοποθεσίες μας, καθώς και για την παρακολούθηση των διαφημίσεων και άλλων δραστηριοτήτων, όπως περιγράφεται στη συνέχεια. Ενδέχεται επίσης να αντλήσουμε άλλες πληροφορίες από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, όπως να προσδιορίσουμε τον ισχύοντα φορολογικό συντελεστή με βάση τη δική σας διεύθυνση IP.

1.    Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία εφαρμόζονται στο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε, για να παρακολουθούν τις κινήσεις στις διαδικτυακές τοποθεσίες. Μπορεί να συνδέσουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε μέσω cookies με τα προσωπικά στοιχεία σας. Τα cookies συνδέονται σε πληροφορίες αναφορικά με τα αντικείμενα που έχετε επιλέξει προς αγορά από το κατάστημά μας, τις σελίδες που έχετε δει ή τα παιχνίδια που έχετε παίξει. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να παρακολουθείται το καλάθι αγορών σας και διασφαλίζουν, για παράδειγμα, ότι δεν προβάλλεται επανειλημμένα σε εσάς η ίδια διαφήμιση. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε περιεχόμενο που να ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας και για να παρακολουθούμε τη χρήση των διαδικτυακών τοποθεσιών και των παιχνιδιών. Τόσο εμείς όσο και τρίτοι συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με το ποια παιχνίδια παίζονται, πόσος χρόνος αφιερώνεται στο παίξιμο παιχνιδιών και σε ποιες διαφημίσεις ή συνδέσμους κάνουν κλικ οι χρήστες. Ορισμένες από τις τοποθεσίες μας χρησιμοποιούν εξωτερική διαφημιστική εταιρεία για την προβολή διαφημίσεων. Αυτές οι διαφημίσεις περιέχουν cookies. Τα cookies που λαμβάνονται με κινούμενες διαφημίσεις (τύπου πανό) εφαρμόζονται από τις διαφημιστικές μας εταιρείες, και η ΕΑ δεν έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης Διαδικτύου είναι αυτόματα ρυθμισμένα να δέχονται τα cookies όποτε επισκέπτεστε κάποια διαδικτυακή τοποθεσία. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies ή να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να σας ειδοποιεί όταν αποστέλλονται cookies. Ωστόσο, ορισμένες περιοχές των τοποθεσιών μας δεν θα λειτουργούν σωστά, εάν κάνετε κάτι τέτοιο. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε, ώστε να σας προειδοποιεί σχετικά με τυχόν απόπειρες τοποθέτησης cookies στον υπολογιστή σας, ή να περιορίσετε τους τύπους των επιτρεπόμενων cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.support.ea.com.

Τόσο εμείς όσο και άλλοι τρίτοι μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε στις τοποθεσίες μας flash cookies, γνωστά και ως «αντικείμενα κοινής χρήσης σε τοπικό επίπεδο – local shared objects», τα οποία χρησιμοποιούν την τεχνολογία Flash. Τα flash cookies είναι μικρά αρχεία, παρεμφερή με τα cookies των προγραμμάτων περιήγησης, και χρησιμοποιούνται προκειμένου να διατηρούνται στη μνήμη οι ρυθμίσεις της τοποθεσίας, ώστε να είναι δυνατή η εξατομίκευση της όψης και της αίσθησης της τοποθεσίας. Όπως και τα κανονικά cookies, τα flash cookies αντιπροσωπεύονται με μικρά αρχεία στον υπολογιστή σας. Ένας τρόπος για να αποτρέψετε την τοποθέτηση των flash cookies είναι να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας στον πίνακα Ρυθμίσεις αναφορικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων της Διαδικτυακής Τοποθεσίας Macromedia, στη διαδικτυακή τοποθεσία www.macromedia.com.

Εάν απενεργοποιήσετε cookies, ενδέχεται να χάσετε μερικές δυνατότητες και λειτουργίες όταν παίζετε τα παιχνίδια μας, καθώς τα cookies είναι απαραίτητα για να παρακολουθείτε και να ενισχύετε τις δραστηριότητές σας στα παιχνίδια. Έχετε υπ' όψιν ότι οι εταιρείες που παραδίδουν διαφημίσεις στα παιχνίδια μας ή στις διαδικτυακές τοποθεσίες μας ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούν cookies ή άλλες τεχνολογίες, και ότι αυτές οι πρακτικές διέπονται από τις αντίστοιχες πολιτικές.

Σημειώστε ότι αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καλύπτει τη χρήση των cookies μόνον από την EA και όχι τη χρήση των cookies από οποιουσδήποτε άλλους διαφημιστές.

2.    Διαφανή αρχεία GIF και πίξελ εντοπισμού

Τα διαφανή αρχεία GIF (δηλαδή σφάλματα ιστού, προειδοποιητικά σήματα ή ετικέτες) είναι μικρές εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε κάποια ιστοσελίδα, σε έγγραφο που βασίζεται στον ιστό ή σε μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου. Τα διαφανή αρχεία GIF δεν είναι ορατά στον χρήστη, καθώς είναι συνήθως πολύ μικρά (μόνον 1 επί 1 πίξελ) και έχουν το ίδιο χρώμα με το φόντο της ιστοσελίδας, του εγγράφου ή του μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου. Δεν χρησιμοποιούμε διαφανή αρχεία GIF, για να συλλέξουμε προσωπικά στοιχεία για εσάς. Ωστόσο, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε διαφανή αρχεία GIF για να συλλέξουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση των ιστοσελίδων μας, των δυνατοτήτων ή άλλων στοιχείων σε κάποια ιστοσελίδα. Συσχετίζουμε αυτά τα στοιχεία με κάποιον χρήστη, έτσι ώστε να του προσφέρουμε εξατομικευμένη εμπειρία, καθώς και για στατιστική ανάλυση σχετικά με την εμπειρία που απολαμβάνουν οι χρήστες στις ιστοσελίδες μας.

Τόσο εμείς όσο και τρίτοι μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε πίξελ εντοπισμού, τα οποία μας επιτρέπουν να διαφημίζουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο, αποκλείοντας τους ενεργούς χρήστες μας από συγκεκριμένα μηνύματα προώθησης ή προσδιορίζοντας την πηγή μιας νέας εγκατάστασης.

3.    Αρχεία καταγραφής Διαδικτύου

Η EA και λοιποί τρίτοι δύνανται επίσης να διατηρούν αρχεία καταγραφής που περιέχουν διευθύνσεις ΙΡ. Η διεύθυνση IP είναι μια αριθμητική διεύθυνση η οποία μπορεί να εκχωρείται στον υπολογιστή σας από τον Πάροχο Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε. Σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιούμε αρχεία καταγραφής για να παρακολουθούμε την κίνηση στις διαδικτυακές τοποθεσίες μας, να επιλύουμε τεχνικά προβλήματα και να πραγματοποιούμε έλεγχο ταυτότητας αναφορικά με τα δικαιώματα των χρηστών για τα προϊόντα μας. Ωστόσο, σε περίπτωση κατάχρησης των διαδικτυακών τοποθεσιών μας από την πλευρά των χρηστών, ενδέχεται να μπλοκάρουμε συγκεκριμένες διευθύνσεις IP ή αναγνωριστικά συστημάτων παιχνιδιού που έχουν δοθεί από τους εξουσιοδοτημένους μας κατασκευαστές υλικού. Εάν διατίθενται, οι διευθύνσεις IP και τα αναγνωριστικά συστημάτων παιχνιδιού ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για να επιβάλλουμε τους Όρους της Υπηρεσίας μας.

4.    Εργαλεία στατιστικής ανάλυσης και άλλες τεχνολογίες

Η EA χρησιμοποιεί επίσης το αποκλειστικό εργαλείο στατιστικής ανάλυσης, καθώς και άλλες τεχνολογίες ανάλυσης από τρίτους για τη συλλογή πληροφοριών όταν χρησιμοποιείτε τα διαδικτυακά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή/και όταν παίζετε τα παιχνίδια μας στο PC, στο σύστημα παιχνιδιού ή/και στη φορητή συσκευή σας. Αυτά τα εργαλεία και οι τεχνολογίες χρησιμοποιούν αρχεία καταγραφής διακομιστή, προειδοποιητικά σήματα ιστού, cookies, πίξελ εντοπισμού και άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή και την ανάλυση συγκεκριμένων τύπων πληροφοριών, όπως τα cookies, οι διευθύνσεις IP (συμπεριλαμβανομένων των σκοπών προσδιορισμού της γεωγραφικής σας θέσης κατά προσέγγιση), τα προσδιοριστικά φορητών συσκευών ή άλλων συσκευών υλικού προβολής φορητών, οι τύποι του προγράμματος περιήγησης, η γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, οι πληροφορίες που περνούν από το πρόγραμμα περιήγησής σας (εάν ισχύει), οι σελίδες συστάσεων και εξόδου, οι διευθύνσεις URL, ο τύπος πλατφόρμας, οι πληροφορίες σχετικά με τα κλικ, οι πληροφορίες σχετικά με τα μέσα σας, το περιφερειακό υλικό, το λογισμικό ή/και οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί στο μηχάνημα ή/και τη συσκευή σας, τα ονόματα και οι τύποι τομέων, οι σελίδες προορισμού, οι προβληθείσες σελίδες και η αλληλουχία αυτών των σελίδων, τα ποσοστά προσέλκυσεις πελατών (advertising conversion rates), η ημερομηνία και ο χρόνος που αφιερώθηκε σε συγκεκριμένες σελίδες, άλλες πληροφορίες για τη χρήση του Διαδικτύου και της διαδικτυακής τοποθεσίας, η κατάσταση του παιχνιδιού καθώς και η ημερομηνία και η ώρα της δραστηριότητας στις διαδικτυακές τοποθεσίες ή τα παιχνίδια μας, οι πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται το παιχνίδι σας, όπως οι μετρήσεις και τα στατιστικά στοιχεία παιχνιδιού, η χρήση των δυνατοτήτων και το ιστορικό αγορών, καθώς και άλλα αποκλειστικά προσδιοριστικά υλικού, όπως η Διεύθυνση MAC, το μοναδικό αναγνωριστικό φορητής συσκευής (εάν διατίθεται) και άλλες παρεμφερείς πληροφορίες.

Οι τρίτες εταιρείες αναλύσεων που συλλέγουν πληροφορίες από τις τοποθεσίες μας καθώς και στο πλαίσιο των διαδικτυακών προϊόντων ή/και υπηρεσιών και των προϊόντων ή/και υπηρεσιών για φορητές συσκευές, δύνανται να συνδυάσουν τις πληροφορίες που συλλέγουν με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλέξει, ανεξάρτητα, από άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες ή/και από άλλα διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες ή προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές, καθώς και υπηρεσίες αναφορικά με τις δραστηριότητές σας σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών τοποθεσιών τους, καθώς και αναφορικά με διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες ή/και προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές. Πολλές από τις εταιρείες αυτές συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες με βάση τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ορισμένες διαδικτυακές τοποθεσίες και υπηρεσίες EA χρησιμοποιούν την Google Analytics, μια διαδικτυακή υπηρεσία αναλύσεων που παρέχεται από την Google Inc. («Google»). Η Google Analytics χρησιμοποιεί «cookies», αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο PC σας και καθιστούν δυνατή την ανάλυση σε ό,τι αφορά τη χρήση αυτής της διαδικτυακής τοποθεσίας από εσάς. Οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των διαδικτυακών τοποθεσιών από εσάς, οι οποίες συλλέγονται μέσω αυτών των cookies, θα μεταβιβάζονται και θα αποθηκεύονται σε διακομιστή της Google που βρίσκεται στις Η.Π.Α. Για λογαριασμό της EA, η Google θα χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να αξιολογεί τη χρήση αυτών των διαδικτυακών τοποθεσιών από εσάς, να καταρτίζει αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες σε διαδικτυακές τοποθεσίες ή/και να παρέχει στον πάροχο διαδικτυακής τοποθεσίας άλλες υπηρεσίες σχετικές με αυτές τις διαδικτυακές τοποθεσίες. Η δική σας διεύθυνση IP που συλλέγεται από την Google Analytics δεν θα αντιστοιχιστεί με οποιαδήποτε άλλα δεδομένα της Google. Μπορείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση των cookies, εάν προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Να έχετε υπ' όψιν ότι, εάν απενεργοποιήσετε cookies, είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες στις διαδικτυακές τοποθεσίες της EA. Μπορείτε, επίσης, να αποτρέψετε τα cookies να συλλέγουν και να αποθηκεύουν τις πληροφορίες σας, εάν κάνετε λήψη και εγκαταστήσετε την παρακάτω προσθήκη στο πρόγραμμα περιήγησης, η οποία βρίσκεται στο σύνδεσμο http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Ο μη αποκλειστικός κατάλογος με τις άλλες εταιρείες αναλύσεων που λειτουργούν με δικές τους τεχνολογίες στις τοποθεσίες μας, καθώς και στα διαδικτυακά προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και στα προϊόντα ή/και υπηρεσίες για φορητές συσκευές, διατίθεται στη διεύθυνση privacyappendix.ea.com.

5.    Τεχνολογία παροχής διαφημίσεων

Οι διαδικτυακές τοποθεσίες, τα διαδικτυακά προϊόντα ή υπηρεσίες, ή τα προϊόντα ή υπηρεσίες για φορητές συσκευές της EA δύνανται να χρησιμοποιούν αποκλειστικής κυριότητας τεχνολογίες παροχής διαφημίσεων και τεχνολογίες παροχής διαφημίσεων μέσω τρίτων, οι οποίες χρησιμοποιούν cookies, διαφανή αρχεία GIF, προειδοποιητικά σήματα ιστού, πίξελ εντοπισμού ή άλλες τεχνολογίες, προκειμένου να συλλέγουν πληροφορίες ως αποτέλεσμα της παροχής διαφημίσεων μέσω των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, καθώς και για να βοηθούν στην παρακολούθηση των αποτελεσμάτων. Ορισμένες τεχνολογίες παροχής δυναμικών διαφημίσεων που προβάλλονται εντός του παιχνιδιού καθιστούν δυνατή την προσωρινή αποστολή διαφημίσεων στο παιχνίδι, στο πρόγραμμα περιήγησης ή στη φορητή συσκευή σας, καθώς και την αντικατάστασή τους όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο. Η εταιρεία μας ή τρίτοι που χειριζόμαστε την τεχνολογία παροχής διαφημίσεων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία, όπως η ηλικία και το φύλο, καθώς και πληροφορίες που καταγράφηκαν από το υλικό ή τη συσκευή σας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι παρουσιάζονται οι κατάλληλες διαφημίσεις στην τοποθεσία, στο διαδικτυακό προϊόν ή υπηρεσία, ή στο προϊόν ή υπηρεσία για φορητές συσκευές, και για να υπολογίζεται ή να ελέγχεται ο αριθμός των μοναδικών και επαναληπτικών προβολών μιας δεδομένης διαφήμισης, ή/και για να διανέμονται διαφημίσεις που συνδέονται με τα ενδιαφέροντά σας και για να μετράται η αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών.   Η εταιρεία μας ή τρίτοι μπορούμε να καταγράφουμε δεδομένα για το σκοπό αυτό, όπως τη διεύθυνση IP, (συμπεριλαμβανομένων των σκοπών προσδιορισμού της γεωγραφικής σας θέσης κατά προσέγγιση), το αναγνωριστικό συσκευής, τα στοιχεία σχετικά με το λογισμικό, τις εφαρμογές και το υλικό σας, τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης (ή/και πληροφορίες που περνούν μέσω του προγράμματος περιήγησής σας), τη μάρκα και το μοντέλο υλικού, μηχανήματος ή συσκευής, την/τις παρασχεθείσα(ες) διαφήμιση(εις), την τοποθεσία εντός του παιχνιδιού, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ήταν ορατή μια διαφήμιση, άλλες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου και των διαδικτυακών τοποθεσιών, ιστοσελίδες και τοποθεσίες για φορητές συσκευές που διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης με το Διαδίκτυο, τις οποίες έχετε προβάλλει (καθώς και την ημερομηνία και την ώρα), τον τύπο τομέα, το μέγεθος της διαφήμισης, την ανταπόκριση της διαφήμισης (εάν υφίσταται) και τη γωνία προβολής. Τα παραπάνω δεδομένα δύνανται να χρησιμοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας που προσφέρει την τεχνολογία παροχής διαφημίσεων.  

Οι διαφημιστικές εταιρείες που διανέμουν διαφημίσεις για εμάς δύνανται να συνδυάζουν τις πληροφορίες που συλλέγουν ή λαμβάνουν από την ΕΑ με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλέξει, ανεξάρτητα, από άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες ή/και από άλλα διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες ή προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές, αναφορικά με τις δραστηριότητες του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών τοποθεσιών τους. Πολλές από τις εταιρείες αυτές συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες με βάση τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο μη αποκλειστικός κατάλογος με τις εταιρείες παροχής διαφημίσεων που λειτουργούν με δικά τους δίκτυα στις τοποθεσίες μας, καθώς και στα διαδικτυακά προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και στα προϊόντα ή/και υπηρεσίες για φορητές συσκευές, διατίθεται στη διεύθυνση privacyappendix.ea.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές άλλων μεγάλων εταιρειών παροχής διαφημίσεων που δύνανται να συλλέγουν πληροφορίες βάσει της αλληλεπίδρασής σας με διαφημίσεις σε αυτή την τοποθεσία, στα προϊόντα μας για φορητές συσκευές, καθώς και σε άλλες τοποθεσίες ή προϊόντα που δεν αποτελούν ιδιοκτησία/τελούν υπό τη διαχείριση της EA, ή για να εξαιρεθείτε από στοχευμένες διαφημίσεις, οι οποίες διανέμονται από διαφημιστικά δίκτυα που είναι μέλη της ένωσης National Advertising Initiative (NAI), επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία networkadvertising.org.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις στοχευμένες διαφημίσεις στο πλαίσιο των προϊόντων μας για φορητές συσκευές ή σχετικά με την εξαίρεση από αυτές, μεταβείτε στο παράρτημα της παρούσας πολιτικής στη διεύθυνση privacyappendix.ea.com.

Αυτές οι τεχνολογίες παροχής διαφημίσεων έχουν ενσωματωθεί στις τοποθεσίες, στα διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες ή στα προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τεχνολογίες, μην παίξετε.

6. Τεχνολογίες κατά των κλοπών και πρόληψης κρουσμάτων απάτης

Η EA καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει ένα ασφαλές και δίκαιο περιβάλλον παιχνιδιού για όλους τους παίκτες των παιχνιδιών της. Με στόχο την αποτροπή δόλιων δραστηριοτήτων και συμπεριφορών που ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά τις εμπειρίες ενός παίκτη, η EA διαθέτει εξουσιοδότηση να χρησιμοποιεί λογισμικό «κατά των κλοπών», ή εφαρμογές για την πρόληψη κρουσμάτων απάτης για την παρουσία μας στο Διαδίκτυο, κατά τη χρήση των διαδικτυακών προϊόντων ή/και υπηρεσιών μας (συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών παιχνιδιών), καθώς και οποιασδήποτε πλατφόρμας για φορητές συσκευές.
Κατά τη σύνδεση σε διαδικτυακά προϊόντα ή/και υπηρεσίες της EA, κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού Origin, ή/και σε σημεία πώλησης, η EA ενδέχεται να συλλέγει δεδομένα σχετικά με τη συσκευή σας, προκειμένου να δημιουργήσει κλειδιά κατακερματισμού για τα μέρη του μηχανήματος. Οι πληροφορίες που συλλέγονται για το σκοπό αυτό δεν θα αποθηκεύονται σε ανακτήσιμη μορφή. Η EA χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται για την πρόληψη κρουσμάτων απάτης, και για σκοπούς ελέγχου ταυτότητας. Η EA δύναται να ενοποιήσει τα κλειδιά κατακερματισμού του μηχανήματος που δημιουργήθηκαν για το σκοπό αυτό με το δικό σας λογαριασμό Origin – δεδομένα που ενοποιούνται με αυτό τον τρόπο δεν θα κοινοποιούνται σε κανέναν τρίτο, ενώ θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λόγους ασφάλειας και ελέγχου ταυτότητας από την EA.

IV.    Πληροφορίες που παρέχονται στην EA μέσω τρίτων.

Η EA αποκτά επίσης προσωπικά και μη προσωπικά στοιχεία από τρίτους, όπως αναλύεται στη συνέχεια. Η EA χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά αποκλειστικά για σκοπούς που συνάδουν με την παρούσα πολιτική.

1.    Σύστημα PlayStation®3

Εάν εγγραφείτε για να παίζετε παιχνίδια της EA μέσω συστήματος PlayStation®3, τα στοιχεία του λογαριασμού σας Sony Entertainment Network θα παρασχεθούν στην EA ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα Λογαριασμό Origin για εσάς. Για να παίζετε παιχνίδια της EA στο Διαδίκτυο, χρειάζεστε ένα λογαριασμό Origin. Με την εγγραφή σας για να παίζετε παιχνίδια της EA, συμφωνείτε ότι περιορισμένα στοιχεία λογαριασμού χρήστη μπορούν να μεταβιβαστούν στην EA. Τα στοιχεία που μεταβιβάζονται στην EA περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, το ηλεκτρονικό αναγνωριστικό, τη χώρα, τη γλώσσα και την ημερομηνία γέννησής σας, αλλά δεν περιλαμβάνουν τον αριθμό πιστωτικής κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία του λογαριασμού.

2.    Xbox Live

Εάν εγγραφείτε για να παίζετε παιχνίδια της EA μέσω της υπηρεσίας Xbox Live της Microsoft, η Microsoft θα παρέχει τα στοιχεία του δικού σας λογαριασμού χρήστη Xbox Live στην EA, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό EA Online για εσάς. Για να παίζετε παιχνίδια Xbox Live της EA, χρειάζεστε ένα λογαριασμό Origin. Με την εγγραφή σας για να παίζετε παιχνίδια Xbox Live της ΕΑ, συμφωνείτε ότι η Microsoft μπορεί να μεταβιβάζει τα στοιχεία του δικού σας λογαριασμού χρήστη στην EA. Τα στοιχεία που μεταβιβάζονται από τη Microsoft στην EA περιλαμβάνουν το δικό σας Χαρακτηριστικό παίκτη, τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, την πολιτεία ή την επαρχία, τη χώρα, τη γλώσσα και την ηλικία, αλλά δεν περιλαμβάνουν τον αριθμό πιστωτικής κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία του λογαριασμού.

3.  Wii U

Εάν εγγραφείτε για να παίζετε παιχνίδια της EA μέσω κονσόλας Nintendo Wii U, τα στοιχεία του λογαριασμού σας Nintendo θα παρασχεθούν στην EA ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα Λογαριασμό Origin για εσάς. Για να παίζετε παιχνίδια της EA στο Διαδίκτυο, χρειάζεστε ένα Λογαριασμό Origin. Με την εγγραφή σας για να παίζετε παιχνίδια της EA, συμφωνείτε ότι περιορισμένα στοιχεία λογαριασμού χρήστη μπορούν να μεταβιβαστούν στην EA. Στα στοιχεία που μεταβιβάζονται στην EA περιλαμβάνονται ο χαρακτήρας Mii, η διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, το αναγνωριστικό Nintendo Network, η λίστα φίλων, η χώρα, η γλώσσα και η ημερομηνία γέννησής σας, δεν περιλαμβάνονται όμως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία του λογαριασμού.

4.    Άλλες πληροφορίες που συλλέγουν τρίτοι

Η ΕΑ ενδέχεται επίσης να λαμβάνει άλλες πληροφορίες από τρίτους, όπως, μεταξύ άλλων, σε σχέση με τη λειτουργία και τη διανομή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και για μελέτες αγοράς και δημογραφικές μελέτες που χρησιμοποιούμε για να συμπληρώσουμε τα προσωπικά στοιχεία και τις ανώνυμες πληροφορίες που συλλέγονται ή παρέχονται απευθείας από εσάς. Ορισμένες υπηρεσίες τρίτων, όπως το Twitter και το Facebook, δύνανται επίσης να μας παρέχουν πληροφορίες από τους λογαριασμούς που τηρείτε σε αυτές, κατόπιν συγκατάθεσής σας.

Όταν παίζετε ένα παιχνίδι της EA μέσω ενός κοινωνικού δικτύου ή κάποιας άλλης πλατφόρμας ή υπηρεσίας τρίτων, ή όταν συνδέεστε σε ανάλογο δίκτυο, πλατφόρμα ή υπηρεσία τρίτων μέσω ενός από τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες μας, εξουσιοδοτείτε την ΕΑ να συλλέγει, να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οποιεσδήποτε και όλες τις πληροφορίες που συμφωνήσατε ότι το κοινωνικό δίκτυο ή κάποια άλλη πλατφόρμα τρίτων μπορεί να παρέχει στην EA μέσω της Διασύνδεσης Προγραμματισμού Εφαρμογών (Application Programming Interface – API) του κοινωνικού δικτύου/της πλατφόρμας τρίτων, με βάση τις ρυθμίσεις σας στο κοινωνικό δίκτυο ή την πλατφόρμα τρίτων. Η συμφωνία σας τίθεται σε ισχύ όταν συνδέεστε με το δίκτυο, την πλατφόρμα ή την υπηρεσία τρίτων μέσω των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών μας, ή/και όταν συνδέεστε, «αποδέχεστε» ή «επιτρέπετε» (ή παρεμφερείς όροι) μία από τις εφαρμογές μας μέσω ενός κοινωνικού δικτύου ή κάποιας άλλης πλατφόρμας ή υπηρεσίας τρίτων.

Η ΕΑ μπορεί επίσης να συλλέγει ή να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με εσάς από άλλους χρήστες της EA, οι οποίοι επιλέγουν να κάνουν αποστολή των επαφών τους στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ή σε άλλες εφαρμογές. Θα αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες και θα τις χρησιμοποιούμε κυρίως για να βοηθούμε εσάς και τους φίλους σας να συνδέεστε.

Η ΕΑ μπορεί επίσης να λάβει πληροφορίες από τρίτους αναφορικά με μελέτες αγοράς και δημογραφικές μελέτες ή/και άλλα δεδομένα που χρησιμοποιούμε για να συμπληρώσουμε τα προσωπικά στοιχεία που λαμβάνουμε απευθείας από εσάς.

V.    Τι γίνεται με τα στοιχεία που συλλέγει η ΕΑ;

A.    Πώς χρησιμοποιεί η ΕΑ τα στοιχεία σας

Η EA χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας προκειμένου να εκπληρώνει τα εξειδικευμένα αιτήματά σας, τις παραγγελίες αγορών σας και για να αποστέλλει σε εσάς επιβεβαιώσεις αγοράς και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το λογαριασμό σας. Επιπλέον, τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε θα μας επιτρέπουν να σας αποστέλλουμε μηνύματα για διάφορα θέματα, όπως νέα προϊόντα, δυνατότητες, βελτιώσεις, ειδικές προσφορές, ευκαιρίες αναβάθμισης, διαγωνισμούς και διοργανώσεις που σας ενδιαφέρουν. Αργότερα μπορείτε και πάλι να εξαιρεθείτε από αυτές τις μορφές επικοινωνίας που αποστέλλονται μέσω ηλ. ταχυδρομείου.

Διαφορετικά, η ΕΑ χρησιμοποιεί τα προσωπικά και μη προσωπικά στοιχεία, τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό, προκειμένου να ενισχύει την εμπειρία σας ως χρήστη, να βελτιώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, να κατανοεί καλύτερα τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών της, να επιλύει τεχνικά προβλήματα, να παρέχει διαφημίσεις, για σκοπούς ελέγχου ταυτότητας, να επιβάλλει τους Όρους της Υπηρεσίας της, να διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και για να συμβάλλει στη βελτίωσή τους. Επιπρόσθετα, συνδυάζουμε τα μη προσωπικά στοιχεία με προσωπικά, όπως η διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, για σκοπούς όπως την παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών, τη διαχείριση προγραμμάτων αφοσιωμένων παικτών και την προσαρμογή των επικοινωνιών, των προσφορών, των ιστοσελίδων ή της εμπειρίας παιχνιδιού που σας παρέχουμε.

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία εύρεσης φίλων, όπως τα Facebook, Game Center ή άλλες υπηρεσίες τρίτων, στα διαδικτυακά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και των προϊόντων και υπηρεσιών για φορητές συσκευές, αναγνωρίζετε ότι η χρήση αυτών των εργαλείων εύρεσης φίλων θα σας βοηθήσει να βρείτε τις επαφές σας και θα επιτρέψει επίσης στις επαφές σας να συνδέσουν το δικό σας Λογαριασμό Origin (και τα σχετικά δικαιώματα παιχνιδιού, όπως και τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί σε PC, φορητές συσκευές ή κονσόλες) με το προφίλ σας στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ή/και τη δική σας διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου. Η λίστα φίλων που προκύπτει, η οποία ενδέχεται να είναι προσβάσιμη από όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες της ΕΑ όπως διατίθεται, θα διέπεται από την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Έχετε υπ' όψιν ότι οι φίλοι που επιλέγετε να συμπεριλάβετε σε οποιαδήποτε λίστα φίλων στην EA ή το Origin, ενδέχεται να μπορούν να εντοπίσουν ή/και να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας μέσω διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών ΕΑ, καθώς και να δουν τα προφίλ που έχετε δημιουργήσει. Αυτοί οι φίλοι ενδέχεται επίσης να μπορούν να βλέπουν τις ετικέτες παίκτη που χρησιμοποιείτε σε όλο το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της ΕΑ. Να επιλέγετε προσεκτικά τους φίλους σας.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία συστάσεών μας, προκειμένου να «Πείτε σε έναν φίλο» για κάποιο προϊόν ή τοποθεσία της ΕΑ, θα σας ζητήσουμε το όνομα και τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του φίλου/της φίλης σας. Θα αποστείλουμε στον φίλο/στην φίλη σας ένα μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου για λογαριασμό σας, προσκαλώντας τον/την να επισκεφθεί την τοποθεσία ή να δοκιμάσει το προϊόν μας. Η EA αποθηκεύει το όνομα και τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του φίλου/της φίλης σας για σύντομο χρονικό διάστημα, με μοναδικό στόχο την αποστολή αυτού του μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου, καθώς και για τον έλεγχο πλεονασμού, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο φίλος/η φίλη σας δεν θα λάβει πολλαπλά αντίγραφα του ίδιου μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου. Δεν διατηρούμε ούτε χρησιμοποιούμε αυτά τα στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Η συμμετοχή σας σε τουρνουά ή άλλες διαδικτυακές εκδηλώσεις παιχνιδιών εξαρτάται επίσης από τη συλλογή, τη χρήση, την αποθήκευση, τη μεταβίβαση και τη δημόσια προβολή των στατιστικών δεδομένων (όπως οι βαθμολογίες, οι κατατάξεις και τα επιτεύγματά σας) από εμάς, τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέσω της συμμετοχής σας.

B.    Η EA θα κοινοποιήσει τα στοιχεία μου σε τρίτους;

Η EA δεν πρόκειται να κοινοποιήσει σε καμία περίπτωση πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.   Μπορούμε, ωστόσο, να κοινοποιούμε σε τρίτους πληροφορίες που δεν προσδιορίζουν την ταυτότητα του κατόχου τους, συγκεντρωτικές ή/και δημόσιες πληροφορίες. Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες θα κοινοποιήσετε οι ίδιοι στοιχεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ως προς τα στοιχεία που κοινοποιείτε δημοσίως στην EA, συμπεριλαμβανομένων του περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, φόρουμ, ιστολογίων και προφίλ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επιτρέψετε στην ΕΑ να κοινοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε εταιρείες και οργανισμούς που παρέχουν πληροφορίες ή υπηρεσίες, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν. Για να εξαιρεθείτε από περαιτέρω μηνύματα επικοινωνίας που προέρχονται από έναν εμπορικό εταίρο ή χορηγό στον οποίο έχουν κοινοποιηθεί τα στοιχεία σας, επικοινωνήστε απευθείας με τον εν λόγω εταίρο ή χορηγό.

Η Electronic Arts δεν γνωστοποιεί σε τρίτους κανένα προσωπικό στοιχείο για παιδιά κάτω των 18 ετών που έχουν εγγραφεί σε οποιαδήποτε από τις διαδικτυακές τοποθεσίες μας, ούτε κοινοποιεί ούτε γνωστοποιεί προσωπικά στοιχεία άλλα από αυτά που ορίζονται στην παρούσα πολιτική, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι σε περίπτωση συγχώνευσης, εξαγοράς ή στην απίθανη περίπτωση πτώχευσης, η διαχείριση των στοιχείων των πελατών της ΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας, ενδέχεται να μεταβιβαστεί στους διαδόχους ή τους εκδοχείς της.

Κατά καιρούς, η EA χρησιμοποιεί τρίτους αναδόχους για τη συλλογή προσωπικών στοιχείων για λογαριασμό της, για την παράδοση μηνυμάτων ηλ. ταχυδρομείου, για την παράδοση προϊόντων, βραβείων ή προωθητικού υλικού, για τη διαχείριση διαγωνισμών, για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών, για την αποστολή ή για άλλες υπηρεσίες στις τοποθεσίες μας. Όταν ζητάτε αυτές τις υπηρεσίες, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου σας στους αναδόχους μας. Ζητάμε από ορισμένους τρίτους αναδόχους, όπως εταιρείες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, εταιρείες ανάλυσης δεδομένων ή ερευνών αγοράς, να συμπληρώσουν τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε για τις δικές μας μελέτες αγοράς και δημογραφικές μελέτες, ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς τις τοποθεσίες και τις σχετικές διαφημίσεις μας προκειμένου να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες και στις προτιμήσεις των επισκεπτών μας. Για να κατανοήσουμε καλύτερα τους μεμονωμένους πελάτες μας, συσχετίζουμε αυτές τις πληροφορίες με τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε.

Όταν οι τρίτοι αντιπρόσωποι ή πάροχοι υπηρεσιών μας συλλέγουν ή/και έχουν πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πληροφορίες που δεν αποτελούν μη προσωπικά, ανώνυμα ή/και συγκεντρωτικά στοιχεία, η EA απαιτεί να χρησιμοποιούν τα δεδομένα με συνέπεια και σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχει ορίσει η εταιρεία μας. Στους εν λόγω τρίτους απαγορεύεται η χρήση των προσωπικών στοιχείων σας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Θα ειδοποιείστε πριν από τη συλλογή προσωπικών στοιχείων σας από οποιονδήποτε τρίτο, ο οποίος δεν είναι αντιπρόσωπος/πάροχος υπηρεσιών μας, ώστε να είστε ενημερωμένοι προτού επιλέξετε εάν θα κοινοποιήσετε τα στοιχεία σας στον εν λόγω τρίτο.

Μπορούμε επίσης να προσπελαύνουμε και να γνωστοποιούμε προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής επικοινωνίας, σε σχέση με τις λειτουργίες αναφοράς κατάχρησης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να επιβάλλουμε τα νόμιμα δικαιώματα και να τηρούμε τη νομοθεσία, ή να συμμορφωνόμαστε με την απόφαση κάποιου κρατικού φορέα ή άλλης αρμόδιας αρχής, ή όταν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσουμε πιθανή ή υπαρκτή παραβίαση ή παρέμβαση στα δικαιώματα, την ιδιοκτησία, τις εργασίες, τους χρήστες μας ή άλλους που ενδέχεται να έχουν ζημιωθεί ή να έχουν υποστεί απώλεια ή βλάβη, ή όταν πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας, να καταπολεμήσουμε κρούσματα απάτης ή/και να συμμορφωθούμε με μια δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση ή νομική διαδικασία που επιδόθηκε στην EA. Έχετε υπ' όψιν ότι ορισμένες δημοσίως διαθέσιμες πληροφορίες που αναρτάτε και δημοσιοποιείτε στις τοποθεσίες μας, καθώς και σε τοποθεσίες και υπηρεσίες τρίτων, αποτελούν δημόσιες πληροφορίες για τις οποίες δεν υφίσταται προσδοκία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Ενότητα X.

VI.    Πού φυλάσσονται αυτά τα στοιχεία;

Η EA είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός και η πλειονότητα των υπολογιστικών συστημάτων στα οποία η ΕΑ συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα στοιχεία που συλλέγει ή λαμβάνει βρίσκονται στις Η.Π.Α. και την Ολλανδία. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε εγκαταστάσεις αποθήκευσης δεδομένων που βρίσκονται στην Ασία, στον Καναδά ή/και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα προσωπικά σας στοιχεία δύνανται να μεταβιβαστούν, να χρησιμοποιηθούν, να υποστούν επεξεργασία ή να διατηρηθούν από την ΕΑ στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών εκτός της χώρας διαμονής σας τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ασίας, και να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

VII.    Πώς προστατεύει η ΕΑ τα προσωπικά στοιχεία σας;

Η EA κατανοεί πόσο σημαντική είναι η ασφαλής φύλαξη των πληροφοριών σας. Η EA θα καταβάλλει εμπορικά εύλογες προσπάθειες για την προστασία των προσωπικών στοιχείων σας και την εγγύηση της ασφάλειας των συστημάτων μας. Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας) στις φόρμες παραγγελίας της εταιρείας μας, κρυπτογραφούμε τη μεταβίβαση των συγκεκριμένων στοιχείων χρησιμοποιώντας εμπορικά εύλογες μεθόδους. Ωστόσο, καμία μέθοδος μεταβίβασης στοιχείων στο Διαδίκτυο και καμία μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα στοιχεία σας δεν θα προσπελαστούν, γνωστοποιηθούν, τροποποιηθούν ή καταστραφούν λόγω παραβίασης οποιωνδήποτε φυσικών, τεχνικών ή διοικητικών μέτρων προστασίας της εταιρείας μας. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη ή υπαιτιότητα για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στους διακομιστές και τα συστήματά μας.

VIII.    Επανεξέταση, διόρθωση των στοιχείων σας, αίτηση εξαίρεσης από τις λίστες αλληλογραφίας και απενεργοποίηση του λογαριασμού σας

Μπορείτε να διορθώσετε ή να ενημερώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή, αρκεί να συνδεθείτε στην τοποθεσία μας, να μεταβείτε στην ενότητα «My Account» (Ο Λογαριασμός μου) και να προβάλλετε τα «View My Profile» σας (Βασικά στοιχεία) ή σε άλλες ρυθμίσεις του λογαριασμού. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε ή επιθυμείτε την απενεργοποίηση του/των λογαριασμού(ών) σας, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της χώρας σας, όπως αναφέρεται στην τοποθεσία μας στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com ή, εάν η χώρα σας δεν βρίσκεται στη λίστα, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α. Θα χαρούμε να επανεξετάσουμε, να ενημερώσουμε ή να αφαιρέσουμε στοιχεία, ανάλογα με την περίπτωση. Μπορεί, ωστόσο, να εξακολουθήσουμε να διατηρούμε τα στοιχεία σας στα αρχεία μας, για να επιλύουμε διαφορές, να επιβάλλουμε τη σύμβαση χρήσης της εταιρείας μας, καθώς και λόγω τεχνικών και νομικών απαιτήσεων και περιορισμών που σχετίζονται με την ασφάλεια, την ακεραιότητα και τη λειτουργία των διαδικτυακών τοποθεσιών μας.

Ορισμένες τοποθεσίες ή υπηρεσίες της ΕΑ δύνανται να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία, τα οποία δεν είναι προσπελάσιμα μέσω της τοποθεσίας μας. Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά τα στοιχεία μέσω εναλλακτικών τρόπων πρόσβασης, τους οποίους περιγράφει η υπηρεσία ή για τους οποίους μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες επικοινωνώντας γραπτώς με τον τοπικό διαχειριστή της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com, και θα λάβετε απάντηση αναφορικά με το αίτημά σας εντός 30 ημερών.

Εάν έχετε παραχωρήσει στην ΕΑ πρόσβαση στα στοιχεία λογαριασμού σας στο Facebook μέσω μιας εφαρμογής ΕΑ ή Playfish, μπορείτε να ζητήσετε από την EA να διαγράψει τα στοιχεία σας που προέρχονται από το Facebook επικοινωνώντας με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ο οποίος αναφέρεται στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com, και διευκρινίζοντας την εφαρμογή του Facebook που χρησιμοποιείται. Έχετε υπ' όψιν ότι ως απόρροια της διαγραφής των δεδομένων σας που συσχετίζονται με μια εφαρμογή στο Facebook, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

IX.    Ειδική σημείωση για τα παιδιά

Πολλά διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες της EA ή προϊόντα και υπηρεσίες της EA για φορητές συσκευές απευθύνονται στο ευρύ κοινό και δεν συλλέγουν εν γνώσει της οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο από παιδιά. Όταν ένα διαδικτυακό προϊόν ή μια υπηρεσία της EA ή ένα προϊόν ή μια υπηρεσία της ΕΑ για φορητές συσκευές συλλέγει όντως πληροφορίες σχετικά με την ηλικία, και οι χρήστες δηλώνουν ηλικία μικρότερη των 13 ετών, το προϊόν ή η υπηρεσία είτε θα εμποδίσει τους συγκεκριμένους χρήστες να παρέχουν προσωπικά στοιχεία είτε θα διασφαλίσει ότι έχει ληφθεί η συγκατάθεση των γονέων αναφορικά με τη συλλογή, τη χρήση και την κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους. Δεν θα ζητάμε εν γνώσει μας από παιδιά κάτω των 13 ετών να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες απ' ό,τι είναι εύλογα απαραίτητο για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Έχετε υπ' όψιν ότι εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιεί το παιδί σας τα διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες της ΕΑ ή τα προϊόντα και υπηρεσίες της ΕΑ για φορητές συσκευές, θα περιλαμβάνονται υπηρεσίες επικοινωνίας με το ευρύ κοινό, όπως τα μηνύματα ηλ. ταχυδρομείου, τα άμεσα μηνύματα και οι διαδικτυακές ομάδες, και το παιδί σας θα μπορεί να επικοινωνεί με και να γνωστοποιεί προσωπικά στοιχεία σε άλλους χρήστες ανεξαρτήτως ηλικίας. Οι γονείς μπορούν να αλλάζουν ή να ανακαλούν τις επιλογές συγκατάθεσης που είχαν κάνει παλαιότερα, καθώς και να εξετάζουν, να επεξεργάζονται ή να ζητούν τη διαγραφή των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους στέλνοντας μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου στον κατάλληλο Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com.

Εάν αλλάξουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων με τρόπο ώστε να επεκτείνει τη συλλογή, τη χρήση ή τη γνωστοποίηση των προσωπικών στοιχείων παιδιών για τις οποίες έχει δώσει παλαιότερα τη συγκατάθεσή του ο γονέας, ο γονέας θα ειδοποιηθεί και θα πρέπει να λάβουμε την πρόσθετη συγκατάθεση του γονέα.

Σας παροτρύνουμε να μιλάτε με τα παιδιά σας σχετικά με την επικοινωνία με αγνώστους και τη γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων μέσω Διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, εσείς και το παιδί σας θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σχετικά με την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Τα στοιχεία που συλλέγονται διαφυλάσσονται με τρόπο που συνάδει με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (βλ. Ενότητα VII ανωτέρω). Εάν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα στοιχεία του παιδιού σας, θα σας ειδοποιήσουμε με τρόπο που συνάδει με την παρούσα πολιτική.

Σε καμία περίπτωση δεν καθορίζουμε τη συμμετοχή ενός παιδιού σε μια δραστηριότητα –όπως οι διαγωνισμοί– με βάση τη γνωστοποίηση από το παιδί περισσότερων προσωπικών στοιχείων από όσα είναι ευλόγως απαραίτητα για τη συμμετοχή στη δραστηριότητα. Σε ορισμένες τοποθεσίες, ενδέχεται να απαγορεύουμε εντελώς τη συμμετοχή παιδιών, ανεξάρτητα από το εάν υπάρχει συγκατάθεση.


X.    Δημόσιες πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων του περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, διαδικτυακών φόρουμ, ιστολογίων και προφίλ

Κατά τη διαδικασία παροχής περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες σε τοποθεσίες ή παιχνίδια της ΕΑ ή σε διαδικτυακές αίθουσες συνομιλίας, ιστολόγια, πίνακες μηνυμάτων, «προφίλ» χρηστών για δημόσια προβολή ή σε παρεμφερή φόρουμ στις τοποθεσίες μας ή/και σε τοποθεσίες τρίτων, μπορείτε να επιλέξετε να γνωστοποιήσετε πληροφορίες που σας αφορούν. Οι πληροφορίες που γνωστοποιείτε σε οποιοδήποτε από αυτά τα φόρουμ είναι μη κρυπτογραφημένες, δημόσιες πληροφορίες, οι οποίες ενδέχεται να προσπελαύνονται ή να καταγράφονται από εργαζομένους της EA, και δεν υφίσταται προσδοκία προστασίας των προσωπικών δεδομένων ή του εμπιστευτικού χαρακτήρα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που προσδιορίζει την ταυτότητά σας, την οποία υποβάλλετε κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων δημόσιου χαρακτήρα, μπορεί να αναγνωστεί, να συλλεχθεί ή να χρησιμοποιηθεί από άλλους χρήστες των εν λόγω φόρουμ, καθώς και για να σας σταλούν ανεπιθύμητα μηνύματα. Δεν ευθυνόμαστε για τις πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας, τις οποίες επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε σε οποιοδήποτε από αυτά τα φόρουμ.

Έχετε επίσης υπ' όψιν ότι κατά τη φυσιολογική πορεία της δραστηριότητας στο Διαδίκτυο, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να σταλούν από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε σε τρίτους, όπως δίκτυα διαφημίσεων και εταιρείες αναλύσεων. Η EA δεν έχει κανέναν έλεγχο σχετικά με τις πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε σε αυτά τα δίκτυα ή σε άλλους τρίτους, και συνιστά να διασφαλίσετε ότι οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε αποτρέπουν τη γνωστοποίηση πληροφοριών που δεν θα θέλατε να κοινοποιήσετε.

Εάν αναρτήσετε βίντεο, εικόνες ή φωτογραφίες σε κάποια από τις τοποθεσίες μας για δημόσια προβολή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να προβληθούν, να συλλεχθούν, να αντιγραφούν ή/και να χρησιμοποιηθούν από άλλους χρήστες χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Δεν ευθυνόμαστε για τα βίντεο, τις εικόνες ή τις φωτογραφίες που επιλέγετε να υποβάλετε στην τοποθεσία της EA. Ανατρέξτε στους Όρους της Υπηρεσίας μας, στη διεύθυνση terms.ea.com σχετικά με αυτό το θέμα, καθώς και με άλλες κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με την ανάρτηση περιεχομένου στις διαδικτυακές τοποθεσίες μας.

XI.    Τοποθεσίες τρίτων.

Η διαδικτυακή τοποθεσία μας ενδέχεται να περιέχει διαφημίσεις ή υπηρεσίες που συνδέονται σε άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες, όπως το Twitter, το Facebook και το YouTube. Το γεγονός ότι συνδεόμαστε σε μια διαδικτυακή τοποθεσία δεν συνεπάγεται έγκριση, εξουσιοδότηση ή δήλωση της συνεργασίας μας με τον εν λόγω τρίτο. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο προς τοποθεσία τρίτου, συμπεριλαμβανομένου του συνδέσμου σε κάποια διαφήμιση, θα εγκαταλείψετε την τοποθεσία της EA που επισκέπτεστε και θα μεταβείτε στην τοποθεσία που επιλέξατε. Λόγω του ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις δραστηριότητες τρίτων, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών στοιχείων σας από τους εν λόγω τρίτους, ούτε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα τηρούν τις ίδιες πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας με αυτές της EA. Σας παροτρύνουμε να εξετάζετε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων οποιωνδήποτε άλλων παρόχων υπηρεσιών από τους οποίους ζητάτε υπηρεσίες. Εάν επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία κάποιου τρίτου που είναι συνδεδεμένη σε μια τοποθεσία της EA, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της συγκεκριμένης τοποθεσίας προτού υποβάλετε οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο.

XII.    Προϊόντα που παρέχονται σε συνεργασία με τρίτους

Τα μέλη δύνανται να εγγράφονται σε άλλες υπηρεσίες μέσω της/των τοποθεσίας(ιών) μας. Ορισμένα προϊόντα ή/και υπηρεσίες που διατίθενται στην τοποθεσία μας παρέχονται σε εσάς σε συνεργασία με τρίτους και ενδέχεται να πρέπει να γνωστοποιήσετε πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας, προκειμένου να εγγραφείτε και να προσπελάσετε αυτά τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες. Αυτά τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες θα προσδιορίζουν τους τρίτους συνεργάτες κατά το χρόνο της εγγραφής. Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε για αυτά τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες, οι πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας θα μεταβιβαστούν στους εν λόγω τρίτους και θα υπόκεινται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι εν λόγω τρίτοι. Δεν ευθυνόμαστε για τις πρακτικές και τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουν οι εν λόγω τρίτοι και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξετάζετε τις πρακτικές και τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουν οι εν λόγω τρίτοι προτού υποβάλετε τις πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας, σε σχέση με τα εν λόγω προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες.

XIII.    Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε απορίες ή προβληματισμούς σχετικά με αυτή τη δήλωση, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της EA για τη χώρα στην οποία κατοικείτε, στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου ή στην ταχυδρομική διεύθυνση που ορίζεται στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com. Εάν η χώρα σας δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α. ή στείλτε επιστολή στη διεύθυνση: Privacy Policy Administrator, Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Pkwy, Redwood City, CA 94065.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερωμένες εκδόσεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας στο Διαδίκτυο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση privacy.ea.com.

XIV.    Κάτοικοι της Καλιφόρνιας: Τα Δικαιώματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην Καλιφόρνια

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας, οι Κάτοικοι Καλιφόρνιας που έχουν συνάψει επαγγελματική σχέση με την Electronic Arts Inc. (EA) ή με κάποια από τις θυγατρικές της δύνανται να επιλέξουν να εξαιρεθούν από τη γνωστοποίηση από την ΕΑ προσωπικών στοιχείων που τους αφορούν σε τρίτους για σκοπούς άμεσης προώθησης προϊόντων. Όπως προαναφέρθηκε αναλυτικά, η πολιτική της εταιρείας μας υπαγορεύει τη μη γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων που συλλέγονται μέσω Διαδικτύου σε τρίτους για σκοπούς άμεσης προώθησης προϊόντων χωρίς την έγκρισή σας. Εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε ανά πάσα στιγμή μετά την παροχή έγκρισης, στείλτε μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου στη διεύθυνση privacy_policy@ea.com ή επιστολή στη διεύθυνση Privacy Policy Administrator, Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Pkwy, Redwood City, CA 94065.

XV. Επίλυση διαφορών μέσω δεσμευτικής διαιτησίας

Σκοπός αυτής της Ενότητας είναι να παρέχει μια εξορθολογισμένη μέθοδο για την επίλυση διαφορών που ενδέχεται να προκύψουν ανάμεσά μας. Όπως αναφέρεται κατωτέρω, εάν δεν μπορούμε να επιλύσουμε τις διαφορές μας ανεπισήμως και σας αποδοθεί ποσό από διαιτησία μεγαλύτερο από την τελευταία προσφορά διακανονισμού της EA προς εσάς (εάν υπήρξε), η EA θα σας καταβάλει ποσό ίσο με το 150% της διαιτητικής απόφασης, έως και 5.000 δολάρια Η.Π.Α. περισσότερα από το ποσό της διαιτητικής απόφασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Οι περισσότεροι προβληματισμοί πελατών μπορούν να επιλυθούν γρήγορα και προς όφελός σας, εάν συνδεθείτε στο περιβάλλον χρήσης εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας με το δικό σας Λογαριασμό Origin στη διεύθυνση support.ea.com. Στην απίθανη περίπτωση που η EA δεν μπορεί να επιλύσει κάποιον προβληματισμό προς όφελός σας (ή εάν η EA δεν μπορεί να επιλύσει κάποιον προβληματισμό που έχει μαζί σας αφότου επιχείρησε να το επιλύσει ανεπίσημα), τότε εσείς και η EA συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την παρακάτω διαδικασία για την επίλυση οποιωνδήποτε και όλων των μεταξύ μας διαφορών. Αυτή η διάταξη ισχύει για όλους τους πελάτες στον πληρέστερο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, αλλά εξαιρεί ρητά τους κατοίκους του Κεμπέκ, της Ρωσίας, της Ελβετίας, των Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατίας της Κορέας. Με την αποδοχή των παρόντων όρων, εσείς και η EA παραιτείστε ρητά του δικαιώματος παραπομπής σε δίκη με ενόρκους ή συμμετοχής σε συλλογική αγωγή.  Η παρούσα σύμβαση προορίζεται για διασταλτική ερμηνεία. Αυτή η Ενότητα καλύπτει οποιεσδήποτε και όλες τις διαφορές ανάμεσά μας («Διαφορές»), συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό:

- των αξιώσεων που εγείρονται από ή σχετίζονται με οποιαδήποτε πλευρά της μεταξύ μας σχέσης, είτε βασίζονται σε σύμβαση, αδικοπραξία, νομοθέτημα, απάτη, ψευδή δήλωση είτε σε άλλη νομική θεωρία,
- των αξιώσεων που είχαν εγερθεί πριν από την παρούσα Σύμβαση ή από οποιαδήποτε άλλη προγενέστερη σύμβαση (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά χωρίς περιορισμό, των αξιώσεων που σχετίζονται με τη διαφήμιση),
- των αξιώσεων που προς το παρόν αποτελούν αντικείμενο υποτιθέμενης συλλογικής αγωγής, στην οποία δεν συμμετέχετε ως μέλος πιστοποιημένης συλλογικής αγωγής, και
- των αξιώσεων που ενδέχεται να προκύψουν μετά την καταγγελία της παρούσας Σύμβασης.

Οι μοναδικές διαφορές που δεν καλύπτονται από αυτή την Ενότητα είναι οι εξής:

- αξίωση για την επιβολή ή την προστασία ή σχετικά με την εγκυρότητα οποιωνδήποτε δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν σε εσάς ή στην EA (ή σε οποιουσδήποτε εκχωρούντες άδεια χρήσης για λογαριασμό της EA),
- αξίωση που σχετίζεται με ή εγείρεται από ισχυρισμούς για κλοπή, πειρατεία ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση.
- Επιπλέον, τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτή την Ενότητα δεν εμποδίζει οποιονδήποτε συμβαλλόμενο να εκκινήσει διαδικασίες προσφυγής για μικροδιαφορές.

Οι αναφορές στην «EA», σε «εσάς» και σε «εμάς» περιλαμβάνουν τις αντίστοιχες θυγατρικές και συνδεόμενες εταιρείες, τους αντιπροσώπους, εργαζομένους, προκατόχους συμφέροντος, διαδόχους και εκδοχείς μας, καθώς και όλους τους εξουσιοδοτημένους και μη εξουσιοδοτημένους χρήστες ή δικαιούχους υπηρεσιών ή Λογισμικού δυνάμει αυτής ή άλλων προγενέστερων Συμβάσεων που συνήφθησαν μεταξύ μας. Η παρούσα διάταξη διαιτησίας καταδεικνύει μια συναλλαγή διαπολιτειακού εμπορίου και, ως εκ τούτου, ο Ομοσπονδιακός Νόμος περί Διαιτησίας διέπει την ερμηνεία και την επιβολή της παρούσας διάταξης. Αυτή η διάταξη σχετικά με τη διαιτησία θα ισχύει και μετά την καταγγελία των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας.

A.    Ανεπίσημες διαπραγματεύσεις/Ειδοποίηση διαφοράς. Εσείς και η EA συμφωνείτε να επιχειρήσετε πρώτα να διαπραγματευτείτε ανεπίσημα οποιαδήποτε Διαφορά για διάστημα τουλάχιστον 30 ημερών πριν από την εκκίνηση της διαδικασίας διαιτησίας. Αυτές οι ανεπίσημες διαπραγματεύσεις ξεκινούν κατά την παραλαβή γραπτής ειδοποίησης που έχει στείλει κάποιο άτομο σε ένα άλλο («Ειδοποίηση διαφοράς»). Οι Ειδοποιήσεις διαφοράς πρέπει: (α) να συμπεριλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας του καταγγέλλοντος συμβαλλομένου, (β) να περιγράφουν τη φύση και τη βάση της αξίωσης ή της διαφοράς και (γ) να διατυπώνουν τη συγκεκριμένη αποζημίωση που επιδιώκεται («Απαίτηση»). Η EA θα στείλει την Ειδοποίηση διαφοράς στη διεύθυνση χρέωσής σας (εάν μας την έχετε δώσει) ή στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που μας παρείχατε. Μπορείτε να στείλετε τη δική σας Ειδοποίηση διαφοράς στη διεύθυνση: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department.

B.    Δεσμευτική διαιτησία. Εάν εσείς και η EA δεν καταφέρετε να επιλύσετε τη Διαφορά μέσω ανεπίσημων διαπραγματεύσεων εντός 30 ημερών από την παραλαβή της Ειδοποίησης διαφοράς, είτε εσείς είτε η EA μπορείτε να επιλέξετε να επιλυθεί η Διαφορά οριστικά και αποκλειστικά μέσω δεσμευτικής διαιτησίας. Οποιαδήποτε επιλογή για διαιτησία από τον έναν συμβαλλόμενο θα είναι οριστική και δεσμευτική για τον έτερο συμβαλλόμενο. ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΚΗ ΜΕ ΕΝΟΡΚΟΥΣ.  Η διαιτησία θα ξεκινήσει και θα διεξαχθεί με βάση τους Κανονισμούς Εμπορικής Διαιτησίας της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας (American Arbitration Association – «AAA») και, όπου απαιτείται, με βάση τις Συμπληρωματικές Διαδικασίες της AAA για Διαφορές σχετικές με Θέματα Καταναλωτών («Κανονισμοί της ΑAA για τους Καταναλωτές»), που διατίθενται στη διαδικτυακή τοποθεσία της AAA www.adr.org. Τα τέλη διαιτησίας και το μερίδιό σας για την αμοιβή του διαιτητή θα διέπονται από τους Κανονισμούς της AAA και, όπου χρειάζεται, θα περιορίζονται από τους Κανονισμούς της AAA για τους Καταναλωτές. Εάν τα εν λόγω έξοδα καθοριστούν από τον διαιτητή ως υπερβολικά, ή εάν στείλετε στην EA μια ειδοποίηση στη διεύθυνση αποστολής της Ειδοποίησης διαφοράς που αναφέρεται ανωτέρω, στην οποία θα υποδεικνύετε ότι δεν είστε σε θέση να καταβάλετε τα τέλη που απαιτούνται για την εκκίνηση της διαδικασίας διαιτησίας, η EA θα καταβάλλει αμέσως όλα τα τέλη και τις δαπάνες διαιτησίας. Η διαιτησία μπορεί να διεξαχθεί προσωπικά, μέσω της υποβολής εγγράφων, τηλεφωνικά ή μέσω Διαδικτύου. Ο διαιτητής θα διατυπώσει την απόφαση γραπτώς και θα παρέχει αιτιολογική έκθεση, εάν αυτό ζητηθεί από οποιονδήποτε από τους συμβαλλομένους. Ο διαιτητής πρέπει να τηρεί την ισχύουσα νομοθεσία, και οποιαδήποτε διαιτητική απόφαση ενδέχεται να αμφισβητηθεί εάν ο διαιτητής δεν τηρήσει τη νομοθεσία. Εσείς και η EA μπορείτε να προσφύγετε στο δικαστήριο προκειμένου να επιβληθεί η απόφαση της διαιτησίας, να ανασταλεί η δικαστική διαδικασία της εκκρεμούσας διαιτησίας ή να επιβεβαιωθεί, να τροποποιηθεί, να ακυρωθεί ή να εκδοθεί δικαστική απόφαση σε σχέση με την απόφαση του διαιτητή.

Γ.    Περιορισμοί.  Εσείς και η EA συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαιτησία θα περιορίζεται στη Διαφορά ανάμεσα στην ΕΑ και σε εσάς προσωπικά. Στον πλήρη βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, (1) καμία διαιτησία δεν μπορεί να ενωθεί με άλλη, (2) δεν υπάρχει το δικαίωμα ή η εξουσία οποιαδήποτε Διαφορά να επιλυθεί με διαιτησία βάσει συλλογικής αγωγής ή εφαρμόζοντας διαδικασίες συλλογικής αγωγής, και (3) δεν υπάρχει το δικαίωμα ή η εξουσία οποιαδήποτε Διαφορά να εγερθεί υπό την υποτιθέμενη ιδιότητα εκπροσώπου για λογαριασμό του ευρέος κοινού ή οποιωνδήποτε άλλων προσώπων. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η EA ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΑ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ Ή ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Επιπλέον, εκτός εάν εσείς και η EA συμφωνήσετε κάτι διαφορετικό, ο διαιτητής απαγορεύεται να ενοποιήσει αξιώσεις περισσότερων του ενός ατόμων και απαγορεύεται να προΐσταται διαφορετικά σε οποιαδήποτε μορφή αντιπροσωπευτικής ή συλλογικής δικαστικής διαδικασίας. Εάν διαπιστωθεί ότι αυτή η συγκεκριμένη διάταξη είναι ανεφάρμοστη, τότε η εν λόγω διάταξη περί διαιτησίας θα ακυρωθεί στο σύνολό της.

Δ.    Τοποθεσία. Εάν είστε κάτοικοι Η.Π.Α., η διαιτησία θα λάβει χώρα σε οποιαδήποτε εύλογη τοποθεσία σας εξυπηρετεί. Εάν δεν είστε κάτοικοι Η.Π.Α., η διαιτησία θα εκκινηθεί στην Κομητεία του Σαν Ματέο, στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και εσείς και η EA συμφωνείτε να υπόκειστε στην προσωπική δικαιοδοσία του συγκεκριμένου δικαστηρίου, προκειμένου να επιβληθεί η απόφαση της διαιτησίας, να ανασταλεί η δικαστική διαδικασία της εκκρεμούσας διαιτησίας ή να επιβεβαιωθεί, να τροποποιηθεί, να ακυρωθεί ή να εκδοθεί δικαστική απόφαση σε σχέση με την απόφαση του διαιτητή.

E.    Αποζημίωση και αμοιβές δικηγόρων. Εάν ο διαιτητής αποφανθεί προς όφελός σας ως προς την ουσία οποιασδήποτε αξίωσης εγείρετε έναντι της EA και εκδώσει απόφαση με χρηματική αξία υψηλότερη από την τελευταία γραπτή προσφορά διακανονισμού της EA που πραγματοποιήθηκε προτού υποβληθούν οι γραπτές προτάσεις στον διαιτητή, τότε η EA:

- Θα σας καταβάλει το 150% της διαιτητικής απόφασης, έως και 5.000 δολάρια Η.Π.Α. περισσότερα από τη διαιτητική απόφαση, και
- Θα καταβάλει στον δικηγόρο σας, εάν υπάρχει, το ποσό των δικηγορικών αμοιβών και θα καλύψει οποιεσδήποτε δαπάνες (συμπεριλαμβανομένων της αμοιβής και των εξόδων των πραγματογνωμόνων) που ορίζετε εύλογα εσείς ή ο δικηγόρος σας για τη διερεύνηση, την προετοιμασία και την υποβολή της αξίωσής σας για διαιτησία («αμοιβή δικηγόρου»).

Ο διαιτητής δύναται να λάβει αποφάσεις και να επιλύσει διαφορές ως προς την καταβολή και την εξόφληση των αμοιβών, των εξόδων, καθώς και της εναλλακτικής πληρωμής και της αμοιβής δικηγόρου ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας και κατόπιν απαίτησης που θα υποβάλλει οποιοσδήποτε συμβαλλόμενος εντός 14 ημερών από την απόφαση του διαιτητή επί της ουσίας της αξίωσης.

Το δικαίωμα ως προς τις αμοιβές και τα έξοδα δικηγόρων που αναφέρθηκε ανωτέρω συμπληρώνει οποιοδήποτε δικαίωμα ως προς τις αμοιβές και τα έξοδα δικηγόρων ενδέχεται να έχετε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αν και δεν μπορείτε να λάβετε διπλή αποζημίωση για τις αμοιβές ή τα έξοδα δικηγόρων. Η EA παραιτείται οποιουδήποτε δικαιώματος ενδέχεται να έχει ως προς την επιδίωξη αποζημίωσης για τις αμοιβές και τα έξοδα δικηγόρων σχετικά με οποιαδήποτε διαδικασία διαιτησίας διεξάγεται μεταξύ μας.

ΣΤ.    Περιορισμός της εξουσίας του διαιτητή. Ο διαιτητής μπορεί να επιδικάζει αναγνωριστική ή προσωρινή αποζημίωση μόνον υπέρ του μεμονωμένου συμβαλλομένου που επιδιώκει αποζημίωση και μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητος για την παροχή αποζημίωσης, η οποία επιβεβαιώνεται από την ατομική αξίωση του εν λόγω συμβαλλομένου.

Ζ.    Αλλαγές στην παρούσα διάταξη.  Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Σύμβασης για το αντίθετο, συμφωνούμε ότι εάν η EA πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτή τη διάταξη περί διαιτησίας στο μέλλον (εκτός από αλλαγή στη διεύθυνση αποστολής της Ειδοποίησης), μπορείτε να απορρίψετε οποιαδήποτε ανάλογη αλλαγή στέλνοντάς μας γραπτή ειδοποίηση εντός 30 ημερών από την πραγματοποίηση της αλλαγής στη διεύθυνση αποστολής της Ειδοποίησης Διαιτησίας που παρέχεται ανωτέρω. Απορρίπτοντας οποιαδήποτε μελλοντική αλλαγή, συμφωνείτε ότι θα προβαίνετε σε διαιτησία οποιασδήποτε διαφοράς υπάρξει μεταξύ μας σύμφωνα με τη διατύπωση της παρούσας διάταξης.

Έκδοση 54402_9