Τρέχουσα Πολιτική Απορρήτου και Cookie

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕLECTRONIC ARTS

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Ιανουαρίου 2011


Με την εγγραφή σας σε ένα λογαριασμό Electronic Arts (EA), χρησιμοποιώντας αυτή την τοποθεσία και/ή οποιοδήποτε διαδικτυακό προϊόν και υπηρεσία ή οποιοδήποτε προϊόν και υπηρεσία για φορητές συσκευές, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΑ και ότι μπορούμε να μεταφέρουμε και να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στις Η.Π.Α. Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε ότι η EA δύναται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας σύμφωνα με την παρακάτω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ότι θα τηρείτε τους Όρους της Υπηρεσίας της ΕΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ ΕΑ. Εάν αλλάξουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας μας, θα αναρτήσουμε τις εν λόγω αλλαγές στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, στην αρχική σελίδα ή σε άλλα σημεία, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, εάν προκύψει, τις γνωστοποιούμε. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή και, ως εκ τούτου, παρακαλείστε να την συμβουλεύεστε τακτικά. Εάν προβούμε σε ουσιαστικές ή σημαντικές αλλαγές στην παρούσα πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα στοιχεία του παιδιού σας, θα ενημερώσουμε εσάς ή τον γονέα/κηδεμόνα, μέσω μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου ή μέσω ειδοποίησης στην αρχική μας σελίδα. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα διαδικτυακά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για φορητές συσκευές, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τις αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Διαδίκτυο.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

I.    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΑ Online: Εισαγωγή.
II
.    Τι είναι τα προσωπικά στοιχεία και πότε τα συλλέγει η EA;
III.   
 Τι είναι τα μη προσωπικά στοιχεία και πότε τα συλλέγει η EA;
IV.    
Πληροφορίες που παρέχονται στην EA μέσω τρίτων.
V.    Τι γίνεται με τα στοιχεία που συλλέγει η ΕΑ;
VI.    Πού φυλάσσονται αυτά τα στοιχεία;
VII.    Πώς προστατεύει η ΕΑ τα προσωπικά σας στοιχεία;
VIII.    Επανεξέταση, διόρθωση των στοιχείων σας, αίτηση διαγραφής από τους καταλόγους αλληλογραφίας και απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
IX.    Ειδική σημείωση για τα παιδιά.
X.    Δημόσιες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, των διαδικτυακών φόρουμ, ιστολογίων και προφίλ.
XI.    Τοποθεσίες τρίτων
XII.    Προϊόντα που παρέχονται σε συνεργασία με τρίτους.
XIII.    Στοιχεία επικοινωνίας
XIV.    Κάτοικοι της Καλιφόρνιας: τα δικαιώματα προστασίας προσωπικών δεδομένων στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας



I.    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΑ Online: Εισαγωγή.

Η EA και οι θυγατρικές εταιρείες της σέβονται τα δικαιώματα προστασίας προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών και αναγνωρίζουν τη σημασία της προστασίας των στοιχείων που συλλέγονται σχετικά με εσάς. Υιοθετήσαμε αυτή την παγκόσμια Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Διαδίκτυο, προκειμένου να εξηγήσουμε πώς αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά και μη προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε μέσω Διαδικτύου από τις διαδικτυακές τοποθεσίες της εταιρείας μας, ενόσω χρησιμοποιείτε τα διαδικτυακά προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών στο Διαδίκτυο), και από τις πλατφόρμες για φορητές συσκευές. Αυτή η πολιτική δεν καλύπτει τα στοιχεία που παρέχονται μέσω Διαδικτύου αναφορικά με αγγελίες για θέσεις εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για Θέσεις Εργασίας στην ΕΑ που βρίσκεται στη διαδικτυακή τοποθεσία της EA για θέσεις εργασίας, στη διαδικτυακή τοποθεσία www.jobs.ea.com. 

Επιπλέον, η ΕΑ έχει στην κατοχή της διάφορα άλλα ονόματα τομέων, οι οποίοι παραπέμπουν στις διαδικτυακές τοποθεσίες που αναφέρονται παραπάνω. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε νέες τοποθεσίες που διέπονται από αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και ο συγκεκριμένος κατάλογος θα ενημερωθεί προκειμένου να τις συμπεριλαμβάνει. Έχετε υπ' όψιν ότι αυτή η πολιτική ισχύει μόνο για τις τοποθεσίες που διατηρεί η ΕΑ, και όχι για τις διαδικτυακές τοποθεσίες που διατηρούν άλλες εταιρείες ή οργανισμοί προς τους οποίους διαθέτουμε συνδέσμους.

Η EA συμμορφώνεται με το πλαίσιο ασφαλείας EU Safe Harbor, όπως αυτό ορίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α., αναφορικά με τη συλλογή, τη χρήση και τη φύλαξη δεδομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο συνάδει με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την Προστασία Δεδομένων που τέθηκε σε ισχύ τον Οκτώβριο του 1998. Πληροφορίες σχετικά με την Ε.Ε. Το πλαίσιο ασφαλείας Safe Harbor διατίθεται στη διεύθυνση: http://export.gov/safeharbor.


II
.    Τι είναι τα προσωπικά στοιχεία και πότε τα συλλέγει η EA;

Η EA συλλέγει τόσο προσωπικά όσο και μη προσωπικά στοιχεία από τους καταναλωτές. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει η ΕΑ αναλύονται παρακάτω σε αυτή την ενότητα. Τα μη προσωπικά στοιχεία αναλύονται παρακάτω στην Ενότητα IV.

Τα προσωπικά στοιχεία είναι στοιχεία που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο είτε όχι. Η EA δύναται να συλλέγει προσωπικά στοιχεία από τους διαδικτυακούς επισκέπτες της κατά τη διάρκεια:

-    Εγγραφής σε διαγωνισμούς και αποδοχής βραβείων
-    Εγγραφής σε εγγύηση και υποβολής αιτημάτων
-    Υποστήριξης πελατών και/ή υποβολής αιτημάτων προς τις τεχνικές υπηρεσίες
-    Υπηρεσιών αντιστοίχισης παικτών και άλλων διαγωνισμών «ένας εναντίον ενός» μέσω Διαδικτύου
-    Εγγραφής σε παιχνίδια και/ή σε ειδικές διοργανώσεις για συγκεκριμένα παιχνίδια
-   Συνδρομής σε ενημερωτικά δελτία, υπηρεσιών συστάσεων, καθώς και λοιπών διαφημιστικών ερευνών και εκστρατειών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
-    Εγγραφής σε λογαριασμούς EA και/ή σε λογαριασμούς άλλων υπηρεσιών
-    Δημιουργίας προσωπικού προφίλ
-    Παραγγελιών προϊόντων, υπηρεσιών και/ή συνδρομής
-    Αιτήσεων για υπηρεσίες από τρίτους παρόχους υπηρεσιών μέσω της τοποθεσίας μας 
-    Πρόσβασης στα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες μας από κοινωνικά δίκτυα ή άλλες υπηρεσίες τρίτων, και
-    Με άλλους τρόπους μέσω της χρήσης του λογισμικού, των υπηρεσιών για φορητές συσκευές ή των διαδικτυακών υπηρεσιών μας, όπου απαιτούνται προσωπικά στοιχεία για τη χρήση και/ή τη συμμετοχή σε αυτά.

Τα στοιχεία που συλλέγονται ποικίλλουν, ανάλογα με τη δραστηριότητα, και ενδέχεται να περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου, τη διεύθυνση κατοικίας σας, την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Από τους επισκέπτες του EA Mobile ενδέχεται να ζητηθεί να παρέχουν το όνομα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας, το μοντέλο του κινητού τους τηλεφώνου και έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε οδηγίες αγορών απευθείας στο κινητό τους τηλέφωνο. Σε αυτό το πλαίσιο, ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να σταλεί σε εσάς ένα μήνυμα κειμένου με ένα σύνδεσμο για τη λήψη του παιχνιδιού σας και δεν θα διατηρηθεί για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους νικητές βραβείων να παρέχουν το δικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλον αριθμό αναγνώρισης για φορολογικούς σκοπούς, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την παράδοση των βραβείων.

III.    Τι είναι τα μη προσωπικά στοιχεία και πότε τα συλλέγει η EA;

Τα μη προσωπικά στοιχεία από μόνα τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητάς σας ή για την επικοινωνία μαζί σας. Η EA συλλέγει μη προσωπικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση από εσάς των διαδικτυακών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και των προϊόντων και των υπηρεσιών για φορητές συσκευές, τόσο στη διαδικτυακή τοποθεσία της εταιρείας μας όσο και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και της χρήσης λογισμικού (σε υπολογιστή, πλατφόρμες για φορητές συσκευές και συστήματα παιχνιδιού).

Θα διατηρήσουμε τα στοιχεία σας για όσο διάστημα είναι ενεργός ο λογαριασμός σας ή για όσο διάστημα απαιτείται για να σας παρέχουμε υπηρεσίες. Εάν θέλετε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας ή να ζητήσετε τη διακοπή χρήσης των στοιχείων σας, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη χώρα σας, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στη διαδικτυακή τοποθεσία μας στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com, ή, εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α.   Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες απαιτείται, βάσει της νομοθεσίας, να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας.

A.    Τι είδους μη προσωπικά στοιχεία συλλέγει η ΕΑ;

Όταν χρησιμοποιείτε διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές της ΕΑ, ή όταν παίζετε τα παιχνίδια μας στον υπολογιστή ή στο σύστημα παιχνιδιού σας, ενδέχεται να συλλέγουμε ορισμένα μη προσωπικά δημογραφικά στοιχεία, όπως το φύλο, τον ταχυδρομικό κώδικα, πληροφορίες για τον υπολογιστή, το υλικό, το λογισμικό, την πλατφόρμα, το σύστημα παιχνιδιού, τα μέσα, τη φορητή συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των Αναγνωριστικών συσκευής, των δεδομένων γεγονότων, της διεύθυνσης Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (ΙΡ), της διεύθυνσης και της σύνδεσης όσον αφορά τον έλεγχο πρόσβασης στα μέσα δικτύου (MAC). Συλλέγουμε επίσης άλλα μη προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομα χρήστη, το αναγνωριστικό ή την περσόνα χρήστη, τη χρήση δυνατοτήτων, τα στατιστικά στοιχεία, τις βαθμολογίες και τα επιτεύγματα σε παιχνίδια, την κατάταξη χρηστών και το ιστορικό των περιηγήσεων των χρηστών στο Διαδίκτυο, καθώς και άλλα δεδομένα που ενδέχεται να παρέχετε σε έρευνες, μέσω των προτιμήσεων λογαριασμού ή των προφίλ σας στο Διαδίκτυο, όπως λίστες φίλων ή αγορές, για παράδειγμα. Μπορούμε επίσης να λάβουμε είτε μη προσωπικά στοιχεία είτε δημόσιες πληροφορίες από τρίτους αναφορικά με μελέτες αγοράς και δημογραφικές μελέτες και/ή δεδομένα που χρησιμοποιούμε για να συμπληρώσουμε τα προσωπικά στοιχεία που λαμβάνουμε απευθείας από εσάς.

B.    Πώς συλλέγει η ΕΑ τα μη προσωπικά στοιχεία;

Η EA συλλέγει τα μη προσωπικά στοιχεία μαζί με τα προσωπικά στοιχεία όταν τα παρέχετε ενεργά στο πλαίσιο διαφόρων δραστηριοτήτων μέσω Διαδικτύου ή μέσω φορητών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών αγορών ή των αγορών από φορητές συσκευές, της εγγραφής σε παιχνίδια και των διαφημιστικών ερευνών, για παράδειγμα. Επιπλέον, εμείς και λοιποί τρίτοι χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή μη προσωπικών δημογραφικών στοιχείων, την προσωπική διαμόρφωση του δικού σας περιβάλλοντος χρήσης στις τοποθεσίες μας, καθώς και για την παρακολούθηση των διαφημίσεων και άλλων δραστηριοτήτων, όπως περιγράφεται στη συνέχεια. Ενδέχεται επίσης να αντλήσουμε άλλες πληροφορίες από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, όπως να προσδιορίσουμε τον ισχύοντα φορολογικό συντελεστή με βάση τη δική σας διεύθυνση IP.

1.    Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία που εφαρμόζονται στο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου που διαθέτετε, για να παρακολουθούν τις κινήσεις σας στις διαδικτυακές τοποθεσίες. Ενδέχεται να συνδέσουμε πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω ενός cookie με προσωπικά σας στοιχεία. Τα cookies συνδέονται σε πληροφορίες αναφορικά με τα αντικείμενα που έχετε επιλέξει προς αγορά από το κατάστημά μας, τις σελίδες που έχετε προβάλει ή τα παιχνίδια που έχετε παίξει. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να παρακολουθούν το καλάθι αγορών σας και να διασφαλίζουν, για παράδειγμα, ότι δεν βλέπετε συνεχώς την ίδια διαφήμιση. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα cookies για να διανέμουμε περιεχόμενο που αντιστοιχεί στα ενδιαφέροντά σας και για να παρακολουθούμε τη χρήση των διαδικτυακών τοποθεσιών και των παιχνιδιών. Τόσο εμείς όσο και τρίτα μέρη συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με το ποια παιχνίδια παίζονται, πόσος χρόνος αφιερώνεται στο παίξιμο παιχνιδιών και σε ποιες διαφημίσεις ή συνδέσμους κάνουν κλικ οι χρήστες. Μερικές τοποθεσίες μας χρησιμοποιούν εξωτερική διαφημιστική εταιρεία για την προβολή διαφημίσεων. Αυτές οι διαφημίσεις περιέχουν cookies. Τα cookies που λαμβάνονται με διαφημιστικά πλαίσια εφαρμόζονται από τις διαφημιστικές μας εταιρείες, και η ΕΑ δεν έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης είναι αυτόματα ρυθμισμένα να δέχονται τα cookies όποτε επισκέπτεστε κάποια διαδικτυακή τοποθεσία. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies ή να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, ώστε να σας ειδοποιεί όταν αποστέλλονται cookies. Ωστόσο, ορισμένες περιοχές των τοποθεσιών μας δεν θα λειτουργούν σωστά, εάν κάνετε κάτι τέτοιο. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου που διαθέτετε, ώστε να σας προειδοποιεί σχετικά με τυχόν απόπειρες τοποθέτησης cookies στον υπολογιστή σας, ή να περιορίσετε τους τύπους των επιτρεπόμενων cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία www.support.ea.com.
 
Τόσο εμείς όσο και άλλα τρίτα μέρη μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε στις τοποθεσίες μας flash cookies, γνωστά και ως «αντικείμενα κοινής χρήσης σε τοπικό επίπεδο – local shared objects», τα οποία χρησιμοποιούν την τεχνολογία Flash. Τα flash cookies είναι μικρά αρχεία, παρεμφερή με τα cookies των προγραμμάτων περιήγησης, και χρησιμοποιούνται για την απομνημόνευση των ρυθμίσεων της τοποθεσίας, ώστε να είναι δυνατή η διαμόρφωση της όψης και της αίσθησης της τοποθεσίας. Όπως και τα κανονικά cookies, τα flash cookies συμβολίζονται ως μικρά αρχεία στον υπολογιστή σας. Ένας τρόπος για να αποτρέψετε την τοποθέτηση των flash cookies είναι να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας στο παράθυρο Ρυθμίσεις αναφορικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων της Διαδικτυακής Τοποθεσίας Macromedia, στη διαδικτυακή τοποθεσία www.macromedia.com.

Εάν απενεργοποιήσετε cookies, ενδέχεται να χάσετε μερικές δυνατότητες και λειτουργίες όταν παίζετε τα παιχνίδια μας, καθώς τα cookies είναι απαραίτητα για να παρακολουθείτε και να ενισχύετε τις δραστηριότητές σας στα παιχνίδια. Έχετε υπ' όψιν ότι οι εταιρείες που παραδίδουν διαφημίσεις στα παιχνίδια μας ή στις διαδικτυακές τοποθεσίες μας ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούν cookies ή άλλες τεχνολογίες, και ότι αυτές οι πρακτικές διέπονται από τις αντίστοιχες πολιτικές.

Έχετε υπ' όψιν ότι η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καλύπτει τη χρήση των cookies μόνον από την EA και δεν καλύπτει τη χρήση των cookies από οποιουσδήποτε διαφημιστές.

2.    Διαφανή GIF και πίξελ εντοπισμού

Διαφανή GIF (δηλαδή web bugs, προειδοποιητικά σήματα ή διακριτικά) είναι μικρές εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε κάποια ιστοσελίδα, σε έγγραφο που βασίζεται στον ιστό ή σε μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου. Τα διαφανή GIF δεν είναι ορατά στον χρήστη, καθώς είναι συνήθως πολύ μικρά (μόνον 1 επί 1 πίξελ) και έχουν το ίδιο χρώμα με το φόντο της ιστοσελίδας, του εγγράφου ή του μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου. Δεν χρησιμοποιούμε διαφανή GIF για να συλλέξουμε προσωπικά σας στοιχεία. Ωστόσο, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε διαφανή GIF για να συλλέξουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση των ιστοσελίδων μας, των δυνατοτήτων ή άλλων στοιχείων μιας ιστοσελίδας. Συσχετίζουμε αυτά τα στοιχεία με κάποιον χρήστη, προκειμένου να διαμορφώσουμε το περιβάλλον χρήσης του συγκεκριμένου χρήστη σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, καθώς και για στατιστικές αναλύσεις που αφορούν τα περιβάλλοντα χρήσης στις ιστοσελίδες μας. 

Τόσο εμείς όσο και τρίτα μέρη μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε πίξελ εντοπισμού, τα οποία μας επιτρέπουν να διαφημίζουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο, αποκλείοντας τους ενεργούς χρήστες μας από συγκεκριμένα μηνύματα προώθησης ή προσδιορίζοντας την πηγή μιας νέας εγκατάστασης.

3.    Αρχεία καταγραφής Διαδικτύου

Η EA και λοιποί τρίτοι δύνανται επίσης να διατηρούν αρχεία καταγραφής που περιέχουν διευθύνσεις ΙΡ. Η διεύθυνση IP είναι μία αριθμητική διεύθυνση η οποία μπορεί να εκχωρείται στον υπολογιστή σας από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε. Σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιούμε αρχεία καταγραφής για να παρακολουθούμε την κίνηση στις διαδικτυακές τοποθεσίες μας και να επιλύουμε τεχνικά προβλήματα. Ωστόσο, σε περίπτωση κατάχρησης των διαδικτυακών τοποθεσιών μας από την πλευρά των χρηστών, ενδέχεται να μπλοκάρουμε συγκεκριμένες διευθύνσεις IP ή αναγνωριστικά συστημάτων παιχνιδιού που έχουν δοθεί από τους εξουσιοδοτημένους μας κατασκευαστές υλικού. Εάν διατίθενται, οι διευθύνσεις IP και τα αναγνωριστικά συστημάτων παιχνιδιού ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουμε την ταυτότητά σας, προκειμένου να επιβάλλουμε τους Όρους της Υπηρεσίας μας.

4.    Εργαλεία στατιστικής ανάλυσης και άλλες τεχνολογίες

Η EA χρησιμοποιεί επίσης το αποκλειστικό εργαλείο στατιστικής ανάλυσης, καθώς και άλλες τεχνολογίες ανάλυσης από τρίτους για τη συλλογή μη προσωπικών στοιχείων όταν χρησιμοποιείτε τα διαδικτυακά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και/ή όταν παίζετε τα παιχνίδια μας στον υπολογιστή, στο σύστημα παιχνιδιού και/ή στη φορητή συσκευή σας. Αυτά τα εργαλεία και οι τεχνολογίες χρησιμοποιούν αρχεία καταγραφής διακομιστή, προειδοποιητικά σήματα ιστού, cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για τη συλλογή και την ανάλυση συγκεκριμένων τύπων πληροφοριών, όπως τα cookies, οι διευθύνσεις IP, οι τύποι αναγνωριστικών προβολής φορητών ή άλλων συσκευών υλικού, η γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες συστάσεων και εξόδου, οι διευθύνσεις URL, ο τύπος πλατφόρμας, ο αριθμός των κλικ, οι πληροφορίες σχετικά με τα μέσα σας, τα ονόματα τομέων, οι σελίδες προορισμού, οι προβληθείσες σελίδες και η αλληλουχία αυτών των σελίδων, ο χρόνος που αφιερώθηκε σε συγκεκριμένες σελίδες, άλλες πληροφορίες για τη χρήση του Διαδικτύου και της διαδικτυακής τοποθεσίας, η κατάσταση του παιχνιδιού καθώς και η ημερομηνία και η ώρα της δραστηριότητας στις διαδικτυακές τοποθεσίες ή τα παιχνίδια μας, πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται το παιχνίδι σας, όπως τα στατιστικά στοιχεία παιχνιδιού, η χρήση των δυνατοτήτων και το ιστορικό αγορών, καθώς και η Διεύθυνση MAC, το αναγνωριστικό φορητής συσκευής (εάν διατίθεται) και άλλες παρεμφερείς πληροφορίες. 

Οι τρίτες εταιρείες αναλύσεων που συλλέγουν πληροφορίες από τις τοποθεσίες μας καθώς και στο πλαίσιο των διαδικτυακών προϊόντων και/ή υπηρεσιών και των προϊόντων και/ή υπηρεσιών για φορητές συσκευές, δύνανται να συνδυάσουν τις πληροφορίες που συλλέγουν με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλέξει, ανεξάρτητα, από άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες και/ή από άλλα διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες ή προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές καθώς και υπηρεσίες αναφορικά με τις δραστηριότητές σας σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών τοποθεσιών τους, καθώς και αναφορικά με διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες και/ή προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές. Πολλές από τις εταιρείες αυτές συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες με βάση τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

Ο μη αποκλειστικός κατάλογος με τις εταιρείες αναλύσεων που λειτουργούν με δικές τους τεχνολογίες στις τοποθεσίες μας, καθώς και στα διαδικτυακά προϊόντα και/ή υπηρεσίες και/ή στα προϊόντα και/ή υπηρεσίες για φορητές συσκευές, διατίθεται στη διαδικτυακή τοποθεσία privacyappendix.ea.com. 

5.    Τεχνολογία παροχής διαφημίσεων μέσω τρίτων 

Οι διαδικτυακές τοποθεσίες, τα διαδικτυακά προϊόντα ή υπηρεσίες, ή τα προϊόντα ή υπηρεσίες για φορητές συσκευές της EA δύνανται να χρησιμοποιούν τεχνολογίες παροχής διαφημίσεων μέσω τρίτων, οι οποίες χρησιμοποιούν cookies, διαφανή GIF, διαδικτυακά προειδοποιητικά σήματα, πίξελ εντοπισμού ή άλλες τεχνολογίες, προκειμένου να συλλέγουν πληροφορίες ως αποτέλεσμα της παροχής διαφημίσεων μέσω των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, καθώς και για να βοηθούν στην παρακολούθηση. Ορισμένες τεχνολογίες παροχής δυναμικών διαφημίσεων μέσω τρίτων που προβάλλονται εντός του παιχνιδιού καθιστούν δυνατή την προσωρινή αποστολή διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησης ή τη φορητή συσκευή σας, καθώς και την αντικατάστασή τους όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο. Η εταιρεία μας ή τρίτα μέρη που χειρίζονται την τεχνολογία παροχής διαφημίσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν δημογραφικά στοιχεία, όπως η ηλικία και το φύλο, καθώς και πληροφορίες που καταγράφηκαν από το υλικό ή τη συσκευή σας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι παρουσιάζονται οι κατάλληλες διαφημίσεις στην τοποθεσία, στο διαδικτυακό προϊόν ή υπηρεσία, ή στο προϊόν ή υπηρεσία για φορητές συσκευές, και για να υπολογίζεται ή να ελέγχεται ο αριθμός των μοναδικών και επαναληπτικών προβολών μιας δεδομένης διαφήμισης, και/ή για να διανέμονται διαφημίσεις που συνδέονται με τα ενδιαφέροντά σας και για να μετράται η αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών.   Η εταιρεία μας ή τρίτα μέρη μπορούν να καταγράφουν δεδομένα για το σκοπό αυτό, όπως τη διεύθυνση IP, το μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, τη μάρκα και το μοντέλο συσκευής, την/τις παρασχεθείσα(ες) διαφήμιση(εις), την τοποθεσία εντός του παιχνιδιού, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ήταν ορατή μια διαφήμιση, το μέγεθος της διαφήμισης, την ανταπόκριση της διαφήμισης (εάν υφίσταται) και τη γωνία προβολής. Τα παραπάνω δεδομένα δύνανται να χρησιμοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας που προσφέρει την τεχνολογία παροχής διαφημίσεων, και σε τρίτους με τέτοια μορφή που να μην μπορεί να προσδιοριστεί η ταυτότητά σας.   

Οι διαφημιστικές εταιρείες που διανέμουν διαφημίσεις για εμάς δύνανται να συνδυάζουν τις πληροφορίες που συλλέγουν με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλέξει, ανεξάρτητα, από άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες και/ή από άλλα διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες ή προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές, αναφορικά με τις δραστηριότητες του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών τοποθεσιών τους. Πολλές από τις εταιρείες αυτές συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες με βάση τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

Ο μη αποκλειστικός κατάλογος με τις εταιρείες παροχής διαφημίσεων που λειτουργούν με δικά τους δίκτυα στις τοποθεσίες μας, καθώς και στα διαδικτυακά προϊόντα και/ή υπηρεσίες και/ή στα προϊόντα και/ή υπηρεσίες για φορητές συσκευές, διατίθεται στη διαδικτυακή τοποθεσία privacyappendix.ea.com. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές άλλων μεγάλων εταιρειών παροχής διαφημίσεων που δύνανται να συλλέγουν πληροφορίες βάσει της αλληλεπίδρασής σας με διαφημίσεις σε αυτή την τοποθεσία, καθώς και σε άλλες, ή για να εξαιρεθείτε από στοχευμένες διαφημίσεις, οι οποίες διανέμονται από διαφημιστικά δίκτυα που είναι μέλη της ένωσης National Advertising Initiative (NAI), επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία networkadvertising.org.

Αυτές οι τεχνολογίες παροχής διαφημίσεων έχουν ενσωματωθεί στις τοποθεσίες, τα διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες ή τα προϊόντα και υπηρεσίες για φορητές συσκευές. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τεχνολογίες, μην παίξετε. 

IV.    Πληροφορίες που παρέχονται στην EA μέσω τρίτων.

Η EA αποκτά επίσης προσωπικά και μη προσωπικά στοιχεία από τρίτους, όπως αναλύεται στη συνέχεια. Η EA χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά αποκλειστικά για σκοπούς που συνάδουν με την παρούσα πολιτική.

1.    Σύστημα PlayStation®3

Εάν εγγραφείτε για να παίζετε παιχνίδια της EA μέσω συστήματος PlayStation®3, τα στοιχεία του λογαριασμού σας PlayStation®Network θα παρασχεθούν στην EA ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό EA Online για εσάς. Για να παίζετε παιχνίδια της EA στο Διαδίκτυο, χρειάζεστε ένα λογαριασμό EA Online. Με την εγγραφή σας για να παίζετε παιχνίδια της EA, συμφωνείτε ότι περιορισμένα στοιχεία λογαριασμού χρήστη μπορούν να μεταβιβαστούν στην EA. Στα στοιχεία που μεταβιβάζονται στην EA περιλαμβάνονται το όνομα, η διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, το online ID, η χώρα, η γλώσσα και η ημερομηνία γέννησής σας, δεν περιλαμβάνονται όμως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία του λογαριασμού.

2.    Xbox LIVE

Εάν εγγραφείτε για να παίζετε παιχνίδια της EA μέσω της υπηρεσίες Xbox LIVE της Microsoft, η Microsoft θα παρέχει τα στοιχεία του δικού σας λογαριασμού χρήστη Xbox LIVE στην EA, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό EA Online για εσάς. Για να παίζετε παιχνίδια Xbox LIVE της EA, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό EA. Με την εγγραφή σας για να παίζετε παιχνίδια Xbox LIVE της ΕΑ, συμφωνείτε ότι η Microsoft μπορεί να μεταβιβάζει τα στοιχεία του δικού σας λογαριασμού χρήστη στην EA. Τα στοιχεία που μεταβιβάζονται από τη Microsoft στην EA περιλαμβάνουν τη δική σας ετικέτα παίκτη (gamertag), τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την πολιτεία ή την επαρχία, τη χώρα, τη γλώσσα και την ηλικία, αλλά δεν περιλαμβάνουν τον αριθμό πιστωτικής κάρτας ή άλλα οικονομικά στοιχεία του λογαριασμού.

3.    Άλλα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουν τρίτοι

Ενδέχεται επίσης να λαμβάνουμε άλλες πληροφορίες από τρίτους σε σχέση με τη λειτουργία και τη διανομή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και για μελέτες αγοράς και δημογραφικές μελέτες που χρησιμοποιούμε για να συμπληρώσουμε τα προσωπικά στοιχεία που παρέχονται απευθείας από εσάς. Ορισμένες υπηρεσίες τρίτων, όπως το Twitter και το Facebook, δύνανται επίσης να μας παρέχουν πληροφορίες από τους λογαριασμούς που τηρείτε σε αυτές, κατόπιν συγκατάθεσής σας. 

Όταν παίζετε ένα παιχνίδι της EA μέσω ενός κοινωνικού δικτύου ή κάποιας άλλης πλατφόρμας ή υπηρεσίας τρίτων, ή όταν συνδέεστε σε ανάλογο δίκτυο, πλατφόρμα ή υπηρεσία τρίτων μέσω ενός από τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες μας, εξουσιοδοτείτε την ΕΑ να συλλέγει, να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οποιεσδήποτε και όλες τις πληροφορίες που συμφωνήσατε ότι το κοινωνικό δίκτυο ή κάποια άλλη πλατφόρμα τρίτων μπορεί να παρέχει στην EA μέσω της Διασύνδεσης Προγραμματισμού Εφαρμογών (API) του κοινωνικού δικτύου/της πλατφόρμας τρίτων, με βάση τις ρυθμίσεις σας στο κοινωνικό δίκτυο ή την πλατφόρμα τρίτων. Η συμφωνία σας τίθεται σε ισχύ όταν συνδέεστε με το δίκτυο, την πλατφόρμα ή την υπηρεσία τρίτων μέσω των προϊόντων και/ή των υπηρεσιών μας, και/ή όταν συνδέεστε, «αποδέχεστε» ή «επιτρέπετε» (ή παρεμφερείς όροι) μία από τις εφαρμογές μας μέσω ενός κοινωνικού δικτύου ή κάποιας άλλης πλατφόρμας ή υπηρεσίας τρίτων.

Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε ή να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από άλλους χρήστες της EA, οι οποίοι επιλέγουν να κάνουν αποστολή των επαφών τους στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο. Θα αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες και θα τις χρησιμοποιούμε κυρίως για να βοηθούμε εσάς και τους φίλους σας να συνδέεστε.

V. Τι γίνεται με τα στοιχεία που συλλέγει η ΕΑ;

A. Πώς χρησιμοποιεί η ΕΑ τα στοιχεία σας

Η EA χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας προκειμένου να εκπληρώνει τα εξειδικευμένα αιτήματά σας, τις παραγγελίες αγορών σας και για να αποστέλλει σε εσάς επιβεβαιώσεις αγοράς και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το λογαριασμό σας. Επιπλέον, τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε θα μας επιτρέπουν να σας αποστέλλουμε μηνύματα για διάφορα θέματα, όπως νέα προϊόντα, δυνατότητες, βελτιώσεις, ειδικές προσφορές, ευκαιρίες αναβάθμισης, διαγωνισμούς και διοργανώσεις που σας ενδιαφέρουν. Αργότερα μπορείτε και πάλι να εξαιρεθείτε από ορισμένες από αυτές τις μορφές επικοινωνίας, που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαφορετικά, η ΕΑ χρησιμοποιεί τα προσωπικά και μη προσωπικά στοιχεία, τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό, προκειμένου να ενισχύει την εμπειρία σας ως χρήστη, να βελτιώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, να κατανοεί καλύτερα τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών της, να επιλύει τεχνικά προβλήματα, να παρέχει διαφημίσεις, για σκοπούς επαλήθευσης, να επιβάλλει τους Όρους της Υπηρεσίας της, να διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και για να συμβάλλει στη βελτίωσή τους. Επιπρόσθετα, συνδυάζουμε τα μη προσωπικά στοιχεία με προσωπικά, όπως η διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, για σκοπούς όπως την παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών, τη διαχείριση προγραμμάτων αφοσιωμένων παικτών και την προσαρμογή των επικοινωνιών, των προσφορών, των ιστοσελίδων ή της εμπειρίας παιχνιδιού που σας παρέχουμε. 

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία εύρεσης φίλων, όπως τα Facebook, Game Center ή άλλες υπηρεσίες τρίτων, στα διαδικτυακά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και των προϊόντων και υπηρεσιών για φορητές συσκευές, αναγνωρίζετε ότι η χρήση αυτών των εργαλείων εύρεσης φίλων θα σας βοηθήσει να βρείτε τις επαφές σας και θα επιτρέψει επίσης στις επαφές σας να συνδέσουν το δικό σας Λογαριασμό Origin (και τα σχετικά δικαιώματα παιχνιδιού, όπως και τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί σε PC, φορητές συσκευές ή κονσόλες) με το προφίλ σας στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και/ή τη δική σας διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου. Η λίστα φίλων που προκύπτει, η οποία ενδέχεται να είναι προσβάσιμη από τις κοινωνικές πλατφόρμες της ΕΑ όπως διατίθεται, θα διέπεται από την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Έχετε υπ' όψιν ότι οι φίλοι που επιλέγετε να συμπεριλάβετε σε οποιαδήποτε λίστα φίλων στην EA ή το Origin, ενδέχεται να μπορούν να εντοπίσουν και/ή να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας μέσω διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών ΕΑ, καθώς και να δουν τα προφίλ που έχετε δημιουργήσει. Αυτοί οι φίλοι ενδέχεται επίσης να μπορούν να βλέπουν τις ηλεκτρονικές περσόνες που χρησιμοποιείτε σε όλο το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της ΕΑ. Να επιλέγετε προσεκτικά τους φίλους σας.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία συστάσεών μας, προκειμένου να «Πείτε σε έναν φίλο» για κάποιο προϊόν ή τοποθεσία της ΕΑ, θα σας ζητήσουμε το όνομα και τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του φίλου σας. Θα αποστείλουμε στον φίλο/στην φίλη σας ένα μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου για λογαριασμό σας, προσκαλώντας τον/την να επισκεφθεί την τοποθεσία ή να δοκιμάσει το προϊόν μας. Η EA αποθηκεύει το όνομα και τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του φίλου/της φίλης σας για σύντομο χρονικό διάστημα, με μοναδικό στόχο την αποστολή αυτού του μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου, καθώς και για τον έλεγχο πλεονασμού, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο φίλος/η φίλη σας δεν θα λάβει πολλαπλά αντίγραφα του ίδιου μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου. Δεν διατηρούμε ούτε χρησιμοποιούμε αυτά τα στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
Η συμμετοχή σας σε τουρνουά ή σε άλλες διοργανώσεις διαδικτυακών παιχνιδιών εξαρτάται επίσης από την εκ μέρους μας συλλογή, χρήση, αποθήκευση, διαβίβαση και δημόσια προβολή των στατιστικών δεδομένων (όπως οι βαθμολογίες, οι κατατάξεις και τα επιτεύγματά σας), τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέσω της συμμετοχής σας.

B.    Η EA θα κοινοποιήσει τα στοιχεία μου σε τρίτους;

Η EA δεν θα κοινοποιήσει σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.   Μπορούμε, ωστόσο, να κοινοποιούμε σε τρίτους ανώνυμα, μη προσωπικά, συγκεντρωτικά στοιχεία και/ή δημόσιες πληροφορίες. Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες θα κοινοποιήσετε οι ίδιοι στοιχεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ως προς τα στοιχεία που κοινοποιείτε δημοσίως στην EA και σε άλλες τοποθεσίες και φόρουμ τρίτων, ανατρέξτε στην ενότητα ΧΙ. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε να επιτρέπετε στην ΕΑ να κοινοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία σε εταιρείες και οργανισμούς που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν. Για να εξαιρεθείτε από περαιτέρω μορφές επικοινωνίας που προέρχονται από εμπορικό εταίρο ή χορηγό στον οποίο έχουν κοινοποιηθεί τα στοιχεία σας, επικοινωνήστε απευθείας με τον εν λόγω εταίρο ή χορηγό.

Η EA δεν γνωστοποιεί σε τρίτους κανένα προσωπικό στοιχείο για παιδιά κάτω των 18 ετών που έχουν εγγραφεί σε οποιαδήποτε από τις διαδικτυακές τοποθεσίες μας, ούτε κοινοποιεί ούτε γνωστοποιεί προσωπικά στοιχεία με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ορίζεται στην παρούσα πολιτική, υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι σε περίπτωση συγχώνευσης, εξαγοράς ή στην απίθανη περίπτωση χρεωκοπίας, η διαχείριση των στοιχείων των πελατών της ΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας, ενδέχεται να διαβιβαστεί στον διάδοχο ή στον εκδοχέα αυτής.

Κατά καιρούς, η EA χρησιμοποιεί τρίτους αναδόχους για τη συλλογή προσωπικών στοιχείων για λογαριασμό της, για την παράδοση μηνυμάτων ηλ. ταχυδρομείου, για την παράδοση προϊόντων, βραβείων ή προωθητικού υλικού, για τη διαχείριση διαγωνισμών, για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών, για την αποστολή ή άλλες υπηρεσίες στις τοποθεσίες μας. Όταν ζητάτε αυτές τις υπηρεσίες, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δώσετε το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου σας στους αναδόχους μας. Ζητάμε από ορισμένους τρίτους αναδόχους, όπως εταιρείες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, εταιρείες ανάλυσης δεδομένων ή ερευνών αγοράς, να συμπληρώσουν τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε για τις δικές μας μελέτες αγοράς και δημογραφικές μελέτες, ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς τις τοποθεσίες και τις σχετικές διαφημίσεις μας προκειμένου να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες και στις προτιμήσεις των επισκεπτών μας. Για να κατανοήσουμε καλύτερα τους μεμονωμένους πελάτες μας, συσχετίζουμε αυτές τις πληροφορίες με τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε.

Όταν οι τρίτοι αντιπρόσωποι ή πάροχοι υπηρεσιών μας συλλέγουν και/ή έχουν πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πληροφορίες που δεν αποτελούν μη προσωπικά, ανώνυμα και/ή συγκεντρωτικά στοιχεία, η EA απαιτεί να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σύμφωνα με τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχει ορίσει η εταιρεία μας και να προστατεύουν τον εμπιστευτικό χαρακτήρα των προσωπικών στοιχείων που συλλέγουν ή στα οποία έχουν πρόσβαση κατά τη συνεργασία τους με την EA. Σε αυτούς τους τρίτους απαγορεύεται η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Θα ειδοποιείστε πριν από τη συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων από οποιονδήποτε τρίτο ο οποίος δεν είναι αντιπρόσωπος/πάροχος υπηρεσιών μας, ώστε να είστε ενημερωμένοι προτού επιλέξετε εάν θα κοινοποιήσετε ή όχι τα στοιχεία σας στο εν λόγω τρίτο μέρος.

Μπορούμε επίσης να προσπελαύνουμε και να γνωστοποιούμε προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής επικοινωνίας, σε σχέση με τις λειτουργίες αναφοράς εξύβρισης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να επιβάλλουμε τα νόμιμα δικαιώματα και να τηρούμε τη νομοθεσία, ή να συμμορφωνόμαστε με την απόφαση κάποιου κρατικού φορέα ή άλλης αρμόδιας αρχής, ή όταν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσουμε πιθανή ή υπαρκτή παραβίαση ή παρέμβαση στα δικαιώματα, την ιδιοκτησία, τις εργασίες, τους χρήστες μας ή άλλους που ενδέχεται να έχουν ζημιωθεί ή να υφίστανται απώλεια ή βλάβη, ή όταν πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας, να καταπολεμήσουμε κρούσματα απάτης και/ή να συμμορφωθούμε με μια δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση ή νομική διαδικασία που επιδόθηκε στην EA. Έχετε υπ' όψιν ότι ορισμένες δημοσίως διαθέσιμες πληροφορίες που αναρτάτε και δημοσιοποιείτε στις τοποθεσίες μας, καθώς και σε τοποθεσίες και υπηρεσίες τρίτων, αποτελούν δημόσιες πληροφορίες για τις οποίες δεν υφίσταται προσδοκία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Ενότητα XI.

VI.    Πού φυλάσσονται αυτά τα στοιχεία;

Η EA είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός και η πλειονότητα των υπολογιστικών συστημάτων με τα οποία η ΕΑ συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα στοιχεία που συλλέγει ή λαμβάνει βρίσκονται στις Η.Π.Α. Σε περιορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εγκαταστάσεις αποθήκευσης δεδομένων που βρίσκονται στην Ασία και/ή την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα προσωπικά σας στοιχεία δύνανται να διαβιβάζονται, να χρησιμοποιούνται, να υφίστανται επεξεργασία ή να φυλάσσονται από την ΕΑ στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ασίας, και να χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

VII.    Πώς προστατεύει η ΕΑ τα προσωπικά σας στοιχεία;

Η ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων, τόσο των δικών σας όσο και των παιδιών σας, είναι σημαντική για εμάς. Ακολουθούμε τα γενικώς αποδεκτά πρότυπα του κλάδου, προκειμένου να προστατέψουμε τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε εμάς, τόσο κατά τη διάρκεια της διαβίβασής τους όσο και κατά την αποθήκευση. Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας) στις φόρμες εγγραφής ή παραγγελίας της εταιρείας μας, κρυπτογραφούμε τις εν λόγω πληροφορίες χρησιμοποιώντας τεχνολογία secure socket layer (SSL) 128 bit. Ωστόσο, καμία μέθοδος διαβίβασης στοιχείων στο Διαδίκτυο και καμία μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, παρότι προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν πιο εύλογα εμπορικά μέσα για να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους. Εάν έχετε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια στη διαδικτυακή τοποθεσία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη χώρα σας, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στη διαδικτυακή τοποθεσία μας στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com, ή, εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α.

VII.    Επανεξέταση, διόρθωση των στοιχείων σας, αίτηση διαγραφής από τους καταλόγους αλληλογραφίας και απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να διορθώσετε ή να ενημερώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή, αρκεί να συνδεθείτε στη διαδικτυακή τοποθεσία μας και να περιηγηθείτε στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου», «Προβολή του προφίλ μου» ή σε άλλες ρυθμίσεις του λογαριασμού. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε ή επιθυμείτε την απενεργοποίηση του/των λογαριασμού(ών) σας, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη χώρα σας, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στη διαδικτυακή τοποθεσία μας στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com, ή, εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α. Θα χαρούμε να επανεξετάσουμε, να ενημερώσουμε ή να διαγράψουμε στοιχεία, ανάλογα με την περίπτωση. Ενδέχεται, ωστόσο, να εξακολουθήσουμε να διατηρούμε τα στοιχεία σας στα αρχεία μας, για να επιλύουμε αντιδικίες, να επιβάλλουμε τη σύμβαση χρήσης της εταιρείας μας, καθώς και λόγω τεχνικών και νομικών απαιτήσεων και περιορισμών που σχετίζονται με την ασφάλεια, την ακεραιότητα και τη λειτουργία των διαδικτυακών τοποθεσιών μας.

Ορισμένες τοποθεσίες ή υπηρεσίες της ΕΑ δύνανται να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία, τα οποία δεν είναι προσπελάσιμα μέσω της τοποθεσίας μας. Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά τα στοιχεία μέσω εναλλακτικών τρόπων πρόσβασης, τους οποίους περιγράφει η υπηρεσία ή για τους οποίους μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες επικοινωνώντας γραπτώς με τον τοπικό διαχειριστή πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων στη διαδικτυακή τοποθεσία privacyadmin.ea.com, και θα έχετε λάβει απάντηση αναφορικά με το αίτημά σας εντός 30 ημερών.

Εάν έχετε παραχωρήσει στην ΕΑ πρόσβαση στα στοιχεία λογαριασμού σας στο Facebook μέσω μιας εφαρμογής Playfish, μπορείτε να ζητήσετε από την EA να διαγράψει τα στοιχεία σας που προέρχονται από το Facebook ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://playfish.com/legal/remove. Σε ό,τι αφορά εφαρμογές της ΕΑ που δεν είναι εφαρμογές Playfish στο Facebook, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας που προέρχονται από το Facebook αποσυνδέοντας την εφαρμογή της EA από το λογαριασμό σας στο Facebook μέσω της σελίδας Application Settings (Ρυθμίσεις εφαρμογής) του Facebook.

IX
.    Ειδική σημείωση για τα παιδιά

Η ΕΑ ενθαρρύνει τους γονείς να αφιερώνουν χρόνο για δραστηριότητες στο Διαδίκτυο με τα παιδιά τους. Παροτρύνουμε τους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους να μην δίνουν ποτέ το αληθινό τους ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνσή τους ή τον αριθμό τηλεφώνου τους χωρίς άδεια, όταν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Αναγνωρίζουμε την ιδιαίτερη υποχρέωση να προστατεύουμε προσωπικά στοιχεία που αποκτήθηκαν από μικρά παιδιά. Για το λόγο αυτό, όσον αφορά παιδιά που διαμένουν σε συγκεκριμένες δικαιοδοσίες, τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν θα πρέπει να υποβάλλουν ούτε να αναρτούν καμία πληροφορία στις ηλεκτρονικές τοποθεσίες της ΕΑ.

Εάν παιδιά κάτω των 12 ετών από αυτές τις δικαιοδοσίες επιθυμούν να συμμετέχουν σε διαδικτυακές δραστηριότητες, οι οποίες απαιτούν ή επιτρέπουν τη γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων, θα ζητήσουμε να μας παρέχουν τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του γονέα ή του κηδεμόνα τους, προκειμένου να ειδοποιήσουμε τον γονέα, να αποκτήσουμε την προηγούμενη άδεια ή άλλη επαληθεύσιμη συγκατάθεση από τον γονέα ή τον κηδεμόνα, όπως ενδέχεται να απαιτείται για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες της τοποθεσίας. Σε ορισμένες άλλες δικαιοδοσίες, ενδέχεται να απαιτείται από τον γονέα ή τον κηδεμόνα η ειδοποίηση, η προηγούμενη γραπτή άδεια ή άλλη επαληθεύσιμη συγκατάθεση για παιδιά ηλικίας από 13 έως 17 ετών.

Ορισμένες διαδικτυακές τοποθεσίες της 
EA απευθύνονται ειδικά σε παιδιά και ενδέχεται να επιτρέπουν στα παιδιά να δημιουργήσουν ένα δωρεάν λογαριασμό, για τον οποίο συλλέγουμε όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης, ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του γονέα. Επειδή απαιτείται διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου για την απάντηση σε αιτήματα απώλειας κωδικών πρόσβασης και διαχείρισης λογαριασμών, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του παιδιού. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα αποστέλλουμε ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του γονέα, προκειμένου να του παρέχουμε τη δυνατότητα εξαίρεσης και να προβεί στην αφαίρεση της διεύθυνσης ηλ. ταχυδρομείου και οποιωνδήποτε άλλων στοιχείων του παιδιού. Παρόμοια είναι και η αντιμετώπιση της συνδρομής σε ενημερωτικά δελτία.

Αυτές οι διαδικτυακές τοποθεσίες ενδέχεται επίσης να παρέχουν στους γονείς τη δυνατότητα αναβάθμισης του λογαριασμού του παιδιού τους σε συνδρομή επί πληρωμή, η οποία επιτρέπει στο παιδί να συμμετέχει σε περισσότερες δραστηριότητες της τοποθεσίας. Αυτές οι συνδρομητικές υπηρεσίες ενδέχεται επίσης να παρέχουν στους γονείς τη δυνατότητα να διαχειρίζονται το λογαριασμό του παιδιού τους και να δημιουργούν νέους λογαριασμούς παικτών.

Οι περισσότερες από αυτές τις διαδικτυακές τοποθεσίες επιτρέπουν στα παιδιά να δημιουργούν προσαρμοσμένα άβαταρ ή εικονικούς χαρακτήρες που μοιάζουν με κινούμενα σχέδια, για να τα χρησιμοποιούν σε διάφορες δραστηριότητες στη διαδικτυακή τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένων των μίνι παιχνιδιών και των εικονικών κόσμων. Το παιδί μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιήσει άλλες δυνατότητες, προκειμένου να «πει σε έναν φίλο» για τη διαδικτυακή τοποθεσία, να αποστείλει ηλεκτρονικές κάρτες ή να μας παρέχει σχόλια. Οι δυνατότητες «Πείτε το σε έναν φίλο» και αποστολής ηλεκτρονικών καρτών επιτρέπουν στα παιδιά να στείλουν στους φίλους τους μία φορά μόνο ένα μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου, με το οποίο τους προσκαλούν να επισκεφτούν την τοποθεσία. Θα συλλέξουμε το όνομα και/ή τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του παιδιού σας, καθώς και τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του φίλου με μοναδικό σκοπό την άπαξ αποστολή αυτού του μηνύματος ηλ. ταχυδρομείου. Αυτά τα στοιχεία δεν τηρούνται ούτε χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε άλλο σκοπό και δεν κοινοποιούμε τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του παιδιού σας στον παραλήπτη.

Μπορείτε επίσης να υποβάλλετε σχόλια στην ΕΑ μέσω των δυνατοτήτων «Πείτε μας την άποψή σας» ή μέσω των ερευνών. Η δυνατότητα «Πείτε μας την άποψή σας» συλλέγει τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του αποστολέα και μια σύντομη περιγραφή του προβληματισμού του. Οι διευθύνσεις ηλ. ταχυδρομείου που συλλέγονται μέσω της δυνατότητας «Πείτε μας την άποψή σας» δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό εκτός από την απάντηση στον αποστολέα. Εάν διαπιστώσουμε ότι το παιδί είναι κάτω των 12 ετών, θα διαγράψουμε αμέσως τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του αφού απαντήσουμε στο ερώτημά του. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε έρευνες είναι ανώνυμες.

Στις περιπτώσεις που επιτρέπεται η συνομιλία μεταξύ των παιδιών, οι χρήστες πληκτρολογούν μηνύματα σε άλλους χρήστες σε περιβάλλον ανοικτού φόρουμ. Υπό αυτές τις συνθήκες, η 
EA χρησιμοποιεί το Safe Chat, το οποίο απαγορεύει στα παιδιά να εισάγουν τυχόν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, μέσω της εφαρμογής ενός φίλτρου που επιτρέπει μόνον αποδεκτές λέξεις και φράσεις, σε μια προσπάθεια αποτροπής του προσβλητικού περιεχομένου, καθώς και κάθε ενδεχόμενης απόπειρας κοινοποίησης προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών του παιδιού σε άλλους χρήστες. Το Safe Chat παρέχει, επίσης, στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν προεγκεκριμένες συχνές φράσεις. Όταν παρέχεται δυνατότητα συνομιλίας, διατηρούνται επίσης οι σύνδεσμοι Αναφορά εξύβρισης για περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας στην τοποθεσία.

Οι γονείς μπορούν να διαγράφουν τους παίκτες που έχουν ήδη εγγραφεί ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου στην τοποθεσία υποστήριξης της εταιρείας μας στη διεύθυνση 
www.support.ea.com ή στον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη χώρα σας, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στη διαδικτυακή τοποθεσία μας στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com, ή, εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επικοινωνώντας με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α.

Τα στοιχεία που συλλέγονται διαφυλάσσονται με τρόπο που συνάδει με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (βλ. Ενότητα 
VIII παραπάνω). Εάν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα στοιχεία του παιδιού σας, θα σας ειδοποιήσουμε με τρόπο που συνάδει με την παρούσα πολιτική.

Σε καμία περίπτωση δεν καθορίζουμε τη συμμετοχή ενός παιδιού σε μια δραστηριότητα –όπως οι διαγωνισμοί– με βάση τη γνωστοποίηση από το παιδί περισσότερων προσωπικών στοιχείων από όσα είναι εύλογα απαραίτητα για τη συμμετοχή στη δραστηριότητα. Σε ορισμένες τοποθεσίες, ενδέχεται να απαγορεύουμε εντελώς τη συμμετοχή παιδιών, ανεξάρτητα από το εάν υπάρχει γονική συγκατάθεση. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες έχει παραχωρηθεί γονική συγκατάθεση, ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Ανεξάρτητα από τη δικαιοδοσία, η 
EA δεν γνωστοποιεί οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία που αφορούν παιδιά κάτω των 18 ετών, τα οποία έχουν εγγραφεί σε οποιαδήποτε διαδικτυακή τοποθεσία μας που διαχειρίζονται τρίτοι, ούτε ανταλλάσσει ή γνωστοποιεί προσωπικά στοιχεία εκτός από αυτά που ορίζονται στην παρούσα πολιτική.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ανησυχείτε ότι οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες του παιδιού σας που διατηρεί η ΕΑ δεν είναι σωστές ή πλήρεις, εάν θέλετε να διαγραφούν τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού σας από τα αρχεία μας ή εάν επιθυμείτε η 
EA να διακόψει την περαιτέρω συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών στοιχείων του παιδιού σας, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη χώρα σας, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στη διαδικτυακή τοποθεσία μας στη διεύθυνση privacyadmin.ea.com, ή, εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α. Ο Διαχειριστής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα χαρεί να επανεξετάσει, να ενημερώσει ή να διαγράψει τα στοιχεία του παιδιού σας, όπως αρμόζει.

X.    Δημόσιες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, των διαδικτυακών φόρουμ, ιστολογίων και προφίλ.

Κατά τη διαδικασία παροχής περιεχομένου που δημιουργείται από τον χρήστη σε τοποθεσίες ή παιχνίδια της ΕΑ ή σε διαδικτυακές αίθουσες συνομιλίας, ιστολόγια, πίνακες μηνυμάτων, «προφίλ» χρηστών για δημόσια προβολή ή σε παρεμφερή φόρουμ στις τοποθεσίες μας και/ή σε τοποθεσίες τρίτων, μπορείτε να επιλέξετε να γνωστοποιήσετε πληροφορίες που σας αφορούν. Οι πληροφορίες που γνωστοποιείτε σε οποιοδήποτε από αυτά τα φόρουμ αποτελούν δημόσιες πληροφορίες και δεν υφίσταται προσδοκία προστασίας προσωπικών δεδομένων ή του εμπιστευτικού χαρακτήρα. 

Θα πρέπει να έχετε υπ' όψιν ότι οποιαδήποτε προσωπικά αναγνωρίσιμη πληροφορία, την οποία υποβάλλετε κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων δημόσιου χαρακτήρα μπορεί να αναγνωστεί, να συλλεχθεί ή να χρησιμοποιηθεί από άλλους χρήστες των εν λόγω φόρουμ και για να σας σταλούν ανεπιθύμητα μηνύματα. Δεν ευθυνόμαστε για τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, τις οποίες επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε σε οποιοδήποτε από αυτά τα φόρουμ.

Έχετε επίσης υπ' όψιν ότι κατά τη φυσιολογική πορεία της δραστηριότητας στο Διαδίκτυο, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να σταλούν από το πρόγραμμα περιήγησής σας σε τρίτους, όπως δίκτυα διαφημίσεων και εταιρείες αναλύσεων. Η 
EA δεν έχει κανέναν έλεγχο σχετικά με τις πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας σε αυτά τα δίκτυα ή σε άλλους τρίτους, και συνιστά να διασφαλίσετε ότι οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας αποτρέπουν τη γνωστοποίηση πληροφοριών που δεν θα θέλατε να κοινοποιήσετε.

Εάν αναρτήσετε βίντεο, εικόνες ή φωτογραφίες σε κάποια από τις τοποθεσίες μας για δημόσια προβολή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να προβληθούν, να συλλεχθούν, να αντιγραφούν και/ή να χρησιμοποιηθούν από άλλους χρήστες χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Δεν ευθυνόμαστε για τα βίντεο, τις εικόνες ή τις φωτογραφίες που επιλέγετε να υποβάλλετε στην τοποθεσία της 
EA. Διαβάστε τους Όρους της Υπηρεσίας μας στη διαδικτυακή τοποθεσία terms.ea.com σχετικά με αυτό το θέμα, καθώς και για άλλες κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με την ανάρτηση περιεχομένου στις τοποθεσίες μας.

XI.    Τοποθεσίες τρίτων.

Η διαδικτυακή τοποθεσία μας ενδέχεται να περιέχει διαφημίσεις ή υπηρεσίες που συνδέονται σε άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες, όπως το Twitter, το Facebook και το YouTube. Το γεγονός ότι συνδεόμαστε σε μια διαδικτυακή τοποθεσία δεν συνεπάγεται έγκριση, εξουσιοδότηση ή δήλωση της συνεργασίας μας με το εν λόγω τρίτο μέρος. Εάν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο προς τοποθεσία τρίτου, συμπεριλαμβανομένου του συνδέσμου σε κάποια διαφήμιση, θα εγκαταλείψετε την τοποθεσία της EA που επισκέπτεστε και θα μεταβείτε στην τοποθεσία που επιλέξατε. Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις δραστηριότητες τρίτων, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών σας στοιχείων από τους εν λόγω τρίτους, και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα τηρούν τις ίδιες πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας όπως η EA. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάζετε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων οποιωνδήποτε άλλων παρόχων υπηρεσιών από τους οποίους ζητάτε υπηρεσίες. Εάν επισκεφθείτε την τοποθεσία τρίτων που είναι συνδεδεμένη με κάποια τοποθεσία της EA, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της συγκεκριμένης τοποθεσίας προτού υποβάλετε οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο.

XII.    Προϊόντα που παρέχονται σε συνεργασία με τρίτους.

Τα μέλη μπορούν να εγγράφονται σε άλλες υπηρεσίες μέσω της/των τοποθεσίας(ιών) μας. Ορισμένα προϊόντα και/ή υπηρεσίες που διατίθενται στην τοποθεσία μας παρέχονται σε εσάς σε συνεργασία με τρίτους και ενδέχεται να πρέπει να γνωστοποιήσετε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, προκειμένου να εγγραφείτε και να προσπελαύνετε αυτά τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες. Αυτά τα προϊόντα και/ή οι υπηρεσίες θα προσδιορίζουν τους τρίτους συνεργάτες κατά τη στιγμή της εγγραφής. Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε για αυτά τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες, οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες θα διαβιβαστούν στους εν λόγω τρίτους και θα υπόκεινται στην πολιτική και τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουν οι εν λόγω τρίτοι. Δεν ευθυνόμαστε για τις πρακτικές και τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουν αυτά τα τρίτα μέρη και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξετάζετε τις πρακτικές και τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουν οι εν λόγω τρίτοι προτού παρέχετε τις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε σχέση με τα εν λόγω προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες. 

XIII.    Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε απορίες ή προβληματισμούς σχετικά με αυτή τη δήλωση, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της 
EA για τη χώρα στην οποία κατοικείτε στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου ή στην ταχυδρομική διεύθυνση που ορίζεται στη διαδικτυακή τοποθεσία privacyadmin.ea.com. Εάν η χώρα σας δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο, επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις Η.Π.Α. ή στείλτε επιστολή στη διεύθυνση: Privacy Policy Administrator,Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores PkwyRedwood CityCA 94065. 

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερωμένες εκδόσεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Διαδίκτυο της εταιρείας μας, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία 
privacy.ea.com.

XIV.   
 Κάτοικοι της Καλιφόρνιας: τα δικαιώματα προστασίας προσωπικών δεδομένων στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας, οι κάτοικοι της πολιτείας της Καλιφόρνιας που έχουν συνάψει επιχειρησιακή σχέση με την 
Electronic Arts Inc. (EA) ή με κάποια από τις θυγατρικές της δύνανται να επιλέξουν να μην γνωστοποιεί η ΕΑ τα προσωπικά τους στοιχεία σε τρίτους για σκοπούς άμεσης προώθησης προϊόντων. Όπως προαναφέρθηκε αναλυτικά, η πολιτική της εταιρείας μας υπαγορεύει τη μη γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων που συλλέγονται μέσω Διαδικτύου σε τρίτους για σκοπούς άμεσης προώθησης προϊόντων χωρίς την έγκρισή σας. Εάν επιλέξετε να μην γνωστοποιούνται τα στοιχεία σας οποιαδήποτε στιγμή μετά την παροχή της έγκρισής σας, στείλτε μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου στη διεύθυνση privacy_policy@ea.com ή επιστολή στη διεύθυνση Privacy Policy AdministratorElectronic Arts Inc., 209 Redwood Shores PkwyRedwood City,CA 94065.
 
Έκδοση 54402_6