Nuværende fortroligheds-/cookiepolitik
 

ELECTRONIC ARTS' FORTROLIGHEDS-/COOKIEPOLITIK

Gyldighedsdato: 26. januar 2016

TRUSTe Privacy Certification

Når du registrerer dig til en EA-konto (tidligere kendt som en Origin-konto) ("konto"), bruger denne webside og/eller enhver af EA's online- eller mobilprodukter og -tjenester, accepterer du vilkårene i EA's fortrolighedspolitik, og at vi kan overføre og lagre dine kontooplysninger i USA. I overensstemmelse med den efterfølgende fortrolighedspolitik indvilger du ved registreringen i, at EA må behandle dine data som beskrevet, og at du vedstår dig EA's servicebetingelser.

HVIS DU IKKE KAN ACCEPTERE DENNE POLITIK, BEDER VI DIG OM IKKE AT ANVENDE NOGEN EA-WEBSIDER, ONLINE ELLER MOBILE PRODUKTER ELLER TJENESTER. Hvis vi foretager ændringer af vores fortrolighedspolitik, informerer vi om disse ændringer i denne fortrolighedserklæring, på hjemmesiden eller andre steder, så du er bevidst om, hvilke oplysninger vi indhenter, hvordan vi anvender dem og hvis relevant, under hvilke omstændigheder vi videregiver dem. Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre denne fortrolighedserklæring, derfor bør du venligst gennemse den med jævne mellemrum. Hvis vi foretager grundlæggende eller vigtige ændringer i denne fortrolighedserklæring eller i måden, hvorpå vi anvender dit barns oplysninger, informerer vi dig eller forælderen/værgen her eller ved en meddelelse på vores webside. Din videre anvendelse af vores online- og mobile produkter indebærer, at du accepterer ændringerne af vores online-fortrolighedspolitik.

INDHOLD

I.         EA Onlines fortrolighedspolitik: Indledning
II.        EA’s webside er TRUSTe-certificeret
III.       Hvad er personlige oplysninger, og hvornår indhenter EA dem?
IV.       Hvad er ikke-personlige oplysninger, og hvornår indhenter EA dem?
V.        Informationer leveret af EA til tredjeparter.
VI.      Hvad sker der med de informationer, som EA indsamler?
VII.     Hvor opbevares oplysningerne?
VIII.    Hvordan beskytter EA dine personlige informationer?
IX.      Gennemsyn, rettelse af dine informationer og anmodninger om at blive fjernet fra mailingliste og deaktivering af din konto
X.        En særlig bemærkning vedr. børn.
XI.      Offentlige oplysninger, deriblandt brugergenereret indhold, online-fora, blogs og profiler
XII.     Tredjeparters websider
XIII.    Produkter, der bliver tilbudt i partnerskab med tredjepart(er)
XIV.    Kontaktinformation
XV.     Hjemmehørende i Californien: Dine rettigheder vedr. personlige oplysninger i Californien
XVI.   Afgørelse af uoverensstemmelser ved tvungen mægling.

I.    EA Online og fortrolighedspolitik for mobil: Indledning

EA og dets datterselskaber ved, at du tænker på, hvordan oplysninger om dig bliver indsamlet, anvendt, brugt og delt, og vi værdsætter din tillid til, at vi gør et på en passende og ansvarlig måde. Vi respekterer forbrugernes ret til fortrolighed og anerkender vigtigheden af at værne om de oplysninger, der bliver indhentet Vi har indført denne verdensomspændende fortrolighedspolitik for at forklare, hvordan vi lagrer og anvender de personlige og ikke-personlige oplysninger, som vi indhenter på vores websider, i løbet af din brug af vores onlineprodukter og/eller tjenester (deriblandt onlinespil) og på mobile platforme. Denne politik dækker ikke oplysninger, der indhentes online ved svar på jobansøgninger. Gennemse venligst EA's jobdatafortrolighedserklæring på EA's jobwebside på jobs.ea.com, hvis du vil læse mere.

Hvis du bor i USA, Canada eller Japan, udgør disse betingelser en aftale mellem dig og Electronic Arts Inc. Hvis du bor i et andet land, udgør disse betingelser en aftale mellem dig og Electronic Arts Swiss Sàrl.


Denne fortrolighedserklæring gælder også for TRUSTe-certificerede EA-websider. Du kan se en samlet liste over de godkendte EA-websider på www.TRUSTe.com. Derudover ejer EA adskillige andre domænenavne, der peger på de websider, der er refereret til herover. Vi tilføjer muligvis også nye websider, der er styret af denne fortrolighedspolitik, og den liste bliver opdateret, når det sker. Bemærk venligst, at denne politik kun gælder for websider, som bliver vedligeholdt af EA, og ikke for websider, som bliver vedligeholdt af andre virksomheder eller organisationer, der er tilknyttet os.

EA overholder USA/EU's Safe Harbor-rammeaftale og USA/Schweiz' Safe Harbor-rammeaftale som fremsat af USA's handelskammer i forhold til indsamling brug, og bevarelse af data fra EU-medlemslande og Schweiz.   EA har bekræftet, at de overholder Safe Harbor-fortrolighedsprincipperne om varsel, valg, videreformidling, sikkerhed, dataintegritet, adgang og håndhævelse. Hvis du vil vide mere Safe Harbor-programmet og se EA's certificering, skal du venligst gå til http://export.gov/safeharbor/

II.    EA’s webside er TRUSTe-certificeret

EA har fået tildelt TRUSTe's Privacy Seal, der tilkendegiver, at denne fortrolighedspolitik og håndhævdelse er gennemlæst af TRUSTe for at sikre overensstemmelse med TRUSTe-kravene – der omfatter gennemsigtighed, pålidelighed og valgfrihed angående indsamlingen og brug af dine personlige informationer. TRUSTes mission, som uafhængig tredjepart, er at forbedre onlinetillid blandt brugere og organisationer på globalt plan gennem dets førende fortrolighedsgaranti og innovative, tillidsskabende løsninger.

III.    Hvad er personlige oplysninger, og hvornår indhenter EA dem?

EA indhenter både personlige og ikke-personlige forbrugeroplysninger. Personlige oplysninger, som indhentes af EA, er beskrevet nedenfor i dette afsnit.  Ikke-personlige oplysninger er beskrevet nedenfor i afsnit IV.

Personlige oplysninger er de oplysninger, som identificerer dig, og som kan bruges til at kontakte dig online eller offline med. EA indhenter personlige oplysninger fra vores onlinegæster i forbindelse med:

-    Registrering ved konkurrencer samt præmieoverrækkelse;
-    Garantiregistrering og forespørgsler;
-    Kundesupport og/eller anmodninger om teknisk assistance;
-    Spiller-matchup og andre direkte online-konkurrencer;
-    Registrering til spil og/eller særlige spil-specifikke begivenheder;
-    Abonnementer til nyhedsbrev, henvisningstjenester og andre markedsføringsspørgeundersøgelser, samt e-mail-kampagner;
-    Oprettelse af Origin og/eller andre servicekonti;
-    Oprettelse af en personlig profil;
-    Produkt- service- og/eller abonnementsordrer;
-    Serviceanmodninger fra tredjepartsudbyder på vores websted;
-    Adgang til vores produkter og/eller tjenester på sociale netværk eller andre tredjepartstjenester; og
-    I øvrigt gennem brug af vores software, mobile- eller onlinetjenester, hvor der kræves personlige oplysninger for brug og/eller deltagelse.

De oplysninger, der indhentes, varierer afhængigt af aktiviteten, og kan indeholde dit navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, fødselsdato, mobiltelefonnummer og betalingskortoplysninger. EA Mobile-besøgende kan blive bedt om at opgive navnet på udbyderen af deres mobiltelefon, modellen af deres mobiltelefon og et gyldigt mobiltelefonnummer, så vi kan sende købsvejledningerne direkte til deres mobiltelefon. Dit mobiltelefonnummer vil, i denne sammenhæng, udelukkende blive brugt til at sende dig tekstmeddelelser med et link, hvor du kan downloade dit spil, og det vil ikke blive opbevaret til noget andet formål. Præmievindere kan af skattemæssige grunde blive bedt om at oplyse deres personnummer eller andet identifikationsnummer. Disse oplysninger vil udelukkende blive anvendt i forbindelse med præmier.

IV.    Hvad er ikke-personlige oplysninger, og hvornår indhenter EA dem?

Ikke-personlige oplysninger kan ikke i sig selv anvendes til at identificere eller kontakte dig med. EA indhenter ikke-personlige oplysninger vedrørende din brug af vores online- og mobile produkter og tjenester, både på vores webside, og mens du spiller spil eller anvender softwaren (på pc, mobil- og konsolplatform).

Vi vil beholde dine oplysninger, så længe din EA-konto er aktiv, eller så længe det er nødvendigt for at levere dig tjenester. Hvis du ønsker at deaktivere din EA-konto, bedes du kontakte den administratoren af fortrolighedspolitikken i dit land, som du finder i listen på vores webside privacyadmin.ea.com, eller hvis dit land ikke er angivet i listen, kan du kontakte administratoren af fortrolighedspolitikken i USA.   Der kan være tilfælde, hvor vi er juridisk forpligtede til at beholde dine informationer.

A.    Hvilke typer af ikke-personlige oplysninger indhenter EA?

Når du bruger EA's online- og mobilprodukter og -tjenester eller spiller vores spil på din pc eller dit spilsystem, kan vi indsamle visse ikke-personligt identificerende oplysninger med det formål at forbedre vores produkter og tjenester, finde fejl, levere tjenester til dig, muliggøre levering af softwareopdateringer, dynamisk indhold og produktservice såvel som kommunikere med dig.   De ikke-personligt identificerende oplysninger, der bliver indsamlet, kan omfatte demografiske oplysninger, deriblandt køn, alder, postnummer, information om din computer, hardware, software, platform, spilsystem, medie, mobilenhed, deriblandt unikt enheds-ID eller andre identifikatorer, begivenhedsdata, internetprotokol (IP)-adresse, adresse i adgangskontrol for netværksmedier (MAC) og forbindelse. Vi indhenter ligeledes andre ikke-personlige oplysninger, så som bruger-id, brug af funktioner, spillestatistik og resultater, brugernes rangering, spilletid og klikdata, så vel som anden data, som du oplyser i spørgeundersøgelser, for eksempel gennem dine kontopræferencer og online-profiler eller gennem indkøb. Vi kan muligvis også modtage oplysninger fra tredjeparter, i forbindelse med markedsførings- og/eller demografiske studier, som vi anvender til at supplere de personlige oplysninger, som du selv har givet os.

B.    Hvordan indhenter EA ikke-personlige oplysninger?

EA indhenter ikke-personlige oplysninger sammen med personlige oplysninger, når du selv opgiver dem, i forbindelse med diverse online og mobile aktiviteter, deriblandt for eksempel online og mobile indkøb, registrering af spil og marketing-spørgeundersøgelser. Vi og tredjeparter anvender endvidere cookies samt andre teknologier, for passivt at kunne indhente ikke-personlige demografiske oplysninger, tilpasse din oplevelse på vores websteder og føre kontrol med reklamer og andre aktiviteter som beskrevet herunder. Vi kan også udlede andre fakta fra de indsamlede informationer, som f.eks. den gældende skattesats baseret på din IP-adresse.

1.    Cookies

Cookies er små filer, som sendes til din internet browser for at spore bevægelser inde på webstederne. Vi kan kæde cookie-informationer sammen med personlige informationer. Cookies bliver knyttet til oplysninger om de genstande, som du har valgt at købe i vores butik, sider, som du har besøgt eller spil, som du har spillet.  Disse oplysninger anvendes til at holde øje med din indkøbskurv, og for eksempel at sikre, at du ikke ser den samme annonce igen og igen.  Vi anvender endvidere cookies til at sende dig specifikt indhold, og til at føre kontrol med websiden eller den frekvens, hvormed du spiller. Vi og tredjeparter indhenter oplysninger om, hvilke spil, der spilles, hvor meget tid, der bliver brugt på at spille, og hvilke annoncer og links, der bliver klikket på. Nogle af vores websider anvender en ekstern reklamevirksomhed til visning af annoncer. Disse annoncer indeholder cookies. Cookies, som bliver modtaget via bannerannoncer, bliver indsat af vores reklamevirksomheder, og EA har ikke adgang til disse oplysninger. De fleste browsere er automatisk indstillet til at acceptere cookies, hver gang du besøger en webside. Du kan deaktivere cookies eller indstille din browser til at advare dig når der bliver sendt cookies. Nogle områder af vores websteder vil dog efterfølgende ikke fungere korrekt, hvis du vælger at gøre dette.  Du kan indstille din webbrowser til at advare dig om forsøg på at gemme cookies på din computer, eller begrænse den type cookies, du tillader. Hvis du vil have yderligere oplysninger om, hvordan du kan deaktivere dine cookies, skal du besøge www.support.ea.com.

På de af vores websteder som gør brug af Flash-teknologien, anvender vi og andre tredjeparter ligeledes flash-cookies, som også kaldes ”local shared objects”. Flash-cookies er små filer, der minder om browser-cookies, og som anvendes til at huske webstedets indstillinger for at tilpasse udseendet og fornemmelsen af stedet.  Ligesom normale cookies er Flash-cookies repræsenteret som små filer på din computer. En mulighed for at forhindre Flash-cookies i at blive installeret er at ændre dine præferencer i Macromedia Website Privacy indstillingspanelet-  på www.macromedia.com.

Hvis du slår cookies fra, vil du muligvis miste adgangen til features og funktioner i vores spil, da cookies er nødvendige, når dine spilaktiviteter skal spores og forbedres. Bemærk venligst, at firmaer, der leverer reklamer i vores spil og på vores websider, også kan gøre brug af cookies eller andre teknologier, og at disse metoder kan have deres egne politikker.

Vær opmærksom på, at denne fortrolighedspolitik kun dækker over brugen af EA-cookies og ikke over brugen af cookies fra nogen som helst annoncør.

2.    Klare GIF’er og sporing af pixels

Klare GIF'er (også kaldet web bugs, beacons eller tags) er meget små grafiske billeder placeret på en webside, i et webbaseret dokument eller i en e-mail-besked.  Klare GIF’er er usynlige for brugeren, fordi de som regel er meget små (kun 1x1 pixel) og har den samme baggrundsfarve som websiden, dokumentet eller e-mail-beskeden. Vi anvender ikke klare GIF’er til at indhente oplysninger om dig. Vi kan imidlertid anvende klare GIF’er til at opfange brugeroplysninger for vores websider, funktioner eller andre elementer på en webside. Vi koordinerer disse oplysninger med brugeren for at tilpasse brugeroplevelsen, og for at lave statistiske analyser af brugerens oplevelser på vores websider.  

Vi og tredjeparter kan også anvende sporing af pixels, der giver os mulighed for at bruge annoncer mere effektivt ved at ekskludere vores nuværende brugere fra bestemte PR-beskeder – eller ved at identificere kilden af en ny installation.

3.    Internet-logfiler

EA og andre tredjeparter opbevarer ligeledes logfiler, der indeholder IP-adresser. En IP-adresse er en numerisk adresse, som tildeles din computer af din internetservice-udbyder. Generelt bruger vi logfiler for at overvåge trafik på vores websider, løse tekniske problemer samt bekræfte brugeres adgang til vores produkter. Hvis brugere misbruger vores websider, kan vi dog blokere for visse IP-adresser eller konsol-ID’er leveret af vores autoriserede hardwareproducenter. Hvis de er tilgængelige, kan IP-adresser og konsol-id’er bruges til at identificere dig, så vi kan håndhæve vores servicebetingelser.

4.    Analytisk metrikværktøj og andre teknologier

EA anvender endvidere sit eget analytiske metrikværktøj samt andre tredjeparts-analytiske teknologier til at indsamle ikke-personlige oplysninger, når du bruger vores online-produkter og tjenester, og/eller spiller vores spil på din computer, system og/eller mobilapparat. Disse redskaber og teknologier anvender server-logfiler, webmarkører, cookies, trackingpixels og andre sporingsteknologier til at indsamle og analysere visse former for oplysninger, deriblandt cookies, IP-adresser (med det formål at bestemme din omtrentlige geografiske placering), id for mobile og andre hardwareenheder, browsertype, browsersprog, information sendt fra din browser (hvis nogen), henvisnings- og afslutningssider samt webadresser, platformstype, antal klik, information om dit medie, ydstyr, software og/eller andre applikationer installeret på din maskine og/eller enhed, domænenavne og -typer, landingssider, viste sider og rækkefølgen på disse sider, mængde tid tilbragt på visse sider, andre brugsoplysninger for internet og websider, spilstatus og dato og tidspunkt for aktivitet på vores websider eller spil, information om, hvordan dit spil anvendes, deriblandt spilmetrik og statistik, funktionsbrug og købsoversigt, såvel som MAC-adresse, unikt mobil enheds-id (hvis tilgængeligt) og andre lignende oplysninger.

Tredjepartsanalysefirmaerne, der indsamler informationer om vores websider og i kontekst med vores mobile og onlineprodukter og/eller tjenester, kan kombinere informationerne med andre informationer, de har indsamlet uafhængigt fra andre websider og/eller andre mobile eller onlineprodukter og -tjenester, der er knyttet til dine aktiviteter på tværs af deres netværk af websider samt mobile og/eller onlineprodukter og -tjenester. Mange af disse firmaer indsamler og bruger informationer under deres egne fortrolighedspolitikker.

Nogle EA-websider og -tjenester bruger Google Analytics, en internetbaseret analysetjeneste, der udbydes af Google Inc. (“Google”). Google Analytics bruger “Cookies” ­– tekstfiler, der lagres på din pc, og som muliggør analyse af din brug af denne webside. Information om din brug af websider, der bliver indsamlet via disse cookies, vil blive overført til og lagret på en Google-server i USA. Google vil på vegne af EA bruge disse oplysninger for at evaluere din brug af disse websider, for at lave rapporter om webside-aktiviteter og/eller give websidens administrator andre tjenester i forbindelse med websider. Din IP-adresse, som Google Analytics, vil ikke blive matchet med andre data fra Google. Du kan forhindre, at der bliver installeret cookies, ved at justere indstillingerne for din browser. Bemærk, at du muligvis ikke vil kunne bruge alle funktioner på EA's websider, hvis du deaktiverer cookies. Du kan også forhindre, at cookies indsamler og lagrer dine oplysninger, ved at downloade og installere følgende browser-plugin på dette link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

En ikke-eksklusiv liste over de analysefirmaer, der bestyrer deres egne teknologier på vores websider og på mobile og/eller onlineprodukter og/eller tjenester kan findes på privacyappendix.ea.com/da.

5.    Annoncetjenende teknologi

EA’s websider, mobile og onlineprodukter eller -tjenester kan bruge reklameteknologier fra tredjeparter, der benytter cookies, klare GIF'er, web beacons, sporing af pixels eller andre teknologier til at indsamle informationer som et resultat af reklamevisning i vores produkter eller tjenester, samt som en hjælp til at spore. Enkelt dynamisk reklamevisningsteknologi i spil uploader annoncer midlertidigt i din webbrowser eller til din mobile enhed og skifter dem løbende, mens du er online. Vi eller tredjeparter, der bestyrer reklamevisningsteknologien, kan bruge demografiske informationer, som f.eks. alder og køn, samt informationer om din hardware eller enhed, for at sikre, at de passende reklamer bliver vist på websiden, mobile eller onlineprodukter eller tjeneste, og for at beregne eller kontrollere antallet af unikke og gentagne visninger af en given reklame, og/eller leveringen af annoncer, der er knyttet til dine interesser, samt målingen af reklamekampagners effektivitet.   Vi eller tredjeparter kan logge data til dette formål, deriblandt IP-adresse (med det formål af bestemme din omtrentlige geografiske placering), enheds-id'er, information om din software, applikationer og hardware, browserinformation (og/eller information sendt via din browser), hardware, fabrikat og model af maskine eller enhed, reklame(r) leveret, placering i spil, varighed reklamer har været synlige i, andre brugsoplysninger for internet og websider, websider og mobile internetsider, som du har set (såvel som dato og tidspunkt), domænetype, reklamers størrelse, reaktion på reklame (hvis nogen) og synsvinkel. Disse data kan bruges og sendes i henhold til denne fortrolighedspolitik samt fortrolighedspolitikken for det firma, der leverer reklamevisningsteknologien.  

Reklamefirmaerne, der leverer reklamer til os, kan kombinere informationerne med andre informationer, de har indsamlet uafhængigt fra andre websider og/eller andre mobile eller onlineprodukter og -tjenester, der er knyttet til dine aktiviteter på tværs af deres netværk af websider. Mange af disse firmaer indsamler og bruger informationer under deres egne fortrolighedspolitikker.

En ikke-eksklusiv liste over de analysefirmaer, der bestyrer deres egne teknologier på vores websider og på mobile og/eller onlineprodukter og/eller tjenester kan findes på privacyappendix.ea.com/da.

Hvis du ønsker flere oplysninger om andre store annonceringsvirksomheders virke, som kan indsamle oplysninger baseret på din' interaktion med annoncer på dette samt andre websteder, gennem vores mobile produkter eller andre sider der ikke ejes/administreres af EA, eller hvis du ønsker at "fravælge" målrettet annoncering fra National Advertising Initiatives-medlemmer (NAI) og netværk, kan du besøge www.networkadvertising.org.

appendikset til denne politik på privacyappendix.ea.com/da kan du se flere oplysninger om målrettet annoncering gennem vores mobile produkter, eller hvis du ønsker at "fravælge" det.

Disse reklamevisningsteknologier er integreret på vores websider, mobile eller onlineprodukter og -tjenester; hvis du ikke vil benytte denne teknologi, skal du ikke spille.

6. Antisnyd og teknologier til forhindring af svindel

EA stræber efter at give alle, der spiller vores spil, et sikkert og retfærdigt spilmiljø. For at forhindre svindelagtig aktivitet og adfærd, der kan påvirke spilleres oplevelse negativt har EA tilladelse til at bruge "antisnyd"-software eller applikationer, der forhindrer svindel i forbindelse med vores internetbaserede produkter og/eller tjenester (deriblandt onlinespil) samt mobile platforme.

Ved login på EA-onlineprodukter og/eller tjenester, under opsætning af en EA-konto og/eller ved salg kan EA indsamle data om din enhed for at identificere maskinens komponenter. De oplysninger, der bliver indsamlet til dette formål, vil ikke blive lagret i en form, hvor de kan hentes af andre. EA bruger de indsamlede oplysninger til forhindring af snyd og til bekræftelse. EA kan konsolidere maskinoplysningerne, der er lavet til dette formål, med din EA-konto; data konsolideret på denne måde vil ikke blive delt med nogen tredjepart, og de vil udelukkende blive brugt af EA til sikkerheds- og bekræftelsesformål.

V.    Informationer leveret af EA til tredjeparter.

EA indhenter også personlige og ikke-personlige informationer fra tredjeparter som nævnt herunder. EA benytter kun disse data til formål, der overholder denne fortrolighedspolitik.

1.   PlayStation®3-system og PlayStation®4-system

Hvis du vælger at spille EA-spil på et PlayStation®3-system eller PlayStation®4-system, vil dine Sony Entertainment Network-kontoinformationer blive leveret til EA, så vi kan oprette en EA-konto til dig. Du skal bruge en EA-konto for at kunne spille EA's titler online. Når du lader dig registrere for at spille EA's titler, accepterer du, at en begrænsede brugerkonto-informationer kan overføres til EA. Informationer, der overføres til EA, omfatter dit navn, e-mail-adresse, online ID, land, sprog og fødselsdato, men omfatter ikke dit kreditkortnummer eller andre økonomiske kontoinformationer.

2.    Xbox Live

Hvis du lader dig registrere til at spille EA-spil gennem Microsoft’s Xbox Live-tjeneste, vil Microsoft levere din Xbox Live-brugerkontoimformation til EA, så vi kan oprette en EA Online-konto til dig. Du skal bruge en EA-konto for at kunne spille EA's Xbox Live-titler. Når du lader dig registrere til at spille EA's Xbox Live-titler, accepterer du, at Microsoft kan overføre dine brugerkontoinformationer til EA. Informationer, der bliver overført fra Microsoft til EA omfatter dit Gamertag, e-mail-adresse, land eller område, sprog og alder, men omfatter ikke kreditkortoplysninger eller andre finansielle kontooplysninger.

3.  Wii U

Hvis du vælger at spille EA-spil på en Wii U-kosnol, vil dine Nintendo-kontoinformationer blive leveret til EA, så vi kan oprette en EA-konto til dig. Du skal bruge en EA-konto for at kunne spille EA's titler online. Når du lader dig registrere for at spille EA's titler, accepterer du, at en begrænsede brugerkonto-informationer kan overføres til EA. Informationer sendt til EA indeholder din Mii-figur, e-mail-adrsee, Nintendo Network-id, venneliste, land sprog og fødselsdato, men indeholder ikke betalingskortoplysninger eller andre finansielle kontooplysninger.

4.    Andre personlige informationer indsamlet fra tredjeparter

EA kan også indhente andre informationer fra tredjeparter i forbindelsen med afviklingen og distributionen af vores produkter og tjenester samt markeds- og demografiske studier, som vi bruger til at supplere personlige informationer, du oplyser direkte. Enkelte tredjepartstjenester, som f.eks. Twitter og Facebook, kan, med din tilladelse, også levere os informationer fra dine konti der.

Ved at spille et EA-spil via et socialt netværk eller anden tredjepartsplatform eller -tjeneste eller ved at etablere forbindelse til et sådant tredjepartsnetværk, -platform eller -tjeneste via et af vores produkter og/eller tjenester autoriserer du EA til at indsamle, gemme og i henhold til denne Fortrolighedspolitik bruger enhver og alle informationer, du har accepteret, at det sociale netværk eller anden tredjepartsplatform kunne levere til EA via Application Programming Interface (API) for det sociale netværk/tredjepartsplatformen baseret på de indstillinger, du har på tredjeparts sociale netværk eller platform. Din accept finder sted, når du etablerer forbindelse med tredjeparts netværk, platform eller tjeneste via vores produkter og/eller tjenester, og/eller når du etablerer forbindelse til, "accepterer" eller "tillader" (eller lignende begreb) en af vores applikationer via et socialt netværk eller anden tredjeparts platform eller tjeneste.

EA kan også indsamle eller modtage informationer om dig fra andre EA-brugere, der vælger at uploade deres e-mail-kontakter eller andre kontakter. Disse informationer bliver gemt af os og brugt primært til at hjælpe dig og dine venner med at etablere forbindelse.

EA kan muligvis også modtage oplysninger fra tredjeparter, i forbindelse med markedsførings- og/eller demografiske studier, som vi anvender til at supplere de personlige oplysninger, som du selv har givet os.

VI. Hvad sker der med de informationer, som EA  indsamler?

A. Sådan anvender EA dine oplysninger

EA anvender dine oplysninger til at efterkomme dine specifikke anmodninger, købsordrer og til at sende dig købsbekræftelser og andre relevante oplysninger vedrørende din konto. Desuden vil de oplysninger, du opgiver, gøre det muligt for os at sende dig meddelelser om nye produkter, funktioner, forbedringer, specialtilbud, opgraderingsmuligheder, konkurrencer og begivenheder, der interesserer dig. Du kan også senere framelde dig den slags kommunikation sendt via e-mail.

Endvidere anvender EA personlige og ikke-personlige oplysninger, både enkeltvis og samlet, til bedre at kunne forstå vores kunders adfærd og præferencer, forbedre produkter og tjenester, forstå vores kunders opførsel og præferencer, analysere tekniske problemer, undersøtte annoncering, til godkendelsessformål, håndhæve vores krav og betingelser, sikre den korrekte funktion af vores produkter og tjenester samt som hjælp til at forbedre dem. Derudover kombinerer vi ikke-personligt identificerende oplysninger, såsom e-mailadresse, med det formål at levere fremragende kundeservice, administrere loyalitetsprogrammer og skræddersy vores kommunikation, tilbud, websider og/eller spiloplevelser til dig. 

Ved at bruge vennesøgningsværktøjer som f.eks. Facebook, Game Center eller andre tredjepartstjenester i vores onlineprodukter og -tjenester, herunder de mobile, accepterer du, at brug af disse vennesøgningsværktøjer hjælper dig med at finde dine kontakter og giver også dine kontakter mulighed for at associere din EA-konto (og relaterede spiloplysninger, herunder de spil, du har spillet på computere, mobile enheder og konsolplatforme) med din sociale netværksprofil og/eller e-mailadresser. Din venneliste, der kan være tilgængelig på tværs af alle EA's sociale platforme, hvor det er muligt, vil være underlagt denne fortrolighedspolitik. Bemærk, at de venner, du vælger at inkludere på EA- eller Origin-vennelister, vil kunne finde og/eller identificere dig i forhold til forskellige EA-produkter og -tjenester og se de profiler, du har oprettet.. Disse venner kan også se de onlinekarakterer, du bruger i EA's udvalg af produkter og tjenester. Vælg dine venner med omtanke.

Hvis du vælger at anvende vores henvisningstjeneste til at "fortælle en ven" om et EA-produkt eller websted, beder vi dig om din vens navn og e-mailadresse. Vi sender din ven en e-mail på dine vegne, hvori vi inviterer ham eller hende til at besøge webstedet eller at se nærmere på vores produkt. EA gemmer din vens navn og e-mail i en kort periode udelukkende til det formål at sende denne e-mail og for at kontrollere, at din ven ikke modtager flere kopier af den samme e-mail. Vi gemmer eller bruger ikke denne information til noget andet formål.
Din deltagelse i turneringer eller andre spillebegivenheder online er også betinget af vores indsamling, brug, overførsel og offentlige visning af statistiske data (såsom dine resultater, placeringer og præstationer), der genereres gennem din deltagelse.

B.    Udveksler EA mine oplysninger med tredjeparter?

EA videregiver aldrig dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke.   Vi kan dog muligvis dele ikke-personlig, indsamlede data og/eller offentlige informationer med tredjeparter. Der kan være omstændigheder, hvor du selv deler dine informationer. Se flere detaljer om dine rettigheder til informationer, du deler offentligt med EA, inklusiv brugerindhold, fora, blogs og profiler i sektion XI. Du kan ligeledes vælge at give EA tilladelse til at udveksle dine personlige oplysninger med virksomheder og organisationer som leverer produkter eller tjenester, som vi mener kunne interessere dig.  For at fravælge yderligere kommunikationer fra en markedsføringspartner eller sponsor, til hvilken vi har videresendt dine oplysninger, bedes du kontakte denne partner eller sponsor direkte.

EA offentliggør ikke oplysninger vedr. børn på under 18 år, som har registreret sig på vores websider, til tredjeparter, uanset forældresamtykke, eller videregiver eller offentliggør personlige oplysninger ud over dem, der er angivet i denne fortrolighedspolitik. Det skal dog bemærkes, at i tilfælde af fusion, overtagelse eller det usandsynlige tilfælde af konkurs, kan håndteringen af EA's kundeoplysninger blive overført til en efterfølger eller befuldmægtiget, uanset kundens alder.

EA anvender af og til tredjepartsleverandører til at indhente personlige oplysninger på vores vegne, og udsende e-mail, tage sig af produkt- præmie- eller reklamemæssige opgaver, håndtering af konkurrencer, kreditkortbehandling, forsendelser eller andre tjenester på vores websteder.  Ved anmodningen om disse tjenester kan du blive bedt om at oplyse dit navn, postadresse, telefonnummer og e-mail-adresse til vores leverandører. Vi beder enkelte tredjepartsleverandører, så som kreditfirmaer eller markedsundersøgelsesfirmaer, om at supplere de personlige oplysninger, som du giver os i forbindelse med vores egne markedsførings- og demografiske studier, så vi konsekvent kan forbedre vores websteder og tilhørende reklameindhold, for bedre at kunne imødekomme vores besøgendes behov og præferencer. For at uddybe vores forståelse af individuelle kunder, knytter vi disse oplysninger til de personlige oplysninger, som du selv giver os.

Når vores tredjepartsleverandører indhenter og/eller opnår adgang til dine personlige oplysninger, kræves det fra EA’s side, at de vedstår vores nævnte fortrolighedspolitik. Det er forbudt for disse tredjeparter at anvende dine personlige oplysninger til noget andet formål uden dit specifikke samtykke.

Du vil blive informeret inden dine personlige oplysninger indhentes af en tredjepart, som ikke er vores agent/serviceudbyder, så du trygt kan beslutte, om du vil eller ikke vil udveksle dine oplysninger med denne tredjepart.

Vi kan muligvis også videregive dine personlige oplysninger til ordensmagten, eller til de relevante borgerlige myndigheder, for at håndhæve juridiske rettigheder og overholde loven, eller for at overholde en bestemmelse fra en offentlig myndighed eller anden kompetent myndighed, eller hvis vi har grund til at mene, at det er nødvendigt at videregive dem for at angribe en potentiel eller relevant krænkelse af eller indblanding i vores rettigheder, ejendom, drift, brugere eller andre som beskadiges eller lider tab, eller når vi mener at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, bekæmpe økonomisk kriminalitet og/eller efterkomme en retsforfølgning, retskendelse eller retssag mod EA.  Bemærk, at bestemt offentlig tilgængelig information, som du posterer og kommunikerer på vores og tredjeparts websider og tjenester, er offentlige informationer, hvor du ikke kan forvente nogen fortrolighed. Læs afsnit XI, hvis du vil vide mere.

VII.    Hvor opbevares oplysningerne?

De personlige oplysninger, som vi indsamler kan opbevares og behandles med henblik på de formål, der er fastsat i politikken om privatlivets fred i De Forenede Stater eller ethvert andet land, hvor EA, dets datterselskaber eller tredjepartsaktører har deres virke. Ved anvendelse af vores produkter giver du samtykke til at dine personlige oplysninger kan blive overført til modtagere i De Forenede Stater og andre lande, der muligvis ikke har samme grad af beskyttelse af privatlivets fred, som lovene i dit hjemland eller statsborgerskabsland. 

Vi overholder de amerikansk-schweiziske Safe Harbor-rammer i forbindelse med indsamling, anvendelse og tilbageholdelse af oplysninger fra Schweiz. Vi har bekræftet at vi overholder Safe Harbor-fortrolighedsprincipperne om varsel, valg, videreformidling, sikkerhed, dataintegritet, adgang og håndhævelse. Hvis du vil vide mere Safe Harbor-programmet og se EA's certificering, så besøg venligst http://www.export.gov/safeharbor. I nødvendige tilfælde indfører EA kontraktlige foranstaltninger til tilstrækkelig beskyttelse af personlige oplysninger, der overføres udenfor EEA, i overensstemmelse med relevante love.

VIII.    Hvordan beskytter EA dine personlige informationer?

EA forstår vigtigheden af at sørge for, at dine oplysninger bliver opbevaret sikkert. EA vil gøre en handelsmæssigt fornuftig indsats for at sikre dine personlige oplysninger og sikkerheden i vores systemer. Når du indtaster følsomme finansielle oplysninger (såsom betalingskortnummer) på vores bestillingssider, krypterer vi overførselen af den pågældende information med kommercielt fornuftige metoder. Det skal dog bemærkes, at ingen overførselsmetode over internettet, eller lagringsmetode, er 100 % sikker. Vi kan ikke garantere, at dine oplysninger ikke kan tilgås, sendes, ændres eller ødelægges af et brud på vores fysiske, tekniske eller administrative sikkerhedsforanstaltninger. Vi kan ikke påtage os ansvaret for uautoriseret adgang til vores servere og systemer.

IX.    Gennemsyn, redigering af dine oplysninger, anmodning om fjernelse fra mailinglister, samt deaktivering af din konto

Du kan rette eller ajourføre dine kontooplysninger når som helst, ved at logge ind på vores websted og navigere til ”Min Konto”, ”Grundlæggende oplysninger” eller andre kontoindstillinger. Hvis det ikke viser sig muligt at logge ind, eller du ønsker at deaktivere din konto, bedes du kontakte den tilsynsførende af fortrolighedspolitikken i dit land, som du finder i listen på vores webside privacyadmin.ea.com, eller hvis dit land ikke er angivet i listen, kan du kontakte den tilsynsførende af fortrolighedspolitikken i USA.  Vi vil med glæde gennemse, opdatere eller fjerne informationer. Vi kan dog beholde dine oplysninger i vores filer, for at løse tvister, håndhæve vores brugeraftale, samt på grund af tekniske og juridiske krav og begrænsninger i forbindelse med sikkerheden, integriteten og driften af vores websteder.

Nogle EA-websteder eller tjenester kan indhente personlige oplysninger, som ikke er tilgængelige via vores websted. I disse tilfælde er du imidlertid i stand til at opnå adgang til disse oplysninger gennem alternative adgangsmidler som beskrevet i tjenesten, eller ved at skrive til din lokale tilsynsførende af fortrolighedspolitikken på privacyadmin.ea.com. Du vil blive kontaktet indenfor 30 dage vedr. din anmodning.

Hvis du har givet EA adgang til dine Facebook-kontooplysninger gennem et EA- eller Playfishprogram, kan du bede om, at EA sletter dine Facebook.oplysninger ved at kontakte administratoren af fortrolighedspolitikken, som du finder på privacyadmin.ea.com. Husk at skrive, hvilket Facebook-program, du brugte. Bemærk, at sletning af dine data, som er tilknyttet en applikation på Facebook, vil fjerne din adgang til applikationen.

X.    En særlig bemærkning vedr. børn

Mange af EA's online- og mobilprodukter og -tjenester er beregnet til et generelt publikum og indsamler ikke med overlæg personlige oplysninger fra børn. Når et af EA's online- eller mobilprodukter eller -tjenester indsamler aldersoplysninger, og brugere identificerer sig selv som under 13 år, vil produktet eller tjenesten enten blokere sådanne brugere fra at opgive personlige oplysninger eller sikre, at der først opnås samtykke fra forældre til indsamling, brug og deling af sådanne personlige oplysninger. Vi vil ikke med overlæg bede børn under 13 år om at give dig yderligere oplysninger end dem, der er nødvendige for at levere vores tjenester.

Bemærk, at hvis du giver dit barn tilladelse til at bruge EA's online- eller mobile produkter og -tjenester, vil det inkludere generelle kommunikationstjenester som e-mail, straksbeskeder og onlinegrupper, og dit barn vil kunne kommunikere med og opgive personlige oplysninger til andre brugere i alle aldre. Forældre kan ændre eller fortryde deres tilladelse og gennemse, redigere eller bede om at få slettet deres børns personlige oplysninger ved at sende en e-mail til den relevante administrator af fortrolighedspolitikken på privacyadmin.ea.com.

Hvis vi ændre denne fortrolighedserklæring på en måde, der udvider indsamling, brug og afsløring af børns personlige oplysninger, som en forælder tidligere har givet tilladelse til, vil forælderen blive underrettet, og det vil være pålagt os at opnå forælderens yderligere samtykke.

Vi opfordrer dig til at tale med dine børn om at kommunikere med fremmede og opgive personlige oplysninger online. Du og din barn bør gennemlæse vores onlinesikkerheds-webside for at få yderligere oplysninger om sikker brug af internettet.

De indhentede oplysninger er sikrede i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik (se afsnit VIII ovenfor). Hvis vi ændrer måden, hvorpå vi håndterer dit barns oplysninger, informerer vi dig i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Vi betinger under ingen omstændigheder et barns deltagelse i en aktivitet - så som konkurrencer - på barnets indsendelse af flere personlige oplysninger end strengt nødvendigt for at kunne deltage i aktiviteten. På visse websteder er det muligt at vi, uanset tilladelse, ikke lader børn at deltage.

XI.    Offentlige oplysninger, deriblandt brugergenereret indhold, online-fora, blogs og profiler

Du kan vælge at offentliggøre oplysninger om dig selv i forbindelse med indsendelse af brugergenereret indhold til EA-websteder eller spil, eller i vores online-chat rum, blogs, meddelelsestavler, offentlige bruger-”profiler” eller lignende fora på vores websteder og/eller tredjeparts websider. Information, som du afslører i disse fora, er ikke krypteret, offentlig information, som kan læses og lagres af EA-medarbejdere, og der er ingen forventning om fortrolighed her.

Du bør være klar over, at en hvilken som helst personlig identificerbar oplysning, som du indsender i forbindelse med disse offentlige aktiviteter, kan læses, indhentet eller anvendes af andre brugere af disse fora, og de kan ligeledes anvendes til at sende dig uønskede meddelelser.  Vi er ikke ansvarlige for de personlige identificerbare oplysninger som du vælger at indsende til disse fora.

Bemærk også, at gennem almindelig brug af internettet vil bestemte informationer blive sendt fra din browser til tredjeparter, som f.eks. reklamenetværk og analysefirmaer. EA har ingen kontrol over de informationer, din browser sender til de netværk eller andre tredjeparter, og anbefaler dig, at du undersøger, om din browserindstillinger forhindrer afsendelsen af informationer, du ikke ønsker at dele.

Hvis du offentliggør en video, billede eller foto på et af vores websteder, bør du være klar over at disse kan ses, indhentet, kopieres og/eller bruges af andre brugere uden din tilladelse. Vi er ikke ansvarlige for video, billeder eller foto, som du vælger at indsende til EA’s websted. Læs venligst vores Servicebetingelser på terms.ea.com/da vedr. dette emne, samt for andre retningslinjer vedr. offentliggørelse af indhold på vores websteder.

XII.    Tredjeparters websteder.

Vores websted kan indeholde reklamer eller tjenester som er knyttet til andre websteder, så som Twitter, Facebook og YouTube. Link til disse websider er ikke en opbakning, en autorisation eller en repræsentation af vores partnerskab med denne tredjepart.  Hvis du klikker på en tredjeparts link, deriblandt en reklame, forlader du det EA-websted, hvorpå du befandt dig, og ender på den valgte webside. Da vi ikke kan kontrollere tredjeparters aktiviteter, accepterer vi ikke ansvar for nogen brug af dine personlige oplysninger fra tredjeparters side, og vi kan ikke garantere, at de retter sig efter lignende fortrolighedspolitik og sikkerhedsforanstaltninger. Vi opfordrer dig til at gennemse fortrolighedspolitikken fra enhver anden serviceudbyder fra hvilken du anmoder tjenester. Hvis du besøger en tredjeparts webside, som er knyttet til en EA-webside, bør du læse denne websides fortrolighedspolitik, inden du opgiver personlige oplysninger.

XIII.    Produkter, der bliver tilbudt i partnerskab med tredjepart(er)

Medlemmer kan registrere sig til andre tjenester fra vores websted(er). Visse af de produkter og/eller tjenester som findes på vores websted, tilbydes i samarbejde med tredjepart(er), og kan muligvis kræve, at du offentliggør personlige identificerbare oplysninger for at kunne registrere dig og få adgang til disse produkter og/eller tjenester. Sådanne produkter og/eller tjenester skal identificere tredjeparts partnere ved registreringen. Hvis du vælger at registrere dig til disse produkter og/eller tjenester, vil dine personlige identificerbare oplysninger blive overført til sådanne tredjepart(er), og underkaste sig disse tredjeparters fortrolighedspolitik, skik og brug. Vi er ikke ansvarlige for disse tredjeparters fortrolighedspraktikker og politikker, og derfor bør du gennemse disse tredjeparters fortrolighedspraktikker og politikker, inden du opgiver personlige identificerbare oplysninger i forbindelse med sådanne produkter og/eller tjenester. AnchorAnchor

XIV.    Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål eller tvivl vedr. denne erklæring, bør du først kontakte den tilsynsførende af EA’s fortrolighedspolitik i dit hjemland, på den e-mail-adresse eller postadresse der er angivet på privacyadmin.ea.com. Hvis dit land ikke står på listen, kan du kontakte USA's Fortrolighedspolitik-administrator ved at skrive til: Privacy Policy Administrator, Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065. Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar på din forespørgsel bør du kontakte TRUSTe her eller på https://feedback.truste.com, som beskrevet ovenfor. TRUSTe vil derefter fungere som en forbindelse til os for at løse dine problemer. Du bedes være opmærksom på, at TRUSTe-programmet kun dækker de oplysninger, som indhentes gennem dette websted, og at det ikke dækker oplysninger, som kan indhentes gennem et hvilket som helst stykke software, du har downloadet fra dette websted.

Du kan læse mere og se opdateringer af vores online-fortrolighedspolitik på privacy.ea.com/da.

XV.    Hjemmehørende i Californien: Dine rettigheder vedr. personlige oplysninger i Californien

Ifølge Californiens lovgivning kan hjemmehørende i Californien, som har oprettet en forretningsforbindelse med Electronic Arts Inc. (EA), eller et af deres datterselskaber, fravælge sig EA’s offentliggørelse til tredjeparter af personlige oplysninger, til markedsføringsformål. Som beskrevet ovenfor, er det ikke vores politik at offentliggøre personlige oplysninger indhentet online til en tredjepart for direkte markedsføring uden din tilladelse. Hvis du til enhver tid efter godkendelsen, fravælger denne funktion, bedes du sende en e-mail til privacy_policy@ea.com eller skriv til Privacy Policy Administrator, Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Pkwy, Redwood City, CA 94065.

XVI. Afgørelse af uoverensstemmelser ved tvungen mægling.

Formålet med dette afsnit er at give en letanvendelig metode til løsning af uoverensstemmelser mellem os, såfremt de måtte opstå. Som diskuteret herunder i afsnit 20.e: Hvis vi ikke kan afgøre vores uoverensstemmelser uformelt, og du modtager en mæglingssum, der er større end EA's seneste forligstilbud til dig (hvis afgivet), vil EA betale dig 150 procent af din mæglingssum, op til 5000 dollar over din mæglingssum.

LÆS VENLIGST FØLGENDE GRUNDIGT. DET VEDRØRER DINE RETTIGHEDER. Anchor

De fleste brugerspørgsmål kan besvares hurtigt og tilfredsstillende, hvis du logger på vores kundeservice-brugerflade med din EA-konto på support.ea.com/. I det usandsynlige tilfælde, at EA ikke kan løse et problem på tilfredsstillende vis (eller hvis EA ikke på uformel vis kan løse en uoverensstemmelse med dig), indvilger du og EA i at binde jer til følgende procedure for at løse alle uoverensstemmelser. Denne regel gælder for alle brugere i lovens videste udstrækning, men gælder udtrykkeligt ikke for borgere i Quebec, Rusland, Schweiz, medlemsstaterne i EU og Sydkorea. Ved at indgå denne aftale fralægger du og EA jer udtrykkeligt retten til retssager med juryer eller "class action"-retssager.  Denne aftale skal forstås bredt. Dette afsnit dækker alle uoverensstemmelser mellem os (“Uoverensstemmelser”), deriblandt, men ikke begrænset til:

- Erstatningskrav opstået som følge af eller i forbindelse med aspekter ved forholdet mellem os, uanset om det er som følge af kontrakt, erstatningspligt, eksempel, svindel, falsk markedsføring eller andre juridiske teorier;
- erstatningskrav opstået før denne aftale eller tidligere aftaler (deriblandt, men ikke begrænset til, erstatningskrav baseret på reklamer);
- erstatningskrav i forbindelse med en påstået "class action"-retssag, hvori du ikke er medlem af en godkendt klasse; og
- erstatningskrav, der måtte opstå efter denne aftales ophævelse.

De eneste uoverensstemmelser, der ikke er dækket af dette afsnit, er de følgende:

- Erstatningskrav om at håndhæve eller beskytte, eller i forhold til gyldigheden af nogen af dine eller EA's (eller EA's licenshaveres) intellektuelle ejendomsrettigheder;
- erstatningskrav i forbindelse med eller opstået som følge af anklager om tyveri, piratkopiering eller uautoriseret brug;
derudover vil intet i dette afsnit forhindre nogen af parterne i at starte retssager med mindre krav.

Referencer til "EA", "vi" og "dig" og "os" omfatter vores respektive underfirmaer, partnere, agenter, medarbejdere, tidligere interessehavere, efterfølgere og uddelegerede, såvel som autoriserede og ikke-autoriserede brugere eller tilgodesete af tjenester eller software underlagt denne eller tidligere aftaler mellem os. Denne mæglingsregel er beviset for en transaktion ifølge interstatslig handelspraksis, og dermed dækker Federal Arbitration Act fortolkningen og håndhævelsen af denne regel. Denne mæglingsregel vil overleve ophør af disse servicebetingelser.

A.    Uformelle forhandinger/Uoverensstemmelsesvarsel. Du og EA indvilger i først at forsøge at afgøre uoverensstemmelser uformelt i mindst 30 dage, før I iværksætter mægling. Sådanne uformelle forhandlinger vil starte med modtagelsen af et skriftligt varsel fra den ene person til den anden (“uoverensstemmelsesvarsel”). Mæglingsvarsler skal: (a) indeholde det fulde navn på og kontaktoplysninger for den klagende part; (b) beskrive naturen af og grundlaget for kravet eller uoverensstemmelsen; og (c) fremsætte den specifikke erstatning, der søges ("krav"). EA vil sende deres uoverensstemmelsesvarsel til din faktureringsadresse (hvis du har opgivet den) eller til den e-mail-adresse, du har opgivet. Du skal sende dit uoverensstemmelsesvarsel til: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department.

B.    Tvungen mægling. Hvis du og EA ikke kan afgøre en uoverensstemmelse via uformelle forhandlinger inden for 30 dage efter modtagelsen af et uoverensstemmelsesvarsel, skal enten du eller EA vælge at få afgjort uoverensstemmelsen gennem tvungen mægling. Alle forsøg på at mægle fra den ene eller den anden part er endelige og gensidigt bindende. DU FORSTÅR, AT DU OG EA MED DENNE AFTALE FRALÆGGER JER RETTEN TIL SØGSMÅL OG RETTSAGER MED JURY.  Mæglingen vil blive startet og udført af Commercial Arbitration Rules of the American Arbitration Association (“AAA”) og, hvis det er relevant, AAA’s Supplementary Procedures for Consumer Related Disputes (“AAA Consumer Rules”), som begge kan findes på AAA's webside www.adr.org. Dine udgifter til mægling og din del af mæglerkompensationen er dækket af AAA-reglerne og, hvis relevant, begrænset af AAA Consumer Rules. Hvis sådanne udgifter af mægleren vurderes til at være for høje, eller hvis du sender en besked til mæglingsvarselsadressen herover til EA og meddeler, at du ikke kan betale udgifterne til mægling, vil EA betale alle mæglingsudgifter. Mæglingen kan foretages personligt via indsendelse af dokumenter via telefon eller online. Mægleren vil træffe en afgørelse på skrift og vil give et grundlag for afgørelse, hvis en af parterne beder herom. Mægleren skal følge gældende lovgivning, og alle afgørelser kan bestrides, hvis mægleren ikke har gjort dette. Du og EA kan ad retlig vej fremskynde mægling eller bekræfte, modificere, frasige sig eller diskutere mæglerens kompensation.

C.    Begrænsninger.  Du og EA accepterer, at alle mæglinger er begrænset til den individuelle uoverensstemmelse mellem dig og EA. I lovens videste udstrækning: (1) der vil ikke blive foretaget mægling med andre parter; (2) der er ingen rettigheder eller autoriteter, hvorunder en uoverensstemmelse kan forsøges mæglet på "class action"-basis, eller hvor der kan anvendes "class action"-procedurer; og (3) der er ingen rettigheder eller autoriteter, hvorunder en uoverensstemmelse kan siges at repræsentere den genelle offentlighed eller nogen andre personer. DU OG EA ACCEPTERER, AT I HVER ISÆR KUN KAN REJSE KRAV MOD HINANDEN I JERES INDIVIDUELLE KAPACITET OG IKKE SOM REPRÆSENTANT FOR ELLER MEDLEM AF EN KLASSE ELLER I NOGEN REPRÆSENTATIV ROLLE. Ydermere, medmindre både du og EA træffer anden aftale, må mægleren ikke konsolidere mere end én persons krav og må ikke på anden vis påtage sig nogen former for repræsentantative eller klassebaserede forhold. Hvis denne specifikke regel ikke kan håndhæves, annulleres hele denne mæglingsregel.

D.    Placering. Hvis du er borger i USA, vil mægling finde sted på et sted inden for rimelig afstand af din bopæl. For borgere uden for USA vil mægling blive iværksat i San Mateo County i Staten Californien i USA, og du og EA accepterer at underlægge jer denne domstols personretlige autoritet til fremskyndelse af mægling eller bekræftelse, modificering, frasigelse eller diskussion af mæglerens kompensation.

E.    Gældsinddrivelse og advokathonorar. Hvis mægleren træffer afgørelse til fordel for et krav, du har fremsat mod EA og giver dig en kompensation, der har større monetær værdi end EA's seneste skriftlige forligstilbud fremsendt før øvrige skriftlige indsendelser til mægleren, vil EA:

- Betale dig 150 % af din mæglingskompensation, op til 5.000 dollar over din mæglingskompensation; og
- betale din advokat, hvis relevant, hans eller hendes honorar og godtgøre alle udgifter (deriblandt omkostninger i forbindelse med ekspertvidner), som du eller din advokat med rimelighed har anvendt i forbindelse med efterforskning og forberedelse af dit mæglingskrav ("advokatudgiften").

Mægleren kan træffe afgørelse og løse uoverensstemmelser i forhold til betaling og godtgørelse af honorarer, udgifter og alternativ betaling af advokatudgiften når som helst i løbet af processen og på anmodning af en af parterne inden for 14 dage efter mæglerens afgørelse.

Retten til advokathonorarer og -udgifter diskuteret herover ledsager alle rettigheder til advokathonorarer og -udgifter, du måtte have under gældende lovgivning, selvom du muligvis ikke kan inddrive dobbelt dækning af advokatudgifter. EA fralægger sig retten til at få kompensation for advokathonorar og udgifter i forbindelse med alle mæglinger, vi er involveret i.

F.    Begrænsning af mæglerens autoritet. Mægleren kan give erstatning til den individuelle part, der søger erstatning, og kun i et omfang, der er nødvendigt for at yde erstatning på baggrund af partens individuelle krav.

G.    Ændringer i denne aftale.  Desuagtet alle regler i denne aftale, der måtte erklære det modsatte, indvilger EA i, at alle fremtidige ændringer af dene mæglingsregel (ud over ændringer af adressen til indsendelse af uoverensstemmelsesvarsel) kan blive nægtet af dig, hvis du sender os en skriftlig meddelelse inden for 30 dage efter ændringen til adressen til uoverensstemmelsesvarsel beskrevet herover. Ved at afslå alle fremtidige ændringer accepterer du, at du vil opfatte alle uoverensstemmelser med os i henhold til denne regels beskrivelser.

Version 54402_9