VOORWAARDEN EA PLAY


Deze voorwaarden beschrijven uw rechten op toegang tot EA Play. EA kan deze voorwaarden te allen tijde en geheel naar eigen inzicht herzien. Als we revisies maken, wijzigen we de datum "Laatst bijgewerkt" hieronder en plaatsen we de herziene voorwaarden op https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/nl/PC/. Herzieningen van voorwaarden die invloed hebben op bestaande EA Play-abonnementen zijn 30 dagen na plaatsing op https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/nl/PC/ van kracht.

EA Play-abonnementen worden aangeschaft op de volgende platforms (“platforms”):
Om u te abonneren, voltooit u de aankoopprocedure van het geselecteerde platform; platformaccount en acceptatie van de algemene voorwaarden van het betreffende platform vereist. Doorlopende betalingen voor verlenging worden uitgevoerd via de geselecteerde betalingsmethode, afhankelijk van de aankoop van uw abonnement. Zie de site van de platform-retailer voor meer informatie over annuleringsrechten. Aankoop van een EA Play-abonnement op één platform stelt een gebruiker niet in staat om toegang te krijgen tot de EA Play-diensten op een ander platform. Na annulering kunt u doorspelen tot het einde van de huidige abonnementsperiode.

Er kunnen bepaalde voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen van toepassing zijn. De beschikbaarheid van ledenvoordelen en Play List-titels kan per platform en regio verschillen en kan op gezette tijden worden gewijzigd. Bepaalde titels zijn voor sommige spelers mogelijk niet beschikbaar vanwege leeftijdsbeperkingen. Zie www.ea.com/nl-nl/ea-play voor meer informatie.

Internetverbinding, EA-account (leeftijdsbeperkingen zijn van toepassing, zie https://o.ea.com/ea/child-access-nl voor meer informatie), acceptatie of bevestiging (afhankelijk van land van verblijf) van privacy- en cookiebeleid van EA (privacy.ea.com/nl), gebruikersovereenkomst (terms.ea.com/nl) en van toepassing zijnde spelsoftware vereist op The Play List. Titelspecifieke en aanvullende verklaringen beschikbaar op www.ea.com/nl-nl/legal.

Voor Play List-titels heeft u een internetverbinding nodig om na de initiële release van de Play List-titel een actief EA Play-abonnement te bevestigen, en periodiek daarna om online en offline te spelen.

Ledenvoordelen: voor beperkte proefversies heeft u een vaste internetverbinding nodig. Waar van toepassing bieden gratis proefversies tijdelijke gratis toegang tot bepaalde Play List-titels. Er is mogelijk een betalingsmethode vereist om mee te doen. Na de gratis proefperiode worden de geselecteerde maandelijkse, jaarlijkse of andere lidmaatschapskosten voor EA Play gefactureerd. U kunt tijdens de proefperiode kosteloos opzeggen. Bepaalde proefversies kunnen worden beperkt tot één per EA-account per spel voor meerdere platformlidmaatschappen. Indien het EA Play-abonnement of een proefperiode is afgelopen, heeft u geen toegang meer tot de voordelen van het lidmaatschap, inclusief Play List-titels, game-upgrades of in-game aankopen in een Play List-titel, tenzij u apart toegang heeft tot de betreffende Play List-titel voor het betreffende platform. Terugkerende beloningen zijn op titel en vereisen een actief EA Play-abonnement en een spel dat is geïnstalleerd vanaf The Play List op de laatste dag van de maand, zodat de volgende terugkerende beloning de volgende maand in-game beschikbaar is. Content-voordelen zijn niet gegarandeerd en kunnen te allen tijde worden gewijzigd, toegevoegd of verwijderd. Ledenkorting van 10%: geldt niet voor Star Wars: The Old Republic op de pc, bepaalde partnertitels die worden gedistribueerd door EA, game time-codes en abonnementen op de pc. Geldt tevens niet voor backwards compatible Xbox 360-titels op de Xbox. Kortingen van EA mogen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of prepaidkaarten die kunnen worden ingewisseld voor de van toepassing zijnde content, tenzij dit uitdrukkelijk wordt toegestaan door EA. Er kunnen andere platform-specifieke voorwaarden van toepassing zijn, zie websites van platforms voor meer informatie.

EA kan de EA Play-abonnementsdienst uitschakelen mits minstens 30 dagen van tevoren een bericht van deze strekking is geplaatst op www.ea.com/nl-nl/service-updates en https://www.ea.com/nl-nl/ea-play/terms/service-games-updates.


Laatst bijgewerkt: 13 juli 2023