Acordul cu utilizatorul actual


ULTIMA ACTUALIZARE:17.09.2012

TERMENI DE FURNIZARE A SERVICIILOR ELECTRONIC ARTS


Aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor şi toţi termenii suplimentari, aşa cum au fost actualizaţi din când în când, guvernează utilizarea de către dumneavoastră a oricărui produs sau serviciu online sau mobil la care aveţi acces, a oricărui produs sau serviciu ce necesită o conexiune la Internet sau un Cont Origin pentru a accesa, instala sau rula, precum şi orice Cont Origin pe care îl utilizaţi pentru a accesa produse sau servicii online sau mobile ("Servicii EA") oferite de Electronic Arts sau oricare dintre subsidiarele sau afiliaţii săi (colectiv, "EA") pentru PC, sistem de jocuri sau dispozitiv mobil. Dacă locuiţi în Statele Unite, Canada sau Japonia, aceşti termeni reprezintă un acord între dumneavoastră şi Electronic Arts Inc. Dacă locuiţi în oricare altă ţară, atunci aceşti termeni reprezintă un acord între dumneavoastră şi EA Swiss Sàrl, o companie înregistrată în Registrul Companiilor din Geneva, cu numărul de înregistrare: CH-660-2328005-8 şi cu sediul în 8 Place du Molard, 1204 Geneva, Elveţia. Dacă se aplică termeni şi/sau acorduri suplimentare la Serviciul(ile) EA utilizate de dumneavoastră, atunci aceşti termeni şi/sau acorduri guvernează de asemenea utilizarea Serviciilor EA de către dumneavoastră.   

Aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor, precum şi Politica de Confidenţialitate a EA disponibilă la privacy.ea.com (inclusă aici ca referinţă) reprezintă contracte legale între dumneavoastră şi EA. Utilizând Serviciile EA afirmaţi faptul că aveţi vârsta de minim 18 ani (sau aţi atins vârsta majoratului dacă aceasta nu este 18 ani unde locuiţi) sau că aţi analizat acest Acord împreună cu părintele sau tutorele dumneavoastră iar acesta este de acord cu aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor în numele dumneavoastră şi îşi asumă întreaga responsabilitate în numele dumneavoastră pentru respectarea acestora. Sunteţi de acord că dumneavoastră şi/sau părintele sau tutorele dumneavoastră este în totalitate capabil şi competent pentru asumarea acestor termeni, condiţii, obligaţii, reprezentări şi responsabilităţi stabilite în aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor şi că le poate respecta.

Sunteţi de acord să consultaţi terms.ea.com periodic pentru a fi la curent cu informaţii şi termeni noi ce guvernează utilizarea Serviciilor EA. EA poate modifica aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor în orice moment. Revizuirile termenilor ce afectează Servicii EA existente vor intra în vigoare la treizeci (30) de zile de la publicarea pe terms.ea.com. Termenii pentru Serviciile EA noi intră în vigoare odată cu publicarea pe terms.ea.com.

Conţinut

1. Cont Origin
2. Conţinut
3. Drepturi
4. Utilizarea şi expirarea conţinutului şi drepturilor/restricţiilor generale ale licenţei
5. Disponibilitatea conţinutului şi drepturilor
6. Adăugarea de conţinut de la terţi la serviciile EA
7. Adăugarea de UGC la serviciile EA; Oferirea licenţei către EA şi alţii
8. Servicii plătite
9. Terminarea serviciilor EA
10. Anularea contului dumneavoastră
11. Reguli de comportament
12. Servicii necontrolate de EA
13. Software, Utilitare şi Instrumente
14. Legislaţia privind controlul exporturilor
15. Actualizări ale Serviciilor EA
16. Limitări ale garanţiei şi răspunderii
17. Despăgubirea
18. Link-uri către siturile terţilor
19. Termeni generali
20. Soluţionarea litigiilor prin arbitraj obligatoriu
21. Întregul acord
22. Notă pentru rezidenţii din California
23. Termeni suplimentari


1. Cont Origin

Un cont Origin (cunoscut anterior sub numele de Cont EA) ("Cont") ar putea fi necesar pentru accesarea şi utilizarea unor servicii EA. Dacă aveţi întrebări cu privire la înregistrarea Contului, vă rugăm să ne contactaţi vizitând help.ea.com, support.popcap.com (pentru produsele PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic).

Pentru a crea un Cont trebuie să aveţi o adresă de email şi să furnizaţi informaţii reale şi precise. Trebuie să fiţi eligibil pentru a utiliza serviciul EA pentru care vă înregistraţi. În plus, unele servicii EA s-ar putea să necesite crearea unui "nume de utilizator" sau a unei "personalităţi" pentru a vă reprezenta în joc şi online. Numele de utilizator şi personalităţile sunt legate de Contul dumneavoastră. Nu puteţi utiliza un nume de utilizator sau o personalitate utilizată de altcineva, dacă este vulgar sau ofensator sau dacă încalcă în alt mod Termenii de Furnizare a Serviciilor.

Sunteţi singurul responsabil pentru întreaga activitate a Contului dumneavoastră. Contul dumneavoastră poate fi închis dacă este folosit de altcineva pentru activităţi ce contravin Termenilor de Furnizare a Serviciilor sau dacă este necorespunzător sau ilegal din alte motive. Nu trebuie să furnizaţi parola Contului dumneavoastră altor persoane. EA nu vă va solicita niciodată să vă faceţi cunoscută parola şi nu vă va contacta solicitându-vă răspunsul la întrebările dumneavoastră de siguranţă.

2. Conţinut 

"Conţinutul" în serviciile EA include software, tehnologie, text, postări pe forumuri, postări pe chat, profile, widget-uri, mesaje, linkuri, emailuri, sunete, elemente grafice, imagini, video, cod şi toate celelalte materiale audio-vizuale sau care apar pe sau care rezultă din şi/sau sunt transmise către serviciile EA, precum şi designul şi aspectul siturilor noastre. Conţinutul include conţinutul generat de utilizatori (“UGC”). UGC include fără însă a se limita la personalităţile Contului, postările pe forumuri, conţinutul profilului şi orice altă formă de Conţinut adăugată de utilizatori la serviciile EA. Conţinutul EA şi UGC va fi denumit în mod colectiv “Conţinut.” Întreg Conţinutul--cu excepţia UGC discutat mai jos în Secţiunea 6 şi 7--este deţinut de EA sau de afiliaţii, subsidiarele sau furnizorii acesteia. Vă aparţine în totalitate riscul cu privire la integralitatea, acurateţea şi/sau utilitatea UGC aflat în serviciile EA

3. Drepturi

"Drepturile" sunt drepturi licenţiate oferite, furnizate şi/sau achiziţionate de către dumneavoastră pentru a accesa şi/sau utiliza elemente online sau offline sau caracteristici ale serviciilor şi/sau produselor EA. Drepturile includ însă nu se limitează la conţinut descărcabil plătit şi gratuit, conţinut deblocabil, elemente digitale şi/sau virtuale, drepturi de utilizare legate de chei şi coduri de deblocare, coduri de serie şi/sau autentificare online de orice fel, realizări în cadrul jocului şi sau monedă virtuală sau fictivă, care nu sunt guvernate în alt mod de Acordul de Servicii Digitale.

4. Utilizarea şi expirarea conţinutului şi drepturilor/restricţiilor generale ale licenţei 

EA vă oferă o licenţă personală, limitată, neexclusivă pentru a utiliza Conţinutul şi Drepturile la care aveţi acces pentru utilizare personală, privată, necomercială, netransferabilă, limitată, doar în conformitate cu prevederile din prezentul document sau în orice document suplimentar şi/sau acorduri aplicabile la serviciile EA accesate de dumneavoastră. Conţinutul şi Drepturile şi precum şi toate celelalte drepturile de proprietate intelectuală din sau asupra Serviciilor EA precum şi asupra produselor şi serviciilor oferite prin Serviciile EA, sunt deţinute de EA sau de terţii furnizori de licenţă ai EA şi sunt protejate de copyright în Statele Unite şi copyright internaţional, legislaţia comercială, patente, mărci înregistrate, convenţii internaţionale şi alte legi ce protejează proprietatea intelectuală şi drepturile de proprietate aferente. Nu aveţi dreptul de a copia sau descărca Conţinut şi/sau Drepturi de la Serviciul EA decât dacă sunteţi autorizat expres în acest sens. În plus, cu excepţia cazului în care sunteţi autorizat în mod expres de către EA, nu puteţi distribui, reda în public, închiria, vinde, transmite, transfera, publica, edita, copia, crea versiune derivate din, sublicenţia, distribui, decompila, dezasambla, inversa sau utiliza neautorizat în alt mod Conţinutul sau Drepturile. Orice utilizare în scopuri comerciale este interzisă. Vă daţi acordul să nu îndepărtaţi, ascundeţi sau modifica copyrightul, patentul, marca comercială sau alte marcaje ale drepturilor de proprietate ataşate conţinutului. Drepturile dumneavoastră sunt legate de conformarea de către dumneavoastră la aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor precum şi de orice alte acorduri aplicabile la serviciile EA utilizate de dumneavoastră.

EA îşi rezervă dreptul, titlul şi interesul asupra Conţinutului, Drepturilor şi copyrighturilor asociate, mărcilor comerciale şi a altor drepturi de proprietate intelectuală ce nu vă sunt oferite în mod expres în aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor. Utilizarea permisă dumneavoastră a Conţinutului şi Drepturilor descrisă mai sus este limitată la drepturile de proprietate intelectuală ale EA şi nu include niciun drept asupra altor patente sau proprietăţi intelectuale. Realizarea de copii neautorizate sau distribuirea de Conţinut şi/sau Drepturi din serviciile EA poate duce la închiderea Contului(lor) dumneavoastră, interdicţia de a utiliza Serviciile EA precum şi alte acţiuni legale. Deţinătorii de Conţinut şi/sau Drepturi pot intenta acţiuni penale sau civile împotriva dumneavoastră ca urmare a utilizării neautorizate a proprietăţii intelectuale. Vă daţi acordul să eliberaţi EA de orice responsabilitate ca urmare a comportamentului dumneavoastră neautorizat sau ilegal, sau ca urmare a utilizării contului dumneavoastră, în serviciile EA.

5. Disponibilitatea serviciilor, conţinutului şi drepturilor EA

Drepturile pot fi stocate doar în conturi aparţinând rezidenţilor legali din ţările unde este permis accesul la şi utilizarea Conţinutului şi a Drepturilor. Drepturile pot fi cumpărate sau achiziţionate doar de la EA sau un distribuitor autorizat. EA îşi rezervă dreptul de a refuza solicitarea(ile) dumneavoastră de a achiziţiona Drepturi; în acelaşi timp, EA îşi rezervă dreptul de a limita sau bloca orice solicitare de a achiziţiona Drepturi din orice motiv.

Nu garantăm disponibilitatea oricărui element de Conţinut sau Drept în orice moment, în toate ţările şi/sau locaţiile geografice sau în orice moment sau că vom continua să oferim un anumit Conţinut sau Drept pentru o anumită perioadă de timp. Ne rezervăm dreptul de a modifica şi actualiza Conţinutul şi Drepturile fără a vă notifica în prealabil. Odată ce v-aţi preluat Drepturile, acel conţinut nu mai este returnabil, nu poate fi înlocuit şi nu puteţi primi înapoi bani sau alte Drepturi sau alte bunuri sau servicii.

6. Adăugarea de UGC la serviciile EA

EA nu verifică toate UGC şi nu susţine sau aprobă UGC pe care dumneavoastră sau alţi utilizatori îl adăugaţi la serviciile EA. Sunteţi singurul responsabil pentru UGC-ul postat de dumneavoastră.

EA respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Trebuie să aveţi dreptul legal de a încărca UGC pe serviciile EA. Nu puteţi încărca sau posta UGC pe serviciile EA dacă încalcă drepturile de copyright, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale unor terţi şi nici nu puteţi încărca UGC ce contravine legii, acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor şi/sau dreptul la intimitate sau publicitate al unor terţi. Puteţi încărca doar UGC pe care aveţi dreptul să îl încărcaţi prin lege sau dacă vă permite proprietarul. EA poate, fără o notificare prealabilă şi în mod discreţionar, îndepărta UGC ce încalcă proprietatea intelectuală sau alte drepturi ale unor terţi. Dacă încălcaţi în mod repetat dreptul de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale EA sau ale unor terţi, EA vă poate închide Contul fără a vă notifica în prealabil. Dacă Contul(rile) dumneavoastră sunt închise, nu aveţi dreptul la returnarea vreunei taxe plătite şi veţi pierde accesul la Drepturile asociate cu Contul dumneavoastră.

EA îşi rezervă dreptul (însă nu are nicio altă obligaţie decât cele impuse de lege) de a îndepărta, bloca, edita, muta sau dezactiva UGC pentru orice motiv, inclusiv atunci când EA stabileşte că UGC încalcă aceşti termeni. Decizia de a îndepărta UGC sau alt Conţinut în orice moment este la discreţia EA. În gradul maxim permis de lege, EA nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru UGC sau pentru îndepărtarea acestuia sau pentru eşuarea sau întârzierea îndepărtării UGC sau a altui Conţinut.

7. Oferirea licenţie UGC către EA şi alţii

Atunci când contribuiţi la un serviciu EA, oferiţi în mod expres EA şi licenţiatorilor acesteia un drept neexclusiv, permanent, internaţional, complet, sublicenţiabil şi irevocabil de a cita, republica, publica, utiliza, adapta, traduce, arhiva, stoca, reproduce, modifica, crea lucrări derivate pe baza, pune la dispoziţia altora, licenţia, tipări, sublicenţia, distribui, transmite şi a comunica în orice alt mod şi a face public şi a reda UCG, sau oricare porţiune a acestuia, în orice mod şi pe orice suport sau forum, cunoscut la acest moment sau apărut ulterior, fără notificare, plată sau atribuire sub orice mod dumneavoastră sau unor terţi. Oferiţi EA şi licenţiatorilor acesteia toate licenţele, acordurile şi aprobările pentru a le permite să utilizeze astfel de UGC în astfel de scopuri. Renunţaţi la şi sunteţi de acord să nu solicitaţi niciun fel de drepturi morale sau similare pe care le-aţi putea avea asupra UGC.

Dacă serviciul EA la care contribuiţi cu UGC permite altor utilizatori să acceseze şi să utilizeze acel UGC ca parte a serviciului EA, atunci le acordaţi şi tuturor celorlalţi utilizatori ai serviciului EA relevant dreptul de a utiliza, copia, modifica, afişa, executa, crea lucrări pe baza şi comunica în alte moduri şi distribui UGC-ul dumneavoastră în cadrul serviciului EA relevant fără a vă înştiinţa, atribui sau compensa.

8. Servicii plătite

Unele servicii EA necesită achitarea unei taxe. Trebuie să aveţi un Cont şi să plătiţi abonamentul sau alte taxe pentru a participa la aceste activităţi. Pentru informaţii cu privire la abonamente şi alte taxe pentru anumite servicii vizitaţi help.ea.com, support.popcap.com (pentru produse PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic).

TAXELE SE PLĂTESC ÎN AVANS ŞI NU SE RETURNEAZĂ PARŢIAL SAU ÎN TOTALITATE.

EA îşi rezervă dreptul de a modifica tarifele sau metodele de plată în orice moment. Dacă plătiţi un abonament periodic (de exemplu lunar) pentru un serviciu EA, atunci EA vă va informa cu privire la modificarea taxelor sau metodelor de plată cu cel puţin treizeci (30) de zile înainte de aplicarea acestor modificări la serviciul EA. Sunteţi responsabil cu privire la verificarea serviciului EA pentru a fi informat din timp cu privire la aceste modificări. Dacă continuaţi să utilizaţi serviciul EA treizeci (30) de zile sau mai mult după publicarea modificărilor înseamnă că sunteţi de acord cu aceste modificări. Dacă nu acceptaţi vreuna dintre modificări puteţi anula abonamentul în orice moment, însă EA nu va returna vreo taxă acumulată în contul dumneavoastră înainte de anularea abonamentului şi nu vom returna parţial proporţional taxele pentru niciun fel de abonament. Dacă utilizarea de către dumneavoastră a serviciului EA este supusă taxelor de utilizare sau de vânzare, atunci EA vă poate taxa în avans pentru astfel de taxe, pe lângă costul abonamentului sau alte taxe. Pentru informaţii suplimentare vizitaţi support.ea.com.

A. Opţiuni de plată.  Puteţi achita taxele utilizând metodele disponibile pentru serviciul EA respectiv şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile aplicabile fiecărei metode de plată alese. Metodele de plată pot în funcţie serviciul EA. Atunci când furnizaţi EA informaţii cu privire la cardul de credit sau alte informaţii, confirmaţi EA faptul că sunteţi utilizatorul autorizat al cardului de credit sau a altei metode de plată. Acceptând aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor sunteţi de acord să permiteţi EA să vă reînnoiască automat abonamentul la un serviciu EA prin debitarea cardului de credit pe care l-aţi furnizat EA. Abonamentul dumneavoastră va fi reînnoit automat cu treizeci (30) de zile înainte de data expirării şi la fiecare aniversare după aceea pentru o taxă egală cu preţul de la momentul respectiv al EA, cu excepţia eventualelor preţuri promoţionale şi reduceri, dacă nu vă anulaţi abonamentul. Trebuie să furnizaţi informaţii actuale, complete şi precise cu privire la contul dumneavoastră. Trebuie să vă actualizaţi prompt toate informaţiile pentru ca contul dumneavoastră de plată să fie actualizat, complet şi precis (cum ar fi modificarea adresei de facturare, numărul cardului de credit şi data expirării cardului); de asemenea, trebuie să notificaţi prompt EA dacă cardul dumneavoastră de credit este anulat (de exemplu în cazul pierderii sau furtului). Modificările acestui tip de informaţii pot fi efectuate contactând Serviciul pentru Clienţi la help.ea.com, support.popcap.com (pentru produse PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic). Dacă nu furnizaţi EA oricare dintre informaţiile de mai sus, sunteţi de acord ca EA să continue să vă taxeze pentru orice abonament reînnoit automat dacă nu vă anulaţi abonamentul cu cel puţin treizeci (30) de zile înainte de data expirării abonamentului. EA îşi rezervă dreptul de a utiliza servicii de actualizare a cărţilor de credit de la terţi pentru a obţine data curentă de expirare a cardurilor de credit furnizată de dumneavoastră EA. Clienţii ce utilizează o altă metodă de plată decât cardul de credit pot suporta costuri suplimentare de procesare şi s-ar putea să nu poată să îşi reînnoiască automat abonamentele. Pentru informaţii suplimentare vizitaţi help.ea.com, support.popcap.com (pentru produse PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic).

Ca titular al Contului sunteţi responsabil de toate modificările intervenite, inclusiv taxele aplicabile şi toate achiziţiile făcute de dumneavoastră sau orice altă persoană ce utilizează Contul dumneavoastră, inclusiv membrii familiei sau prietenii dumneavoastră.

B. Abonamente de probă. Pentru anumite servicii EA, EA poate oferi un abonament de probă gratuit. Dacă acceptaţi un abonament de probă gratuit, EA va începe să vă factureze Contul pentru serviciul EA la expirarea perioadei gratuite, dacă nu vă anulaţi abonamentul înainte de acel moment. Sunteţi întotdeauna responsabil de eventualele taxe legate de furnizorul de servicii de internet, telefon, acces wireless sau alte conexiuni pe care le-aţi putea suporta la utilizarea serviciilor EA, chiar şi atunci când vă oferim un abonament de probă gratuit. Abonamentele de probă nu pot fi transferate.

C. Taxele impuse de situri ale terţilor şi alţi comercianţi. S-ar putea să oferim linkuri către alte situri. Unele dintre aceste situri s-ar putea să solicite taxe separate, care nu sunt incluse în abonamentele sau alte taxe pe care le plătiţi eventual către EA. Orice costuri sau obligaţii pe care le suferiţi în relaţiile cu terţii sunt responsabilitatea dumneavoastră.

9. Terminarea serviciilor EA

EA poate anula accesul la orice produs şi/sau serviciu EA online sau mobile (şi/sau o parte a acestora), în orice moment, înştiinţându-vă în acest sens în perioada specificată la momentul în care v-aţi alăturat serviciului EA respectiv, sau, dacă nu s-a specificat nicio perioadă de notificare a anulării, atunci în termen de treizeci (30) de zile de la data la care notificarea vă este fie transmisă (la discreţia EA) prin email sau este publicată pe produsul sau serviciul EA în cauză sau pe http://www.ea.com/2/service-updates.

EA poate anula de asemenea accesul la serviciile EA pentru încălcarea acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor, dacă EA (la discreţia sa) consideră că prin utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor EA acestea devin mai puţin sigure pentru alţii şi/sau minori sau pentru utilizarea ilegală sau inadecvată a Serviciilor, Conţinutului, Drepturilor, produselor EA sau a Proprietăţii Intelectuale a EA,determinată la discreţia EA. Vă puteţi pierde numele de utilizator şi personalitatea ca urmare a anulării. Dacă aveţi mai mult de un (1) Cont, EA vă poate anula toate Conturile şi toate Drepturile aferente. Ca urmare a unei încălcări a acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor sau a oricărui alt acord aplicabil la serviciile EA accesate de dumneavoastră, EA poate emite un avertisment, vă poate bloca Contul, vă poate îndepărta, anula sau sechestra selectiv Drepturile la nivel de Cont şi/sau dispozitiv, anula imediat oricare dintre sau toate Conturile pe care le-aţi creat şi/sau vă poate interzice temporar sau permanent dispozitivul şi/sau aparatul dumneavoastră de la accesarea tuturor sau a anumitor servicii EA. Sunteţi de acord ca în astfel de situaţii EA să nu trebuiască să vă înştiinţeze înainte de a acţiona pentru suspendarea sau anularea Contului dumneavoastră, a vă interzice temporar sau permanent dispozitivul de la unele sau de la toate serviciile EA sau de a îndepărta, revoca sau sechestra Drepturile asociate cu Contul dumneavoastră. Dacă EA vă anulează Contul nu puteţi participa din nou la serviciul EA fără acordul expres al EA. EA îşi rezervă dreptul de a refuza de a stoca Conturi pentru sau furniza servicii EA oricărei persoane. Nu puteţi permite persoanelor ale căror Conturi au fost anulate de către EA să utilizeze contul dumneavoastră.

Dacă Contul dumneavoastră sau un anumit abonament la serviciul EA asociat cu Contul dumneavoastră este anulat, suspendat şi/sau dacă oricare dintre Drepturi sunt îndepărtate, revocate sau sechestrate selectiv din Contul dumneavoastră şi/sau dacă dispozitivul dumneavoastră este interzis temporar sau permanent de la accesarea unora sau a tuturor serviciilor EA, nu vi se va oferi o despăgubire, niciun Drept nu vă va fi creditat sau convertit în bani sau alte forme de returnare şi nu veţi mai avea acces la Contul sau Drepturile dumneavoastră asociate cu contul sau serviciul EA respectiv. Dacă consideraţi că s-au luat măsuri împotriva Contului sau dispozitivului dumneavoastră din greşeală, vă rugăm să contactaţi Asistenţa Clienţi la help.ea.com, support.popcap.com (pentru produse PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic).

10. Anularea contului dumneavoastră

Aveţi dreptul să vă anulaţi Contul sau un anumit abonament la un serviciu EA în orice moment. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii din aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor, singura soluţie este să nu utilizaţi serviciile EA şi să vă anulaţi Contul şi abonamentele aplicabile. Înţelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul că anularea Contului dumneavoastră sau a unui anumit abonament este singura dumneavoastră soluţie cu privire la orice litigiu cu EA, inclusiv orice litigiu legat de sau provenit din: (1) orice termen al acestor termeni de Furnizare a Serviciilor sau punerea în aplicare a acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor de către EA; (2) Conţinutul şi Drepturile disponibile prin serviciile EA sau orice modificare a Conţinutului sau Drepturilor furnizate prin serviciile EA; (3) disponibilitatea dumneavoastră de a accesa şi/sau utiliza serviciile EA şi/sau a oricărui Conţinut sau Drepturi incluse; sau (4) cantitatea sau tipul de costuri, taxe aplicabile, suprataxe, metode de plată sau orice modificare a costurilor, taxelor aplicabile, suprataxelor şi metodelor de plată pentru serviciile EA şi/sau a oricărui Conţinut sau Drepturi incluse.

Contactaţi Departamentul de Servicii Clienţi al EA la help.ea.com, support.popcap.com (pentru produse PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic) pentru a vă anula Contul. EA îşi rezervă dreptul de a colecta taxe, suprataxe şi costuri apărute înainte de a vă anula Contul sau un abonament la un serviciu EA. Sunteţi de asemenea responsabil pentru orice sumă datorată terţilor comercianţi sau furnizori de conţinut înainte de anulare. Orice taxe neplătite şi alte chestiuni nerezolvate cu EA trebuie rezolvate înainte de a crea un nou Cont.

11. Reguli de comportament

Puteţi încălca Termenii de Furnizare ai Serviciilor dacă, stabilit discreţionar de EA:

- Postaţi, transmiteţi, promovaţi sau distribuiţi Conţinut ilegal.
- Hărţuiţi, ameninţaţi, deranjaţi, trimiteţi spam sau faceţi orice altceva nedorit unui alt jucător, cum ar fi trimiterea repetată de mesaje nedorite sau atacuri la persoană sau declaraţii despre rasă, orientare sexuală, religie, moştenire etc.
- Organizaţi, efectuaţi sau participaţi în orice activitate, grup, asociaţie ce este dăunătoare, abuzivă, răuvoitor, rasist, etnic, religios sau în alt mod ofensator, obscen, ameninţător, intimidant, vulgar, explicit sexual, defăimător, care încalcă normele, care invadează intimitatea personală sau drepturile publice, încurajează un comportament ce ar încălca legea sau, în mod rezonabil, este reprobabil şi/sau inadecvat. Limbajul plin de ură nu este permis.
- Utilizaţi pseudonime şi/sau personalităţi abuzive, ofensatoare sau defăimătoare.
- Vă implicaţi într-un comportament deranjant în zone de conversaţii, de joc, forumuri sau altă zonă sau aspect al serviciilor EA. Comportamentul deranjant include fără însă a se limita la comportamentul ce interferează cu fluxul normal al jocului sau dialogului în cadrul unui serviciu EA. Comportamentul deranjant va include aşadar fără însă a se limita la, postările comerciale, solicitările şi reclamele.
- Deranjează fluxul conversaţiilor în camerele de chat printr-un limbaj vulgar, abuz, apăsarea tastei Enter în mod repetat sau introducerea de imagini de dimensiuni mari astfel încât ecranul se mişcă prea repede pentru a putea fi citit, utilizarea de limbaj excesiv [doar majuscule] într-o încercare de a-i deranja pe ceilalţi utilizatori, "spamul" sau inundarea [postarea de text repetitiv].
- Vă daţi drept altă persoană (inclusiv celebrităţi), indicaţi în mod fals faptul că sunteţi un angajat EA sau un reprezentant EA, sau dacă încercaţi să induceţi în eroare utilizatorii indicând faptul că reprezentaţi EA sau oricare dintre partenerii sau afiliaţii EA.
- Încercaţi să obţineţi o parolă, informaţii privind contul sau alte informaţii private de la altcineva din serviciile EA.
- Încărcaţi orice tip de software sau Conţinut ce nu vă aparţine sau dacă nu aveţi permisiunea de a distribui liber.
- Încălcaţi oricare dintre Regulile de Comportament suplimentare aplicabile la un anumit serviciu EA pe care îl utilizaţi.
- Promovaţi, încurajaţi sau participaţi în orice activitate ce implică acţiuni de tip hacking, cracking, phishing, utilizarea de exploituri sau cheaturi şi/sau distribuirea de software contrafăcut şi/sau monedă/elemente virtuale contrafăcute.
- Încărcaţi fişiere care conţin un virus, un vierme, spyware, elemente tip bombe cu efect întârziat, date corupte sau alte programe de calculator ce ar putea deteriora, interfera cu, sau afecta serviciul EA.
- Postaţi mesaje în orice alt scop decât comunicarea personală, inclusiv mesaje promoţionale sau reclame, scrisori în lanţ, scheme piramidale, sau alte activităţi comerciale.
- Utilizaţi în mod necorespunzător asistenţa din cadrul jocului sau butoanele pentru plângeri sau faceţi raportări false personalului EA.
- Utilizaţi sau distribuiţi software "auto" neautorizat sau alte programe sau aplicaţii "utilitare de trişat".
- Utilizaţi orice tip de software sau instrumente pentru a sparge/modifica/trişa jocul.
- Modificaţi sau încercaţi să modificaţi vreun fişier sau o parte a serviciului EA, pe care EA nu v-a autorizat în mod expres să o modificaţi.
- Postaţi sau comunicaţi informaţiile personale reale ale oricărei persoane utilizând un serviciu EA.
- Încercaţi să interferaţi cu, pătrundeţi în sau descifraţi vreo transmisiune către sau dinspre servere pentru un serviciu EA.
- Utilizaţi şi comunicaţi elemente tip exploit şi/sau cheat.
- Încercaţi să folosiţi Software EA pe sau prin vreun serviciu care nu este controlat sau autorizat de Electronic Arts. Orice astfel de utilizare o faceţi pe propriul risc şi vă poate supune la termeni suplimentari sau diferiţi. EA nu îşi asumă nicio responsabilitate în privinţa utilizării de către dumneavoastră a Software-ului EA pe sau prin oricare dintre serviciile ce nu sunt controlate de Electronic Arts.
- Afectaţi capacitatea altora de a se juca prin serviciul EA sau efectuaţi acţiuni ce afectează cu sau creşte costul de furnizare al serviciului EA pentru toţi utilizatorii acestuia.
- Dacă nu sunteţi autorizat expres de EA, nu puteţi vinde, cumpăra, tranzacţiona sau transfera în alt mod Contul dumneavoastră sau orice alt tip de acces personal la serviciile EA, Conţinutul sau alte Drepturi, inclusiv prin utilizarea siturilor de licitaţii.
- Nu puteţi desfăşura activităţi ce încalcă legile oricărei jurisdicţii, incluzând dar fără a se limita la încălcarea copyrightului, defăimare, invadarea intimităţii, furtul identităţii, spargerea, urmărirea, fraudarea şi distribuirea de software contrafăcut.
- Postaţi sau transmiteţi reclame nesolicitate, materiale promoţionale sau alte forme de solicitare în cadrul jocului sau în forumuri.
- Abuzaţi sau exploataţi vulnerabilităţi, caracteristici nedocumentate, erori de design sau probleme ale jocului.
- “Jucarea de roluri” nu este o scuză pentru violarea acestei politici sau a oricărei alte politici.

Anumite servicii EA pot stabili reguli suplimentare care se aplică la comportamentul dumneavoastră în cadrul acelor servicii.

Trebuie de asemenea să respectaţi toate legile, regulamentele şi regulile federale, statale şi locale care se aplică activităţilor dumneavoastră atunci când utilizaţi serviciile EA. EA îşi rezervă dreptul de a anula Contul dumneavoastră şi de a preveni utilizarea oricărui sau a tuturor serviciilor EA dacă Contul dumneavoastră este utilizat pentru implicarea în activităţi ilegale sau pentru a încălca aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor.

Dacă nu s-a specificat altfel, nu există o cerinţă sau aşteptări cu privire la monitorizarea sau înregistrarea de către EA a activităţilor online în cadrul serviciilor EA, inclusiv comunicaţiile. Totuşi, EA îşi rezervă dreptul de a accesa şi/sau înregistra orice tip de activitate online în cadrul serviciilor EA şi vă daţi acordul expres pentru accesarea şi înregistrarea activităţilor dumneavoastră. EA îşi rezervă dreptul de a îndepărta orice conţinut din orice serviciu EA la discreţie. EA nu este responsabilă pentru încălcarea de către dumneavoastră sau de către terţi a acestui Acord.

Dacă întâlniţi un alt utilizator ce încalcă Regulile de Comportament, vă rugăm să raportaţi această activitate la EA utilizând funcţiile "Ajutor" sau "Raportare Abuz" în cadrul serviciului EA relevant, dacă este disponibil, sau contactaţi Asistenţa Clienţi la help.ea.com, support.popcap.com (pentru produse PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic).

12. Servicii necontrolate de EA

Anumite produse s-ar putea să vă ofere opţiunea de a utiliza Software EA pe sau în cadrul unui serviciu ce nu este controlat de EA. De exemplu, vi se poate oferi opţiunea de a juca Software EA online pe servere ce nu aparţin sau nu sunt controlate de EA. EA nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru utilizarea de Software EA pe sau în cadrul oricărui astfel tip de servicii şi nu controlează în niciun alt mod felul în care aceste servicii sunt oferite, administrate sau operate. Orice astfel de utilizare a serviciilor necontrolate de EA o faceţi pe propriul risc şi vă poate supune la termeni şi restricţii suplimentare sau diferite de către terţii care operează acel serviciu.

13. Software, Utilitare şi Instrumente

Serviciile EA pot impune sau permite descărcarea de software, actualizări sau patch-uri de software, sau alte utilitare şi instrumente de la EA şi licenţiatorii acesteia pe computerul dumneavoastră, sistem sau dispozitiv ("Software EA"). EA vă oferă o licenţă neexclusivă şi limitată pentru utilizarea de Software EA doar în scopul specificat de EA la momentul în care vi se pune la dispoziţie Software-ul EA. Dacă un Acord de Licenţă pentru Utilizatorul Final sau un Acord de Licenţă şi Acces pentru Utilizatorul Final sunt furnizate cu Software-ul EA, utilizarea acestuia se supune termenilor acelui acord de licenţă. Nu puteţi sublicenţia sau taxa alţii pentru utilizarea sau accesul la Software-ul EA. Nu puteţi traduce, modifica, compila sau decompila, dezasambla sau realiza lucrări derivate pe baza Software-ului EA. Nu puteţi modifica Software-ul EA sau utiliza în orice mod care nu este autorizat în scris de către EA. Înţelegeţi că introducerea de către EA a diverselor tehnologii s-ar putea să nu fie constantă pe toate platformele şi că performanţele Software-ului EA şi a serviciilor EA aferente depind de computerul dumneavoastră şi de alte echipamente.

Din când în când, Electronic Arts vă poate oferi actualizări sau modificări ale Software-ului EA. Înţelegeţi că anumite actualizări şi modificări s-ar putea să fie necesare pentru a continua utilizarea Software-ului şi Serviciilor EA.

14. Legislaţia privind controlul exporturilor

Software-ul EA poate fi supus controlului exporturilor în Statele Unite şi în alte jurisdicţii. Descărcând Software EA de la EA garantaţi că nu vă aflaţi în nicio ţară şi că nu exportaţi Software EA niciunei persoane şi către nicio locaţie faţă de care Statele Unite, Uniunea Europeană sau altă jurisdicţie a impus embargoul.

Sunteţi de acord să respectaţi legile de control al exporturilor din SUA şi altele aplicabile şi să nu transferaţi, prin transmisie electronică sau altfel, niciun fel de Conţinut sau Software EA supus restricţiilor în baza acestor legi către o destinaţie naţională interzisă prin aceste legi, fără a obţine în prealabil şi apoi a respecta orice autorizare guvernamentală necesară. În plus sunteţi de acord să nu încărcaţi pe Serviciile EA date sau software ce nu poate fi exportat fără acord guvernamental prealabil în scris, inclusiv, fără însă a se limita la, anumite tipuri de software de criptare. Asigurările şi angajamentele din această Secţiune vor rămâne valabile şi după terminarea acestui Acord.

15. Actualizări ale Serviciilor EA

IMPORTANT: EA S-AR PUTEA SĂ CONSIDERE NECESARĂ ACTUALIZAREA SAU RESETAREA ANUMITOR PARAMETRI PENTRU A ECHILIBRA JOCUL ŞI UTILIZAREA SERVICIILOR EA. ACESTE ACTUALIZĂRI SAU "RESETĂRI" POT DUCE LA REVENIRI LA MOMENTE ANTERIOARE ÎN CADRUL JOCULUI ŞI POATE AFECTA PERSONAJE, GRUPURI SAU ALTE DREPTURI PE CARE LE CONTROLAŢI. EA ÎŞI REZERVĂ DREPTUL DE A FACE ACESTE ACTUALIZĂRI ŞI NU POATE FI FĂCUT RESPONSABILĂ PENTRU ACESTE MODIFICĂRI.

16. Limitări ale garanţiei şi răspunderii

ÎN GRADUL MAXIM ADMIS DE LEGEA APLICABILĂ VĂ DAŢI ACORDUL EXPRES ASUPRA FAPTULUI CĂ UTILIZAREA SERVICIILOR EA, A SOFTWARE-ULUI EA ŞI A INTERNETULUI SE FACE DOAR PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC. SERVICIILE EA, SOFTWARE-UL EA, PRODUSELE EA ŞI SERVICIILE ŞI PRODUSELE TERŢILOR SUNT FURNIZATE "AŞA CUM SUNT" ŞI "AŞA CUM SUNT DISPONIBILE" PENTRU A LE UTILIZA DUMNEAVOASTRĂ, FĂRĂ GARANŢII DE NICIUN FEL, EXPLICITE SAU IMPLICITE, CU EXCEPŢIA CAZURILOR ÎN CARE ASTFEL DE GARANŢII NU POT FI EXCLUSE PRIN LEGE. NU SE OFERĂ NICIO GARANŢIE CU PRIVIRE LA CALITATEA, FUNCŢIONALITATEA, DISPONIBILITATEA SAU PERFORMANŢELE SOFTWARE-ULUI SAU SERVICIILOR EA. EA NU ÎŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU INCAPACITATEA DE A OBŢINE SAU UTILIZA ORICE CONŢINUT, DREPTURI, BUNURI SAU SERVICII. EA OFERĂ SERVICIILE EA PE O BAZĂ COMERCIALĂ REZONABILĂ ŞI NU GARANTEAZĂ CĂ VEŢI PUTEA ACCESA SAU UTILIZA SERVICIILE EA ÎN MOMENTUL SAU LOCAŢIA ALEASĂ DE DUMNEAVOASTRĂ, SAU CĂ EA VA AVEA CAPACITATEA ADECVATĂ PENTRU SERVICIILE EA CA UN ÎNTREG SAU ÎNTR-O ANUMITĂ ZONĂ GEOGRAFICĂ.

ÎN GRADUL MAXIM PERMIS DE LEGEA APLICABILĂ, SUNTEŢI DE ACORD CA SOLUŢIA UNICĂ ŞI EXCLUSIVĂ PENTRU ORICE LITIGIU CU EA SAU LICENŢIATORII SĂI PROVENITĂ DIN SAU LEGATĂ DE SERVICIILE EA ŞI/SAU PRODUSELE EA ESTE ÎNCETAREA UTILIZĂRII SERVICIILOR EA ŞI ANULAREA CONTULUI DUMNEAVOASTRĂ. SUNTEŢI DE ACORD CA EA, LICENŢIATORII SĂI, CEI CĂRORA LE OFERĂ LICENŢE ŞI AFILIAŢII SĂ NU FIE RESPONSABILI PENTRU NICIO ACŢIUNE SAU LIPSĂ DE ACŢIUNE A ACESTORA SAU A ORICĂREI ALTE PERSOANE CU PRIVIRE LA COMPORTAMENTUL, COMUNICAREA SAU CONŢINUTUL DE PE SERVICIILE EA SAU UTILIZAREA SOFTWARE-ULUI EA. ÎN NICI ÎNTR-UN CAZ EA SAU LICENŢIATORII ACESTEIA, CEI CĂRORA EA LE OFERĂ LICENŢE, AFILIAŢII, ANGAJAŢII, OFIŢERII SAU DIRECTORII (COLECTIV, "AFILIAŢI EA") NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI ÎN FAŢA DUMNEAVOASTRĂ CU SUME MAI MARI DECÂT CELE PLĂTITE DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU SERVICIILE EA. ÎN NICI ÎNTR-UN CAZ EA, LICENŢIATORII SAU AFILIAŢII EA NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU APĂRUTE CA URMARE A UTILIZĂRII SERVICIILOR EA, A SOFTWARE-ULUI EA, INTERNETULUI SAU ORICE ALTĂ PRETENŢIE LEGATĂ ÎN ORICE MOD DE UTILIZAREA SERVICIILOR SAU CONTURILOR EA. DEŞI EA UTILIZEAZĂ MIJLOACE COMERCIAL REZONABILE PENTRU A VĂ PROTEJA INFORMAŢIILE PERSONALE, EA ŞI LICENŢIATORII ACESTEIA NU ÎŞI ASUMĂ NICIO RESPONSABILITATE PENTRU PIERDEREA DATELOR, DAUNE PROVOCATE SOFTWARE-ULUI DUMNEAVOASTRĂ SAU ECHIPAMENTELOR HARDWARE ŢI PENTRU NICI UN ALT TIP DE PIERDERE SAU DETERIORARE SUFERITĂ DE DUMNEAVOASTRĂ SAU DE TERŢI, FIE EA DIRECTĂ, INDIRECTĂ, ACCIDENTALĂ SAU APĂRUTĂ PE CALE DE CONSECINŢĂ ŞI INDIFERENT CUM A APĂRUT, CA URMARE A ACCESĂRII SAU UTILIZĂRII ORICĂRUI CONŢINUT, SERVICIU, SOFTWARE PE COMPUTERUL ŞI/SAU DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRĂ.

PENTRU CĂ ANUMITE STATE SAU JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII PENTRU PAGUBELE ACCIDENTALE SAU APĂRUTE PE CALE DE CONSECINŢĂ, ÎN ASTFEL DE STATE RESPONSABILITATEA EA, A LICENŢIATORILOR ŞI AFILIAŢILOR ACESTEIA VA FI LIMITATĂ LA LIMITA MAXIMĂ ADMISĂ DE LEGE. EA NU SPRIJINĂ. GARANTEAZĂ SAU ASIGURĂ CU PRIVIRE LA PRODUSUL SAU SERVICIUL NICIUNUI TERŢ ŞI NU VA FI PĂRTAŞ ŞI NU VA FI RESPONSABILĂ CU MONITORIZAREA VREUNEI TRANZACŢII ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ŞI TERŢI FURNIZORI DE PRODUSE SAU SERVICII.

17. Despăgubirea

La solicitarea EA şi/sau a licenţiatorilor acesteia, sunteţi de acord să apăraţi, asiguraţi şi protejaţi de responsabilitate EA, licenţiatorii şi afiliaţii EA, contractorii, furnizorii şi furnizorii de conţinut în privinţa tuturor responsabilităţilor, pretenţiilor şi cheltuielilor, inclusiv costurile cu avocaţii ce apar sau sunt legate de o încălcare a acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor pentru care sunteţi responsabil sau în legătură cu distribuirea de către dumneavoastră a oricărui Conţinut pe sau prin serviciile EA. Fără a limita generalitatea celor de mai sus, sunteţi de acord să asiguraţi şi să protejaţi de orice responsabilitate EA şi licenţiatorii acesteia pentru orice tip de utilizare inadecvată sau ilegală a Contului dumneavoastră, inclusiv utilizarea ilegală sau inadecvată a Contului de către o persoană căreia i-aţi dat acordul pentru a utiliza Contul dumneavoastră. Sunteţi de acord că veţi fi responsabil personal pentru utilizarea serviciilor EA şi pentru toate comunicaţiile şi activităţile în cadrul serviciului EA, inclusiv orice tip de conţinut adăugat, şi că veţi asigura şi proteja de responsabilitate EA, licenţiatorii şi afiliaţii EA de orice tip de responsabilitate sau despăgubiri apărute ca urmare a comportamentului dumneavoastră în cadrul serviciilor EA, inclusiv eventualul Conţinut adăugat de dumneavoastră.

EA şi licenţiatorii săi îşi rezervă dreptul, pe propria cheltuială, de a-şi asuma apărarea şi controlul exclusiv a oricărei chestiuni altfel supusă asigurării de către dumneavoastră. În acest caz nu veţi mai avea obligaţia de a mai furniza asigurări EA sau licenţiatorilor săi. Această Secţiune va rămâne valabilă şi după terminarea acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor.

18. Link-uri către siturile terţilor

Serviciile EA pot include linkuri către situri operate de terţi, inclusiv agenţii de publicitate sau alţi furnizori de conţinut. Acele situri pot colecta date sau solicita informaţii personale de la dumneavoastră. EA nu controlează astfel de situri şi nu este responsabilă pentru conţinutul lor, politicile de confidenţialitate sau pentru colectarea, utilizarea sau publicarea informaţiilor eventual colectate de acele situri.

19. Termeni generali

A. Soluţii. Sunteţi de acord că aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor nu au scopul de a conferi şi nu conferă niciun drept sau soluţii niciunei alte persoane decât părţilor acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor. Înţelegeţi de asemenea că aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor, Politica de Confidenţialitate EA şi Termenii Suplimentari incluşi în aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor, inclusiv aplicarea acestor politici de către EA nu au scopul de a conferi şi nu conferă niciun drept sau soluţii niciunei persoane.

B. Clauză specială. Dacă oricare dintre părţile acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor este declarată nulă sau inaplicabilă, acea porţiune va fi interpretată într-un mod corespunzător legii aplicabile, pentru a reflecta, pe cât posibil, intenţiile originale ale EA, iar părţile rămase vor rămâne în totalitate în vigoare.

C. Renunţarea. Neexercitarea sau neaplicarea oricărui drept sau prevederi din aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Orice renunţare la vreo prevedere a acestor termeni de Furnizare a Serviciilor va fi valabilă doar în scris şi semnată de EA.

D. Legislaţia aplicabilă. Dacă locuiţi într-un stat membru al Uniunii Europene: (i) legile din Anglia, cu excepţia regulilor privind conflictele între lefi, guvernează aceşti Termeni de Furnizare a Serviciilor şi Contul(rile) dumneavoastră; şi (ii) vă daţi acordul expres ca jurisdicţia exclusivă pentru orice pretenţie sau litigiu cu EA sau în legătură cu Contul(rile) sau dumneavoastră sau utilizarea serviciilor EA să fie în curţile din Anglia; de asemenea sunteţi de acord în mod expres cu exercitarea jurisdicţiei personale în curţile din Anglia în legătură cu orice astfel de litigiu, inclusiv orice pretenţie ce implică EA sau afiliaţii, angajaţii, contractorii, ofiţerii, directorii, furnizorii sau furnizorii acesteia de conţinut. Dacă locuiţi în Republica Coreea, (i) legile Republicii Coreea, cu excepţia regulilor privind conflictul între legi, guvernează aceşti Termeni de Vânzare; şi (ii) vă daţi acordul expres ca jurisdicţia exclusivă pentru orice tip de pretenţie sau acţiune apărută din sau legată de Termenii de Vânzare să fie curţile din Republica Coreea; de asemenea vă daţi acordul expres în privinţa exercitării jurisdicţiei personale în aceste curţi. Dacă locuiţi în altă parte: (i) legile Statului California, cu excepţia regulilor privind conflictele între legi, guvernează aceşti termeni de Furnizare a Serviciilor şi Contul(rile) dumneavoastră; şi (ii) în măsura în care este aplicabil în conformitate cu Secţiunea 20 de mai jos vă daţi acordul expres ca jurisdicţia exclusivă pentru orice pretenţie sau litigiu cu EA, ca urmare a sau în legătură cu Contul(rile) dumneavoastră să fie în curţile federale şi statale din cadrul jurisdicţiei Curţii Districtuale a Statelor Unite pentru Districtul Californiei de Nord şi sunteţi de acord în mod expres (în măsura în care este aplicabil în conformitate cu Secţiunea 20 de mai jos) cu exercitarea jurisdicţiei personale în astfel de curţi în legătură cu orice astfel de litigii nemenţionate în Secţiunea 20 de mai jos, inclusiv orice pretenţie ce implică EA sau afiliaţii, subsidiarele, contractorii, furnizorii sau furnizorii de conţinut ai EA. Aşa cum s-a menţionat mai sus, comportamentul dumneavoastră poate fi supus şi altor legi locale, statale, naţionale şi internaţionale.

20. Soluţionarea litigiilor prin arbitraj obligatoriu

Scopul acestei secţiuni este de a furniza o metodă unitară pentru rezolvarea litigiilor dintre noi, în cazul în care apar. Aşa cum s-a discutat mai jos în Secţiunea 20.e, dacă nu putem rezolva litigiile într-un mod informal şi dacă vi se oferă o sumă în cadrul arbitrajului care este mai mare decât cea oferită de EA (dacă este cazul), EA vă va plăti 150% din suma stabilită prin arbitraj, până la $5000 peste suma stabilită prin arbitraj.

VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE. ACESTEA AFECTEAZĂ DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ.

Majoritatea îngrijorărilor clienţilor pot fi rezolvate rapid şi spre satisfacţia dumneavoastră prin autentificarea în interfaţa de asistenţă pentru clienţi cu Contul dumneavoastră Origin la help.ea.com, support.popcap.com (pentru produse PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic). În eventualitatea în care EA nu poate soluţiona o problemă în beneficiul dumneavoastră (sau dacă EA nu poate soluţiona o problemă pe care o are cu dumneavoastră după ce încearcă să realizeze acest lucru în mod informal), atunci dumneavoastră şi EA sunteţi de acord să vă obligaţi prin procedura următoare să soluţionaţi oricare şi toate conflictele apărute între noi. Această prevedere se aplică la toţi consumatorii în gradul maxim permis de lege, însă exclude expres rezidenţii din Quebec, Rusia, Elveţia, Statele Membre ale Uniunii Europene şi Republica Coreea. Acceptând aceşti termeni, dumneavoastră şi EA renunţaţi în mod expres la dreptul la un proces cu juraţi sau participarea la o procedură colectivă. Prezentul contract este destinat a fi interpretat în mod extensiv. Această Secţiune acoperă orice şi toate litigiile dintre noi (“Litigii”), inclusiv dar fără a se limita la:

- pretenţiile apărute ca urmare a sau legate de oricare dintre aspectele relaţiei dintre noi, fie bazate pe contract, prejudiciu, statut, fraudă, falsă reprezentare sau orice altă teorie legală;
- pretenţiile ce au apărut înaintea acestui Acord sau orice acord anterior (incluzând fără însă a se limita la pretenţiile legate de publicitate);
- pretenţiile ce sunt momentan subiectul unui litigiu colectiv în desfăşurare în care nu sunteţi membru al unei clase autorizate; şi
- pretenţiile ce pot apărea după terminarea acestui Acord.

Singurele litigii care nu sunt acoperite de această secţiune sunt următoarele:

- o pretenţie pentru aplicarea sau protejarea sau cu privire la validitatea oricărui drept de proprietate intelectuală a dumneavoastră sau a EA (sau a licenţiatorilor EA);
- o pretenţie legată de sau rezultată din acuzaţii de furt, piraterie sau utilizare neautorizată;
- În plus, nimic din această Secţiune nu va preveni oricare dintre părţi să deschidă o acţiune în primă instanţă.

Referirile la "EA," "dumneavoastră," şi "noi" includ subsidiarele noastre, afiliaţii, agenţii, angajaţii, succesorii şi împuterniciţii, precum şi utilizatorii autorizaţi sau neautorizaţi sau beneficiarii serviciilor sau software-ului în cadrul acestui acord sau a unor acorduri anterioare dintre noi. Această clauză privind arbitrajul indică o tranzacţie comercială interstatală şi astfel Legea Federală de Arbitraj guvernează interpretarea şi aplicarea acestei clauze. Clauza de arbitraj va rămâne valabilă după terminarea acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor.

a. Negocieri informale/Notificarea litigiului. Dumneavoastră şi EA sunteţi de acord ca mai întâi să încercaţi să negociaţi orice eventual litigiu în mod informal timp de minim 30 de zile înainte de a iniţia arbitrajul. Astfel de negocieri informale încep la primirea notificării în scris de la o persoană către cealaltă (“Notificare de litigiu”). Notificările litigiului trebuie: (a) să includă numele complet şi informaţiile de contact ale părţii reclamante; (b) să descrie natura şi baza reclamaţiei sau a litigiului; şi (c) să stabilească măsurile punitive concrete („Cererea”). EA va trimite propria notificare a litigiului la adresa dumneavoastră de facturare (dacă aţi furnizat-o) sau pe adresa de e-mail furnizată. Dumneavoastră veţi trimite notificarea litigiului la adresa: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATENŢIE: Departamentul juridic.

b. Arbitrajul obligatoriu. În cazul în care litigiul dintre dumneavoastră şi EA nu poate fi soluţionat prin negocieri informale, în termen de 30 de zile de la primirea notificării litigiului, dumneavoastră sau EA puteţi alege ca litigiul să fie soluţionat în final şi exclusiv prin arbitraj obligatoriu. Orice alegere de arbitraj a unei părţi va fi finală şi obligatorie pentru cealaltă. ÎNŢELEGEŢI CĂ PRIN ACEASTĂ CLAUZĂ DUMNEAVOASTRĂ ŞI EA RENUNŢAŢI LA DREPTUL DE A DA ÎN JUDECATĂ ÎN INSTANŢĂ ŞI DE A BENEFICIA DE UN PROCES CU JURAŢI. Arbitrajul va începe şi se va efectua în conformitate cu Regulile de Arbitraj Comercial ale Asociaţiei de Arbitraj din America (AAA) şi, dacă este cazul, Procedurile Suplimentare ale AAA pentru Dispute legate de Consumatori (Regulile AAA pentru Consumatori), ambele disponibile pe situl AAA,www.adr.org. Taxele de arbitraj şi partea compensaţiei judecătorului ce vă revin vor fi reglementate de Regulile AAA şi, după caz, limitate de Regulile AAA privind clienţii. Dacă aceste costuri sunt stabilite de judecător ca fiind excesive sau dacă dumneavoastră trimiteţi la EA o notificare la adresa sus-menţionată a notificării litigiului indicând faptul că nu puteţi achita taxele solicitate pentru a iniţia arbitrajul, atunci EA va plăti imediat toate taxele şi cheltuielile de arbitraj. Arbitrajul poate fi realizat personal, prin depunerea documentelor, prin telefon sau online. Judecătorul va lua o decizie în scris şi va furniza o motivare dacă este solicitată de oricare dintre părţi. Judecătorul trebuie să respecte legislaţia aplicabilă şi orice acordare poate fi contestată dacă judecătorul nu face acest lucru. Dumneavoastră şi EA puteţi să deschideţi un proces pentru a impune arbitrajul, să puneţi procedura de arbitraj în aşteptare sau să confirmaţi, să modificaţi, să anulaţi sau să înregistraţi hotărârea iniţială în sentinţa pronunţată de judecător.

c. Restricţii. Dumneavoastră şi EA sunteţi de acord ca orice arbitraj să fie limitat la un litigiu dintre EA şi dumneavoastră personal. În gradul maxim permis de lege, (1) niciun arbitraj nu va fi contopit cu un altul; (2) nu există niciun drept sau autoritate pentru ca vreun Litigiu să fie judecat în baza unei proceduri colective sau pentru a se utiliza metode pentru proceduri colective; şi (3) nu există niciun drept sau autoritate pentru ca vreun Litigiu să fie prezentat în numele publicului general sau a oricăror alte persoane. DUMNEAVOASTRĂ ŞI EA SUNTEŢI DE ACORD CA FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRĂ SĂ EMITĂ PRETENŢII DOAR ÎN NUME PROPRIU ŞI NU CA RECLAMANT SAU PARTICIPANT ÎNTR-O PROCEDURĂ COLECTIVĂ SAU REPREZENTATIVĂ. În plus, dacă nici dumneavoastră, nici EA nu conveniţi altfel, judecătorul nu poate consolida decât reclamaţiile unei persoane şi nu poate prezida în alt mod nicio formă de reprezentare sau procedură colectivă. Dacă această clauză se dovedeşte a fi inaplicabilă, atunci întreaga clauză de arbitraj va fi nulă.

d. Locul. Dacă sunteţi rezident în Statele Unite, arbitrajul va avea loc în orice loc rezonabil convenabil dumneavoastră. Pentru locuitorii din afara Statelor Unite, arbitrajul va fi iniţiat în Districtul San Mateo, Statul California, Statele Unite ale Americii, iar dumneavoastră şi EA sunteţi de acord să vă supuneţi jurisdicţiei personale a acelei curţi, pentru a impune arbitrajul, pentru a amâna procedurile în vederea arbitrajului sau pentru a confirma, modifica, vacanta sau a înregistra decizia luată de judecător.

e. Recuperarea onorariului pentru avocaţi. Dacă judecătorul decide în favoarea dumneavoastră pe baza oricăror pretenţii făcute de dumneavoastră împotriva EA şi vă oferă o despăgubire mai mare în valoare monetară decât ultima ofertă scrisă făcută de EA înainte de depunerea documentaţiei scrise la judecător, atunci EA:

- Vă va plăti 150% din suma câştigată prin arbitraj, până la $5.000 peste suma stabilită prin arbitraj; şi

- Va achita cheltuielile dumneavoastră cu avocaţii, dacă există, taxele avocatului şi va acoperi cheltuielile (inclusiv costurile cu experţii) pe care le-aţi suportat dumneavoastră şi avocatul dumneavoastră în mod rezonabil în timpul investigării, pregătirii şi punerii în aplicare a pretenţiei dumneavoastră în arbitraj ("recompensa avocatului").

Judecătorul va putea lua decizii şi rezolva litigiile privind acoperirea cheltuielilor, taxelor şi plata alternativă a recompensei avocatului în orice moment în timpul procedurii şi la solicitarea oricărei dintre părţi, făcută în termen de 14 zile de la decizia judecătorului.

Dreptul la onorariile avocatului şi la cheltuielile discutate mai sus suplimentează orice drept la onorariile avocatului şi cheltuielile pe care le aveţi conform legislaţiei aplicabile, deşi nu puteţi recupera compensaţiile duplicat cu privire la onorariile sau costurile avocaţilor. EA renunţă la orice drept pe care l-ar putea avea de a obţine o compensare a onorariilor şi a cheltuielilor cu avocaţii în legătură cu orice arbitraj care are loc între noi.

f. Limitarea autorităţii judecătorului. Judecătorul poate acorda o judecată declarativă sau executorie doar în favoarea părţii individuale care urmăreşte compensarea şi doar în măsura în care este necesară asigurarea compensaţiei garantate de cererea individuală a părţii respective.

g. Modificările aduse acestei clauze. Fără a lua în calcul vreo prevedere a acestui Acord în sens contrar, suntem de acord ca dacă EA modifică în orice fel această clauză de arbitraj (alta decât modificarea Adresei de Notificare), puteţi refuza orice astfel de modificare trimiţându-ne o notificare scrisă în termen de 30 de zile de la modificare la Adresa de Notificare a Arbitrajului menţionată mai sus. Prin respingerea oricărei modificări viitoare, sunteţi de acord că veţi arbitra orice litigiu apărut între noi în conformitate cu limba în care este redactată această prevedere.

21. Întregul acord

Termenii de Furnizare a Serviciilor (inclusiv Politica de Confidenţialitate a EA şi Termenii Suplimentari incluşi ca referinţă în acest document) precum şi orice reguli sau instrucţiuni publicate pentru un anumit joc, activitate sau concurs constituie în totalitate acordul dintre dumneavoastră şi EA cu privire la drepturile şi obligaţiile dumneavoastră în utilizarea serviciilor EA. Dacă există vreun conflict între Termenii de Furnizare a Serviciilor şi oricare alte reguli sau instrucţiuni publicate pe Serviciul EA, EA va rezolva acest conflict la propria sa discreţie.

22. Notă pentru rezidenţii din California 

În conformitate cu Codul Civil din California § 1789,3, vă rugăm să aveţi în vedere că (a) EA are adresa la 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, (b) Taxele şi costurile pentru Serviciile EA diferă în funcţie de serviciile selectate de dumneavoastră şi (c) Dacă aveţi o plângere cu privire la Serviciile EA sau dacă doriţi informaţii cu privire la utilizarea serviciilor EA, vizitaţi paginile de internet pentru asistenţa clienţilor EA la help.ea.com, support.popcap.com (pentru produse PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic). Pentru plângeri puteţi contacta şi Unitatea pentru Asistenţă în cazul Plângerilor a Diviziei de Servicii Clienţi a Departamentului pentru Consumatori, în scris, la 400 "R" Street, Sacramento, CA 95814 sau telefonic la (916) 445-1254 sau (800) 952-5210.

Memoraţi adresa terms.ea.com şi vizitaţi acest site în mod regulat pentru actualizări ale Termenilor de Furnizare a Serviciilor EA.

23. Termeni suplimentari

Termeni şi Condiţii Suplimentare pentru anumite Servicii EA

Anumite Servicii EA vă pot impune citirea şi acceptarea de termeni şi condiţii specifice acelui Serviciu EA. Dreptul dumneavoastră de a utiliza acel serviciu EA se supune acelor termeni specifici precum şi acestor Termeni de Furnizare a Serviciilor. Dacă există neconformităţi între termenii specifici şi aceşti termeni, EA va fi arbitrul unic şi final al oricărei neconformităţi.

Teste Beta

La propria discreţie, EA vă poate contacta pentru a testa şi evalua unul sau mai multe jocuri, aspecte ale jocurilor sau caracteristici online înainte de scoaterea pe piaţă, cu scopul de a identifica erorile de program. Vi se va solicita să oferiţi răspunsuri către EA (şi doar către EA) şi sugestii cu privire la experienţele dumneavoastră în timpul testării şi evaluării caracteristicii(lor) jocului(lor) sau sitului. Acest proces este cunoscut drept un "Test Beta." Trebuie să semnaţi şi să returnaţi EA un Acord de Confidenţialitate Pre-publicare ("Acord de Confidenţialitate") pentru fiecare Test Beta în parte ÎNAINTE de a vi se permite să fiţi un tester ("Tester") şi ÎNAINTE de a vi se pune la dispoziţie orice tip de software. Participarea dumneavoastră ca Tester are la bază Acordul de Confidenţialitate şi următorii termeni şi condiţii.

În legătură cu Testul Beta, EA vă poate pune la dispoziţie, pe o perioadă limitată, o copie pre-publicare a jocului pentru a avea acces la un element de pe situl EA. Înţelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul că toate materialele şi copia pre-publicare furnizate dumneavoastră sunt informaţii confidenţiale şi proprietare ale EA. Sunteţi de acord, ca o condiţie în participarea la Testul Beta să (i) nu copiaţi sau reproduceţi copia pre-publicare şi informaţiile confidenţiale şi proprietare, (ii) să protejaţi copia pre-publicare şi informaţiile confidenţiale şi proprietare şi să preveniţi accesarea neautorizată, reproducerea, publicarea şi/sau utilizarea neautorizată a copiei şi a informaţiilor confidenţiale şi proprietare şi (iii) să respectaţi în totalitate aceşti termeni şi condiţii ale Acordului de Confidenţialitate.

Veţi efectua testul personal şi nu veţi oferi acces la materialele pre-publicare niciunei alte persoane. Sunteţi de acord că încălcarea obligaţiilor de mai sus va produce daune ireparabile de partea EA şi EA are dreptul (pe lângă alte despăgubiri pe care le poate solicita) la o procedură de urgenţă ex parte, pentru a preveni încălcarea sau posibila încălcare a obligaţiilor dumneavoastră. Obligaţia dumneavoastră de a păstra confidenţialitatea jocurilor beta va continua până în momentul în care EA distribuie public sau face public în orice alt mod decât prin vina dumneavoastră, fiecare dintre jocuri sau conţinutul pe care îl testaţi.

La solicitarea EA sunteţi de acord să returnaţi imediat toate copiile şi informaţiile confidenţiale şi proprietare pe care EA vi le-a pus la dispoziţie.

Ca Tester, sunteţi invitat să jucaţi jocuri beta cu unicul scop de a evalua jocurile şi de a identifica erorile. Nimic din aceste directive sau de pe acest site nu va fi considerat a vă acorda vreun drept sau privilegiu de niciun fel cu privire la jocurile beta sau conţinutul pe care îl găsiţi aici. Jocurile beta sunt puse la dispoziţie "aşa cum sunt" şi "aşa cum sunt disponibile" şi nu vă oferim nicio garanţie, expresă sau implicită.

Atunci când jucaţi anumite jocuri beta puteţi acumula comori, puncte de experienţă, echipamente sau alte valori sau indicatori de statut. Aceste date pot fi resetate în orice moment pe parcursul procesului de testare şi pot fi resetate atunci când jocul în cauză îşi încheie o fază de testare. În acest caz, întregul istoric al jucătorului şi datele acestuia vor fi şterse şi fiecare jucător va reveni la statutul de novice.

Selectând un buton de "Play" pentru a începe un joc beta sunteţi de acord că: (i) jucarea de jocuri beta o faceţi pe propriul risc şi sunteţi conştient de faptul că jocurile pot include erori cunoscute sau necunoscute, (ii) orice valori sau indicatori de statut obţinuţi pe timpul jocului pot fi şterse în orice moment, (iii) EA nu are nicio obligaţie de a pune aceste jocuri la dispoziţie pentru a fi jucate gratuit pe o anumită perioadă de timp, şi poate să nu le pună la dispoziţie de loc, (iv) aceste jocuri pot fi puse la dispoziţie doar prin abonament odată ce se încheie procesul de testare Beta sau la orice alt moment din viitor; (v) Termenii de Furnizare a Serviciilor EA se aplică utilizării de către dumneavoastră a jocurilor în timpul fazei de testare, iar (vi) dacă este un test beta de tip închis, veţi menţine confidenţialitatea datelor despre jocurile beta în conformitate cu indicaţiile de mai sus şi nu veţi aduce astfel de informaţii la cunoştinţa niciunei alte persoane.

Conturile pentru testele Beta nu sunt transferabile în nicio situaţie.

Acord de utilizare a serviciilor pentru reţeaua Nintendo şi politica de confidenţialitate
Acordul de utilizare a serviciilor pentru reţeaua Nintendo şi Politica de Confidenţialitate continuă să se aplice în totalitate şi guvernează conduita dumneavoastră la accesarea Serviciilor EA prin intermediul consolei Wii U. În măsura în care Acordul de utilizare a serviciilor pentru reţeaua Nintendo contravine Termenilor de Furnizare a Serviciilor EA, atunci Acordul de utilizare a serviciilor pentru reţeaua Nintendo prevalează. EA rămâne singura responsabilă pentru operarea şi conţinutul Serviciilor EA.

Termeni de utilizare a Xbox Live®
Termenii de utilizare ai Xbox Live® continuă să se aplice în totalitate şi guvernează conduita dumneavoastră la accesarea Serviciilor EA prin intermediul Xbox Live®. În măsura în care Termenii de Utilizare Xbox Live® contravin Termenilor de Furnizare a Serviciilor EA, Termenii de Utilizare Xbox Live® prevalează. EA este singura responsabilă pentru operarea şi conţinutul Serviciilor EA. Microsoft poate colecta şi utiliza informaţii despre dumneavoastră şi utilizarea Xbox Live® în timp ce accesaţi Serviciile EA prin intermediul Xbox Live®. Utilizarea şi colectarea de către Microsoft a acestor informaţii este guvernată de Declaraţia de Confidenţialitate Xbox Live® (disponibilă la xbox.com sau apelând numărul 1-800-4MY-XBOX). ACCESÂND SERVICIILE EA PRIN INTERMEDIUL Xbox Live® VĂ DAŢI ACORDUL CA MICROSOFT SĂ NU FIE NICIODATĂ RĂSPUNZĂTOR PENTRU NICIUN FEL DE PAGUBE PE CARE LE-AŢI PUTEA SUFERI ÎN TIMPUL ACCESĂRII SERVICIILOR EA PRIN SERVICIUL Xbox Live®, ŞI SUNTEŢI DE ACORD SĂ RENUNŢAŢI ORICE CAUZĂ DE ACŢIUNE SAU PRETENŢII PE CARE LE-AŢI PUTEA AVEA ÎMPOTRIVA MICROSOFT CA URMARE A UNOR ASTFEL DE PAGUBE SAU A UTILIZĂRII SERVICIILOR EA. EA este singura responsabilă cu furnizarea de asistenţă pentru clienţi şi facturarea serviciilor obţinute prin Serviciile EA.

Serviciul EA Online pentru Sistemul PlayStation®2
- Declaraţie a Sony Computer Entertainment (America de Nord)
"DNAS"
Acest Software utilizează "DNAS" (Sistemul Dinamic de Autentificare în Reţea), un sistem de autentificare dinamică brevetat şi creat de Sony Computer Entertainment Inc. ("SCEI"). "DNAS" preia informaţii despre elementele hardware şi software ale unui utilizator pentru autentificare, protejarea împotriva copierii, blocarea conturilor, administrarea sistemului, regulilor sau jocului precum şi în alte scopuri. Informaţiile colectate nu identifică personal utilizatorul şi nu vor fi puse la dispoziţia altor companii decât SCE. UN EDITOR POATE COMBINA ACESTE INFORMAŢII CU INFORMAŢII CE VĂ IDENTIFICĂ PERSONAL DEŢINUTĂ DE ACESTA DACĂ UTILIZATORUL FURNIZEAZĂ INFORMAŢII CE ÎL IDENTIFICĂ PERSONAL. ÎNAINTE DE A FURNIZA INFORMAŢII CU CARACTER PERSONAL UNUI EDITOR, VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAŢI POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE A ACESTUIA PRECUM ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE. NU FURNIZAŢI INFORMAŢII CU CARACTER PERSONAL UNUI EDITOR DECÂT DACĂ ACCEPTAŢI CONDIŢIILE DE UTILIZARE ŞI TERMENII POLITICII DE CONFIDENŢIALITATE A ACESTUIA. SCEI, Sony Computer Entertainment America ("SCEA") şi afiliaţii acesteia nu pot garanta funcţionarea continuă a serverelor "DNAS". SCEA nu va fi responsabilă pentru nicio întârziere sau incapacitate de funcţionare a serverelor "DNAS". Dacă recepţionaţi un mesaj în timpul autentificării indicând o eroare de autentificare "DNAS", vă rugăm să contactaţi Serviciul Clienţi al SCEA la 1-866-466-5333. Pentru informaţii suplimentare cu privire la "DNAS" vă rugăm să vizitaţi www.us.playstation.com/DNAS. În cazul în care sistemul este incompatibil sau nu operează cu DNAS, singura responsabilitate a SCEI, SCEA şi a afiliaţilor acestora va fi limitată la repararea sau înlocuirea jocului, sistemului sau perifericelor afectate ale utilizatorului, la alegerea SCEA. SCEA, companiile mamă, afiliaţii sau editorii licenţiaţi ai acesteia nu vor fi responsabili pentru întârzieri, defecţiuni de sistem, erori de autentificare, avarii de sistem ce ar putea, din când în când, afecta jocul online sau accesul la acesta.

- Declaraţie a Sony Computer Entertainment (Europa)
Acest Software utilizează "DNAS" (Sistemul Dinamic de Autentificare în Reţea), un sistem de autentificare dinamică brevetat şi creat de Sony Computer Entertainment Inc. ("SCEI"). "DNAS" preia informaţii despre elementele hardware şi software ale unui utilizator pentru autentificare, protejarea împotriva copierii, blocarea conturilor, administrarea sistemului, regulilor sau jocului precum şi în alte scopuri. SCEI, Sony Computer Entertainment Europe ("SCEE") şi afiliaţii acesteia nu pot garanta funcţionarea continuă a serverelor "DNAS". SCEE nu va fi responsabilă pentru nicio întârziere sau incapacitate de funcţionare a serverelor "DNAS". Dacă recepţionaţi un mesaj în timpul autentificării indicând o eroare de autentificare "DNAS", vă rugăm să contactaţi linia telefonică pentru asistenţa clienţilor locală PlayStation la numărul indicat în manualul de utilizare. Pentru informaţii suplimentare cu privire la "DNAS", consultaţi PlayStation.com. În cazul în care sistemul este incompatibil sau nu operează cu DNAS, singura responsabilitate a SCEI, SCEE şi a afiliaţilor acestora va fi limitată la repararea sau înlocuirea jocului, sistemului sau perifericelor afectate ale utilizatorului, la alegerea SCEE. SCEE, companiile mamă, afiliaţii sau editorii licenţiaţi ai acesteia nu vor fi responsabili pentru întârzieri, defecţiuni de sistem, erori de autentificare, avarii de sistem ce ar putea, din când în când, afecta jocul online sau accesul la acesta.

- Declaraţie a Sony Computer Entertainment (Japonia) pentru Politica de Confidenţialitate & Reţea
Acest Software utilizează Sistemul de Autentificare în Reţea. Sistemul de Autentificare în reţea preia informaţii despre elementele hardware şi software ale unui utilizator pentru autentificare, protejarea împotriva copierii, blocarea conturilor, administrarea sistemului, regulilor sau jocului precum şi în alte scopuri. Informaţiile colectate nu identifică utilizatorul în mod personal. Electronic Arts poate combina aceste informaţii cu informaţii cu caracter personal aflate în arhivele Electronic Arts dacă furnizaţi informaţii cu caracter personal. Înainte de a furniza informaţii cu caracter personal către Electronic Arts, vă rugăm să verificaţi politica de confidenţialitate a Electronic Arts şi termenii şi condiţiile de utilizare. Nu furnizaţi informaţii cu caracter personal unui editor decât dacă aaceptaţi condiţiile de utilizare şi termenii politicii de confidenţialitate a acestuia.

Serviciul EA Online pentru Sistemul PlayStation®3
Termenii de Furnizare a Serviciilor PlayStation™Network se aplică în continuare în integralitate şi guvernează conduita dumneavoastră la accesarea EA Online prin PlayStation™Network. Orice conflict între Termenii de Furnizare a Serviciilor EA Online şi Termenii de Furnizare a Serviciilor şi Acordul de Utilizare PlayStation™Network va fi rezolvat în favoarea Termenilor de Furnizare a Serviciilor şi Acordului de Utilizare PlayStation™Network.

Achiziţiile din PlayStation®Store în Europe
Orice conţinut achiziţionat într-un magazin din cadrul jocului va fi cumpărat de la Sony Network Entertainment Europe Limited ("SNEE") şi se va supune Termenilor de Furnizare a Serviciilor şi Acordului de Utilizare PlayStation™Network, disponibile în PlayStation®Store. Vă rugăm să verificaţi drepturile de utilizare pentru fiecare achiziţie pentru că pot diferi de la element la element. Dacă nu s-a prezentat altfel, conţinutul disponibil în orice magazin din cadrul unui joc are aceeaşi vechime ca şi jocul.

Achiziţiile din PlayStation®Store în SUA şi Canada
Achiziţionarea şi utilizarea elementelor se supun Termenilor de Furnizare a Serviciilor şi Acordului de Utilizare ai PlayStation™Network. Acest serviciu online a fost sublicenţiat către dumneavoastră de Sony Computer Entertainment America.

Produse Adobe®
Adobe® Flash® Player. Copyright © 1996 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Toate drepturile rezervate. Patente în curs de acordare în Statele Unite şi în alte ţări. Adobe şi Flash sunt fie mărci comerciale, fie mărci înregistrate în SUA şi/sau alte ţări.

Adobe® Shockwave® Player. Copyright © 1996 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Toate drepturile rezervate. Adobe şi Shockwave sunt fie mărci comerciale, fie mărci înregistrate în SUA şi/sau alte ţări.

Adobe® AIR™. Copyright © 2007 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Toate drepturile rezervate. Adobe şi Adobe AIR sunt fie mărci comerciale, fie mărci înregistrate în SUA şi/sau alte ţări.


Versiunea 45372_10