ULTIMA ACTUALIZARE: 31 iulie 2015

CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIULUI ELECTRONIC ARTS
VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: SECȚIUNEA 20 CONȚINE O CLAUZĂ CU CARACTER OBLIGATORIU PRIVIND ARBITRAJUL ȘI RENUNȚAREA LA ACȚIUNEA COLECTIVĂ ACEASTA AFECTEAZĂ DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ LEGAT DE SOLUȚIONAREA ORICĂREI DISPUTE CU EA. VĂ RUGĂM SĂ O CITIȚI.
Aceste Condiții de utilizare a serviciului și orice condiții suplimentare, cu modificările ulterioare, guvernează utilizarea de către dumneavoastră a oricărui produs sau serviciu online sau mobil la care aveți acces, a oricărui produs sau serviciu care necesită o conexiune la Internet sau un Cont EA pentru acces, instalare sau joc, precum și a oricărui Cont EA pe care îl utilizați pentru a accesa produse sau servicii online sau mobile („Serviciile EA”) oferite de Electronic Arts sau oricare dintre filialele sau entitățile afiliate acesteia (denumite colectiv „EA”) pentru PC, sistem de jocuri sau dispozitiv mobil.

Dacă aveți reședința în Statele Unite ale Americii, Canada sau Japonia, aceste condiții de utilizare constituie un acord între dumneavoastră și Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, SUA. Dacă aveți reședința într-o altă țară, aceste condiții de utilizare constituie un acord între dumneavoastră și EA Swiss Sàrl, o societate înregistrată în Registrul Societăților din Geneva, cu numărul de înregistrare al societății CH-660-2328005-8 și cu sediul la adresa 8 Place du Molard, 1204 Geneva, Elveția. În cazul în care Serviciului(ilor) utilizat(e) de dumneavoastră i(li) se aplică condiții și/sau acorduri suplimentare, respectivele condiții și/sau acorduri guvernează și acestea utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor EA.

Prezentele Condiții de utilizare a serviciului, precum și Politica de confidențialitate și privind modulele cookie a EA, disponibilă la adresa privacy.ea.com/ro (încorporată în prezentul document prin trimitere) formează contractele cu caracter obligatoriu din punct de vedere juridic dintre dumneavoastră și EA. Utilizând Serviciile EA, afirmați că aveți vârsta de cel puțin 18 ani (sau aveți vârsta majoratului, dacă aceasta nu este de 18 ani în țara în care trăiți) sau că ați analizat acest Acord cu părintele sau tutorele dumneavoastră, iar acesta își dă acordul cu privire la aceste Condiții de utilizare a serviciului, în numele dumneavoastră, și își asumă responsabilitatea deplină pentru respectarea acestora de către dumneavoastră. Sunteți de acord că dumneavoastră și/sau părintele sau tutorele dumneavoastră aveți capacitate de exercițiu completă pentru a fi parte la termenii, condițiile, obligațiile, declarațiile și responsabilitățile prevăzute în cadrul acestor Condiții de utilizare a serviciului și pentru a urma și respecta aceste Condiții de utilizare a serviciului.

Sunteți de acord să consultați periodic adresa terms.ea.com/ro pentru a vizualiza noile informații și condiții care guvernează utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor EA. EA poate modifica Condițiile de utilizare a serviciului în orice moment. Revizuirile condițiilor care afectează Serviciile EA existente intră în vigoare în treizeci (30) de zile de la publicarea la adresa terms.ea.com/ro. Condițiile pentru noile Servicii EA intră în vigoare imediat după publicarea la adresa terms.ea.com/ro. EA nu va pune în aplicare modificări substanțiale ale acestui Acord împotriva deținătorilor de conturi în absența acordului expres față de condițiile modificate.

Cuprins

1. Cont EA
2. Conținut
3. Privilegii
4. Utilizarea Conținutului și Restricții privind Privilegiile/Licența generală
5. Disponibilitatea Conținutului și a Privilegiilor
6. Contribuirea cu Conținut al unor terțe părți la Serviciile EA
7. Acordarea licenței pentru GCA, către EA sau alte părți
8. Valuta virtuală EA
9. Încetarea Serviciilor EA
10. Anularea Contului dumneavoastră
11. Reguli de conduită
12. Servicii necontrolate de EA
13. Software, utilități și instrumente
14. Legile privind controlul exporturilor
15. Actualizări ale Serviciilor EA
16. Limitări cu privire la Garanție și Răspundere
17. Despăgubiri
18. Link-uri către site-uri ale unor părți terțe
19. Condiții generale
20. Soluţionarea litigiilor prin arbitraj cu caracter obligatoriu
21. Integralitatea acordului
22. Notificare pentru rezidenții din California
23. Condiții suplimentare



1. Cont EA

Pentru a accesa și utiliza unele Servicii EA, poate fi necesar un Cont EA, cunoscut anterior drept „Cont Origin” („Contul”). Dacă aveți întrebări cu privire la înregistrarea Contului, vă rugăm să ne contactați vizitând help.ea.com, support.popcap.com (pentru produsele PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic).

Pentru a crea un Cont, trebuie să aveți o adresă de e-mail și să furnizați informații reale și corecte. Trebuie să fiți eligibil(ă) pentru utilizarea Serviciului EA pentru care vă înregistrați. În plus, unele Servicii EA pot necesita crearea unui „user name” (nume de utilizator) sau a unui „persona” (personaj) pentru a vă reprezenta într-un joc sau online. Numele de utilizator și personajele sunt asociate Contului dumneavoastră. Nu puteți utiliza un nume de utilizator sau un personaj care este utilizat de altcineva, este vulgar sau jignitor sau încalcă în alt mod Condițiile de utilizare a serviciului.

Sunteți unic răspunzător(are) pentru întreaga activitate a Contului dumneavoastră. Contul dumneavoastră poate fi blocat dacă îl utilizează altcineva pentru a întreprinde o activitate care încalcă Condițiile de utilizare a serviciului sau care este neadecvată sau ilegală în alt mod. Nu trebuie să dezvăluiți niciodată altor persoane parola Contului. EA nu vă va solicita să vă divulgați parola și nu vă va contacta să ceară răspunsuri la întrebările de securitate asociate parolei.

2. Conținut 

„Conținutul” din cadrul Serviciilor EA include software-ul, tehnologia, textul, postările de pe forumuri, postările din discuții (chat), profilurile, widget-urile, mesajele, link-urile, e-mailurile, muzica, sunetul, grafica, imaginile, materialele video, codul sursă și toate materialele audio-vizuale sau de altă natură care apar în cadrul Serviciilor EA sau care le generează și/sau provin de la acestea, precum și design-ul și aspectul site-urilor noastre web. Conținutul include Conținutul generat de utilizator („CGU”.)  CGU include fără limitare personajele Contului, postările pe forumuri, conținutul profilului și alt Conținut cu care contribuie utilizatorii Serviciilor EA. Conținutul EA și CGU vor fi denumite colectiv „Conținutul”. Întregul Conținut--cu excepția CGU detaliat mai jos la Secțiunile 6 și 7--este proprietatea EA sau a entităților afiliate, filialelor, licențiatorilor sau furnizorilor acesteia. Dumneavoastră purtați răspunderea pentru toate riscurile legate de completitudinea, corectitudinea și/sau utilitatea CGU care se regăsește în cadrul Serviciilor EA. 

3. Privilegii

„Privilegiile” sunt drepturi licențiate acordate, atribuite, furnizate și/sau achiziționate de dumneavoastră pentru a accesa și/sau utiliza elemente sau caracteristici online sau offline ale Serviciilor și/sau produselor EA. Privilegiile includ fără limitare conținutul descărcabil plătit sau gratuit; conținutul deblocabil; conținutul digital, inclusiv funcționalități suplimentare sau îmbunătățite, abonările la conținut; active virtuale; drepturile de utilizare asociate cheilor sau codurilor de deblocare, codurile seriale și/sau autentificarea online de orice tip; realizările din joc; punctele, monedele sau valutele virtuale (definite individual sau colectiv drept „Valuta virtuală EA”).

4. Utilizarea Conținutului și Restricții privind Privilegiile/Licența generală

EA vă acordă o licență personală, limitată, neexclusivă pentru a utiliza Conținutul și Privilegiile la care aveți acces, pentru uzul dumneavoastră personal, privat, necomercial, netransferabil, limitat, exclusiv după cum se prevede în prezentul document și după cum se stabilește în orice Condiții suplimentare aplicabile Serviciilor EA accesate de dumneavoastră. Conținutul și Privilegiile, precum și toate celelalte drepturi de proprietate din cadrul sau asupra Serviciilor EA, precum și produsele și serviciile oferite prin intermediul Serviciilor EA constituie proprietatea EA sau a licențiatorilor terți ai EA și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor, forma de prezentare, brevetele și mărcile comerciale din Statele Unite ale Americii și de pe plan internațional, de convențiile internaționale și alte legi care protejează proprietatea intelectuală și drepturile de protecție asociate. Nu puteți copia, accesa sau descărca niciun Conținut și/sau Privilegii din cadrul unui Serviciu EA, cu excepția cazului în care sunteți autorizat în mod expres să faceți acest lucru. Mai mult, cu excepția cazului în care acest lucru este autorizat în mod expres de către EA, nu puteți distribui, ilustra sau afișa public, acorda în leasing, vinde, transmite, transfera, publica, edita, copia, crea lucrări derivate pe baza următoarelor, închiria, sublicenția, decompila, dezasambla, reface programul sursă sau utiliza în alt mod neautorizat Conținutul sau Privilegiile. Orice utilizare în scopuri comerciale este interzisă. Sunteți de acord să nu îndepărtați, suprimați sau modificați notificările privind drepturile de autor, brevetele, mărcile comerciale sau alte notificări privind drepturile protejate, care sunt asociate Conținutului. Drepturile dumneavoastră depind de respectarea de către dumneavoastră a prezentelor Condiții de utilizare a serviciilor, precum și a altor Condiții aplicabile.

EA își rezervă toate drepturile, titlurile sau beneficiile aferente oricărui Conținutul, oricăror Privilegii, Servicii EA și toate drepturile de autor, privind mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală aferente acestora, care nu vă sunt acordate în mod expres în cadrul prezentelor Condiții de utilizare a serviciului. Utilizarea Conținutului și Privilegiilor descrise mai sus, care vă este permisă, este limitată de drepturile de proprietate intelectuală ale EA și nu include niciun drept la alte brevete sau alt tip de proprietate intelectuală. Efectuarea de copii neautorizate sau distribuirea Conținutului și/sau a Privilegiilor care se regăsesc în cadrul Serviciilor EA poate duce la blocarea Contului(rilor) dumneavoastră, interzicerea utilizării Serviciilor EA și alte acțiuni juridice, după cum se prevede la Secțiunea 9 de mai jos. Proprietarii Conținutului și/sau ai Privilegiilor pot înainta o acțiune juridică împotriva dumneavoastră pentru utilizarea neautorizată a proprietății intelectuale.

5. Disponibilitatea Serviciilor EA, a Conținutului și a Privilegiilor

Privilegiile pot fi deţinute numai în Conturi care aparțin rezidenţilor legali din ţări în care sunt permise accesul şi utilizarea Conținutului și Privilegiilor. Privilegiile pot fi achiziționate sau dobândite numai de la EA sau de la un distribuitor autorizat. EA îşi rezervă dreptul de a refuza cererea(ile) dumneavoastră de achiziţionare a Privilegiilor, iar EA îşi rezervă dreptul de a limita sau bloca din orice motiv orice cerere de achiziţionare de Privilegii. 

Nu garantăm că vreunul dintre Serviciile EA, Conținutul sau Privilegiile vor fi disponibile tot timpul, în toate țările și/sau locațiile geografice sau la orice moment anume sau că vom continua să oferim un anumit Conținut sau anumite Privilegii pentru o anumită perioadă de timp. Ne rezervăm dreptul de a modifica şi actualiza Conținutul sau Privilegiile fără să vă informăm. După ce dobândiți Privilegiile, conținutul respectiv nu poate fi returnat, schimbat sau rambursat în schimbul altor Privilegii sau pentru numerar sau alte bunuri sau servicii, cu condiția respectării oricăror drepturi la returnare pe care le puteți avea în temeiul Secțiunii 16 sau a oricărei legi aplicabile pentru consumatori de pe teritoriul dumneavoastră.

6. Contribuirea cu CGU în cadrul Serviciilor EA

Ea nu verifică în prealabil tot CGU și nu avizează sau aprobă CGU cu care dumneavoastră sau alți utilizatori contribuiți în cadrul Serviciile EA. Sunteți unic răspunzător(are) pentru CGU al dumneavoastră și puteți fi tras(ă) la răspundere pentru CGU pe care îl postați.

EA respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Trebuie să dețineți drepturile integrale pentru a încărca CGU în cadrul Serviciilor EA. Nu puteți încărca sau posta niciun fel de CGU în cadrul Serviciilor EA, care încalcă drepturile de autor, privind mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale unei terțe părți și nici nu puteți încărca CGU care încalcă legislația, prezentele Condiții de utilizare a serviciului și/sau orice drept la protecția vieții private sau drept la imagine al unei terțe părți. Puteți încărca numai CGU a cărui încărcare este permisă de proprietar sau prin lege. EA poate elimina, fără o notificare prealabilă și la latitudinea sa, CGU care poate încălca drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unei părți terțe. Dacă încălcați în mode repetat drepturile de proprietate intelectuală sau de altă natură ale EA sau ale unei părți terțe, EA poate bloca fără notificare Contul dumneavoastră. În cazul în care Contul(rile) dumneavoastră este/sunt blocate în temeiul acestui paragraf, nu aveți dreptul la rambursarea vreunor taxe pe care le-ați plătit și veți pierde accesul la Privilegiile asociate Contului dumneavoastră.

EA își rezervă dreptul (dar nu are nicio obligație, cu excepția celor prevăzute de lege) de a elimina, bloca, edita, muta sau dezactiva CGU din orice motiv, incluzând situația în care EA stabilește că CGU încalcă prezentele condiții. Decizia de a elimina CGU sau alt Conținut, în orice moment, este la latitudinea unică și definitivă a EA. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, EA nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru CGU sau pentru eliminarea CGU sau pentru orice inacțiune sau întârziere în eliminarea CGU sau a altui Conținut.

7. Acordarea licenței pentru GCA, către EA sau alte părți

Atunci când contribuiți cu CGU în cadrul unui Serviciu EA, acordați în mod expres EA și licențiatorilor acesteia dreptul neexclusiv, perpetuu, pe plan mondial, complet, cu posibilitate de subcontractare a licenței și irevocabil de a cita, re-posta, publica, utiliza, adapta, traduce, arhiva, stoca, reproduce, modifica, crea lucrări derivate pe baza acestuia, partaja, licenția, tipări, subcontracta licența, distribui, transmite, emite sau comunica în altă formă și de a afișa și prezenta public CGU sau orice parte a acestuia, în orice mod sau formă și în orice mijloace media sau forum, cunoscute sau inventate ulterior, fără notificare, plată sau recunoaștere a meritelor de orice natură pentru dumneavoastră sau orice parte terță. Dumneavoastră acordați EA și licențiatorilor acesteia toate licențele, consimțămintele și aprobările care să permită EA și licențiatorilor acesteia să utilizeze respectivul CGU în aceste scopuri. Renunțați și sunteți de acord să nu declarați orice drepturi morale sau similare pe care le aveți cu privire la respectivul CGU.

Dacă Serviciul EA la care contribuiți cu CGU permite altor utilizatori să acceseze și să utilizeze respectivul CGU ca parte a Serviciului EA, acordați de asemenea tuturor celorlalți utilizatori ai Serviciului EA relevant dreptul de a utiliza, copia, modifica, afișa, prezenta, crea lucrări derivate pe baza acestuia și de a comunica și distribui în orice alt mod CGU al dumneavoastră în cadrul sau prin intermediul Serviciului EA relevant, fără nicio notificare, recunoaștere a meritelor sau compensație pentru dumneavoastră.

8. Valuta virtuală EA

Anumite Servicii EA pot pune la dispoziție în cadrul unui joc puncte, monede sau valute virtuale („Valuta virtuală EA”). Prin achiziționarea, câștigarea sau primirea în alt mod de Valută virtuală din partea EA sau a partenerilor sau entităților afiliate aprobate de EA, obțineți o licență personală, limitată, care nu poate fi cedată, revocabilă, de a accesa și selecta din conținutul pe care EA îl pune în mod expres la dispoziție în cadrul Serviciului EA aplicabil.

Valuta virtuală EA nu are nicio valoare monetară şi nu constituie valută sau proprietate de niciun fel. Valuta virtuală EA nu poate fi vândută, comercializată, transferată sau schimbată pentru numerar; poate fi răscumpărată numai pentru Conținut EA în cadrul jocului. Valuta virtuală EA este nerambursabilă, cu excepția cazului în care EA autorizează rambursarea în scris sau a cazului în care legislația impune acest lucru în alt mod.

9. Încetarea Serviciilor EA

EA poate bloca accesul la Serviciile EA sau la anumite părți ale Serviciilor EA, în orice moment, prin transmiterea către dumneavoastră a unei notificări cu privire la respectiva blocare, în perioada de timp specificată atunci când vă înscrieți pentru Serviciul EA respectiv sau, dacă nu se specifică nicio perioadă de timp pentru notificarea de blocare, în treizeci (30) de zile de la data la care notificarea respectivă fie (la latitudinea EA) vă este furnizată prin e-mail, fie este postată în cadrul produsului sau Serviciului EA în cauză, fie la adresa http://www.ea.com/2/service-updates.

EA poate bloca, de asemenea, accesul la Serviciile EA pentru prezentele Condiții de utilizare a serviciului, dacă EA (la latitudinea sa unică) consideră că utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor EA face ca Serviciile EA să fie mai puțin sigure pentru alții și/sau pentru minori, sau pentru utilizarea ilegală sau neadecvată a Serviciilor EA, Conținutului, Privilegiilor, produselor sau a Proprietății intelectuale a EA, după cum stabilește EA la latitudinea sa unică. Puteți pierde numele de utilizator și personajul în urma blocării. Dacă aveți mai mult de un (1) Cont, EA poate bloca toate Conturile dumneavoastră și toate Privilegiile aferente. Ca răspuns la o încălcare a prezentelor Condiții de utilizare a serviciului sau a oricărui alt acord aplicabil Serviciilor EA accesate de dumneavoastră, EA vă poate emite un avertisment, suspenda Contul, elimina, revoca sau confisca selectiv Privilegiile la nivel de Cont și/sau dispozitiv, poate bloca imediat orice Cont sau toate Conturile create de dumneavoastră și/sau poate bloca temporar sau permanent accesul oricărui dispozitiv și/sau echipament al dumneavoastră la toate Serviciile EA sau la anumite Servicii EA. Luați la cunoștință că într-un astfel de caz, EA nu i se cere să vă furnizeze o notificare înainte de a lua măsura de a suspenda sau bloca Contul dumneavoastră, interzicând temporar sau permanent accesul dispozitivului dumneavoastră la unele Servicii EA sau la toate sau eliminând, revocând sau confiscând selectiv Privilegiile asociate Contului dumneavoastră. Dacă EA blochează Contul dumneavoastră, nu puteți participa din nou la un Serviciu EA fără permisiunea expresă a EA. EA își rezervă dreptul de a refuza să mențină Conturi pentru orice persoană și să furnizeze Servicii EA oricărei persoane. Nu puteți permite persoanelor ale căror Conturi au fost blocate de EA să utilizeze Contul dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți, EA consideră notificarea cu privire la o returnare a plății aferentă unei plăți făcute dintr-un Cont drept o dovadă importantă de fraudă care are loc în Contul dumneavoastră. Pentru siguranța dumneavoastră, EA poate bloca temporar sau permanent Contul dumneavoastră și/sau elimina, revoca sau confisca selectiv Serviciile EA asociate Contului dumneavoastră, la notificarea unei returnări a unei plăți.

În cazul în care Contul dumneavoastră sau o anumită abonare la un Serviciu EA asociat Contului dumneavoastră este blocată, suspendată și/sau dacă orice Privilegii sunt eliminate, revocate, confiscate selectiv din cadrul Contului dumneavoastră și/sau dacă dispozitivului dumneavoastră îi este interzis temporar sau permanent accesul la unele Servicii EA sau la toate, nu va fi acordată nicio restituire (în toate celelalte situații, consultați Secțiunea 16 pentru drepturile dumneavoastră la restituire), nu veți fi creditat(ă) cu niciun Privilegiu, Privilegiile nu vor fi preschimbate pentru numerar sau alte forme de rambursare și nu veți mai avea acces la Contul dumneavoastră sau la Privilegiile asociate Contului dumneavoastră sau Serviciului EA în cauză. În cazul în care considerați că a fost luată eronat o măsură împotriva Contului sau a dispozitivului dumneavoastră, vă rugăm să contactați Serviciul de asistență pentru clienți de la adresa help.ea.com, support.popcap.com (pentru produsele PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic).

10. Anularea Contului dumneavoastră

Aveți dreptul de a anula Contul dumneavoastră sau o anumită abonare la un Serviciu EA, în orice moment. Dacă nu sunteți de acord cu termenii din aceste Condiții de utilizare a serviciului, singura măsură reparatorie a dumneavoastră este să nu utilizați Serviciile EA și să anulați Contul dumneavoastră sau toate abonările aplicabile. Înțelegeți și sunteți de acord că anularea Contului dumneavoastră sau a unei anumite abonări este singurul dumneavoastră drept și singura măsură reparatorie cu privire la orice dispută cu EA, inclusiv orice dispută aferentă sau care decurge din: (1) orice termen al acestor Condiții de utilizare a serviciului sau din cadrul punerii în aplicare sau implementării de către EA a acestor Condiții de utilizare a serviciului; (2) Conținutul și Privilegiile disponibile prin intermediul Serviciilor EA sau orice modificare a Conținutului sau a Privilegiilor furnizate prin intermediul Serviciilor EA; (3) posibilitatea dumneavoastră de a accesa și/sau utiliza Serviciile EA și/sau orice Conținut sau Privilegii asociate acestora; sau (4) suma sau tipul taxelor, suprataxelor, tarifelor aplicabile, metodele de facturare sau orice modificare a taxelor, tarifelor aplicabile, suprataxelor sau metodelor de facturare pentru Serviciile EA și/sau orice Conținut sau Privilegii aferente acestora.

Contactați Departamentul de asistentă pentru clienți la adresa help.ea.com, support.popcap.com (pentru produsele PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic) pentru a vă anula Contul. EA își rezervă dreptul de a colecta taxe, suprataxe sau costuri suportate înainte ca dumneavoastră să vă anulați Contul sau o abonare la un Serviciu EA. Sunteți responsabil(ă) de asemenea pentru orice sume datorate unor furnizori terți sau furnizori de conținut înainte de anulare. Orice taxe fraudate sau neplătite și alte chestiuni nerezolvate cu privire la Serviciile EA trebuie achitate înainte de a vă crea un nou Cont.

11. Reguli de conduită

Este posibil să încălcați Condițiile de utilizare a serviciului dacă, după cum stabilește EA la latitudinea sa unică, dumneavoastră:

- Postați, transmiteți, promovați sau distribuiți Conținut ilegal.
- Hărțuiți, amenințați, stingheriți, trimiteți mesaje nesolicitate sau întreprindeți orice altceva nedorit față de un alt jucător, cum ar fi să trimiteți mesaje nedorite în mod repetat sau să efectuați atacuri personale sau afirmații despre rasă, orientare sexuală, religie, moștenire culturală, etc.
- Organizați, efectuați sau participați la orice activitate, grup, asociere care este dăunătoare, abuzivă, promovează ura, rasistă, jignitoare la adresa etniei, religie sau în alt mod, obscenă, amenințătoare, agresivă, vulgară, cu conotații sexuale explicite, defăimătoare, care încalcă drepturile, invazivă cu privire la drepturile la viața privată sau la imagine, încurajează o conduită care ar încălca o lege sau, în opinia unei persoane rezonabile, poate ridica obiecții sau și/sau poate fi neadecvată. Discursul de incitare la ură nu este tolerat.
- Utilizați nume de ecran și/sau personaje abuzive, jignitoare sau defăimătoare.
- Vă angajați în comportamente de perturbare în zonele de chat, zonele de joc sau în orice altă zonă sau domeniu al Serviciilor EA. Comportamentul de perturbare include fără limitare conduita care interferează cu fluxul normal al jocului sau al dialogului din cadrul unui Serviciu EA. Comportamentul de perturbare include, de asemenea, fără limitare, postările, solicitările și reclamele comerciale.
- Perturbați fluxul de chat în camerele de chat, prin limbaj vulgar, abuziv, apăsarea repetată a tastei enter sau introducerea de imagini mari astfel încât ecranele se derulează prea repede pentru a mai putea citi, utilizarea țipatului [scrierea cu litere mari] în încercarea de a deranja alți utilizatori, transmiterea de „spam” (mesaje nesolicitate) sau supraîncărcare (flooding) [postarea de text repetitiv].
- Pretindeți că sunteți o altă persoană (inclusiv celebrități), indicați în mod fals că sunteți un angajat al EA sau un reprezentant al EA sau încercați să induceți în eroare utilizatorii indicând că reprezentați EA sau vreunul dintre partenerii sau vreuna dintre entitățile afiliate EA.
- Încercați să obțineți o parolă, informație despre cont sau alte informații private de la orice persoană din cadrul Serviciilor EA.
- Încărcați orice software sau Conținut asupra căruia nu aveți drepturi de proprietate sau permisiunea de a-l distribui în mod liber.
- Încălcați orice Reguli de conduită suplimentare aplicabile unui Serviciu EA pe care îl utilizați.
- Promovați, încurajați sau luați parte la orice activitate care implică accesul ilegal (hacking), eliminarea protecțiilor (cracking), mesaje frauduloase (phishing), utilizarea de puncte slabe (exploit) sau metode de a trișa (cheat) și/sau distribuirea de software și/sau valută/articole virtuale contrafăcute.
- Încărcați un fișier care conține un virus, vierme (worm), program spion (spyware), programe cu declanșare în funcție de anumite condiții (time bomb), date deteriorate sau alte programe de calculator care pot deteriora, interfera cu Serviciile EA sau le pot produce perturbări.
- Postați mesaje în alt scopuri decât comunicarea personală, inclusiv mesaje de reclamă sau promoționale, scrisori în lanț, scheme piramidale sau alte activități comerciale.
- Utilizați în mod neadecvat asistența din cadrul jocului sau butoanele de sesizare, sau efectuați raportări false către personalul EA.
- Utilizați sau distribuiți programe software neautorizate „auto”, programe software „macro” sau alt program sau aplicație software cu utilități pentru trișare „cheat utility”.
- Utilizați software sau instrumente pentru accesul ilegal/de modificare/de trișare în joc.
- Modificați sau încercați să modificați orice fișier sau orice parte a Serviciului EA fără autorizarea specifică de modificare din partea EA.
- Postați sau comunicați orice informații cu caracter personal ale unei persoane reale, utilizând Serviciul EA.
- Încercați să pătrundeți, să accesați ilegal (hack) sau să descifrați orice transmisiuni către sau de la servere, pentru un Serviciu EA.
- Utilizați și comunicați puncte slabe (exploits) și/sau metode de trișare (cheats).
- Încercați să utilizați Software-ul EA în cadrul sau prin intermediul oricărui serviciu care nu este controlat sau autorizat de Electronic Arts. Orice astfel de utilizare este pe riscul dumneavoastră și poate intra sub incidența unor condiții suplimentare sau diferite, pentru dumneavoastră. EA nu își asumă nicio responsabilitate pentru utilizarea de către dumneavoastră a Software-ului EA în cadrul sau prin intermediul oricărui serviciu care nu este controlat de Electronic Arts.
- Afectați posibilitatea altor persoane de a beneficia de jocul în cadrul Serviciului EA sau întreprindeți acțiuni care afectează sau măresc efectiv costurile de furnizare a Serviciului EA în beneficiul tuturor utilizatorilor acestuia.
- Cu excepția cazului în care sunteți autorizat(ă) expres în scris de către EA, nu puteți vinde, cumpăra, comercializa sau transfera în alt mod Contul dumneavoastră sau orice acces personal la Serviciile, Conținutul sau Privilegiile EA, inclusiv prin utilizarea de site-uri web de licitație.
- Nu puteți desfășura activități care încalcă legile vreunei jurisdicții, incluzând fără limitare încălcarea drepturilor de autor, încălcarea prevederilor privind mărcile comerciale, defăimare, încălcarea dreptului la viață privată, furtul de identitate, accesarea ilegală (hacking), urmărirea (stalking), frauda și distribuția de software contrafăcut.
- Postați sau transmiteți reclame nesolicitate, materiale promoționale sau alte forme de solicitare în cadrul jocului sau al forumurilor.
- Abuzați sau exploatați erori (bugs), caracteristici nedocumentate, erori de design sau probleme din cadrul jocului.
- „Jocul de rol” nu reprezintă o scuză pentru încălcarea prezentei politici sau a altora.

Anumite Servicii EA pot publica, de asemenea, reguli suplimentare aplicabile pentru conduita dumneavoastră în cadrul serviciilor respective. 

Trebuie să respectați, de asemenea, toate reglementările și normele federale, statale și locale aplicabile pentru activitățile dumneavoastră, atunci când utilizați Serviciile EA. EA își rezervă dreptul de a bloca Contul dumneavoastră și de a împiedica utilizarea de către dumneavoastră a oricăruia sau a tuturor Serviciilor EA, în cazul în care Contul dumneavoastră este utilizat pentru a vă angaja într-o activitate ilegală sau pentru a încălca prezentele Condiții de utilizare a serviciului. 

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, nu există nicio cerință sau așteptare ca EA să monitorizeze sau să înregistreze orice activitate online cu privire la Serviciile EA, inclusiv comunicările. Cu toate acestea, EA își rezervă dreptul de a accesa și/sau înregistra orice activitate online cu privire la Serviciile EA, iar dumneavoastră acordați EA consimțământul expres pentru accesarea și înregistrarea activităților dumneavoastră. EA își rezervă dreptul de a elimina orice conținutul din cadrul Serviciului EA, la latitudinea unică a EA. EA nu poartă nicio răspundere pentru încălcarea de către dumneavoastră sau de către orice terță parte a prezentului Acord.

Dacă întâlniți un alt utilizator care încalcă vreuna dintre Regulile de conduită, vă rugăm să raportați această activitate EA, utilizând funcțiile „Help” (Ajutor) sau „Report Abuse” (Raportare abuz) din cadrul Serviciului EA relevant, dacă sunt disponibile sau să contactați Serviciul de asistență pentru clienți de la adresa help.ea.com, support.popcap.com (pentru produsele PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic).

12. Servicii necontrolate de EA

Unele produse vă pot furniza opțiunea de a utiliza Software-ul EA în cadrul sau prin intermediul unui serviciu care nu este controlat de EA. De exemplu, vi se poate furniza opțiunea de joc în cadrul Software-ului EA online pe servere care nu sunt deținute sau controlate de EA. EA nu își asumă nicio responsabilitate pentru utilizarea de către dumneavoastră a Software-ului EA în cadrul sau prin intermediului unui astfel de serviciu și nu are niciun control în alt fel asupra modului în care sunt oferite, administrate sau gestionate respectivele servicii. Orice astfel de utilizare a unor servicii necontrolate de EA se efectuează pe riscul dumneavoastră și puteți intra astfel sub incidența unor condiții și restricții suplimentare sau diferite ale unor terțe părți care gestionează serviciul.

13. Software, utilități și instrumente

Serviciile EA vă pot solicita sau permite să descărcați software, actualizări de software sau corecții (patch), sau alte utilități sau instrumente provenind de la EA sau licențiatorii acesteia, pe calculatorul, sistemul de divertisment sau dispozitivul dumneavoastră („Software EA”). EA vă acordă o licență neexclusivă, limitată, de utilizare a Software-ului EA, exclusiv în scopul menționat de EA la momentul la care Software-ul EA vă este pus la dispoziție. Dacă împreună cu EA vi se furnizează un Acord de licență pentru utilizatorul final (End User License Agreement) sau un Acord de acces și licență pentru utilizatorul final (End User Access And License Agreement), utilizarea de către dumneavoastră a Software-ului EA intră sub incidența condițiilor din respectivul acord de licență. Nu puteți sublicenția altor persoane utilizarea sau accesul la Software-ul EA și nu le puteți percepe taxe pentru acest lucru. Nu puteți traduce, reface, compila în sens invers sau decompila, dezasambla sau crea lucrări derivate pe baza Software-ului EA. Nu puteți modifica Software-ul EA și nu îl puteți utiliza în niciun mod care este nu este autorizat în mod expres, în scris, de către EA. Înțelegeți că este posibil ca introducerea de către EA a diferite tehnologii să nu fie consecventă pentru toate platformele și că performanța Software-ului EA și a serviciilor EA asociate poate varia, în funcție de calculatorul dumneavoastră și de alte echipamente.

La anumite momente de timp, Electronic Art vă poate furniza actualizări sau modificări ale Software-ului EA. Înțelegeți că pot fi necesare anumite actualizări și modificări pentru a continua utilizarea Software-ului EA și a Serviciilor EA.

14. Legile privind controlul exporturilor

Software-ul EA poate face obiectul unor măsuri de control privind exporturile ale Statelor Unite ale Americii și al unor măsuri de control al exporturilor din alte jurisdicții. Descărcând Software-ul EA de la EA, garantați că nu vă aflați în nicio țară și nu exportați Software-ul EA către nicio persoană sau loc pentru care Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeană sau alte jurisdicții prevăd embargouri pentru bunuri.

Sunteți de acord să respectați legile privind exporturile ale SUA și alte legi aplicabile și să nu transferați, prin transmisie electronică sau în alt mod, orice Conținut sau Software EA, care face obiectul restricțiilor în temeiul legilor respective, către o destinație națională interzisă de respectivele legi, fără a obține mai întâi și apoi a respecta orice autorizație guvernamentală necesară. Sunteți de acord și să nu încărcați în cadrul Serviciilor EA orice date sau software care nu poate fi exportat fără autorizare guvernamentală în scris, incluzând fără limitare anumite tipuri de software de criptare. Asigurările și angajamentele din cadrul acestei Secțiuni sunt valabile și după încetarea prezentului Acord.

15. Actualizări ale Serviciilor EA

IMPORTANT: EA POATE CONSIDERA NECESAR SĂ ACTUALIZEZE SAU SĂ REINIȚIALIZEZE ANUMIȚI PARAMETRI PENTRU A ECHILIBRA UTILIZAREA JOCURILOR ȘI A SERVICIILOR EA. ACESTE ACTUALIZĂRI SAU „REINIȚIALIZĂRI” VĂ POT PROVOCA ÎNTÂRZIERI ÎN DOMENIUL JOCURILOR RELEVANTE ȘI POT AFECTA PERSONAJELE, JOCURILE, GRUPURILE SAU ALTE PRIVILEGII AFLATE SUB CONTROLUL DUMNEAVOASTRĂ. EA ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A EFECTUA ACESTE ACTUALIZĂRI ȘI NU ARE NICIO RĂSPUNDERE FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ACESTE MODIFICĂRI.

16. Limitări cu privire la Garanție și Răspundere

ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ, SUNTEȚI DE ACORD ÎN MOD EXPRES CĂ UTILIZAREA SERVICIILOR EA, A SOFTWARE-ULUI EA, A CONȚINUTULUI, PRIVILEGIILOR ȘI A INTERNETULUI SE FACE PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC. SERVICIILE EA, SOFTWARE-UL EA, PRODUSELE EA, CONȚINUTUL, PRIVILEGIILE ȘI SERVICIILE ȘI PRODUSELE TERȚILOR SUNT FURNIZATE „CA ATARE” („AS IS”) ȘI „CONFORM DISPONIBILITĂȚII” („AS AVAILABLE”) PENTRU UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ, FĂRĂ GARANȚII DE NICIUN FEL, FIE EXPRESE, FIE IMPLICITE, CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE ASTFEL DE GARANȚII SAU ALTE DREPTURI LEGALE AL CONSUMATORULUI NU POT FI EXCLUSE SAU LIMITATE DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL. CONSULTAȚI ADRESA AICI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII PRIVIND GARANȚIA LEGALĂ ȘI ALTE DREPTURI LEGALE ALE CONSUMATORULUI, APLICABILE PE TERITORIUL DUMNEAVOASTRĂ. PENTRU INFORMAȚII DESPRE DREPTURILE CONSUMATORULUI DISPONIBILE PENTRU CONSUMATORII AUSTRALIENI, VIZITAȚI http://help.ea.com/au/article/origin-au-returns-and-cancellations/. CU RESPECTAREA ORICĂROR ASTFEL DE DREPTURI LEGALE ALE CONSUMATORULUI, APLICABILE PE TERITORIUL DUMNEAVOASTRĂ, NU SE OFERĂ NICIO GARANȚIE PRIVIND CALITATEA, FUNCȚIONALITATEA, DISPONIBILITATEA SAU PERFORMANȚA SOFTWARE-ULUI EA SAU A SERVICIILOR EA. EA NU ÎȘI ASUMĂ RĂSPUNDEREA PENTRU IMPOSIBILITATEA DE A OBȚINE SAU UTILIZA ORICE CONȚINUT, ORICE PRIVILEGII, BUNURI SAU SERVICII. EA FURNIZEAZĂ SERVICIILE EA PE O BAZĂ COMERCIALĂ REZONABILĂ ȘI NU GARANTEAZĂ CĂ VEȚI PUTEA ACCESA SAU UTILIZA SERVICIILE EA LA MOMENTELE SAU ÎN LOCAȚIILE ALESE DE DUMNEAVOASTRĂ SAU CĂ EA VA DEȚINE CAPACITATEA ADECVATĂ PENTRU SERVICIILE EA ÎN TOTALITATE SAU ÎN ORICE ZONĂ GEOGRAFICĂ SPECIFICĂ.

ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ, LUAȚI LA CUNOȘTINȚĂ ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ SINGURA MĂSURĂ REPARATORIE PENTRU ORICE DISPUTĂ CU EA SAU LICENȚIATORII ACESTEIA AFERENTĂ SAU ASOCIATĂ SERVICIILOR ȘI/SAU PRODUSELOR EA ESTE DE A ÎNCETA UTILIZAREA SERVICIILOR EA ȘI DE A VĂ ANULA CONTUL. LUAȚI LA CUNOȘTINȚĂ ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ EA, LICENȚIATORII, ENTITĂȚILE CĂRORA LI SE ACORDĂ LICENȚE ȘI ENTITĂȚILE AFILIATE NU SUNT RĂSPUNZĂTOARE PENTRU NICIO ACȚIUNE SAU INACȚIUNE A ACESTORA SAU A ALTEI PERSOANE, CU PRIVIRE LA CONDUITA, COMUNICAREA SAU CONȚINUTUL DIN CADRUL SERVICIILOR EA SAU UTILIZAREA SOFTWARE-ULUI EA. ÎN NICIUN CAZ RĂSPUNDEREA EA SAU A LICENȚIATORILOR, ENTITĂȚILOR CĂRORA LI SE ACORDĂ LICENȚE, ENTITĂȚILOR AFILIATE, ANGAJAȚILOR, FUNCȚIONARILOR SAU DIRECTORILOR (DENUMIȚI COLECTIV „ENTITĂȚILE AFILIATE EA”) FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ NU VA DEPĂȘI SUMA PE CARE AȚI ACHITAT-O EA PENTRU SERVICIILE EA. ÎN NICIUN CAZ EA, LICENȚIATORII ACESTEIA SAU ENTITĂȚILE AFILIATE EA NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE INCIDENTALE SAU PE CALE DE CONSECINȚĂ CARE DECURG DIN UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIILOR EA, SOFTWARE-ULUI EA, INTERNETULUI SAU PENTRU ORICE ALTĂ CERERE ÎN PRETENȚII ASOCIATĂ ÎN ORICE MOD CU UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIILOR SAU CONTURILOR EA. CU TOATE CĂ EA UTILIZEAZĂ MIJLOACE REZONABILE DIN PUNCT DE VEDERE COMERCIAL PENTRU A VĂ PROTEJA INFORMAȚIILE CU CARACTER PERSONAL, EA ȘI LICENȚIATORII ACESTEIA NU ÎȘI ASUMĂ NICIO RĂSPUNDERE PENTRU PIERDEREA DATELOR, DAUNELOR CAUZATE SOFTWARE-ULUI SAU HARDWARE-ULUI DUMNEAVOASTRĂ ȘI ORICE ALTĂ PIERDERE SAU DAUNĂ SUFERITĂ DE DUMNEAVOASTRĂ SAU DE ORICE PARTE TERȚĂ, DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, ÎN MOD SPECIAL SAU PE CALE DE CONSECINȚĂ ȘI CARE APARE ÎN ORICE MOD, CA REZULTAT AL ACCESĂRII ȘI UTILIZĂRII ORICĂRUI SERVICIU EA, CONȚINUT, SOFTWARE EA, PE CALCULATORUL ȘI/SAU DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRĂ.

DEOARECE UNELE STATE SAU JURISDICȚII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU DAUNELE PE CALE DE CONSECINȚĂ SAU INCIDENTALE, ÎN STATELE SAU JURISDICȚIILE RESPECTIVE, RĂSPUNDEREA EA, A LICENȚIATORILOR EA ȘI A ENTITĂȚILOR AFILIATE EA VA FI LIMITATĂ ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGE. CU RESPECTAREA ORICĂROR DREPTURI LEGALE ALE CONSUMATORULUI APLICABILE PE TERITORIUL DUMNEAVOASTRĂ, EA NU APROBĂ, NU OFERĂ GARANȚII ȘI NU GARANTEAZĂ PENTRU NICIUN PRODUS SAU SERVICIU AL UNEI TERȚE PĂRȚI, OFERIT PRIN INTERMEDIUL EA, ȘI NU VA PARTICIPA ȘI NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE ÎN NICIUN MOD PENTRU MONITORIZAREA ORICĂREI TRANZACȚII ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI ORICE FURNIZORI TERȚI DE PRODUSE SAU SERVICII. CONSULTAȚI ADRESA AICI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII PRIVIND GARANȚIA LEGALĂ ȘI ALTE DREPTURI LEGALE ALE CONSUMATORULUI, APLICABILE PE TERITORIUL DUMNEAVOASTRĂ. PENTRU INFORMAȚII DESPRE DREPTURILE CONSUMATORULUI DISPONIBILE PENTRU CONSUMATORII AUSTRALIENI, VIZITAȚI http://help.ea.com/au/article/origin-au-returns-and-cancellations/.

17. Despăgubiri

La solicitarea EA și/sau a licențiatorilor acesteia, sunteți de acord să apărați, despăgubiți și să exonerați de răspundere EA, licențiatorii acesteia și entitățile afiliate EA, contractanții, furnizorii și furnizorii de conținut față de toate răspunderile, cererile în pretenții și cheltuielile, incluzând onorariile avocaților, care decurg sau sunt asociate cu încălcarea prezentelor Condiții de utilizare a serviciului, pentru care sunteți responsabil(ă), sau în asociere cu distribuirea de către dumneavoastră a oricărui Conținut în cadrul sau prin intermediul Serviciilor EA. Fără a limita caracterul general valabil al celor menționate mai sus, sunteți de acord să despăgubiți și să exonerați de răspundere EA și licențiatorii acesteia pentru orice utilizare neadecvată sau ilegală a Contului dumneavoastră, incluzând utilizarea ilegală sau neadecvată a Contului dumneavoastră de către o persoană căreia i-ați acordat permisiunea de a vă utiliza Contul. Sunteți de acord că veți fi personal responsabil(ă) pentru utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor EA pentru toate comunicările și activitatea dumneavoastră din cadrul Serviciilor EA, incluzând orice Conținut cu care contribuiți și că veți despăgubi și exonera de răspundere EA, licențiatorii EA și Entitățile afiliate EA față de orice răspundere sau daune care decurg din conduita dumneavoastră în cadrul Serviciilor EA, incluzând orice Conținut cu care contribuiți.

EA și licențiatorii acesteia își rezervă dreptul, pe cheltuiala lor, de a prelua apărarea și controlul exclusive asupra oricărei chestiuni care face în alt mod obiectul despăgubirii de către dumneavoastră. În acest caz, nu veți avea obligații suplimentare de a furniza despăgubiri EA și/sau licențiatorilor acesteia pentru chestiunea respectivă. Această Secțiune rămâne valabilă și după încetarea prezentelor Condiții de utilizare a serviciului. 

18. Link-uri către site-uri ale unor părți terțe

Serviciile EA pot include hyperlink-uri către site-uri web gestionate de părți terțe, inclusiv furnizori de reclame și alți furnizori de conținut. Site-urile respective pot colecta date sau pot solicita informații cu caracter personal de la dumneavoastră. EA nu controlează astfel de site-uri web și nu este responsabilă pentru conținutul, politicile de confidențialitate ale acestora sau pentru colectarea, utilizarea sau divulgarea oricăror informații pe care le-ar putea colecta site-urile respective.

19. Condiții generale

A. Măsuri reparatorii. Sunteți de acord că prezentele Condiții de utilizare a serviciului nu au scopul de a oferi și nu oferă drepturi sau măsuri reparatorii pentru nicio altă persoană în afara părților la prezentele Condiții de utilizare a serviciului. Înțelegeți și sunteți de acord, de asemenea, că prezentele Condiții de utilizare a serviciului, Politica de confidențialitate și privind modulele cookie a EA și toate condițiile încorporate în prezentele Condiții de utilizare a serviciului, incluzând aplicarea de către EA a acestor politici, nu au scopul de a oferi și nu oferă drepturi sau măsuri reparatorii pentru nicio persoană.

B. Divizare. În cazul în care vreuna dintre părțile prezentelor Condiții de utilizare a serviciului își pierde valabilitatea sau nu poate fi pusă în aplicare, partea respectivă va fi interpretată conform legislației aplicabile, reflectând cât mai mult posibil, intențiile inițiale ale EA, iar părțile rămase rămân în vigoare și produc efecte în totalitate.

C. Renunțare. Neexercitarea sau absența punerii în aplicare de către EA a oricărui drept sau a oricărei prevederi a prezentelor Condiții de utilizare a serviciului nu va reprezenta o renunțare la respectivul drept sau la respectiva prevedere. Orice renunțare la orice prevedere a prezentelor Condiții de utilizare a serviciului va produce efecte numai dacă este formulată în scris și semnată de EA.

D. Legislaţia aplicabilă. Dacă aveți reședința într-un stat membru al Uniunii Europene: (i) legile din Anglia, excluzând regulile acesteia privind norma conflictuală, guvernează prezentele Condiții de utilizare a serviciului și Contul(rile) dumneavoastră; și (ii) sunteți de acord în mod expres că Instanțele din Anglia dețin competența exclusivă pentru orice cerere în pretenții sau litigiu cu EA sau care are legătură în orice mod cu Contul(rile) dumneavoastră sau utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor EA și sunteți de acord și vă dați consimțământul în mod expres, de asemenea, cu privire la exercitarea competenței personale în cadrul instanțelor din Anglia, în asociere cu orice litigiu, incluzând orice cerere în pretenții care implică EA sau entitățile afiliate acesteia, contractanții, funcționarii, directorii, furnizorii și furnizorii de conținut. Dacă aveți reședința în Republica Coreea: (i) legile Republicii Coreea, excluzând regulile acesteia privind norma conflictuală, guvernează Condițiile de vânzare; și (ii) sunteți de acord în mod expres că Instanțele din Republica Coreea dețin competența exclusivă pentru orice cerere în pretenții sau acțiune care decurge sau este aferentă Condițiilor de vânzare, și vă dați consimțământul în mod expres cu privire la exercitarea competenței personale în cadrul respectivelor instanțe. Dacă aveți reședința în altă pare: (i) legile Statului California, excluzând regulile sale privind norma conflictuală, guvernează prezentele Condiții de utilizare a serviciului și Contul(rile) dumneavoastră; și (ii) în măsura aplicabilă în temeiul Secțiunii 20 de mai jos, sunteți de acord în mod expres că instanțele federale și statale din jurisdicția Tribunalului Districtual al Statelor Unite ale Americii pentru Districtul de Nord al Californiei (United States District Court for the Northern District of California) dețin competența exclusivă pentru orice cerere în pretenții sau dispută cu EA, care decurge sau se asociază în orice mod cu Contul(rile) dumneavoastră sau cu utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor EA și sunteți de acord și vă dați în mod expres consimțământul, de asemenea (în măsura aplicabilă în temeiul Secțiunii 20 de mai jos) pentru exercitarea competenței personale în cadrul acestor instanțe, în asociere cu orice astfel de litigiu, care nu este preîntâmpinat pe baza Secțiunii 20 de mai jos, incluzând orice cerere în pretenții care implică EA sau Entitățile afiliate EA, filialele, contractanții, furnizorii și furnizorii de conținut. După cum se menționează mai sus, conduita dumneavoastră poate intra și sub incidența altor legislaţii locale, statale, naţionale şi internaţionale.

20. Soluţionarea litigiilor prin arbitraj cu caracter obligatoriu

Scopul acestei Secțiuni este acela de a furniza o metodă simplificată de soluționare a disputelor dintre noi, dacă apar. După cum se menționează mai jos, la Secțiunea 20.e, dacă nu putem soluționa disputa noastră în mod informal și vi se acordă la arbitraj o sumă mai mare decât vă oferă ultima înțelegere cu EA (dacă există), EA vă va plăti 150% din ceea ce acordă arbitrajul, până la o sumă cu 5000 USD mai mare decât ceea ce acordă arbitrajul.

VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE. ACESTEA AFECTEAZĂ DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ.

Majoritatea problemelor clienților pot fi soluționate rapid și în beneficiul dumneavoastră prin conectarea la interfața de dumneavoastră de asistență clienți, cu ajutorul Contului EA al dumneavoastră, la adresa help.ea.com, support.popcap.com (pentru produsele PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic). În eventualitatea puțin probabilă în care EA nu poate soluţiona o problemă în beneficiul dumneavoastră (sau dacă EA nu poate soluţiona o problemă pe care o are cu dumneavoastră după ce încearcă să realizeze acest lucru în mod informal), atunci dumneavoastră şi EA sunteţi de acord să vă obligaţi prin procedura următoare să soluţionaţi oricare şi toate disputele apărute între noi. Această dispoziţie se aplică tuturor consumatorilor în măsura maximă permisă de lege, însă exclude în mod expres rezidenţii din Quebec, Rusia, statele membre ale Uniunii Europene și Republica Coreea. Prin acceptarea acestor condiții, dumneavoastră şi EA renunţaţi în mod expres la dreptul la un proces cu juraţi sau de a participa la o acţiune colectivă.  Prezentul contract este destinat a fi interpretat în mod extensiv. Arbitrul, nu vreo instanță locală, statală sau federală, are autoritatea exclusivă de a soluționa oricare și toate disputele care apar între noi, incluzând orice dispută legată de interpretarea, domeniul de aplicare, punerea în aplicare sau formularea acestui acord privind arbitrajul, incluzând fără limitare orice aserțiune legată de faptul că acest acord privind arbitrajul nu poate fi pus în aplicare în totalitate sau parțial. Această Secțiune acoperă oricare şi toate disputele dintre noi („Dispute”), incluzând fără limitare:

- cererile în pretenții rezultate sau în legătură cu orice aspect al relaţiei existente între noi, în baza unui contract, prejudiciu, statut, fraudă, interpretare greşită sau orice altă teorie legală;
- cererile în pretenții apărute înaintea încheierii prezentului Acord sau a oricărui alt acord anterior (incluzând fără limitare cererile în pretenții cu privire la reclamă);
- cererile în pretenții care în prezent fac obiectul unui litigiu al unei acţiuni colective pretinse în care nu sunteţi membru al unui colectiv certificat; şi
- cererile care ar putea rezulta după încetarea prezentului Acord.

Singurele dispute care nu sunt acoperite de prezenta Secţiune sunt următoarele:

- o cerere de punere în aplicare sau protejare sau privind valabilitatea oricărui drept de proprietate intelectuală al dumneavoastră sau al EA (sau al oricărui licenţiator al EA);
- o cerere aferentă sau rezultată din acuzaţii de furt, piraterie sau utilizare neautorizată a proprietății intelectuale;
- dacă aveți reședința în Australia: o cerere de a pune în aplicare orice drepturile legale ale consumatorului, la care aveți dreptul în temeiul legislației pentru protecția consumatorilor din Australia; și
- în plus, niciun element din prezenta Secțiune nu va împiedica nicio parte de la a iniţia acţiuni în fața instanței pentru delicte minore.

Referirile la „EA”, „dumneavoastră” şi „noi” includ filialele, entitățile afiliate, agenţii, angajaţii, predecesorii interesaţi, succesorii şi delegaţii noştri, precum şi toţi utilizatorii sau beneficiarii de servicii sau Software autorizaţi şi neautorizaţi conform prezentului Acord sau în baza unor acorduri prealabile stabilite între noi. Acest acord privind arbitrajul evidenţiază o tranzacţie din domeniul comerţului interstatal şi astfel, Legea federală privind arbitrajul reglementează interpretarea şi punerea în aplicare a acestei prevederi. Această prevedere cu privire la acordul privind arbitrajul rămâne valabilă și după încetarea prezentelor Condiții de utilizare a serviciului.

A.    Negocieri informale/Notificarea disputei. Dumneavoastră şi EA sunteţi de acord să încercaţi mai întâi să soluţionaţi în mod informal orice dispută, timp de 30 de zile, înainte de a iniţia arbitrajul. Aceste negocieri informale încep la primirea unei notificări scrise din partea unei persoane către cealaltă („Notificarea disputei”). Notificările disputelor trebuie: (a) să includă numele complet şi informaţiile de contact ale părţii reclamante; (b) să descrie natura şi baza reclamaţiei sau a disputei; şi (c) să stabilească măsurile reparatorii concrete („Cererea”). EA va trimite propria notificare a disputei la adresa dumneavoastră de facturare (dacă aţi furnizat-o) sau pe adresa de e-mail furnizată. Dumneavoastră veţi trimite Notificarea disputei la adresa: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department (ÎN ATENȚIA: Departamentul juridic).

B.    Arbitrajul obligatoriu. În cazul în care disputa dintre dumneavoastră şi EA nu poate fi soluţionat prin negocieri informale, în termen de 30 de zile de la primirea notificării disputei, dumneavoastră sau EA puteţi alege ca disputa să fie soluţionată în mode definitiv şi exclusiv prin arbitraj obligatoriu. Orice alegere de arbitraj a unei părţi va fi definitivă şi obligatorie pentru cealaltă. ÎNŢELEGEŢI CĂ PRIN PREZENTA PREVEDERE DUMNEAVOASTRĂ ȘI EA PIERDEȚI DREPTUL DE A ACŢIONA ÎN JUDECATĂ ŞI DE A BENEFICIA DE UN PROCES CU JURAŢI. Arbitrajul va fi administrat în conformitate cu Regulile de Arbitraj Comercial ale Asociaţiei Americane de Arbitraj („AAA”) şi, dacă este cazul, Procedurile Suplimentare ale AAA pentru conflicte asociate cu consumatorii („Normele AAA privind consumatorii”), ambele disponibile pe site-ul AAA, www.adr.org. Taxele de arbitraj şi partea din compensația arbitrului ce vă revin vor fi reglementate de Normele AAA şi, după caz, limitate de Normele AAA privind consumatorii. Dacă aceste costuri sunt stabilite de arbitru ca fiind excesive sau dacă dumneavoastră trimiteţi la EA o notificare la adresa sus-menţionată a notificării disputei indicând faptul că nu puteţi achita taxele solicitate pentru a iniţia arbitrajul, atunci EA va plăti imediat toate taxele şi cheltuielile de arbitraj. Arbitrajul poate fi realizat personal, prin depunerea documentelor, prin telefon sau online. Arbitrul va lua o decizie în scris şi va prezenta o declaraţie a motivelor, dacă aceasta este solicitată de oricare dintre părţi. Arbitrul trebuie să respecte legislaţia aplicabilă şi orice decizie poate fi contestată dacă arbitrul nu face acest lucru. Dumneavoastră şi EA puteţi să deschideţi un proces în instanță pentru a impune arbitrajul, să amânați procedura până la finalizarea arbitrajului sau să confirmaţi, să modificaţi, să anulaţi sau să procedați la judecată cu privire la decizia emisă de arbitru.

C.    Restricţii.  Dumneavoastră și EA sunteți de acord că orice arbitraj se va limita la Disputa dintre EA și dumneavoastră individual, indiferent dacă măsurile reparatorii vizate sunt de natură financiară sau prohibitivă și orice măsură reparatorie decisă în cadrul arbitrajului va fi aplicabilă numai dumneavoastră, în capacitate individuală. În măsura maximă permisă de lege: (1) niciun arbitraj nu va fi asociat cu o altă procedură de arbitraj; (2) nicio Dispută nu va fi arbitrată ca acţiune colectivă și nu va utiliza proceduri de natura acţiunii colective; şi (3) nu există niciun drept sau autoritate pentru ca o Dispută să fie introdus în capacitate pretinsă de reprezentant în numele publicului general sau al altor persoane decât dumneavoastră înșivă. DUMNEAVOASTRĂ ŞI EA SUNTEŢI DE ACORD CA FIECARE SĂ FACĂ RECLAMAŢII UNUL ÎMPOTRIVA CELUILALT DOAR ÎN CAPACITATEA INDIVIDUALĂ A FIECĂRUIA ŞI NU CA RECLAMANT SAU MEMBRU ÎNTR-UN COLECTIV ÎN CADRUL ORICĂREI PROCEDURI COLECTIVE SAU DE REPREZENTARE PRETINSE. În plus, dacă nici dumneavoastră, nici EA nu conveniţi altfel, arbitrul nu poate consolida decât reclamaţiile unei persoane şi nu poate prezida în alt mod nicio formă de reprezentare sau procedură colectivă. Dacă se consideră că această prevedere specifică nu poate fi pusă în aplicare, atunci acest acord privind arbitrajul va considerat în totalitate nul și lipsit de efecte.

D.    Locul. Dacă sunteţi rezident în Statele Unite, arbitrajul va avea loc în orice loc rezonabil convenabil dumneavoastră. Pentru persoanele care nu au reședința în Statele Unite ale Americii, arbitrajul va fi iniţiat în districtul San Mateo, Statul California, Statele Unite ale Americii şi dumneavoastră şi EA sunteţi de acord intrați sub incidența competenței personale a instanței respective, pentru a solicita arbitrajul, pentru a pune în aşteptare o procedură în așteptarea rezultatelor procedurii de arbitraj sau pentru a confirma, modifica, anula sau a proceda la judecată cu privire la decizia emisă de arbitru.

 E.    Recuperarea onorariului pentru avocaţi. Dacă arbitrul decide în favoarea dumneavoastră cu privire la fondul oricărei cereri în pretenții pe care o depuneți împotriva EA şi vă acordă o compensaţie cu o valoare monetară mai mare decât ultima ofertă scrisă de înțelegere din partea EA efectuată înainte ca documentele finale scrise să fie depuse către arbitru, atunci EA:

- Vă va plăti 150% din suma acordată de arbitru, până la o sumă cu 5000 USD mai mare decât ceea ce acordă arbitrajul; și
- Vă va rambursa toate taxele de depunere, administrare și arbitraj pe care le-ați plătit AAA. Fiecare parte va fi responsabilă pentru propriile onorarii avocațiale și cheltuieli asociate (inclusiv onorariile și costurile cu experții care depun mărturie), dar arbitrul va avea autoritatea de a stabili onorarii și cheltuieli avocațiale, dacă o astfel de decizie este prevăzută de legislația aplicabilă. EA renunţă la orice drept pe care l-ar putea avea de a obţine o compensare a onorariilor şi a cheltuielilor cu avocaţii în legătură cu orice arbitraj care are loc între noi.


F.    Limitarea autorităţii arbitrului. Arbitrul poate hotărî măsuri reparatorii declarative sau punitive numai în favoarea părţii individuale care urmăreşte măsurile reparatorii şi numai în măsura în care este necesară acordarea de măsuri reparatorii impuse de cererea individuală a părții respective.

G.    Modificări ale acestei prevederi.  EA nu va pune în aplicare modificări substanțiale ale acestui acord privind arbitrajul în absența acordului expres al deținătorilor de conturi față de condițiile modificate.

21. Integralitatea acordului

Condițiile de utilizare a serviciului (inclusiv Politica privind confidențialitatea și modulele cookie a EA și alte Condiții suplimentare încorporate în cadrul acestui document prin trimitere) și orice reguli sau instrucțiuni publicate cu privire la un anumit joc, activitate, concurs sau promoție reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și EA cu privire la drepturile și obligațiile dumneavoastră în cadrul utilizării Serviciilor EA. Dacă apare un conflict între Condițiile de utilizare a serviciului și alte reguli sau instrucțiuni publicate în cadrul unui Serviciu EA, EA va soluționa conflictul la latitudinea sa unică.

22. Notificare pentru rezidenții din California 

În temeiul Codului civil din California § 1789.3, vă rugăm să rețineți că (a) EA are sediul la adresa 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, (b) taxele și tarifele pentru Serviciile EA variază în funcție de serviciile selectate de dumneavoastră și (c) dacă aveți o sesizare cu privire la Serviciile EA sau doriți informații suplimentare privind utilizarea Serviciilor EA, vizitați paginile web ale Serviciului de asistență pentru clienți al EA la adresa help.ea.com, support.popcap.com (pentru produsele PopCap) sau swtor.com/support (pentru Star Wars™: The Old Republic). Pentru sesizări, puteți contacta și Unitatea de asistență pentru sesizări a Diviziei de servicii pentru consumatori a Departamentului pentru probleme ale consumatorilor (Complaint Assistance Unit of the Division of Consumer Services of the Department of Consumer Affairs) în scris, la adresa 400 "R" Street, Sacramento, CA 95814 sau prin telefon la numerele (916) 445-1254 sau (800) 952-5210.

Adăugați la favorite adresa terms.ea.com/ro și vizitați acest site periodic pentru actualizări ale Condițiilor de utilizare a serviciului EA.

23. Condiții suplimentare

Termeni și condiții suplimentare pentru Serviciile EA specifice

Anumite Servicii EA vă pot solicita să citiți și să fiți de acord cu termeni și condiții specifice pentru respectivul Serviciu EA. Dreptul dumneavoastră de a utiliza respectivul Serviciu EA intră sub incidența termenilor respectivi specifici și a prezentelor Condiții de utilizare a serviciului. Dacă există neconcordanțe între termenii specifici și aceste condiții, EA va reprezenta arbitrul final și unic cu privire la astfel de neconcordanțe.

Acord cu utilizatorul și Politica de confidențialitate pentru Nintendo Network Services
Acordul cu utilizatorul și Politica de confidențialitate pentru Nintendo Network Services (Serviciile în rețea Nintendo) se aplică în continuare în totalitate și guvernează conduita dumneavoastră când accesați Serviciile EA prin intermediul consolei Wii U. În măsura în care Acordul cu utilizatorul pentru Nintendo Network Services intră în conflict cu Condițiile de utilizare a serviciului EA, prevalează Acordul cu utilizatorul pentru Nintendo Network Services. EA este responsabilă în exclusivitate pentru gestionarea și conținutul Serviciilor EA.

Condiții de utilizare pentru Xbox Live®
Condițiile de utilizare pentru Xbox Live® continuă să se aplice în totalitate și guvernează conduita dumneavoastră la accesarea Serviciilor EA prin intermediul Xbox Live®. În măsura în care Condițiile de utilizare pentru Xbox Live® intră în conflict cu Condițiile de utilizare a serviciului EA, prevalează Condițiile de utilizare pentru Xbox Live®. EA este responsabilă în exclusivitate pentru gestionarea și conținutul Serviciilor EA. Microsoft poate colecta și utiliza informații despre dumneavoastră și utilizarea de către dumneavoastră a Xbox Live® atunci când accesați Serviciile EA prin intermediul Xbox Live®. Utilizarea și colectarea de către Microsoft a unor astfel de informații este guvernată de Declarația de confidențialitate a Xbox Live® (disponibilă la adresa xbox.com sau sunând la 1-800-4MY-XBOX). ACCESÂND SERVICIILE EA PRIN INTERMEDIUL Xbox Live®, VĂ DAȚI ACORDUL PRIN PREZENTUL DOCUMENT CĂ MICROSOFT NU VA PURTA RĂSPUNDEREA PENTRU ORICE DAUNE DE ORICE NATURĂ PE CARE LE-AȚI PUTEA SUFERI ATUNCI CÂND ACCESAȚI SERVICIILE EA PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI Xbox Live®, ȘI PRIN PREZENTUL DOCUMENT RENUNȚAȚI LA ORICARE ȘI TOATE MOTIVELE DE ACȚIUNE ȘI CERERI ÎN PRETENȚII PE CARE LE-AȚI PUTEA DEPUNE ÎMPOTRIVA MICROSOFT, CARE REZULTĂ ÎN URMA UNOR ASTFEL DE DAUNE SAU A UTILIZĂRII DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIILOR EA. EA este în exclusivitate responsabilă pentru oferirea de asistență clienților și pentru facturarea serviciilor obținute prin intermediul Serviciilor EA.

Serviciul online EA pentru sistemul computerizat de divertisment PlayStation®2
- Declarație a Sony Computer Entertainment (America de Nord)
„DNAS”
Acest Software utilizează „DNAS” (Dynamic Network Authentication System [Sistem de autentificare în rețea dinamică]), un sistem de autentificare protejat, creat de Sony Computer Entertainment Inc. („SCEI”). „DNAS” extrage informații despre hardware-ul și software-ul unui utilizator pentru autentificare, protecție la copiere, blocarea contului, managementul sistemului, regulilor sau al jocului și alte scopuri. Informațiile colectate nu identifică personalitatea utilizatorului și nu vor fi divulgate niciunei societăți din afara SCE. UN EDITOR POATE ASOCIA ACESTE INFORMAȚII CU INFORMAȚII DE IDENTIFICARE PERSONALĂ DIN ÎNREGISTRĂRILE EDITORULUI, DACĂ UTILIZATORUL FURNIZEAZĂ INFORMAȚII DE IDENTIFICARE PERSONALĂ. ÎNAINTE DE A FURNIZA ORICE INFORMAȚII PERSONALE UNUI EDITOR, VĂ RUGĂM SĂ VĂ ASIGURAȚI CĂ ANALIZAȚI POLITICA DE CONFIDENȚIALITE ȘI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE ALE EDITORULUI. NU FURNIZAȚI INFORMAȚII DE IDENTIFICARE PERSONALĂ UNUI EDITOR DACĂ NU ACCEPTAȚI CONDIȚIILE DE UTILIZARE ȘI TERMENII POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE ALE ACESTUIA. SCEI, Sony Computer Entertainment America („SCEA”) și entitățile afiliate acestora nu pot garanta funcționarea continuă a serverelor „DNAS”. SCEA nu va purta răspunderea pentru nicio întârziere sau nefuncționare a serverelor „DNAS”. Dacă primiți un mesaj la conectare, care identifică o eroare de autentificare „DNAS”, vă rugăm să contactați Serviciul SCEA de asistență pentru clienți, la numărul 1-866-466-5333. Pentru informații suplimentare privind „DNAS”, vizitați www.us.playstation.com/DNAS. În cazul incompatibilității sau lipsei operabilității unui sistem cu DNAS, unica răspundere a SCEI, SCEA și a entităților afiliate acestora se va limita la repararea sau înlocuirea software-ului, sistemului sau perifericelor pentru joc afectate ale utilizatorului, la latitudinea SCEA. SCEA, societățile mamă, entitățile afiliate sau Editorii licențiați nu vor fi răspunzători pentru întârzieri, căderi de sistem, erori de autentificare sau perioade de nefuncționare a sistemului care pot afecta la anumite momente de timp jocul online sau accesul la acesta.

- Declarație a Sony Computer Entertainment (Europa)
Acest Software utilizează „DNAS” (Dynamic Network Authentication System [Sistem de autentificare în rețea dinamică]), un sistem de autentificare protejat, creat de Sony Computer Entertainment Inc. („SCEI”). „DNAS” extrage informații despre hardware-ul și software-ul unui utilizator pentru autentificare, protecție la copiere, blocarea contului, managementul sistemului, regulilor sau al jocului și alte scopuri. SCEI, Sony Computer Entertainment Europa („SCEE”) și entitățile afiliate acestora nu pot garanta funcționarea continuă a serverelor „DNAS”. SCEE nu va purta răspunderea pentru nicio întârziere sau nefuncționare a serverelor „DNAS”. Dacă primiți un mesaj la conectare, care identifică o eroare de autentificare „DNAS”, vă rugăm să contactați linia locală de Asistență pentru clienți PlayStation, la numărul furnizat în manualul software-ului. Pentru informații suplimentare privind „DNAS”, vizitați PlayStation.com. În cazul incompatibilității sau lipsei operabilității unui sistem cu DNAS, unica răspundere a SCEI, SCEE și a entităților afiliate acestora se va limita la repararea sau înlocuirea software-ului, sistemului sau perifericelor pentru joc afectate ale utilizatorului, la latitudinea SCEE. SCEE, societățile mamă, entitățile afiliate sau Editorii licențiați nu vor fi răspunzători pentru întârzieri, căderi de sistem, erori de autentificare sau perioade de nefuncționare a sistemului care pot afecta la anumite momente de timp jocul online sau accesul la acesta.

- Declarație a Sony Computer Entertainment (Japonia) pentru Politica de confidențialitate și Rețea
Acest Software utilizează Network Authentication System. Network Authentication System (Sistemul de autentificare în rețea) extrage informații despre hardware-ul și software-ul unui utilizator pentru autentificare, protecție la copiere, blocarea contului, managementul sistemului, regulilor sau al jocului și alte scopuri. Informațiile colectate nu identifică personal utilizatorul. Electronic Arts poate asocia aceste informații cu informațiile de identificare personală din înregistrările Electronic Arts, dacă dumneavoastră furnizați informații de identificare personală. Înainte de a furniza orice informații personale Electronic Arts, vă rugăm să vă asigurați că analizați politica de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Electronic Arts. Nu furnizați informații de identificare personală Electronic Arts dacă nu acceptați condițiile de utilizare și termenii politicii de confidențialitate a acesteia.

Serviciul online EA pentru sistemele computerizate de divertisment PlayStation®3 și PlayStation®4
Condițiile de utilizare PlayStation™Network continuă să se aplice în totalitate și guvernează conduita dumneavoastră la accesarea EA online prin intermediul PlayStation™Network. Orice conflicte între Condițiile de utilizare a serviciului EA și Condițiile de utilizare și acord cu utilizatorul pentru PlayStation™Network vor fi soluționate în favoarea Condițiilor de utilizare și acord cu utilizatorul pentru PlayStation™Network.

Achiziţiile din PlayStation™Store în Europe
Orice conţinut achiziţionat într-un magazin din cadrul jocului va fi cumpărat de la Sony Network Entertainment Europe Limited ("SNEE") şi se va supune Termenilor de Furnizare a Serviciilor şi Acordului de Utilizare PlayStation™Network, disponibile în PlayStation™Store. Vă rugăm să verificaţi drepturile de utilizare pentru fiecare achiziţie pentru că pot diferi de la element la element. Dacă nu s-a prezentat altfel, conţinutul disponibil în orice magazin din cadrul unui joc are aceeaşi vechime ca şi jocul.

Achiziţiile din PlayStation™Store în SUA şi Canada
Achiziţionarea şi utilizarea elementelor se supun Termenilor de Furnizare a Serviciilor şi Acordului de Utilizare ai PlayStation™Network. Acest serviciu online a fost sublicenţiat către dumneavoastră de Sony Computer Entertainment America.

Adobe® Products (Produse Adobe®)
Adobe® Flash® Player. Drepturi de autor (copyright) © 1996 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Toate drepturile rezervate. Brevete în curs în Statele Unite ale Americii și în alte țări. Adobe și Flash sunt fie mărci comerciale, fie mărci înregistrate în Statele Unite ale Americii și/sau alte țări.

Adobe® Shockwave® Player. Drepturi de autor (copyright) © 1996 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Toate drepturile rezervate. Adobe și Shockwave sunt fie mărci comerciale, fie mărci înregistrate în Statele Unite ale Americii și/sau alte țări.

Adobe® AIR™. Drepturi de autor (copyright) © 2007 - 2012. Adobe Systems Incorporated. Toate drepturile rezervate. Adobe și Adobe AIR sunt fie mărci comerciale, fie mărci înregistrate în Statele Unite ale Americii și/sau alte țări.


Versiunea 45372_11
Acordul cu utilizatorul actual