VIIMEISIN PÄIVITYS: 31. heinäkuuta 2015

ELECTRONIC ARTSIN PALVELUEHDOT
HUOMAA: PYKÄLÄÄN 20 SISÄLTYY LAUSEKE SITOVASTA VÄLIMIESMENETTELYSTÄ JA LUOPUMINEN RYHMÄKANTEESTA. SE VAIKUTTAA SIIHEN, MITÄ OIKEUKSIA KÄYTTÄJÄLLÄ ON RATKAISTAESSA MAHDOLLISIA KIISTOJA EA:N KANSSA. SE KANNATTAA LUKEA.
Nämä palveluehdot ja kaikki lisäehdot, joita ajoittain muutetaan, sääntelevät sitä, miten käytetään verkkopelejä ja langattomia tuotteita tai palveluita, joihin asiakkaalla on käyttöoikeus, sekä tuotteita tai palveluita, joiden käyttö, asennus tai pelaaminen edellyttää Internet-yhteyttä tai EA-tiliä, mukaan lukien sellaiset EA-tilit, joiden avulla voi käyttää Electronic Artsin tai jonkin sen tytär- tai sisaryhtiön (yhteisesti ”EA”) tarjoamia verkkopelejä tai langattomia tuotteita tai palveluita (”EA-palvelut”) tietokoneissa, pelijärjestelmissä tai langattomissa laitteissa.

Jos asuinpaikkasi on Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Japanissa, nämä ehdot muodostavat sopimuksen, jonka toinen osapuoli olet sinä ja toinen on Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, USA. Jos asuinpaikkasi on missä tahansa muussa maassa, näistä ehdoista muodostuvan sopimuksen osapuolena sinun lisäksesi on EA Swiss Sàrl, joka on rekisteröity Sveitsissä Geneven yhtiörekisteriin numerolla CH-660-2328005-8 ja jonka konttori sijaitsee osoitteessa 8 Place du Molard, 1204 Geneva, Switzerland. Jos käyttämiisi EA-palveluihin liittyy muita ehtoja tai sopimuksia, myös nämä muut ehdot tai sopimukset sääntelevät EA-palveluiden käyttöäsi.

Nämä palveluehdot sekä EA:n tietosuoja- ja evästekäytäntö, joka on saatavilla osoitteesta privacy.ea.com/fi (viiteasiakirjana, jota voidaan päivittää erikseen) ovat sinun ja EA:n välisiä sitovia sopimuksia. Käyttämällä EA-palveluita vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias (tai täysi-ikäinen, mikäli 18 vuoden ikä ei asuinpaikassasi ole täysi-ikäisyyden raja) tai lukeneesi tämän sopimuksen vanhempasi tai huoltajasi kanssa, minkä jälkeen hän on sinun puolestasi hyväksynyt nämä palveluehdot ja ottaa täyden vastuun siitä, että noudatat niitä. Vahvistat, että sinä tai vanhempasi tai huoltajasi olette täysin kykeneviä ja oikeuskelpoisia sitoutumaan näiden palveluehtojen asettamiin määräyksiin, ehtoihin, velvollisuuksiin, edustuksiin ja vastuisiin ja että suostutte noudattamaan niitä.

Suostut käymään aika ajoin osoitteessa terms.ea.com/fi tarkastamassa, onko sinne lisätty uutta tietoa ja uusia ehtoja, jotka sääntelevät EA-palvelujen käyttöä. EA voi muuttaa palveluehtoja milloin tahansa. Tarjolla oleviin EA-palveluihin vaikuttavat ehtojen muutokset tulevat voimaan kolmekymmentä (30) päivää sen jälkeen, kun ne on julkaistu osoitteessa terms.ea.com/fi. Uusien EA-palveluiden ehdot ovat voimassa välittömästi, kun ne on julkaistu osoitteessa terms.ea.com/fi. EA ei pane täytäntöön tähän sopimukseen tehtäviä oleellisia muutoksia, jollei tilin omistaja ole nimenomaisesti hyväksynyt muuttuneita ehtoja.

Sisällysluettelo

1. EA-tili
2. Sisältö
3. Oikeutukset
4. Sisällön ja oikeutusten käyttö / yleiset linsenssirajaukset
5. Sisällön ja oikeutusten saatavuus
6. Kolmansien osapuolten sisällön lisääminen EA-palveluihin
7. Käyttäjien kehittämän sisällön lisensointi EA:lle ja muille
8. EA-virtuaalivaluutta
9. EA-palveluiden sulkeminen
10. Oman tilin peruuttaminen
11. Käyttäytymissäännöt
12. Palvelut jotka eivät ole EA:n valvonnassa
13. Ohjelmistot, apuohjelmat ja työkalut
14. Vientivalvontalait
15. EA-palveluiden päivitykset
16. Takuun ja vastuuvelvollisuuden rajaukset
17. Vastuuvapautus
18. Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin
19. Yleiset ehdot
20. Riitatilanteiden ratkaisu sitovassa välimiesmenettelyssä
21. Sopimuskokonaisuus
22. Tiedoksi Kaliforniassa asuville
23. Täydentävät ehdot



1. EA-tili

EA-tili, joka aiemmin tunnettiin nimellä “Origin-tili” (tai pelkkä ”tili”), voi olla joidenkin EA-palveluiden käytön edellytyksenä. Lisätietoa tilin rekisteröinnistä on osoitteessa help.ea.com/fi, support.popcap.com (PopCap-tuotteet) tai swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic).

Tiliä luodessaan käyttäjä tarvitsee sähköpostiosoitteen, ja tiedot on ilmoitettava oikein ja täsmällisesti. Käyttäjän pitää kyseistä EA-palvelua koskevien ehtojen mukaan olla kelpoinen käyttämään sitä. Jotkin EA-palvelut voivat myös vaatia käyttäjää luomaan käyttäjätunnuksen tai profiilin, joka edustaa häntä pelissä ja verkossa. Käyttäjätunnukset ja profiilit kytkeytyvät käyttäjän tiliin. Käyttäjätunnus tai profiili ei saa olla kenenkään muun käytössä, se ei saa olla rivo tai loukkaava, eikä se saa muutoinkaan rikkoa näitä palveluehtoja.

Tilin omistaja on yksin vastuussa kaikesta oman tilinsä kautta tapahtuvasta toiminnasta. Tili voidaan sulkea, jos joku muu käyttää sitä tavalla, joka rikkoo näitä palveluehtoja tai on muutoin sopimatonta tai laitonta. Älä paljasta tilisi salasanaa muille. EA ei pyydä käyttäjää paljastamaan salasanaansa eikä ota yhteyttä tiedustellakseen salasanaan liittyviä turvakysymyksiä.

2. Sisältö  

EA-palvelujen sisältöä ovat ohjelmistot, tekninen toteutus, tekstit, foorumi- ja verkkokeskustelut, profiilit, sovelmat, ilmoitukset, linkit, sähköpostiviestit, musiikki, äänet, grafiikka, kuvat, video, koodi ja kaikki EA-palveluiden yhteydessä esitettävä audiovisuaalinen tai muu aineisto sekä nettisivujemme rakenne ja ulkoasu. Sisältöön kuuluu myös käyttäjien kehittämä sisältö. Käyttäjien kehittämää sisältöä ovat esimerkiksi tiliprofiilit, foorumiviestit, profiilisisällöt ja muu käyttäjien EA-palveluihin lisäämä sisältö. EA-sisältöjä sekä käyttäjien kehittämää sisältöä kutsutaan yhteisesti sisällöksi. Lukuun ottamatta käyttäjien kehittämää sisältöä, josta puhutaan alempana pykälissä 6 ja 7, kaikki sisältö on EA:n tai sen sisar- tai tytäryhtiöiden, lisenssinantajien tai välittäjien omaisuutta. Käyttäjien kehittämän sisällön täydellisyydestä, virheettömyydestä tai hyödyllisyydestä EA-palveluissa ei ole takeita, ja sen käyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla.  

3. Oikeutukset

Oikeutukset ovat lisensoituja oikeuksia, joita käyttäjä myöntää, antaa, toimittaa tai ostaa EA-palveluihin tai -tuotteisiin liittyvien verkko- tai offline-elementtien tai -ominaisuuksien käyttämiseksi. Oikeutukset liittyvät esimerkiksi maksulliseen tai ilmaiseksi ladattavaan sisältöön, erikseen avattavaan sisältöön, digitaaliseen sisältöön mukaan lukien lisätoiminnallisuudet, sisällön tilaamiseen, virtuaaliomaisuuteen, kaikenlaisiin käyttöoikeuksiin, jotka liittyvät avaintietoihin, koodeihin, tuotenumeroihin tai verkkotunnistautumiseen, sekä pelisaavutuksiin ja virtuaalipisteisiin, -rahoihin tai -valuuttaan (jotka voidaan erikseen tai yhdessä määritellä EA-virtuaalivaluutaksi).

4. Sisällön ja oikeutusten käyttö / yleiset linsenssirajaukset

EA myöntää käyttäjälle henkilökohtaisen, rajatun, ei-yksinomaisen lisenssin käyttää sisältöä ja oikeutuksia, joihin tällä on käyttöoikeus, ainoastaan henkilökohtaisiin, yksityisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kuten tässä ja käytettäviin EA-palveluihin mahdollisesti sovellettavissa lisäehdoissa on rajattu. Tätä käyttöoikeutta ei voi siirtää muille. Sisältö ja oikeutukset ja kaikki muu EA-palveluihin liittyvä aineeton omaisuus sekä EA-palveluiden kautta tarjottavat tuotteet ja palvelut ovat EA:n tai EA:sta riippumattomien lisenssinantajien omaisuutta, jota suojaavat Yhdysvaltain ja kansainväliset tekijänoikeus-, mallisuoja-, patentti- ja tuotemerkkisäädökset, kansainväliset sopimukset sekä muut aineetonta omaisuutta ja siihen liittyviä omistusoikeuksia sääntelevät lait. Mitään sisältöjä tai oikeutuksia ei saa jäljentää, käyttää tai ladata EA-palvelusta ilman nimenomaista lupaa. Ilman EA:n nimenomaista lupaa ei sisältöjä tai oikeutuksia myöskään saa jakaa, esittää julkisesti, panna näytteille, vuokrata, myydä, alilisensoida, välittää, siirtää, julkaista, muokata, jäljentää tai purkaa eikä kääntää tai mallintaa takaisin, niistä ei saa luoda johdannaisia eikä niitä saa muutoinkaan käyttää luvattomasti. Kaikenlainen kaupallinen käyttö on kielletty. Käyttäjä sitoutuu olemaan poistamatta, hämärtämättä tai muuttamatta sisältöön liittyviä tekijänoikeus-, patentti-, tuotemerkki- ja muita omistusoikeusilmoituksia. Käyttäjän oikeudet riippuvat siitä, että hän noudattaa näitä palveluehtoja sekä muita mahdollisesti sovellettavia ehtoja.

EA pidättää itselleen kaikki sisältöjen, oikeutusten, EA-palveluiden sekä niihin liittyvien tekijänoikeuksien, tuotemerkkien ja muun aineettoman omaisuuden oikeudet, nimikkeet ja hyödyt, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty käyttäjälle näissä palveluehdoissa. Yllä kuvattua sisältöjen ja oikeutusten sallittua käyttöä rajaavat EA:n aineettomaan omaisuuteen liittyvät oikeudet, joihin ei lukeudu mitään oikeuksia muihin patentteihin tai aineettomaan omaisuuteen. EA-palveluista löytyneiden sisältöjen tai oikeutusten luvaton jäljentäminen tai levittäminen voi johtaa käyttäjän tilien sulkemiseen, EA-palveluiden käyttökieltoon ja edelleen oikeustoimiin, kuten kuvataan alempana pykälässä 9. Sisällön tai oikeutusten omistajat voivat ryhtyä oikeustoimiin, mikäli aineetonta omaisuutta käytetään luvattomasti.

5. EA-palveluiden, sisältöjen ja oikeutusten saatavuus

Oikeutukset koskevat vain sellaisia tilejä, joiden omistajien laillisessa asuinmaassa kyseisen sisällön ja oikeutusten käyttö on sallittua. Oikeutuksia voi ostaa tai hankkia vain EA:lta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä. EA pidättää itselleen oikeuden evätä käyttäjän pyyntö hankkia oikeutuksia sekä rajata mitä tahansa oikeutusten hankintapyyntöä tai estää se mistä tahansa syystä.  

Emme takaa, että EA-palvelut, sisällöt tai oikeutukset olisivat saatavilla jatkuvasti kaikissa maissa tai kaikilla maantieteellisillä alueilla tai jonain tiettynä ajankohtana tai että jatkaisimme jonkin tietyn sisällön tai oikeutuksen tarjoamista tietyn ajan. Pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää sisältöjä ja oikeutuksia ilmoittamatta asiasta käyttäjälle. Kun käyttäjä on lunastanut oikeutuksensa, kyseistä sisältöä ei voi palauttaa tai vaihtaa eikä siitä saa hyvitystä muiden oikeutusten, rahan, muiden tuotteiden tai palveluiden muodossa, ellei pykälässä 16 tai alueellisesti sovellettavissa kuluttajansuojasäännöksissä toisin sanota.

6. Käyttäjien kehittämän sisällön lisääminen EA-palveluihin

EA ei esiseulo kaikkea käyttäjien kehittämää sisältöä eikä muodollisesti hyväksy tai vahvista mitään sisältöjä, joita käyttäjät voivat lisätä EA-palveluihin. Kukin käyttäjä on yksinomaisesti vastuussa itse kehittämästään sisällöstä ja voi joutua vastuuvelvolliseksi sen julkaisemisesta.

EA kunnioittaa muiden aineettomaan omaisuuteen liittyviä oikeuksia. Käyttäjien kehittämän sisällön lisääminen edellyttää laillista oikeutta ladata kyseinen sisältö EA-palveluihin. EA-palveluihin ei saa ladata eikä siellä saa julkaista mitään sellaista käyttäjien kehittämää sisältöä, joka loukkaa jonkun kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, tuotemerkkiä tai muita aineettomaan omaisuuteen liittyviä oikeuksia tai joka rikkoo lakia, näitä palveluehtoja tai kenen tahansa kolmannen osapuolen yksityisyyteen tai julkisuuteen liittyviä oikeuksia. EA-palveluihin saa ladata vain sellaista sisältöä, jonka lataamiseen lataajalla on sisällön omistajan tai lain suoma lupa. EA voi oman harkintansa mukaan ja ilman ennakkoilmoitusta poistaa käyttäjien kehittämää sisältöä, joka saattaa rikkoa kolmannen osapuolen aineettomaan omaisuuteen liittyviä tai muita oikeuksia. Jos käyttäjä on toistuvasti loukannut EA:n tai kolmannen osapuolen aineettomaan omaisuuteen liittyviä tai muita oikeuksia, EA voi sulkea käyttäjän tilin varoituksetta. Jos käyttäjän tili(t) suljetaan tämän pykälän nojalla, hänellä ei ole oikeutta saada hyvitystä mistään suorittamistaan maksuista ja hän menettää tiliinsä liittyvät oikeutukset.

EA pidättää itselleen oikeuden (mutta sillä ei ole tähän velvollisuutta, ellei laissa toisin sanota) poistaa, estää, muokata tai siirtää käyttäjien kehittämä sisältö mistä tahansa syystä, esimerkiksi silloin kun EA arvioi käyttäjien kehittämän sisällön loukkaavan näitä ehtoja. Päätös käyttäjien kehittämän sisällön tai muun sisällön poistamisesta milloin tahansa on yksinomaan EA:n harkinnan varassa ja lopullinen. Siinä määrin kuin sovellettava laki sallii, EA ei ota mitään vastuuta käyttäjien kehittämästä sisällöstä tai sen tai muun sisällön poistamisesta tai poiston epäonnistumisesta tai viivästymisestä.

7. Käyttäjien kehittämän sisällön lisensointi EA:lle ja muille

Lisätessään sisältöä EA-palveluun käyttäjä nimenomaisesti myöntää EA:lle ja sen lisenssinantajille ei-yksinomaisen, pysyvän, maailmanlaajuisen, täydellisen, alilisensoitavan ja peruuttamattoman oikeuden lainata, esittää uudelleen, julkaista, käyttää, mukauttaa, kääntää, arkistoida, tallentaa, tuottaa uudelleen, muokata, myydä, lisensoida, painaa, levittää, siirtää ja lähettää kyseistä sisältöä ja tuottaa siitä johdannaisia sekä muulla tavalla viestiä siitä ja esittää sitä tai mitä tahansa sen osaa missä tahansa muodossa ja millä tahansa tavalla, välineellä ja foorumilla riippumatta siitä, onko tämä esitysmuoto tai väline jo olemassa vai kehitetäänkö se joskus myöhemmin, eikä käyttäjälle tai jollekin kolmannelle osapuolelle tarvitse antaa tästä minkäänlaista ilmoitusta, maksua tai ansiota. Käyttäjä myöntää EA:lle ja sen lisenssinantajille kaikki lisenssit ja luvat, joita EA ja sen lisenssinantajat tarvitsevat käyttääkseen kyseistä sisältöä edellä mainitulla tavalla. Käyttäjä luopuu kaikista moraalisista tai vastaavista oikeuksista, joita hänellä voisi olla kyseiseen sisältöön.

Jos EA-palvelu, johon käyttäjä sisältöä lisää, sallii muidenkin käyttää kyseistä sisältöä EA-palvelun osana, sisällön lisääjä myöntää myös kaikille muille asianomaisen EA-palvelun käyttäjille oikeuden käyttää, jäljentää, muokata, näyttää ja esittää kyseistä sisältöä ja tuottaa siitä johdannaisia sekä muutoin viestiä siitä asianomaisessa EA-palvelussa tai sen kautta ilman eri ilmoitusta, ansioksi lukemista tai korvausta.

8. EA-virtuaalivaluutta

Eräissä EA-palveluissa voi olla käytettävissä pelin sisäisiä virtuaalipisteitä, -rahaa tai -valuuttaa (EA-virtuaalivaluuttaa). Kun käyttäjä ostaa, ansaitsee tai saa muutoin haltuunsa EA-virtuualivaluuttaa EA:lta tai EA:n hyväksymiltä kumppaneilta tai tytäryhtiöiltä, hän saa henkilökohtaisen, rajoitetun, ei-siirrettävän, peruttavissa olevan lisenssin käyttää ja valita sisältöä, jonka EA nimenomaisesti tuo saataville soveltuvassa EA-palvelussa.

EA-virtuaalivaluutalla ei ole rahallista arvoa, eikä se ole valuuttaa tai minkäänlaista omaisuutta. EA-virtuaalivaluuttaa ei voi myydä, vaihtaa, siirtää tai muuttaa rahaksi; sillä voi maksaa vain EA:n pelinsisäistä sisältöä. EA-virtuaalivaluutasta ei makseta hyvityksiä, jollei EA anna tähän suoraa kirjallista valtuutusta tai laki muutoin sitä edellytä.

9. EA-palveluiden sulkeminen

EA voi milloin tahansa sulkea EA-palveluita tai niiden osia. Sulkemisesta ilmoitetaan käyttäjälle sen ajan puitteissa, joka on määritetty hänen liittyessään kyseiseen EA-palveluun, tai jos ilmoitusaikaa ei ole määritetty, sulkeminen tapahtuu kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä, kun asiasta on ilmoitettu käyttäjälle (EA:n harkinnan mukaan) sähköpostitse, asianomaisessa tuotteessa, EA-palvelussa tai osoitteessa http://www.ea.com/2/service-updates.

EA voi sulkea EA-palveluita myös, mikäli käyttäjä rikkoo näitä palveluehtoja, mikäli EA (yksinomaisen harkintansa mukaan) katsoo, että käyttäjän toiminta EA-palvelussa heikentää muiden käyttäjien tai alaikälsten tuvallisuutta, tai mikäli EA-palveluita, sisältöjä, oikeutuksia, tuotteita tai EA:n aineetonta omaisuutta käytetään tavalla, joka EA:n yksinomaisen harkinnan mukaan on laitonta tai sopimatonta. Sulkeminen voi johtaa siihen, että käyttäjä menettää käyttäjätunnuksensa ja profiilinsa. Jos käyttäjällä on enemmän kuin yksi (1) tili, EA voi sulkea ne kaikki sekä kaikki niihin liittyvät oikeutukset. Mikäli käyttäjä rikkoo näitä palveluehtoja tai mitä tahansa muuta EA-palveluun liittyvää sopimusta, EA voi antaa käyttäjälle varoituksen, jäädyttää tämän tilin, valikoiden poistaa, peruuttaa tai pidättää tiliin liittyviä oikeutuksia tai laitetasoja, sulkea välittömästi minkä tahansa tai kaikki käyttäjän tilit tai estää tilapäisesti tai pysyvästi pääsyn käyttäjän laitteesta tai tietokoneesta kaikkiin tai joihinkin EA-palveluihin. Tällaisessa tilanteessa EA:n ei ole pakko antaa varoitusta, ennen kuin jäädyttää tai sulkee käyttäjän tilin, estää tämän laitteen tilapäisesti tai pysyvästi joistain tai kaikista EA-palveluista tai valikoiden poistaa, peruuttaa tai pidättää tämän tiliin liittyviä oikeutuksia. Jos EA sulkee käyttäjän tilin, käyttäjällä ei enää ole oikeutta osallistua mihinkään EA-palveluun ilman EA:n nimenomaista lupaa. EA pidättää itselleen oikeuden evätä tilit ja EA-palvelut keneltä tahansa henkilöltä. Käyttäjä ei saa antaa omaa tiliään sellaisen henkilön käyttöön, jonka tilit EA on sulkenut.

Mikäli EA saa ilmoituksen takaisinveloituksesta, joka liittyy tililtä tehtyyn maksuun, EA pitää tätä vahvana todisteena tilin väärinkäytöstä. Käyttäjän turvallisuuden vuoksi EA voi tilapäisesti tai pysyvästi sulkea käyttäjän tilin tai valikoiden poistaa, peruuttaa tai pidättää tiliin liittyvät EA-palvelut saatuaan ilmoituksen takaisinveloituksesta.

Mikäli käyttäjän tili tai jonkin siihen liittyvän EA-palvelun tilaus suljetaan tai jäädytetään tai mikäli tililtä valikoiden poistetaan, peruutetaan tai pidätetään oikeutuksia tai mikäli käyttäjän laite tilapäisesti tai pysyvästi estetään joistain tai kaikista EA-palveluista, käyttäjällä ei ole oikeutta minkäänlaiseen hyvitykseen (kaikkia muita tilanteita koskevia oikeuksia hyvitykseen käsitellään pykälässä 16), mitään oikeutuksia ei hyvitetä tai muunneta rahaksi tai muunlaisiksi korvauksiksi eikä käyttäjä voi enää käyttää tiliään tai siihen liittyviä oikeutuksia tai erityisiä EA-palveluita. Jos uskot, että tiliisi tai laitteeseesi kohdistunut toimenpide on virheeliinen, ota yhteyttä asiakastukeen osoitteessa help.ea.com/fi, support.popcap.com (PopCap-tuotteet) tai swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic).

10. Oman tilin peruuttaminen

Käyttäjällä on oikeus peruuttaa tilinsä tai jonkin tietyn EA-palvelun tilaus milloin tahansa. Jos käyttäjä ei hyväksy näitä palveluehtoja, ainoa vaihtoehto on olla käyttämättä EA-palveluita ja peruuttaa oma tili tai asianomaiset tilaukset. Oman tilin tai tilauksen peruuttaminen on käyttäjän ainoa oikeus ja vaihtoehto, mikäli hän ajautuu EA:n kanssa kiistoihin, jotka liittyvät esimerkiksi seuraaviin asioihin tai johtuvat niistä: (1) nämä palveluehdot ja niiden täytäntöönpano tai soveltaminen, (2) EA-palveluiden kautta käytettävät sisällöt ja oikeutukset tai mikä tahansa niihin liittyvä muutos, (3) käyttäjän mahdollisuus käyttää EA-palveluita tai niihin liittyviä sisältöjä tai oikeutuksia tai (4) EA-palveluihin, sisältöihin tai oikeutuksiin liittyvien maksujen, lisäveloitusten, verojen, laskutusmenetelmien tai niihin liittyvien muutosten suuruus tai tyyppi.

Jos käyttäjä haluaa peruuttaa tilinsä, hän voi ottaa yhteyttä EA:n asiakaspalveluun osoitteessa help.ea.com/fi, support.popcap.com (PopCap-tuotteet) tai swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic). EA pidättää itselleen oikeuden kerätä maksuja tai lisäveloituksia, jotka ovat kertyneet ennen tilin tai EA-palvelun tilauksen peruuttamista. Käyttäjä on velvollinen maksamaan myös kaiken, mitä on velkaa ennen peruutusta tekemistään ostoksista muille myyjille tai sisällöntarjoajille. Kaikki erääntyneet tai maksamattomat maksut ja muut keskeneräiset asiat on selvitettävä, ennen kuin käyttäjä voi avata uuden tilin.

11. Käyttäytymissäännöt

Käyttäjä voi EA:n yksinomaisen arvion mukaan loukata palveluehtoja seuraavin tavoin:

– Laittoman sisällön julkaiseminen, siirtäminen, edistäminen tai levittäminen.
– Ahdistelu, uhkailu, nolaaminen, roskapostittaminen tai muu toiminta, joka jonkun toisen pelaajan mielestä on epämieluisaa, kuten toistuva epätoivottujen viestien lähettäminen tai henkilöön käyvät hyökkäykset tai huomautukset rodusta, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta tai perinnöllisistä ominaisuuksista.
– Sellaisen toiminnan, ryhmän tai killan organisointi tai toteuttaminen tai siihen osallistuminen, joka on haitallista, väkivaltaista, vihamielistä tai rodullisesti, etnisesti, uskonnollisesti tai muutoin hyökkävää, säädytöntä, uhkaavaa, mautonta, peittelemättömän seksuaalista, halventavaa, loukkaavaa tai joka koetaan kiusaamiseksi, häiritsee toisen henkilön oikeutta yksityisyyteen tai julkisuuteen, yllyttää laittomuuteen tai on kohtuullisen arvion mukaan paheksuttavaa tai sopimatonta. Vihapuhetta ei suvaita.
– Loukkaavat, hyökkäävät tai halventavat käyttäjänimet tai profiilit.
– Häiriköinti keskustelualueilla, pelialueilla, foorumeilla tai missä tahansa muussa EA-palveluiden osassa. Häiriköintiä on esimerkiksi käytös, joka haittaa normaalia pelin kulkua tai vuoropuhelua jossain EA-palvelussa. Häiriköintiä ovat myös kaupalliset viestit, kaupittelu ja mainonta.
– Keskustelun häiritseminen keskusteluhuoneissa karkealla tai loukkaavalla kielenkäytöllä, toistuvalla syöttönäppäimen painamisella tai isojen kuvien syöttämisellä, jonka vuoksi näytössä olevaa tekstiä ei ehdi lukea, liiallisella huutamisella (käyttämällä pelkkiä suuraakkosia), jonka tarkoituksena on häiritä muita käyttäjiä, tai roskaviesteillä tai viestitulvalla (itseään toistavalla tekstillä).
– Joksikuksi muuksi (esimerkiksi julkisuuden henkilöksi) tekeytyminen, EA:n työntekijänä tai edustajana esiintyminen tai yritys uskotella muille käyttäjille, että edustaa EA:ta tai jotain EA:n yhteistyökumppania tai tytäryhtiötä.
– Salasanan, tilitietojen tai muun yksityistiedon kalastelu keneltä tahansa EA-palveluissa.
– Sellaisen ohjelmiston tai sisällön lataaminen EA-palveluun, jota käyttäjä ei omista tai jota hänellä ei ole lupaa vapaasti levittää.
– Muiden, jossain tietyssä EA-palvelussa sovellettavien käyttäytymissääntöjen rikkominen.
– Sellaisen toiminnan edistäminen tai siihen yllyttäminen tai osallistuminen, johon liittyy hakkerointia, tietomurtoja, tietojen kalastelua, ohjelmistoon sisältyvien virheiden ja aukkojen hyödyntämistä tai väärennettyjen ohjelmien, virtuaalivaluutan tai virtuaaliesineiden levittämistä.
– Sellaisten tiedostojen lataaminen EA-palveluihin, jotka sisältävät viruksia, matoja, urkintaohjelmia, aikapommeja, turmeltunutta dataa tai muita mahdollisesti vahingollisia, haitallisia tai häiritseviä ohjelmia.
– Viestien lähettäminen missä tahansa muussa tarkoituksessa kuin henkilökohtaiseen viestintään liittyen, esimerkiksi mainonta ja myynninedistäminen, ketjukirjeet, pyramidihuijaukset tai muu kaupallinen toiminta.
– Pelinsisäisten tukipalvelujen tai valituspainikkeiden epäasiallinen käyttö tai EA:n henkilöstölle annetut perättömät ilmoitukset.
– Luvattomien itseohjautuvien tai makroihin tai muihin pelihuijaustekniikoihin perustuvien ohjelmien tai sovellusten käyttäminen tai levittäminen.
– Pelin hakkerointiin tai muuttamiseen tai siinä huijaamiseen tarkoitettujen ohjelmien tai työkalujen käyttäminen.
– Minkä tahansa sellaisen EA-palveluun kuuluvan tiedoston tai osan muokkaaminen tai muokkausyritys, jonka muokkaamiseen EA ei ole nimenomaisesti antanut lupaa.
– Kenen tahansa todellisten henkilötietojen julkaiseminen tai viestittäminen EA-palvelua käyttäen.
– Pyrkimys häiritä, hakkeroida tai avata EA-palvelun palvelimelle tai palvelimelta kulkevaa tiedonsiirtoa.
– Ohjelmistovirheiden ja -aukkojen hyödyntäminen ja niistä viestiminen.
– Pyrkimys käyttää EA-ohjelmistoja sellaisessa palvelussa tai sellaisen palvelun kautta, joka ei ole Electronic Artsin valvoma tai valtuuttama. Kaikki tällainen käyttö tapahtuu käyttäjän omalla riskillä ja voi asettaa käyttäjälle lisää tai toisenlaisia ehtoja. EA ei ota vastuuta ohjelmistojensa käytöstä sellaisessa palvelussa tai sellaisen palvelun kautta, joka ei ole Electronic Artsin valvonnassa.
– Muiden peli-ilon häiritseminen EA-palvelussa tai toiminta, joka haittaa EA-palvelun tarjoamista kaikkien käyttäjien iloksi tai huomattavasti lisää sen kustannuksia.
– Ilman EA:n nimenomaista lupaa käyttäjä ei saa myydä, ostaa, vaihtaa tai muutoin siirtää tiliään tai EA-palveluiden, sisältöjen tai oikeutusten henkilökohtaisia käyttöoikeuksiaan esimerkiksi huutokauppasivustoilla.
– Käyttäjä ei saa toimia lainvastaisesti esimerkiksi rikkomalla tekijänoikeuksia tai tuotemerkkejä, loukkaamalla jonkun kunniaa tai yksityisyyttä tai syyllistymällä identiteettivarkauteen, hakkerointiin, ahdisteluun, petokseen tai väärennettyjen ohjelmistojen levittämiseen.
– Mainosten tai myynninedistämisaineiston lähettäminen ilman pyyntöä tai muu kaupittelu pelin sisällä tai foorumeilla.
– Ohjelmointivirheiden, dokumentoimattomien ominaisuuksien, suunnitteluvirheiden tai ongelmien väärinkäyttö tai hyödyntäminen pelissä.
– ”Roolipelaaminen” ei kelpaa puolustukseksi, jos käyttäjä rikkoo näitä tai joitain muita sääntöjä.

Jotkin EA-palvelut voivat myös julkaista lisäsääntöjä käyttäytymisestä kyseisissä palveluissa.  

Lisäksi käyttäjien on noudatettava kaikkia kansallisia ja paikallisia lakeja, säännöksiä ja määräyksiä, jotka koskevat EA-palvelujen käyttöä ja siihen liittyvää toimintaa. EA pidättää itselleen oikeuden sulkea käyttäjän tili ja estää minkä tahansa ja kaikkien EA-palvelujen käyttö, jos käyttäjän tiliä käytetään laittomuuksiin tai näiden palveluehtojen vastaisesti.  

Jollei toisin ole ilmoitettu, EA:lla ei ole velvollisuutta valvoa tai tallentaa mitään EA-palveluissa tapahtuvaa verkkotoimintaa, kuten viestintää, eikä tätä siltä odoteta. EA kuitenkin pidättää itselleen oikeuden tarkkailla tai tallentaa mitä tahansa verkkotoimintaa EA-palveluissa, ja käyttäjä antaa EA:lle nimenomaisen suostumuksensa omien toimintojensa tarkkailemiseen ja tallentamiseen. EA pidättää itselleen oikeuden poistaa mitä tahansa sisältöä mistä tahansa EA-palvelusta EA:n yksinomaisen harkinnan mukaan. EA ei ole vastuuvelvollinen siitä, jos käyttäjä tai joku kolmas osapuoli rikkoo tätä sopimusta.

Jos jonkun käyttäjän havaitaan rikkovan mitä tahansa käyttäytymissääntöjä, pyydämme ilmoittamaan tällaisesta käytöksestä EA:lle kyseisen EA-palvelun ohje- tai ilmoitustoiminnon avulla, jos sellainen on käytettävissä, tai ottamaan yhteyttä asiakastukeen osoitteessa help.ea.com/fi, support.popcap.com (PopCap-tuotteet) tai swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic).

12. Palvelut jotka eivät ole EA:n valvonnassa

Joihinkin tuotteisiin voi sisältyä mahdollisuus käyttää EA-ohjelmistoa sellaisessa palvelussa tai sellaisen palvelun kautta, joka ei ole EA:n valvonnassa. Käyttäjälle voidaan esimerkiksi tarjota mahdollisuutta pelata EA-ohjelmistoa verkkopalvelimilla, jotka eivät ole EA:n omistamia eivätkä sen hallinnoimia. EA ei ota vastuuta tilanteesta, jossa EA-ohjelmistoa käytetään tällaisessa palvelussa tai sen kautta eikä EA:lla ole mahdollisuutta vaikuttaa siihen, miten kyseisiä palveluita tarjotaan, hallinnoidaan tai ylläpidetään. EA:n valvonnan ulkopuolella olevien palveluiden käyttö tapahtuu käyttäjän omalla riskillä, ja niitä tarjoava kolmas osapuoli voi asettaa käyttäjälle lisää tai toisenlaisia ehtoja ja rajoituksia.

13. Ohjelmistot, apuohjelmat ja työkalut

EA-palvelut voivat edellyttää sitä tai mahdollistaa sen, että käyttäjä lataa ohjelmistoja, ohjelmistopäivityksiä tai -korjauksia tai muita apuohjelmia ja työkaluja EA:lta tai sen lisenssinantajilta käyttäjän tietokoneeseen, viihdejärjestelmään tai laitteeseen (”EA-ohjelmisto”). EA myöntää käyttäjälle ei-yksinomaisen, rajoitetun lisenssin käyttää EA-ohjelmistoa ainoastaan siihen tarkoitukseen, jonka EA ilmoittaa saattaessaan EA-ohjelmiston käyttäjän saataville. Mikäli EA-ohjelmiston mukana tulee käyttöoikeussopimus, sen asettamat ehdot rajoittavat EA-ohjelmiston käyttöä. Käyttäjällä ei ole oikeutta alilisensoida EA-ohjelmistoa muille eikä veloittaa näiltä sen käytöstä. Käyttäjällä ei ole oikeutta kääntää, mallintaa tai kääntää takaisin tai purkaa EA-ohjelmistoa tai tuottaa siitä johdannaisia. Käyttäjällä ei ole oikeutta muokata EA-ohjelmistoa tai käyttää sitä tavalla, johon EA ei ole antanut nimenomaista kirjallista lupaa. EA:n käyttämät tekniset ratkaisut eivät välttämättä ole yhdenmukaisia kaikilla alustoilla, ja EA-ohjelmiston ja siihen liittyvien EA-palveluiden suorituskyky voi vaihdella käyttäjän tietokoneesta ja muista laitteista riippuen.

Ajoittain Electronic Arts voi tarjota EA-ohjelmistoon päivityksiä tai muokkauksia. Tietyt päivitykset ja muokkaukset voivat olla välttämättömiä EA-ohjelmiston ja EA-palveluiden käytön jatkamiseksi.

14. Vientivalvontalait

EA-ohjelmisto voi kuulua Yhdysvaltain ja muiden lainkäyttöalueiden vientivalvonnan piiriin. Lataamalla EA-ohjelmiston EA:lta annat vakuutuksen, että et asu sellaisessa maassa tai vie EA-ohjelmistoa sellaiselle henkilölle tai sellaiseen paikkaan, joka on Yhdysvaltain, Euroopan unionin tai jonkin muun lainkäyttöalueen asettamassa vientikiellossa.

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan Yhdysvaltain ja muita sovellettavia vientivalvontalakeja ja olemaan siirtämättä sähköisesti tai muulla tavalla mitään kyseisten lakien koskemaa sisältöä tai EA-ohjelmistoa kiellettyyn kohdemaahan, jollei tähän ole ensin saatu tarvittavaa virallista lupaa, jonka ehtoja on noudatettava. Käyttäjä sitoutuu myös olemaan lataamatta EA-palveluihin mitään sellaisia tietoja tai ohjelmistoja, kuten tietyntyyppisiä salausohjelmistoja, joita ei saa viedä ilman etukäteen kirjallisesti saatua virallista lupaa. Tämän pykälän vakuutukset ja sitoumukset pysyvät voimassa myös tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeen.

15. EA-palveluiden päivitykset

TÄRKEÄÄ: EA VOI JOUTUA PÄIVITTÄMÄÄN TAI NOLLAAMAAN ERÄITÄ PARAMETREJA TASAPAINOTTAAKSEEN PELAAMISTA JA EA-PALVELUIDEN KÄYTTÖÄ. TÄLLAISET PÄIVITYKSET TAI NOLLAUKSET VOIVAT KYSEISESSÄ PELIMAAILMASSA TUNTUA TAKAISKUILTA JA VAIKUTTAA HAHMOIHIN, PELEIHIN, RYHMIIN TAI MUIHIN KÄYTTÄJÄN HALLITSEMIIN OIKEUTUKSIIN. EA PIDÄTTÄÄ ITSELLEEN OIKEUDEN TEHDÄ TÄLLAISIA PÄIVITYKSIÄ EIKÄ OLE NIISTÄ VASTUUVELVOLLINEN KÄYTTÄJÄLLE.

16. Takuun ja vastuuvelvollisuuden rajaukset

SIINÄ MÄÄRIN KUIN SOVELLETTAVA LAKI SALLII, KÄYTTÄJÄ NIMENOMAISESTI HYVÄKSYY SEN, ETTÄ HÄN KÄYTTÄÄ EA-PALVELUITA, EA-OHJELMISTOJA, SISÄLTÖJÄ, OIKEUTUKSIA JA INTERNETIÄ YKSINOMAISESTI OMALLA RISKILLÄÄN. EA-PALVELUT, EA-OHJELMISTOT, EA-TUOTTEET, SISÄLLÖT, OIKEUTUKSET JA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT JA TUOTTEET TARJOTAAN KÄYTTÖÖN SELLAISINA KUIN NE OVAT, ILMAN SUORIA TAI EPÄSUORIA TAKUITA, PAITSI JOS TÄLLAISIA TAKUITA TAI MUUTA LAKISÄÄTEISTÄ KULUTTAJANSUOJAA EI VOI LAILLISESTI KUMOTA TAI RAJOITTAA. TÄÄLLÄ ON SAATAVILLA ALUEELLISTA LISÄTIETOA LAKISÄÄTEISISTÄ TAKUISTA JA MUISTA KULUTTAJANSUOJASÄÄDÖKSISTÄ. OSOITTEESSA http://help.ea.com/fi/article/origin-au-returns-and-cancellations/ ON AUSTRALIAA KOSKEVAA TIETOA KULUTTAJANSUOJASTA. MIKÄLI TÄLLAISET ALUEELLISESTI SOVELLETTAVAT KULUTTAJANSUOJASÄÄDÖKSET EIVÄT TOISIN MÄÄRÄÄ, MITÄÄN TAKUITA EA-OHJELMISTOJEN TAI EA-PALVELUIDEN LAADUSTA, TOIMINNALLISUUDESTA, SAATAVUUDESTA TAI SUORITUSKYVYSTÄ EI ANNETA. EA EI OLE VASTUUVELVOLLINEN, JOS KÄYTTÄJÄ EI PYSTY HANKKIMAAN TAI KÄYTTÄMÄÄN JOITAIN SISÄLTÖJÄ, OIKEUTUKSIA, TUOTTEITA TAI PALVELUITA. EA TARJOAA EA-PALVELUT KAUPALLISESTI TARKOITUKSENMUKAISELTA POHJALTA EIKÄ TAKAA, ETTÄ KÄYTTÄJÄ PYSTYY KÄYTTÄMÄÄN EA-PALVELUITA JUURI HALUAMANAAN AIKANA JA HALUAMASSAAN PAIKASSA TAI ETTÄ EA-PALVELUIDEN SUORITUSKYKY ON RIITTÄVÄ KAIKEN KAIKKIAAN TAI JOLLAIN TIETYLLÄ MAANTIETEELLISELLÄ ALUEELLA.

SIINÄ MÄÄRIN KUIN SOVELLETTAVA LAKI SALLII, KÄYTTÄJÄ YMMÄRTÄÄ JA HYVÄKSYY SEN, ETTÄ MIKÄLI KÄYTTÄJÄLLE SYNTYY EA:N TAI SEN LISENSSINANTAJIEN KANSSA KIISTAA, JOKA JOHTUU EA-PALVELUISTA TAI EA-TUOTTEISTA TAI LIITTYY NIIHIN, KÄYTTÄJÄN AINOA JA YKSINOMAINEN RATKAISU ON LOPETTAA EA-PALVELUIDEN KÄYTTÖ JA PERUUTTAA TILINSÄ. KÄYTTÄJÄ YMMÄRTÄÄ JA HYVÄKSYY, ETTÄ EA TAI SEN LISENSSINANTAJAT, LISENSSINSAAJAT JA TYTÄRYHTIÖT EIVÄT OLE VASTUUVELVOLLISIA MISTÄÄN NIIDEN OMASTA TAI KENENKÄÄN MUUN HENKILÖN TOIMINNASTA TAI TOIMIMATTA JÄTTÄMISESTÄ, JOKA LIITTYY EA-PALVELUIDEN HALLINTOON, VIESTINTÄÄN TAI SISÄLTÖÖN TAI EA-OHJELMISTOJEN KÄYTTÖÖN. EA:N TAI SEN LISENSSINANTAJIEN, LISENSSINSAAJIEN, TYTÄRYHTIÖIDEN, TYÖNTEKIJÖIDEN TAI JOHTAJIEN (YHTEISESTI ”EA-JÄSENET”) VASTUUVELVOLLISUUS KÄYTTÄJÄLLE EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA YLITÄ SITÄ SUMMAA, JONKA KÄYTTÄJÄ ON EA-PALVELUISTA MAKSANUT EA:LLE. EA TAI SEN LISENSSINANTAJAT TAI TYTÄRYHTIÖT EIVÄT MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE VASTUUVELVOLLISIA SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT EA-PALVELUIDEN, EA-OHJELMISTOJEN TAI INTERNETIN KÄYTÖSTÄ, EIVÄTKÄ MISTÄÄN MUUSTA VAATIMUKSESTA, JOKA JOLLAIN TAVALLA LIITTYY EA-PALVELUIDEN TAI TILIEN KÄYTTÖÖN. EA SUOJAA KÄYTTÄJÄN HENKILÖKOHTAISET TIEDOT KAUPALLISESTI TARKOITUKSENMUKAISIN MENETELMIN, MUTTA EA LISENSSINANTAJINEEN EI OTA VASTUUTA TIETOJEN HÄVIÄMISESTÄ, KÄYTTÄJÄN OHJELMISTOILLE TAI LAITTEISTOLLE AIHEUTUVISTA VAHINGOISTA EIKÄ MISTÄÄN MUISTA KÄYTTÄJÄLLE TAI KOLMANNELLE OSAPUOLELLE AIHEUTUVISTA SUORISTA, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI VÄLILLISISTÄ MENETYKSISTÄ TAI VAHINGOISTA, RIIPPUMATTA SIITÄ, JOHTUVATKO NE EA-PALVELUN, SISÄLLÖN TAI EA-OHJELMISTOJEN KÄYTÖSTÄ KÄYTTÄJÄN TIETOKONEELLA TAI MUULLA LAITTEELLA.

SELLAISISSA VALTIOISSA TAI SELLAISILLA LAINKÄYTTÖALUEILLA, JOISSA VÄLILLISIIN TAI SATUNNAISIIN VAHINKOIHIN LIITTYVÄN VASTUUVELVOLLISUUDEN KIISTÄMINEN TAI RAJAAMINEN EI OLE SALLITTUA, EA:N SEKÄ SEN LISENSSINANTAJIEN JA TYTÄRYHTIÖIDEN VASTUUVELVOLLISUUS ON RAJATTU SIINÄ MÄÄRIN KUIN LAKI SALLII. MIKÄLI ALUEELLISESTI SOVELLETTAVAT KULUTTAJANSUOJASÄÄDÖKSET EIVÄT TOISIN EDELLYTÄ, EA EI HYVÄKSY TAI TAKAA MITÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN TUOTETTA TAI PALVELUA, JOTA TARJOTAAN EA:N VÄLITYKSELLÄ, EIKÄ OLE OSAPUOLENA TAI MILLÄÄN TAVALLA VELVOLLINEN VALVOMAAN KAUPANKÄYNTIÄ, JOTA VOI TAPAHTUA KÄYTTÄJÄN SEKÄ OMIA TUOTTEITAAN TAI PALVELUITAAN TARJOAVIEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VÄLILLÄ. TÄÄLLÄ ON SAATAVILLA ALUEELLISTA LISÄTIETOA LAKISÄÄTEISISTÄ TAKUISTA JA MUISTA KULUTTAJANSUOJASÄÄDÖKSISTÄ. OSOITTEESSA http://help.ea.com/fi/article/origin-au-returns-and-cancellations/ ON AUSTRALIAA KOSKEVAA TIETOA KULUTTAJANSUOJASTA.

17. Vastuuvapautus

EA:n tai sen lisenssinantajien pyynnöstä käyttäjä suostuu puolustamaan EA:ta ja sen lisenssinantajia, tytäryhtiöitä, hankkijoita, toimittajia ja sisällöntarjoajia sekä suojaamaan ja vapauttamaan ne kaikista vastuuvelvollisuuksista, vaatimuksista ja kuluista, kuten asianajajien palkkioista, joita voi aiheutua siitä syystä, että käyttäjä on rikkonut näitä palveluehtoja tai levittänyt mitä tahansa sisältöä EA-palveluissa tai niiden kautta. Edellä sanotun yleisluonteisuutta rajoittamatta: käyttäjä suostuu suojaamaan ja vapauttamaan EA:n ja sen lisenssinantajat vastuusta, jos hänen tiliään on käytetty epäasiallisesti tai laittomasti, vaikka tämän olisi tehnyt joku muu, jolle tilin omistaja on antanut luvan käyttää tiliään. Käyttäjä hyväksyy sen, että hän on henkilökohtaisesti vastuussa EA-palveluiden käytöstä ja kaikesta niissä harjoittamastaan viestinnästä ja toiminnasta, mukaan lukien hänen niihin lisäämänsä sisältö, ja että hän suojaa ja vapauttaa EA:n sekä EA:n lisenssinantajat ja tytäryhtiöt kaikesta vastuuvelvollisuudesta tai vahingonkorvauksista, joita hänen toiminnastaan EA-palveluissa voi aiheutua.

EA ja sen lisenssinantajat pidättävät itselleen oikeuden ottaa omalla kustannuksellaan hoitoonsa minkä tahansa sellaisen asian yksinomaisen puolustuksen ja hallinnan, joka muutoin riippuisi käyttäjän antamasta vastuuvapautuksesta. Tällaisessa tilanteessa käyttäjällä ei enää ole velvollisuutta vapauttaa EA:ta tai sen lisenssinantajia vastuusta kyseisessä asiassa. Tämä pykälä pysyy voimassa myös näiden palveluehtojen purkamisen jälkeen.  

18. Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin

EA-palveluihin voi sisältyä hyperlinkkejä nettisivuille, joiden ylläpito kuuluu kolmansille osapuolille, kuten mainostajille ja muille sisällöntarjoajille. Nämä sivustot voivat kerätä käyttötietoja tai kysellä käyttäjältä tämän henkilökohtaisia tietoja. EA ei valvo tällaisia sivustoja eikä ole vastuussa niiden sisällöistä, tietosuojakäytännöistä tai siitä, millaisia tietoja ne keräävät, miten niitä käyttävät ja miten tästä asiasta kertovat.

19. Yleiset ehdot

A. Korvausvaatimukset. Käyttäjä hyväksyy sen, että näiden palveluehtojen ei ole tarkoitus myöntää eivätkä ne myönnä mitään oikeuksia tai korvauksia kenellekään muille kuin näiden palveluehtojen osapuolille. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy myös, että näiden palveluehtojen sekä EA:n tietosuoja- ja evästekäytännön, mukaan lukien niiden täytäntöönpano, ei ole tarkoitus myöntää eivätkä ne myönnä mitään oikeuksia tai korvauksia kenellekään henkilölle.

B. Ositettavuus. Mikäli jokin näiden palveluehtojen osa katsotaan pätemättömäksi tai täytäntöpakottomaksi, kyseinen osa tulkitaan yhteneväksi sovellettavan lain kanssa, niin että se silti mahdollisimman hyvin heijastaa EA:n aluperäisiä tarkoituksia, ja muut osat ovat edelleen täysin päteviä.

C. Oikeuksista luopuminen. EA voi pidättäytyä vetoamasta johonkin näissä palveluehdoissa määriteltyyn oikeuteen tai ehtoon tai jättää sen panematta täytäntöön, mutta tämä ei tarkoita tällaisesta oikeudesta tai ehdosta luopumista. Luopuminen jostain näihin palveluehtoihin sisältyvästä oikeudesta astuu voimaan vain, jos EA vahvistaa tämän kirjallisesti.

D. Sovellettava lainsäädäntö. Mikäli käyttäjä asuu jossain Euroopan unionin jäsenvaltiossa, (a) näihin palveluehtoihin ja käyttäjän tileihin sovelletaan Englannin lakeja sen lainvalintasääntöjä lukuun ottamatta ja (b) käyttäjä nimenomaisesti hyväksyy sen, että englantilaisilla oikeusistuimilla on yksinomainen tuomiovalta kaikissa vaateissa tai kiistakysymyksissä, joissa EA on osapuolena tai jotka jollain tavalla liittyvät käyttäjän tileihin tai EA-palveluiden käyttöön, ja lisäksi käyttäjä hyväksyy ja nimenomaisesti suostuu siihen, että tällaiset osapuolten väliset kiistat, mukaan lukien EA:han tai sen tytäryhtiöihin, työntekijöihin, toimihenkilöihin, johtajiin, hankkijoihin, toimittajiin ja sisällöntarjoajiin kohdistuvat vaateet, ratkaistaan englantilaisissa oikeustuimissa. Mikäli käyttäjä asuu Korean tasavallassa, (a) myyntiehtoihin sovelletaan Korean tasavallan lakeja sen lainvalintasääntöjä lukuun ottamatta ja (b) käyttäjä nimenomaisesti hyväksyy sen, että Korean tasavallan oikeusistuimilla on yksinomainen tuomiovalta kaikissa myyntiehtoihin liittyvissä vaateissa tai kanteissa, ja käyttäjä nimenomaisesti suostuu siihen, että osapuolten väliset kiistat ratkaistaan näissä oikeusistuimissa. Mikäli käyttäjä asuu jossain muualla, (a) näihin palveluehtoihin ja käyttäjän tileihin sovelletaan Kalifornian osavaltion lakeja sen lainvalintasääntöjä lukuun ottamatta, ja (b) siinä määrin kuin voidaan soveltaa alempana pykälässä 20 sanottua, käyttäjä nimenomaisesti hyväksyy sen, että liittovaltiollisilla ja osavaltiollisilla oikeusistuimilla, jotka toimivat Yhdysvaltain piirioikeuden Pohjois-Kalifornian lainkäyttöalueella, on yksinomainen tuomiovalta kaikissa vaateissa tai kiistakysymyksissä, joissa EA on osapuolena tai jotka jollain tavalla liittyvät käyttäjän tileihin tai EA-palveluiden käyttöön, ja lisäksi käyttäjä hyväksyy ja nimenomaisesti suostuu (siinä määrin kuin voidaan soveltaa alempana pykälässä 20 sanottua) siihen, että tällaiset osapuolten väliset kiistat, mukaan lukien EA:han tai EA:n sisar- tai tytäryhtiöihin, hankkijoihin, toimittajiin ja sisällöntarjoajiin kohdistuvat vaateet, joita ei ole suljettu pois alempana pykälässä 20, ratkaistaan Pohjois-Kalifornian oikeusistuimissa. Kuten edellä on sanottu, käyttäjän toimiin saatetaan soveltaa myös muita paikallisia, osavaltiollisia, kansallisia ja kansainvälisiä lakeja.

20. Riitatilanteiden ratkaisu sitovassa välimiesmenettelyssä

Tämän pykälän tarkoitus on tarjota yksinkertaistettu ratkaisumenetelmä mahdollisiin EA:n ja käyttäjän välisiin riitatilanteisiin. Kuten jäljempänä pykälässä 20.e sanotaan: jos osapuolet eivät pysty ratkaisemaan riitatilannetta epävirallisesti ja käyttäjälle myönnetään välimiesmenettelyssä summa, joka on suurempi kuin EA:n viimeisimmässä käyttäjälle (mahdollisesti) tarjoamassa sovitteluehdotuksessa, EA maksaa käyttäjälle 150 prosenttia välimiestuomiosta, kuitenkin enintään 5000 Yhdysvaltain dollaria välimiestuomion lisäksi.

TÄMÄ KANNATTAA LUKEA HUOLELLISESTI. SE VAIKUTTAA KÄYTTÄJÄN OIKEUKSIIN.

Useimmat ongelmat ovat ratkaistavissa nopeasti ja käyttäjän toiveiden mukaisesti asiakastukijärjestelmässä, johon käyttäjä voi kirjautua EA-tilinsä avulla osoitteessa help.ea.com/fi, support.popcap.com (PopCap-tuotteet) tai swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic). Mikäli EA ei kuitenkaan pysty ratkaisemaan ongelmaa käyttäjää tyydyttävällä tavalla (tai mikäli EA:lla on käyttäjään liittyvä ongelma, jota se ei pysty ratkaisemaan epävirallisin keinoin), käyttäjä ja EA hyväksyvät, että kaikki käyttäjän ja EA:n väliset riitatilanteet ratkaistaan seuraavaa menettelyä noudattaen. Tämä varaus ei koske Euroopan unionin jäsenvaltioiden eikä Sveitsin, Venäjän, Korean tasavallan tai Quebecin asukkaita, mutta kaikkia muilla lainkäyttöalueilla asuvia kuluttajia se koskee, siinä määrin kuin sovellettava laki sallii. Hyväksymällä nämä ehdot käyttäjä ja EA nimenomaisesti luopuvat oikeudestaan oikeuskäsittelyyn valamiehistön edessä ja oikeudesta osallistua ryhmäkanteeseen. Tätä sopimusta voidaan tulkita väljästi. Välimiehellä, ei millään paikallisella, osavaltion tai liittovaltion oikeusistuimella, on yksinomainen valta ratkaista mikä tahansa EA:n ja käyttäjän välinen kiista, mukaan lukien tämän välimiesmenettelyä koskevan sopimuksen tulkintaan, sovellettavuuteen, täytäntöönpantavuuteen tai muodostamiseen liittyvät kiistat, kuten vaatimus, että tämä sopimus välimiesmenettelystä on kokonaan tai osittain täytäntöpakoton. Tämä pykälä kattaa kaikki EA:n ja käyttäjän väliset kiistat (”riitatilanteet”), mukaan lukien seuraavat asiat:

– vaatimukset, jotka jollain tavalla liittyvät käyttäjän ja EA:n väliseen suhteeseen, riippumatta siitä onko perusteena sopimus, oikeudenloukkaus, säädös, petos, vilppi tai mikä tahansa muu lakikysymys
– vaatimukset, jotka juontuvat ajalta ennen tätä sopimusta tai mitä tahansa aiempaa sopimusta (mukaan lukien mainontaan liittyvät vaateet)
– vaatimukset, jotka parhaillaan ovat ryhmäkanteen kohteena, mutta käyttäjä ei ole ryhmäkanteessa osallisena
– vaatimukset, joita saattaa ilmetä tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeen.

Ainoat riitatilanteet, joita tämä pykälä ei kata, ovat seuraavat:

– vaatimus, joka koskee käyttäjän tai EA:n (tai EA:n lisenssinantajien) aineettomien oikeuksien täytäntöönpanoa, suojaamista tai oikeellisuutta
– vaatimus, johon liittyy syytöksiä aineettoman omaisuuden varastamisesta, piratismista tai valtuuttamattomasta käytöstä tai joka perustuu tällaisiin syytöksiin
– mikäli käyttäjä asuu Australiassa: vaatimus panna täytäntöön mitä tahansa Australian kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksia
– lisäksi mikään kohta tässä pykälässä ei estä kumpaakaan osapuolta käynnistämästä oikeustoimia vähäisiä vaateita käsittelevässä oikeusistuimessa (small claims court).

Nimityksillä ”EA”, ”sinä” and ”me” viitataan myös EA:n tytär- ja sisaryhtiöihin, asiamiehiin, työntekijöihin, osakkuudenedeltäjiin ja -seuraajiin, oikeudenomistajiin sekä kaikkiin tämän tai edeltävän sopimuksemme kattamien palvelujen tai ohjelmistojen luvallisiin ja luvattomiin käyttäjiin. Tämä sopimus välimiesmenettelystä liittyy osavaltioiden väliseen kaupankäyntiin, joten se tulkitaan ja toimeenpannaan Yhdysvaltain lainsäädännön välimiesmenettelystä annetun lain (Federal Arbitration Act) mukaisesti. Tämä sopimus välimiesmenettelystä pysyy voimassa myös näiden palveluehtojen purkamisen jälkeen.

A.    Epäviralliset neuvottelut / riitatilanneilmoitus. Käyttäjä ja EA hyväksyvät, että kaikkia riitatilanteita yritetään ensin sovitella epävirallisesti vähintään 30 päivän ajan, ennen kuin välimiesmenettely aloitetaan. Tällaiset epäviralliset neuvottelut alkavat, kun toinen osapuoli saa toiselta kirjallisen ilmoituksen (”riitatilanneilmoitus”). Riitatilanneilmoituksen täytyy (a) sisältää valituksen tekevän osapuolen koko nimi ja yhteystiedot, (b) kuvata vaatimuksen tai riitatilanteen luonne ja perusta sekä (c) määrittää haluttu korvaus (”vaatimus”). EA lähettää riitatilanneilmoituksen laskutusosoitteeseen (jos käyttäjä on sen ilmoittanut EA:lle) tai EA:lle ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Käyttäjän on lähetettävä riitatilanneilmoitus seuraavaan osoitteeseen: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department.

B.    Sitova välimiesmenettely. Jos käyttäjä ja EA eivät onnistu ratkaisemaan riitatilannetta epävirallisissa neuvotteluissa 30 päivän kuluessa riitatilanneilmoituksen vastaanottamisesta, käyttäjä tai EA voi halutessaan hakea riitatilanteeseen lopullista ratkaisua sitovassa välimiesmenettelyssä. Mikäli jompikumpi osapuoli toivoo välimiesmenettelyä, päätös on lopullinen ja sitova myös toisen osapuolen kannalta. KÄYTTÄJÄ YMMÄRTÄÄ TÄMÄN EHDON TARKOITTAVAN, ETTÄ KÄYTTÄJÄ JA EA LUOPUVAT OIKEUDESTA HAASTAA TOINEN OSAPUOLI OIKEUTEEN JA OIKEUDENKÄYNTIIN VALAMIEHISTÖN EDESSÄ. Välimiesmenettely tapahtuu American Arbitration Associationin (AAA) johdolla sen kaupallisten välityssääntöjen (Commercial Arbitration Rules) mukaisesti ja tarvittaessa noudattaen AAA:n täydentäviä kuluttajasääntöjä (Supplementary Procedures for Consumer Related Disputes); molemmat ovat saatavilla englanninkielisinä AAA:n verkkosivustossa osoitteessa www.adr.org. Käyttäjälle välimiesmenettelystä aiheutuvat maksut sekä osuus korvauksista määräytyvät AAA:n sääntöjen mukaan, ja niitä rajoittavat tarvittaessa AAA:n kuluttajasäännöt. Jos välimies katsoo näiden kustannusten olevan ylenmääräisiä tai jos käyttäjä lähettää EA:lle edellä annettuun riitatilanneilmoitusosoitteeseen ilmoituksen siitä, ettei pysty maksamaan välimiesmenettelyn aloittamiseen vaadittavia maksuja, EA maksaa kaikki välimiesmenettelyyn liittyvät maksut ja kulut. Välimiesmenettely voidaan hoitaa henkilökohtaisesti, asiakirjojen välityksellä, puhelimitse tai verkon kautta. Välimies tekee kirjallisen päätöksen ja ilmoittaa päätöksen perusteet, jos jompikumpi osapuoli niitä pyytää. Välimiehen on noudatettava sovellettavaa lainsäädäntöä, ja mikäli näin ei tapahdu, mahdolliset korvaukset voidaan riitauttaa. Käyttäjä ja EA voivat käräjöidä oikeussalissa välimiesmenettelyyn velvoittamiseksi, vireillä olevan menettelyn lykkäämiseksi tai välimiehen ilmoittaman korvauksen vahvistamiseksi, muokkaamiseksi, kumoamiseksi tai kirjaamiseksi.

C.    Rajoitukset. Käyttäjä ja EA hyväksyvät, että välimiesmenettely rajoittuu EA:n ja käyttäjän väliseen ristiriitatilanteeseen riippumatta siitä, haetaanko rahallista hyvitystä vai kieltoratkaisua, ja välimiesmenettelyssä annettava ratkaisu koskee pelkästään käyttäjää yksilönä. Siinä määrin kuin laki sallii, (a) välimiesmenettelyitä ei yhdistetä toisiinsa, (b) mitään riitatilannetta ei välimiesmenettelyssä ratkaista ryhmäkanteen pohjalta tai käyttäen ryhmäkanteen menettelyitä (c) eikä mitään riitatilannetta ole oikeutta pyrkiä ottamaan käsiteltäväksi suuren yleisön tai kenenkään muun kuin asianomaisen käyttäjän puolesta. KÄYTTÄJÄ JA EA HYVÄKSYVÄT, ETTÄ KUMPIKIN OSAPUOLI VOI ESITTÄÄ VAATIMUKSIA TOISELLE OSAPUOLELLE VAIN YKSITTÄISENÄ TOIMIJANA, EI ASIANOMISTAJANA TAI RYHMÄN JÄSENENÄ RYHMÄKANTEESSA TAI JONKUN MUUN EDUSTAMANA. Elleivät käyttäjä ja EA molemmat muuhun suostu, välimies ei myöskään voi yhdistää usean henkilön vaatimuksia eikä voi muulla tavalla ohjata mitään edustuksellista tai ryhmäkannetta. Jos tämä nimenomainen ehto todetaan täytäntöpakottomaksi, koko sopimus välimiesmenettelystä mitätöityy.

D.    Sijainti. Mikäli käyttäjä asuu Yhdysvalloissa, välimiesmenettely järjestetään missä tahansa käyttäjälle sopivassa paikassa. Mikäli käyttäjä asuu Yhdysvaltain ulkopuolella, välimiesmenettely käynnistyy Amerikan yhdysvaltain Kalifornian osavaltion San Mateon piirikunnassa ja niin käyttäjä kuin EA hyväksyvät kyseisen oikeusistuimen päätäntävallan, jotta välimiesmenettelyyn voidaan velvoittaa, vireillä olevaa välimiesmenettelyä voidaan lykätä tai välimiehen päättämää hyvitystä voidaan muokata tai se voidaan vahvistaa, kumota tai kirjata.

E.    Korvaukset ja asianajomaksut. Mikäli välimies ratkaisee kiistan käyttäjän hyväksi sen mukaisesti, mitä vaatimuksia käyttäjällä on EA:lle, ja määrää käyttäjälle maksettavaksi korvauksen, joka on suurempi kuin EA:n viimeinen kirjallinen sovittelutarjous ennen kirjallisten esitysten tekemistä välimiehelle, EA ryhtyy seuraaviin toimiin:

– Käyttäjälle maksetaan 150 prosenttia tälle määrätystä korvauksesta, kuitenkin enintään 5000 Yhdysvaltain dollaria yli määrätyn korvauksen.
– Kaikki käyttäjän AAA:lle maksamat kirjaamis-, hallinnointi- ja välimiesmenettelykulut korvataan. Kukin osapuoli vastaa omista asianajomaksuistaan ja oheiskustannuksista (mukaan lukien asiantuntijatodistajien palkkiot ja kustannukset), mutta välimiehellä on valtuudet määrätä asianajomaksut ja -kustannukset korvattaviksi, mikäli tällainen korvaus on sovellettavan lainsäädännön mukaan mahdollinen. EA luopuu oikeudestaan vaatia korvausta asianajomaksuista ja -kustannuksista, jotka liittyvät käyttäjän ja EA:n väliseen välimiesmenettelyyn.


F.    Välimiehen päätäntävaltaa koskeva rajoitus. Välimies voi antaa vahvistavan tai kieltävän ratkaisun vain lievennystä hakevan osapuolen hyväksi ja vain siinä määrin kuin on tarpeen kyseisen osapuolen yksittäisen vaatimuksen perusteella.

G.    Muutokset tähän ehtoon. EA ei pane täytäntöön tähän välimiesmenettelyä koskevaan sopimukseen tehtäviä oleellisia muutoksia, jollei tilin omistaja ole nimenomaisesti hyväksynyt muuttuneita ehtoja.

21. Sopimuskokonaisuus

Palveluehdot (mukaan luettuna EA:n tietosuoja- ja evästekäytäntö sekä muut täydentävät ehdot, joihin tässä asiakirjassa on viitattu) sekä johonkin tiettyyn peliin, toimintaan, kilpailuun tai arvontaan liittyvät säännöt tai ohjeet muodostavat käyttäjän ja EA:n välisen kokonaissopimuksen, joka määrittelee käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet hänen käyttäessään EA-palveluita. Mikäli palveluehdot ovat ristiriidassa muiden EA-palvelussa julkaistujen ohjeiden kanssa, EA ratkaisee ristiriidat yksinomaisen harkintansa mukaan.

22. Tiedoksi Kaliforniassa asuville  

Kalifornian siviililain pykälän 1789,3 mukaisesti ilmoitetaan, että (a) EA:n osoite on 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, (b) EA-palveluiden maksut ja veloitukset vaihtelevat käyttäjän valitsemista palveluista riippuen, ja (c) mikäli käyttäjä haluaa tehdä EA-palveluihin liittyvän valituksen tai haluaa lisätietoja EA-palveluiden käytöstä, hän voi käydä EA:n asiakastuen verkkosivustolla osoitteessa help.ea.com/fi, support.popcap.com (PopCap-tuotteet) tai swtor.com/support (Star Wars™: The Old Republic). Valitusasioissa voi myös kääntyä Kalifornian kuluttajansuojavirastossa toimivan valitusnevontayksikön puoleen kirjallisesti osoitteeseen Complaint Assistance Unit, Division of Consumer Services, Department of Consumer Affairs, 400 ”R” Street, Sacramento, CA 95814, tai puhelimitse Yhdysvalloista soitettaessa numeroon (916) 445-1254 tai (800) 952-5210.

Aseta osoite terms.ea.com/fi selaimeen kirjanmerkiksi ja käy siellä säännöllisesti tarkastamassa, onko EA:n palveluehtoja päivitetty.

23. Täydentävät ehdot

Eräisiin EA-palveluihin liittyvät lisäehdot

Joissain EA-palveluissa voi olla erityisehtoja, jotka käyttäjän on luettava ja hyväksyttävä. Oikeus käyttää tällaista EA-palvelua riippuu kyseisistä erityisehdoista sekä näistä palveluehdoista. Mikäli erityisehdot ovat ristiriidassa näiden palveluehtojen kanssa, EA:lla on yksinomainen ja lopullinen päätösvalta tällaisten ristiriitojen ratkaisemiseksi.

Nintendo Network Services -käyttöoikeussopimus ja -tietosuojakäytäntö
Nintendo Network Services -käyttöoikeussopimus ja -tietosuojakäytäntö ovat kaikkineen voimassa ja ohjaavat sitä, miten EA-palveluita käytetään Wii U -konsolin kautta. Mikäli Nintendo Network Services -käyttöoikeussopimus on ristiriidassa EA:n palveluehtojen kanssa, toimitaan Nintendo Network Services -käyttöoikeussopimuksen mukaisesti. EA on edelleen yksinomaisesti vastuussa EA-palveluiden toiminnasta ja sisällöstä.

Xbox Live® -käyttöehdot
Xbox Live® -käyttöehdot ovat kaikkineen voimassa ja ohjaavat sitä, miten EA-palveluita käytetään Xbox Live® -palvelun kautta. Mikäli Xbox Live® -käyttöehdot ovat ristiriidassa EA:n palveluehtojen kanssa, toimitaan Xbox Live® -käyttöehtojen mukaisesti. EA on yksinomaisesti vastuussa EA-palveluiden toiminnasta ja sisällöstä. Microsoft voi kerätä ja hyödyntää tietoja käyttäjästä ja Xbox Live® -palvelun käytöstä, kun EA-palveluita käytetään sen kautta. Sitä, miten Microsoft käyttää ja kerää tällaista tietoa, ohjaa Xbox Live® -tietosuojakäytäntö (saatavilla osoitteesta xbox.com tai soittamalla yhdysvaltalaiseen puhelinnumeroon 1-800-4MY-XBOX). KÄYTTÄESSÄÄN EA-PALVELUITA Xbox Live® -PALVELUN KAUTTA KÄYTTÄJÄ HYVÄKSYY, ETTÄ MICROSOFT EI OLE VASTUUVELVOLLINEN MINKÄÄNLAISISTA VAHINGOISTA, JOITA KÄYTTÄJÄLLE VOI AIHEUTUA, KUN HÄN KÄYTTÄÄ EA-PALVELUITA Xbox Live® -PALVELUN KAUTTA, JA KÄYTTÄJÄ LUOPUU KAIKISTA VAATEISTA, JOITA HÄNELLÄ VOISI OLLA MICROSOFTILLE TÄLLAISTEN VAHINKOJEN TAI EA-PALVELUJEN KÄYTÖN PERUSTEELLA. EA on yksinomaisesti vastuussa EA-palveluiden kautta saatujen palveluiden asiakastuesta ja laskutuksesta.

EA-verkkopalvelu ja PlayStation®2 -viihdejärjestelmä
Sony Computer Entertainmentin (Pohjois-Amerikka) lausunto
DNAS
Tämän ohjelmiston kanssa on käytössä DNAS (Dynamic Network Authentication System) -verkkotodennusjärjestelmä, jonka on luonut ja omistaa Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI). DNAS kerää tietoa käyttäjän laitteistosta ja ohjelmistoista todentamisen, kopiosuojauksen, tilin eston, järjestelmän, sääntöjen tai pelin valvonnan mahdollistamiseksi sekä muita tarkoituksia varten. Kerättävän tiedon avulla ei tunnisteta käyttäjän henkilöllisyyttä, eikä tietoja luovuteta millekään ulkopuoliselle yhtiölle. JULKAISIJA VOI YHDISTÄÄ NÄMÄ TIEDOT OMASSA TIETOKANNASSAAN OLEVIIN HENKILÖTIETOIHIN, MIKÄLI KÄYTTÄJÄ ILMOITTAA HENKILÖTIETONSA. ENNEN KUIN ILMOITAT HENKILÖTIETOJASI JULKAISIJALLE, PEREHDY JULKAISIJAN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN JA KÄYTTÖEHTOIHIN. ÄLÄ ILMOITA HENKILÖTIETOJASI JULKAISIJALLE, JONKA KÄYTTÖEHTOJA JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÄ ET HYVÄKSY. SCEI, Sony Computer Entertainment America (SCEA) tai niiden tytäryhtiöt eivät voi taata DNAS-palvelinten keskeytymätöntä toimintaa. SCEA ei ole vastuuvelvollinen DNAS-palvelinten toiminnassa mahdollisesti esiintyvistä viivästyksistä tai häiriöistä. Jos sisäänkirjautuessasi saat ilmoituksen DNAS-todennusvirheestä, ota yhteyttä SCEA-kuluttajapalveluihin yhdysvaltalaiseen puhelinnumeroon 1-866-466-5333. Lisätietoja DNAS-järjestelmästä on saatavilla osoitteesta www.us.playstation.com/DNAS. Mikäli jokin järjestelmä on yhteensopimaton tai ei toimi DNAS:n kanssa, SCEI:n, SCEA:n ja niiden tytäryhtiöiden yksinomainen vastuuvelvollisuus rajoittuu siihen, että käyttäjän ongelmallinen peliohjelmisto, järjestelmä tai oheislaitteisto SCEA:n valinnan mukaan korjataan tai vaihdetaan. SCEA, sen emoyhtiöt, tytäryhtiöt tai lisensoidut julkaisijat eivät ole vastuuvelvollisia viivästyksistä, järjestelmävioista, todennushäiriöistä tai järjestelmän katkoksista, jotka ajoittain voivat vaikuttaa verkkopeliin tai sen saatavuuteen.

Sony Computer Entertainmentin (Eurooppa) lausunto
Tämän ohjelmiston kanssa on käytössä DNAS (Dynamic Network Authentication System) -verkkotodennusjärjestelmä, jonka on luonut ja omistaa Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI). DNAS kerää tietoa käyttäjän laitteistosta ja ohjelmistoista todentamisen, kopiosuojauksen, tilin eston, järjestelmän, sääntöjen tai pelin valvonnan mahdollistamiseksi sekä muita tarkoituksia varten. SCEI, Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) tai niiden tytäryhtiöt eivät voi taata DNAS-palvelinten keskeytymätöntä toimintaa. SCEE ei ole vastuuvelvollinen DNAS-palvelinten toiminnassa mahdollisesti esiintyvistä viivästyksistä tai häiriöistä. Jos sisäänkirjautuessasi saat ilmoituksen DNAS-todennusvirheestä, ota yhteyttä paikalliseen PlayStation-asiakaspalveluun soittamalla numeroon, joka ilmenee ohjelmiston käsikirjasta. Lisätietoja DNAS-järjestelmästä on saatavilla osoitteesta PlayStation.com. Mikäli jokin järjestelmä on yhteensopimaton tai ei toimi DNAS:n kanssa, SCEI:n, SCEE:n ja niiden tytäryhtiöiden yksinomainen vastuuvelvollisuus rajoittuu siihen, että käyttäjän ongelmallinen peliohjelmisto, järjestelmä tai oheislaitteisto SCEE:n valinnan mukaan korjataan tai vaihdetaan. SCEE, sen emoyhtiöt, tytäryhtiöt tai lisensoidut julkaisijat eivät ole vastuuvelvollisia viivästyksistä, järjestelmävioista, todennushäiriöistä tai järjestelmän katkoksista, jotka ajoittain voivat vaikuttaa verkkopeliin tai sen saatavuuteen.

- Sony Computer Entertainmentin (Japani) lausunto tietosuojakäytännöstä ja tietoverkosta
Tämän ohjelmiston kanssa on käytössä verkkotodennusjärjestelmä. Verkkotodennusjärjestelmä kerää tietoa käyttäjän laitteistosta ja ohjelmistoista todentamisen, kopiosuojauksen, tilin eston, järjestelmän, sääntöjen tai pelin valvonnan mahdollistamiseksi sekä muita tarkoituksia varten. Kerättävän tiedon avulla ei tunnisteta käyttäjän henkilöllisyyttä. Electronic Arts voi yhdistää nämä tiedot omassa tietokannassaan oleviin henkilötietoihin, mikäli käyttäjä ilmoittaa henkilötietonsa. Ennen kuin ilmoitat henkilötietojasi Electronic Artsille, perehdy sen tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin. Älä ilmoita henkilötietojasi Electronic Artsille, jos et hyväksy sen käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä.

EA-verkkopalvelu sekä PlayStation®3- ja PlayStation®4 -tietokoneviihdejärjestelmä
PlayStation™Network -palveluehdot ovat kaikkineen voimassa ja ohjaavat sitä, miten EA-verkkopalvelua käytetään PlayStation™Network -palvelun kautta. Mikäli EA:n palveluehdot ovat ristiriidassa PlayStation™Network -palveluehtojen ja -käyttöoikeussopimuksen kanssa, toimitaan PlayStation™Network -palveluehtojen ja -käyttöoikeussopimuksen mukaisesti.

PlayStation®Store-kaupan ostokset Euroopassa
Kaikki pelin sisäisestä kaupasta ostettu sisältö ostetaan Sony Network Entertainment Europe Limitediltä (”SNEE”), ja se on PlayStation™Network –palvelun käyttöehtojen alaista. Nämä käyttöehdot saa PlayStation®Store -kaupasta. Tarkista kunkin ostoksen käyttöoikeudet, sillä ne voivat vaihdella kohteesta toiseen. Ellei toisin ilmoiteta, pelin sisäisessä kaupassa myytävien sisältöjen ikäluokitus on sama kuin pelin.

PlayStation®Store-kaupan ostokset Yhdysvalloissa ja Kanadassa
Kohteiden ostamiseen ja käyttämiseen liittyvät PlayStation™Network -verkon palveluehdot ja käyttösopimus. Sony Computer Entertainment America on jälleenlisensoinut tämän verkkopalvelun käyttäjälle.

Adobe®-tuotteet
Adobe® Flash® Player. Copyright © 1996–2012. Adobe Systems Incorporated. Kaikki oikeudet pidätetään. Patentteja vireillä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Adobe ja Flash ovat tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Adobe® Shockwave® Player. Copyright © 1996–2012. Adobe Systems Incorporated. Kaikki oikeudet pidätetään. Adobe ja Shockwave ovat tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Adobe® AIR™. Copyright © 2007–2012. Adobe Systems Incorporated. Kaikki oikeudet pidätetään. Adobe ja Adobe AIR ovat tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.


Versio 45372_11
Nykyinen käyttäjäsopimus