Electronic Arts Inc. și cadrele Scutului de confidențialitate UE-SUA și Elveția-SUA

TRUSTe

Electronic Arts Inc. participă la și și-a certificat conformitatea cu cadrele Scutului de confidențialitate UE-SUA și Elveția-SUA. EA se angajează să aplice Principiile Scutului de confidențialitate în vigoare în cazul tuturor datelor cu caracter personal primite din țările membre ale Spațiului Economic European (SEE), din Regatul Unit și din Elveția, respectiv, în temeiul fiecărui cadru al Scutului de confidențialitate, principiilor în vigoare ale cadrului legislativ. Dacă există un conflict între termenii acestei politici de confidențialitate și Principiile Scutului de confidențialitate, acestea din urma vor guverna. Pentru a afla mai multe despre cadrele Scutului de confidențialitate și pentru a vedea certificările noastre, consultați Lista Scutului de confidențialitate a Departamentului de Comerț al SUA.

Responsabilitatea EA privind datele cu caracter personal pe care le primește în temeiul Scutului de confidențialitate UE-SUA și al Scutului de confidențialitate Elveția-SUA și le transferă ulterior unei părți terțe este descrisă în Principiile Scutului de confidențialitate. În special, EA rămâne răspunzătoare în conformitate cu Principiile Scutului de confidențialitate dacă agenți terți pe care îi angajează pentru a prelucra datele cu caracter personal în numele său procedează astfel într-un mod incompatibil cu Principiile, cu excepția cazului în care EA dovedește că nu este responsabilă pentru fapta care a provocat prejudiciul.

În privința datelor cu caracter personal primite sau transferate în temeiul cadrelor Scutului de confidențialitate, EA se supune puterii executive și de reglementare a Comisiei Federale pentru Comerț a SUA. În anumite situații, EA poate fi obligată să dezvăluie informații cu caracter personal ca răspuns la solicitări legale formulate de către autorități publice, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind securitatea națională sau respectarea legilor.

Astfel cum se explică în continuare în secțiunea „Contactați-ne” din politica EA Confidențialitate și cookie, vă încurajăm să ne contactați dacă aveți o reclamație referitoare la Scutul de confidențialitate UE-SUA, la Scutul de confidențialitate Elveția-SUA sau la confidențialitate în general, utilizând Privacy Portal (Portalul nostru de confidențialitate). Dacă aveți o îngrijorare nerezolvată legată de confidențialitate sau utilizarea datelor, pe care nu am adresat-o în mod corespunzător, vă rugăm să contactați (gratuit) persoana terță cu sediul în SUA care este furnizorul nostru pentru soluționarea litigiilor, la https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. În anumite condiții, descrise mai detaliat pe site-ul web al Scutului de confidențialitate, puteți invoca arbitrajul obligatoriu în cazul în care alte mecanisme de soluționare a litigiilor au fost epuizate.

Participarea EA la Scutul de confidențialitate UE-SUA și la Scutul de confidențialitate Elveția-SUA se aplică tuturor datelor cu caracter personal care fac obiectul politicii EA Confidențialitate și cookie și care sunt primite din SEE, Regatul Unit și Elveția. EA se va conforma Principiilor Scutului de confidențialitate în privința acestor date cu caracter personal.