Electronic Arts Inc. ja Yhdysvaltain ja EU:n välinen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestely

Electronic Arts Inc. ja sen hallitsemat Yhdysvaltain tytäryhtiöt, toisin sanoen EA Mobile Inc. ja PopCap Games LLC (EA), osallistuvat Yhdysvaltain ja EU:n väliseen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn ja ovat todistaneet noudattavansa niitä. EA on sitoutunut soveltamaan soveltuvia Privacy Shield -järjestelyn periaatteita kaikkiin henkilötietoihin, jotka saadaan Euroopan talousalueen (ETA) jäsenvaltioista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai Sveitsistä, kyseisen Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti. Lisätietoja Privacy Shield -järjestelystä saa Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -luettelosta.

EA:n vastuu henkilötiedoista, jotka se saa EU:n tai Sveitsin Privacy Shield -järjestelyn nojalla ja siirtää sitten kolmannelle osapuolelle, kuvataan Privacy Shield -järjestelyn periaatteissa. EA on Privacy Shield -järjestelyn periaatteiden nojalla erityisesti vastuussa siitä, jos sen henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn käyttämät kolmannet osapuolet käyttävät tietoja periaatteiden vastaisesti, ellei EA voi todistaa, ettei se ole vastuussa vahingon aiheuttaneesta tapahtumasta.

EA on Privacy Shield -järjestelyyn liittyvien vastaanotettujen tai siirrettyjen henkilötietojen osalta Yhdysvaltojen liittovaltion kilpailuviranomaisen sääntelyn alainen. Tietyissä tilanteissa voidaan vaatia, että EA luovuttaa henkilötietoja julkisten viranomaisten laillisten pyyntöjen, kuten kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan vaatimusten, vuoksi.

Kuten EA:n tietosuoja- ja evästekäytännön ”Ota meihin yhteyttä” -osiossa todetaan, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä, jos haluat tehdä EU:n tai Sveitsin Privacy Shield -järjestelyyn tai yleisesti tietosuojaan liittyvän reklamaation. Lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy_policy@ea.com. Jos sinulla on ratkaisematon tietosuoja- tai tiedonkäyttöongelma, johon me emme ole vastanneet tyydyttävästi, ota yhteyttä Yhdysvalloissa sijaitsevaan kolmannen osapuolen riita-asioiden ratkaisupalveluun (maksutta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Tietyissä olosuhteissa, jotka on kuvattu tarkemmin Privacy Shield -järjestelyn verkkosivustolla, voit pyytää sitovan välimieskäsittelyn, jos muut ratkaisutoimenpiteet eivät ole olleet riittäviä.

EA:n osallistuminen EU:n ja Sveitsin Privacy Shield -järjestelyihin koskee kaikkia henkilötietoja, jotka ovat EA:n tietosuoja- ja evästekäytännön alaisia ja jotka saadaan ETA-maista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Sveitsistä. EA noudattaa Privacy Shield -järjestelyn periaatteita kyseisten henkilötietojen osalta.