Electronic Arts Inc. ja EU:n ja Yhdysvaltain sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välinen Privacy Shield -järjestely

TRUSTe

Electronic Arts Inc. osallistuu Yhdysvaltain ja EU:n väliseen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -järjestelyyn ja on todistanut noudattavansa niitä. EA on sitoutunut soveltamaan soveltuvia Privacy Shield -järjestelyn periaatteita kaikkiin henkilötietoihin, jotka saadaan Euroopan talousalueen (ETA) jäsenvaltioista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai Sveitsistä, kyseisen Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti. Jos tämän tietosuojakäytännön ehdot ja Privacy Shield -järjestelyt ovat ristiriidassa keskenään, noudatetaan Privacy Shield -järjestelyjä. Lisätietoja Privacy Shield -järjestelystä saa Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -luettelosta.

EA:n vastuu henkilötiedoista, jotka se saa EU:n tai Sveitsin Privacy Shield -järjestelyn nojalla ja siirtää sitten kolmannelle osapuolelle, kuvataan Privacy Shield -järjestelyn periaatteissa. EA on Privacy Shield -järjestelyn periaatteiden nojalla erityisesti vastuussa siitä, jos sen henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn käyttämät kolmannet osapuolet käyttävät tietoja periaatteiden vastaisesti, ellei EA voi todistaa, ettei se ole vastuussa vahingon aiheuttaneesta tapahtumasta.

EA on Privacy Shield -järjestelyyn liittyvien vastaanotettujen tai siirrettyjen henkilötietojen osalta Yhdysvaltojen liittovaltion kilpailuviranomaisen sääntelyn alainen. Tietyissä tilanteissa voidaan vaatia, että EA luovuttaa henkilötietoja julkisten viranomaisten laillisten pyyntöjen, kuten kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan vaatimusten, vuoksi.

Kuten EA:n tietosuoja- ja evästekäytännön ”Ota yhteyttä” -osiossa todetaan, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä, jos haluat tehdä EU:n tai Sveitsin Privacy Shield -järjestelyyn tai yleisesti tietosuojaan liittyvän reklamaation. Ota yhteyttä tietosuojaportaalimme kautta. Jos sinulla on ratkaisematon tietosuoja- tai tiedonkäyttöongelma, johon me emme ole vastanneet tyydyttävästi, ota yhteyttä Yhdysvalloissa sijaitsevaan kolmannen osapuolen riita-asioiden ratkaisupalveluun (maksutta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Tietyissä olosuhteissa, jotka on kuvattu tarkemmin Privacy Shield -järjestelyn verkkosivustolla, voit pyytää sitovan välimieskäsittelyn, jos muut ratkaisutoimenpiteet eivät ole olleet riittäviä.

EA:n osallistuminen EU:n ja Sveitsin Privacy Shield -järjestelyihin koskee kaikkia henkilötietoja, jotka ovat EA:n tietosuoja- ja evästekäytännön alaisia ja jotka saadaan ETA-maista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Sveitsistä. EA noudattaa Privacy Shield -järjestelyn periaatteita kyseisten henkilötietojen osalta.