Electronic Arts Inc.
Retningslinjer om personvern og informasjonskapsler
Sist oppdatert: 29. mars 2019
Effektiv dato: 29. mars 2019


TRUSTeTRUSTe

Personvernet ditt er viktig for oss, og vi tar ansvaret vi har i forhold til dette svært alvorlig. Disse retningslinjene beskriver hvilken informasjon EA henter inn når du bruker mobile, nedlastbare eller produkter og tjenester på nettet som tilbys av EA og dets underselskap, og/eller når du deltar i live-events som arrangeres av eller er i forbindelse med EA ("produkter"). For en liste over underselskapene våre, gå til https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/712515/000071251518000024/ex-211subsidiariesofthereg.htm.

EA deltar i EU-U.S. og Swiss-U.S. Privacy Shield-rammeverk. For å finne ut mer kan du gå til https://tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACYSHIELD/US/no/PC/.

Innholdsfortegnelse

 1. Informasjon vi samler inn
 2. Hvordan vi samler inn informasjon
 3. Hvordan vi bruker informasjonen
 4. Informasjon vi deler med tredjeparter
 5. Hvor vi oppbevarer informasjonen din
 6. Hvordan vi beskytter den personlige informasjonen din
 7. Barn
 8. Dine valg og kontroller
 9. Tredjeparters tjenester
 10. Endringer av retningslinjene våre
 11. Kontakt oss
 12. Retten til å ta kontakt med en datavern-instans
 13. Ytterligere informasjon

1. Informasjon vi samler inn

Informasjonen vi samler inn, avhenger av hvilke produkter du bruker og hvordan du bruker dem. Vennligst se under for mere informasjon.

A. Informasjon du gir oss direkte

Vi samler inn informasjon du gir oss, inkludert:

Når du deltar i sosiale funksjoner (som chat), kan informasjonen du oppgir bli offentlig tilgjengelig. Den kan også leses, kopieres, samles eller benyttes av andre brukere. Sørg for at personverninnstillingene din reflekterer preferansene dine.

Når du deltar i nettbaserte spill for flere spillere vil profilinformasjonen din i spillet, spillet og statistikker være synlige for alle. I konkurranse-spillemoduser, som for eksempel FUT Champions, kan det hende at vi lagrer spillingen og knapptrykkene på dine tilkoblede enheter, og spiller disse igjen sammen med din profilinformasjon i spillet samt spillstatistikken med andre spillere og ved live EA-/ eller partner-events.

B. Annen informasjon vi samler inn når du bruker våre produkter

Vi samler inn en del annen informasjon automatisk når du bruker produktene våre, og denne informasjonen inkluderer:

Vi kan også samle inn og lagre informasjon om enheten din, bruk av mekanismer som informasjonskapsler, nettleserlagring (inkludert HTML 5) og hurtigbuffer for programmer.

C. Informasjon vi mottar fra tredjeparter

PlayStation®3- & PlayStation®4-underholdningssystemer. Ved å registrere deg og spille produktene våre på et PlayStation®3- eller PlayStation®4-underholdningssystem, godtar du at Sony Entertainment Network-kontoinformasjonen din oppgis til EA, så vi kan opprette en EA-konto for deg. Du trenger en EA-konto for å kunne spilles EAs produkter på nettet. Fra Sony mottar vi blant annet navn, e-postadresse, Online-ID, land, fylke, språk og fødselsdato. Vi mottar ikke kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon.

Xbox Live. Ved å registrere deg og spille produktene våre på Microsofts Xbox Live Service, godtar du at Microsoft kan sende oss Microsoft-kontoinformasjonen din, så vi kan opprette en EA-konto for deg. Du trenger en EA-konto for å kunne spilles EAs produkter på nettet. Fra Microsoft mottar vi blant annet Gamertag, e-postadresse, fylke, land, språk og alder. Vi mottar ikke kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon.

Wii / Wii U. Ved å registrere deg og spille produktene våre på Nintendo Wii eller Wii U, godtar du at Nintendo kan sende oss Nintendo-kontoinformasjonen din, så vi kan opprette en EA-konto for deg. Du trenger en EA-konto for å kunne spilles EAs produkter på nettet. Fra Nintendo mottar vi blant annet Mii-informasjon, e-postadresse, Nintendo Network ID, venneliste, land, språk og fødselsdato. Vi mottar ikke kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon.

Nintendo Switch™. Ved å registrere deg og spille produktene våre på en Nintendo Switch™-konsoll, godtar du at Nintendo kan sende oss Nintendo Account -informasjonen din, så vi kan opprette en EA-konto for deg. Du trenger en EA-konto for å kunne spilles EAs produkter på nettet. Informasjonen vi mottar fra Nintendo inkluderer kallenavn, e-postadresse, venneliste, land, språk og fødselsdato. Vi mottar ikke kredittkortnummer eller annen finansiell informasjon.

Mobile plattformer. Hvis du spiller eller kjøper spillene våre på den mobile enheten din og/eller et nettbrett, mottar vi informasjon om deg fra app-butikkene og andre tilbydere av mobile plattformer. Denne informasjonen inkluderer brukernavn og/eller enhets-ID, og det faktum at du har gjennomført et kjøp. Den inkluderer imidlertid ikke noen sensitiv eller finansiell informasjon. Noen av våre mobile plattformer kan også sende oss informasjon som du har gitt dem lov til å sende oss. De mobile produktene våre kan også be om ekstra personlig informasjon fra deg, som polletter for pushvarsel, den presise plasseringen din eller kontaktlisten din, og vi samler bare inn denne informasjonen og hvis du gir oss eksplisitt samtykke til dette. 

Andre tredjeparter 

Vi kan også motta informasjon fra tredjeparter, som Facebook eller Game Center, når du bruker disse tjenestene i forbindelse med produktene våre. Vi kan også motta informasjon om deg når andre spillere velger å dele kontaktlisten sin med oss. Vi kan også motta informasjon fra tredjeparter som supplementerer informasjonen vi mottar fra deg. Vi bruker informasjonen fra disse selskapene hovedsakelig til å hjelpe oss med å levere relevant markedsføring til deg. En representativ liste med denne typen tredjeparter finner du på privacyappendix.ea.com/no. Vi kan også bruke informasjon fra tredjeparter, for eksempel for å hjelpe oss med å finne din omtrentlige geografiske plassering via IP-adressen din på grunn av skattemessige hensyn, eller for å tilpasse bestemte tjenester til plasseringen din, og for å forebygge svindel og/eller misbruk.

D. Lovlig grunnlag for bearbeiding

Hvis du bor innenfor Den europeiske unionen refererer vi til forskjellige rettsgrunnlag for å bearbeide informasjon om deg. For eksempel vil vi bruke dine opplysninger hvis vi har din tillatelse, hvis vi har et legitimt interesse for å gjøre dette, hvis dette er nødvendig for at en avtale med deg skal tre i kraft, og hvis vi har en lovlig forpliktelse å bearbeide informasjon om deg. For eksempel er det et legitimt interesse i å tilby målrettet markedsføring og en avtalerelatert nødvendighet å bearbeide informasjon når du oppretter en EA-konto. Hvis du vil vite mer om det lovlige grunnlaget som vi viser til for å bearbeide din informasjon til de enkelte formål, ta kontakt med oss gjennom mulighetene som er oppgitt i avsnitt 11 under.

2. Hvordan vi samler inn informasjon

Vi samler inn noe informasjon fra deg når du oppgir den til oss direkte, f.eks. via et nettskjema eller når du snakker med kundestøtten vår.

A. Vi og tredjeparter bruker også visse teknologier, som er beskrevet nedenfor, til å samle inn informasjon så vi kan levere en god opplevelse til deg.

Informasjonskapsler og lignende teknologier Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å hjelpe oss med å forstå forskjellige ting, blant annet hvilke nettsteder, funksjoner eller reklamer du ser på, og hvilke spill du spiller. Denne informasjonen hjelper oss med å holde oversikt over handlevognen din, måle hvor effektiv markedsføringen vår er, sørge for at du ikke ser den samme reklamen igjen og igjen, og på andre måter bidra til å forbedre opplevelsen din. Du kan deaktivere informasjonskapsler, begrense typen informasjonskapsler du tillater eller stille inn nettleseren slik at den varsler deg når informasjonskapsler sendes. Se i støtten fra din egen nettleser hvis du trenger hjelp med innstillingene for informasjonskapsler.

Vi bruker andre teknologier til lignende formål som vi bruker en informasjonskapsel. Vi bruker piksler eller gjennomsikte GIF-er til å samle inn informasjon om bruken din av produkter og responsen din på e-poster vi sender ut i markedsføringssammenheng. Vi bruker Internett-loggfiler (som inneholder teknisk data, blant annet IP-adressen din) til å overvåke trafikken på våre produkter, feilsøke tekniske problemer, oppdage og hindre svindel, og håndheve brukeravtalen vår. Andre eksempler inkluderer HTML 5-informasjonskapsler, Silverlight Application Storage, enhetens fingeravtrykk og "flash-informasjonskapsler". Hvis du vil fjerne flash-informasjonskapsler eller hindre dem fra å plasseres hos deg, må du justere innstillingene i Macromedia Website Privacy Settings Panel på http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/. Vi responderer ikke i øyeblikket på Do Not Track (DNT)-signaler. Det kan hende vi begynner å bruke en DNT-standard hvis en slik standard etableres. I mellomtiden, kan du melde deg ut av visse typer sporing, blant annet visse analytiske verktøy og skreddersydd markedsføring, ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

Vi bruker også analytiske teknologier, markedsføringsteknologier og teknologier mot juks og svindel i produktene som benytter seg av de samme informasjonskapslene og lignende mekanismer. Disse teknologiene er beskrevet nedenfor.

B. Analytiske teknologier

Vi bruker våre egne spillservere og interne og tredjeparts analytiske teknologier til å samle inn informasjon om hvordan du bruker produktene våre, datamaskinen eller enheten din, og helsen til produktene våre.

EA kan for eksempel samle inn og lagre data fra datamaskinen eller enheten din når du bruker produktene våre. Denne informasjonen inkluderer teknisk og relatert informasjon om datamaskinen eller enheten og operativsystemet (som IP-adresse og enhetens ID), informasjon om bruk av funksjonen, statistikk om spilling og bruk, interaksjoner med systemet og ekstern maskinvare for formål beskrevet i avsnitt 3 nedenfor. Hvis du spiller et spill, vil data lagres på enheten og overføres til EA når enheten kobler seg til Internett. Hvis du benytter nettjenester, kan EA også samle inn, bruke, lagre, overføre og offentliggjøre person- og/eller statistiske data som gjelder spillingen din (som poengsummer, rangeringer og bragder) eller identifisere innhold som du lager og deler med andre spillere.

Tredjeparters analytiske tjenester som er integrert i produktene våre, kan kombinere informasjonen de samler inn i forbindelse med EAs tjenester, med informasjon de har samlet inn på egenhånd over tid og på tvers av forskjellige nettsteder. Mange av disse selskapene samler inn og bruker informasjon underlagt sitt eget personvernregelverk. En liste av tredjeparters analytiske tjenester som er aktive i våre produkter samt informasjon om hvordan du kan melde deg ut, i den grad dette er mulig, finner du under privacyappendix.ea.com/no.

C. Markedsføringsteknologier

Noen av produktene våre benytter seg av markedsføringsteknologier som bruker informasjonskapsler, gjennomsiktige GIF-er, nettsendere, sporingspiksler og andre lignende teknologier, som identifikatorer, for å levere tilbud til deg. Noen av disse teknologiene kan synkronisere og koble sammen oppførsel på tvers av forskjellige nettsteder, mobile apper og enheter. Markedsføringen kan skreddersys interessene dine. Du kan for eksempel få et tilbud på et spill vi tror du kommer til å like. Eller hvis du uttrykker interesse for et spill, kan det hende du mottar markedsføring på et senere tidspunkt for det spillet, eller for lignende produkter, hos EA eller på tredjeparters nettsteder. Andre markedsføringsteknologier i spillet lar oss midlertidig laste opp markedsføring til spillet ditt, eller den mobile enheten din, og senere bytte ut markedsføringen mens du er tilkoblet Internett.

Disse teknologiene samler inn og bruker informasjon, slik at vi kan levere passende markedsføring til deg samt spore og måle effektiviteten til markedsføringen. I tillegg til identifikatorer, inkluderer denne informasjonen:

Tredjeparts markedsføringsselskaper kan kombinere informasjonen de samler inn for å levere en reklame til deg via våre produkter, med annen informasjon de uavhengig har samlet inn over tid og på andre nettsteder. Mange av disse selskapene samler inn og bruker informasjon underlagt sitt eget personvernregelverk. En liste over markedsføringsselskaper som driver sine egne nettverk på sidene våre og på nettet og/eller mobilproduktene og/eller tjenestene våre, samt informasjon om hvordan du kan melde deg ut, i den grad det er mulig, finner du på privacyappendix.ea.com/no.

For å finne ut mer om hvordan noen av disse reklamenettverkene fungerer, eller for å melde deg ut av tredjeparters målrettede reklame, kan du gå til www.networkadvertising.org, www.aboutads.info/choices, youradchoices.ca, eller www.youronlinechoices.eu. Merk deg at det å melde seg ut, ikke betyr at du ikke lenger vil se reklame. Det betyr bare at reklamen du ser kan være mindre relevant i forhold til dine interesser.

D. Teknologier mot juks og svindel

EA gjør alt i sin makt for å tilby et trygt og rettferdig spillmiljø for alle sine spillere. Når du logger deg på et av produktene våre, setter opp en EA-konto eller foretar kjøp, kan vi eller tredjeparter bruke informasjonskapsler eller lignende teknologi, eller samle inndata om maskinen eller enheten din, til å opprette et "fingeravtrykk" eller "hash" for maskinen din og komponentene dens. Dette kan brukes til å hindre svindel, bedre sikkerheten og hjelpe til med verifisering. Vi kan også bruke teknologier mot juks sammen med produktene våre, inkludert automatiserte anti-svindel- og misbruksalgoritmer. Hvis du mener at din tilgang til våre produkter og/eller tjenester ble blokkert ved en feil av denne teknologien, vennligst ta kontakt med EA-hjelp under help.ea.com/no.

3. Hvordan vi bruker informasjonen

Vi bruker den personlige og ikke-personlige informasjonen din, både individuelt og kombinert, på følgende måter:

Til å drive virksomheten vår, og forbedre og tilpasse spillopplevelsen din, inkludert til å:

Til å tilby deg støtte, inkludert å:

Til å personliggjøre kommunikasjonen vår med deg, inkludert å:

Vi beholder informasjonen vi samler så lenge som dette er nødvendig for å tilby våre produkter og tjenester, og vi kan beholde denne informasjonen utover denne perioden, hvis dette er nødvendig av lovlige, bruksrelaterte eller andre legitime grunner.

4. Informasjon vi deler med tredjeparter

Vi deler ikke personlig informasjon som direkte identifiserer deg (som navn, e-postadresse eller postadresse) med tredjeparter for deres egen bruk uten samtykke fra deg, så fremt det ikke kreves av lovgivningen eller vi finner at det å gjøre informasjonen tilgjengelig er nødvendig for å håndheve rettighetene våre eller beskytte eiendommen eller driften vår, eller for å beskytte spillerne våre eller tredjeparter. Vi kan dele anonym eller oppsamlet informasjon, eller annen data som ikke direkte identifiserer deg, med tredjeparter, for eksempel profilen og spillestatistikken din på ledertavler eller for å vise trender om bruken av våre produkter.

Vi ansetter tredjeparter både i og utenfor landet der du bor (inkludert utenfor EØS) til å samle inn eller behandle personlig informasjon på våre vegne av mange forskjellige grunner, som å gjennomføre markedsundersøkelser, gjennomføre kredittkortkjøp eller sende ut e-poster. Når våre tredjepartsagenter eller tjenestetilbydere samler inn eller mottar personlig informasjon, krever vi at de kun bruker dataene på våre vegne og til formål som er i samsvar med disse retningslinjene.

Vi oppgir ikke vitende personlig informasjon som er direkte identifiserende fra barn under 18 år til uavhengige tredjeparter, selv om det foreligger samtykke.

Men dersom det gjennomføres en reorganisering, berøvelse, sammenslåing, salg eller konkurs, kan det hende vi overfører all informasjon vi samler inn til relevant tredjepart. Vi vil skaffe samtykke fra deg før vi gjør dette, dersom lovgivningen krever det.

Vi kontrollerer ikke informasjon sendt fra nettleseren din til tredjeparter, som markedsføringsnettverk og selskaper som driver med analyse, i forbindelse med den vanlige aktiviteten din på Internett. Når tredjepartsteknologier eller sosiale verktøy er integrert i produktene våre, kan slike tredjeparter samle inn informasjon når du bruker produktene våre. Et eksempel er "Liker"-knappen til Facebook.

5. Hvor vi oppbevarer informasjonen din

Personlig informasjon vi samler inn, kan bli lagret og behandlet for de formål som er angitt i disse retningslinjene om personvern og informasjonskapsler i USA eller andre land der EA, dets datterselskaper eller tredjeparts agenter opererer. Ved å bruke våre produkter aksepterer du at dine personlige opplysninger kan overføres til mottakere i USA og andre land, som kanskje ikke har samme nivå når det kommer til beskyttelse av personvern som lovene i landet der du bor eller er statsborger.

EAs personvern er i samsvar med APEC Cross Border Privacy Rules-systemet. APEC CBPR-systemet tilbyr et rammeverk til organisasjonene. Dette rammeverket bidrar til å sikre at personlig informasjon som overføres blant deltakende APEC-økonomier er beskyttet og trygg. Mer informasjon om APEC-rammeverket finner du under https://www.apec.org/Groups/Committee-on-Trade-and-Investment/~/media/Files/Groups/ECSG/CBPR/CBPR-PoliciesRulesGuidelines.ashx .

Informasjon samles inn av moderselskapet vårt, Electronic Arts, Inc. For mer informasjon fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), Storbritannia og Sveits, er Electronic Arts, Inc. sertifisert under EU-US og Swiss-US Privacy Shield (tilgjengelig på www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnuQAAS&status=Active). Når Electronic Arts, Inc. overfører informasjon fra EØS, Storbritannia og Sveits til andre partnere, agenter eller tjenestetilbydere som befinner seg utenfor EØS, Storbritannia og Sveits, vil dette være i samsvar med prinsippet om ansvar for videre overføring ('Accountability for Onward Transfer') som nevnt i Privacy Shield.

6. Hvordan vi beskytter den personlige informasjonen din

Sikkerheten til spillernes informasjon er noe EA prioriteter høyt, og vi har en rekke tiltak som bidrar til å beskytte den, blant annet kryptering av sensitiv informasjon. Når det er sagt, er det ingen sikkerhetstiltak som er 100 % perfekte. Det betyr at vi ikke kan garanter sikkerheten til informasjonen din, og vi tar ikke noe ansvar for uautorisert bruke eller tilgang til informasjonen din som er under vår kontroll.

7. Barn

Det å beskytte personvernet til barn er ekstremt viktig for EA. Mange av EAs nett- eller mobilprodukter og -tjenester er ment for et generelt publikum og innhenter ikke personlig informasjon fra barn. Når brukere oppgir at de er barn, vil vi: (1) ikke vise noen lenke der de kan oppgi personlig informasjon, (2) samle informasjon kun til begrensede formål, (3) blokkere eller begrense barnets tilgang til bestemte tjenester, som for eksempel chat-funksjonen; og/eller (4) få samtykke fra foreldrene til å bruke personlig informasjon fra barna, alt etter den gjeldende lovgivningen. Med barn mener vi under 13 år eller minimumsalderen i gjeldende region hvis denne alderen ligger over 13 år. Gjennom våre mobilprogrammer vil barnet kunne motta lokale varsler i appen, som ikke samler inn noen personlig informasjon.

Vær oppmerksom på at du kan gi samtykke til at barnet ditt kan bruke EAs nett- eller mobilprodukter og -tjenester. Dette omfatter publikumskommunikasjonstjenester som e-post, direktemeldinger (instant messaging) og nettgrupper. Barnet vil da kunne kommunisere med og oppgi personlige opplysninger til andre brukere i alle aldre.

Hvis du er en forelder og ønsker å trekke tilbake ditt tidligere samtykke, se gjennom informasjonen samlet inn fra barnet ditt eller få informasjonen slettet, tar du kontakt med den aktuelle administratoren for personvern i landet ditt, som du finner på privacyadmin.ea.com, ved å skrive til Privacy Policy Administrator, 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065 eller ved å ringe (650) 628-1393.

Informasjon som samles inn sikres på en måte som er i samsvar med retningslinjene om personvern og informasjonskapsler (se avsnitt 6 over). Hvis vi gjennomfører materielle endringer i forbindelse med hvordan vi bruker, samler inn eller deler den personlige informasjonen til barnet ditt, varsler vi foreldre via e-post eller med varsel i spillet, for å kunne skaffe en ny verifiserbar godkjenning for de nye bruksområdene for den personlige informasjonen til barnet.

Vi oppfordrer deg til å snakke med barnet ditt om kommunikasjon med fremmede og å oppgi personlige opplysninger på nett. Du og barnet ditt bør se gjennom siden Sikkerhet på Internett, som dere finner på https://tos.ea.com/legalapp/OnlineSafety/US/no/PC/ for mer informasjon om sikkerhet på Internett.

Vi vil ikke under noen omstendighet kreve at barnas deltakelse i aktiviteter, som f.eks. konkurranser, forutsetter at de oppgir flere personlige opplysninger enn det som er nødvendig for å delta i aktiviteten. På bestemte sider kan det hende vi ikke lar barn delta i det hele tatt, uavhengig av en eventuell tillatelse.

8. Dine valg og kontroller

Vi gir deg meningsfulle valg når det kommer til viktig bruk og innsamling av informasjon. Du kan for eksempel oppdatere kontoinformasjonen og innstillingene dine, velge å melde deg inn eller ut av EAs markedsføringen e-poster, og velge om du vil dele informasjonen din med valgte EA-partnere. Hvis du ønsker å melde deg ut på hvilket som helst tidspunkt etter at du har gitt ditt samtykke, kontakter du aktuelle administrator for personvern for landet ditt, som du finner på privacyadmin.ea.com eller ved å skrive til Privacy Policy Administrator, Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065.

Du kan også se gjennom og endre de fleste av innstillingene dine inne på EA-kontoen din. Hvis du skulle trenge mer hjelp, er det bare å ta kontakt på help.ea.com/no. Hvis du ikke lenger ønsker å motta e-poster fra EA, kan du klikke på lenken i bunnteksten for å melde deg av. Overalt der vi trenger samtykke for å samle og bruke informasjon om deg, kan du til enhver tid trekke tilbake samtykket ditt.

Du kan deaktivere EA-kontoen din eller slette personlig informasjon assosiert med kontoen ved å kontakte help.ea.com/no eller administratoren for personvern i ditt land, som du finner på privacyadmin.ea.com. Hvis du gjør det, vil du ikke lenger ha tilgang til EA-spill eller -tjenester assosiert med kontoen din. Merk deg at EA kan beholde informasjon som trengs for å løse uenigheter, håndheve brukeravtalene våre og beskytte våre juridiske rettigheter, og som vi trenger for å være i samsvar med tekniske og juridiske krav relatert til sikkerhet, integritet og driften av produktene våre. Ellers vil vi beholde den personlige informasjonen din så lenge det anses som rimelig, for å kunne tilby deg tjenester, skape eller forbedre produktene våre, være i samsvar med loven og drive virksomheten vår.

Du kan få tilgang til den personlige informasjonen vi har om deg. For å be om tilgang, ta kontakt med help.ea.com/no. Før vi behandler et forespørsel, er det mulig at vi ber om personlig informasjon for å verifisere identiteten din.

Det er mulig at du har flere rettigheter under den lokale lovgivningen, inkludert retten til å be om sletting eller portabilitet av personlig informasjon, og retten til å påklage eller begrense at informasjon bearbeides. Der det er mulig, kan du bruke disse rettighetene ved å ta kontakt med help.ea.com/no.

Du kan også endre nettleserinnstillingene for å blokkere forskjellige typer sporing på nettet, som for eksempel informasjonskapsler, som beskrevet i avsnitt 2.

9. Tredjeparters tjenester

Våre nettsteder og produkter kan inneholde markedsføring eller tredjepartstjenester (som Facebook sin Liker-knapp og koblinger til tredjeparters nettsteder). Hvis du klikker på disse koblingene, inkludert en reklame, forlater du EAs nettsted og går til siden du valgte. Hvis du besøker en tredjepart sitt nettsted eller bruker en tredjeparts sin tjeneste, bør du lese gjennom det nettstedet eller den tjenestens retningslinjer om personvern.

10. Endringer av retningslinjene våre

Vi kan endre disse retningslinjene fra tid til annen, så les den ofte. Vi varsler deg om materielle endringer via et varsel på nettstedet vårt (www.ea.com/nb-no) tretti dager før endringer blir gjeldende. Hvis det grunnet gjeldende datavernlover blir nødvendig å gi deg tidligere varsel eller få ditt samtykke til slike endringer, vil vi gjøre dette. Du kan se datoen for siste oppdatering av denne retningslinjen ved å sjekke datoen under "sist oppdatert" som vises over denne retningslinjen.

11. Kontakt oss

Hvis du har en klage eller et spørsmål angående denne retningslinjen, vennligst send en e-post til privacy_policy@ea.com. Alternativt til dette kan du ta kontakt med vår datavernansvarlig under dpo@ea.com. Hvis du har uløste spørsmål angående personvern eller databruk som vi ikke har håndtert på en tilfredsstillende måte, kan du kontakte vår tredjeparts leverandør for problemløsninger i USA (gratis) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Kontrollansvarlig for den personlige informasjonen som bearbeides under denne retningslinjen er Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065. Representanten for Electronic Arts Inc. i Den europeiske unionen er Electronic Arts Limited, Onslow House, Onslow Street, Guildford, GU1 4TN, United Kingdom.

12. Retten til å ta kontakt med en datavern-instans

Hvis du har spørsmål om hvordan vi samler og bruker informasjon, vennligst ta kontakt med oss. Du har også rett til å ta kontakt med din lokale datavern-instans, hvis du foretrekker dette. Kontaktopplysninger for datavern-instanser i EU finnes under ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

13. Ytterligere informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om disse retningslinjene, kan du gå til privacy.ea.com/no.


Tidligere retningslinjene om personvern og informasjonskapsler:
Sist oppdatert: 15. november 2018
Sist oppdatert: 31. august 2018

Sist oppdatert: 25. mai 2018

Sist oppdatert: 18. januar 2018
Sist oppdatert: 31. juli 2017

Sist oppdatert: 28. oktober 2016
Sist oppdatert: 17 mai 2016
Sist oppdatert: 26 januar 2016
Sist oppdatert: 14. september, 2012
Sist oppdatert: 5. desember 2011