Aktuální Uživatelská smlouva


POSLEDNÍ AKTUALIZACE:  09. Prosinec 2011

SMLUVNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI ELECTRONIC ARTS


Tyto smluvní podmínky a všechny dodatečné podmínky, jež se čas od času aktualizují, popisují užívání on-line nebo mobilních produktů či služeb, k nimž máte přístup, veškeré produkty či služby, které vyžadují připojení k internetu nebo účet EA/Origin, instalaci či hraní a také účet EA/Origin, který používáte k přístupu k on-line či mobilním produktům a službám („Služby EA"), které nabízí společnost Electronic Arts nebo některé její dceřinné a přidružené společnosti (souhrnně „EA") pro PC, herní zařízení či mobilní zařízení. Máte-li trvalé bydliště ve Spojených státech, Kanadě či Japonsku, představují tyto smluvní odmínky smlouvu mezi vámi a společností Electronic Arts Inc. Máte-li trvalé bydliště v některé jiné zemi, představují tyto smluvní podmínky smlouvu mezi vámi a společností EA Swiss Sàrl, společností registrovanou v ženevském rejstříku firem pod registračním číslem společnosti: CH-660-2328005-8 a s kancelářemi na adrese 8 Place du Molard, 1204 Ženeva, Švýcarsko. Pokud se na služby EA, které používáte, vztahují i dodatečné podmínky nebo smluvní ujednání, pak se vaše použití služeb EA řídí také těmito podmínkami nebo smluvními ujednáními.   

Tyto smluvní podmínky tvoří spolu se zásadami ochrany soukromí společnosti EA, jež jsou k dispozici na adrese privacy.ea.com (zmiňované zde odkazem), právně závazná ujednání mezi vámi a společností EA. Použitím služeb EA potvrzujete, ze je vám minimálně 18 let (nebo jste dosáhli plnoletosti v případě, ze pro ni v místě vašeho bydliště platí jiná věková hranice než 18 let) nebo jste tuto smlouvu přečetli spolu se svým rodičem či zákonným zástupcem, který tyto smluvní podmínky vaším jménem schvaluje a přebírá plnou odpovědnost za to, ze je budete dodržovat. Souhlasíte s tím, ze vy nebo váš rodič či zákonný zástupce jste plně způsobilí a kompetentní uzavřít a dodržovat podmínky, závazky, prohlášení a povinnosti stanovené těmito smluvními podmínkami a jednat i postupovat v souladu s těmito smluvními podmínkami.

Souhlasíte s tím, že budete v pravidelných intervalech kontrolovat, zda byly na stránkách terms.ea.com/cs zveřejněny nové informace a podmínky, kterými se vaše použití služeb EA řídí. Společnost EA může tyto smluvní podmínky v kterémkoli okamžiku pozměnit. Změny podmínek, které se týkají stávajících služeb EA, vstupují v platnost třicet (30) dnů poté, co budou uveřejněny na stránkách terms.ea.com/cs. Podmínky nových služeb EA vstupují v platnost v okamžiku, kdy jsou uveřejněny na stránkách terms.ea.com/cs.

Obsah

1. Účet EA (známý také jako účet Origin)
2. Obsah
3. Nároky na obsah
4. Použití a vypršení platnosti obsahu a nároků na obsah / Omezení všeobecných licenčních podmínek
5. Dostupnost obsahu a nároků na obsah
6. Dodávání obsahu třetích stran do služeb EA
7. Dodávání vašeho vlastního obsahu do služeb EA; udělení licencí společnosti EA a dalším subjektům
8. Placené služby
9. Ukončení služeb EA
10. Zrušení vašeho účtu
11. 
Pravidla jednání

12. Služby neregulované společností EA
13. Software, pomocné programy a nástroje
14. Zákony omezující vývoz
15. Aktualizace služeb EA
16. Omezení záruky a odpovědnosti
17. Náhrada škod
18. Odkazy na weby třetích stran
19. Všeobecné podmínky
20. Řešení sporů v závazném rozhodčím řízení.
21. Úplné znění smlouvy
22. Oznámení pro obyvatele státu Kalifornie
23. Dodatečné podmínky


1. Účet EA (známý také jako účet Origin)

Pro přístup a používání některých služeb EA může být vyžadován účet EA (známý také jako účet Origin) („Account"). V případě dotazů k registraci účtu nás kontaktujte na webech help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic)

Chcete-li vytvořit účet EA, musíte vlastnit e-mailovou adresu a uvést pravdivé a přesné informace. Musíte být oprávněni používat služby EA, kvůli kterým registraci provádíte. Některé služby EA mohou navíc vyžadovat vytvoření „uživatelského jména“ nebo „persony“, jejichž prostřednictvím budete zastoupeni v rámci her a ve stavu on-line. Uživatelská jména a persony jsou přidruženy k vašemu účtu. Nesmíte používat uživatelské jméno nebo personu, které používá někdo jiný, které jsou neslušné či urážlivé nebo které jiným způsobem porušují smluvní podmínky.

Za veškerou aktivitu související s vaším účtem nesete výhradní odpovědnost. V případě, ze váš účet používá někdo jiný za účelem provádění aktivit porušujících smluvní podmínky nebo aktivit, které jsou jiným způsobem nevhodné či nezákonné, může být váš účet ukončen. Své heslo k účtu byste neměli prozrazovat jiným osobám. Společnost EA vás nebude žádat, abyste prozradili své heslo, nebo vás kontaktovat se žádostí o odpovědi na vaše bezpečnostní otázky k heslu.

2. Obsah

Termínem „obsah“ se v rámci služeb EA rozumí software, technologie, text, příspěvky do fór či do konverzací, profily, webové miniaplikace, zprávy, odkazy, e-maily, hudba, zvuk, grafika, obrázky, video, kód a veškerý audiovizuální či jiný materiál zobrazený v rámci služeb EA, generovaný těmito službami nebo do těchto služeb odesílaný, stejně jako design a vzhled našich webů. Veškerý obsah, s výjimkou obsahu třetích stran zmíněného níže v článku 6, je vlastněn společností EA nebo jejími přidruženými či dceřinými společnostmi, poskytovateli licencí nebo dodavateli. Součástí obsahu je obsah vytvářený uživateli (dále jen „vytvářený obsah“). Vytvářený obsah zahrnuje, nikoliv však výhradně, persony účtu, příspěvky na fórech, příspěvky v chatech, obsah profilu a jakýkoliv další obsah, kterým uživatelé přispívají do služeb EA. Obsah společnosti EA a vytvářený obsah je souhrnně označován jako „obsah“. Společnost EA neprovádí předběžnou kontrolu veškerého vytvářeného obsahu a nepropaguje, neschvaluje ani předběžně nekontroluje žádný vytvářený obsah, který máte vy nebo další uživatelé možnost dodat do služeb EA. Berete na sebe veškeré riziko související s úplností, přesností nebo užitečností obsahu, který je v rámci služeb EA k dispozici. 

Společnost EA si vyhrazuje právo (avšak není k tomu nijak zavázána, nenařizuje-li tak zákon) odstranit, zablokovat, upravit, přesunout či zakázat vytvářený obsah z jakéhokoliv důvodu, a to včetně případu, kdy společnost EA rozhodne, že vytvářený obsah porušuje tyto podmínky. Rozhodnutí o odebrání vytvářeného obsahu nebo dalšího obsahu v kterýkoli okamžik spočívá na výhradním a konečném uvážení společnosti EA. Společnost EA se v maximálním možném rozsahu, který příslušné zákony umožňují, zříká odpovědnosti za vytvářený či odebíraný obsah a za jakékoli selhání či prodlevu při odebírání vytvářeného obsahu nebo jiného obsahu. 

Za svůj vytvářený obsah nesete výhradní odpovědnost a v souvislosti s obsahem, který uveřejňujete, vůči vám mohou být vznášeny nároky. 

3. Nároky na obsah

Pojmem „nároky na obsah“ jsou označována licencovaná práva, která vám jsou udělena, přiznána, poskytnuta nebo jsou vámi zakoupena za účelem používání nebo získání přístupu k prvkům či funkcím produktů nebo služeb EA, ať již on-line nebo off-line. Nároky na obsah mimo jiné zahrnují zpoplatněný i bezplatný obsah ke stažení, odemykatelný obsah, digitální nebo virtuální aktiva, práva na použití související s klíči nebo kódy k odemykání, sériové kódy nebo ověřování on-line jakéhokoli typu, skóre dosažené v rámci hry a virtuální nebo fiktivní měnu, jejichž použití není jiným způsobem upravováno smlouvou o digitálních službách (DSA – Digital Services Agreement).

4. Použití a vypršení platnosti obsahu a nároků na obsah / Omezení všeobecných licenčních podmínek  

Společnost EA vám uděluje osobní, omezenou a neexkluzivní licenci k používání obsahu a nároků na obsah, které vám jsou dostupné za účelem vašich osobních, soukromých, nekomerčních, nepřevoditelných a omezených použití čistě pro účely uvedené v této smlouvě a v jakékoli dodatečné dokumentaci nebo smluvních ujednáních týkajících se služeb EA, ke kterým máte přístup. Obsah a nároky na obsah spolu s veškerými dalšími právy duševního vlastnictví souvisejícími se službami EA a s produkty a službami nabízenými prostřednictvím služeb EA jsou majetkem společnosti EA nebo třetích stran, které jsou poskytovatelé licencí společnosti EA, a jsou v USA i mezinárodně chráněny autorskými právy a zákony na ochranu průmyslových vzorů, patentů a ochranných známek, dále mezinárodními úmluvami a dalšími zákony na ochranu práv duševního vlastnictví a souvisejících vlastnických práv. Ze služeb EA nesmíte kopírovat nebo stahovat jakýkoli obsah nebo nároky na obsah, aniž by vám k tomu bylo uděleno výslovné oprávnění. Dále nesmíte bez výslovného schválení ze strany společnosti EA obsah nebo nároky na obsah distribuovat, veřejně předvádět či vystavovat, pronajímat, prodávat, přenášet, převádět, publikovat, upravovat, kopírovat, vytvářet na jejich základě odvozená díla, dále je licencovat, distribuovat, dekompilovat, rozebírat, provádět jejich zpětnou analýzu nebo je jiným způsobem neoprávněně používat. Jakékoliv komerční využití je zakázáno. Souhlasíte s tím, že nebudete odebírat, zakrývat nebo upravovat oznámení o autorských či patentových právech, o ochranných známkách ani o dalších vlastnických právech, která jsou k obsahu přidružena. Vaše práva jsou podmíněna tím, že budete jednat v souladu s těmito smluvními podmínkami a také s jakýmikoli dalšími smluvními ujednáními, která se vámi používaných služeb EA týkají. 

Společnost EA si vyhrazuje veškerá práva, právní tituly a nároky na obsah a nároky na obsah spolu s veškerými souvisejícími autorskými právy, ochrannými známkami a dalšími právy duševního vlastnictví zde uvedenými, která vám nejsou výslovně udělena v rámci těchto smluvních podmínek. Vaše povolené využívání obsahu a nároků na obsah popsané výše je omezeno právy duševního vlastnictví společnosti EA a nezahrnuje jakákoli další patentová práva ani práva duševního vlastnictví. Neoprávněné pořizování kopií nebo distribuce obsahu či nároků na obsah, které se v rámci služeb EA nacházejí, může mít za následek ukončení vašich účtů EA, zákaz používání služeb EA a další právní kroky. Vlastníci obsahu nebo nároků na obsah se mohou zapojit do trestních či správních řízení proti vaší osobě z důvodu neoprávněného použití duševního vlastnictví. Souhlasíte s tím, že společnost EA odškodníte a nebudete činit odpovědnou za jakékoli neoprávněné nebo nezákonné jednání z vaší strany nebo prostřednictvím vašeho účtu v rámci služeb EA.

5. Služby EA, dostupnost obsahu a nároky na obsah

Nároky na obsah mohou být uchovávány pouze v rámci účtů EA patřících uživatelům s trvalým bydlištěm v zemích, kde je povolen přístup k obsahu a nárokům na obsah a jejich používání. Nároky na obsah mohou být zakoupeny nebo získány pouze od společnosti EA nebo od oprávněného prodejce. Společnost EA si vyhrazuje právo odmítnout vaše žádosti o získání nároků na obsah a dále si vyhrazuje právo omezit nebo zablokovat veškeré žádosti o získání nároků na obsah z libovolného důvodu. 

Nezaručujeme, že jakýkoli obsah nebo nárok na obsah bude v kterýkoli okamžik dostupný ve všech zemích a/nebo geografických umístěních nebo že budeme v kterýkoli okamžik a po libovolné stanovené období určitý obsah nebo nároky na obsah soustavně poskytovat. Vyhrazujeme si právo měnit a aktualizovat obsah a nároky na obsah bez předchozího upozornění.   V případě, že své nároky na obsah obnovíte, nebude možné související obsah vrátit, nahradit nebo vyměnit za jiné nároky na obsah ani za peněžní prostředky nebo jiné zboží či služby. 

6. Dodávání obsahu třetích stran do služeb EA

Společnost EA uznává práva duševního vlastnictví jiných subjektů. K odesílání obsahu do služeb EA musíte mít zákonné právo. Do služeb EA nesmíte odesílat nebo v nich uveřejňovat jakýkoli obsah, který zasahuje do autorských práv, práv ochranných známek nebo dalších práv duševního vlastnictví třetích stran, ani odesílat obsah, který porušuje zákon, tyto smluvní podmínky nebo právo jakékoli třetí strany v souvislosti s ochranou soukromí či se zveřejněním soukromých údajů. Můžete odesílat pouze takový obsah, jehož odesílání je vám povoleno ze strany vlastníka nebo na základě zákona. Společnost EA může bez předchozích upozornění a na základě vlastního uvážení odebrat obsah, který může zasahovat do práv duševního vlastnictví nebo dalších práv třetí strany. Jestliže opakovaně zasahujete do práv duševního vlastnictví či jiných práv společnosti EA nebo některé třetí strany, může společnost EA váš účet ukončit bez předchozího upozornění. Jestliže dojde k ukončení vašich účtů, nejste oprávněni žádat náhradu jakýchkoli uhrazených poplatků a ztratíte přístup k nárokům na obsah, které jsou k vašemu účtu přidruženy.

7. Dodávání vytvářeného obsahu do služeb EA; Udělení licencí společnosti EA a dalším subjektům 

Jestliže služby EA rozšíříte o vytvářený obsah, pak společnosti EA výslovně udělujete neexkluzivní, trvalá, celosvětově platná, úplná, dále převoditelná a neodvolatelná práva na jeho citování, opětné uveřejnění, publikování, používání, přizpůsobení, překlad, archivaci, uložení, reprodukci, úpravy, vytváření odvozených děl, syndikování, udělování licencí, tisk, převádění licencí dále, distribuci, přenos, vysílání nebo jeho sdělování jiným způsobem a na veřejné vystavování či předvádění vytvářeného obsahu či kterékoli jeho části, a to jakýmkoli způsobem či v jakékoli formě a v jakémkoli médiu nebo prostřednictvím jakéhokoli fóra, ať již v současnosti známého nebo vymyšleného v budoucnu; aktivity vyplývající z těchto práv lze provádět bez jakýchkoli předchozích upozornění a bez nutnosti jakkoli uvádět zdroj či provádět finanční úhrady vám nebo jakékoli třetí straně. Společnosti EA a jejím poskytovatelům licencí udělujete veškeré licence, souhlas a vyrovnání, jež umožňují společnosti EA a jejím poskytovatelům licencí používat vytvářený obsah k takovým účelům. Vzdáváte se veškerých morálních a podobných práv, která v souvislosti s takovým vytvářeným obsahem máte, a souhlasíte s tím, že tato práva nebudete uplatňovat.

Jestliže služba EA, do které dodáváte vytvářený obsah, umožňuje dalším uživatelům přístup k tomuto vytvářenému obsahu a jeho používání v rámci služby EA, pak taktéž udělujete všem dalším uživatelům příslušné služby EA právo na používání, kopírování, úpravy, vystavování, předvádění, vytváření odvozených děl i na jiné typy sdělování a distribuce vašeho vytvářeného obsahu v příslušné službě EA nebo jejím prostřednictvím, a to bez upozornění a bez nutnosti uvádět zdroj či provádět finanční úhrady vaší osobě. 

8. Placené služby 

Některé služby EA vyžadují uhrazení poplatku. Chcete-li se těchto aktivit účastnit, musíte mít zřízen účet a zaplatit předplatné nebo jiný poplatek. Informace o předplatném a dalších poplatcích za určité služby najdete na webech help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic)

POPLATKY JSOU HRAZENY PŘEDEM A NELZE ŽÁDAT O JEJICH NÁHRADU, AŤ JIŽ ÚPLNOU ČI ČÁSTEČNOU.

Společnost EA si vyhrazuje právo na okamžitou změnu poplatků nebo způsobů jejich úhrady. Jestliže provádíte pravidelnou (např. měsíční) úhradu služeb EA, upozorní vás společnost EA na jakékoli změny poplatků nebo způsobů jejich úhrady minimálně třicet (30) dnů předem uveřejněním informací o takových změnách v rámci služeb EA. Jste odpovědni za ověřování, zda v rámci služby EA nebylo zveřejněno oznámení o takových změnách, abyste se s nimi měli možnost včas seznámit. Tím, že po uplynutí třiceti (30) dnů od uveřejnění těchto změn budete dále používat služby EA, vyjadřujete svůj souhlas s těmito změnami. Jestliže je pro vás kterákoli změna nepřijatelná, můžete své předplatné kdykoli změnit; společnost EA však nebude provádět náhradu jakýchkoli poplatků, které mohly být vůči vašemu účtu připsány ještě před zrušením předplatného, a rovněž nebude úhradu jakéhokoli předplatného rozdělovat na základě poměru jeho využití. Jestliže vaše používání služeb EA podléhá spotřební dani či dani z obratu, může vám společnost EA kromě předplatného či dalších poplatků rovněž účtovat úhradu jakýchkoli daní tohoto typu. Další informace najdete na webech  help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic).

A. Možnosti platby. Poplatky můžete uhrazovat prostřednictvím metod, které jsou pro příslušnou službu EA k dispozici; souhlasíte přitom s podmínkami a smluvními ujednáními, které se vybraného způsobu platby týkají. Způsoby platby se mohou v závislosti na příslušné službě EA lišit. Jestliže společnosti EA poskytujete údaje o platební kartě nebo informace související s jiným typem platby, dáváte tím společnosti EA najevo, že jste oprávněným uživatelem dané platební karty nebo nástroje pro jiný způsob platby. Svým souhlasem se smluvními podmínkami dáváte společnosti EA svolení k automatické obnově vašeho předplatného pro určitou službu EA zaúčtováním příslušného poplatku na vrub účtu souvisejícího s platební kartou, jejíž číslo jste společnosti EA poskytli. Pokud se nerozhodnete své předplatné zrušit, dojde k jeho automatickému obnovení třicet (30) dnů před vypršením příslušného termínu či jeho následných ročních prodloužení za poplatek, který nebude přesahovat sazbu, kterou společnost EA v daném okamžiku poskytuje, s výjimkou veškerých propagačních a akčních cen. Informace o vašem fakturačním účtu, které poskytujete, musejí být aktuální, úplné a přesné. Veškeré informace o svém fakturačním účtu musíte neprodleně aktualizovat, aby zůstávaly aktuální, úplné a přesné (například při změně fakturační adresy, čísla platební karty nebo data vypršení platnosti karty) a v případě, že je vaše platební karta zrušena (například z důvodu její ztráty či odcizení), musíte o tom společnost EA neprodleně informovat. Změny takových údajů můžete provést kontaktováním zákaznické podpory na webech help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic). Jestliže společnosti EA neposkytnete kterékoli z výše uvedených údajů, souhlasíte s tím, že vám společnost EA může nadále účtovat poplatek za jakékoli automaticky obnovené předplatné s výjimkou případů, kdy své předplatné zrušíte minimálně třicet (30) dnů před vypršením jeho platnosti. Společnost EA si vyhrazuje právo využívat služby třetích stran poskytující aktualizované údaje o platebních kartách za účelem získání aktuálního data vypršení platnosti příslušné platební karty, jejíž údaje společnosti EA poskytnete. Zákazníkům, kteří používají jiný způsob platby než platební kartu, může být účtován dodatečný poplatek za zpracování platby; těmto zákazníkům rovněž nemusí být poskytována možnost automatického obnovování předplatných. Další informace najdete na webech help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic)

Jako držitel účtu nesete odpovědnost za veškeré zaúčtované poplatky, včetně příslušných daní, a za veškeré kupní transakce, které uskutečníte vy nebo jakákoli osoba používající váš účet, včetně vašich příbuzných a známých. 

B. Předplatné na zkušební období. V případě některých služeb EA může společnost EA nabídnout předplatné na zkušební období zdarma. Jestliže předplatné na zkušební období zdarma odsouhlasíte, pak s výjimkou případů, kdy své předplatné před uplynutím bezplatného zkušebního období včas zrušíte, vám společnost EA začne v okamžiku, kdy u daného předplatného dojde k uplynutí bezplatného zkušebního období, účtovat na vrub vašeho účtu poplatky za příslušnou službu EA. Vždy nesete odpovědnost za veškeré poplatky nárokované vaším poskytovatelem připojení k internetu, telefonní linky, bezdrátového přístupu k síti a dalších typů připojení, které mohou v průběhu vašeho používání služeb EA vzniknout, a to i v případě využívání naší nabídky předplatného na zkušební období zdarma. Předplatná na zkušební období jsou nepřevoditelná.

C. Poplatky účtované weby a dodavateli třetích stran.   Je možné, že budeme poskytovat odkazy na jiné webové stránky. Některé z těchto webových stránek si mohou účtovat samostatné poplatky, které nejsou zahrnuty v ceně předplatného ani v dalších poplatcích, které případně společnosti EA uhradíte. Za veškeré samostatné náklady nebo závazky, které vám v souvislosti s vašimi transakcemi s třetími stranami vzniknou, nesete odpovědnost vy sami.


9. Ukončení služeb EA

Společnost EA může kdykoli ukončit přístup ke kterýmkoli produktům on-line či mobilním produktům nebo ke službám EA (a/nebo jejich částem) zasláním oznámení takového ukončení v průběhu období určeného v okamžiku zahájení čerpání příslušné služby EA; v případě, že pro doručení oznámení o ukončení přístupu nebylo určeno žádné časové období, dojde k ukončení přístupu do třiceti (30) dnů od data, kdy takové oznámení obdržíte e-mailem (dle uvážení společnosti EA), nebo je uveřejněno v rámci příslušného produktu či služby EA nebo na stránkách http://www.ea.com/2/service-updates. 

Společnost EA může také ukončit přístup ke službám EA z důvodu porušení těchto smluvních podmínek poskytování služeb, jestliže společnost EA (dle svého výhradního uvážení) usoudí, že používáním služeb EA snižujete bezpečnost služeb EA pro ostatní uživatele a/nebo pro nezletilé uživatele, nebo služby EA, obsah, nároky na obsah, produkty či další intelektuální vlastnictví společnosti EA užíváte nesprávně či v rozporu se zákonem tak, jak stanoví společnost EA v závislosti na svém výhradním uvážení. Důsledkem ukončení účtu může být ztráta uživatelského jména a persony. Jestliže máte více než jeden (1) účet, může společnost EA ukončit všechny vaše účty i veškeré související nároky na obsah. V reakci na porušení těchto smluvních podmínek nebo na jakékoliv další úmluvy platné v rámci vámi využívaných služeb EA, vám může společnost EA odeslat výstrahu, pozastavit účet, selektivně odstranit, zrušit či obstavit nároky na obsah daného účtu nebo úrovně zařízení, okamžitě ukončit veškeré vámi vytvořené účty nebo dočasně či trvale zablokovat vašemu zařízení či počítači přístup ke všem nebo některým službám EA. Tímto berete na vědomí, že v takovém případě vám není společnosti EA povinna odeslat oznámení před pozastavením nebo ukončením účtu, dočasným či trvalým zákazem vašeho zařízení v některých nebo všech službách EA ani selektivním odstraněním, zrušením či obstavením nároků na obsah přidružený k vašemu účtu. V případě, že společnost EA váš účet ukončí, nesmíte se bez výslovného svolení společnosti EA znovu podílet na aktivitách souvisejících se službou EA. Společnost EA si vyhrazuje právo odmítnout zachovat účet kterékoli osoby a poskytovat jí nadále služby EA. Osobám, jejichž účty byly společností EA ukončeny, nesmíte umožnit používat váš účet.

Jestliže jsou váš účet nebo určité předplatné služby EA přidružené k vašemu účtu ukončeny či pozastaveny a/nebo jsou jakékoli nároky na obsah selektivně odebrány, zrušeny či obstaveny a vašemu zařízení bude dočasně či trvale zablokován přístup k některým nebo všem službám EA, nebude vám přiznána žádná náhrada, žádné nároky na obsah nebudou připsány ve váš prospěch nebo převedeny na hotovost či na jiné formy refundace a nebudete mít nadále přístup ke svému účtu ani k nárokům na obsah přidruženým k tomuto účtu nebo k příslušné službě EA. Domníváte-li se, že vůči vašemu účtu či zařízení byla provedena některá akce omylem, kontaktujte zákaznickou podporu na webech help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic).

10. Zrušení vašeho účtu

Svůj účet nebo konkrétní předplatné služby EA máte právo kdykoli zrušit. Jestliže s těmito smluvními podmínkami nesouhlasíte, je vaším jediným prostředkem nápravy nepoužívat služby EA a zrušit svůj účet či příslušná předplatná. Jste obeznámeni a souhlasíte s tím, že zrušení vašeho účtu nebo konkrétního předplatného je vaše výhradní právo a prostředek nápravy v souvislosti s jakýmikoli spory se společností EA, včetně veškerých sporů, se kterými souvisí nebo jejichž příčinou vzniku je (1) jakákoli podmínka těchto smluvních podmínek nebo vynucení či uplatnění těchto smluvních podmínek ze strany společnosti EA, (2) obsah a nároky na obsah, které jsou k dispozici prostřednictvím služeb EA, nebo jakákoli změna obsahu nebo nároků na obsah poskytovaných prostřednictvím služeb EA, (3) vaše schopnost získat přístup nebo používat služby EA nebo jakýkoli obsah či nároky na obsah, (4) rozsah či typ poplatků, příplatků, příslušných daní či způsobů úhrady za služby EA nebo za jakýkoli obsah či nároky na obsah dostupné v rámci těchto služeb.

Chcete-li zrušit účet, kontaktujte oddělení zákaznické podpory společnosti EA na webech help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic). Společnost EA si vyhrazuje právo shromažďovat poplatky, příplatky nebo náklady, které jí vzniknou předtím, než zrušíte svůj účet nebo předplatné služby EA. Taktéž nesete odpovědnost za částky, které před tímto zrušením dlužíte dodavatelům či poskytovatelům obsahu třetích stran. Před založením nového účtu EA musíte vyrovnat veškeré dlužné či neuhrazené poplatky a urovnat jakékoli další nevyřešené záležitosti týkající se služeb EA.

11. ­Pravidla jednání

Smluvní podmínky budou z vaší strany porušeny, pokud společnost EA na základě svého výhradního uvážení dojde k závěru, že vaše jednání zahrnovalo tyto projevy:

- Uveřejnění, přenos, propagace nebo distribuce nezákonného obsahu.
- Obtěžování, vyhrožování, zesměšňování, zasílání spamu nebo jakékoli jiné jednání vůči jinému hráči, které je nežádoucí, jako například opakované zasílání nežádoucích zpráv nebo vedení osobních útoků či vyjadřování projevů souvisejících s rasou, sexuální orientací, náboženstvím, kulturní vyspělostí atd. 
- Organizace, uskutečňování nebo účast v jakýchkoli aktivitách, skupinách či spolcích, které se podílejí na škodlivých, nezákonných, nenávistných, rasově, etnicky, nábožensky motivovaných útocích či jinak urážlivých, obscénních, výhružných, násilnických, vulgárních, sexuálně explicitních a hanlivých aktivitách či na aktivitách porušujících zákon, narušujících soukromí osob či právo na zveřejnění soukromých údajů a podporujících chování, jež porušuje zákony nebo je v rozumných mezích problematické, popř. nevhodné. Projevy nenávisti nejsou tolerovány.
- Používání hanlivých, urážlivých nebo pomlouvačných přezdívek nebo person.
- Rušivé chování v chatu, hrách, na fórech či v jakýchkoli jiných oblastech nebo aspektech služeb EA. Rušivým chováním se rozumí, nikoliv však výhradně, takové chování, jež narušuje obvyklý průběh hry nebo dialogu v příslušné službě EA. Rušivým chováním se dále rozumí, nikoliv však výhradně, komerční příspěvky, obtěžování a reklamamní sdělení. 
- Přerušení toku chatové konverzace v konverzačních místnostech neslušnou mluvou, hanlivými poznámkami, opakovaným stisknutím klávesy Enter nebo vkládáním rozsáhlých obrázků, kvůli kterým je text na obrazovce posouván příliš rychle a není možné jej přečíst, nadměrným užíváním hlasitého vyjadřování [kdy jsou slova psána velkými písmeny] za účelem vyrušování jiných uživatelů, „spamování“ nebo zahlcení textem [kdy je uveřejňován opakující se text]. 
- Přebírání identity jiných osob (včetně známých osobností), nepravdivé naznačování, že jste zaměstnancem nebo zástupcem společnosti EA, nebo pokus o uvedení uživatelů v omyl naznačováním, že společnost EA nebo některé z jejích partnerů či přidružených společností zastupujete.
- Pokus o získání hesla, informací o účtu nebo jiných soukromých údajů kteréhokoli jiného uživatele v rámci služeb EA. 
- Odesílání jakéhokoli softwaru nebo obsahu, který nevlastníte nebo k jehož volné distribuci nemáte patřičná oprávnění.
- Porušování jakýchkoli dodatečných pravidel jednání týkajících se konkrétní služby EA, kterou používáte.
- Propagace, navádění či účast v jakékoli aktivitě spojené s hackováním, crackováním, phishingem, využíváním chyb v softwaru nebo cheaty či distribucí padělaného softwaru nebo virtuální měny/předmětů.
- Odesílání souborů obsahujících viry, červy, spyware, časované hrozby, poškozená data nebo jiné počítačové programy, které mohou služby EA poškodit, nežádoucím způsobem ovlivňovat nebo narušovat.
- Uveřejnění zpráv za jakýmkoli jiným účelem než k osobní komunikaci, což může zahrnovat zasílání reklam, propagačních zpráv, řetězových dopisů či pyramidových her (tzv. letadel) nebo další komerční aktivity.
- Nevhodné používání tlačítek pro vyžádání podpory nebo podání stížnosti při hře nebo podávání nepravdivých zpráv zaměstnancům společnosti EA. 
- Použití nebo distribuce nepovolených automaticky spouštěných softwarových programů, softwarových programů typu maker nebo dalších pomocných softwarových programů či aplikací zajišťujících nestandardní postupy, které obcházejí systém.
- Používání jakéhokoli softwaru či nástrojů pro hackování/pozměňování/podvádění. 
- Změny nebo pokusy o změnu jakýchkoli souborů či částí služby EA, pro jejichž změny vám společnost EA neudělí konkrétní oprávnění.
- Uveřejnění nebo sdělování skutečných osobních údajů určité osoby prostřednictvím služby EA.
- Pokus o nežádoucí ovlivňování serverů zajišťujících službu EA, o nabourávání se do těchto serverů nebo o dešifrování jakýchkoli přenosů směrem na tyto servery nebo z těchto serverů.
- Využívání a zveřejňování zneužitelných chyb v softwaru a cheatů.
- Pokus o používání softwaru EA v kterékoli službě, která není regulována nebo autorizována společností Electronic Arts, nebo prostřednictvím této služby. Kterékoli z uvedených použití z vaší strany představuje použití na vlastní riziko a může podléhat dodatečným nebo jiným podmínkám. Společnost EA nenese odpovědnost za vaše použití softwaru EA v kterékoli službě, která není regulována společností Electronic Arts, nebo prostřednictvím této služby.
- Negativní ovlivňování schopnosti jiných uživatelů mít požitek ze hry v rámci služby EA nebo provádění kroků, které negativně ovlivňují zajištění herního požitku všech uživatelů služby EA při jejím poskytování nebo které podstatně zvyšují náklady na její poskytování. 
- Prodávání, nákup, obchodování nebo jiný převod účtu EA nebo jakýchkoli osobních přístupů ke službám EA, k obsahu či k nárokům na obsah, včetně prostřednictvím aukčních webových stránek vyjma případů, kdy je vám ze strany společnosti EA udělen výslovný souhlas k těmto krokům.
- Nesmíte provádět žádné aktivity, které porušují zákony kterýchkoli jurisdikcí, což mimo jiné zahrnuje porušování autorských práv, porušování ochranných známek, pomluvy, zasahování do práv souvisejících s ochranou soukromí, krádež identity, hackerství, obtěžující pronásledování (tzv. stalking), podvod a distribuci padělaného softwaru.
- Zveřejňování či odesílání nevyžádané reklamy, propagačních materiálů či jiných forem obtěžování ve hře nebo na fórech.
- Zneužívání či využívání softwarových chyb, nezdokumentovaných funkcí, chyb v návrhu softwaru nebo problémů ve hře. 
- „Hra na hrdiny“ (role-playing) není omluvou pro porušení těchto či jiných pravidel. 

Konkrétní služby EA mohou rovněž zveřejňovat dodatečná pravidla, která se uplatňují na vaše jednání v rámci těchto služeb. 

Při používání služeb EA se rovněž musíte řídit veškerými federálními, státními a místními právními předpisy, která se vašich aktivit týkají. Společnost EA si vyhrazuje právo ukončit váš účet a zabránit vám v používání veškerých služeb EA v případě, že je váš účet používán za účelem provádění nezákonných aktivit nebo porušování smluvních podmínek. 

Nebude-li uvedeno jinak, není nutné a ani se neočekává, že by společnost EA monitorovala či zaznamenávala jakékoliv on-line aktivity ve službách EA, a to včetně komunikace. Společnost EA si však vyhrazuje právo sledovat nebo zaznamenávat v rámci služeb EA veškerou aktivitu on-line; vyjadřujete tak výslovný souhlas s tím, aby společnost EA prováděla sledování a záznam vašich aktivit. Společnost EA si vyhrazuje právo odebrat na základě svého výhradního uvážení jakýkoli obsah z kterékoli služby EA. Společnost EA nenese odpovědnost za porušení této smlouvy vámi nebo jakoukoli třetí stranou.

Jestliže objevíte uživatele, který porušuje kterákoli z pravidel jednání, nahlaste tyto aktivity společnosti EA prostřednictvím funkcí „Help“ (Nápověda) nebo „Report Abuse“ (Nahlásit zneužití) v příslušné službě společnosti EA nebo se obraťte na zákaznickou podporu (je-li k dispozici) na stránkách help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic).

12. Služby neregulované společností EA

Některé produkty mohou poskytovat volbu použití softwaru EA ve službě, která není regulována společností EA, nebo prostřednictvím takové služby. Může vám být například poskytnuta volba hrát hru on-line prostřednictvím softwaru EA na serverech, které nenáležejí ani nepodléhají společnosti EA. Společnost EA nenese žádnou odpovědnost za vaše používání softwaru EA v kterékoli z takových služeb nebo prostřednictvím kterékoli z těchto služeb, ani jiným způsobem nereguluje způsob, kterým jsou tyto služby nabízeny, spravovány či provozovány. Jakákoli taková použití služeb, jež nejsou společností EA regulována, představují použití na vlastní riziko a mohou podléhat dodatečným nebo jiným podmínkám a omezením třetích stran, které příslušné služby provozují. 

13. Software, pomocné programy a nástroje

Služby EA po vás mohou vyžadovat nebo vám mohou umožňovat, abyste ze stránek společnosti EA nebo jejích poskytovatelů licencí do svého počítače, herního systému či zařízení stáhli software, aktualizace či opravy softwaru nebo další pomocné programy (dále jen „Software EA“). Společnost EA vám uděluje neexkluzivní a omezenou licenci k používání softwaru EA, a to výhradně za účelem stanoveným společností EA v okamžiku zpřístupnění softwaru EA vaší osobě. V případě, že je spolu se softwarem EA poskytována smlouva EULA (End User License Agreement – licenční smlouva s koncovým uživatelem) nebo smlouva EUALA (End User Access And License Agreement – licenční smlouva a smlouva o přístupu s koncovým uživatelem), podléhá vaše použití softwaru EA podmínkám této licenční smlouvy. Software EA nesmíte dále licencovat a také nesmíte účtovat dalším uživatelům používání softwaru EA nebo přístup k němu. Software EA nesmíte překládat, provádět jeho zpětnou analýzu, zpětně jej generovat, dekompilovat, provádět jeho rozklad nebo na jeho základě vytvářet odvozená díla. Software EA nesmíte změnit nebo jej použít jakýmkoli způsobem, ke kterému nemáte výslovné oprávnění ze strany EA. Berete na vědomí, že zavádění různých technologií společnosti EA nemusí být v rámci všech platforem konzistentní a že výkon softwaru EA a souvisejících služeb EA může záviset na vlastnostech vašeho počítače a dalšího vybavení.

Společnost Electronic Arts vám může v určitých intervalech poskytovat aktualizace a změny softwaru EA. Berete na vědomí, že určité aktualizace a změny mohou být vyžadovány pro účely zajištění dalšího používání softwaru EA a služeb EA.

14. Zákony omezující vývoz

Software EA může podléhat omezením Spojených států amerických a dalších jurisdikcí pro vývoz. Stáhnutím softwaru EA ze stránek společnosti EA prohlašujete, že se nenacházíte v žádné zemi, na kterou bylo ze strany Spojených států amerických, Evropské unie nebo jakýchkoli dalších jurisdikcí uvaleno embargo na vývoz zboží, ani neprovádíte vývoz softwaru EA pro jakoukoli osobu nebo do jakéhokoli místa, na které bylo takové embargo uvaleno.

Souhlasíte s tím, že se budete řídit příslušnými zákony Spojených států amerických a dalších jurisdikcí týkajícími se omezení vývozu a že nebudete elektronicky ani jiným způsobem převádět jakýkoli obsah nebo software EA, který podléhá omezením vyplývajícím z takových zákonů, do cílové země, do níž je na základě těchto zákonů vývoz zakázán; vývoz je možný pouze v případě, že vám orgány státní správy udělí nezbytné oprávnění a že následně zajistíte soulad s tímto oprávněním. Dále souhlasíte s tím, že do služeb EA nebudete odesílat jakékoli údaje či software, které nelze vyvážet bez předchozího písemného oprávnění vydaného orgány státní správy, mimo jiné včetně určitých typů šifrovacího softwaru. Platnost ujištění a závazků uvedených v tomto oddílu nebude ukončena spolu s ukončením platnosti této smlouvy.

15. Aktualizace služeb EA 

DŮLEŽITÉ: SPOLEČNOST EA MŮŽE POVAŽOVAT ZA NEZBYTNÉ AKTUALIZOVAT NEBO RESETOVAT URČITÉ PARAMETRY ZA ÚČELEM VYVÁŽENÍ HRANÍ HER A POUŽÍVÁNÍ SLUŽEB EA. TYTO AKTUALIZACE (NEBOLI „RESETOVÁNÍ“) MOHOU ZPŮSOBIT PŘEKÁŽKY V RÁMCI PŘÍSLUŠNÉHO HERNÍHO SVĚTA A MOHOU MÍT VLIV NA POSTAVY, HRY, SKUPINY NEBO DALŠÍ NÁROKY NA OBSAH, NAD KTERÝMI MÁTE KONTROLU. SPOLEČNOST EA SI VYHRAZUJE PRÁVO NA PROVÁDĚNÍ TĚCHTO AKTUALIZACÍ A NENESE VŮČI VÁM ZA TYTO ZMĚNY ODPOVĚDNOST. 

16. Omezení záruky a odpovědnosti

VYJADŘUJETE SVŮJ VÝSLOVNÝ SOUHLAS S TÍM, ŽE V MAXIMÁLNÍM MOŽNÉM ROZSAHU, KTERÝ PŘÍSLUŠNÉ ZÁKONY UMOŽŇUJÍ, BUDETE SLUŽBY EA, SOFTWARE EA A INTERNET POUŽÍVAT VÝHRADNĚ NA VLASTNÍ RIZIKO. SLUŽBY EA, SOFTWARE EA, PRODUKTY EA A SLUŽBY A PRODUKTY TŘETÍCH STRAN JSOU POSKYTOVÁNY K POUŽITÍ „JAK LEŽÍ A BĚŽÍ“ A „PODLE DOSTUPNOSTI“, BEZ ZÁRUK JAKÉHOKOLI TYPU, AŤ JIŽ VÝSLOVNÝCH ČI PŘEDPOKLÁDANÝCH, S VÝJIMKOU PŘÍPADŮ, KDY TAKOVÉ ZÁRUKY NELZE VYLOUČIT S OHLEDEM NA PLATNÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY. V SOUVISLOSTI S KVALITOU, FUNKČNOSTÍ, DOSTUPNOSTÍ NEBO VÝKONEM SOFTWARU EA NEBO SLUŽEB EA NENÍ POSKYTOVÁNA ŽÁDNÁ ZÁRUKA. SPOLEČNOST EA NEPŘEBÍRÁ ODPOVĚDNOST ZA NEMOŽNOST ZÍSKAT NEBO POUŽÍVAT JAKÝKOLI OBSAH, NÁROKY NA OBSAH, ZBOŽÍ NEBO SLUŽBY. SPOLEČNOST EA POSKYTUJE SLUŽBY EA NA KOMERČNĚ PŘIJATELNÉM ZÁKLADĚ A NEZARUČUJE, ŽE KE SLUŽBÁM EA BUDETE MÍT PŘÍSTUP NEBO JE BUDETE MOCI VYUŽÍVAT V ČASOVÝCH OBDOBÍCH ČI V GEOGRAFICKÝCH LOKALITÁCH DLE VAŠEHO VÝBĚRU, ANI ŽE SPOLEČNOST EA BUDE MÍT DOSTATEČNOU KAPACITU NA PROVOZ SLUŽEB EA V CELKU NEBO V URČITÝCH GEOGRAFICKÝCH OBLASTECH. 

BERETE NA VĚDOMÍ A SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE V MAXIMÁLNÍM MOŽNÉM ROZSAHU, KTERÝ PŘÍSLUŠNÉ ZÁKONY UMOŽŇUJÍ, BUDETE ZA SVŮJ VÝHRADNÍ A VÝLUČNÝ PROSTŘEDEK NÁPRAVY V SOUVISLOSTI S JAKÝMIKOLI SPORY SE SPOLEČNOSTÍ EA NEBO S JEJÍMI POSKYTOVATELI LICENCÍ, JEJICHŽ PŘÍČINOU JSOU SLUŽBY EA ČI PRODUKTY EA NEBO KTERÉ SE SLUŽBAMI EA ČI PRODUKTY EA SOUVISEJÍ, POVAŽOVAT UKONČENÍ POUŽÍVÁNÍ SLUŽEB EA A ZRUŠENÍ SVÉHO ÚČTU EA. BERETE NA VĚDOMÍ A SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE SPOLEČNOST EA, JEJÍ NABYVATELÉ LICENCÍ A PŘIDRUŽENÉ SPOLEČNOSTI NENESOU ODPOVĚDNOST ZA JAKÝKOLI ČIN NEBO NEČINNOST, AŤ JIŽ SVÉ NEBO ZAPŘÍČINĚNÉ JAKOUKOLI JINOU OSOBOU, V SOUVISLOSTI S JEDNÁNÍM, KOMUNIKACÍ ČI OBSAHEM VE SLUŽBÁCH EA NEBO V RÁMCI POUŽITÍ SOFTWARU EA. SPOLEČNOST EA ANI JEJÍ POSKYTOVATELÉ LICENCÍ, NABYVATELÉ LICENCÍ, PŘIDRUŽENÉ SPOLEČNOSTI, ZAMĚSTNANCI, ÚŘEDNÍCI NEBO ŘEDITELÉ (SOUHRNNĚ DÁLE JEN „OSOBY PŘIDRUŽENÉ KE SPOLEČNOSTI EA“) VŮČI VÁM V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEBUDOU MÍT ODPOVĚDNOST PŘESAHUJÍCÍ ČÁSTKU, KTEROU JSTE SPOLEČNOSTI EA ZAPLATILI ZA SLUŽBY EA. SPOLEČNOST EA ANI JEJÍ POSKYTOVATELÉ LICENCÍ NEBO OSOBY PŘIDRUŽENÉ KE SPOLEČNOSTI EA NEBUDOU V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NÉST ODPOVĚDNOST ZA NÁHODNÉ ČI NÁSLEDNÉ ŠKODY VYPLÝVAJÍCÍ Z VAŠEHO POUŽÍVÁNÍ SLUŽEB, SOFTWARU EA ČI INTERNETU ANI ZA JAKÉKOLI JINÉ NÁROKY JAKKOLI SOUVISEJÍCÍ S VAŠÍM POUŽÍVÁNÍM SLUŽEB EA NEBO ÚČTŮ EA. PŘESTOŽE SPOLEČNOST EA VYUŽÍVÁ KOMERČNĚ DOSTUPNÝCH PROSTŘEDKŮ NA OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ, NEPŘEBÍRÁ SPOLEČNOST EA ANI JEJÍ POSKYTOVATELÉ LICENCÍ ODPOVĚDNOST ZA ZTRÁTU DAT, ŠKODY ZPŮSOBENÉ NA SOFTWARU NEBO HARDWARU ANI ZA JAKOUKOLI JINOU ZTRÁTU ČI ŠKODU NA VAŠEM POČÍTAČI NEBO ZAŘÍZENÍ, KTEROU UTRPÍTE VY NEBO JAKÁKOLI TŘETÍ STRANA, AŤ JIŽ SE JEDNÁ O ZTRÁTU ČI ŠKODU PŘÍMOU, NEPŘÍMOU, NÁHODNOU, MIMOŘÁDNOU NEBO NÁSLEDNOU; PŘÍČINA TÉTO ZTRÁTY ČI ŠKODY MŮŽE BÝT JAKÁKOLI, AŤ JIŽ SE JEDNÁ O DŮSLEDEK PŘÍSTUPU KE KTERÉKOLI SLUŽBĚ EA, K OBSAHU ČI K SOFTWARU EA NEBO O DŮSLEDEK JEJICH POUŽÍVÁNÍ.

PROTOŽE NĚKTERÉ STÁTY NEBO JURISDIKCE NEPOVOLUJÍ VYLOUČIT NEBO OMEZIT ODPOVĚDNOST ZA NÁSLEDNÉ NEBO NÁHODNÉ ŠKODY, BUDE V TAKOVÝCH STÁTECH A JURISDIKCÍCH ODPOVĚDNOST SPOLEČNOSTI EA, JEJÍCH POSKYTOVATELŮ LICENCÍ A OSOB PŘIDRUŽENÝCH KE SPOLEČNOSTI EA OMEZENA V MAXIMÁLNÍM ROZSAHU, KTERÝ PŘÍSLUŠNÉ ZÁKONY UMOŽŇUJÍ. SPOLEČNOST EA NEPROPAGUJE JAKÉKOLI PRODUKTY ČI SLUŽBY TŘETÍCH STRAN NABÍZENÉ PROSTŘEDNICTVÍM SPOLEČNOSTI EA, NEPOSKYTUJE NA NĚ ZÁRUKY ANI SE ZA NĚ JINÝM ZPŮSOBEM NEZARUČUJE; SPOLEČNOST EA SE ROVNĚŽ NEBUDE ÚČASTNIT SLEDOVÁNÍ JAKÉKOLI TRANSAKCE USKUTEČNĚNÉ MEZI VÁMI A POSKYTOVATELI PRODUKTŮ ČI SLUŽEB TŘETÍCH STRAN, ANI ZA SLEDOVÁNÍ TRANSAKCÍ NEBUDE NÉST ŽÁDNOU ODPOVĚDNOST.

17. Náhrada škod

Souhlasíte s tím, že na vyžádání společnosti EA budete společnost EA, její poskytovatele licencí, osoby přidružené ke společnosti EA, smluvní a jiné dodavatele a poskytovatele obsahu bránit, odškodníte je a nebudete je činit odpovědnými za veškeré závazky, nároky a výdaje, včetně právních poplatků, které vyplývají z porušení těchto smluvních podmínek, za něž nesete odpovědnost, či se tohoto porušení týkají nebo které souvisejí s vaší distribucí jakéhokoli obsahu v rámci služeb EA nebo prostřednictvím těchto služeb. Aniž by byl omezen obecný výklad výše uvedeného, souhlasíte s tím, že společnost EA a její poskytovatele licencí odškodníte a nebudete ji činit odpovědnou za jakékoli nevhodné či nezákonné používání vašeho účtu, včetně nezákonného nebo nevhodného používání vašeho účtu jinou osobou, které jste povolili váš účet používat. Souhlasíte s tím, že budete osobně odpovědní za své používání služeb EA a za veškerou komunikaci a aktivity v rámci služeb EA, včetně jakéhokoli vámi dodávaného obsahu, a že společnost EA, poskytovatele licencí společnosti EA a osoby přidružené ke společnosti EA odškodníte a nebudete je činit odpovědnými za jakékoli závazky či škody vyplývající z vašeho jednání v rámci služeb EA, včetně jakéhokoli vámi dodávaného obsahu.

Společnost EA a její poskytovatelé licencí si vyhrazují právo převzít na vlastní náklady výlučnou ochranu a řízení jakékoli záležitosti, na kterou se jinak vztahuje odškodnění z vaší strany. V takovém případě nebudete mít v souvislosti s touto záležitostí žádné další závazky ohledně poskytnutí odškodnění společnosti EA nebo jejím poskytovatelům licencí. Platnost ujednání v tomto oddílu nebude ukončena spolu s ukončením platnosti těchto smluvních podmínek. 

18. Odkazy na weby třetích stran

Služby EA mohou zahrnovat hypertextové odkazy na webové stránky provozované třetími stranami, jako jsou zadavatelé reklam a poskytovatelé obsahu. Tyto stránky mohou shromažďovat data nebo od vás žádat osobní údaje. Společnost EA takové webové stránky nekontroluje a nenese odpovědnost za jejich obsah, za zásady ochrany osobních údajů ani za shromažďování, používání nebo odtajnění jakýchkoli informací, které tyto stránky mohou shromažďovat.

19. Všeobecné podmínky

A. Prostředky nápravy. Souhlasíte s tím, že tyto smluvní podmínky nedelegují jakákoli práva či prostředky nápravy na jakoukoli jinou osobu, než jsou strany těchto smluvních podmínek, a že to ani není jejich účelem. Také berete na vědomí a souhlasíte s tím, že tyto smluvní podmínky, zásady ochrany osobních údajů společnosti EA a dodatečné podmínky, které jsou součástí těchto smluvních podmínek, včetně vynucování těchto zásad společností EA, nedelegují jakákoli práva či prostředky nápravy na jakoukoli osobu a že to ani není jejich účelem. 

B. Oddělitelnost. Pokud je kterákoli část těchto smluvních podmínek považována za neplatnou nebo nevynutitelnou, bude tato část interpretována způsobem, který je konzistentní s platnými zákony, tak aby co možná nejlépe odrážel původní úmysly společnosti EA; zbývající části zůstanou plně platné a účinné. 

C. Zřeknutí se práv. Jestliže společnost EA nebude schopna uplatňovat nebo vynucovat jakákoli práva nebo ujednání těchto smluvních podmínek, nebude to považováno za zřeknutí se takového práva či ujednání. Zřeknutí se jakéhokoli ujednání těchto smluvních podmínek bude účinné pouze v případě, že je vyhotoveno v písemné formě a podepsáno zástupci společnosti EA.

D. Rozhodné právo. Jestliže trvale pobýváte v členském státě Evropské unie, pak (i) tyto smluvní podmínky a vaše účty podléhají anglickým zákonům, s výjimkou jejich nařízení týkajících se konfliktů zákonů, a (ii) výslovně souhlasíte s tím, že výlučnou jurisdikcí pro jakýkoli nárok či spor se společností EA nebo jakkoli související s vašimi účty či s používáním služeb EA jsou soudy Anglie; také výslovně stvrzujete a souhlasíte s tím, že výkon soudní pravomoci v souvislosti s jakýmkoli sporem zahrnujícím jakýkoli nárok týkající se společnosti EA nebo jejích přidružených společností, zaměstnanců, smluvních a jiných dodavatelů, úředníků, ředitelů a poskytovatelů obsahu bude osobně prováděn u soudů Anglie. Jestliže máte sídlo v jiné zemi, pak (i) tyto smluvní podmínky a vaše účty podléhají zákonům státu Kalifornie, s výjimkou nařízení týkajících se konfliktů zákonů, a (ii) výslovně souhlasíte s tím, že v rozsahu platném dle níže uvedeného článku 20 jsou výlučnou jurisdikcí pro jakýkoli nárok či spor se společností EA, který jakkoli souvisí s vašimi účty či s vaším používáním služeb EA, federální a státní soudy v rámci působnosti soudu United States District Court pro severní okrsek státu Kalifornie; také výslovně stvrzujete a souhlasíte s tím (v rozsahu platném dle níže uvedeného článku 20), že výkon soudní pravomoci v souvislosti s jakýmkoli sporem, který není vyloučen níže uvedeným článkem 20, zahrnujícím jakýkoli nárok týkající se společnosti EA nebo přidružených či dceřiných společností EA, smluvních a jiných dodavatelů a poskytovatelů obsahu bude osobně prováděn u těchto soudů. Vezměte prosím na vědomí, že na vaše jednání se mohou rovněž vztahovat místní, státní, celostátní a mezinárodní právní předpisy.


20. Řešení sporů v závazném rozhodčím řízení.

Účelem tohoto článku je stanovit snadný způsob řešení vzájemných sporů, pokud se takové vyskytnou. V souladu s níže uvedeným ustanovením v článku 20.e se tímto stanovuje, že v případě, kdy nebudeme moci naše spory vyřešit neformální cestou a v rámci rozhodčího řízení získáte nárok na částku převyšující poslední nabídku finančního vyrovnání společnosti EA (byla-li taková nabídka učiněna), zaplatí vám společnost EA 150 % z hodnoty rozhodčího nálezu, pokud rozdíl mezi rozhodčím nálezem a náhradou nepřesáhne 5000 USD.

TYTO INFORMACE SI POZORNĚ PŘEČTĚTE. TÝKAJÍ SE VAŠICH PRÁV. 


Většinu stížností uživatelů lze vyřešit rychle a k vaší spokojenosti přihlášením se do rozhraní podpory zákazníků prostřednictvím účtu EA na stránkách help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic). V nepravděpodobném případě, že by společnost EA nedokázala vyřešit nějakou stížnost k vaší spokojenosti (nebo nedokázala vyřešit vlastní stížnost na vaši osobu neformální cestou), souhlasíte vy i společnost EA s tím, že budete dodržovat následující závazný postup pro vyřešení případných sporů, které mezi vámi vzniknou. Toto ustanovení se vztahuje na všechny spotřebitele v nejvyšším možném rozsahu povoleném zákonem, avšak výslovně vylučuje občany Québecu, Ruska, Švýcarska a členských států Evropské unie. Souhlasem s těmito podmínkami se vy i společnost EA výslovně zříkáte práva na soudní řízení s porotou nebo na účast ve skupinové žalobě.  Tato smlouva je určena k volnému výkladu. Tento článek se vztahuje na veškeré spory mezi vámi a společností EA (dále jen „spory“), včetně, nikoliv však výhradně, těchto nároků:

- nároky vyplývající nebo související s jakýmkoli aspektem vztahu mezi námi, ať už se zakládají na smlouvě, úmyslném porušení práva, právních předpisech, podvodu, chybném výkladu, či jakékoli jiné právní teorii; 
- nároky, které vznikly ještě před uzavřením této smlouvy nebo jakékoli předchozí smlouvy (včetně například nároků souvisejících s reklamou); 
- nároky, které jsou v současné době předmětem domnělé skupinové žaloby, u níž nejste členem certifikované skupiny;
- nároky, které mohou vzniknout po ukončení platnosti této smlouvy.


Jediné spory, na které se tento článek nevztahuje, jsou tyto:
 

- spor týkající se vymáhání, ochrany nebo platnosti jakýchkoli práv duševního vlastnictví patřících vám nebo společnosti EA (nebo libovolnému poskytovateli licence společnosti EA); 
- spor týkající se podezření z krádeže, pirátství či nepovoleného užívání nebo z nich vyplývající;
- žádné ustanovení tohoto článku dále nemůže kterékoli ze stran zabránit v podání soudní žaloby kvůli drobnému nároku.


Zmínky o „společnosti EA“, „vás“ a „nás“ se vztahují na naše příslušné pobočky, přidružené společnosti, agenty, zaměstnance, právní předchůdce, právní nástupce a nabyvatele, jakož i na všechny autorizované či neautorizované uživatele nebo příjemce služeb nebo softwaru v souladu s touto nebo předchozími smlouvami mezi námi. Tato licenční smlouva s koncovým uživatelem dokládá mezistátní obchodní transakci, proto se výklad a vymáhání tohoto ustanovení řídí zákonem USA Federal Arbitration Act. Toto ustanovení o rozhodčím řízení zůstane v platnosti i po ukončení platnosti těchto smluvních podmínek.

A.    Neformální jednání / oznámení o sporu. Vy a společnost EA souhlasíte s tím, že jakýkoli spor se budete nejprve pokoušet vyřešit neformální cestou, a to nejméně po dobu 30 dní před zahájením rozhodčího řízení. Takové neformální jednání začíná přijetím písemného oznámení zaslaného jednou stranou straně druhé („oznámení o sporu“). Oznámení o sporu musí splňovat tyto náležitosti: a) musí obsahovat celé jméno a úplné kontaktní údaje strany, která jednání zahájila; b) musí obsahovat popis povahy nároku či sporu a důvodu k němu; c) musí uvádět konkrétní požadovaný opravný prostředek („požadavek“). Společnost EA zašle své oznámení o sporu na vaši fakturační adresu (pokud jste nám ji poskytli) nebo na e-mailovou adresu, kterou jste nám poskytli. Oznámení o sporu z vaší strany zasílejte na tuto adresu: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department.

B.    Závazné rozhodčí řízení. Pokud vy a společnost EA nedokážete vyřešit případný spor při neformálním jednání probíhajícím po dobu 30 dní od přijetí oznámení o sporu, můžete vy nebo společnost EA postoupit spor do rozhodčího řízení ke konečnému a výhradnímu rozhodnutí. Rozhodnutí k zahájení rozhodčího řízení z jakékoli strany bude konečné a pro druhou stranu závazné. DÁVÁTE NA SROZUMĚNOU, ŽE TÍMTO USTANOVENÍM SE VY A SPOLEČNOST EA VZDÁVÁTE PRÁVA NA SOUD A SOUDNÍ ŘÍZENÍ PŘED POROTOU.  Rozhodčí řízení bude zahájeno a vedeno v souladu s pravidly pro komerční rozhodčí řízení vydanými sdružením American Arbitration Association („sdružení AAA“), případně v souladu s doplňkovými postupy pro spory se spotřebiteli vydanými sdružením AAA („pravidla pro spory se spotřebiteli sdružení AAA“); oboje tato pravidla jsou k dispozici na webu sdružení AAA (www.adr.org). Poplatky za rozhodčí řízení a váš podíl na odměně pro rozhodce se budou řídit pravidly sdružení AAA, případně budou omezeny pravidly pro spory se spotřebiteli sdružení AAA. Bude-li rozhodce považovat tyto náklady za nepřiměřené nebo zašlete-li společnosti EA na výše uvedenou adresu, na kterou se má zasílat oznámení o sporu, oznámení s informací o tom, že nejste schopni uhradit poplatky nezbytné k zahájení rozhodčího řízení, společnost EA obratem uhradí všechny poplatky a výdaje za rozhodčí řízení. Rozhodčí řízení může probíhat za osobní účasti stran, zasláním potřebných dokumentů, telefonicky nebo on-line. Rozhodce poskytne své rozhodnutí v písemné podobě a na žádost kterékoli ze stran uvede důvody, které ho k rozhodnutí vedly. Rozhodce se musí řídit příslušnými zákony, a pokud tak neučiní, může být libovolný nález zpochybněn. Vy a společnost EA můžete v zájmu vynucení rozhodčího řízení, vynucení postupu nedokončeného rozhodčího řízení nebo potvrzení, změny, zrušení nebo vydání soudního rozhodnutí týkajícího se nálezu rozhodce vést spor u soudu.

C.    Omezení.  Vy a společnost EA souhlasíte s tím, že bude jakékoli rozhodčí řízení omezeno na jednotlivý spor mezi společností EA a vámi. V nejvyšším rozsahu povoleném zákonem platí tato pravidla: (1) k žádnému rozhodčímu řízení se nemůže připojit jiné; (2) u žádného sporu nevzniká právo ani oprávnění k rozhodčímu řízení s využitím skupinové žaloby ani k využití postupů skupinové žaloby; (3) u žádného sporu nevzniká právo ani oprávnění k domnělému zahájení v zastoupení jménem veřejnosti nebo jakýchkoli dalších osob. VY A SPOLEČNOST EA SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE KTERÁKOLI STRANA MŮŽE VZNÉST NÁROK PROTI DRUHÉ STRANĚ POUZE Z POZICE JEDNOTLIVCE, A NIKOLI JAKO ŽALUJÍCÍ STRANA NEBO ČLEN SKUPINY V JAKÉMKOLI DOMNĚLÉM SKUPINOVÉM NEBO ZÁSTUPNÉM ŘÍZENÍ.Dále platí, že pokud se vy a společnost EA nedohodnete jinak, nemusí rozhodce provést konsolidaci nároků více osob a nemusí předsedat jakékoli formě zástupného nebo skupinového řízení. Pokud se toto ustanovení ukáže jako nevymahatelné, bude celé toto ustanovení o rozhodčím řízení považováno za zcela neplatné.

D.    Místo konání. Máte-li trvalé bydliště v USA, bude rozhodčí řízení probíhat v místě, které je pro vás přiměřeně dostupné. V případě osob žijících mimo USA bude rozhodčí řízení zahájeno v okrese San Mateo ve státě Kalifornie v USA a vy a společnost EA souhlasíte s tím, že se pro účely vynucení rozhodčího řízení, vynucení postupu nedokončeného rozhodčího řízení nebo potvrzení, změny, zrušení či vydání soudního rozhodnutí týkajícího se nálezu rozhodce podřídíte soudní pravomoci tohoto soudu.

 E.    Náhrady a poplatky za právní zástupce. Pokud rozhodce rozhodne u jakéhokoli nároku, který vznesete ke společnosti EA, ve váš prospěch a výše finanční hodnoty nálezu přesáhne výši poslední písemné nabídky na finanční vyrovnání zaslané společností EA před zasláním písemných dokumentů rozhodci, bude společnost EA postupovat takto:

zaplatí vám 150 % z hodnoty rozhodčího nálezu, pokud rozdíl mezi rozhodčím nálezem a náhradou nepřesáhne 5000 USD; a 
uhradí vašemu případnému právnímu zástupci všechny poplatky a uhradí také veškeré výdaje (včetně výdajů a nákladů na odborné posudky), které vám nebo vašemu právnímu nástupci přiměřeně vzniknou při vyšetřování, přípravě a obhajobě vašeho nároku v rozhodčím řízení („honorář právního zástupce“).


Kdykoli během řízení a na žádost, kterou libovolná strana podá do 14 dní ode dne, kdy rozhodce vydá rozhodnutí, může rozhodce učinit opatření a řešit spory týkající se úhrady a náhrady poplatků, výdajů, alternativních plateb a honorářů právních zástupců.

Výše popsané právo úhradu na poplatků a výdajů za právní zástupce doplňuje jakékoli právo na úhradu poplatků a výdajů za právní zástupce, které vám může plynout z příslušných zákonů, ačkoli vám nemusí být náhrada za poplatky a výdaje za právní zástupce vyplacena dvakrát. Společnost EA se vzdává jakéhokoli případného práva na náhradu poplatků a výdajů za právní zástupce v souvislosti s jakýmkoli rozhodčím řízením, které mezi společností EA a vámi proběhne.

F.    Omezení pravomoci rozhodce. Rozhodce smí uložit určující nebo přikazující nápravu pouze ve prospěch jednotlivé strany, která žádá o nápravu, a pouze v rozsahu nezbytně nutném k zajištění nápravy stanoveném jednotlivým nárokem této strany.
  
G.    Změny tohoto ustanovení.  Bez ohledu na jakékoli ustanovení v této smlouvě, které tomuto odporuje, souhlasíme s tím, že pokud společnost EA v budoucnu provede jakékoli změny tohoto ustanovení o rozhodčím řízení (jiné než změnu adresy pro zaslání oznámení o sporu), můžete tyto změny odmítnout tím, že nám do 30 dní od provedení změny zašlete písemné oznámení na výše uvedenou adresu pro zaslání oznámení o sporu. Odmítnutím jakékoli budoucí změny souhlasíte s tím, že se budou případné spory mezi námi řešit v rozhodčím řízení v souladu se zněním tohoto ustanovení. 

21. Úplné znění smlouvy

Smluvní podmínky (včetně zásad ochrany osobních údajů společnosti EA a dalších dodatečných podmínek, které jsou ve formě odkazu součástí těchto smluvních podmínek) a jakákoli uveřejněná pravidla či instrukce související s konkrétní hrou, aktivitou, soutěží nebo sázkovou hrou představují úplné smluvní ujednání mezi vámi a společností EA týkající se vašich práv a povinností z hlediska použití služeb EA. V případě, že dojde k jakémukoli konfliktu mezi smluvními podmínkami a jakýmikoli jinými pravidly či instrukcemi uveřejněnými v rámci služby EA, bude společnost EA tento konflikt řešit na základě svého výhradního uvážení.

22. Zvláštní oznámení pro obyvatele státu Kalifornie  

V souladu s ustanovením občanského zákoníku Spojených států amerických. § 1789.3 vezměte prosím na vědomí, že (a) společnost EA sídlí na adrese 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, USA, (b) poplatky a náklady na služby EA se liší v závislosti na službách, které vyberete, a (c) v případě, že v souvislosti se službami EA chcete podat stížnost nebo požadujete další informace o použití služeb EA, je tak možné učinit na webových stránkách zákaznické podpory společnosti EA na adrese help.ea.com, support.popcap.com (pro výrobky PopCap) nebo swtor.com/support (pro Star Wars™ :  The Old Republic). V případě stížností se lze také obrátit na oddělení pro řešení stížností v rámci útvaru zákaznických služeb, a to buď písemně na adrese Complaint Assistance Unit, Division of Consumer Services, Department of Consumer Affairs, 400 "R" Street, Sacramento, CA 95814, USA, nebo telefonicky na číslech (916) 445-1254 nebo (800) 952-5210.

Přidejte si do svých záložek v prohlížeči webové stránky terms.ea.com/cs a pravidelně je navštěvujte, abyste byli informováni o aktualizacích smluvních podmínek společnosti EA.

23. Dodatečné podmínky

Dodatečné podmínky a ustanovení pro konkrétní služby EA

Určité služby EA mohou vyžadovat, abyste si přečetli podmínky a ustanovení, které jsou specifické pro danou službu EA, a souhlasili s nimi. Vaše právo na použití dané služby EA podléhá těmto konkrétním podmínkám a těmto smluvním podmínkám. V případě, že dojde k neslučitelnostem konkrétních podmínek pro danou službu a těchto podmínek, bude konečným a výhradním rozhodcem jakýchkoli takových nesrovnalostí společnost EA.

Beta testování 
Společnost EA se na základě svého výhradního uvážení na vás může obrátit se žádostí o kontrolu a ohodnocení jedné či více her, herních aspektů nebo funkcí on-line před jejich komerčním uvedením za účelem identifikace chyb v programu. Budete požádání, abyste společnosti EA (a žádnému jinému subjektu než společnosti EA) poskytli určitou zpětnou vazbu a návrhy v souvislosti s vaší zkušeností při kontrole a hodnocení her nebo funkcí webových stránek. Tento proces je označován jako „beta testování“. Při každém beta testování musíte podepsat dokument Pre-Release Software Confidentiality Agreement (dohoda o mlčenlivosti ohledně softwaru před komerčním uvedením na trh, dále jen „dohoda o mlčenlivosti“) a doručit jej zpět společnosti EA ještě PŘEDTÍM, než vám bude v rámci testování poskytnut nebo zpřístupněn jakýkoli software. Vaše účast v testování podléhá dohodě o mlčenlivosti a následujícím podmínkám a ustanovením.

V souvislosti se beta testováním vám společnost EA může dočasně poskytnout kopii určité hry před komerčním uvedením na trh nebo přístup k určité funkci na webových stránkách společnosti EA. Jste obeznámeni a souhlasíte s tím, že příslušná kopie před komerčním uvedením na trh a veškeré další materiály, které jsou vám poskytovány, jsou důvěrné nebo majetkové informace společnosti EA. V rámci podmínky účasti na beta testování souhlasíte s tím, že (i) nebudete kopii před komerčním uvedením na trh a důvěrné nebo majetkové informace kopírovat ani reprodukovat, (ii) danou kopii před komerčním uvedením na trh a důvěrné nebo majetkové informace zabezpečíte a zabráníte neoprávněnému přístupu k nim, jejich reprodukci nebo neoprávněnému použití a (iii) zajistíte úplný soulad s podmínkami a ustanoveními dohody o mlčenlivosti. 

Testování budete provádět vy osobně a přístup k materiálům před komerčním uvedením na trh neudělíte žádné jiné osobě. Souhlasíte s tím, že porušení výše uvedených závazků bude mít za následek nenapravitelnou škodu utrpěnou společností EA a společnost EA bude mít (kromě uplatnění jakýchkoli dalších prostředků nápravy) nárok na jednostrannou úlevu bez závazku na základě soudního příkazu, aby se zabránilo porušení nebo potenciálnímu porušení vašich závazků. Váš závazek považovat informace o beta hrách za důvěrné bude přetrvávat do doby, než společnost EA uskuteční veřejnou distribuci všech her a obsahu, který testujete, nebo tyto hry a obsah veřejnosti odtajní jiným způsobem, který nebude důsledkem jakéhokoli zavinění z vaší strany.

Souhlasíte, že na vyžádání bez odkladů vrátíte společnosti EA všechny kopie před komerčním uvedením na trh a důvěrné nebo majetkové informace společnosti EA, které vám byly poskytnuty.

Jako tester jste pozváni k hraní beta her za výhradním účelem ohodnocení příslušných her a identifikace chyb. Žádná část těchto pokynů ani jakékoli informace na těchto stránkách nesmějí být vykládány jako udělení jakéhokoli typu práv či oprávnění souvisejících s beta hrami nebo obsahem, který zde naleznete. Beta hry jsou poskytovány pro účely testování „jak leží a běží“ a „podle dostupnosti“ a neposkytujeme na ně záruky jakéhokoli typu, ať již výslovné či předpokládané.

Při hraní některých beta her můžete nashromáždit poklady, body zkušenosti, vybavení nebo další ukazatele hodnoty či statusu. Tato data mohou být v průběhu procesu testování kdykoli vynulována; rovněž mohou být tato data vynulována poté, co je pro určitou hru ukončena fáze testování. V takovém případě bude vymazána veškerá historie a data hráče a status každého hráče se vrátí na stupeň začátečníka.

Stisknutím tlačítka „Play“ (Hrát) za účelem spuštění beta hry vyjadřujete svůj souhlas s následujícími skutečnostmi: i) Hraní beta her podnikáte na vlastní riziko a jste si vědomi toho, že hry mohou obsahovat známé či neznámé programové chyby; ii) Jakékoli ukazatele hodnoty či statusu, kterých v průběhu hry dosáhnete, mohou být kdykoli vymazány; iii) Společnost EA nemá povinnost tyto hry po jakékoli období zpřístupnit za účelem hraní bez poplatků, ani povinnost zpřístupnit tyto hry jakýmkoli způsobem; iv) Je možné, že tyto hry budou po ukončení procesu beta testování nebo kdykoli v budoucnu dostupné pouze na základě předplatného; v) Vaše používání příslušných her v průběhu fáze testování se řídí smluvními podmínkami společnosti EA; vi) Jestliže se jedná o uzavřené beta testování, budete veškeré informace o beta hrách považovat za důvěrné, jak je výše uvedeno, a neodtajníte tyto informace jakýmkoli jiným osobám.

Účty pro beta testování jsou vždy nepřevoditelné.

Podmínky použití produktu Xbox LIVE®

Na vaše jednání se vztahují podmínky použití produktu Xbox LIVE® v plném rozsahu a přetrvávají po celou dobu vašeho přístupu ke službám EA prostřednictvím produktu Xbox LIVE®. V rozsahu, v jakém jsou podmínky použití produktu Xbox LIVE® v rozporu se smluvními podmínkami společnosti EA, jsou upřednostňovány podmínky použití produktu Xbox LIVE®. Za provoz a obsah služeb EA nese výhradní odpovědnost společnost EA. Informace o vaší osobě a vašem použití produktu Xbox LIVE® v průběhu přístupu ke službám EA prostřednictvím produktu Xbox LIVE® mohou být shromažďovány a používány společností Microsoft. Použití a shromažďování takových informací společností Microsoft se řídí prohlášením o ochraně osobních údajů v souvislosti s produktem Xbox LIVE® (které je k dispozici na stránkách xbox.com nebo po zavolání na číslo 1-800-4MY-XBOX). PŘÍSTUPEM KE SLUŽBÁM EA PROSTŘEDNICTVÍM PRODUKTU XBOX LIVE® TÍMTO SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE SPOLEČNOST MICROSOFT NENESE ODPOVĚDNOST ZA JAKÉKOLI ŠKODY JAKÉHOKOLI TYPU, KTERÉ VÁM MOHOU V PRŮBĚHU PŘÍSTUPU KE SLUŽBÁM EA PROSTŘEDNICTVÍM PRODUKTU XBOX LIVE® VZNIKNOUT, A DÁLE TÍMTO ZAVRHUJETE VEŠKERÉ DŮVODY K PODÁNÍ ŽALOBY A VZDÁVÁTE SE NÁROKŮ, KTERÉ BYSTE V DŮSLEDKU TAKOVÝCH ŠKOD NEBO SVÉHO POUŽÍVÁNÍ SLUŽEB EA MOHLI VŮČI SPOLEČNOSTI MICROSOFT VZNÉST. Společnost EA nese výhradní odpovědnost za poskytování veškeré zákaznické podpory a za fakturování služeb získaných prostřednictvím služeb EA.

Služba on-line společnosti EA pro počítačové herní systémy PlayStation®2
 
Prohlášení společnosti Sony Computer Entertainment (Severní Amerika)
„DNAS“
Tento software používá systém pro dynamické ověřování v síti (Dynamic Network Authentication System, dále jen „DNAS“), vlastní ověřovací systém vytvořený společností Sony Computer Entertainment Inc. (dále jen „SCEI“). DNAS provádí sběr informací o hardwaru a softwaru uživatele pro účely ověřování, ochranu kopií, blokování účtů, řízení systémů, pravidel nebo her a pro další účely. Shromažďované informace neidentifikují příslušného uživatele osobně a nebudou sdíleny s jakoukoli jinou společností než SCEI. VYDAVATEL TYTO INFORMACE MŮŽE ZKOMBINOVAT S ÚDAJI VE SVÝCH ZÁZNAMECH UMOŽŇUJÍCÍMI OSOBNÍ IDENTIFIKACI V PŘÍPADĚ, ŽE MU UŽIVATEL TAKOVÉ ÚDAJE UMOŽŇUJÍCÍ OSOBNÍ IDENTIFIKACI POSKYTNE. PŘEDTÍM, NEŽ VYDAVATELI POSKYTNETE JAKÉKOLI OSOBNÍ ÚDAJE, PŘEČTĚTE SI ZÁSADY, PODMÍNKY A USTANOVENÍ TOHOTO VYDAVATELE TÝKAJÍCÍ SE OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. NEPOSKYTUJTE VYDAVATELI INFORMACE UMOŽŇUJÍCÍ OSOBNÍ IDENTIFIKACI, ANIŽ BYSTE SOUHLASILI S PODMÍNKAMI POUŽITÍ A PODMÍNKAMI ZÁSAD OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ TOHOTO VYDAVATELE. Společnosti SCEI, Sony Computer Entertainment America (dále jen „SCEA“) a jejich přidružené společnosti nemohou zaručit nepřetržitý provoz serverů DNAS. Společnost SCEA nenese odpovědnost za jakékoli prodlevy či selhání serverů DNAS. Jestliže při přihlašování obdržíte zprávu identifikující chybu ověřování DNAS, obraťte se na oddělení zákaznických služeb společnosti SCEA na telefonním čísle 1-866-466-5333. 
Další informace o DNAS naleznete na stránkách www.us.playstation.com/DNAS. V případě nekompatibility systému s DNAS nebo nemožnosti provozovat jej spolu s DNAS, je odpovědnost společností SCEI, SCEA a jejich přidružených společností omezena výhradně na opravu či nahrazení postiženého herního softwaru, systému či periferií uživatele podle volby společnosti SCEA. Společnost SCEA, její mateřské společnosti, přidružené společnosti ani licencovaní vydavatelé nenesou odpovědnost za jakékoli prodlevy, selhání systému či ověřování nebo výpadky systému, které občas mohou mít vliv na hraní her on-line nebo přístup k těmto hrám.

Prohlášení společnosti Sony Computer Entertainment (Evropa)
Tento software používá systém pro dynamické ověřování v síti (Dynamic Network Authentication System, dále jen „DNAS“), vlastní ověřovací systém vytvořený společností Sony Computer Entertainment Inc. (dále jen „SCEI“). DNAS provádí sběr informací o hardwaru a softwaru uživatele pro účely ověřování, ochranu kopií, blokování účtů, řízení systémů, pravidel nebo her a pro další účely. Společnosti SCEI, Sony Computer Entertainment Europe (dále jen „SCEE“) a jejich přidružené společnosti nemohou zaručit nepřetržitý provoz serverů DNAS. Společnost SCEE nenese odpovědnost za jakékoli prodlevy či selhání serverů DNAS. Jestliže při přihlašování obdržíte zprávu identifikující chybu ověřování DNAS, obraťte se na místní zákaznickou linku pro systémy PlayStation na telefonním čísle uvedeném v softwarové příručce. Další informace o DNAS naleznete na stránkách PlayStation.com. V případě nekompatibility systémů s DNAS nebo nemožnosti provozovat je spolu s DNAS, je odpovědnost společností SCEI, SCEE a jejich přidružených společností omezena výhradně na opravu či nahrazení postiženého herního softwaru, systému či periferií uživatele podle volby společnosti SCEE. Společnost SCEE, její mateřské společnosti, přidružené společnosti ani licencovaní vydavatelé nenesou odpovědnost za jakékoli prodlevy, selhání systému či ověřování nebo výpadky systému, které občas mohou mít vliv na hraní her on-line nebo přístup k těmto hrám. 
 
Prohlášení společnosti Sony Computer Entertainment (Japonsko) ohledně zásad ochrany osobních údajů a sítě
Tento software používá systém pro ověřování v síti. Systém pro ověřování v síti provádí sběr informací o hardwaru a softwaru uživatele pro účely ověřování, ochranu kopií, blokování účtů, řízení systémů, pravidel nebo her a pro další účely. Shromažďované informace neidentifikují příslušného uživatele osobně. Společnost Electronic Arts tyto informace může zkombinovat s údaji ve svých záznamech umožňujícími osobní identifikaci v případě, že jí takové údaje umožňující osobní identifikaci poskytnete. Předtím, než společnosti Electronic Arts poskytnete jakékoli osobní údaje, přečtěte si zásady, podmínky a ustanovení společnosti Electronic Arts týkající se ochrany osobních údajů. Neposkytujte společnosti Electronic Arts informace umožňující osobní identifikaci, aniž byste souhlasili s podmínkami použití a podmínkami zásad ochrany osobních údajů společnosti Electronic Arts.

Služba on-line společnosti EA pro počítačové herní systémy PlayStation®3
Na vaše jednání se vztahují smluvní podmínky pro systém PlayStation®Network (dále jen „PSN“) v plném rozsahu a přetrvávají po celou dobu vašeho přístupu ke službě EA Online prostřednictvím systému PlayStation®Network. V případě jakéhokoli rozporu mezi smluvními podmínkami pro službu EA Online a smluvními podmínkami a uživatelskou smlouvou pro systém PSN budou upřednostňovány smluvní podmínky a uživatelská smlouva pro systém PSN.

Nákupy v systému PlayStation®Store v Evropě
Veškerý obsah zakoupený v obchodě v rámci hry bude zakoupen od společnosti PlayStation Network Europe Limited (dále jen „PSNE“) a bude podléhat smluvním podmínkám a uživatelské smlouvě společnosti PSNE dostupným v systému PlayStation®Store. Seznamte se u každého nákupu s právy pro používání, protože se tato práva mohou v závislosti na příslušné položce měnit. Není-li uvedeno jinak, uplatňuje se na obsah dostupný v kterémkoli obchodě v rámci hry stejná věková hranice, jaká se používá pro samotnou hru.

Nákupy v systému PlayStation®Store ve Spojených státech amerických a Kanadě
Nákup a používání položek podléhají smluvním podmínkám a uživatelské smlouvě pro systém PlayStation®Network. 
Licence na tuto službu on-line vám byla poskytnuta společností Sony Computer Entertainment America.

Produkty Adobe®
Adobe® Flash® Player. Copyright © 1996 – 2010. Adobe Systems Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Nevyřízené patentové přihlášky ve Spojených státech amerických a v dalších zemích. Adobe a Flash jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky ve Spojených státech amerických nebo v dalších zemích.

Adobe® Shockwave® Player. Copyright © 1996 – 2010. Adobe Systems Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Adobe a Shockwave jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky ve Spojených státech amerických nebo v dalších zemích.

Adobe® AIR™. Copyright © 2007 – 2010. Adobe Systems Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Adobe a Adobe AIR jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky ve Spojených státech amerických nebo v dalších zemích.


Verze 45372_9