ОСТАННЄ ОНОВЛЕННЯ: 31 липня 2015 р.

УГОДА КОРИСТУВАЧА ELECTRONIC ARTS
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: РОЗДІЛ 20 МІСТИТЬ ПУНКТ ПРО АРБІТРАЖНЕ ВРЕГУЛЮВАННЯ СПОРІВ І ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІДМОВУ ВІД ГРУПОВОГО ПОЗОВУ. ЦІ ПОЛОЖЕННЯ ВПЛИВАЮТЬ НА ВАШІ ПРАВА ЩОДО ВИРІШЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ СПОРІВ ІЗ EA. БУДЬ ЛАСКА, ОЗНАЙОМТЕСЯ З НИМИ.
Ця Угода користувача і всі додаткові умови з останніми на даний момент змінами регулюють використання вами будь-яких онлайнових або мобільних продуктів чи послуг, до яких ви маєте доступ, будь-яких продуктів чи послуг, що потребують Інтернет-зв’язку або облікового запису EA для доступу, встановлення або гри, а також будь-якого облікового запису ЕА для доступу до онлайнових або мобільних продуктів чи послуг (далі – «Послуги EA »), що пропонує компанія Electronic Arts або будь-яка з її дочірніх компаній чи афілійованих осіб (далі разом — «EA») для ПК, ігрової системи або мобільного пристрою.

Якщо ви мешкаєте в США, Канаді або Японії, ці умови є угодою між вами та компанією Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065, США. Якщо ви мешкаєте в будь-якій іншій країні, ці умови є угодою між вами та EA Swiss Sàrl – компанією, зареєстрованою в Женевському реєстрі компаній за реєстраційним номером CH-660-2328005-8 та розташованою за адресою: 8 Place du Molard, 1204 Geneva, Швейцарія. Якщо додаткові умови та/або угоди стосуються Послуги (Послуг) EA, якими ви користуєтеся, ці додаткові умови та/або угоди також регулюють використання вами Послуг EA.

Ця Угода користувача, а також Політика конфіденційності та використання файлів cookie компанії EA, що знаходяться на сайті privacy.ea.com/ua (включені у цей документ шляхом посилання), є обов’язковими до виконання договорами між вами та компанією EA. Користуючись Послугами EA, ви підтверджуєте, що вам виповнилося щонайменше 18 років (або ви досягли повноліття, якщо у місці вашого проживання особа вважається повнолітньою після досягнення іншого, ніж 18 років, віку) або ви ознайомилися з цією Угодою з вашими батьками (батьком чи матір’ю) або опікуном і що він (вона) згоден (згодна) на умови цієї Угоди користувача від вашого імені та бере повну відповідальність за їх дотримання вами. Ви згодні, що ви та/або ваші батьки (батько чи матір) або опікун повністю правоздатні та повноважні щодо взяття на себе умов, зобов’язань, гарантій і відповідальності, що встановлюються цією Угодою користувача, а також щодо виконання та дотримання умов цієї Угоди.

Ви згодні періодично перевіряти сайт terms.ea.com/ua на наявність нової інформації та умов, що регулюють використання вами Послуг EA. Компанія EA може змінювати Угоду користувача в будь-який час. Нові редакції умов, що впливають на чинні Послуги EA, набувають чинності через 30 (тридцять) днів після їхнього опублікування на сайті terms.ea.com/ua. Умови для нових Послуг EA набувають чинності одразу після опублікування на сайті terms.ea.com/ua. Компанія EA зобов’язується не ухвалювати істотні зміни до цієї Угоди, що шкодять інтересам власників облікових записів, без прямої письмової згоди на змінені умови.

Зміст

1. Обліковий запис EA
2. Контент
3. Повноваження
4. Використання Контенту та Повноважень/загальних ліцензійних обмежень
5. Доступність Контенту та Повноважень
6. Додавання Контенту третіх осіб до Послуг EA
7. Надання ліцензії на КК компанії EA та третім особам
8. Віртуальна валюта EA
9. Припинення Послуг EA.
10. Анулювання вашого Облікового запису
11. Правила поведінки
12. Послуги, які не контролює компанія EA
13. Програмне забезпечення, утиліти та інструменти
14. Законодавство щодо експортного контролю
15. Оновлення Послуг EA
16. Обмеження гарантій та відповідальності.
17. Відшкодування збитків
18. Посилання на сторонні сайти
19. Загальні умови
20. Арбітражне врегулювання спорів
21. Повнота Угоди
22. Примітка для жителів Каліфорнії
23. Додаткові умови



1. Обліковий запис EA

Обліковий запис EA, раніше відомий як Обліковий запис Origin (далі – «Обліковий запис»), може бути необхідний для доступу до деяких Послуг EA та користування ними. Якщо у вас є питання щодо реєстрації Облікового запису, звертайтеся до нас на сайтах help.ea.com, support.popcap.com (для продуктів PopCap) або swtor.com/support (для Star Wars™: The Old Republic («Зоряні війни: стара республіка»)).

Щоб створити Обліковий запис, ви повинні мати адресу електронної пошти і надати правдиву та точну інформацію. Ви повинні мати повноваження на користування Послугою EA, для отримання якої ви реєструєтесь. Крім того, деякі Послуги EA можуть потребувати створення «імені користувача» або «персонажу», що буде представляти вас у грі та онлайн. Імена користувача та персонажі прив’язані до вашого Облікового запису. Ви не можете використовувати ім’я користувача або персонаж, якщо його використано іншою особою, або він є вульгарним чи образливим або будь-яким іншим чином порушує Угоду користувача.

Ви є єдиною особою, яка несе відповідальність за будь-яку діяльність у вашому Обліковому записі. Дію вашого Облікового запису може бути припинено, якщо інша особа використовує його для провадження діяльності, що порушує Угоду користувача або є неправомірною чи незаконною. Вам не варто розголошувати пароль вашого Облікового запису іншим особам. Компанія EA не проситиме вас розкривати ваш пароль та не ініціюватиме жодні контакти з вами, пов’язані з одержанням відповідей на контрольні запитання щодо вашого пароля.

2. Контент 

До «Контенту» Послуг EA належать програмне забезпечення, технології, тексти, повідомлення на форумах і в чатах, профілі, віджети, повідомлення, посилання, електронні листи, музика, звуки, графіка, зображення, відеоролики, коди та усі аудіовізуальні або інші матеріали, що містяться в Послугах ЕА та/або випливають із них, а також дизайн і зовнішній вигляд наших веб-сайтів. До Контенту належить користувацький контент (далі – «КК»). КК включає в себе, зокрема, персонажів Облікового запису, повідомлення на форумах, вміст профілів і будь-який інший Контент, що вноситься користувачами до Послуг EA. Контент EA і КК в подальшому разом іменуються «Контент». Увесь Контент – за винятком КК, що описаний нижче в Розділах 6 і 7, – належить компанії EA або її афілійованим особам, дочірнім компаніям, ліцензіарам або постачальникам. Ви берете на себе всі ризики стосовно повноти, точності та/або корисності КК, розміщеного в Послугах EA. 

3. Повноваження

«Повноваження» – це ліцензійні права, надані, відступлені, поставлені та/або придбані вами для доступу та/або використання онлайнових чи офлайнових елементів або властивостей Послуг EA і/або продуктів EA. До Повноважень належать, зокрема, платний і безплатний завантажуваний контент; неблокований контент; цифровий контент, зокрема додаткові або розширені функції; передплати на контент; віртуальні матеріали; права на користування пов’язані з ключами розблокування або кодами, серійними кодами та/або будь-якою онлайновою аутентифікацією; внутрішньоігрові досягнення; віртуальні бали, монети або валюти (далі кожна окремо або всі разом іменуються «Віртуальна валюта ЕА»).

4. Використання Контенту та Повноважень/загальних ліцензійних обмежень

Компанія EA надає вам особисту, обмежену, невиключну ліцензію на користування Контентом і Повноваженнями, до яких ви маєте доступ, виключно для особистого, приватного, некомерційного, без права передачі, обмеженого користування, виключено на умовах, передбачених у цьому документі та будь-яких додаткових Умовах, що стосуються Послуг EA, до яких ви маєте доступ. Контент і Повноваження, а також усі інші права інтелектуальної власності, пов’язані з Послугами EA, а також продуктами та послугами, що пропонуються через Послуги EA, належать компанії EA або третім особам, що виступають її ліцензіарами, та захищені американським (США) та міжнародним авторським правом, законами про товарний знак, патентним правом, законами про торговельні марки, міжнародними конвенціями та іншими законами, що захищають інтелектуальну власність і відповідні права власності. Вам заборонено копіювати, отримувати доступ або завантажувати будь-який Контент та/або Повноваження із Послуг EA, якщо ви не маєте однозначного права на вчинення таких дій. Крім того, якщо ви прямо не уповноважені компанією EA, ви не маєте права розповсюджувати, публічно демонструвати або представляти, надавати в оренду, продавати, передавати, переуступати, публікувати, редагувати, копіювати, створювати похідні продукти, здавати напрокат, субліцензувати, декомпілювати, демонтувати, здійснювати зворотнє проектування або іншим чином несанкціоновано використовувати Контент або Повноваження. Заборонене будь-яке комерційне використання. Ви зобов’язуєтесь не видаляти, не приховувати та не змінювати повідомлення про авторські права, патентні права, права на торговельні знаки або інші права, що містяться в Контенті. Ваші права застосовуються в разі виконання вами цієї Угоди та будь-яких інших застосовуваних Умов.

Компанія EA зберігає за собою всі права власності, користування та розпорядження на будь-який Контент, Повноваження, Послуги ЕА та всі пов’язані з ними авторські права, торговельні марки та інші відповідні права інтелектуальної власності, які прямо не надаються вам цією Угодою користувача. Дозволене користування вами вищезазначеними Контентом та Повноваженнями обмежене правами інтелектуальної власності компанії EA і не включає в себе будь-яких прав на інші патенти або інтелектуальну власність. Створення несанкціонованих копій або розповсюдження Контенту та/або Повноважень, що знаходяться у Послугах EA, може призвести до припинення дії вашого Облікового запису (Облікових записів), заборони користуватися Послугами EA та подальшого судового позову, як передбачено в Розділі 9 цієї Угоди. У разі несанкціонованого використання вами інтелектуальної власності власники Контенту та/або Повноважень можуть подати проти вас позов до суду.

5. Доступність Послуг, Контенту та Повноважень EA.

Повноваження можуть діяти тільки в межах Облікових записів, що належать законним жителям країн, де дозволений доступ до Контенту та Повноважень і користування ними. Повноваження можуть бути придбані або отримані виключно від компанії EA або уповноваженого роздрібного продавця. Компанія EA зберігає за собою право відхилити ваш запит (запити) на придбання Повноважень, а також право обмежувати або блокувати будь-які запити на придбання Повноважень із будь-якої причини. 

Ми не гарантуємо, що будь-які Послуги ЕА, Контент або Повноваження будуть доступні завжди, у всіх країнах та/або географічних регіонах та у будь-який момент, або що ми будемо продовжувати надання конкретного Контенту чи Повноважень протягом будь-якого визначеного періоду. Ми зберігаємо за собою право змінювати та оновлювати Контент і Повноваження без попередження. Після викупу вами ваших Повноважень повернення або обмін відповідного Контенту або його придбання в обмін на інші Повноваження, гроші або інші товари чи послуги стає неможливим; при цьому залишаються дійсними будь-які ваші права на повернення відповідно до Розділу 16 або відповідно до будь-якого чинного закону про захист прав споживачів, що діє на вашій території.

6. Додавання КК до Послуг EA

Компанія EA не здійснює попереднього сортування усього КК і не схвалює та не затверджує жодного КК, який ви або інші користувачі можуть вносити до Послуг EA. Тільки ви відповідаєте за ваш КК, і ви можете бути притягнуті до відповідальності за КК, який ви розміщуєте.

Компанія EA поважає права інтелектуальної власності інших осіб. Ви повинні мати законне право на завантаження КК до Послуг EA. Ви не маєте права завантажувати або розміщувати в Послугах EA будь-який КК, що порушує авторські права, права на торговельну марку або інші права інтелектуальної власності третіх осіб; ви також не маєте права завантажувати КК, що порушує закон, цю Угоду користувача та/або будь-яке право третіх осіб на збереження конфіденційності або на публічність. Ви можете завантажувати лише той КК, дозвіл на завантаження якого вам надано його власником чи законом. Компанія EA може без попередження та на свій власний розсуд видаляти КК, що порушує права інтелектуальної власності або інші права третьої особи. Якщо ви повторно порушуєте права інтелектуальної власності або інші права компанії EA чи третьої особи, компанія EA може припинити дію вашого Облікового запису без попередження. Якщо дію вашого Облікового запису (Облікових записів) припинено з причин, передбачених цим пунктом, ви не маєте права на повернення будь-яких виплат, що були вами здійснені, і втрачаєте доступ до Повноважень, пов’язаних із вашим Обліковим записом.

Компанія EA зберігає за собою право (але не зобов’язана, окрім передбачених законом випадків) видаляти, блокувати, редагувати, переміщати або деактивувати КК з будь-якої причини, у тому числі у випадках, коли компанія EA вирішує, що КК порушує умови цієї Угоди. Рішення про видалення КК або іншого Контенту в будь-який момент компанія EA приймає повністю на власний розсуд, і таке рішення є остаточним. Наскільки це дозволено чинним законодавством, компанія EA не несе жодної відповідальності за КК або його видалення, а також за неможливість видалення чи затримку у видаленні КК або іншого Контенту.

7. Надання ліцензії на КК компанії EA та третім особам

Коли ви додаєте КК до Послуги EA, ви прямо надаєте компанії EA та її ліцензіарам невиключне, безстрокове, всесвітнє, повне, невідкличне право, що підлягає субліцензуванню, на цитування, повторне розміщення, публікацію, використання, адаптацію, переклад, архівування, зберігання, відтворення, модифікацію, створення похідних продуктів, придбання, ліцензування, друк, субліцензування, розповсюдження, трансляцію або іншу передачу та публічну демонстрацію й відтворення КК чи його частини будь-яким чином або в будь-якій формі та в будь-якому середовищі, на будь-якому форумі, відомому зараз чи такому, що буде створено в майбутньому, без попередження, оплати чи будь-яких пояснень вам або будь-якій третій стороні. Ви надаєте компанії EA та її ліцензіарам усі ліцензії, дозволи та погодження, що дозволяють компанії EA та її ліцензіарам використовувати такий КК для зазначених цілей. Ви погоджуєтеся не відстоювати будь-які особисті немайнові чи аналогічні права, які ви можете мати щодо зазначеного КК, та відмовляєтеся від них.

Якщо Послуга EA, до якої ви додаєте КК, дозволяє іншим користувачам мати доступ до КК та використовувати його в рамках Послуги EA, ви також надаєте іншим користувачам відповідної Послуги EA право на використання, копіювання, модифікацію, демонстрацію, виконання, створення похідних продуктів чи іншу передачу і розповсюдження вашого КК в межах відповідної Послуги EA або через неї без подальших повідомлень, пояснень або відшкодувань на вашу користь.

8. Віртуальна валюта EA

У деяких Послугах ЕА можуть бути передбачені віртуальні бали, монети або валюти (далі – «Віртуальна валюта ЕА»), що надаються в рамках гри. Купуючи, набуваючи чи іншим чином отримуючи Віртуальну валюту ЕА від компанії ЕА або затверджених партнерів чи афілійованих осіб ЕА, ви отримуєте персональну, обмежену, без права переуступки, відкличну ліцензію на доступ і вибір контенту, до якого компанія ЕА прямо надає доступ у рамках відповідної Послуги ЕА.

Віртуальна валюта ЕА не має грошової цінності та не є валютою чи майном будь-якого роду. Віртуальну валюту ЕА не можна продавати, використовувати в торгівлі, передавати чи обмінювати на грошові кошти; користуватися нею можна лише в рамках Ігрового контенту EA. Віртуальна валюта EA не підлягає поверненню, за винятком випадків, коли таке повернення прямо санкціоновано компанією EA у письмовій формі або вимагається законом.

9. Припинення Послуг EA.

Компанія EA може припинити доступ до Послуг EA або частин таких Послуг ЕА в будь-який час, сповістивши вас про таке припинення впродовж періоду, визначеного в момент початку використання вами конкретної Послуги EA. Якщо ж строк сповіщення про припинення доступу не був визначений, то впродовж 30 (тридцяти) днів до моменту припинення доступу таке попередження надсилається вам на електронну пошту або розміщується у відповідному продукті чи Послузі EA або на сайті http://www.ea.com/2/service-updates (на розсуд компанії EA).

Компанія EA також може припинити доступ до Послуг EA за порушення умов цієї Угоди користувача, якщо компанія EA (на свій власний розсуд) вважає, що в результаті користування вами Послугами EA вони стають менш безпечними для інших осіб та/або неповнолітніх користувачів, або за незаконне чи неналежне використання Послуг ЕА, Контенту, Повноважень, продуктів або об’єктів інтелектуальної власності компанії EA, як компанія EA вирішує на свій власний розсуд. Внаслідок такого припинення ви можете втратити ваше ім’я користувача і ваш персонаж. Якщо ви маєте більше 1 (одного) Облікового запису, компанія EA може припинити дію всіх ваших Облікових записів та всіх відповідних Повноважень. У відповідь на порушення цієї Угоди користувача чи будь-якої іншої угоди щодо Послуг EA, до яких ви маєте доступ, компанія EA може надіслати вам попередження, тимчасово призупинити дію вашого Облікового запису, вибірково видалити, скасувати або заблокувати Повноваження на рівня Облікового запису та/або на пристрою, негайно припинити дію всіх без винятку створених вами Облікових записів і/або тимчасово або безстроково заблокувати ваш пристрій і/або обладнання для доступу до всіх або деяких Послуг EA. Ви визнаєте, що в такому разі компанія EA не зобов’язана сповіщати вас, перш ніж ужити заходів із тимчасового чи постійного припинення дії вашого Облікового запису, тимчасового чи постійного блокування вашого пристрою для доступу до деяких чи всіх Послуг EA або з вибіркового видалення, скасування чи блокування Повноважень, пов’язаних із вашим Обліковим записом. Якщо компанія EA припиняє дію вашого Облікового запису, ви не можете знову брати участь у Послузі EA без спеціального дозволу компанії EA. Компанія EA зберігає за собою право відмовити будь-якій особі в зберіганні її Облікових записів чи наданні їй Послуг EA . Ви не маєте права надавати дозвіл на користування вашим Обліковим записом особам, дію Облікових записів яких припинила компанія ЕА.

Зверніть увагу, що компанія ЕА вважає сповіщення про повернення коштів, сплачених із Облікового запису, переконливим доказом шахрайства з використанням вашого Облікового запису. У разі отримання сповіщення про повернення платежу компанія ЕА може для вашої безпеки тимчасово або безстроково припинити дію вашого Облікового запису та/або вибірково видалити, скасувати чи заблокувати Послуги ЕА, пов’язані з вашим Обліковим записом.

Якщо дію вашого Облікового запису або певної передплати за Послугу EA, пов’язану з вашим Обліковим записом, припинено чи призупинено, та/або якщо будь-які Повноваження на вашому Обліковому записі вибірково видалено, скасовано або заблоковано, та/або для вашого пристрою тимчасово чи безстроково заблоковано доступ до деяких чи всіх Послуг EA, вам не сплачується жодних компенсацій (за всіх інших обставин див. положення про ваші права на компенсацію в Розділі 16), жодні Повноваження не надаються в кредит і не конвертуються у гроші чи відшкодування в іншій формі, і ви втрачаєте подальший доступ до вашого Облікового запису чи Повноважень, пов’язаних із вашим Обліковим записом чи конкретною Послугою EA. Якщо ви переконані, що будь-які дії було вчинено проти вашого Облікового запису чи пристрою помилково, звертайтеся до відділу сервісного обслуговування клієнтів через сайти help.ea.com, support.popcap.com (для продукції PopCap) або swtor.com/support (для Star Wars™: The Old Republic («Зоряні війни: стара республіка»)).

10. Анулювання вашого Облікового запису

Ви маєте право в будь-який час анулювати ваш Обліковий запис чи конкретну передплату на Послугу EA. Якщо ви не погоджуєтесь із умовами цієї Угоди користувача, вашим єдиним засобом захисту ваших прав є відмова від користування Послугами EA й анулювання вашого Облікового запису чи відповідних передплат. Ви розумієте і погоджуєтесь із тим, що анулювання вашого Облікового запису або будь-якої передплати є вашим єдиним правом і засобом захисту ваших прав щодо будь-яких спорів із компанією EA, включаючи будь-які спори, які стосуються або виникають із: (1) будь-якої умови цієї Угоди користувача або забезпечення її виконання чи її застосування компанією ЕА; (2) Контенту і Повноважень, що надаються через Послуги EA, або будь-яких змін Контенту чи Повноважень, що надаються через Послуги EA; (3) вашої можливості доступу та/або користування Послугами EA та/або відповідним Контентом чи Повноваженнями; або (4) суми чи типу оплат, додаткових стягнень, чинних податків, способів розрахунку за Послуги EA та/або за будь-який відповідний Контент чи Повноваження.

Для анулювання вашого Облікового запису звертайтеся до служби підтримки клієнтів EA через сайти help.ea.com, support.popcap.com (для продукції PopCap) або swtor.com/support (для Star Wars™: The Old Republic («Зоряні війни: стара республіка»)). Компанія EA зберігає за собою право стягувати оплату, додаткові збори або завдані їй збитки перед тим, як ви анулюєте свій Обліковий запис або передплату на Послугу EA. Ви також несете відповідальність за сплату будь-яких сум на користь сторонніх продавців або постачальників контенту перед анулюванням вашого Облікового запису   Питання щодо будь-яких прострочених або несплачених сум та інші невирішені питання щодо Послуг EA повинні бути врегульовані до того, як ви створите новий Обліковий запис.

11. Правила поведінки

Ви порушуєте Угоду користувача, якщо компанія EA на свій власний розсуд вирішує, що ви:

- публікуєте, передаєте, просуваєте або розповсюджуєте Контент, що є незаконним;
- переслідуєте, погрожуєте, бентежите, надсилаєте спам або здійснюєте будь-які інші небажані дії стосовно інших гравців, такі як неодноразове надсилання небажаних повідомлень або вчинення нападів на особистість або висловлювання стосовно раси, сексуальної орієнтації, релігійної, культурної належності тощо;
- організуєте, здійснюєте або берете участь у будь-якій діяльності, групі, організації, що є небезпечними, образливими, агресивними, дискримінуючими стосовно расової, етнiчної, релігійної та іншої приналежності, непристойними, загрозливими, залякуючими, вульгарними, сексуально відвертими, такими, що ображають гідність, порушують чи зазіхають на особисту приватність та право на публічність, заохочують дії, що порушують закон, чи є, на думку розважливої людини, такими, що підлягають осуду, та/або неналежними. Риторика ненависті є неприпустимою;
- користуєтеся агресивними, образливими або такими, що ображають гідність, нік-неймами та/або персонажами;
- неналежним чином поводите себе у чат-зонах, ігрових зонах, на форумах або в будь-якій іншій зоні чи сфері Послуг EA. Неналежна поведінка включає, зокрема, дії, що заважають нормальному процесу гри або діалогу в межах Послуги EA. Неналежна поведінка також включає комерційні повідомлення, пропозиції, рекламу, тощо;
- заважаєте процесу спілкування в чатах непристойними, образливими висловлюваннями, багаторазово натискаючи на клавішу вводу або вставляючи великі зображення таким чином, що екран переміщується занадто швидко, щоб прочитати текст, використовуєте надмірний «крик» [усі букви – великі], намагаючись турбувати інших користувачів, надсилаєте спам або «флуд» [розміщення повторюваного тексту];
- видаєте себе за іншу особу (у тому числі знаменитість), неправдиво заявляєте, що ви є співробітником чи представником компанії EA, або намагаєтесь ввести в оману користувачів, заявляючи, що ви представляєте компанію EA або будь-яких її партнерів чи афілійованих осіб;
- намагаєтеся отримати пароль, облікові дані чи іншу приватну інформацію від будь-якого користувача Послуг EA;
- завантажуєте будь-яке програмне забезпечення (ПЗ) чи Контент, на який ви не маєте права власності або дозволу на вільне розповсюдження;
- порушуєте будь-які додаткові Правила поведінки, що діють щодо конкретної Послуги EA, якою ви користуєтесь;
- просуваєте, заохочуєте або берете участь у будь-якій діяльності, що включає злам, розкривання, «фішинг», використання кодів або «читів» та/або розповсюдження неліцензійного ПЗ та/або віртуальної валюти/віртуальних елементів;
- завантажуєте файли, що містять віруси, черви, програми-шпигуни, програми з таймером дії, спотворені дані та інші комп’ютерні програми, що можуть пошкодити, заважати або перешкоджати роботі Послуг EA;
- розміщуєте повідомлення для будь-яких інших цілей, окрім особистого спілкування, зокрема рекламні або маркетингові повідомлення, ланцюгові листи, схеми-піраміди або інші повідомлення комерційного характеру;
- неналежним чином використовуєте внутрішньоігрову підтримку чи кнопки скарг або надаєте неправдиві звіти персоналу компанії EA;
- використовуєте або розповсюджуєте несанкціоновані «автопрограми», «макропрограми» або інші шахрайські сервісні програми чи прикладне програмне забезпечення;
- використовуєте програмне забезпечення або інструменти для зламу/зміни/шахрайства в ігровому просторі;
- змінюєте чи намагаєтесь змінювати будь-який файл або будь-яку іншу частину Послуги EA, на зміну якої компанія EA не надає вам спеціальних повноважень;
- публікуєте або передаєте приватну інформацію з реального життя будь-якої особи за допомогою Послуги EA;
- намагаєтесь зламувати, розшифровувати або втручатися в будь-які дані, що передаються між серверами, які обслуговують Послугу EA;
- використовуєте та передаєте шкідливі коди та/або «чити»;
- намагаєтесь використовувати програмне забезпечення EA у рамках або за допомогою будь-якої служби, яку не контролює та не санкціонує компанія EA. Будь-яке подібне використання відбувається на ваш власний ризик і може спричинити розповсюдження на вас дії додаткових або інакших умов. Компанія EA не несе жодної відповідальності за використання вами програмного забезпечення EA у межах чи за допомогою будь-якої служби, що не контролюється компанією Electronic Arts;
- обмежуєте можливість інших користувачів отримувати задоволення від ігрового процесу в межах Послуги EA або вчиняєте дії, які будь-яким чином заважають наданню Послуги EA, включаючи істотне підвищення їхньої вартості для всіх користувачів;
- без спеціального дозволу компанії EA ви не маєте права продавати, купувати, обмінювати або іншим чином передавати ваш Обліковий запис або будь-яке особисте право доступу до Послуг ЕА, Контенту чи Повноважень, включаючи користування інтернет-аукціонами;
- ви не маєте права здійснювати жодну діяльність, яка порушує закони в будь-якій юрисдикції, включаючи, зокрема, порушення авторських прав, прав на торговельну марку, наклепи, втручання у приватне життя, крадіжку персональних даних, злам, шпигування, шахрайство та розповсюдження неліцензійного ПЗ;
- розміщуєте або передаєте небажані рекламні, маркетингові матеріали чи інші форми комерційних пропозицій в ігровому просторі або на форумах;
- зловживаєте чи користуєтесь програмними помилками, недокументованими можливостями, конструктивними недоліками чи проблемами у грі;
- участь у «рольовій грі» не є виправданням порушень цих або будь-яких інших правил.

Для окремих Послуг EA можуть бути опубліковані додаткові правила, які стосуються вашої поведінки у межах відповідних послуг. 

Ви також повинні дотримуватися всіх федеральних, державних і місцевих законів, норм і правил, які стосуються вашої діяльності при користуванні вами Послугою EA. Компанія EA зберігає за собою право припинити дію вашого Облікового запису і запобігати вашому користуванню будь-якою Послугою EA, якщо ваш Обліковий запис використовується для здійснення незаконної діяльності або порушує цю Угоду користувача. 

Якщо не зазначено інше, від компанії EA не вимагається та не очікується здійснення моніторингу або фіксації будь-якої онлайнової діяльності в рамках Послуг EA, включаючи обмін даними. Однак компанія EA зберігає за собою право доступу до будь-якої онлайнової діяльності в рамках Послуг EA та/або її фіксації, при цьому ви надаєте компанії EA пряму згоду на доступ до вашої діяльності та її фіксацію. Компанія EA зберігає за собою право на свій власний розсуд видаляти будь-який контент із Послуги EA. Компанія EA не несе жодної відповідальності за порушення цієї Угоди вами або будь-якою третьою особою.

Якщо ви дізнаєтесь, що інший користувач порушує будь-які з Правил поведінки, повідомте про це компанію EA, використовуючи функції «Допомога» (Help) або «Повідомити про порушення» (Report Abuse) у відповідній Послузі EA (за наявності), або зверніться до служби підтримки клієнтів через сайти help.ea.com, support.popcap.com (для продукції PopCap) або swtor.com/support (для Star Wars™: The Old Republic («Зоряні війни: стара республіка»)).

12. Послуги, які не контролює компанія EA

Деякі продукти можуть давати вам можливість використовувати програмне забезпечення EA в межах або за допомогою послуги, яку не контролює компанія EA. Наприклад, вам може бути надано можливість грати в ігри EA в режимі онлайн на серверах, які не належать компанії EA та не контролюються нею. Компанія EA не несе жодної відповідальності за використання вами програмного забезпечення EA у межах або за допомогою такої послуги і не регулює спосіб, у який ці послуги пропонуються, регулюються або надаються. Будь-яке використання послуг, які не контролює компанія EA, відбувається на ваш власний ризик, при цьому використання цих послуг може призвести до накладання на вас додаткових чи інших умов та обмежень з боку третьої особи, що керує цими послугами.

13. Програмне забезпечення, утиліти та інструменти

Послуги EA можуть вимагати від вас чи дозволяти вам завантажувати ПЗ, оновлення або «патчі» для ПЗ чи інших утиліт та інструментів компанії EA чи її ліцензіарів на ваш комп’ютер, мультимедійну систему або пристрій (далі – «Програмне забезпечення EA»). Компанія EA надає вам невиключну, обмежену ліцензію на користування Програмним забезпеченням EA виключно з метою, зазначеною компанією EA в момент надання вам доступу до Програмного забезпечення EA. Якщо з Програмним забезпеченням EA надається ліцензійна угода кінцевого користувача або ліцензійна угода щодо доступу кінцевого користувача, користування вами Програмним забезпеченням ЕА регулюється умовами цієї ліцензійної угоди. Ви не можете передати іншим користувачам право використання чи доступу до Програмного забезпечення EA на основі субліцензії або стягувати з них плату за це право. Ви не можете транслювати, здійснювати зворотне проектування, декомпілювати чи демонтувати Програмне забезпечення EA або створювати на його основі похідні продукти. Ви не можете модифікувати Програмне забезпечення EA або використовувати його у спосіб, не санкціонований у прямій формі письмовим дозволом компанії EA. Ви визнаєте, що компанія EA може впроваджувати різноманітні технології, які можуть бути не сумісними з деякими платформами, і що якість роботи Програмного забезпечення EA і відповідних Послуг EA може відрізнятися залежно від параметрів вашого комп’ютера чи іншого обладнання.

Компанія Electronic Arts може періодично надавати вам оновлення або модифікації Програмного забезпечення EA. Ви розумієте, що певні оновлення та модифікації можуть бути необхідними для продовження користування вами Програмним забезпеченням ЕА та Послугами EA.

14. Законодавство щодо експортного контролю

Програмне забезпечення EA може підлягати експортному контролю США та інших юрисдикцій. Завантажуючи Програмне забезпечення компанії EA, ви гарантуєте, що ви не знаходитесь у країні, на торгівлю з якою США, Європейський Союз або інша країна наклали ембарго, а також що ви не експортуєте Програмне забезпечення EA будь-якій особі або в будь-яке місце, на яких (які) розповсюджується вищезгадане ембарго.

Ви зобов’язуєтесь дотримуватися законів США та інших чинних правил щодо експортного контролю, не передавати електронними або іншими засобами будь-який Контент чи Програмне забезпечення EA, яке підлягає обмеженням згідно з такими законами, до пунктів призначення, заборонених такими законами, без попереднього отримання всіх необхідних дозволів від органів державної влади з їхнім обов’язковим подальшим дотриманням. Крім того, ви зобов’язуєтесь не завантажувати до Послуг EA будь-які дані чи ПЗ, які не можуть експортуватися без отримання попереднього письмового дозволу органів державної влади, включаючи, зокрема, певні типи ПЗ для шифрування даних. Запевнення та зобов’язання, передбачені цим Розділом, залишаються в силі також після закінчення строку дії цієї Угоди.

15. Оновлення Послуг EA

ВАЖЛИВО: КОМПАНІЯ EA МОЖЕ ВВАЖАТИ ЗА НЕОБХІДНЕ ОНОВЛЮВАТИ ЧИ СКИДАТИ НАЛАШТУВАННЯ ПЕВНИХ ПАРАМЕТРІВ ДЛЯ ЗБАЛАНСУВАННЯ ХОДУ ГРИ ТА ПРОЦЕСУ КОРИСТУВАННЯ ПОСЛУГАМИ. ТАКІ ОНОВЛЕННЯ ЧИ «СКИДАННЯ» НАЛАШТУВАНЬ МОЖУТЬ ПРИЗВОДИТИ ДО ВІДКАТІВ У ВІДПОВІДНОМУ ІГРОВОМУ ПРОСТОРІ ТА МОЖУТЬ ВПЛИНУТИ НА ПЕРСОНАЖІВ, ІГРИ, ГРУПИ ЧИ ІНШІ ПОВНОВАЖЕННЯ, ЯКИМИ ВИ ВОЛОДІЄТЕ. КОМПАНІЯ EA ЗБЕРІГАЄ ЗА СОБОЮ ПРАВО ЗДІЙСНЮВАТИ ЦІ ОНОВЛЕННЯ ТА НЕ НЕСЕ ПЕРЕД ВАМИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ЦІ ЗМІНИ.

16. Обмеження гарантій та відповідальності.

НАСКІЛЬКИ ЦЕ ДОЗВОЛЕНО ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЬ ІЗ ТИМ, ЩО ВИ КОРИСТУЄТЕСЬ ПОСЛУГАМИ EA, ПРОГРАМНИМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ EA, КОНТЕНТОМ, ПОВНОВАЖЕННЯМИ ТА ІНТЕРНЕТОМ ВИКЛЮЧНО НА ВАШ ВЛАСНИЙ РИЗИК.   ПОСЛУГИ ЕА, ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕА, ПРОДУКТИ EA, КОНТЕНТ, ПОВНОВАЖЕННЯ ТА ПОСЛУГИ І ПРОДУКТИ ТРЕТІХ ОСІБ НАДАЮТЬСЯ ВАМ ДЛЯ КОРИСТУВАННЯ НА УМОВАХ «ЯК Є» ТА «ЗА НАЯВНОСТІ», БЕЗ БУДЬ-ЯКИХ ГАРАНТІЙ, ЯК ЯВНО ВИРАЖЕНИХ, ТАК І ТИХ, ЩО МАЮТЬСЯ НА УВАЗІ, ОКРІМ ГАРАНТІЙ АБО ІНШИХ ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЗАКОНОМ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ, ЯКІ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ ВИКЛЮЧЕННЮ АБО ОБМЕЖЕННЮ ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ. ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ ПРО ПЕРЕДБАЧЕНІ ЗАКОНОМ ГАРАНТІЇ ТА ІНШІ ПРАВА СПОЖИВАЧІВ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ НА ВАШІЙ ТЕРИТОРІЇ, ДИВ. ТУТ. ЩОБ ОТРИМАТИ ВІДОМОСТІ ПРО ПРАВА СПОЖИВАЧІВ, ЩО ДІЮТЬ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ В АВСТРАЛІЇ, ДИВ. http://help.ea.com/au/article/origin-au-returns-and-cancellations/. З УРАХУВАННЯМ БУДЬ-ЯКИХ ТАКИХ ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЗАКОНОМ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ, ЯКІ ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ НА ВАШІЙ ТЕРИТОРІЇ, МИ НЕ ДАЄМО ЖОДНИХ ГАРАНТІЙ ЯКОСТІ, ФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ, ДОСТУПНОСТІ АБО РОБОЧИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ EA ЧИ ПОСЛУГ EA. КОМПАНІЯ EA НЕ БЕРЕ НА СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА НЕМОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАННЯ ЧИ ВИКОРИСТАННЯ КОНТЕНТУ, ПОВНОВАЖЕНЬ, ТОВАРІВ ЧИ ПОСЛУГ. КОМПАНІЯ EA НАДАЄ ПОСЛУГИ НА КОМЕРЦІЙНО ОБҐРУНТОВАНІЙ ОСНОВІ ТА НЕ ГАРАНТУЄ, ЩО ВИ МАТИМЕТЕ ДОСТУП ДО ПОСЛУГ EA АБО БУДЕТЕ КОРИСТУВАТИСЯ НИМИ В ЧАС ТА В МІСЦЯХ ЗА ВАШИМ ВЛАСНИМ ВИБОРОМ, АБО ЩО КОМПАНІЯ EA МАТИМЕ ВІДПОВІДНУ ЗДАТНІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ ЦІЛКОМ АБО ЧАСТКОВО У БУДЬ-ЯКОМУ ВИЗНАЧЕНОМУ ГЕОГРАФІЧНОМУ РЕГІОНІ.

НАСКІЛЬКИ ЦЕ ДОЗВОЛЕНО ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ, ВИ ВИЗНАЄТЕ І ПОГОДЖУЄТЕСЬ, ЩО ВАШИМ ЄДИНИМ І ВИКЛЮЧНИМ ЗАСОБОМ ЗАХИСТУ ПРАВ У БУДЬ-ЯКОМУ СПОРІ З КОМПАНІЄЮ EA АБО ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРАМИ ЩОДО ПОСЛУГ ТА/АБО ПРОДУКТІВ EA Є ПРИПИНЕННЯ КОРИСТУВАННЯ ПОСЛУГАМИ EA ТА АНУЛЮВАННЯ ВАШОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ. ВИ ВИЗНАЄТЕ І ПОГОДЖУЄТЕСЬ, ЩО КОМПАНІЯ EA, ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРИ, ЛІЦЕНЗІАТИ ТА АФІЛІЙОВАНІ ОСОБИ НЕ НЕСУТЬ ЖОДНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА БУДЬ-ЯКУ ДІЮ АБО НЕМОЖЛИВІСТЬ ВЧИНЕННЯ ДІЇ ЗІ СВОГО БОКУ ЧИ З БОКУ БУДЬ-ЯКОЇ ІНШОЇ ОСОБИ СТОСОВНО ПОВЕДІНКИ, ОБМІНУ ДАНИМИ АБО КОНТЕНТУ ЩОДО ПОСЛУГ EA АБО КОРИСТУВАННЯ ПРОГРАМНИМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ EA. У ЖОДНОМУ РАЗІ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПЕРЕД ВАМИ КОМПАНІЇ EA ЧИ ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРІВ, ЛІЦЕНЗІАТІВ, ПАРТНЕРІВ, СПІВРОБІТНИКІВ, СЛУЖБОВЦІВ АБО ДИРЕКТОРІВ (ДАЛІ РАЗОМ – «АФІЛІЙОВАНІ ОСОБИ EA») НЕ ПЕРЕВИЩУЄ СУМИ, ЯКУ ВИ СПЛАТИЛИ КОМПАНІЇ EA ЗА ЇЇ ПОСЛУГИ. У ЖОДНОМУ РАЗІ КОМПАНІЯ EA, ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРИ АБО АФІЛІЙОВАНІ ОСОБИ ЕА НЕ НЕСУТЬ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ВИПАДКОВІ АБО НЕПРЯМІ ЗБИТКИ, ЩО ВИНИКЛИ ВНАСЛІДОК ВИКОРИСТАННЯ ВАМИ ПОСЛУГ EA, ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ EA ЧИ ІНТЕРНЕТУ АБО ЩОДО БУДЬ-ЯКИХ ПРЕТЕНЗІЙ, БУДЬ-ЯКИМ ЧИНОМ ПОВ’ЯЗАНИХ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ВАМИ ПОСЛУГ АБО ОБЛІКОВИХ ЗАПИСІВ EA. НЕЗВАЖАЮЧИ НА ТЕ, ЩО КОМПАНІЯ EA ВИКОРИСТОВУЄ КОМЕРЦІЙНО ОБҐРУНТОВАНІ ЗАСОБИ ДЛЯ ЗАХИСТУ ВАШОЇ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ, КОМПАНІЯ EA ТА ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРИ НЕ НЕСУТЬ ЖОДНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ВТРАТУ ДАНИХ, ПОШКОДЖЕННЯ, ЯКЕ БУЛО ЗАВДАНО ВАШОМУ ПРОГРАМНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЮ АБО ОБЛАДНАННЮ, ТА ЗА БУДЬ-ЯКІ ІНШІ ВТРАТИ ЧИ ПОШКОДЖЕННЯ, ЯКИХ ЗАЗНАЛИ ВИ АБО БУДЬ-ЯКА ТРЕТЯ ОСОБА, ПРЯМО ЧИ НЕПРЯМО, ВИПАДКОВО ЧИ НАВМИСНО, ОПОСЕРЕДКОВАНО ЧИ БУДЬ-ЯКИМ ІНШИМ ЧИНОМ, В РЕЗУЛЬТАТІ ДОСТУПУ АБО ВИКОРИСТАННЯ БУДЬ-ЯКОЇ ПОСЛУГИ ЕА, КОНТЕНТУ, ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ EA НА ВАШОМУ КОМП’ЮТЕРІ ТА/АБО ПРИСТРОЇ.

ОСКІЛЬКИ В ДЕЯКИХ ДЕРЖАВАХ АБО ЮРИСДИКЦІЯХ НЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ВИКЛЮЧЕННЯ АБО ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА НЕПРЯМІ ЧИ ВИПАДКОВІ ЗБИТКИ, У ТАКИХ КРАЇНАХ АБО ЮРИСДИКЦІЯХ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ КОМПАНІЇ EA, ЇЇ ЛІЦЕНЗІАРІВ ТА АФІЛІЙОВАНИХ ОСІБ ЕА ОБМЕЖУЄТЬСЯ НАСТІЛЬКИ, НАСКІЛЬКИ ЦЕ ДОЗВОЛЕНО ЗАКОНОДАВСТВОМ. З УРАХУВАННЯМ БУДЬ-ЯКИХ ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЗАКОНОМ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ НА ВАШІЙ ТЕРИТОРІЇ, КОМПАНІЯ EA НЕ СХВАЛЮЄ І НЕ ДАЄ ЖОДНИХ ГАРАНТІЙ НА БУДЬ-ЯКУ ПРОДУКЦІЮ ТРЕТІХ ОСІБ, ЯКА ПРОПОНУЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ КОМПАНІЮ EA, ТА НЕ ЗДІЙСНЮЄ МОНІТОРИНГ БУДЬ-ЯКИХ УГОД МІЖ ВАМИ ТА СТОРОННІМИ ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ ТОВАРІВ ЧИ ПОСЛУГ, І В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ НЕСЕ ЗА ЦЕ ЖОДНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ ПРО ПЕРЕДБАЧЕНІ ЗАКОНОМ ГАРАНТІЇ ТА ІНШІ ПРАВА СПОЖИВАЧІВ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ НА ВАШІЙ ТЕРИТОРІЇ, ДИВ. ТУТ. ЩОБ ОТРИМАТИ ВІДОМОСТІ ПРО ПРАВА СПОЖИВАЧІВ, ЩО ДІЮТЬ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ В АВСТРАЛІЇ, ДИВ. http://help.ea.com/au/article/origin-au-returns-and-cancellations/.

17. Відшкодування збитків

За вимогою компанії EA та/або її ліцензіарів ви погоджуєтеся захищати, відшкодовувати збитки та звільняти компанію EA, її ліцензіарів, Афілійованих осіб ЕА, підрядників, продавців та постачальників контенту від відповідальності, претензій та витрат, включаючи гонорари адвокатів, які виникають в результаті чи у зв’язку з порушенням умов цієї Угоди користувача, якщо ви відповідаєте за таке порушення, або у зв’язку з розповсюдженням вами будь-якого Контенту в межах Послуг EA або через них. Не обмежуючи загального характеру вищезазначеного, ви погоджуєтеся відшкодовувати збитки та звільняти компанію EA та її ліцензіарів від відповідальності за будь-яке неналежне чи незаконне використання вашого Облікового запису, включаючи незаконне або неналежне використання вашого Облікового запису будь-якою особою, якій ви дозволили користуватися вашим Обліковим записом. Ви погоджуєтеся з тим, що ви несете персональну відповідальність за використання вами Послуг EA та за всю передачу інформації й діяльність, що здійснюється вами в межах Послуг EA, у тому числі за будь-який контент, який додається вами, а також із тим, що ви захищаєте та звільняєте EA, її ліцензіарів та Афілійованих осіб ЕА від відповідальності або зобов’язання відшкодування збитків внаслідок вашої поведінки в межах Послуг EA, включаючи будь-який контент, який ви додаєте.

Компанія EA та її ліцензіари зберігають за собою право за свій власний рахунок брати на себе виключний захист та контроль щодо будь-яких справ, щодо яких в іншому разі ви б мали здійснити відшкодування. У такому разі ви звільняєтесь від зобов’язань щодо відшкодування збитків компанії EA та/або її ліцензіарам у відповідній справі. Умови цього Розділу зберігають чинність також після закінчення строку дії цієї Угоди користувача. 

18. Посилання на сторонні сайти

Послуги EA можуть включати гіперпосилання на веб-сайти, якими керують треті особи, у тому числі постачальники реклами та іншого контенту. Такі сайти можуть збирати дані або надсилати запити щодо персональної інформації. Компанія EA не контролює діяльність таких веб-сайтів та не несе відповідальності за їхній зміст, політику конфіденційності або за збір, використання чи розголошення будь-якої інформації, яку можуть збирати такі сайти.

19. Загальні умови

А. Засоби захисту прав. Ви надаєте згоду щодо того, що ця Угода користувача не має на меті надання та не надає жодних прав чи засобів захисту прав жодним особам, окрім сторін цієї Угоди користувача. Ви також розумієте та погоджуєтеся з тим, що ця Угода користувача, Політика конфіденційності та використання файлів cookie компанії EA та всі Умови, включені в цю Угоду користувача, включно з забезпечення примусового виконання таких правил із боку компанії ЕА, не мають на меті надання та не надають жодних прав чи засобів захисту прав жодній особі.

Б. Роздільність положень. Якщо будь-яка частина цієї Угоди користувача вважається недійсною або такою, що не має юридичної сили, відповідна частина тлумачиться згідно з чинним законодавством з метою максимально точного відображення початкових намірів компанії EA, причому решта частин Угоди зберігають повну юридичну силу та чинність.

В. Відмова від прав. Якщо компанія EA не реалізує або не забезпечує виконання будь-якого права чи положення цієї Угоди користувача, це не вважається відмовою від цього права або положення.   Будь-яка відмова від будь-якого положення цієї Угоди користувача набуває сили тільки в разі письмового підтвердження за підписом компанії EA.

Г. Регулююче право. Якщо ви є мешканцем країни-члена Європейського Союзу: (1) ця Угода користувача та ваш Обліковий запис (Облікові записи) регулюються англійським правом, за винятком його норм колізійного права; (2) ви однозначно погоджуєтесь із тим, що будь-які позови чи спори з компанією EA або позови чи спори щодо вашого Облікового запису (Облікових записів) чи користування вами Послугами EA належать до виключної юрисдикції судів Англії; ви також однозначно погоджуєтесь на здійснення персональної юрисдикції в судах Англії у зв’язку з будь-яким таким спором, включаючи будь-який позов, що стосується компанії EA, її партнерів, співробітників, підрядників, службовців, директорів, продавців та постачальників контенту. Якщо ви є мешканцем Республіки Корея: (1) Умови продажу регулюються законодавством Республіки Корея, за винятком його норм колізійного права; (2) ви однозначно погоджуєтесь із тим, що будь-які претензії або позови, які виникають з відповідних Умов продажу, належать до виключної юрисдикції судів Республіки Корея; ви також однозначно погоджуєтесь на здійснення персональної юрисдикції цих судів. Якщо ви мешкаєте в будь-якому іншому місці: (1) ваша Угода користувача та Обліковий запис (Облікові записи) регулюються законами штату Каліфорнія; (2) наскільки це є прийнятним згідно з Розділом 20 цієї Угоди, ви однозначно погоджуєтесь із тим, що будь-які позови чи спори з компанією EA або позови чи спори щодо вашого Облікового запису (Облікових записів) чи користування вами Послугами EA мають вирішуватися в судах у межах юрисдикції Окружного суду Північного округу штату Каліфорнія; ви також однозначно погоджуєтесь (наскільки це є прийнятним згідно з Розділом 20 цієї Угоди) на здійснення персональної юрисдикції в таких судах у зв’язку з будь-яким таким спором (окрім випадків, передбачених Розділом 20 нижче), включаючи будь-який позов, що стосується компанії EA або Афілійованих осіб ЕА, її співробітників, підрядників, службовців, директорів, продавців і постачальників контенту. Як зазначено вище, ваші дії можуть також регулюватися іншими місцевими, державними, національними та міжнародними законами.

20. Арбітражне врегулювання спорів

Метою цього Розділу є опис спрощеного способу вирішення спорів між Сторонами в разі їх виникнення. Як описано нижче у пункті д) Розділу 20, якщо Сторони не можуть досягти взаємної згоди при вирішенні спорів та вам присуджується арбітражем сума більша, ніж остання сума врегулювання (за наявності такої), запропонована вам компанією EA, компанія EA зобов’язується виплатити вам 150% від суми, призначеної арбітражним рішенням, але максимум на 5000 доларів США більше призначеної арбітражним рішенням суми.

ПРОСИМО УВАЖНО ОЗНАЙОМИТИСЯ З НАВЕДЕНОЮ НИЖЧЕ ІНФОРМАЦІЄЮ. ВОНА СТОСУЄТЬСЯ ВАШИХ ПРАВ.

Більшість проблем користувачів можуть бути швидко та ефективно вирішені через інтерфейс служби підтримки користувачів у вашому Обліковому записі ЕА на сайтах help.ea.com, support.popcap.com (для продукції PopCap) або swtor.com/support (для Star Wars™: The Old Republic («Зоряні війни: стара республіка»)). У тому малоймовірному випадку, якщо компанія EA не може ефективно вирішити вашу проблему (або якщо компанія EA не може вирішити проблему, яку вона має у відносинах з вами, після спроб зробити це шляхом неофіційних переговорів), ви та компанія EA погоджуєтеся взяти на себе зобов’язання виконати описану нижче процедуру для вирішення усіх без винятку спорів між нами. Це положення стосується усіх споживачів, наскільки це дозволено чинним законодавством, однак однозначно виключає мешканців провінції Квебек, Росії, Швейцарії, країн-членів Європейського Союзу та Республіки Корея. Приймаючи ці умови, ви та компанія EA однозначно відмовляєтесь від права на розгляд справи у суді присяжних або на участь у груповому позові.  Ця Угода має тлумачитися у широкому сенсі. Арбітр, а не будь-який місцевий, регіональний або державний суд, має виключне повноваження на вирішення будь-яких спорів між нами, зокрема будь-якого спору, пов’язаного з тлумаченням, обсягом, юридичною силою або підготовкою цієї згоди на арбітраж, включаючи, зокрема, будь-яку претензію про неможливість виконання, повністю чи частково, цієї згоди на арбітраж. Цей Розділ охоплює всі без винятку спори між Сторонами (далі – «Спори»), включаючи, зокрема:

- претензії, що виникають із або у зв’язку з будь-яким аспектом відносин між нами, незалежно від того, чи вони ґрунтуються на умовах договору, законі, випадках правопорушення, шахрайства або спотворення фактів, чи на будь-якій іншій правовій теорії;
- претензії, що виникли до укладення цієї Угоди або будь-якої попередньої угоди (включаючи, зокрема, позови щодо реклами);
- претензії, які наразі є предметом судового процесу внаслідок поданого групового позову, в якому ви не є членом затвердженої групи; та
- претензії, які можуть подаватися після закінчення строку дії цієї Угоди.

Цей Розділ не охоплює лише наведені нижче спори:

- претензія щодо забезпечення виконання або захисту будь-яких ваших прав інтелектуальної власності або прав інтелектуальної власності компанії EA (чи ліцензіарів EA) або претензія щодо чинності таких прав;
- претензія, яка стосується або виникає із заяв про крадіжку, піратство або несанкціоноване використання об’єктів інтелектуальної власності;
- якщо ви мешкаєте в Австралії: претензія щодо забезпечення виконання будь-яких передбачених законом прав споживачів, якими ви володієте відповідно до австралійського закону про захист прав споживачів; і
- окрім того, жодне положення цього Розділу не заважає жодній із сторін подавати позови на невелику суму.

Терміни «Компанія EA», «ви», «ми» стосуються також наших відповідних дочірніх компаній, афілійованих осіб, агентів, співробітників, попередників у речовому праві, правонаступників, цесіонаріїв, а також усіх зареєстрованих та незареєстрованих користувачів або одержувачів послуг чи Програмного забезпечення згідно з цією Угодою або попередніми угодами між нами. Ця згода на арбітраж засвідчує комерційну угоду між особами різних штатів, тому тлумачення та забезпечення виконання цього положення регулюється Федеральним законом про арбітраж. Ця згода на арбітраж зберігає чинність також після закінчення строку дії цієї Угоди користувача.

А.    Неофіційні переговори/повідомлення про спірне питання. Ви та компанія EA погоджуєтеся спочатку спробувати вирішити будь-який Спір шляхом неофіційних переговорів протягом щонайменше 30 днів, перш ніж ініціювати арбітражний розгляд. Такі неофіційні переговори починаються з моменту отримання письмового повідомлення однією особою від іншої (далі – «Повідомлення про спірне питання»). У Повідомленні про спірне питання: (а) мають бути вказані повне ім’я та контактна інформація незадоволеної сторони; (б) має бути описано характер та підстава для претензії чи спору; (в) має бути сформульований конкретний предмет вимоги (далі – «Вимога»). Компанія EA надсилає своє Повідомлення про спірне питання на вашу адресу для виставлення рахунків (якщо ви нам її надали) або на надану вами електрону адресу. Ви повинні надсилати ваше Повідомлення про спірне питання на адресу: Electronic Arts Inc., 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City CA 94065, ATTENTION: Legal Department.

Б.    Арбітражний розгляд, рішення за яким має обов’язкову силу. Якщо ви та компанія EA не дійшли згоди у вирішенні Спору шляхом неофіційних переговорів впродовж 30 днів із моменту отримання Повідомлення про спірне питання, у такому разі або ви, або компанія EA можете передати Спір в арбітражний суд для його остаточного та безпосереднього вирішення. Рішення однієї сторони про передачу справи до арбітражного суду є остаточним та обов’язковим для іншої сторони. ВИ РОЗУМІЄТЕ, ЩО ЦИМ ПОЛОЖЕННЯМ ВИ ТА КОМПАНІЯ ВІДМОВЛЯЄТЕСЬ ВІД ПРАВА ПОДАВАТИ ПОЗОВ ДО ЗВИЧАЙНОГО СУДУ ТА СУДУ ПРИСЯЖНИХ. Арбітражний розгляд регулюється Американською арбітражною асоціацією (ААА) відповідно до її Правил торговельного арбітражу та (у відповідних випадках) згідно з Додатковими процедурами AAA для вирішення спорів щодо справ споживачів (далі – «Правила ААА для споживачів»), які можна знайти на веб-сайті www.adr.org. Ваш арбітражний внесок та ваша частка винагороди арбітра регулюються Правилами ААА та у відповідних випадках обмежуються Правилами ААА для споживачів. Якщо арбітр вирішує, що відповідні витрати є надмірними, або якщо ви надсилаєте компанії EA на вищезазначену адресу для повідомлень про спірне питання повідомлення про те, що ви неспроможні заплатити внески, необхідні для ініціювання арбітражного розгляду, компанія EA зобов’язується оперативно сплатити всі арбітражні внески та витрати. Арбітраж може проводитись в особистому порядку, через подання документів, за телефоном чи в режимі онлайн. Арбітр приймає рішення в письмовому вигляді та, на вимогу будь-якої сторони, надає викладення мотивів. Арбітр повинен дотримуватися чинного законодавства. Будь-яке арбітражне рішення може бути оскаржене в разі недотримання арбітром чинного законодавства. Ви та компанія EA можете через суд добиватися арбітражного розгляду, тимчасового припинення судових слухань перед початком арбітражу або затвердження, змінення, скасування чи прийняття судового рішення із врахуванням рішення арбітражу.

В.    Обмеження.  Ви та компанія EA погоджуєтеся з тим, що будь-який арбітраж обмежується Спором між компанією EA та вами індивідуально, незалежно від того, чи є предметом вимоги сплата грошового відшкодування чи накладення судової заборони, і будь-яка міра, призначена арбітражним судом, застосовується лише до вас у вашій індивідуальній якості. В максимальному обсязі, дозволеному законодавством, (1) арбітражний розгляд не можна об’єднувати з іншим; (2) жодний Спір не може розглядатися на основі групового позову чи з використанням процедур групових позовів; (3) не існує жодних прав чи повноважень для передачі жодного Спору у якості представника, що нібито уповноважений діяти від імені широкої громадськості або будь-яких інших осіб. ВИ ТА КОМПАНІЯ EA ПОГОДЖУЄТЕСЯ, ЩО КОЖНА СТОРОНА МОЖЕ ПРЕД’ЯВЛЯТИ ПОЗОВИ ДО ІНШОЇ СТОРОНИ ЛИШЕ ВВ ІНДИВІДУАЛЬНОМУ ПОРЯДКУ, А НЕ ЯК ПОЗИВАЧ АБО ЧЛЕН ГРУПОВОГО ПОЗОВУ У БУДЬ-ЯКІЙ ПЕРЕДБАЧЕНІЙ ГРУПОВІЙ СУДОВІЙ СПРАВІ ЧИ ПРОЦЕСІ ЗА УЧАСТЮ ПРЕДСТАВНИКІВ. Крім того, якщо ви та компанія EA не домовитесь про інше, арбітр не може об’єднувати позови більш ніж одної особи та не може іншим чином головувати у групових справах чи справах за участю представників сторін. Якщо це спеціальне положення про арбітраж визнається таким, що не може бути виконаним, то вся згода на арбітраж у повному обсязі вважається нікчемною.

Г.    Місцезнаходження. Якщо ви є мешканцем США, арбітраж відбувається в місці, яке є обґрунтовано зручним для вас. Якщо ви мешкаєте за межами США, арбітражний розгляд ініціюється в окрузі Сан-Матео (штат Каліфорнія, США); при цьому ви та компанія EA погоджуєтеся підкорятися персональній юрисдикції цього суду для того, щоб добиватися арбітражного розгляду, для тимчасового припинення судових слухань перед початком арбітражу або для затвердження, змінення, скасування чи впровадження арбітражного рішення в суді.

 Д.    Стягнення витрат та оплата юридичних послуг. Якщо арбітр виносить рішення на вашу користь по суті позову, який ви ініціюєте проти компанії EA, та присуджує вам суму більшу, ніж остання сума врегулювання, запропонована вам компанією EA до подання письмових документів на розгляд арбітра, компанія EA зобов’язується:

- виплатити вам 150% від суми, присудженої вам арбітражем, але максимум на 5000 доларів США більше цієї суми;
- відшкодувати всі витрати на подання позову, адміністративні збори та гонорари арбітра, сплачені вами на користь AAA. Кожна зі сторін відповідає за сплату гонорарів своїм адвокатом і пов’язані з цим витрати (включно зі зборами та витратами для надання експертних свідчень), але арбітр має право призначити відшкодування гонорарів адвокатів і витрат, якщо це припустимо відповідно до чинного законодавства. Компанія EA відмовляється від будь-якого права вимагати відшкодування юридичних послуг та витрат у зв’язку з будь-яким арбітражним розглядом між нами.


Е.    Обмеження повноважень арбітра. Арбітр може призначити деклараторний або забезпечувальний захист лише на користь індивідуальної сторони, яка шукає судового захисту, і лише в тій мірі, в якій це необхідно для надання захисту, підтвердженого індивідуальним позовом такої сторони.

Є.    Зміни до цього положення.  Компанія EA зобов’язується не ухвалювати істотні зміни до цієї згоди на арбітраж, що шкодять інтересам власників облікових записів, без прямої письмової згоди на змінені умови.

21. Повнота Угоди

Ця Угода користувача (у тому числі Політика конфіденційності та використання файлів cookie компанії EA та інші Додаткові умови, включені у цей документ за допомогою посилань) і будь-які опубліковані правила та інструкції щодо конкретної гри, діяльності, змагань або тоталізаторів становлять повну угоду між вами та компанією EA стосовно ваших прав та зобов’язань щодо користування Послугами EA. У разі виникнення розбіжності між цією Угодою користувача та будь-якими іншими правилами або інструкціями, опублікованими щодо Послуги EA, компанія EA вирішує цю розбіжність на свій власний розсуд.

22. Примітка для жителів Каліфорнії 

Згідно з Цивільним кодексом штату Каліфорнія § 1789.3, зверніть увагу на те, що (а) компанія EA знаходиться за адресою: 209 Redwood Shores Parkway, Redwood City, CA 94065; (б) розмір виплат та стягнень за Послуги EA відрізняється залежно від обраних вами послуг; (в) якщо у вас є скарга щодо надання Послуг EA або якщо ви бажаєте отримати додаткову інформацію про використання Послуг EA, відвідайте веб-сторінки служби підтримки клієнтів компанії EA за адресами help.ea.com, support.popcap.com (для продукції PopCap) або swtor.com/support (для Star Wars™: The Old Republic («Зоряні війни: стара республіка»)). Стосовно скарг ви також можете контактувати з відділом підтримки щодо скарг служби обслуговування клієнтів, надіславши листа за адресою: 400 "R" Street, Sacramento, CA 95814 або звернувшись за телефоном: (916) 445-1254 або (800) 952-5210.

Додайте сторінку terms.ea.com/ua у закладки та регулярно відвідуйте цей сайт для ознайомлення з оновленнями Угоди користувача EA.

23. Додаткові умови

Додаткові положення та умови щодо окремих Послуг EA.

Деякі з Послуг EA можуть вимагати від вас ознайомлення та згоди з положеннями та умовами, що стосуються виключно цих Послуг. Ваше право використовувати ці Послуги EA передбачає дотримання цих особливих умов та цієї Угоди користувача. У разі виникнення будь-яких розбіжностей між особливими умовами та цією Угодою такі розбіжності підлягають остаточному вирішенню компанією EA на її власний розсуд.

Угода користувача та Політика конфіденційності щодо послуг мережі Nintendo
Угода користувача та Політика конфіденційності щодо послуг мережі Nintendo продовжують застосовуватися в повному обсязі та регулюють вашу поведінку при користуванні вами доступом до Послуг EA за допомогою консолі Wii U. У разі виникнення розбіжностeй між Угодою користувача послуг мережі Nintendo та Угодою користувача EA застосовуються відповідні норми Угоди користувача послуг мережі Nintendo. Компанія EA несе виключну відповідальність за функціонування та контент Послуг EA.

Умови користування службою Xbox Live®
Умови користування службою Xbox Live® продовжують застосовуватися в повному обсязі та регулюють вашу поведінку при користуванні вами доступом до Послуг EA за допомогою служби Xbox Live®. У разі виникнення розбіжностeй між Умовами користування службою Xbox Live® та Угодою користувача EA застосовуються відповідні норми Умови користування службою Xbox Live®. Виключну відповідальність за функціонування та контент Послуг EA несе компанія EA. При одержанні вами доступу до Послуг EA за допомогою служби Xbox Live® компанія Microsoft може збирати та використовувати інформацію про вас і користування вами службою Xbox Live®. Використання та збір такої інформації компанією Microsoft регламентується Заявою про конфіденційність Xbox Live® (яку можна отримати на сайті xbox.com або за телефоном 1-800-4MY-XBOX). ОДЕРЖУЮЧИ ДОСТУП ДО ПОСЛУГ EA ЗА ДОПОМОГОЮ СЛУЖБИ Xbox Live®, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЬ ІЗ ТИМ, ЩО КОМПАНІЯ MICROSOFT НЕ НЕСЕ ПЕРЕД ВАМИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА БУДЬ-ЯКІ ЗБИТКИ, ЯКИХ ВИ МОЖЕТЕ ЗАЗНАТИ, ОДЕРЖУЮЧИ ПОСЛУГИ EA ЧЕРЕЗ СЛУЖБУ Xbox Live®, ТА ВІДМОВЛЯЄТЕСЬ ВІД ПОЗОВІВ АБО ПРЕТЕНЗІЙ З БУДЬ-ЯКИХ ПРИЧИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ Б ПРЕД’ЯВИТИ КОМПАНІЇ MICROSOFT ВНАСЛІДОК ТАКИХ ЗБИТКІВ АБО ВИКОРИСТАННЯ ВАМИ ПОСЛУГ EA. Компанія EA несе виключну відповідальність за надання повної підтримки своїм користувачам та виставлення рахунків за послуги, одержані через Послуги EA.

Послуга EA Online для ігрової комп’ютерної системи PlayStation®2
- Заява компанії Sony Computer Entertainment (Північна Америка)
Система DNAS
Це програмне забезпечення використовує систему DNAS (Dynamic Network Authentication System) – власну систему автентифікації, створену компанією Sony Computer Entertainment Inc. (далі – «SCEI»). Система DNAS збирає інформацію про програмне та апаратне забезпечення користувача з метою автентифікації, захисту від копіювання, блокування облікових записів, управління системою, правилами та іграми тощо. Зібрана інформація не дозволяє встановити особу користувача та надається виключно компанії SCEI. ВИДАВЕЦЬ МОЖЕ ПОЄДНУВАТИ ЦІ ДАНІ З ПЕРСОНАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗІ СВОЄЇ БАЗИ ДАНИХ, ЯКЩО ТАКА ІНФОРМАЦІЯ БУЛА НАДАНА ВАМИ. ПЕРШ НІЖ НАДАТИ ВИДАВЦЮ ПЕРСОНАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ, УВАЖНО ОЗНАЙОМТЕСЬ ІЗ ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ВИДАВЦЯ, А ТАКОЖ З УМОВАМИ КОРИСТУВАННЯ. НЕ НАДАВАЙТЕ ВИДАВЦЮ ПЕРСОНАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ, ЯКЩО ВИ НЕ ПРИЙМАЄТЕ ЙОГО УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ТА ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. SCEI, компанія Sony Computer Entertainment America (далі – «SCEA») та їхні афілійовані особи не можуть гарантувати безперебійну роботу серверів DNAS. SCEA не несе відповідальності за будь-які затримки чи перебої в роботі серверів DNAS. Якщо під час входу до системи на екрані з’являється повідомлення про помилку автентифікації DNAS, зверніться до служби підтримки клієнтів SCEA за телефоном 1-866-466-5333. Для отримання додаткової інформації про систему DNAS відвідайте сайт www.us.playstation.com/DNAS. У разі несумісності чи неможливості роботи обладнання з системою DNAS уся відповідальність SCEI, SCEA та їхніх афілійованих осіб обмежується лише вартістю ремонту або заміни відповідного ігрового програмного забезпечення, системи чи периферійних пристроїв (на розсуд SCEA) для користувача. SCEA, її материнські компанії, афілійовані особи, а також видавці, які працюють за її ліцензією, не несуть відповідальності за будь-які помилки автентифікації, затримки, перебої в роботі або виходи з ладу системи, які можуть час від часу погіршувати умови гри через Інтернет або доступ до неї.

- Заява компанії Sony Computer Entertainment (Європа)
Це програмне забезпечення використовує систему DNAS (Dynamic Network Authentication System) – власну систему автентифікації, створену компанією Sony Computer Entertainment Inc. (далі – «SCEI»). Система DNAS збирає інформацію про програмне та апаратне забезпечення користувача з метою автентифікації, захисту від копіювання, блокування облікових записів, управління системою, правилами та іграми тощо. SCEI, компанія Sony Computer Entertainment Europe (далі – «SCEE») та їхні афілійовані особи не можуть гарантувати безперебійну роботу серверів DNAS. SCEE не несе відповідальності за будь-які затримки чи перебої в роботі серверів DNAS. Якщо під час входу до системи на екрані з’являється повідомлення про помилку автентифікації, зверніться до місцевої служби підтримки PlayStation за телефонним номером, який наведено у Посібнику користувача до програмного забезпечення. Для отримання додаткової інформації щодо системи DNAS відвідайте сайт PlayStation.com. У разі несумісності чи неможливості роботи обладнання з системою DNAS уся відповідальність SCEI, SCEE та їхніх афілійованих осіб обмежується лише вартістю ремонту або заміни відповідного ігрового програмного забезпечення, системи чи периферійних пристроїв (на розсуд SCEE) для користувача. SCEЕ, її материнські компанії, афілійовані особи, а також видавці, які працюють за її ліцензією, не несуть відповідальності за будь-які помилки автентифікації, затримки, перебої в роботі або виходи з ладу системи, які можуть час від часу погіршувати умови гри через Інтернет або доступ до неї.

- Заява компанії Sony Computer Entertainment (Японія) щодо політики конфіденційності та мережі
Це програмне забезпечення використовує систему мережевої автентифікації (Network Authentication System). Система DNAS збирає інформацію про програмне та апаратне забезпечення користувача з метою автентифікації, захисту від копіювання, блокування облікових записів, управління системою, правилами та іграми тощо. Зібрана інформація не дозволяє встановити особу користувача. Компанія Electronic Arts може поєднувати ці дані з персональною інформацією з бази даних компанії Electronic Arts, якщо така інформація була надана вами. Перш ніж надати компанії Electronic Arts персональну інформацію, уважно ознайомтеся з політикою конфіденційності компанії Electronic Arts, а також з умовами користування. Не надавайте компанії Electronic Arts персональну інформацію, якщо ви не приймаєте умови користування та умови політики конфіденційності компанії.

Послуга EA Online для ігрових комп’ютерних систем PlayStation®3 і PlayStation®4
Угода користувача PlayStation™Network продовжує застосовуватися в повному обсязі та регулює вашу поведінку при користуванні вами доступом до Послуги EA Online через PlayStation™Network. У разі виникнення розбіжностей між Угодою користувача EA та Угодою користувача PlayStation™Network переважну силу має Угода користувача PlayStation™Network.

Покупки в PlayStation™Store в Європі.
Будь-який контент придбаний у внутрiшньоігровому магазині, є купівлею у компанії Sony Network Entertainment Europe Limited ("SNEE") та регулюється Умовами надання послуг PlayStation™Network, з якими можна ознайомитися на веб-сторінці PlayStation™Store. Просимо вас ознайомитися з правами використання – вони можуть відрізнятися залежно від придбаного продукту. Якщо не зазначено інше, товар у будь-якому внутрішньоігровому магазині має ту ж саму вікову категорію, що й гра.

Покупки в PlayStation™Store у США та Канаді
Покупка та використання товарів регулюються Умовами надання послуг PlayStation™Network. Ця послуга он-лайн надається вам у порядку субліцензування компанією Sony Computer Entertainment America.

Продукти Adobe®
Adobe® Flash® Player. © 1996–2012 рр. Adobe Systems Incorporated. Усі права захищено. Оберігається патентами в США та інших країнах. Adobe і Flash є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками в США та/або інших країнах.

Adobe® Shockwave® Player. © 1996–2012 рр. Adobe Systems Incorporated. Усі права захищено. Adobe і Shockwave є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками в США та/або інших країнах.

Adobe® AIR™. © 2007–2012 рр. Adobe Systems Incorporated. Усі права захищено. Adobe і Adobe AIR є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками в США та/або інших країнах.


Версія 45372_11
Поточна версія Угоди користувача